سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار روز ایران

ارشاد:ترانه عرب کش مجوز انتشار ندارد
کد مطلب : 88420
گروه فرهنگی: وزارت ارشاد ارائه هرگونه مجوزی به ترانه "عرب کش" را تکذیب کرد.
ارشاد:ترانه عرب کش مجوز انتشار ندارد
به تازگی ترانه ای از "فرزاد پکس" با عنوان "عرب کش" در اینترنت منتشر شده است. در این ترانه از عبارت های توهین آمیز و نژادپرستانه ای علیه مردم عرب استفاده شده است.انتشار این ترانه با واکنش منفی بسیاری از ایرانیان روبه رو شده است.
* ترانه عرب کش مجوز انتشار ندارد
سخنگوی وزارت ارشاد نوش‌آبادی درباره اعطای مجوز به ترانه‌ای اختلاف آمیز گفت: ارشاد به ترانه عرب کش هیچ مجوزی نداد
ه است چرا که سیاست ما در حفظ انسجام و وفاق ملی و تقریب مداهب و قومیت‌هاست. این اثر اجازه نشر ندارد، همه فعالیتها معطوف به وفاق ملی باید باشد.
عجیب و غریب‌های وارداتی ایران
کد مطلب : 88395
گروه اقتصادی: از ضایعات باتری و آهن و مس گرفته تا شامپوی سریلانکایی و مسواک بلغاری از جمله کالاهایی هستند که دیدنشان در فهرست اقلام وارداتی گمرک تعجب‌آور است، در بین تمام این اقلام، وارد کردن میمون برای تحقیقات از ترکیه می‌تواند رکورددار واردات عجیب ایران باشد.
عجیب و غریب‌های وارداتی ایران
تاکید کارشناسان اقتصادی آن هم در آستانه بر داشتن تحریم‌ها علیه ایران بر آن است که در واردات کالا توجه بیشتری شود و به جای آنکه درآمدهای ملی صرف خرید کالاهای مصرفی شود لازم است بیشتر ماشین‌آلات مورد نیاز صنعت و کشاورزی و مواد اولیه وارد کشورشود، اما در عمل گاه دیدن برخی اقلام وارداتی در فهرست گمرک شگفت‌آور است. در دوران تحریم چین توانسته بیش از پیش جای خود را در بازار اقلام وارداتی باز کند و ازماشین الات صنعتی گرفته تا کلنگ و پیانو به ایران صادر کند، امارات نیز به عنوان واسطه‌ای برای دور زدن تحریم‌ها کالاهایی را به ایران صادر می‌کند که مطمئنا ساخت این کشور نیست.
در عین حال اگر چه واردات برخی کالاهای پزشکی یا بهداشتی طبیعی به حساب می‌آید اما دیدن اقلام وارداتی چون مسواک از بلغارستان آن هم با ارزش 41 میلیون تومان معادل 14 هزار و 500 دلار طی چهار ماهه نخست امسال یا شامپو و لوازم آرایش از سریلانکا در نوع خود عجیب به حساب می‌آید. در ادامه چنین وارداتی، می‌توان به واردات تن ماهی از چین با ارزش 208 هزار دلار، مسواک از بلغارستان به ارزش 14.5 هزار دلار، دندان مصنوعی از تایلند با ارزش 29 هزار دلار، واکس از ترکیه، دستگاه ضربان قلب جنین از پرتغال و موبایل از ویتنام نیز اشاره کرد.
اما برخی اقلام وارداتی فارغ از آنکه از سوی کدام کشور به ایران فروخته شده‌اند در نوع خود عجیب به حساب می‌آیند، مثل وارد کردن اشیاء برای جشن کریسمس از چین با ارزش بیش از 120 میلیون تومان یعنی حدود 42 هزار دلار آن هم در چهارماه اول سال شمسی یعنی در بازه زمانی بین مارس تا ژوییه یا واردات 73 میلیون تومانی کلاه‌گیس و ریش مصنوعی از چین و امارات. در این بین فهرست واردات گمرکی نشان می‌دهد که در تیرماه ایران بیش از 54 هزار دلار صرف خرید میمون برای تحقیقات پزشکی آزمایشگاهی و سرم‌سازی کرده است. از این آمارها نمی‌توان به صورت دقیق مشخص کرد که در طول ماه گذشته دقیقا چند میمون به کشور وارد شده است اما ارزش 180 کیلوگرم میمون وارد شده به حدود 160 میلیون تومان می‌رسد.
در سال گذشته نیز ایران اقدام به خرید میمون آزمایشگاهی از ترکیه کرده بود البته به نظر می‌رسد امسال تعداد بیشتری میمون وارد کشور شده است چراکه در دوازده ماهه سال قبل وزن میمون‌های وارداتی تنها به 90 کیلوگرم یعنی نصف وزن میمون‌های وارد شده در تیرماه می‌رسید. به این ترتیب ارزش میمون‌های ترکیه‌ای در سال گذشته حدود 87.5 میلیون تومان یعنی کمی بیشتر از 32.5 هزار دلار بوده ‌است. همچنین آمارهای گمرکی نشان می‌دهد که در چهار ماهه نخست امسال کمتر از 400 میلیون تومان صرف خرید شن و ماسه طبیعی از چین، آلمان، ترکیه و هلند شده است و واردات مانکن از چین، امارات، آلمان، اسپانیا و ترکیه نیز در این مدت به 280 میلیون تومان می‌رسد.
مرگ روزانه ۹۰ نفر در تصادفات رانندگی کشور
کد مطلب : 88421
گروه جامعه: بر اساس اعلام پزشکی قانونی کشور در ۳ سال گذشته ۹۷ هزار و ۲۷۲ نفر در جاده های کشور به علت تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده اند.
مرگ روزانه ۹۰ نفر در تصادفات رانندگی کشور
بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور بررسی‌های صورت گرفته در حوادث رانندگی پنج سال گذشته (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳) نشان می دهد که بیشترین آمار تلفات حوادث رانندگی در آخرین ماه تابستان و در زمان اوج سفرهای تابستانی اتفاق افتاده‌ به نحوی که مطابق آمارهای موجود ۱۱ درصد از کل تلفات حوادث رانندگی پنج سال گذشته تنها مربوط به شهریور ماه است. طی سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳، ۹۷ هزار و ۲۷۲ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۷۰۶ نفر تنها در ماه شهریور جان باخته‌اند.

بیشترین و کمترین آمار تلفات در شهریور سال‌های ۸۹ و ۹۳
در پنج سال گذشته کمترین آمار تلفات حوادث رانندگی با ۱۶ هزار و ۸۷۲ نفر در سال ۱۳۹۲ و بیشترین آن با ۲۳ هزار و ۲۴۹ نفر در سال ۱۳۸۹ ثبت شده است، بر اساس اطلاعات موجود شهریور ماه سال ۱۳۹۳ نیز با یک هزار و ۸۱۷ کشته کمترین و شهریور سال ۱۳۸۹ با دو هزار و ۴۴۹ کشته بیشترین تلفات رانندگی در ماه آخر تعطیلات تابستانی را به خود اختصاص می دهند. بر اساس این گزارش هرچند تلفات حوادث رانندگی در شهریور ماه نسبت به دیگر ماه‌های سال رقم بالایی را در برمی گیرد اما طی پنج سال اخیر تلفات حوادث رانندگی در شهریور سیر نزولی در پیش گرفته (به استثنای سال ۱۳۹۲ که افزایش جزئی این آمار را شاهد بودیم) و مطابق با آمار کلی تلفات حوادث رانندگی تعداد کشته ها در شهریور ماه نیز رو به کاهش گذاشته است.
مذاکره برای تولید سه خودروی جدید ژاپنی در ایران
مدیرعامل ایران خودرو خراسان از مذاکره برای تولید چند خودروی ژاپنی در ایران خبر داد. به گزارش عصر ایران و به نقل از پرشین خودرو  بیژن زاهدی فرد با اعلام این خبر گفت:  مذاکره با ژاپنی ها برای تولید حداقل سه محصول جدید در ایران، با جدیت در حال پیگیری است و امیدواریم برنامه های تولیدی آن به سرعت عملیاتی شود.

نسل جدید سوزوکی ویتارا در ایران تولید می شود
 مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان  ادامه داد: بر اساس مذاکرات و برنامه ریزی های صورت گرفته نسل جدید خودرو سوزوکی ویتارا  نیز در این شرکت تولید خواهد شد.وی گفت: طبق برنامه ریزی قبلی تولید 9هزار دستگاه از نسل قبلی این خودرو را در دستور کار قرار داده بودیم و در نهایت با توجه به پیگری های صورت گرفته در راستای تولید نسل جدید خودرو سوزوکی ویتارابه احتمال زیاد برنامه تولید این خودرو به شش هزار دستگاه تقلیل خواهد یافت.وی با بیان اینکه با بهره برداری از خط رنگ اتوماتیک این شرکت ظرفیت تولید نیز افزایش خواهد یافت، افزود: با تکیه بر این رویکرد شرکت ایران خودرو خراسان به سمت استقلال بیشتر پیش خواهد رفت و این مساله نقش بسزایی در افزایش اشتغالزایی منطقه خواهد داشت.زاهدی فرد در پاسخ به این سوال که آیا تولید خودروهای جدید شرکت سوزوکی ژاپن در این شرکت تولید خواهد شد، افزود: تصمیم گیری در این رابطه منوط به برنامه های استراتژیک و سیاست های کلان گروه صنعتی ایران خودرو خواهد بود، اما با توجه به اینکه شرکت ایران خودرو خراسان تجربه مفید همکاری با شرکت سوزوکی ژاپن را دارد آماده تحقق برنامه های گروه هستیم.
انتقال پایتخت از تهران کنسل شد
وزارت راه و شهرسازی با انتشار گزارشی ۲۳۹ صفحه‌ای به جزئیات انتقال پایتخت در ایران پرداخته که با ارائه این گزارش در نشستی به ریاست معاون اول رئیس جمهور اعضا با اتفاق نظر با تغییر مرکز سیاسی کشور مخالف کردند

به گزارش پایگاه وزارت راه و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی با انتشار گزارشی 239 صفحه‌ای به جزئیات انتقال پایتخت در ایران شامل تاریخچه تغییر مرکز سیاسی کشور، بررسی نمونه‌های موردی و تجربه‌های جهانی، مشکلات شهرهای بزرگ و تلاش برای ساماندهی آنها پرداخته است که با ارائه این گزارش در نشستی به ریاست معاون اول رئیس جمهور اعضا با اتفاق نظر با تغییر مرکز سیاسی کشور مخالف کردند.

سال‌هاست که موضوع جابه‌جایی پایتخت جمهوری اسلامی ایران به یکی از موضوعات مورد علایق رسانه‌ها، برخی مقامات خرد و کلان و حتی مردم عادی تبدیل شده است. یک سال پس از پایان دفاع مقدس (۱۳۶۸)، عده‌ای از مردم تهران به نبود امکانات کافی در این شهر و عدم رسیدگی کافی مدیران شهری به وضعیت آبادانی آن معترض بودند؛ اعتراضات کم‌کم جنبه‌های دیگری به خود گرفت و سبب شد تا از یک موضوع شهری و سطح مدیریت میانی، به موضوعی در سطوح مدیریت کلان نظام تبدیل شود که در نتیجه در دولت وقت جلسات فراوانی با حضور مسئولان و کارشناسان در شورای

نظارت بر گسترش تهران مطرح برگزار و در آن جلسات بحث انتقال پایتخت مطرح شد.

از آن زمان به بعد بارها بحث انتقال پایتخت مطرح شد. تا اینکه برخی نمایندگان مجلس نهم طرحی در خصوص جابه‌جایی پایتخت از تهران به کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس بردند و با اخذ مصوبه لزوم تغییر پایتخت در کمیسیون مذکور، طرح خود را در صحن علنی مطرح کردند؛ در صحن نیز به دلایلی تعداد همراهان و همدلان این طرح از مخالفان آن بیشتر بود و علی‌رغم آنکه سال‌ها قبل مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با دلایل متقن اثبات کرده بود که جابه‌جایی پایتخت به صلاح کشور نیست، اما باز هم موافقان یافتن پایتخت جدید بر طرح خود در مجلس اصرار کردند.

درنتیجه اصرار طراحان طرح جابه‌جایی پایتخت در مجلس، مصوبه‌ای جدید مبنی بر تشکیل کمیسیونی متشکل از دستگاه‌ها و نهادهای مختلف فرهنگی، سیاسی، نظامی، اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و امنیتی در صحن علنی مجلس به تصویب رسید که بر اساس آن دولت موظف شد در فرصتی چند ماهه طرح انتقال پایتخت را «امکان‌سنجی» کند.

نتیجه این تحقیقات ۲39 صفحه‌ای در نشستی به ریاست معاون اول رئیس جمهور و دبیری وزیر راه و شهرسازی با حضور رئیسان کمیسیون‌های «شوراها و امور داخلی کشور»، «صنایع و معادن»، «عمران» و نمایندگان کمیسیون «امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استاندار تهران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور نیروهای مسلح، وزیر نفت، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس دفتر رئیس جمهور و تعدادی از کارشناسان ارشد و استادان دانشگاه تهران بررسی شد و در اختیار مقامات عالی‌رتبه نظام قرار گرفت که در آن نشست با توجه به تحقیقات انجام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی در خصوص جابه‌جایی پایتخت، همه اعضا به اتفاق آراء مخالفت خود با تغییر مرکز سیاسی کشور اعلام کردند.
معاون اجتماعی ناجا در گفتگو با «فردا»
در حالی که امروزه در فضای مجازی مزون‌های زیادی فعالیت داشته و بسیاری از آنها مغایر حریم شخصیت زن و به سوی ابتذال کشیدن آن است، معاون اجتماعی ناجا در گفتگو با «فردا» می‌گوید: پلیس این موضوع را بررسی می‌کند و در صورتی که مشکلی را مشاهده کند برخورد لازم را انجام می‌دهد.

سرویس اجتماعی فردا - فائزه نجارزادگان:  امروزه پدیده مدلینگ توسط برخی عکاسی‌ها، آرایشگاه‌ها، مزون‌ها و مدل‌های خانم با ترغیب برخی از زنان و دختران و الگو برداری از شبکه های غربی و ماهوره ای اقدام به عکاسی و فیلمبرداری مغایر حریم شخصیت زن و به ابتذال کشیدن آن می کنند. تلاش برای ترویج فرهنگ اباحه گری، سست کردن و نفی شخصیت زن، تمسخر اعتقادات و ارزش های دینی، ترویج روابط خارج از قواعد اخلاقی، انتشار تصاویر خصوصی، سوء استفاده از دختران برای مطالب غیراخلاقی و ضد دینی در قالب انتشار تصاویر زنان بی حجاب، را می توان از تخلفات برخی مزون‌ها در شبکه‌های اجتماعی معرفی کرد. شاید دنیای امروز را باید دنیای بی در و پیکر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نامید. شبکه هایی مجازی که هیچ قانونی برای فعالیت و نفوذ در جوامع و نهادهای مقدسی مثل خانواده برایش نگارش نشده است. با این وجود در بسیاری مواقع تلاش‌هایی از جانب دولت‌ها برای فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی انجام گرفته است ولی این مساله نشان داد چندان راهکار موثری نبوده و ارائه آگاهی و ارتقاء دانش اهمیت بیشتری در این رابطه دارد. پلیس نیز تمهیداتی را اندیشیده؛ تمهیداتی که با اجرای آن شاید بتوان مانع از تزلزل بنیان‎های خانواده شد. 


 معاون اجتماعی ناجا در گفتگو با «فردا» در رابطه با تبلیغات انواع مد و مزون‌ها در شبکه‌های اجتماعی و تمهیدات پلیس اظهارداشت: این مساله کلی است و نظارت بر این امور در حوزه صنوف و اتحادیه‌ها است. 
سردار منتظر المهدی با تاکید بر اینکه اتحادیه‌ها و صنوف باید بر این مساله نظارت کنند، گفت: البته پلیس هم به صورت رندم و اتفاقی این موضوع را بررسی می‌کند و در صورتی که مشکلی را مشاهده کند برخورد لازم را انجام می‌دهد. 
وی  یادآور شد: همچنین در صورتی که صنف یا اتحادیه نیز درخواستی داشته باشد پلیس حتما همراه خواهد شد.
معاون اجتماعی ناجا در رابطه با لزوم فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام خاطر نشان کرد: فیلتر شدن تلگرام و هرگونه تصمیم درخصوص فعالیت این اپلیکیشن‌ها در حوزه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه حوزه قضائیه است که 11 عضو حقوقی و دو عضو حقیقی دارد که نیروی انتظامی یکی از اعضای تأثیرگذار آن است و تاکنون هیچ‌گونه تصمیمی از آنجا به نیروی انتظامی ابلاغ نشده است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد