
![]() |
گوشتهای موسوم به فرآوریشده به آن دسته از فرآوردههای گوشتی اطلاق میشود که از طرق مختلف مانند دودی، نمک سود کردن یا افزودن مواد نگهدارنده مدت مصرف آنها افزایش مییابد یا مزه آنها تغییر میکند. این تغییرات و افزودنیها است که خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. گزارش مقامات سازمان جهانی بهداشت پس از تحقیقات انجام شده از سوی آژانس بینالمللی تحقیق در مورد سرطان که وابسته به این نهاد است و بر اساس شواهد علمی در دسترس آنها، تهیه شده است. در عین حال این گزارش به این مفهوم نیست که مثلا خوردن یک ساندویچ بیکن به اندازه استعمال دخانیات مضر است. سازمان جهانی بهداشت میگوید که نتایج این تحقیق برای کمک به کشورها با هدف ارایه توصیههای صحیح غذایی، صورت گرفته است.