سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز



سخنگوی وزارت خارجه آمریکا
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد در مذاکرات هسته‌ای با ایران اقداماتی اتخاذ کرده ایم تا جزئیات محرمانه در پشت درهای بسته مذاکرات باقی بماند.
 به گزارش مشرق، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد در مذاکرات هسته ای با ایران اقداماتی اتخاذ کرده ایم تا جزئیات محرمانه در پشت درهای بسته مذاکرات باقی بماند.

جن ساکی در نشست خبری با خبرنگاران گزارشهای اخیر منتشر شده مبنی بر عدم انتقال جزئیات کامل مذاکرات هسته‌ای با ایران به طرف‌های اسرائیلی را تایید کرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما همه چیز را با اسرائیل در میان نمی‌گذارید و برخی جزئیات را مخفی نگه می‌دارید پاسخ داد: صحیح است.
جن ساکی با این حال افزود: مقامات مختلف آمریکایی رایزنی‌های مستمری با طرفهای اسرائیل درباره مذاکرات هسته‌ای دارند و این رایزنی‌ها ادامه خواهد داشت.
ساکی تاکید کرد: ما می توانیم به اسرائیلی ها اطمینان دهیم که منافع امنیتی آنها، امنیت اسرائیل اولویت مهم آمریکا است و هر اقدامی را برای تضمین آن انجام می‌دهیم، از جمله توافقی که ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای بازدارد.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره موضوع حقوق بشر در ایران مدعی شد: قطعا ما بر موضوعات مربوط به حقوق بشر تاکید می‌کنیم. آنها دولتی حامی تروریسم هستند. ما علی‌رغم گفتگوهای در جریان درباره موضوع هسته‌ای نگرانیهایی نسبت به ایران داریم.منبع: تسنیم




با توجه به این که تنها چندماه تا ضرب الاجل ماه مارس برای دستیابی به چارچوب کلی یک توافق هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ فرصت باقی است به نظر می‌آید این ایران است که طرف مقابل را برای سازش تحت فشار قرار داده است.
به گزارش مشرق، خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از منابع نزدیک به مذاکرات هسته‌ای مدعی شد اگر ایران یکی از پیشنهادات طرف غربی برای کاهش ظرفیت غنی‌سازی‌اش را بپذیرد آمریکا با افزایش تعداد سانتریفوژها موافقت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، با توجه به این که تنها چندماه تا ضرب الاجل ماه مارس برای دستیابی به چارچوب کلی یک توافق هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ فرصت باقی است به نظر می‌آید این ایران است که طرف مقابل را برای سازش تحت فشار قرار داده است.

اصلی‌ترین مساله مورد اختلاف میان مذاکره‌کنندگان برنامه غنی‌سازی اورانیوم در ایران است که طرف غربی تلاش می‌کند آن را محدود کند. گروه ۱+۵ شامل آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان در ابتدا با هدف براندازی ۸۰ تا ۹۰ درصد از حدود ۱۰ هزار سانتریفیوژ فعال ایران پای میز مذاکره آمد.

دیپلمات‌های نزدیک به مذاکرات هسته‌ای می‌گویند: این کشورها پس از آن که با مقاومت ایران روبه‌رو شدند موضع خود را تغییر دادند و به نظر می‌آید آمریکا آماده است تا در صورتی که تهران با یکی از سه راه احتمالی کاهش ذخایر گاز اورانیوم، انتقال اورانیوم به خارج از کشور و یا بازآرایی ساختار آبشارها موافقت کند افزایش تعداد سانتریفیوژهای ایران را بپذیرد.

این دیپلمات‌ها هم‌چنین می‌گویند که واشنگتن از خواسته اولیه خود برای امضای یک توافق بیست ساله کوتاه آمده و اکنون آماده است تا با توافقی بین ۱۰ تا ۱۲ سال موافقت کند.

به گزارش آسوشیتدپرس اولین پیشنهادی که طرف غربی در برابر ایران قرار داده کاهش ذخایر گاز اورانیوم این کشور است که برای غنی‌سازی به سانتریفویژها تزریق می‌شود. در واقع حجم گاز اورانیومی که ایران می تواند نگه دارد به تعداد سانتریفیوژهایی که تهران می‌تواند در اختیار داشته باشد بستگی دارد.

دومین پیشنهاد این است که ایران می‌تواند متعهد شود بخش اعظم اورانیوم غنی شده‌ای را که تولید کرده به خارج از مرزهایش منتقل کند به گونه‌ای که اورانیوم کافی برای ساخت یک بمب را در اختیار نداشته باشد.

به احتمال زیاد سومین پیشنهاد نیز این است که ایران ترکیب سانتریفیوژهایش را بازآرایی کند. این ماشین‌ها در ترکیبی موسوم به آبشارها نصب می‌شوند تا گاز اورانیوم را تا غلظت‌های بالاتر غنی‌سازی کند. بنابراین بازآرایی این آبشارها می‌تواند میزان اورانیوم غنی شده تولیدی در خروجی را به میزان چشم‌گیری کاهش دهد.

آسوشیتد پرس در ادامه نوشت: دولت آمریکا هم‌چنان تاکید می‌کند که توافقی را خواهد پذیرفت که موجب افزایش یک‌ساله ظرفیت گریز هسته‌ای ایران شود و رویکرد واشنگتن این است که برنامه هسته‌ای ایران را تا حدی کاهش دهد که در صورت خواست تهران برای دستیابی به ظرفیت تولید هسته‌ای جامعه بین‌الملل فرصت کافی برای پاسخگویی داشته باشد.

داریل کیمبال، کارشناس انجمن کنترل تسلیحات آمریکا در این باره گفت: یک توافق هسته‌ای که بازرسی‌های سخت را به همراه داشته باشد فرصت کافی برای کشف و مقابله را در صورت تلاش ایران برای ساخت یک بمب می‌دهد.
این خبرگزاری هم‌چنین نوشت: در هر صورت تحت فشار قرار دادن ایران برای نابود کردن زیربنای هسته‌ای‌اش غیرواقعی به نظر می‌رسد. در جهانی که آمریکا هیچ امکانی برای ورود به یک مناقشه نظامی دیگر در منطقه خاورمیانه ندارد و روسیه و چین دیگر حاضر به همکاری در تحریم اقتصادی ایران نیستند حتی مخالفان مذاکرات نیز می‌دانند که توافق هسته‌ای بهترین گزینه است.این در حالی است که مقامات ایرانی موضوع لغو کامل و یک‌جای تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را خواستار هستند و معتقدند هر توافقی باید شامل غنی‌سازی اورانیوم در حد صنعتی باشد.منبع: ایسنا




سازمان تروریستی داعش، برای ایجاد رعب و وحشت در میان دشمنانش، اقدام به بریدن سر گروگان‌ها می کند، اما در این میان، این پرسش مطرح می‌شود که داعش با اجساد قربانیان خود چه می‌کند.

به گزارش مشرق، سازمان تروریستی داعش، گروگان های خود را به شیوۀ سربریدن، تیرباران، سنگسار، یا زنده سوزاندن اعدام می کند، اما همان گونه که شیوه های آنان در اعدام قربانیانشان متفاوت است، شیوه های خلاص شدنشان از اجساد نیز متفاوت است.

فروش

پایگاه اینترنتی "بازفید" در گفت وگو با یکی از جنگ جویان سابق تشکل موسوم به"ارتش آزاد" در سوریه، فاش کرد که سازمان داعش، پس از اعدام روزنامه نگار آمریکایی در ماه سپتامبر گذشته، سعی کرد از طریق شماری از میانجی گران، جسد او را بفروشد.

سیبل تیراندازی

یک منبع آگاه در استانداری دیالی، به پایگاه خبری شبکه السومریه خبر داد که سازمان داعش، در منطقه "حوض حمرین" واقع در شمال شرقی بعقوبه، برای آموزش تیراندازی به عناصر جدید خود، از اجساد قربانیان استفاده می کند.
به گفته این منبع که خواست نامش فاش نشود، در فاصله ماه های ژوئن تا نوامبر گذشته، سازمان تروریستی داعش، برای آموزش ده ها تن از جنگ جویان جدید خود،از اجساد قربانیان غیرنظامی خود، به عنوان سیبل و اهداف مستقیم استفاده می کرد.

درۀ عمیق

شبکه العربیه، چندی پیش، ویدیویی منتشر کرد که برخی از صحنه های آن به این سبب که "خشونت بار و وحشتناک" هستند، حذف شد. در این ویدیو، عناصر سازمان داعش، اجساد شماری از افراد را که ادعا می شود از سربازان ارتش سوریه هستند، از یک منطقه "سلوک" در سوریه، به داخل دره ای که به نام "الهوته" شناخته می شود، پرتاب کردند.
الهوته، به گسلی عمیق گفته می شود که عمق آن به طور دقیق مشخص نیست.

صاف کردن با بولدوزر

اعدام معاذ الکساسبه خلبان اردنی، به شیوه ای کاملا متفاوت صورت گرفت و الگویی جدید از اعدام داعشی را رقم زد. عناصر داعش، او را در قفسی آهنین، حبس کرده، زنده زنده او را در آتش سوزاندند و پس از مرگ، با بولدوزر بر سر او سنگ و خاک ریختند و آن گاه بولدوزر اقدام به صاف کردن سنگ و جسد قربانی کرد.

جسد 21 اعدامی مصری در لیبی چه شد؟
عناصر داعش، یک شنبه گذشته، 21 تن از قبطی های مصر را برکناره دریای مدیترانه در لیبی گردن زدند و سخنگوی داعش، پیش از سربریدن این افراد، در پیامی خطاب به کشورهای غربی گفت: همان طور که جسد اسامه بن لادن را در دریا انداختید، دریا را از خون شما رنگین خواهیم کرد. هرچند داعش، تصویری از به دریا انداختن اجساد پخش نکرد، اما لحظه سربریدن قربانیان را با تصویری از آمیخته شدن آب دریا به خون قربانیان نشان داد که این کار نمادی از انداختن جنازه ها به دریا است.منبع: العالم



حوثی‌ها آشکارا از علاقه خود به حزب ا... لبنان سخن می‌گویند و تلاش کرده اند ساختار و ایدئولوژی انصارا... را شبیه حزب ا... لبنان کنند. آنها « الموت الامریکا و الموت الاسرائیل» را به یکی از شعارهای بنیادین خود تبدیل کرده اند.
مشرق- واردمسجد که می شوید گمان می کنید اشتباه آمده اید!؟نمازگزاران دست به سینه و بدون مهردر صفوف نمازایستاده اند؛دقیقا مانند اهل تسنن عبادت می‌کنند.ولی اینجا مسجد شیعیان است!؟شیعیان یمن؛بغل گوش عربستان،قرن‌هاست که با اهل تسنن یمن درزیست مصلحانه به‌سر می‌برند. نزدیک به 50 درصد (آمارهای متفاوتی از 42 تا 48 درصد گفته شده است)جمعیت 23 میلیونی یمن زیدیه هستند‌. 
یمن فقیرترین کشور حاشیه خلیج فارس است.بخش قابل ملاحظه ای از بودجه سه کشور یمن ، اردن و بحرین از سوی عربستان سعودی باعنوان کمک‌های مالی تامین می‌شود و در گزارشی که بانک جهانی در سال 2012 منتشر کرده، درآمد سالانه هر یمنی هزار و 110 دلار،هرشهرونداردنی 4 هزارو340 دلاروهرشهروندبحرینی 17 هزار و 730 دلار است.همین فقرموجب شده است که یمن به جولانگاه گروه افراطی القاعده تبدیل شود. در یمن نگهداری و خریدوفروش اسلحه مجاز است وکاشت ومصرف مواد مخدری به نام «قات»(که جویده می‌شودوکلمه قات زدن در فارسی از این گیاه سرمست کننده گرفته شده است)آزاد است. دقیقا مانند برخی از ایالت‌های آمریکا که خرید و فروش اسلحه و استفاده از ماریجوانا در آنجا آزاد است. هم اکنون قدرت در یمن به دست حوثی‌ها افتاده است. حوث نام شهری در استان صعده یمن است و حوثی‌ها طایفه ای از شیعیان زیدیه‌اند که سال‌ها در صعده قدرت داشتند. صعده در شمال یمن و هم مرز عربستان است امام زیدی‌های یمن برای نخستین بار در این شهر حکومت تشکیل داد و اکنون نیز مقبره وی در این شهر قرار دارد. 


ریشه‌های مذهبی 

برای پی بردن به ایدئولوژی جناح حاکم در یمن ابتدا به خاستگاه فرقه زیدیه و شباهت‌هاو تفاوت‌های آن با دیگر فرق شیعه و سنی پرداخته و سپس ازجایگاه حوثی‌هادرمیان زیدی‌های یمن می‌گویم.تاریخ ظهوراین فرقه شیعی به نیمه اول قرن دوم هجری برمی‌گردد.زمانی که زیدبن علی(احتمالا 121 هـ.ق)امام باقر‌(ع) را به مماشات متهم کردوبانپذیرفتن امامت امام پنجم شیعیان به خونخواهی امام حسین(ع)قیام کردوخودنیزشهید شد.او براین باوربودکه امام باید«قائم به سیف»باشد یعنی همیشه آماده قیام باشد.به همین دلیل در یمن رایج است که زیدی‌ها همیشه خنجری برکمر بسته در اماکن عمومی‌ترددمی‌کنند.نطفه«زیدیه»اززمان زید بن علی بسته شدولی این فرقه از اواخر قرن سوم هجری قمری در یمن قدرت گرفت. در همان ایام زیدیه ایران در مازندران حکومت علویان طبرستان راتشکیل داده بودند.این سلسله باداعی کبیر(از نوادگان زید)در 250 هـ.ق آغاز شدومناطقی چون آمل، ساری وگرگان رادر برگرفت.درسال 284 ه .ق یحیی بن حسین(یحیی الهادی الی الحق)رهبرفرقه‌هادویه زیدی درصعده یمن توانست با ترویج مذهب‌هادویه،حکومت زیدی تشکیل دهد. حکومت زیدی‌ها بریمن همراه با افت و خیزهایی ادامه یافت تااینکه بعدازتصرف این کشورتوسط عثمانیان زیدی‌هاهم از قدرت کنار گذشته شدندوسقوط عثمانی‌ها، دوره جدیدحاکمیت زیدی‌ها در یمن آغاز شد و تا سال 1962ادامه یافت.دراین سال با اعلام جمهوری زیدی‌ها هم از قدرت کنار گذاشته شدند.این فرقه برخلاف شیعیان اثنی عشری به عصمت و موروثی بودن امامان قائل نیستندومعتقدند هر فرد عادل ، شجاع و اهل علمی‌که پیروانی داشته باشد،  می‌تواند خود را امام بنامد و حکومت کند . به همین دلیل درزیدیه نزدیک به 110 امام وجود دارند.بیشتر اهل سنت یمن شافعی مسلک هستندولی زیدی‌ها در مبانی ایدئولوژیک با حنفیه قرابت دارند.حنفیان اکثریت اهل تسنن عربستان واکثریت اهل تسنن شرق و جنوب شرقی ایران را تشکیل می دهند.تعدادی ازمردم یمن هم ازاین فرقه مذهب تسنن تبعیت می کنند.چون چارچوب نظری وتئوریک شیعه دوازده امامی‌در دوره امامان باقر(ع)وصادق (ع) تعیین شده است زیدی‌هاکه علیه امام باقر(ع) قیام کرده بودندازاین مبانی کم بهره شدند، در مقابل از مبانی فکری ابوحنیفه بهره بردند. 
از ویژگی‌های ابوحنفیه صراحت و بی باکی او در صدور فتوا و تسامح و اغماض است . پیروان ابوحنفیه، مذهب و روش او را اهل رای می‌نامند زیرا ابوحنفیه قائل به رای است چنان‌که بعد از صدور هر فتوایی و حکمی‌عنوان می‌کرد این نظر ماست. 


فقه سیاسی

یحیی بن حسین نخستین امام زیدی‌های یمن هم نسبتا چنین تفکری داشت . او هم مانند ابوحنیفه با اهل حدیث مخالف بود و بر عقل و رای تاکید داشت به گونه ای که به‌نظر می‌آمد « معتزله» است، هرچند هیچ‌گاه او صریحاً از وابستگی خود به معتزله سخن نگفت . معتزله از جریان‌های اصلی کلامی‌در میان اهل سنت است که بر اصل عقل تاکید دارد.
یحیی بن حسین با وجود نزدیکی‌های فکری که با بزرگ‌ترین فرقه اهل تسنن ( حنفیه ) داشت ابوبکر و عمر را به روشنی به عنوان غاصب محکوم می‌کرد. در مجموع گرایش‌های مختلف فرقه زیدیه به گونه ای است که این فرقه را همچنان می‌توان نزدیک‌ترین فرقه شیعی به اهل تسنن خواند. هر چند که حوثی‌ها از این خط کلی و اصول تاریخی سرباز زده و اندیشه سیاسی و اعمال مذهبی را ترویج کردند که به شیعه دوازده امامی‌نزدیک‌تر است. برای مثال این جریان سالانه جشن بزرگ عید غدیر را در استادیوم صعده برگزار می‌کند و این عید مهم‌ترین و بزرگ‌ترین جشن حوثی‌ها به شمار می‌رود. از طرف دیگر اعضای حزب انصارا... نماز را به شیوه شیعیان می‌خوانند. عکس‌هایی منتشر شده است که اعضای دفتر سیاسی انصارا... را در صفوف نماز مانند شیعیان جعفری نشان می‌دهد در حالیکه دیگر زیدی‌ها دست بر سینه نماز می‌خوانند.


علایق سیاسی

حوثی‌ها آشکارا از علاقه خود به حزب ا... لبنان سخن می‌گویند و تلاش کرده اند ساختار و ایدئولوژی انصارا... را شبیه حزب ا... لبنان کنند. آنها « الموت الامریکا و الموت الاسرائیل» را به یکی از شعارهای بنیادین خود تبدیل کرده اند. سخنرانی‌های عبدالملک بدرالدین الحوثی شباهت زیادی به سخنرانی‌های سید حسن نصرا... دارد و مانند سخنرانی‌های دبیر کل حزب‌ا... لبنان که با نظم خاصی در ضایحه بیروت برگزار می‌شود سخنرانی‌های رهبر حوثی‌ها هم در ورزشگاه صعده انجام می‌شود. حوثی‌ها همچنین با راه‌اندازی نهادهای خیریه و مراکز بهداشتی و درمانی به امرار معاش و زندگی اعضا و سمپات‌های این گروه کمک می‌کنند.عبدالملک برادر کوچکتر حسین الحوثی است که توسط علی عبدا... صالح رئیس جمهور اسبق یمن به شهادت رسید. حسین الحوثی جوانی سخنور و صاحب نظر بود که کوتاه مدتی بعد از حضور پدرش به ایران برای تحصیل علوم دینی به او پیوست و زودتر از پدر پیرش به یمن برگشت و رهبری جریان حوثی‌ها را عهده دار شد. بعد از شهادت حسین قدرت به یحیی برادر دیگرش سپرده نشد بلکه عبدالملک کوچک‌ترین برادر آنها به‌دلیل کاریزما و قدرت سخنوری رهبری حوثی‌ها را عهده دار شد. 
علامه بدرالدین الحوثی که از ائمه مذهب جارودی (فرقه ای از زیدیه) بودبرای دوره‌ای هم نمایندگی مجلس را عهده دارشده بود. وی در سال 1990 به ایران آمد و سا‌ل‌ها در ایران به تحقیق و اندیشه ورزی پرداخت. وی در کتابی با عنوان «زیدیه در یمن» با عقیده جاری در بین زیدیه، به مخالفت برخاست . این موضع جدیدمورد نقد مرجع اعلاىشیعیان زیدى،مجدالدین المؤیدىقرارگرفت ونهایتا هم بدرالدین حوثی، ‌مجدالدین المؤیدىرا اقناع کرد در صورتی‌که‌حسین‌الحوثىرا تایید کند ترویج افکارش را به‌کنار می‌نهد که با درگذشت بدرالدین الحوثی و شهادت پسرش این دیدگاه‌ها به‌طور کامل کنار گذاشته نشد.دراندیشه سیاسىحوثىتعریف خاصىازمشروعیت سیاسىشده‌است،وىکوشیده تاپیروان خودرابراساس مبانىنظرىاىتغذیه فکرىکندکه بربخشىازمفهوم سنتىمشروعیت متکىاست. برای مثال در تعریفی که زیدی‌ها از امامت دارد مسئله ظهور و امام زمان (عج) جایگاهی ندارد اما بدرالدین الحوثی و پسرش نظر جدیدی دارند. بدرالدین الحوثی در این‌باره می‌گوید: «مادونوع حکومت داریم که یک نوع آن،امامت است واین ویژه اهل بیت است نوع دیگراحتساب(حسبه) نامیده مىشودکه هرمؤمن عادلىازاین باب مىتواند حاکم شود،درصورتىکه حساب دین خدا رابکند (حسبه) وازاسلام حمایت کندوبه نیکى امر واز بدى نهىکند،اگرچه ازسلاله امام حسن (ع) وامام حسین(ع) نباشد.»
 وی در ادامه اصالت حکومت در شرایط فعلی را منوط به احراز صلاحیت در عدل‌، شجاعت و علم نمی‌داند و می‌گوید که وقتی امام حضور ندارد می‌توان حکومت کرد که به نوعی تایید ظهور و نشانه دیگری از نزدیکی به شیعه جعفری است


استراتژی سیاسی

به هرحال ادامه اختلافات فکری سبب شدتاسازمان شباب‌المؤمن بعد از سال 1990 آرام آرام اعلام موجودیت کندواختلافات رابه گزینه فعالیت مسلحانه بکشاند. درگیری نظامی‌اوج این اختلافات شدیددرونى طرفین بودکه درپایان کارجناح حسین حوثىبرجریان دیگرمسلط شد.
در صحنه سیاسی سه جریان زیدی فعال در یمن حضور داشتند نخست علی عبدا... صالح، رئیس جمهور اسبق یمن که زیدی مذهب ولی سکولار و تحت الحمایه نظام سلفی _ وهابی آل سعود بود. دوم حزب الاحمر که در شمال یمن حضوری قوی داشت و سوم جناح حوثی‌ها. طی چندین سال اخیر و بر اثر نزاع‌های نظامی‌و اعتراضات انقلابی علی عبدا... صالح ساقط شد و قدرت به چهره ای نظامی‌از اهل تسنن جنوب یمن (عبد ربه منصور‌هادی معاون وقت علی عبدا... صالح )سپرده شد که وی نیز در موج دوم انقلاب طی ماه‌های اخیر از قدرت خلع و حصر خانگی شد.
 در ماه‌های اخیر بعد از اینکه یگان‌هایی از ارتش درشهرهایی از حوثی‌ها شکست خوردند گروهی نیز از ادامه درگیری سرباز زده و عقب نشینی کردند در نتیجه حوثی‌ها توانستند با شکست قبیله الاحمر _ که منجر به فرار چهره‌های مطرح این قبیله به خارج از یمن شد _ به پایتخت که در شمال یمن است برسند و عملا بر شهرهای اصلی مسلط شوند. 

جنوبی‌ها هم دو دسته شدند؛ گروهی خود را برای جنگ برای جدایی از یمن و اعلام کشور یمن جنوبی آماده می‌کنند و گروهی دیگر در حال مذاکره با حوثی‌ها هستند. حوثی‌ها که می‌دانند واکنش‌های بین المللی عرصه را برای مشروعیت ایشان تنگ کرده است تلاش می‌کنند تا حد ممکن از نمایندگان مجلس ، اعضای دولت سابق ، مدیران محلی و چهره‌های ذی‌نفوذ قبیله ای در اداره کشور استفاده کنند تا وارد جنگی تمام عیار با چندین جریان نشوند.شهید حسین حوثی جمله مشهوری دارد که وضعیت فعلی یمن را هم می‌توان از آن دریافت. هر چند که سال‌ها پیش گفته شده است:«راه شیعه جعفری از شیعه زیدی می‌گذرد و به همین علت با شیعیان زیدی برخورد کرده و تلاش می‌کنند تا آن را به آغوش سلفی‌ها بیندازند.»
منبع: روزنامه قانون
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد