سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

ایندپندنت منتشر کرد:
سرویس جاسوسی اسرائیل پشت مجموعه ای از حملات پیچیده سابیری علیه هتل های محل برگزاری مذاکرات هسته ای در شهرهای اروپا است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جزئیات جدید از جاسوسی اسرائیل از مذاکرات هسته ای ایران در اتریش و سوئیس / کشف شواهد عملیات های سایبری اسرائیل در هتل «پرزیدنت ویلسون»

ایندپندنت نوشت: سرویس جاسوسی اسرائیل پشت مجموعه ای از حملات پیچیده سابیری علیه هتل های محل برگزاری مذاکرات هسته ای در شهرهای اروپا است.
به گزارش «انتخاب»، یک روزنامه سوئسی گزارش داده است که هکرها از تمام مذاکراتی که بهار و تابستان گذشته بین ایران و 1+5 برگزار می شد، جاسوسی کرده اند.ماموران تحقیق در سوئیس کشف کردند که مهاجمان سایبری با استفاده از برنامه پیچیده پنجاه میلیون دلاری «تروجان» Trojan که تقریبا بطور قطع توسط سرویس مخفی اسرائیل طراحی شده است، به دوربین های امنیتی در هتلهای مجلل محل برگزاری مذاکرات هسته ای در سوئیس و اتریش نفوذ کرده بودند.
اسرائیل قویا با توافق هسته ای ایران که ژوئن گذشته پس از دوازده سال بن بست بین تهران و مذاکره کنندگان بین المللی در وین حاصل شد، مخالف بوده است. اما قبل از حصول آن توافق تاریخی، ماموران امنیتی سوئیس با هجوم به هتل مجلل پرزیدنت ویلسون در ژنو که بخشی از مذاکرات در آنجا برگزار شد، شواهدی پیدا کردند که مشکوک به ارتباط با عملیات جاسوسی سایبری اسرائیل بود.
روزنامه تاگس آنسایگر گزارش داد،‌ سرویسهای امنیتی سوئیس قبل از حمله به هتل پرزیدنت ویلسون به اسرائیلی ها در ارتباط با حملات سایبری سوء‌ظن داشتند - هنوز هم سوء ظن دارند- و چیزی تغییر نکرده است.سرویس های امنیتی اولین بار بهار گذشته پس از آنکه آزمایشگاه کاسپرسکی، تولید کننده نرم افزار برنامه های ضد ویروسی رایانه، ‌به هک شدن چندین دستگاه رایانه خود در هتلهای مجلل سراسر اروپا پی برد، به دخالت دولت اسرائیل در جاسوسی سایبری مشکوک شدند. ماموران تحقیق به سرعت دریافتند که ایران در آن هتلها با فرانسه،‌آلمان، انگلیس، آمریکا، روسیه و چین در مورد برنامه هسته ای جنجالی اش مذاکراتی داشت. بر اساس شواهد بدست آمده، دادستان کل فدرال سوئیس در ششم مه تحقیقات رسمی در این زمینه را آغاز کرد.
به گزارش تاگس آنسایگر، یک هفته بعد پلیس کارشناس جرایم سایبری به هتل پرزیدنت ویلسون هجوم برد و تدارک آن حمله با توجه به اینکه چند نفر از کارکنان امنیتی همان هتل قبلا برای سرویس های سری اسرائیل کار می کردند،‌ عملیات دشواری بود.
تجهیزات پیدا شده در آن هتل شامل نرم افزاری بود که نشان می داد شبکه رایانه ای آن مورد نفوذ یک برنامه پیچیده جاسوسی موسوم به «دوکو دو» Duqu 2 قرار گرفته بود که شبیه برنامه «دوکو تروجان» بود که زمانی سرویس جاسوسی اسرائیل معروف به استفاده از آن بود.
سخنگوی آزمایشگاه کاسپرسکی برنامه دوکو دو را «بسیار وسیع» توصیف کرد و گفت این نرم افزار به تخصصی نیاز دارد که فراتر از قابلیتهای یک مجرم عادی است.
تاگس آنسایگر گزارش داد، مهاجمان سایبری از برنامه تروجان برای دسترسی به دوربین های امنیتی هتلها و سیستم های میکروفون استفاده کرده بودند. طبق این گزارش، از تروجان همچنین برای نفوذ به همان سیستم ها در هتل بوریواژ در لوزان که مذاکرات هسته ای طی تابستان در آنجا برگزار شد، استفاده شده بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار سفیر آلمان گفت: از طرف مجمع و رهبری می‌گویم که مشکلات زیادی با آمریکا وجود دارد. تاریخ نشان داده است که نباید به گفته‌های آن‌ها اعتماد داشت ولی با بخشی از اروپا بویژه آلمان چنین مشکلی نداریم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار سفیر آلمان گفت: از طرف مجمع و رهبری می‌گویم که مشکلات زیادی با آمریکا وجود دارد. تاریخ نشان داده است که نباید به گفته‌های آن‌ها اعتماد داشت ولی با بخشی از اروپا بویژه آلمان چنین مشکلی نداریم. به گزارش «انتخاب»، محسن رضایی در دیدار بارون میشائیل فون اونگرن اشترنبرگ سفیر آلمان در تهران اظهار داشت: آلمان بایستی شجاعت بیشتری در تصمیم سازی اقتصادی و سیاسی از خود نشان دهد. میان جمهوری اسلامی ایران و آلمان یک بحث جدی اقتصادی وجود دارد و مردم ما نیز دید خوبی نسبت به فرهنگ این کشور دارند بنابراین از گسترش روابط اقتصادی با آلمان و حضور سرمایه گذاران آن استقبال می کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که به نظر می آید دست هایی در داخل و خارج از ایران، فعالانه نمی خواهند جامعه ایران به اروپا نزدیک شود، یادآور شد: مشکلات زیادی با آمریکا وجود دارد و تاریخ نشان داده است که نباید به گفته های آنها اعتماد کرد.
رضایی ادامه داد: ولی با بخشی از اروپا به ویژه آلمان چنین مشکلی نداریم و ایران می تواند از بازار بسیار خوبی که در آسیای مرکزی به واسطه سرمایه گذاری شرکت های آلمانی در ایران وجود دارد، استقبال کند و از نظر صدور مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری همه راه ها برای آلمان باز و قابل دسترسی است.
وی با تاکید بر این که این مساله یک فرصت طلایی برای نزدیکی ایران و اروپا است، گفت: چهار تا پنج سال آینده بهترین فرصت برای اروپا است که با ایران روابط اقتصادی برقرار کند.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری نظرات متفاوت اقتصادی در خصوص رابطه با غرب افزود: ایران برای سرمایه گذاری و روابط اقتصادی با آلمان جدی است.
رضایی اظهارداشت: مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان یک مرکز سیاست گذاری کشور برای آسان تر شدن سرمایه گذاری آلمان در ایران آماده هرگونه کمک و همکاری است تا نسبت به اعزام متقابل هیات های اقتصادی اقدام کند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان این که ایران در امر مبارزه با تروریسم از ابتدا فعال بوده است، افزود: برای حفظ امنیت منطقه تنها کشوری که می تواند نقش آفرین باشد، ایران است.
رضایی با بیان این که ایران تنها کشوری است که می تواند با داعش مبارزه کند، خاطرنشان کرد: مساله تروریست و امنیت منطقه برای ما بسیار مهم است و آلمان هم در این زمینه با ایران همکاری داشته که مورد تایید سازمان های بین المللی است.
وی همچنین اظهار داشت: موضع ما در دفاع از مساله فلسطین روشن است، باید برای آینده این موضوع از طریق رفراندوم، قانون اساسی و یک دولت فراگیر مشخص شود، چراکه 70 سال کشتار مردم بیگناه دیگر بس است.
سفیر آلمان در تهران نیز در این دیدار خطاب به محسن رضایی گفت: انجام این دیدار با توجه به این که شما یک دانشمند اقتصادی هستید حائز اهمیت است.
بارون میشائیل فون اونگرن اشترنبرگ افزود: آلمان دومین اقتصاد قوی را داراست و سیاست خارجی این کشور از سال های 90 به بعد فعال تر شده است، سیاست ما با آمریکا بدلیل ائتلاف های متعدد احزاب فرق می کند از این رو نمی توانیم فوری تصمیم گیری کنیم ولی آنچه که به آن اعتقاد داریم را انجام می دهیم.سفیر آلمان ضمن استقبال از ادامه حضور هیات اقتصادی آلمان در ایران اظهار داشت: توافق برجام شرایط را برای سرمایه گذاری آلمان در ایران و گسترش روابط فراهم خواهد کرد.
المیادین:
ارتش اسرائیل اعلام کرد رئیس ستاد ارتش این رژیم و روسیه در مسکو توافق کردند کمیته ای بین دو طرف برای هماهنگی در زمینه های هوایی، دریایی و الکترومغناطیسی در سوریه تشکیل شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نتانیاهو در سفر به روسیه از پوتین در مورد ایران چه خواست؟

شبکه المیادین گزارش داد: یکی از درخواست های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از روسیه، کمک مسکو به جلوگیری از حملات گروه های وابسته به ایران به مرزهای شمالی فلسطین اشغالی بود.
به گزارش  «انتخاب»، ارتش اسرائیل اعلام کرد رئیس ستاد ارتش این رژیم و روسیه در مسکو توافق کردند کمیته ای بین دو طرف برای هماهنگی در زمینه های هوایی، دریایی و الکترومغناطیسی در سوریه تشکیل شود.
تحلیلگران اسرائیلی سفر بنیامین نتانیاهو به روسیه را «زدن نیش به واشنگتن» توصیف کردند. این تحلیلگران می گویند سفر نتانیاهو به مسکو، ادامه پیامدهای اختلاف بین اسرائیل و آمریکا در مورد برنامه هسته ای ایران است. به اعتقاد این تحلیلگران، سفر نتانیاهو نشانه بی اعتمادی او به قدرت آمریکا برای حفظ منافع امنیتی اسرائیل است. نخست وزیر اسرائیل معتقد است رئیس جمهور آمریکا از این رژیم به اندازه کافی در توافقنامه هسته ای با ایران دفاع نکرده است. نتانیاهو همچنین به باراک اوباما در پرونده سوریه هم شک دارد. با توجه به اینکه اوباما به موضع نهایی درباره اقدام روسیه در سوریه نرسیده است، نتانیاهو شخصا به مسکو سفر کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: رسانه های اسرائیلی بر اساس اطلاعات خود تاکید می کنند جنبه امنیتی و به طور مشخص منطقه شمال سوریه، بخش اصلی گفتگوها بین دو طرف را به خود اختصاص داد. اسرائیل می خواهد تضمین کند ورود هواپیماهای روسی به منطقه، آزادی عمل جنگنده های نیروی هوایی این رژیم را در مرزهای شمالی محدود نخواهد کرد و باعث حوادث یا نبردهای هوایی نخواهد شد که اسرائیل خواهان آن نیست. سفر نتانیاهو همچنین علاوه بر سوریه به لبنان و ایران هم ارتباط دارد. بر اساس این اطلاعات، بیشتر سلاح های پیشرفته ای که در اختیار سوریه قرار می گیرد، تسلیحات روسی است. دفتر بنیامین نتانیاهو پیش از این سفر اعلام کرده بود او به روس ها درباره وجود تسلیحات پیشرفته جنگی در سوریه و احتمال رسیدن آن به دست حزب الله هشدار خواهد داد.اسرائیل می گوید نگران اقدامات ایران است و در این چارچوب از روسیه می خواهد تا به مهار آنچه حملات هدایت شده از طرف ایران به مرزهای شمالی اسرائیل می داند، کمک کند. روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از نتانیاهو اعلام کرد این سفر سازوکاری را برای جلوگیری از سوء تفاهم بین ارتش اسرائیل و نیروهای روسی در سوریه تعیین کرد.
سرلشگر رحیم صفوی:
مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری راهبرد جمهوری اسلامی و دکترین نظامی ایران را مبتنی بر دفاع بازدارنده دانست و گفت: جمهوری اسلامی با هیچ کشوری سرجنگ ندارد البته رژیم صهیونیستی جای خود دارد چرا که یک رژیم جعلی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روس‌ها هم‌اکنون در مسائل سوریه فعالند و همکاری خوبی با ایران دارند

مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری راهبرد جمهوری اسلامی و دکترین نظامی ایران را مبتنی بر دفاع بازدارنده دانست و گفت: جمهوری اسلامی با هیچ کشوری سرجنگ ندارد البته رژیم صهیونیستی جای خود دارد چرا که یک رژیم جعلی است.
به گزارش «انتخاب»، سرلشگر رحیم صفوی مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری در سومین محفل انس پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت ناجا اظهار داشت: هم‌اکنون نیروی انتظامی یک نیروی مقتدر، امنیت‌آفرین و قوی‌ترین نیروی انتظامی خاورمیانه است.
مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری تصریح کرد: نیروی انتظامی ما با تنوع مأموریت از حفاظت 8 هزار کیلومتر مرز زمینی و دریایی گرفته تا مقابله و مبارزه با ناامنی و قاچاق کالا و تردد‌های غیرمجاز  اقدام می‌کند که کار مشکلی است.
به نوشته فارس، وی گفت: ما 15 همسایه داریم که خیلی از آنها نمی‌توانند مرزهای خود را کنترل کنند.
این مقام عالی نظامی کشور اظهار داشت: یکی از بهترین اقدامات فرماندهی مرزبانی انعقاد پروتکل‌های مرزی و دیپلماسی انتظامی با کشورهای همسایه است. از افغانستان و پاکستان گرفته تا کشورهای حوزه خلیج فارس تا امنیت را برقرار کند.
سردار صفوی، امنیت مرزها تا شهرها را کار مشکلی دانست و افزود: مرزهای ما متنوع است ما 2700 کیلومتر مرز دریایی داریم 2 هزار کیلومتر در جنوب و 700 کیلومتر در شمال.
مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری تأمین امنیت کلانشهرها را کار سختی دانست و بیان داشت: باید به نیروی انتظامی تبریک بگویم که امنیت کلانشهرهایی چون تهران و مشهد و... را فراهم کرده و باعث امنیت و آرامش عینی و ذهنی مردم شده است.
وی به بیان چند نمونه از اشراف اطلاعاتی ناجا پرداخت و گفت:‌این امنیت ذهنی و آرامش خانواده‌ها نعمت بزرگی است و ناجا به دلیل اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی خود توانسته موفق شود.
این مقام ارشد نظامی در خصوص مبارزه با اشرار در تهران بزرگ افزود: فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ دمار از روزگار این اشرار کشیده و من باید این جمله‌ای را که قبلاً گفته بودم اصلاح کنم؛ امنیت تهران و سنندج مثل همدیگر است و ما در همه جا امنیت داریم در این آشوبی که در منطقه حکمفرما است.
سرلشگر صفوی ناجا را مظهر آرامش، اقتدار، مردم‌داری و مردم‌یاری دانست و گفت:‌وضعیت کلانتری‌ها نیز بسیار خوب شده است.
وی در ادامه صحبت‌ةای خود در مورد هفته دفاع مقدس به دکترین نظامی جمهوری اسلامی در تحولات سیاسی - نظامی غرب آسیا اشاره و اظهار داشت: یک تغییری در ساختار قدرت در نظام بین‌المللی رخ داده و آمریکا به دنبال تک‌قطبی شدن بوده با شکست مواجه شده است.
مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری گفت: آمریکا پس از حوادث 11سپتامبر و حمله نظامی به افغانستان و عراق با ناکامی مواجه شده و قدرت آمریکا و شأنش افول کرده است و بعد این تروریست‌ها را خودشان با پول بعضی کشورهای عربی به جان منطقه انداخته‌اند.
سرلشگر صفوی به حضور فعال فدراسیون روسیه اشاره و بیان داشت: روس‌ها هم‌اکنون در مسائل سوریه فعالند و همکاری خوبی با ایران دارند و در مقابله با تروریست‌های اجاره‌ای در سوریه نیز اقدام می‌کنند؛ همچنین یک قدرت‌نمایی در مسئله اکراین داشته‌‌اند که به ناتوانی آمریکا انجامیده است.
وی گفت: در این محیط به فضل الهی، جمهوری اسلامی از یک راهبرد و دکترین نظامی خاصی برخوردار است؛ راهبرد جمهوری اسلامی و دکترین نظامی مبتنی بر دفاع بازدارنده است.این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با هیچ کشوری سر جنگ ندارد البته رژیم صهیونیستی جای خود را دارد چرا که یک رژیم جعلی است و ما با آنها دشمنیم و آنها با ما.
مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری تأکید کرد:‌ جمهوری اسلامی ایران در یک مبارزه دائم با تکفیری‌ها در هر کجا از جمله عراق و افغانستان و هرجا که ظاهر شوند قطعاً مبارزه و برخورد می‌کند چرا که آنها را عامل آمریکا و اسرائیل می‌داند.
سرلشگر صفوی تشریح کرد: به فضل الهی پس از جنگ 8 ساله و پیروزی در آن، قدرت و نفوذ ایران افزایش یافته و وزن برتر ژئوپولتیک ایران در منطقه افزایش یافته و برای همین است که آمریکایی‌ها حاضر شدند به ایران امتیاز بدهند و پای میز مذاکره بنشینند و کشورهای اروپایی نیز روابط‌شان را با ایران بیشتر کنند چرا که به دنبال منافع خود و بازار خود هستند.
وی به رژه نیروهای مسلح اشاره و بیان داشت: این قدرت دفاعی و قدرت بازدارندگی و حضور نیروهای مسلح ایران در وضعیت ناامنی منطقه به برکت دفاع مقدس است.مشاور عالی نظامی مقام معظم رهبری گفت:‌ایران یک کشور امن، پیشرفته و آباد و یک الگو از مقاومت در برابر قدرت‌های بزرگ است.
وی به بازار فروش سلاح آمریکا به جنوب فارس اشاره و خاطرنشان کرد: آمریکایی‌‌ها نفت عربستان را می‌خرند و به آنها سلاح می‌فروشند. و 100 میلیارد دلار درآمد از فروش سلاح به دست آورده‌اند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد