سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

سارا پیلن: توافق با ایران " معاشقه با شیطان" است

پیلن 51 ساله در ادامه نوشت: کنگره نباید دست روی دست بگذارد و اجازه دهد اوباما به معاشقه خود با شیطان ادامه دهد."

سارا پیلن فرماندار سابق آلاسکا و یکی از رهبران جنبش محافظه کار " تی پارتی" در آمریکا به شدت از سیاست های باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در قبال توافق هسته ای با ایران انتقاد کرد.سارا پیلن: توافق با ایران

به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت "هیل" پیلن با نوشتن مطلبی در فیسبوک، نزدیکی اوباما به ایران را به " معاشقه با شیطان" تشبیه کرده و از کنگره تحت تسلط جمهوریخواهان خواست به هر قیمت ممکن جلوی توافق احتمالی با ایران را بگیرد.پیلن نوشت:" ما باید در نظر داشته باشیم که رهبران ایران حق موجودیت اسراییل را به رسمیت نمی شناسند. ایران خواهان نابودی اسراییل و در واقع خواهان نابودی ماست."پیلن در ادامه نوشت:" تنها نهادی که می تواند در برابر رییس جمهوری که با نادیده گرفتن قانون اساسی کشورمان را خطر می اندازد و دشمنانی که تلاش دارند با معاهدات بین المللی  متحدان ما را تضعیف کنند، بایستد، کنگره است." پیلن 51 ساله در ادامه نوشت: کنگره نباید دست روی دست بگذارد و اجازه دهد اوباما به معاشقه خود با شیطان ادامه دهد."این سیاستمدار تندرو جمهوریخواه  از سیاست های اوباما در قبال اسراییل و روند صلح در خاورمیانه نیز به شدت انتقاد کرد و این سیاست ها را سبب تضعیف بی سابقه روابط واشنگتن – تل آویو دانست.نامزد معاونت ریاست جمهوری جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 از جمهوریخواهان کنگره خواست به هر قیمت ممکن جلوی اقدامات و سیاست های اوباما بایستند و اجازه ندهند اوباما روابط آمریکا را متحدان نزدیک و سنتی واشنگتن را به خطر اندازد.او نوشت جمهوریخواهان باید از حق قانونی خود برای تایید و تصویب معاهدات بین المللی در کنگره نگذرند و این حق را تسلیم خواست های رییس جمهور آمریکا نکنند.کفتنی است سه شنبه هفته گذشته همزمان با اعلام وصول طرح تعدیل شده "بازبینی توافق هسته ای با ایران " از سوی رهبر جمهوریخواهان سنای آمریکا پیشنهاد الحاق متممی به این طرح که توافق هسته ای با ایران را جزء یک معاهده تلقی می کرد و حقوق مرتبط با آن را برای آن به رسمیت می شناخت، رد شد.
در صورت تصویب این متمم، توافق هسته ای با ایران می بایست برای رسمیت یافتن و اجرایی شدن با اکثریت دو سوم اعضای کنگره به تصویب می رسید.
 بر خلاف تاکید مقامات کشورمان مبنی بر لغو تمامی تحریم ها در روز اول اجرای توافق هسته‌ای، سخنگوی کاخ سفید گفت: تحریم‌ها علیه ایران پس از اطمینان از پایبندی این کشور به تعهداتش لغو خواهند شد.
 
به گزارش ایسنا، جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید در واکنش به اظهارات محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که گفته بود شورای امنیت سازمان ملل باید طی چند روز پس از حصول یک توافق نهایی تحریم‌ها علیه ایران را لغو کند اظهار کرد: ما پیش از این به وضوح مشخص کردیم که هرگونه لغو تحریم‌ها علیه تهران تنها پس از آن‌که این کشور گام‌های قابل راستی‌آزمایی برای عمل به تعهداتش در این توافق را برداشت صورت خواهد گرفت.  
سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: به طور قطع شورای امنیت سازمان ملل و 5 عضو دائم آن که هم‌اکنون درگیر مذاکرات هسته‌ای هستند باید درباره سرعت و چگونگی لغو تحریم‌هایی که شورای امنیت خود صادر کرده است تصمیم بگیرند. براساس گزارش پایگاه اینترنتی کاخ سفید ارنست همچنین گفت: آمریکا بارها مشخص کرده است که نظر ما در این‌باره چیست تاکنون توافقاتی در زمینه لغو تحریم‌ها بر سر میز مذاکره صورت گرفته اما یکی از موضوعات رایزنی‌هایی که هم‌اکنون در جریان است همین لغو تحریم‌هاست.  
وی تاکید کرد:‌ ایران در صورتی که بخشی از گام‌های قابل راستی‌آزمایی برای اجرای توافق هسته‌ای نهایی را بردارد با کاهش برخی از تحریم‌ها روبرو خواهد شد.  
سخنگوی کاخ سفید افزود: موضوع دیگری که در این مذاکرات مورد بحث قرار می گیرد اقداماتی است که باید برای بازگردان تحریم های آمریکا و سازمان ملل علیه ایران در صورت عدم همکاری این کشور با توافق به کار گرفته شود.
 ارنست در ادامه ایران را به داشتن سابقه‌ای طولانی از نقض توافق‌نامه‌های بین المللی متهم و تاکید کرد: توافق هسته‌ای با ایران مبتنی بر اعتماد نخواهد بود و اگر مشخص شود که ایران با این توافق همکاری نمی‌کند تحریم‌ها به سرعت به جای خود بازگردانده می‌شود.  
وی تصریح کرد: ما نظارت زیادی بر برنامه هسته‌ای ایران خواهیم داشت و از این ابزار برای راستی‌آزمایی پایبندی این کشور به توافق هسته‌ای و فهمیدن عدم همکاری ایران استفاده می‌کنیم.  
سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: بازرسی‌هایی که طبق این توافق از برنامه هسته‌ای ایران انجام خواهند شد بسیار شدید هستند و تنها به تاسیسات هسته ای این کشور محدود نخواهند بود.  
به گزارش ایسنا غرب به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی ایران را به تلاش برای دستیابی به ظرفیت ساخت سلاح هسته‌ای متهم می‌کند که در این راستا تحریم‌های اقتصادی زیادی را علیه ایران اعمال کرده است.  
این در حالی است که ایران همواره این ادعاها را رد و تاکید کرده است برنامه هسته‌ای این کشور ماهیت کاملا صلح آمیز دارد.
گفتنی است اظهارات صلاح الدین دمیرتاش با واکنش احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه نیز مواجه شد و داوود اوغلو در اظهاراتی گفت شهر قدس متعلق به مسلمانان است و اظهارات دمیرتاش درباره تعلق قدس به یهودیان نادرست است.رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه در سخنانی یکی از رهبران مخالف حکومت ترکیه را به داشتن افکار و عقاید زرتشتی متهم کرد.حمله اردوغان به رهبر مخالفان حکومت ترکیه: اینها زرتشتی اند!

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان ترک اردوغان روز شنبه در سخنانی در  "باتمان " ترکیه با حمله به اظهارات اخیر " صلاح الدین دمیرتاش" رهبر حزب کردی صلح و دموکراسی (HDP) گفت: اینها افکار و عقاید زرتشتی دارند.
دمیر تاش در اظهاراتی درباره اهمیت" میدان تقسیم " استانبول برای مخالفان حکومت ترکیه اهمیت این منطقه را با شهر قدس برای یهودیان  و شهر مکه برای مسلمانان مقایسه کرده بود.

اردوغان با محکوم کردن اظهارات دمیرتاش درباره میدان تقسیم و منحل کردن  "وزارت دیانت" در صورت پیروزی این حزب در انتخابات آتی پارلمانی ترکیه گفت:" می گویند اگر ما به قدرت برسیم وزارت دیانت را منحل می کنیم و اهمیت میدان تقسیم برای ما همانند اهمیت اورشلیم (شهر قدس) برای یهودیان است؛ خوب سوال این است که چرا می خواهید وزارت دیانت را منحل کنید؟ جواب ساده است چون آنها اساسا با دین کاری ندارند.... اینها معتقدند شهر قدس برای یهودی هاست. اگر در وجود اینها ذره ای اعتقاد و ارادت به دین اسلام باشد چنین حرف هایی نمی زدند. می دانید که شهر قدس یکی از مهم ترین شهرهای مقدس مسلمان هاست و قبله نخست مسلمین بوده است. ارزش کعبه و قدس برای مسلمانان همسان است. "
اردوغان در ادامه افزود:" ما بر اساس مدارکی که از آنها (کردهای عضو گروه پ.ک.ک) داریم این ها در کمپ های کوهستانی خود دین زرتشتی را به اعضایشان آموزش می دهند. من به همه هموطنان کرد خود می گویم این افراد را (پ.ک.ک و حزب صلح و دموکراسی) را خوب بشناسید،اینها چنین افکاری دارند. اینها یک بار ما را بازی دادند دیگر نباید فریب اینها را خورد."
گفتنی است اظهارات صلاح الدین دمیرتاش با واکنش احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه نیز مواجه شد و داوود اوغلو در اظهاراتی گفت شهر قدس متعلق به مسلمانان است و اظهارات دمیرتاش درباره تعلق قدس به یهودیان نادرست است.
در روزهای گذشته و همزمان با بالا گرفتن تب رقابت های انتخاباتی در ترکیه ، احزاب و گروه های سیاسی حملات لفظی خود را به یکدیگر افزایش داده اند. هفته گذشته در جریان حمله افراد مسلحی به دفتر حزب صلح و دموکراسی چند نفر زخمی شدند.
بر اساس نظر سنجی ها حزب صلح و دموکراسی موقعیت خوبی در افکار عمومی دارد و امکان پایان دادن به پیشتازی و حاکمیت تک حزبی 13 ساله حزب حاکم عدالت و توسعه از سوی این حزب وجود دارد. نتایج نظر سنجی ها حاکی از افت دستکم 5 درصدی موقعیت حزب حاکم در افکار عمومی و افزایش اقبال عمومی به حزب صلح و دموکراسی ترکیه است.
کردها بزرگ ترین اقلیت قومی در ترکیه به شمار می روند . جمعیت این اقلیت قومی بین 15 تا 20 میلیون نفر برآورد می شود. بیشتر کردها در مناطق شرق و جنوب شرق ترکیه سکونت دارند. در دهه گذشته حزب حاکم ترکیه با تبلیغات و استفاده از فقر حاکم بر مناطق شرقی ترکیه توانسته است بخش بزرگی از آرای کردها را از آن خود کند.
حزب صلح و دموکراسی بزرگ ترین تشکیل سیاسی کردهای ترکیه است. صلاح الدین دمیرتاش رهبر این حزب در انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و یکی از رقبای اردوغان در انتخابات بود.
این منبع اگاه گفته بود که عمر البشیر هم اکنون در شرایط سخت و تنگناهای اقتصادی و انزوای سیاسی به سر می برد به همین دلیل به کمک های مالی کشورهای جنوب خلیج فارس نیازمند است.سودان در برابر دریافت کمک مالی 8 میلیارد دلاری، روابط با ایران را کاهش داده و در جنگ عربستان سعودی علیه یمن مشارکت کرده است.
به گزارش عصرایران، سایت خبری عربی "اخبار الساعه" به نقل از یک منبع آگاه نوشت: عمر البشیر رئیس جمهوری سودان با عربستان سعودی توافق کرده بود در مقابل قطع روابط استراتژیک با ایران و مشارکت در جنگ یمن، کمک مالی 4 میلیارد دلاری از عربستان سعودی، 2 میلیارد دلار از امارات و 2 میلیارد دلار دیگر از کویت دریافت کند.
این سایت خبری اضافه کرد: قطع روابط استراتژیک سودان با ایران شامل قطع همکاری های دو کشور در زمینه های صنایع نظامی، توقف برگزاری آموزش نیروهای امنیتی و انتظامی سودان در ایران، کاهش سطح روابط سیاسی و فرهنگی و حذف همه مقامات سودانی حامی ایران می شود.
رشوه 8 میلیارد دلاری عربستان به عمر البشیر برای کاهش روابط با ایران

این منبع اگاه گفته بود که عمر البشیر هم اکنون در شرایط سخت و تنگناهای اقتصادی و انزوای سیاسی به سر می برد به همین دلیل به کمک های مالی کشورهای جنوب خلیج فارس نیازمند است.عملیات نظامی عربستان سعودی در یمن از روز 6 فروردین گذشته آغاز شد و سودان نیز با اعزام جنگنده، در این عملیات مشارکت کرد.
اعلام آغاز جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن با پایان سفر چند روزه عمر البشیر رئیس جمهوری سودان به عربستان سعودی همزمان بود.رسانه های سعودی در آن مقطع اعلام کرده بودند دولت سودان همزمان با اعلام مشارکت در عملیات نظامی یمن، تمامی دفاتر نمایندگی های فرهنگی ایران در سودان را تعطیل کرده است.

وی قبل از این چند دوره در پارلمان کویت نماینده بود. ولید الطبطبایی از مخالفان سرسخت کابینه کویت و منتقدان جدی سیاست های ایران به شمار می رود.
یک نماینده سابق پارلمان کویت بعد از انتشار متنی در اینترنت علیه ایران بازداشت شد.
به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری ها، یک منبع آگاه در وزارت کشور کویت بازداشت ولید الطبطبایی نماینده سابق پارلمان این کشور را تایید کرده و دلیل آن را انتشار متنی علیه ایران در سایت شبکه اجتماعی توئیتر دانست.
وی قبل از این چند دوره در پارلمان کویت نماینده بود. ولید الطبطبایی از مخالفان سرسخت کابینه کویت و منتقدان جدی سیاست های ایران به شمار می رود.

بازداشت نماینده سابق پارلمان کویت بعد از توئیت ضدایرانی
ولید الطبطبایی در توئیتر ایران را به دخالت سیاسی در امور داخلی کویت متهم کرد و مدعی شده بود ایران برای کناره گیری ولیعهد کویت و جایگزینی فردی نزدیک به تهران اعمال فشار می کند.
منبع آگاه در وزارت کشور کویت اضافه کرد:  به دنبال انتشار متنی در توئیتر توسط الطبطبایی، وزارت کشور در راستای اجرای حکم دادستانی کل او را بازداشت کرد.
این منبع آگاه اضافه کرد: نماینده سابق که به داشتن مواضع انتقادی در برابر جمهوری اسلامی ایران معروف است برای بازجویی به دادستانی منتقل خواهد شد.الطبطبایی روز پنجشنبه در توئیتر نوشت: "فریبکاری ها و فشارهای ایرانی علیه کویت برای کناره گیری ولیعهد شیخ نواف (الاحمد الجابر الصباح) و جایگزینی او با فردی که دارای روابط قوی با ایران است. امیدواریم این تلاش های خبیثانه شکست بخورد. "
ولید الطبطبایی دارای دکتری شریعت اسلامی از دانشگاه الازهر مصر و استاد دانشگاه کویت در رشته تفسیر است. وی از سال 1996 تا 2012 نماینده پارلمان کویت بود. وی به داشتن عقاید و افکار افراط گرای اسلامی سلفی مشهور است.

بازداشت نماینده سابق پارلمان کویت بعد از توئیت ضدایرانی
براساس قانون اساسی کویت،  امیر کویت ولیعهد را انتخاب می کند و پارلمان او را تایید می کند. شیخ نواف برادر ناتنی امیر کویت (شیخ صباح الاحمد الصباح ) با حکمی در سال 2006 به عنوان ولیعهد منصوب شد. 
مقامات کویتی قبل از این هم شماری از فعالان سیاسی و نمایندگان سابق این کشور را به دلیل انتقاد از برخی از دولت ها از جمله عربستان سعودی، مصر، بحرین و ایران بازداشت کرده بودند.
دادگاه های کویت نیز شماری از فعالان سیاسی و اینترنتی را به اتهام توهین به امیر کویت از طریق انتشار متن هایی در اینترنت محاکمه و به تحمل زندان محکوم کرده بودند.
برای مقابله با تحرکات ایران اعلام شد
مقامات نظامی آمریکا گفته اند که کشتی های جنگی این کشور در منطقه تنگه هرمز حضور دارند و با کشتی های تجاری آمریکایی در تماس خواهند بود. آنها به صورت کاملا نزدیک در همراهی با این کشتی ها حرکت نخواهد کرد.
نیروی دریایی آمریکا کشتی های تجاری این کشور در تنگه هرمز را همراهی می کند.
به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد نیروی دریایی این کشور کشتی های تجاری آمریکایی را به هنگام عبور از تنگه هرمز همراهی خواهد کرد.
کشتی های جنگی آمریکا تنها کشتی هایی را همراهی خواهد کرد که پرچم آمریکا داشته باشند.
خبرگزاری های غربی به نقل از شماری از مقامات نظامی آمریکا هم گفته اند این اقدام برای حمایت این کشتی ها از تحرکات ایران انجام می شود.مقامات امریکایی همزمان اعلام کردند در حال مذاکره با برخی کشورها هستند تا نیروی دریایی امریکا از کشتی این کشورها در تنگه هرمز نیز محافظت کند.
 
اسکورت کشتی های تجاری در تنگه هرمز توسط نیروی دریایی آمریکا
مقامات نظامی آمریکا گفته اند که کشتی های جنگی این کشور در منطقه تنگه هرمز حضور دارند و با کشتی های تجاری آمریکایی در تماس خواهند بود. آنها به صورت کاملا نزدیک در همراهی با این کشتی ها حرکت نخواهد کرد.
یک مقام نظامی آمریکا هم به خبرگزاری فرانسه گفت: کشتی های جنگی آمریکا به اندازه کافی نزدیک هستند تا در صورت نیاز بتوانند واکنش نشان دهند و دخالت کنند.
منابع آمریکایی اضافه کردند: این همراهی و اسکورت نیازمند افزایش حضور نیروی دریایی آمریکا در منطقه تنگه هرمز نیست زیرا تعداد کافی از کشتی های نیروی دریایی آمریکا در منطقه وجود دارد.

اسکورت کشتی های تجاری در تنگه هرمز توسط نیروی دریایی آمریکا


هم اکنون یک فروند ناوشکن و سه کشتی گشت زنی نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز حضور دارند.
در توضیح این خبر آمده است: کشتی های نیروی دریایی آمریکا منطقه را تحت نظارت خواهند داشت و همراهی به معنی حرکت نزدیک کشتی های جنگی آمریکا در کنار کشتی های تجاری این کشور نیست.
در روزهای اخیر قایق های جنگی ایرانی یک کشتی تجاری با پرچم جزایر مارشال را در تنگه هرمز توقیف کردند. 
 این کشتی پس از شلیک تیر هوایی از سوی قایق های نظامی ایرانی متوقف شد و سپس به سمت آب های ایرانی هدایت شد.شرکت دانمارکی مایرسک فعال در حوزه حمل و نقل دریایی و مالک کشتی توقیف شده توسط ایرانی ها گفت که کادر کشتی در سلامت هستند.
این شرکت اعلام کرد هنوز دلیل توقیف را نمی داند.رسانه های ایرانی گفته اند این کشتی به دلیل بدهی به شرکت خصوصی ایرانی توقیف شده است. 
تنگه هرمز تنها نقطه اتصال خلیج فارس به آب های آزاد است. ایران و عمان در دو سوی شمال و جنوب این تنگه قرار دارند.طول این آبراه 158 کیلومتر و عرض آن بین 56 تا 180 کیلومتر متغیر است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد