گروه اجتماعی پلیس فتا استان خوزستان در مطلبی که برای خوزنیوز ارسال کرده است توصیه هایی را به کاربران اینترنت نموده است که در امن شدن فعالیت در فضای مجازی می تواند راهگشا باشد. این توصیه ها را در زیر مطالعه بفرمایید:
برای حفظ امنیت کاربران در این موارد که کافیست کمی احتیاط کنید و روی هر لینکی بویژه لینکهایی که بصورت نامربوط و ناخواسته برای شما ایمیل میشود کلیک ننمایید.
اگر چه هدف اصلی استفاده از لینکهای اینترنتی آسانتر نمودن دسترسی کاربران به خبر، مطلب، یا صفحه ویژه و مورد نظر است، ولی متأسفانه سودجویان سایبری حسابی از این قابلیت سوء استفاده نموده و کاربران را به وبسایتهای جعلی کلاهبرداری و فیشینگ، لینک دانلود بدافزارهای گوناگون نظیر ثبتکنندههای کلید یا کیلاگر(keylogger) و یا باجافزارها (ransomware) و انواع دیگر بدافزارها هدایت میکنند.
برای حفظ امنیت کاربران در این موارد که کافیست کمی احتیاط کنید و روی هر لینکی بویژه لینکهایی که بصورت نامربوط و ناخواسته برای شما ایمیل میشود کلیک ننمایید.
بعنوان مثالی ساده میتوان ایمیلی را در نظر گرفت که ظاهراً از سوی یک بانک که در آن حساب دارید ارسال شده است و در آن تحت هر عنوانی از شما خواسته شده است تا مثلاً «برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید»، در این مورد بهتر است احتیاط نمایید و بجای کلیک روی آن لینک مستقیماً از طریق وبسایت به دنبال آن خبر، بخش یا مطلب بگردید. در مورد ایمیلهایی که مربوط به خرید یا پرداخت میباشد نیز بهمین ترتیب عمل نمایید.
نوع دوم این لینکهای مخرب، بنرهای اخطاردهنده، جذاب و وسوسهانگیز میباشد. در مباحث امنیتی تمامی تصاویر و بنرهایی که حاوی پیغامهایی نظیر «رایانه شما در خطر است»، «فلشپلیر یا مدیاپلیر خود را بروز نمایید»، «شما برنده فلان جایزه شدهاید»، «سرعت سیستم خود را بهبود بخشید» و موارد مشابه آنها تماماً با اهداف سودجویی و یا کلاهبرداری نمایش داده شدهاند، یا حداقل هیچ چیز مفیدی جز تهدیدات گوناگون برای کاربر به همراه نخواهد داشت.
در نهایت پلیس فتا استان خوزستان از هموطنان درخواست می¬کند در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس
Cyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش نمایند.