وی گفت: این نوع آجیل ها دارای
سمی به نام آفلاتوکسین است که مانند رادیکال آزاد مهاجم وارد بدن می شود و آنتی
اکسیدان های موجود در بدن را خنثی و فرد را مستعد ابتلا به سرطان می کند.
نایب
رییس انجمن پیشگیری و درمان چاقی هشدار داد: مصرف آجیل های کهنه و دارای آلودگی که
اغلب در آنها لارو (تخم حشرات) وجود دارد، سبب بروز سرطان می شود.
سید
ضیاء الدین مظهری در گفت و گو با ایرنا در توضیح بیشتر این موضوع افزود: مصرف آجیل
های کهنه و آلوده به مقدار اندک سبب بروز مسمومیت اما اگر به مقدار زیادی مصرف شود،
سبب بروز سرطان می شود.
وی گفت: این نوع آجیل ها دارای سمی به نام
آفلاتوکسین است که مانند رادیکال آزاد مهاجم وارد بدن می شود و آنتی اکسیدان های
موجود در بدن را خنثی و فرد را مستعد ابتلا به سرطان می کند.
مظهری با
بیان اینکه بیشتر این آلودگی ها در فندق دیده می شود، ادامه داد: در هنگام خرید
باید به مغز فندق توجه کرد اگر رنگ آن سفید باشد سالم است اما اگر به رنگ کرم یا
قهوه ای باشد، آلوده و دارای سم آفلاتوکسین است.