سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

اوحدی: 17 ایرانی مفقود در عربستان دفن شده‌اند/ سرنوشت 48 نفر همچنان نامشخص 

   

رئیس سازمان حج گفت: معلوم شد 17 ایرانی مفقود ،در عربستان دفن شده اند.
اوحدی: 17 ایرانی مفقود در عربستان دفن شده‌اند/ سرنوشت 48 نفر همچنان نامشخص
به گزارش مشرق، سعید اوحدی با اشاره  به جلسه مشترک با سعودیها گفت: معلوم شد تا این لحظه 17 ایرانی مفقود ،در عربستان دفن شده اند.وی ادامه داد: ازاین تعداد 12 نفر با مشخصات کامل و 5نفر بدون مشخصات ولی با هویت ایرانی بوده اند.وی افزود: از تمامی این 17 نفر اثر انگشت گرفته شده و محل دفن آن ها کاملا مشخص است.منبع: میزان

بهار ارتش بشار اسد فرا رسید

بی بی سی در گزارشی ضمن تایید موفقیت‌های جدید ارتش سوریه با کمک مبارزین شیعه و برخی عومل دیگر به عدم تفوق نیروهای ائتلاف آمریکا در عرصه نبردهای سوریه اشاره کرد.
به گزارش مشرق، شبکه خبری «بی‌بی سی» در مطلبی که در وبگاهش منتشر شده است نوشت: به دنبال حمله موشکی و زمینی روسیه در سوریه و نیز حمایت‌های مستقیم ایران و مبارزان شیعه حال ارتش نه چندان قدرتمند سوریه آشکارا بهار جدیدی را آغاز نموده است.
بر اساس این گزارش، در چند روز گذشته نیروهای «بشار اسد» و متحدانش تهاجمی را برای باز پس‌گیری اراضی از دست داده  و در وهله نخست علیه معارضین  آغاز کردند. مناطق اصلی از دیدگاه حکومت اسد و متحدانش سحل الغاب، دشت بزرگی بین حماء و حلب و نیز کوهستان‌های شمال استان لاذقیه می‌باشد.
همزمان با اعلام خطر از جانب بشار اسد که بی‌شک با نیم نگاه او به نیروهای ایران و روسیه بود، تهران و مسکو تصمیم به انجام اقدام‌های لازم برای ممانعت از سقوط و حفظ متحد راهبردی خود گرفتند.همچنین با توجه به این‌که حکومت اسد اولین خطرها را از ناحیه معارضین که از سوی عربستان سعودی، قطر و ترکیه حمایت می‌شدند و نه نیروهای داعش احساس کرد، تعجبی ندارد که بیشترین حجم حملات هوایی نیروی هوایی روسیه نیز علیه مواضع معارضین باشد.
بی بی سی در خاتمه این گزارش و در تحلیلی نوشت: درحالی که آمریکا و نیروهای ائتلاف تحت رهبری این کشور حمایت هوایی در عراق و روسیه را عاملی کلیدی برای حفظ تعادل در معادلات موجود می‌دانند اما مادامی‌که در عرصه نبرد همکاری منسجمی بین نیروهای زمینی مشاهده نگرد ، آن‌ها نمی‌توانند پیشرفت محسوسی کسب کنند.منبع: فارس
اسم رمز جیسون رضائیان چیست؟ 
    بررسی تماس‌های جیسون رضائیان نشان می‌دهد، در حالی که بنا بر شرایط کاری، وی باید بیشترین حجم تماس را با «داگلاس جل» (مافوق خود در واشنگتن‌پست) داشته باشد، عمدتاً اخبار جمع‌آوری شده را مستقیم یا با واسطه در اختیار میز ایران در کنسولگری آمریکا در دبی و همچنین، شخص «آلن ایر» قرار می‌دهد.

به گزارش مشرق، گزارش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره شیوه‌های نفوذ دشمن برای آسیب زدن به بنیان‌های انقلاب و نظام، از جمله پیگیری آمریکا برای آزادی «جیسون رضائیان» به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی سبب شد که نمایندگان از شیوه‌های نفوذ و براندازی دشمنان اطلاعات بیشتری کسب کنند.

واکنش نمایندگان

براساس گزارش سازمان اطلاعات سپاه، جیسون رضائیان یک ایرانی آمریکایی‌الاصل و یک فرد حائز اهمیت برای آمریکایی‌ها است، به‌گونه‌ای که آمریکایی‌ها برای آزادی وی بسیار تلاش می‌کنند. رضائیان مأمور اجرای تفکر آن دسته از سنای آمریکاست که معتقدند اگر این کشور بتواند روابط خود را با ایران به سطح پیش از انقلاب برگرداند، می‌توان حکومت ایران را به‌آسانی ساقط کرد. این اقدام سازمان اطلاعات سپاه سبب شد که 11 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی تذکری به وزیر دادگستری درباره پرونده رضائیان خواستار اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به افکار عمومی شوند. این نمایندگان در خلاصه تذکر خود اظهار داشتند: «با توجه به محاکمه و صدور حکم یکی از نفوذی‌های دوتابعیتی به نام جیسون کاظم آدام رضائیان لازم است جهت اطلاع افکار عمومی اطلاعات مربوط به این جاسوس و نفوذی آمریکاییان و فیلم‌های اعترافات او را به اطلاع افکار عمومی برسانید.» آنها در شرح تذکرشان تصریح کردند: «بیش از یک سال است که جاسوس حرفه‌ای و مسئول پایگاه اطلاعاتی آمریکایی‌ها در تهران دستگیر شده؛ جیسون رضائیان در مدت بازداشت مورد حمایت آمریکایی‌ها قرار گرفته و مکرراً آنها از تیم مذاکره‌کننده ما خواسته‌اند که ایران او را آزاد کند، چون او یک خبرنگار بوده است. اطلاعات وسیعی که در کمیسیون امنیت ملی از این جاسوس حرفه‌ای در اختیار اعضای کمیسیون قرار گرفت باعث نگرانی از خطر نفوذی‌ها برای انقلاب اسلامی و استقلال کشور بود و از طرفی باعث اطمینان خاطر از هوشیاری و بیداری دستگاه‌ها و سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران بود و لازم و ضروری است دستگاه‌های مقتدر قضایی اطلاع‌رسانی جامعی، به خصوص با پخش فیلم‌های اعترافات این شبکه گسترده جاسوسی به ملت ایران داشته باشند.»

رادیو سازمان سیا با عصبانیت از گزارش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران تلاش کرد این گزارش را نوعی مقابله سپاه با رئیس‌جمهور کشورمان القا کند و گفت: گزارش سپاه به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، جیسون رضائیان را به «جاسوسی از طریق جمع‌آوری تصمیمات کشور در خصوص مسائل سیاست داخلی و خارجی و همکاری با دول متخاصم» متهم کرده است، در حالی که یک هفته پیش، حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران، به شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» گفته بود که اگر آمریکا ایرانیان زندانی در این کشور را آزاد کند، دولتش برای آزادی آمریکایی‌های زندانی در ایران خواهد کوشید.

 از 83 تا88

  جیسون رضائیان از سال 83 در پوشش خبرنگار نشریه «سانفرانسیسکو کرونیل» مرتباً به ایران تردد می‌کرد و تلاش داشت در این سفرها شبکه عوامل خود را برای جمع‌آوری اخبار مورد نظر از ایران شکل دهد؛ شبکه‌ای که با انتخابات ریاست‌جمهوری در سال 1388 و تحولات پس از آن از طریق تهیه گزارش‌های جهت‌دار از سخنرانی‌های آقایان؛ «میرحسین موسوی» و «احمدی‌نژاد»، جمع‌آوری اخبار لحظه‌به‌لحظه از اغتشاشات از سوی منابع میدانی در تهران و ارسال آن به پایگاه‌های خبری ضدانقلاب، ارائه اخبار و تحلیل از وضعیت کشور به اتاق فکر وزارت خارجه، کنگره و سنای آمریکا و برخی نهادهای مرتبط با لابی «آیپک» و انتشار اخبار کذب از اوضاع شهر تهران در نشریات مورد همکاری، نقش و قدرت خود را به نمایش گذاشت.خروج او از ایران با درخواست وزارت ارشاد وقت در سال 1388 و سفر به دبی و البته، آشنایی با «لارا سترکیان» (فردی که براساس شواهد موجود، در پوشش خبرنگار شبکه ABC آمریکا برای سرویس اطلاعاتی این کشور فعالیت می‌کند)، شرایط آشنایی رضائیان با یکی از مسئولان میز ایران در کنسولگری آمریکا در دبی به نام «مک کاچن» را فراهم کرد. این آشنایی، آغازی بر شکل‌گیری همکاری مشکوک رضائیان با وزارت خارجه و سرویس جاسوسی آمریکا دانسته شده است؛ آغازی که تا زمان دستگیری متهم به شکلی پیوسته ادامه داشته و حضور افراد مختلف آمریکایی و ایرانی در این جورچین، اهمیت آن را دوچندان می‌کند.

 بازگشت جیسون

وی در سال 1391 بار دیگر به ایران بازگشت، اما این‌بار با پوشش خبرنگار روزنامه «واشنگتن‌پست» که نامی آشنا و معتبر در عرصه رسانه‌ای جهان به‌شمار می‌رود. اسناد موجود نشان می‌دهد که وی پیش از عزیمت به تهران با «جان لیمبرت» (از دیپلمات‌های آمریکایی به گروگان گرفته‌شده در لانه جاسوسی) دیدار و گفت‌وگو می‌کند. جیسون با خانمی به نام «یگانه صالحی» آشنا می‌شود که همین آشنایی به ازدواج این دو نفر در سال 1392 منجر شد. پس از آشنایی، یگانه صالحی ابتدا به استخدام خبرگزاری «بلومبرگ» و سپس «نشنال امارات» درمی‌آید.بررسی تماس‌های جیسون رضائیان نشان می‌دهد، در حالی که بنا بر شرایط کاری، وی باید بیشترین حجم تماس را با «داگلاس جل» (مافوق خود در واشنگتن‌پست) داشته باشد، عمدتاً اخبار جمع‌آوری شده را مستقیم یا با واسطه در اختیار میز ایران در کنسولگری آمریکا در دبی و همچنین، شخص «آلن ایر» قرار می‌دهد.براساس کیفرخواست صادره، دسترسی و جمع‌آوری اطلاعات طبقه‌بندی شده، همکاری با دول متخاصم و نوشتن نامه به اوباما و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران برخی از اتهامات جیسون رضائیان است. 

تاکنون بیشترین تلاش برای آزادی جیسون رضائیان از سوی آمریکا صورت گرفته است، به‌گونه‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا در یک میهمانی با حضور فعالان رسانه‌ و خبرنگاران شبکه‌های تلویزیونی این کشور به موضوع خبرنگار بازداشتی واشنگتن‌پست در تهران اشاره کرد. باراک اوباما ادعا کرد که علت بازداشت او «نوشتن درباره امیدها و ترس‌های مردم ایران» بوده است و در ادامه گفت: «تا زمانی که او صحیح و سالم به خانواده‌اش بازنگردد،‌ آرام نخواهم شد». پایگاه «پالتیکو» گزارش داد که دولت «باراک اوباما» به صورت محرمانه با واتیکان در ارتباط است تا از پاپ «فرانسیس» برای آزادی جیسون رضائیان در ایران کمک بگیرد.

* خبرنگار یا جاسوس!

حکم صادره برای پرونده جیسون رضائیان قطعاً تأثیر بسزایی بر نحوه عضوگیری شبکه جاسوسان آمریکایی‌ـ صهیونیستی خواهد گذاشت و دست‌کم هزینه چنین فعالیت‌های خرابکارانه‌ای را افزایش می‌دهد، اما مسیر اصلاح این روند در دستگیری سرشاخه‌های داخلی است که مجوز نفوذ رضائیان و جاسوسان اعزامی آینده به اماکن محرمانه ایران و دسترسی به اطلاعات خصوصی وزارتخانه‌ها و نهادهای مهم کشور را فراهم می‌آورند؛ مسیری که با وجود تنبیه قطعی رضائیان همچنان بدون ناظر امنیتی است.منبع: بصیرت

پای یک شرکت آمریکایی دیگر به کشور باز شد
به رغم ممنوعیت واردات نوشابه‌های آمریکایی به ایران، "جان کری" به نمایندگی از وزارت خارجه، با قراردادی که ماه سپتامبر میان شرکت‌های "نوشیدنی‌های آرکی" (ArKay Beverages) آمریکا و یک شرکت ایرانی منعقد شده، موافقت کرده است. طبق این قرارداد، که هفته گذشته اجرایی شد، شرکت آرکی مجاز شد تا محصولاتش را به ایران صادر کند.

گروه بین‌الملل مشرق- پس از اینکه رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند دولت این کشور مجوز صادرات نوشابه‌های آرکی (ArKay) به ایران را صادر کرده است، خانم غفاری از شرکت "سونا طب پارسیان" در تأیید این خبر به خبرنگار مشرق گفت که مسؤولان این شرکت هم‌اکنون در آمریکا به سر می‌برند و حضور آنها در آمریکا تا هفته دیگر به طول می‌انجامد.شرکت آرکی که دفتر اصلی آن در شهر ملبورن ایالت فلوریدا مستقر است، انواع نوشیدنی‌های غیرالکلی را تولید می‌کند.صادرات نوشابه‌های آمریکایی به ایران از دهه 1990 میلادی تا کنون ممنوع بود اما گویا همزمان با اوج‌گیری هشدارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت جلوگیری از نفوذ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی آمریکا در ایران، ورود کالاهای ممنوع با برند آمریکایی نیز اوج گرفته است.پایگاه اینترنتی مجله تجارت جهانی خبر داد "جان کری" وزیر خارجه آمریکا به نمایندگی از وزارت خارجه، با قراردادی که ماه سپتامبر میان شرکت‌های "نوشیدنی‌های آرکی" (ArKay Beverages) آمریکا و "سونا طب پارسیان" ایران منعقد شده، موافقت کرده است. طبق این قرارداد، که هفته گذشته اجرایی شد، شرکت آرکی مجاز شد تا نوشابه به ایران صادر کند."دیوید اینجل" معاون رئیس بخش فروش آرکی در این‌باره توضیح می‌دهد: "اکنون آرکی به 100 میلیون مصرف‌کننده در ایران (و منطقه) دسترسی خواهد داشت. این قرارداد به نفع همه است. ما نوشابه‌هایمان را به ایران صادر می‌کنیم و این کار مشاغل بیش‌تری برای کارگران آمریکایی ایجاد می‌کند. این یک وضعیت برد-برد است."

تشدید نفوذ اقتصادی در بازار ایران به دستور مستقیم جان کری

شرکت "نوشیدنی‌های خوشگوار" در حال حاضر محصولاتی با نام کوکاکولا را در ایران بسته‌بندی [و توزیع] می‌کند، اما می‌گوید که هیچ ارتباطی با شرکت کوکاکولای آمریکا ندارد. این دو شرکت از سال 1995 زمانی که بیل کلینتون، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا شرکت‌های این کشور را از تجارت با ایران منع کرد، درگیر یک کشمکش حقوقی بوده‌اند.کوکاکولا از خوشگوار می‌خواهد استفاده از بطری‌های این شرکت را متوقف کند، اما شرکت ایرانی می‌گوید نوشابه‌هایش خالی از کُک است، چون دیگر کنسانتره‌اش را از شرکت آمریکایی نمی‌گیرد، بلکه به جای آن از منابع داخلی استفاده می‌کند. هم‌چنین شرکت کوکاکولای ایران که در مشهد مستقر است، از شرکت آمریکایی به خاطر قطع ارسال کنسانتره شکایت کرده است. یک شرکت ایرانی بسته‌بندی نوشابه با عنوان "پپسی" هم کاری مشابه خوشگوار را انجام می‌دهد و روی بطری‌هایش می‌نویسد که مواد تشکیل‌دهنده این نوشابه، ایرانی هستند."حسین مهری" مدیرعامل شرکت پست ایران نیز به‌تازگی خبر داده بود که ایرانی‌ها هم‌اکنون می‌توانند از فروشگاه‌های عمده آنلاین مانند آمازون (Amazon) و ای‌بی (eBay) خرید انجام دهند و محصول خریداری شده را از طریق کانالی که این شرکت تعبیه کرده، دریافت نمایند. مهری افزود: "از این پس، شهروندان ایرانی می‌توانند به طور مستقیم از فروشگاه‌های بین‌المللی آمازون و ای‌بی خرید کنند و کالای خود را در ایران تحویل بگیرند." ماه گذشته نیز گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر این‌که یک فروشگاه رسمی مایکروسافت در تهران باز شده تا گوشی‌های هوشمند این شرکت را به ایرانی‌ها بفروشد، اما این خبر در گزارش‌های بعدی، رد شد.

اوباما: تضمین کردیم که ایران سلاح هسته‌ای نمی سازد

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد توافق هسته ای تضمین می کند که ایران به تسلیحات هسته ای دست پیدا نمی کند.
به گزارش مشرق، پایگاه اینترنتی کاخ سفید خبر داد: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفت: ما این موضوع را تضمین کردیم که ایران به تسلیحات اتمی دست پیدا نکند.وی طی اظهاراتی در نشست کمیته ملی حزب دموکرات در لس آنجلس اظهار داشت: ما در میانه دو جنگ قرار داشتیم و عقیده جهانیان درباره آمریکا از مدتها پیش دچار نوعی پست نگری بود.اما ما نه تنها توانستیم که به آن جنگ ها پایان دهیم بلکه توانستیم که نیروهایمان را به جمع خانواده هایشان برگردانیم.
اوباما افزود: ما نشان دادیم که می توانیم جهان را از طریق ارزش ها و دیپلماسی هدایت کنیم و این هدایت تنها نمی تواند از طریق نظامی باشد.در مقابله با بیماری ابولا ما توانستیم که تلاش های بین المللی را برای نجات جان صدها هزار نفر در غرب آفریقا منسجم کنیم.روابط خود را با کوبا پس از یک دوره طولانی آغاز کردیم.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: ما این موضوع را تضمین کردیم که ایران به تسلیحات اتمی نرسد و این کار را به روشی انجام دادیم که به جنگ منجر نشود.

ریشه جنایت‌های داعش در تفکرات آل سعود

ایندیپندنت در گزارشی به جنایت‌های داعش پرداخت و تفکر وهابیت آل سعود را ریشه جنایات این گروه تروریستی دانست.به گزارش مشرق، ایندیپندنت نوشت: رابرت فیسک خبرنگار و تحلیلگر این روزنامه در مقاله ای به اقدام گروه تکفیری- صهیونیستی داعش در ویران کردن آثار باستانی و اسلامی در منطقه با حمایت رژیم وهابی سعودی پرداخت و نوشت: مواد منفجره مناطق تاریخی را در خاور میانه نابود می‌کند، بولدوزرها بقعه‌ها و قبرستان‌های قدیمی را محو و قلعه های تاریخی را که قدمت آنها به دوره عثمانی باز می گردد، فرو می ریزند و حتی خانه همسر محترم ترین مردم در نزد مسلمانان به توالت تبدیل می شود.
جهان چگونه می‌تواند مانع از این اهانت شیطانی و ویران کردن میراثی که به همه بشریت تعلق دارد شود؟ بی گمان، اشاره ما به تکفیری‌های سلفی- وهابی و قطع کنندگان سرهاست که سعودی هستند.در ادامه این گزارش آمده است: در این خصوص، جهان مطلقا کاری انجام نخواهد داد و بلکه صدای فریاد خود را با تعبیرهای خشم و لعنت بر تروریست های سلفی «داعشی» بلند خواهد کرد، در حالی که آنها (داعشی ها) مشغول منفجر کردن آثار باستانی در پالمیرا (تدمر در سوریه)‌ هستند و جهان در این خصوص هرگز جرأت نخواهد کرد سخنی اعتراض آمیز درباره اقدام متعمدان عربستان سعودی در نابود کردن قبرستان های قدیمی، منازل، بقعه ها و ساختمان‌های متعلق به حضرت محمد (ص) و اهل بیت او (ع) و یارانش بگوید.طبیعی است که شاید برخی ها بگویند آثار روم باستان بیش از آثار تاریخ اسلام ارزش دارد، اما چنین دیدگاه و واکنشی نژادپرستانه است، اما دلیل اصلی این نیست، دلیل اصلی سکوت ما درباره نابودی اماکن اسلامی این است که ما نمی‌توانیم از سعودی ها انتقاد کنیم. سعودی ها با برخورداری از ثروت خود، سکوت را تا حد ارتکاب اقدام زشت نخست وزیر ما در نیمه افراشته کردن پرچم در زمان مرگ پادشاه مستبد آن بر همه ما تحمیل می کنند.در این خصوص اعتراض یا حتی زمزمه آرام که ممکن است دوستان سعودی ما را به گروه وحشی به نام داعش مرتبط سازد ممنوع است، گروهی که با قاطعیت مطلق وهابیت را دنبال می کند، وهابیتی که دویست و هفتاد سال پیش به دست گذشتگان خاندان کنونی حاکم در عربستان سعودی نشر یافت.
ایندپندنت در پایان تاکید کرد: اگر به دنبال شناخت کامل داعش و رفتارهای عجیب آن هستیم، باید با دقت تمام شیوه‌های عقاید مخوفی را بررسی کنیم که داعش، طالبان و القاعده را به کشوری مرتبط می‌کند که پادشاه آن خود را خادم حرمین شریفین می داند.
منبع: تسنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد