تیم پاییز اهواز در مسابقات لیگ برتر شطرنج کشور شرکت میکند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، چهاردهمین دوره لیگ برتر شطرنج کشور از روز جمعه (26 تیرماه) به مدت سه روز و در چهار دور به میزبانی ساری برگزار میشود.
در این دوره از رقابتها 12 تیم اعلام آمادگی کردهاند که تیم پاییز اهواز، نماینده خوزستان است.
امیر کوثرینیا، شهریار کازرونی، وحید خالصی، مهدی مومنزاده، محمد کریمی و سینا متقی، اعضای تشکیلدهنده این تیم هستند.
تیم پاییز اهواز در هفته اول و در دور اول با پرسپولیس تهران، دور دوم با تربیت قم، دور سوم با دریا برج شیراز و دور چهارم با بهین باز آفرین سمنان دیدار میکند.
دارنده نشان طلا پرتاب دیسک مسابقات پارآسیایی اینچئون کره جنوبی از وضعیت نامناسب زمین تمرینی اختصاصی موجود در اهواز گلهمند است و میگوید این زمین و امکانات آن در حد قهرمانی نیست.
صادق بیتسیاح در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اظهارکرد: آبانماه سال جاری مسابقات جهانی قطر را در پیش داریم و من با توجه به اینکه ماده تخصصیام که پرتاب دیسک است از مواد این مسابقات حذف شده، قرار است در ماده غیرتخصصیام یعنی پرتاب وزنه شرکت کنم.
وی بیانکرد: رکورد مورد نظر فدراسیون در پرتاب وزنه 11 متر و 90 سانتیمتر است که رکورد من 11 متر و 80 سانتیمتر بود و با ثبت همین رکورد، رکورد ایران در دست من است، البته طی تمرینات اخیر در حال افزایش این رکورد هستم و در آخرین تمرینی که داشتم، 12 متر و 50 سانتیمتر پرتاب کردم.
این ملیپوش خوزستانی گفت: ماه آینده نیز مسابقات لیگ باشگاههای کشور را پیشرو داریم که کسب سهمیه مسابقات جهانی قطر است. خدا را شکر وضعیت من خوب است و انشاءالله که بتوانم با ثبت رکورد لازم، سهمیه را کسب کنم. من توانایی شرکت در مسابقات جهانی قطر را دارم.
وی خاطرنشانکرد: ماده تخصصی من پرتاب دیسک است و در مسابقات پارآسیایی اینچئون هم نشان طلا را کسب کردم و با توجه به اینکه این ماده از مسابقات جهانی حذف شد، من در حال حاضر روی مادههای وزنه و نیزه کار میکنم. البته برای پارالمپیک ریو قرار است مجددا ماده تخصصی من، یعنی پرتاب دیسک به مواد مسابقات برگردد.
بیتسیاح گفت: جهت آمادهسازی برای شرکت در مسابقات جهانی، هفتهای شش جلسه تمرین پرتاب و سه جلسه هم بدنسازی دارم. من در حال ارتقا رکوردم هستم و سعی میکنم رکوردی را که از من میخواهند به ثبت برسانم. در حال حاضر رکوردم در ماده پرتاب وزنه در اختیار ورزشکار لهستانی است و در ایران هم در دست خودم است.
وی در ادامه بیانکرد: در حال حاضر زیر نظر سیدعلی موسوی تمرین میکنم و او مربی خوبی است و تلاشم را میکنم تا جواب زحمات او را بدهم. برای مسابقات جهانی قطر مشکلی ندارم و من به فکر کسب سهمیه پارالمپیک هستم و تمام تلاشم نیز رسیدن به این مهم است.
نایبقهرمان مسابقات پارآسیایی اینچئون کره در ماده پرتاب وزنه درباره وضعیت نامناسب زمین اختصاصی جانبازان و معلولان ورزشگاه تختی اهواز، عنوانکرد: این زمین در حد قهرمانی نیست؛ من با هزینه خودم و کمکهای سرپرست قبلی هیات، یک دایره تمرینی برای پرتاب درست کردم. ما هیچ امکاناتی، حتی آب آشامیدنی نداریم و این در حد قهرمانان این رشته نیست. ما از این مشکلات میگوییم ولی چه فایدهای دارد؟! رییس هیات جانبازان و معلولان استان هم هر چه از دستش برمیآید، برای ما انجام میدهد.
وی افزود: چمن این مجموعه ورزشی نیز بسیار نامناسب است و دایره پرتابیای هم که درست شده است با توجه به نوع درست شدن آن، هنگامی که میخواهم پرتاب داشته باشم، سُر میخورم. وقت زیادی هم تا مسابقات پیشرو نداریم و باید با همین شرایط تمرین کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: گزینه سرمربیگری ما ایرانی است و امروز بعد از جلسهای که برگزار خواهیم کرد، سرمربی تیم مشخص خواهد شد.
ارسطو جهانداری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، درخصوص خرید امتیاز تیم فوتبال فولادنوین و بازگشت استقلال اهواز به لیگ برتر کشور پس از پنج سال، اظهار کرد: این قضیه تمام شده است و ما اولین قسط را پرداخت و امتیاز را خریداری کردیم. میزانی از مبلغ را به صورت نقدی و مقداری را هم به صورت قسط پرداخت خواهیم کرد.
وی درباره انتخاب سرمربی تیم، گفت: امروز قرار است کادر فنی را انتخاب کنیم. انشاالله بتوانیم برنامه درستی را پیش ببریم. گزینه سرمربیگری ما ایرانی است و امروز بعد از جلسهای که برگزار میکنیم، سرمربی تیم مشخص خواهد شد.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز در پاسخ به این سوال که آیا محمود یاوری و مجتبی تقوی جزو گزینههای این باشگاه هستند؟ عنوان کرد: این افراد جزو گزینههای ما هستند اما هنوز جلسهای برگزار نکردهایم. فعلا با این گزینهها مذاکره خواهیم کرد و جلسه برگزار میکنیم تا ببینیم نتیجه به چه صورت خواهد بود.
وی در خصوص جذب بازیکن نیز گفت: با بازیکنان در حال مذاکره هستیم و انشاءالله از فردا کارمان را در این زمینه شروع خواهیم کرد. علاوه بر این، بازیکنهای قبلیمان هم میآیند و کادر فنی آنها را آنالیز خواهند کرد. به هر حال نظر کادر فنی مهم است و از نظر فنی جذب بازیکن با تایید کادر فنی جذب میشود.
جهانداری در پاسخ به این سوال که با توجه به زمان محدود تا آغاز فصل پانزدهم فکر نمیکنید برای جذب بازیکن به مشکل بر بخورید؟ بیان کرد: چارهای نداریم و کاری نمیتوانیم انجام دهیم و مجبوریم با این مساله کنار بیاییم.
وی درباره شراکت وی با شخصی به نام ملکی، گفت: او به ما کمک میدهد و همکاری میکند. فعلا سمتی برای وی در باشگاه مشخص نشده است اما به احتمال زیاد او را به عنوان رییس هیات مدیره انتخاب میکنیم. آقای ملکی در همه حال به ما کمک میکند.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز در خصوص این صحبت شهرام شفیعزاده مبنی بر بدهی 3.5 میلیارد تومانی جهانداری به آنها، بیان کرد: مساله به این صورت نبوده است؛ ما با 3.5 میلیارد تومان این باشگاه را خریداری کردیم و فقط مقداری بدهی به برادران شفیعزاده داریم و قرار نبوده که پولی رد و بدل شود. در کل مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
معاون توسعه ورزش ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان اینکه ورزش ما ماحصل تک استعدادها در سطح استان است و به شکل گلخانهای اداره میشود، گفت: باید در ورزش استان و بخش بانوان آن نیز، بحث استعدادیابی جدی گرفته شود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، مظفر علیشائی در اولین نشست ادارهکل ورزش و جوانان استان در سال 94 با نوابرییسان هیاتهای ورزشی خوزستان که امروز (دوشنبه) در محل این اداره برگزار شد، اظهارکرد: عملکردی که در زمینه ورزش بانوان استان در سال 93 ارائه شد، یکسوم ظرفیت ورزش بانوان استان بود و البته ما نباید فریب این عملکرد را بخوریم و آن را با سال 92 مقایسه کنیم، چرا که سال 92 سال تغییر و تحول مدیریتی بود و به تبع آن، فعالیتها نیز کمرنگ بود پس بنابراین این سال، سال پایه قویای برای ورزش خوزستان نیست.
وی ادامهداد: ولی میتوان سال 93 را سال پایه قویای برای ورزش استان دانست و باید خودمان را با این سال مقایسه کنیم تا ببینیم رشدمان تا چه اندازه بوده است. بانوان نیز در مدالآوری و رتبه استان سهم دارند، ولی سهم مدالآوری آنها قابل مقایسه با ظرفیت استان نیست و در مقایسه با جامعهای که نیمی از آن را بانوان تشکیل میدهند، سهم مدالآوری آن نسبت به آقایان کم است. البته ما مشکلات را هم میدانیم ولی ما در هیاتها از فرصتها به خوبی استفاده نمیکنیم. یکی از چالشها این است که میزبانی در بخش بانوان خیلی زیاد نیست. این میزبانیها باعث میشود، تجارب 20 تا 30 استان وارد استان خوزستان شود.
معاون توسعه ورزش ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان خاطرنشانکرد: از برخی از گفتههای نوابرییسان اینطور به نظر میرسد که آنها نقش و جایگاه نایبرییسیشان را به خوبی نمیدانند و باید بگویم به همان میزان که رییس هیات اختیار دارد، 50 تا 60 درصد آن نیز ازآن نواب رییسان است. عدم آگاهی شما به آییننامهها باعث شده است که دچار ضعف شوید. نایبرییس چیزی فراتر از دبیر هیات است و از شما نایبرییسان درخواست دارم جایگاهتان را در حد رییس هیات بدانید و شما با تعریف کردن وظایفتان میتوانید نقشتان را بالاتر ببرید. جلسات شما با نوابرییسان شهرستانها نیز قدرت ساختاریتان را در هیاتهای استانی بالا میبرد.
وی بیانکرد: بانوان باید برنامه مجزا از برنامه آقایان در هیات با برآورد مالی، برگزاری مسابقات، میزبانی و اعزامها داشته باشند و یک نسخه از آن را نیز به امور بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان تحویل دهند. تنگناهای مالی بسیار است و تیمی که در کنار مدیرکل ورزش و جوانان استان در حال فعالیت است، دیدگاهش این است که برای رویدادهای مهم ورزشی، کمبود اعتبار ندارد. البته نمیخواهیم بیهوده هزینه کنیم ولی قصد داریم چند رویداد ورزشی را با توجه به نیازمان برگزار کنیم. ما برای میزبانیهای ورزشی مشکلی از نظر بودجه نداریم و خوابگاهها نیز با حداقل هزینه برای میزبانیها در اختیار هیاتها قرار داده خواهند شد و این نیز شامل بخش بانوان هم میشود.
علیشائی با بیان اینکه ورزش ما ماحصل تک استعدادها در سطح استان است و به شکل گلخانهای اداره میشود، گفت: اگر این استعداد کنار بروند، ممکن است آن هیات در ادامه راه دچار مشکل شود که در این راستا باید با آموزش و پرورش و آموزشگاهها تعامل برقرار شود و بانوان نیز باید مسابقاتشان را به سطح آموزشگاهها ببرند و با آموزش و پرورش در ردههای سنی پایه مسابقاتی برگزار کنند. در جلسه شورای ورزش استان نیز که با حضور استاندار برگزار شد، استاندار از ما خواست تا بحث استعدادیابی مشخص شود که مدالهایی که کسب میشود، طی پروسه حاصل میشود یا اینکه زودگذر هستند. پس باید در ورزش استان و بخش بانوان آن، بحث استعدادیابی جدی گرفته شود و در این بخش فعالیتها با آموزش و پرورش تلفیق شود.
وی بیانکرد: دومین چالشی که با آن روبهرو هستیم در بخش آموزش مربیان است چرا که برخی مربیان دچار کمبود اطلاعات هستند و هیاتها باید برنامههایشان را با دیدگاه آموزشی در نظر بگیرند و آموزش در این برهه از زمان یک راه میانبر است، پس آموزش مربیان با برگزاری کارگاهها و دورههای دانشافزایی، مدنظر قرار گرفته شود.
معاون توسعه ورزش ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به جذب مربیان خارجی جهت کمک به توسعه ورزش استان، گفت: این استعداد هم وجود دارد که بتوانیم مربیان خارجی را به اینجا بیاوریم، البته این کار باید در راستای اهدافی انجام شود؛ به طور مثال ما در رشته شمشیربازی نیازسنجی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این رشته دارای استعداد است و اگر برای آن برنامهریزی کنیم، میتوانیم در مسابقات آسیایی مالزی ورزشکار داشته باشیم. به هر حال بر اساس برنامه بلندمدت قصد داریم مربی خارجی جذب کنیم.
وی با اشاره به کسانی که متقاضی راهاندازی مدرسه در رشتههای موردنظر هستند، افزود: باید در ابتدا باشگاه تاسیس شود و در مرحله بعد، آن را توسعه دهند و خود هیات هم میتواند نقش آموزشی داشته باشد ولی با عنوان مدرسه نمیتواند این کار را انجام دهد.
علیشائی تاکیدکرد: میزبانی مسابقات به صورت جدی پیگیری شود و در بحث اعتبارات به همان میزان که برنامه تدوین و ارایه شود، برای شما بودجه در نظر گرفته خواهد شد و سهم بانوان نیز محفوظ است. وظیفه ما این است در ابتدا در بخش همگانی کار کنیم، چرا که هزینه بهداشت 10 برابر هزینه ورزش است و نقش ما به عنوان یک مسوول، توسعه ورزش همگانی است.
وی خاطرنشانکرد: با استانهای میسان و بصره عراق پروتکلی بستهایم؛ این استانها در برخی رشتهها ضعیف و در برخی دیگر قوی هستند و قرار شده است برای ارتباط با یکدیگر، نیازسنجی از ورزش بانوان و آقایان داشته باشیم. همچنین قرار است در آینده نزدیک مدیرکل ورزش و جوانان این دو استان به خوزستان بیایند تا پس از دیدن ظرفیتهای اینجا، یک تفاهم نامه ورزشی با یکدیگر منعقد کنیم. آنچه ما به عنوان یک دیدگاه به دنبال آن هستیم، برگزاری یک رویداد بینالمللی در بهمنماه به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است و میخواهیم این رقابتها را در تقویم بینالمللی جای دهیم. در قالب این مسابقات میخواهیم در پنج رشته آقایان و پنج رشته بانوان مسابقاتی را داشته باشیم.