سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

نتانیاهو: توقف جنگ در غزه به " قطر، ترکیه و ایران" بستگی دارد! 

 

نتانیاهو در ادامه رهبران حماس را تهدید کرد که اگر فکر می کنند امنیت اسراییل را با شلیک موشک هایشان می توانند تهدید کنند باید بدانند هر ضربه ای که به اسراییل می زنند 7 برابر آن را دریافت خواهند کرد.نتانیاهو: توقف جنگ در غزه به
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته در یک کنفرانس خبری در تل آویو اعلام کرد توقف جنگ در غزه به سه کشور ایران، ترکیه و قطر بستگی دارد.
به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه نتانیاهو که در یک کنفرانس خبری به همراه موشه یعالون وزیر دفاع شرکت کرده بود ، گفت:" ما از تلاش های دیپلماتیک مصر قدردانی می کنیم و کابینه و پارلمان اسراییل طرح مصر را برای آتش بس پذیرفتند. اگر کسی می خواهد جنگ در غزه تمام شود باید حماس را متوقف کند. جهان عرب که روابط خوبی با حماس ندارند. برای این کار باید قطر ، ترکیه و ایران که با حماس روابط دارند، به این گروه فشار بیاورند.

نتانیاهو در سخنان خود با ادعای اینکه ذهنیت رهبران حماس مبنی بر ضعیف کردن اسراتییل با ادامه جنگ و حملات راکتی ذهنیتی اشتباه است، گفت : ما نه به دنبال صلح و آتش بس فوری هستیم و نه جنگ می خواهیم بلکه می خواهیم امنیت شهروندان مان تامین شود، چه این کار با جنگ و حمله باشد و چه با آتش بس.
نتانیاهو در ادامه رهبران حماس را تهدید کرد که اگر فکر می کنند امنیت اسراییل را با شلیک موشک هایشان می توانند تهدید کنند باید بدانند هر ضربه ای که به اسراییل می زنند هفت برابر آن را دریافت خواهند کرد.
اسراییل از بامداد سه شنبه و از زمان پایان مهلت قانونی آتش بس 5 روزه که دو دوره تمدید شد بار دیگر حملات خود را به منطقه غزه از سر گرفته است.
طبق آمار ها تا کنون بیش از 2050 شهروند فلسطینی در اثر حملات اسراییل در 40 روز گذشته کشته شده و دهها هزار نفر، خانه و کاشانه خود را از دست داده اند.
اسراییل در حمله اخیر به غزه با واکنش اعتراضی بخش بزرگی از افکار عمومی جهانی مواجه شد اما نخست وزیر این رژیم بدون اعتنا به این مخالفت ها همچنان به آتش باران باریکه غزه و کشتار مردم بی دفاع آن ادامه می دهد.
پنتاگون: روسیه در غرب سوریه پایگاه هوایی می سازد و تانک و توپخانه مستقر کرده 
  
دو مقام آمریکایی که خواهان عدم افشای نام شان شدند گفتند روسیه تعدادی از تانک های خود را در یکی از فرودگاه های سوریه قرار داده است تا به این شکل بتواند به راحتی خطوط دفاعی خود را گسترش دهد.وزارت دفاع امریکا از وجود طرح روسیه برای ایجاد یک پایگاه هوایی در غرب سوریه خبر داد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد فعالیت های اخیر روسیه در سوریه نشان می دهد روس ها در نظر دارند در غرب سوریه، پایگاه عملیات هوایی ایجاد کنند.
وزارت دفاع آمریکا از ارائه اطلاعات بیشتر در این باره خودداری کرد.
گروه غیردولتی "دیده بان حقوق بشر سوریه" هم در بیانیه ای از برنامه های مسکو برای ساخت باند فرودگاه در غرب سوریه خبر داد.
"جف داویز" سخنگوی رسمی پنتاگون گفت: "فعالیت روس ها نشان از این دارد که آنان در حال برنامه ریزی برای استفاده از پایگاه واقع در جنوب شهر لاذقیه (غرب سوریه) به عنوان پایگاه پیشرو در عملیات هوایی هستند."
پنتاگون: روسیه در غرب سوریه پایگاه هوایی می سازد و تانک و توپخانه مستقر کرده
شهر لاذقیه سوریه در ساحل دریای مدیترانه، زادگاه بشار اسد رئیس جمهور سوریه است. شواهد اولیه نشان می دهد که روسیه در نظر دارد در این شهر یک فرودگاه نظامی تاسیس کند.این مساله بارها از سوی کارشناسان بین المللی مورد تاکید قرار گرفته است.
سوریه وجود کارشناسان نظامی روسی در خاک خود را تایید کرده اما می گوید آنها ماموریت مشاوره ای دارند.
رویترز پیش از این گفته بود آمریکا بر این عقیده است که روسیه همچنین تعدادی تانک به فرودگاهی در سوریه منتقل کرده است.
همزمان، دو مقام آمریکایی که خواهان عدم افشای نام شان شدند گفتند روسیه تعدادی از تانک های خود را در یکی از فرودگاه های سوریه قرار داده است تا به این شکل بتواند به راحتی خطوط دفاعی خود را گسترش دهد.
این دو مقام آمریکایی به رویترز گفتند روسیه 7 دستگاه تانک روسی از نوع "تی -90" در فرودگاه لاذقیه سوریه مشاهده شدند. به گفته آنها، روسیه علاوه بر این، تعدادی توپخانه نیز در لاذقیه مستقر کرده است.
قبل از این، برخی رسانه های خارجی گفته بودند شماری از نظامیان روسیه هم اکنون در سوریه مشغول جنگ هستند. این موضوع با تکذیب مقامات دمشق و مسکو روبه رو شده است.
واکنش ایران به بیانیه اتحادیه عرب درباره جزایر سه گانه
 سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: تکرار مواضع مداخله جویانه در قبال حاکمیت ایران بر جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی هیچگونه تاثیری بر واقعیت های موجود حقوقی و تاریخی ندارد و این جزایر بخش لاینفک سرزمین ایران است.
به گزارش ایرنا از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، مرضیه افخم در واکنش به بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه کشورهای عربی در قاهره و اتهامات و ادعاهای مطروحه درباره جمهوری اسلامی ایران گفت: تمامی اقدامات انجام گرفته در این سه جزیره در چارچوب حقوق حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران انجام شده است.افخم با رد دخالت جمهوری اسلامی ایران در امور کشورهای عربی تاکید کرد: دولت ایران همواره سیاست مودت و حسن همجواری با تمامی کشورهای همسایه و عدم دخالت در امور داخلی و احترام متقابل را در اولویت سیاست های خود قرار داده و برای گسترش و تعمیق مناسبات دوستانه محدودیتی قائل نیست و از تعامل سازنده و همکاری های گسترده و همه جانبه استقبال می کند.
معاون وزیر خارجه: آمریکا صادق باشد شرکای جدی در منطقه پیدا خواهد کرد 
  
ما ارزیابی مثبتی از نقش کردهای سوریه در دفاع از کشور و ملت سوریه داریم و تا کنون شاخصه ای دال بر تمایل آنها برای اقدام علیه همسایگان مشاهده نکرده ایم.
عصر ایران - معاون وزیر خارجه ایران گفت: اگر آمریکایی ها در مبارزه با داعش صادق و جدی باشند، حتما شرکای جدی نیز در سطح منطقه پیدا خواهند کرد.

حسین امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزیر خارجه در خصوص عملکرد آمریکا در مبارزه با داعش تاکید کرد: سیاست و رویکرد آمریکا در مبارزه با داعش نزد ملت های منطقه با ابهام، تردید و سوال های جدی روبروست. اگر آمریکایی ها در مبارزه با داعش صادق و جدی باشند، حتما شرکای جدی نیز در سطح منطقه پیدا خواهند کرد. اما برخورد دوگانه آنها با پدیده تروریسم و در برخی موارد استفاده ابزاری از تروریسم برای تحقق اهداف سیاسی، هیچ هم پیمان راهبردی برای آمریکا نزد ملت های منطقه باقی نگذاشته است.معاون وزیر خارجه: آمریکا صادق باشد شرکای جدی در منطقه پیدا خواهد کرد

وی که با پایگاه اطلاع رسانی عرب زبان "ایران الیوم" گفت و گو می کرد درخصوص مبارزات کردها علیه داعش نیز گفت:نقش گروه های کرد سوریه در کنار ارتش و نیروهای مردمی این کشور در مقابله تروریستهای مسلح و تکفیری های داعش و جبهه النصره قابل توجه است. مبارزه و مقاومت مردم کرد سوریه در مناطق شمالی سوریه از جمله در کوبانی علیه داعش و تروریستهای مسلح، نشان داد که نسبت به دفاع از کشور و مردم خود در مقابل تروریستها و مداخلات خارجی تا چه میزان رشادت و از خود گذشتگی دارند. ما ارزیابی مثبتی از نقش کردهای سوریه در دفاع از کشور و ملت سوریه داریم و تا کنون شاخصه ای دال بر تمایل آنها برای اقدام علیه همسایگان مشاهده نکرده ایم.

معاون وزیر خارجه درباره رویکرد عربستان در منطقه نیز اظهار داشت: قطعا اصلاح رویکرد عربستان نسبت به بحران سوریه می تواند در روند حل و فصل بحران یاد شده موثر باشد، مع هذا هنوز علائمی از تلاش مثبت عربستان برای پایان دادن به درگیریها در سوریه دیده نشده است.

وی ادامه داد: رویکرد تروریستی و تروریسم پروری در سوریه از سوی برخی بازیگران، هیچ دستاوردی جز تخریب و ویرانی و خونریزی در این کشورها نداشته است. ایران در یک اصل کلی معتقد است مذاکره با گروه های تروریستی اگر به مفهوم مصالحه و دادن امتیازی بیشتر به آنان باشد، بی معنی و خلاف حکمت و در ضدیت با امنیت منطقه ای و بین المللی است. مگر آنکه مقصود از گفتگو، منفعت و مصلحتی خاص و در موضوع معینی باشد که تصمیم در مورد آن به دولت و ملت سوریه بر می گردد. ضمن اینکه مذاکره با تروریست ها هیچ منطقی ندارد و بایستی با ترورسم مبارزه کرد.
روحانی: از آن مقدار نفتی که گفته بودند ایران بفروشد، یک بشکه اضافه نیز کسی نخرید ؛حتی کشورهای دوست
امروز دشمن تنها صهیونیست‌ها، امریکا و تروریست‌ها نیستند بلکه دشمن امروز ریزگردها، بیکاری، رکود، تورم، سست شدن اخلاق و ایمان در جامعه هستند
 رئیس‌جمهور گفت: امروز هیچ قدرت و ابرقدرتی نمی‌تواند برای ایران تصمیم بگیرد.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز در بیست و یکمین مجمع سراسری فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران، با اشاره به سالروز دفاع مقدس و تشکیل سه نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: هرگاه همه با هم و در کنار هم بودیم وحدت و یکپارچگی را  در سایه نظام و فرامین رهبری،  قانون اساسی و قانون انجام داده‌، پیروز و موفق بوده و دشمن را به شکست و عقب‌نشینی وادار کرده‌ایم.

رئیس‌جمهور با اشاره به وظایف نیروهای مسلح و سپاه به عنوان نگاهبانان دستاوردهای انقلاب، گفت: این وظیفه برعهده نمایندگان نیز گذاشته شده و آنها در قسم‌نامه خود به این وظیفه مهم قسم یاد می‌کنند؛ همچنین برای شورای عالی امنیت ملی نیز بیان شده است.

وی افزود: شورای عالی امنیت ملی برای پاسداری از انقلاب، نظام و حفظ تمامیت ارضی تشکیل شده، شبیه همین وظیفه نیز  برای ارتش آمده است، طبق قانون اساسی استقلال نظام و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی معنا شده است، این وظیفه فقط بر یک نهاد نیست بلکه همه نهادها وظایف خاص و عامی هم دارند.

روحانی تأکید کرد: همه باید در کنار هم باشیم، همکار باشیم و هم‌افزایی داشته باشیم و خود را جدا از دیگران ندانیم.

وی افزود: بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی بود نمی‌توانیم بین انقلاب و نظام فاصله ایجاد کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به سخنان امام‌خمینی(ره) مبنی بر اینکه حفظ نظام اوجب واجبات است، گفت: انقلاب اسلامی از نظام جمهوری اسلامی جدا نیست، دو مسیر درست نکنیم یک مسیر انقلاب اسلامی و یک مسیر نظام جمهوری اسلامی؛ نظام جمهوری اسلامی محصول انقلاب اسلامی است، انقلاب در دل خود شعار استقلال، آ‌زادی و جمهوری اسلامی دارد.

روحانی افزود: امام حکومت اسلامی را به نظام جمهوری اسلامی تفسیر کردند و شعارشان هم نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی بود.

وی گفت: استقلال با تمام معنای وسیعش؛ ما قدم به قدم این هدف را تکمیل کردیم. اگر فکر کنیم که به استقلال  100 درصد رسیده‌ایم که البته در معنای سیاسی‌اش به این هدف دست یافته‌ایم،  اگر چه در ابعاد علمی و اقتصادی دارای استقلال هستیم  اما باید برای تحکیم آن قدم های بیشتری برداریم.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: استقلال به آن معنا که دیروز یک سفارتخانه و یک سفیر تصمیم می گرفت و یا ابرقدرتی برای سرنوشت ما تصمیم می گرفت و یا یک حاکم مستبد، مزدور برای ما تصمیم می‌گرفت یا یک مجلس شورای ملی غیرمنتخب برای ما تصمیم می‌گرفت، آن صحنه به طور کامل از بین رفته است، دیگر هیچ قدرت و ابرقدرتی امروز نیست که برای مسیر نظام تصمیم بگیرد نه قادر است تصمیم بگیرد و نه اجازه خواهیم داد که او برای ما تصمیم بگیرد.

رئیس‌جمهور گفت: استقلال به این معناست که بتوانیم حرف خود را بر کرسی بنشانیم و برای منطقه خود هم به عنوان یک تأثیرگذار یا به تعبیر امروزی، به عنوان بازیگر مؤثر در منطقه حضور داشته باشیم.

روحانی افزود: استقلال به این معناست که بتوانیم منافع خودمان، دوستان‌مان و مسلمانان را مدنظر قرار دهیم.

وی تأکید کرد: باید استقلال را به معنای وسیع کلمه مد نظر قرار دهیم، اینکه اگر نتوانیم نفت خودمان را در بازار جهانی بفروشیم، این با آن استقلال به معنای کامل و آزادی عمل در صحنه جهانی به طور کامل منافات دارد.

رئیس‌جمهور گفت: درست است که ما تحریم‌های ظالمانه قدرت‌های بزرگ را نپذیرفتیم و آنها را ظالمانه و غیرقانونی اعلام کردیم، اما متاسفانه به آن تحریم، دیگران عمل کردند و از آن یک میلیون بشکه نفتی که گفته بودند ایران بفروشد، یک بشکه اضافه نیز هیچ کشوری نخرید حتی کشورهای دوست.

روحانی ادامه داد:‌ تحریم ظالمانه‌ای که در بحث بانکی اجرا کردند گرچه غلط و ظالمانه و غیرقانونی بود اما حتی کشورهای همسایه و حتی کشور های دوست ما و حتی عراق هم حاضر نشد این تحریم را ظالمانه بداند و زیر پا بگذارد و نقض کند.

رئیس‌جمهور گفت: پس خودمان باید ظهور و بروز استقلال خود را در صحنه جهانی به عنوان یک کشور انقلابی بروز بدهیم.

وی افزود: انقلابی بودن به این معنا نیست که ما در سخن و بیان انقلابی حرف بزنیم اما در عمل نتوانیم از منافع مردم خود به خوبی دفاع کنیم.

رئیس شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: انقلاب بروزش در استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است و استقلال بروزش در نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی.

رئیس‌جمهور افزود: باید بتوانیم با منطق، استقلال، قدرت دیپلماسی و قدرت سیاسی در صحنه جهانی و با اتحاد ملت بزرگ ایران تحریم های ظالمانه را بشکنیم و لغو کنیم و عملا زیر پا بگذاریم.

روحانی گفت: اینکه ما بگوییم تحریم ها ظالمانه است که البته ظالمانه بوده، اما دیگران به آن عمل کنند و اینکه بگوییم تحریم ظالمانه است اما یک کشتی بزرگ  در ساحل خلیج فارس در منطقه شمالی خلیج فارس در بندرگاه‌های ایران به خاطر تحریم پهلو نگیرد و کشتی که بار ایران را حمل می کند در سواحل کشورهای جنوبی پهلو بگیرد و برای هر کانتینری ما 700 دلار اضافه از جیب مردم پرداخت کنیم تا آن بار را از ساحل جنوبی به ساحل شمالی بیاوریم، این با آن استقلال به معنای عام کلمه سازگار نیست.

رئیس‌جمهور افزود: البته نمی خواهم بگویم تحریم های ظالمانه قدرت های جهانی را یک روزه یا یک شبه می شود لغو کرد، اما ما در عمل، با همت امت و ملت و با دلاوری‌های نیروهای مسلح و با هدایت رهبری شجاع توانستیم این کار را انجام دهیم.

روحانی افزود: اینکه بگوییم فقط دیپلماسی، اینکه بگوییم فقط قدرت نظامی و اینکه بگوییم فقط قدرت نرم و قدرت سخت، حتما به پیروزی نمی‌ر‌سیم، همه باید در کنار هم باشیم.

رئیس‌جمهور گفت:‌ در وظایف نیروهای مسلح آمده که نیروهای مسلح باید حافظ نظام باشند، در وظایف وزارت خارجه و سیاست خارجه آمده که سیاست خارجه کشور بایدحافظ نظام باشد، در وظایف دولت و رئیس جمهور آمده که باید حافظ استقلال و نظام، اخلاق، آزادی و عدالت باشد، همه در کنار هم هستیم.

روحانی افزود: دولت، مجلس،‌ قوه قضاییه، نیروهای مسلح، قشرهای مختلف مردم، زن و مرد ما زیر پرچم اسلام با اطاعت از رهبری باید با هم متحد باشیم.

رئیس‌جمهور گفت: خدا آنهایی را دوست دارد که در صف واحد مشغول جهاد و مبارزه باشند.

روحانی افزود: بنیان مرصوص آن بنیان فولادین قوی نفوذناپذیر، زمانی است که همه متحد باشیم.

رئیس‌جمهور گفت: در جنگ چطور پیروز شدیم هر جا متحدتر بودیم پیروز شدیم، آن طرف آب سپاه سینه خود را سپر کرده بود، این طرف آب در مسیر رودخانه اروند توپخانه ارتش، کار خود را انجام می داد و نیروی هوایی بمباران خود را انجام می داد، پدافند هوایی وظیفه خود را انجام می‌داد، همه وقتی دست به دست هم دادیم، هوایی و دریایی و زمینی و توپخانه پیروزی بزرگ والفجر 8 را به دست آوردیم .

روحانی افزود: اگر پدافند هوایی ما در عملیات والفجر 8 نمی توانست 73 فروند هواپیمای عراق را سرنگون کند ما چه شرایطی داشتیم؟

رئیس‌جمهور گفت: اگر هواپیماهای ما از آسمان حفاظت نمی‌کردند ما چه وضعی داشتیم؟ همه دست به دست هم دادیم، غواص، نیروی پیاده، نیروی زرهی، ادوات، توپخانه، همه وقتی دست به دست هم دادیم آن قدرت بزرگ را به رخ جهانیان کشاندیم و پیروزی بزرگ را به دست آوردیم.

روحانی افزود: در بیت المقدس خرمشهر را آزاد کردیم، فاو را فتح کردیم که البته همه به خاطر ایمان و توسل به خاندان رسالت و به خاطر اتکا به حق بود و همه به خاطر این بود که عملیات‌ها با رمزهای یا فاطمه الزهرا (س)، یا علی بن ابی‌طالب و یا به نام سایر معصومین که به زبان فرماندهان ما جاری می شد و آن روح دلاوری و آن روح شهامت و آن اتکا به حق و آن معنویت نمایان می شد.

وی گفت: هیچ یک از ما تردید نداشته باشیم آنچه در دفاع هشت ساله ما را پیروز کرد ایمان، ایستادگی و استقامت یک ملت بزرگ بود.

رئیس‌جمهور افزود: شما سپاه، بسیج و ارتش به عنوان فرزندان دلاور این سرزمین با اتکا به خداوند این پیروزی ها را با زیارت عاشورا ، توسل ها و توجه ها و آن عنایت ها به دست آوردید مگر غیر از این بود؟

روحانی با اشاره به اینکه امروز روز اتحاد همه ماست، تاکید کرد: فکر نکنیم چون ما در صحنه دیپلماسی پیروز شدیم پس تمام شده، فکر نکنیم اگر در برابر شش قدرت بزرگ پیروزی بزرگ را به دست آوردیم پس مشکلات ما تمام شده است.

وی ادامه داد: فکر نکنیم اگر در سازمان ملل متحد همان‌ها که شش قطعنامه را علیه ما تصویب کردند آنها را وادار کردیم همه قطعنامه‌ها را لغو کنند پس تمام شد، این چنین نیست.

رئیس‌جمهور گفت: دشمنان انقلاب در سراسر جهان، پایان انقلاب و پایان نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهند، البته این آرزو را حتما و بی‌تردید به گور خواهند برد.

روحانی افزود: آیا می‌توانیم در حالی که برادران مسلمان ما در یمن، عراق، سوریه، لبنان، بحرین، افغانستان، پاکستان و یا سایر دیار اسلامی در منطقه شمال افریقا با توطئه دشمن زیر کشتار بی‌رحمانه قرار دارند، دست روی دست بگذاریم و خواب راحت داشته باشیم؟ آیا برای ما امکان پذیر است؟

رئیس‌جمهور گفت: امروز در عراق مسلمانان همدیگر را می‌کشند و یک عده مزدور را به نام جهاد بر جان و مال مردم مسلط کرده‌اند نفع این کار برای کیست؟ اگر مسلمانان در عراق همدیگر را می‌کشند و اگر تفرقه بین شیعه و سنی به وجود آید، اگر تفرقه بین علوی و سنی به وجود آید و اگر تفرقه بین این کشور  با آن کشور به وجود آید، چه کسانی نفع می‌برند؟

وی ادامه داد: تروریست‌ها هر کاری در این چند سال کردند نفع کارشان برای دشمنان اسلام و ضررشان برای شیعیان بوده است.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران باید به توانمندی خود در بخش اقتصاد بپردازد، گفت:‌ جمهوری اسلامی ایران باید به عنوان مرکز اقتصاد در منطقه، مرکز حمل و نقل نه تنها در منطقه بلکه از شرق به غرب عالم باشد.

روحانی افزود: جمهوری اسلامی ایران در اقتصاد باید به توانمندی دست یابد  که دشمن احساس کند دشمنی به ضرر اوست؛ نه تنها دشمنی نکند بلکه دوستی با ایران را به نفع خود بداند.

وی تأکید کرد: باید در بخش اقتصاد به نقطه‌ای از بازدارندگی برسیم که هر کس بخواهد ما را تحریم کند ضرر کند؛ نفت، گاز، فضا، راه‌آهن، جاده، رفت و آمد، روابط علمی و فضای مجازی دیگر امکانی برایش نباشد که ما را تحریم کند.

روحانی ادامه داد: اگر به نقطه بازدارندگی در بخش اقتصاد برسیم، آن زمان دیگر جمهوری اسلامی آسیب‌پذیر نخواهد بود.

وی افزود: امروز سپاه  و بسیج به عنوان یک قدرت بزرگ در کشور باید در این شرایط به دولت در بخش تولید و سازندگی کمک کند.

رئیس‌جمهور با اشاره به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دولت، گفت: این ستاد که به فرمان رهبری شکل گرفته، باید همه در آن فعال شوند و در بروز و ظهور و نشاط کشور فعالیت کنند.

وی افزود: امروز بیکاری بزرگ‌ترین تهدید در کشور ماست، چراکه جوانان را به اعتیاد و فساد می اندازد و در ازدواج تاخیر ایجاد می‌کند و از طرفی تحکیم خانواده را بر هم می زند.

رئیس‌جمهور گفت: باید اشتغال به وجود آوریم و این بدون رونق اقتصادی امکان پذیر نیست.

روحانی با اشاره به فعال شدن شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور افزود:‌ تاکنون 1500 شرکت در این بخش فعال شده اند که هر کدام آنها، 100 ،  200 تا  1000 نفر از جوانان تحصیلکرده را مشغول به کار کرده اند.

وی با اشاره به اصل 147 قانون اساسی مبنی بر کمک دولت به نیروهای مسلح در زمان جنگ و کمک نیروهای مسلح به دولت در زمان صلح گفت: باید همه نیروهای مسلح در مسیر  جهاد سازندگی و کمک به اقتصاد مقاومتی برای اجرا  دولت را یاری دهند.

روحانی افزود:‌ امروز بعد از برجام و تحریم  کشور نیاز به حرکت بزرگ دارد امروز دشمن تنها صهیونیست‌ها، امریکا و تروریست‌ها نیستند بلکه دشمن امروز ریزگردها، بیکاری، رکود، تورم، سست شدن اخلاق و ایمان در جامعه  هستند که بسیار خطرناکند.

وی با اشاره به افزایش طلاق و اعتیاد در جامعه گفت: این دو دشمنان خطرناک استقلال و آزادی هستند.

رئیس‌جمهور به تصویب قطعنامه‌ای به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد درباره جهان عاری از خشونت و افراط اشاره کرد و گفت: این قطعنامه در شرایطی در سازمان ملل تصویب شد که اسرائیلی‌ها و امریکایی‌ها در کنار برخی از کشورها به زاری افتاده بودند که چرا ایران چنین قطعنامه‌ای را پیشنهاد و تصویب کرد؛ آنها به‌دروغ ایران را طرفدار خشونت، ترور و افراط معرفی می‌کردند و تصویب چنین قطعنامه‌ای به ضرر آنها تمام شد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد