سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

 
کاردار سعودی اعلام کرد که در اسرع وقت نظرات دولت جمهوری اسلامی ایران را به دولت متبوع خود انتقال خواهد داد.

مدیر کل کنسولی وزارت امور خارجه کاردار عربستان را احضار کرد و نسبت به هرگونه تعلل و بی‌تفاوتی درباره شناسایی مفقودین، تجهیز و ارسال جنازه پاک قربانیان فاجعه دردناک حج سال جاری هشدار داد.

به گزارش عصرایران به نقل از به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، علی چگینی در این دیدار با ذکر مسئولیت‌های حقوقی، عرفی و شرعی دولتمردان عربستان در قبال ضیوف‌الرحمن و لزوم پذیرش مسئولیت فاجعه دهشت‌آور منا و فراهم کردن اسباب شناسایی سریع اجساد قربانیان و انتقال سریع پیکرهای مطهر آنها و نیز کمک به یافتن مفقودین و درمان مجروحین، عذرخواهی دولتمردان سعودی بابت این کوتاهی‌ها از همه امت اسلامی به ویژه ملت داغدار ایران را حداقل وظیفه عرفی و منطقی برشمرد.

مدیر کل کنسولی با اشاره به حساسیت و توجه ملت داغدار ایران به عزیزان جان باخته خود نسبت به هرگونه تعلل و یا اقدامی که موجب تاخیر در انتقال درگذشتگان به جمهوری اسلامی ایران گردد، هشدار جدی داد.وی ضمن تکرار دیدگاه و انتظارات مشروع مردم و مسئولین کشورمان برای انتقال اجساد قربانیان به کشور خود، اعلام کرد که هیچ یک از خانواده‌های قربانیان به تدفین عزیزان خویش در عربستان رضایت نداده و همگی خواستار انتقال سریع و محترمانه پیکرهای پاک آنها به وطن خود هستند.در همین رابطه نامه وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران به همتای سعودی خود نیز تسلیم کاردار سعودی شد.کاردار سعودی اعلام کرد که در اسرع وقت نظرات دولت جمهوری اسلامی ایران را به دولت متبوع خود انتقال خواهد داد. بعد از وقوع فاجعه منا، این چهارمین بار است که کاردار عربستان احضار شده است.

نخست وزیر انگلیس: باید به ایران و روسیه درباره سوریه پس از اسد اطمینان دهیم

کامرون تاکید کرد که در دیدار با روحانی و پوتین درباره آینده سوریه گفت و گو کرده اما همچنان موضع ایران و روسیه در حمایت از بشار اسد تغییر نکرده است.
دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا که برای شرکت در نشست سالانه مجع عمومی ملل متحد به نیویورک سفر کرده است اعلام کرد کشورهای غربی به ویژه آمریکا و بریتانیا باید برای راه حل سیاسی بحران سوریه با ایران و روسیه همکاری کنند.نخست وزیر انگلیس: باید به ایران و روسیه درباره سوریه پس از اسد اطمینان دهیم

به گزارش عصر ایران کامرون در مصاحبه با شبکه خبری "سی بی اس" آمریکا با اشاره به اینکه بحران سوریه "پیجیده ترین مشکل" سیاست خارجی دوران رهبری او و باراک اوباما است، گفت در مذاکرات 45 دقیقه ای خود با حسن روحانی رییس جمهوری ایران و نیز دیدار 90 دقیقه ای با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه درباره آینده سوریه با این دو رهبر گفت و گو کرده است.
کامرون گفت: مشکل اصلی بحران سوریه این است که ایران و روسیه به عنوان مهم ترین حامیان دولت سوریه هنوز درباره آینده سوریه بدون حضور بشار اسد در قدرت متقاعد نشده اند و هر گونه راه حل برای آینده سوریه را بدون حضور اسد نخواهند پذیرفت.
او گفت که موضع بریتانیا و آمریکا درباره سوریه مشابه است و این دو کشور معتقدند بشار اسد با وجودی که می تواند در دوره انتقالی برای حل وفصل بحران سوریه نقش ایفا کند، اما انتهای روند انتقالی باید به پایان حضور بشار اسد در قدرت منجر شود.
کامرون تاکید کرد که در دیدار با روحانی و پوتین درباره این مساله گفت و گو کرده اما همچنان موضع ایران و روسیه در حمایت از بشار اسد تغییر نکرده است.
نخست وزیر بریتانیا با اشاره به اینکه ایران و روسیه معتقدند مبارزه با داعش بدون حضور و کمک گرفتن از دولت بشار اسد در سوریه میسر نیست، مدعی شد سیاست های بشار اسد در چهار سال گذشته منجر به بروز و ظهور گروه تروریستی داعش شده است.
این ادعا در حالی است که پوتین در سخنرانی دوشنبه خود  در مجمع عمومی ملل متحد با متهم کردن کشورهای غربی به دورویی در مبارزه با تروریسم رفتارها و سیاست های آنها را عامل ایجاد آشوب و پدید آمدن گروه های تروریستی همچون داعش دانست.
کامرون به سی بی اس گفت برای حل و فصل سیاسی بحران سوریه حضور ایران و روسیه الزامی است و این دو کشور باید متقاعد شوند بدون حضور بشار اسد در قدرت و تشکیل یک دولت جدید در سوریه هم منافع آنها به خطر نخواهد افتاد.
کامرون تاکید کرد چیزی که آمریکا و بریتانیا به دنبال آن است سوریه ای بدون حضور بشار اسد و گروه داعش است. نخست وزیر بریتانیا افزود : ما باید از مخالفان مسلح میانه رو دولت سوریه حمایت بیشتری کرده و آنها را تجهیز کنیم. ما در زمینه آموزش به این نیروها قصور داشته ایم. آنها تا کنون چندان موفق ظاهر نشده اند و حضور پررنگی در سوریه ندارند."
کامرون در این مصاحبه گفت بشار اسد باید به دلیل ارتکاب جنایت جنگی و کشتار صدها هزار انسان در دادگاه کیفری بین المللی محاکمه شود. او گفت : از نظر من اسد با کشتار صدها هزار انسان و آواره کردن میلیون ها نفر باید محاکمه شود او باید برود و آینده ای در سوریه ندارد.
کامرون دیروز بدون سخنرانی در مجمع عمومی ملل متحد نیویورک را به مقصد جاماییکا و کانادا ترک کرد. فیلیپ هاموند وزیر امور خارجه بریتانیا به عنوان سخنران هیات نمایندگی بریتانیا در مجمع عمومی ملل متحد سخنرانی خواهد کرد.
جان کری: از ایران و روسیه خواستیم بشار اسد را قانع کنند از بشکه های انفجاری استفاده نکند
جان کری گفت: ایران و روسیه در وضعیتی هستند که تصمیم دارند بشار اسد را از استفاده از بشکه های انفجاری بازدارند ... شاید در مقابل آن، کاری هم باید انجام دهیم."
جان کری: از ایران و روسیه خواستیم بشار اسد را قانع کنند از بشکه های انفجاری استفاده نکندوزیر خارجه آمریکا از ایران و روسیه خواست مانع از استفاده دولت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه از بشکه های انفجاری شوند.

به گزارش عصر ایران، جان کری در مصاحبه ای با شبکه آمریکایی "ام. اس. ان. بی .سی" همچنین از وجود توافق هایی میان روسیه و آمریکا در مورد برخی از مسایل اساسی سوریه خبر داد.

وی گفت: " توافق هایی وجود دارد در مورد اینکه سوریه در آینده باید یک دولت متحد و سکولار باشد. این دولت نیازمند برخورد با گروه داعش است. همچنین باید یک فرایند انتقال سیاسی موجه در این کشور صورت گیرد."

وزیر خارجه آمریکا افزود: هنوز هم در مورد نتایجی که در اثر انتقال سیاسی در سوریه به وجود می آید، اختلافاتی وجود دارد.

وی نشست اوباما و پوتین سران آمریکا و روسیه در روز دوشنبه گذشته برای بررسی بحران سوریه را "واقعی" توصیف کرد و به گفته خود شاهد "بحث بسیار صریحی" بوده است.کری در ادامه مصاحبه گفت: "همه می دانند که سوریه در خطر است و جهان به دنبال راه حل سریع برای آن است."
وزیر خارجه آمریکا در پاسخ سوالی در مورد اینکه آیا فرصتی برای استفاده از نفوذ روسیه و ایران در سوریه در جهت جلوگیری از استفاده دولت بشار اسد از بشکه های انفجاری وجود دارد؟ گفت : "قطعا"

وی تاکید کرد که این مساله را در نشست با مقامات روسیه و ایران مطرح کرده است.

وزیر خارجه آمریکا گفت که در دیدار با مقامات ایران و روسیه از آنها خواست که از مسؤولان دولت سوریه بخواهند استفاده از بشکه های انفجاری را متوقف کنند.

جان کری در پایان گفت: ایران و روسیه در وضعیتی هستند که تصمیم دارند بشار اسد را از استفاده از بشکه های منفجره بازدارند ... شاید در مقابل آن، کاری هم باید انجام دهیم."مخالفان، دولت سوریه را متهم می کنند که با استفاده از هواپیماها و بالگردهای نظامی اش در مناطق خارج از کنترل خود بشکه های انفجاری پرتاب می کند. دولت سوریه این موضوع را به طور کامل تکذیب می کند.

عسگراولادی: اتاق بازرگانی ایران - آمریکا تا چند ماه‌ دیگر راه‌اندازی می‌شود

با توجه به روند تأیید توافق از سوی کشورها انتظار می رود لغو تحریم ها در اردیبهشت سال آینده محقق شود، اما کشورهای 1+5 معتقدند تحریم ها از دی یا بهمن ماه سال جاری برداشته می شود.
عسگراولادی: اتاق بازرگانی ایران - آمریکا تا چند ماه‌ دیگر راه‌اندازی می‌شودرئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در خصوص راه اندازی اتاق بازرگانی ایران و آمریکا، گفت: اتاق بازرگانی ایران - آمریکا تا ماه‌های آینده راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش عصر ایران، میزان، حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در نشست با مدیران شرکت های تجاری، اقتصادی و صنعتی آمریکا در نیویورک، از شرکت های آمریکایی برای سرمایه گذاری و انتقال فناوری دعوت کرده و گفت: فضای پساتحریم، شرایط جدید اقتصادی و سیاسی را فراهم کرده که شرکت های بزرگ تجاری، اقتصادی و صنعتی باید از آن استفاده کنند. یکی از راه های کاستن از فاصله میان ایران و آمریکا، همکاری های اقتصادی است و ایران منعی برای حضور شرکت های آمریکایی ندارد.  
با توجه به برنامه های ایران برای توسعه روابط اقتصادی با سایر کشورها، انتظار می رود با حذف تحریم ها فصل جدید از روابط سیاسی ایران با مجامع بین الملل به ویژه آمریکا آغاز شود و به دنبال آن نقش سرمایه گذاران خارجی در اقتصاد کشور پررنگ شود.
 
همکاری ایران و آمریکا در صورت لغو تحریم


اسدالله عسگر اولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان درباره آغاز فعالیت اقتصادی ایران و آمریکا بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، خیلی نمی توان به کشورهای غربی اعتماد کرد، به این ترتیب تا زمانی که تحریم ها لغو نشود هیچ دلیل برای برقرار روابط اقتصادی و تجاری بین ایران و آمریکا وجود ندارد.  
وی ادامه داد: اگر تحریم ها برداشته شود، به تدریج بستر لازم برای دیدارهای مقامات ایران و آمریکا فراهم می شود.  
وی افزود: یکی از تحریم های بزرگ آمریکا علیه ایران، تحریم شخص رئیس جمهور آمریکا به نام جاماتو است که هر ساله در ماه نوامبر تمدید می شود. انتظار می رود با توجه به توافق ایران با کشورهای 1+5، این تحریم در یال جاری میلادی تمدید نشود.  
این عضو اتاق بازرگانی ایران در ادامه با اشاره بر آثار منفی تحریم ها بر اقتصاد کشور گفت: تا زمانی که تحریم است، آیا کشوری می تواند با ایران روابط اقتصادی برقرار کند، از ایران نفت بخرد، مبادلات بانکی انجام دهد یا از ایران وارداتی داشته باشد؟  
وی ادامه داد: در حال حاضر بین ایران و آمریکا هیچ نوع رابطه سیاسی وجود ندارد و نمی توان انتظار داشت اتفاقی روی دهد. تا تحریم ها حل نشود ایجاد بسترهای لازم برای برقرای رابطه این دو کشور مناسب نیست.
 
اتاق ایران-آمریکا


عسگر اولادی درباره راه اندازی اتاق ایران-آمریکا گفت: در حال حاضر با وجود تحریم ها زود است که بخواهیم درباره اتاق ایران-آمریکا حرفی بزنیم.  
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: راه اندازی زمانی مفهوم پیدا می کند که تجارت بین این دو کشور شروع شده باشد.  
وی تصریح کرد: اگر تحریم لغو شود و تجارت، صادرات و واردات با آمریکا شگل بگیرد و بازرگانان دو کشور بتوانند به هر دو کشور سفر کنند، آن وقت می توان منتظر راه اندازی اتاق هم بود. وی افزود: زمانی که بازرگانان طرفین نمی توانند تماسی داشته باشند و با هم تجارت کنند، اتاق معنا ندارد. اگر تحریم های تجاری و بانکی لغو شود، گسترش روابط تجاری ایران وآمریکا مناسب است.
 
زمان راه اندازی اتاق ایران-آمریکا


این عضو اتاق بازرگانی ایران در رابطه با زمان راه اندازی اتاق ایران-آمریکا بیان کرد: با توجه به روند تأیید توافق از سوی کشورها انتظار می رود لغو تحریم ها در اردیبهشت سال آینده محقق شود، اما کشورهای 1+5 معتقدند تحریم ها از دی یا بهمن ماه سال جاری برداشته می شود. 
 وی افزود: دو سه ماه بعد از لغو تحریم ها، زمانی که تجارت طرفین آغاز شود، امکان راه اندازی اتاق ایران-آمریکا فراهم می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد