سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار ورزشی خوزستان



آزمون کمربند مشکی​ دان یک تا چهار جودو خوزستان انجام می​شود.

 به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، این آزمون طی روزهای 16 و 17 بهمن ماه به میزبانی خانه جودو اهواز و با حضور نزدیک به 70 شرکت‌کننده از 11 شهرستان استان برگزار می‌شود. 

مدرسان این آزمون فرهاد شکیبی از تهران، محمد جناب​زاده از شیراز و حسین سعدالله​خانی از اهواز هستند.



سرپرست فدراسیون ورزش​های بیماران خاص و پیوند اعضا گفت: این فدراسیون دارای قدمت، جمعیت مخاطبان قابل توجه و از فدراسیون‌های کلیدی و مهم وزارت ورزش و جوانان محسوب می‌شود.

 به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، سیدباقر فاطمی​نسب در مجمع انتخاب رییس هیات ورزش​های بیماران خاص و پیوند اعضای خوزستان که امروز (چهارشنبه) در اداره‌کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، با تبریک دهه فجر، اظهارکرد: فدراسیون ورزش​های بیماران خاص و پیوند اعضا افتخار دارد که بیمه حضرت ابوالفضل است و خوشحالیم که از کرامات آقا ابوالفضل برخورداریم و این افتخار را همیشه در سربرگ نامه فدراسیون حک می​کنیم.

 وی در ادامه با بیان این‌که برای حاجی​زاده، رییس جدید هیات خوزستان آرزوی موفقیت دارم و به او تبریک می‌گویم، گفت:​ از خدا می​خواهم که در مدتی که حاجی‌زاده مسوولیت این هیات را بر عهد دارد، منشا خدمات باشد و آثار خدماتش نیز در این استان ماندگار باشد.

 سرپرست فدراسیون ورزش​های بیماران خاص و پیوند اعضا در ادامه بیان‌کرد: فدراسیون بیماران خاص و پیوند اعضا نزدیک به 16 سال سابقه فعالیت دارد و از سال 77 با تدبیر و همت خانم دکتر فاطمه هاشمی‌رفسنجانی، درون معاونت سازمان تربیت‌بدنی وقت ایجاد شد و در آن زمان کار با عنوان انجمن آغاز شد و در سال 84 به فدراسیون تبدیل شد ولی متاسفانه کار به مدت دو سال دچار وقفه شد اما خدا را شاکریم که این فدراسیون در دولت تدبیر و امید احیا شد و این فدراسیون مجددا با تدبیر خانم هاشمی رییس بنیاد بیماران خاص، مساعدت امینی‌زاده، معاون حقوقی رییس‌جمهور و گودرزی، وزیر ورزش و جوانان فعالیتش را آغاز کرد و در زمره فدراسیون‌های مستقل وزارت قرار گرفت و روح امیدواری، نشاط  و شادابی در جامعه ورزشی بیماران خاص دمید.

 وی گفت:​ این فدراسیون دارای قدمت و جمعیت مخاطبان قابل توجهی است و باید به پنج گروه از بیماران جامعه خدمات ارایه دهد. این فدراسیون بیش از پنج میلیون مخاطب دارد و دیابتی​ها نوع یک وابسته به انسولین و دیابتی‌های نوع دو وابسته به غیر انسولین، ​تالاسمی ماژور، هموفیلی، دیالیزی و ​پیوند اعضا کلیه، کبد، ریه، قلب، مغز و استخوان، مخاطبان ما هستند و این فدراسیون باید تعداد بسیاری  را تحت پوشش خدمات ورزشی قرار دهد. اولویت ما ورزش همگانی، عمومی، ​سهل​الوصول، زودبازده و کم هزینه است.

 فاطمی​نسب خاطرنشان‌کرد: باید به ورزش قهرمانی هم بپردازیم و البته ما در این بعد دارای جایگاه هستیم و از جمله ماموریت‌های ما این است که از طریق ورزش به بهبود زندگی و بهبود درمان در مخاطبین‌مان کمک کنیم. من شاید از جمله مسوولان فدراسیونی هستم که نمی خواهم از نظر کمی، آمار رشد دهم بلکه علاقه‌مندم از نظر کیفی آمار دهیم و از نظر کمی از خدا می خواهم که هم​وطن ما دچار این بیماری‌ها نشود و آن‌هایی هم که مبتلا هستند، شفا پیدا کنند و به زندگی‌شان ادامه دهند.

 

وی بیان‌کرد: به هر حال فدراسیونی پر مخاطب هستیم و از نظر پزشکی نیز یکی از فدراسیون‌های تخصصی وزارت ورزش و جوانان هستیم. در بخش پیوند اعضا نیز فدراسیون جهانی داریم که مقرر آن در انگلستان است و تاکنون 19 مصاحبه جهانی برگزار شده است که ما تاکنون در شش دوره آن شرکت کرده‌ایم و خود من هم به عنوان نماینده ایران در آن فدراسیون حضور دارم. بالاترین رنکینگ ما در فدراسیون جهانی مربوط به سال 2011 است که در جایگاه پنجم جهان قرار گرفتیم. شش کشور نیز عضو آن فدراسیون هستند که غالب آن فدراسیون‌های کشورهای اروپایی هستند و ما در آسیا جایگاه اول را داریم.

 سرپرست فدراسیون ورزش​های بیماران خاص و پیوند اعضا با بیان این‌که از نظر جایگاه قهرمانی از فدراسیون‌های مدال‌آور وزارت ورزش و جوانان در عرصه‌های جهانی هستیم، گفت: فدراسیون جهانی که تاسیس شد ورزش را مسیری برای تبلیغ اهدای اعضا قرار داده است و در هر دو سال یک بار که مسابقات جهانی برگزار می‌شود، نزدیک به 2500 ورزشکار پیوند عضو شده دور هم جمع می‌شوند. یکی از درخواست​های ما این است که بخش تبلیغ اهدا عضو در محیط‌های ورزشی انجام شود و هر جا که برنامه ورزشی اجرا می‌شود، هیات ما نیز حضور داشته باشد و این کار را انجام دهد.

 

وی افزود: این فدراسیون یکی از فدراسیون​های کلیدی و مهم وزارت ورزش و جوانان است، پس هیات ما در استان خوزستان نیز از هیات‌های مهم و راهبردی اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان است و خوشحالم که حاجی‌زاده در این مجمع رای آورد. ما هم به حاجی‌زاده کمک می‌کنیم و هیات را تنها نمی‌گذاریم و با دادن میزبانی و تامین منابع مالی در حد توان‌مان کمک می‌کنیم تا او ماموریت خود را به خوبی انجام دهد.

 فاطمی‌نسب گفت: باید در درون هیات استان، پنج کمیته بیماران دیابتی، تالاسمی، هموفیلی، دیالزی و پیوند اعضا تشکیل شود، ضمن این‌که هیات‌های شهرستانی هم باید فعال شوند و این کمیته‌ها در آن هیات‌ها نیز تشکیل شوند. این مجمع با تشکیل خود، آغاز راه خود را اعلام کرد.

 وی خاطرنشان‌کرد: ​از خوزستان در سال 94، باید 44 تیم ورزشی به مسابقات قهرمانی کشور اعزام شود که در این راستا هیات باید برای این تعداد 44 مسابقه انتخابی استانی برگزار کند و به تبع آن باید 88 اردوی آمادگی داشته باشد و در کل نزدیک به 170 رویداد ورزشی را پیش‌رو دارد، ضمن این‌که به بخش همگانی هم توجه داشته باشد که این کارها نیاز به اعتبار دارد که اعضای هیات باید در این زمینه نیز ورود کنند و از طریق منابع مالی و افراد خیر، کار را پیش ببرند.



مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت:​ امیدوارم رییس جدید هیات ورزش​های بیماران خاص و پیوند اعضا استان عقب ماندگی‌ها را جبران کند.

 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، ​فرامرز کیانی​زاده در مجمع انتخاب رییس هیات ورزش​​های بیماران خاص و پیوند اعضا استان که امروز (چهارشنبه) در اداره​کل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شد، با تبریک دهه فجر و تبریک به رییس جدید هیات، اظهارکرد: با توجه به تجاربی که حاجی‌زاده (رییس جدید) در بخش بیمارستانی دارد، یکی از بهترین​هایی بود که می توانست این سمت را قبول کند و ان‌شاالله همانطور که به او رای داده شد، اعضا به او کمک کنند تا منشا خدمات خوبی برای بیماران خاص و پیوند اعضا باشد.

 

وی بیان‌کرد: ​مدتی این فدراسیون ادغام شده بود که این ادغام باعث شد این رشته در سطوحی دچار سکون و رکود شود که این جای تاسف دارد ولی با تدابیر دولت تدبیر و امید، باز هم به فدراسیون تبدیل شد و شش، هفت ماهی است که فدراسیون کار خود را آغاز کرده است.

 مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: امیدوارم رییس جدید هیات خوزستان بتواند با کمک اعضا، عقب​ماندگی‌هایی که وجود دارد را جبران کند و کار را پیش ببرد و ما هم در حد توان‌مان با او همکاری و مساعدت می‌کنیم. حاجی‌زاده کار سختی دارد ولی با تجارب و حمایت هایی که از او می‌شود، این توان را دارد که هیات را ارتقا دهد.

 وی خاطرنشان‌کرد: ​نگاه ما به مدال‌آوری هم است و البته در وهله اول نگاه‌مان به ورزش همگانی و سلامت بیماران است اما از آن‌جا که این رشته فدراسیون بین‌المللی و جهانی دارد، ما هم باید به بُعد بین‌المللی و جهانی آن توجه کنیم و از این بخش غافل نشویم تا بتوانیم سال های آینده آمار خوبی در این بخش داشته باشیم.




2 جودوکار خوزستانی در اردوی تیم​ملی نابینایان و کم​بینایان شرکت می​کنند.

 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)​ منطقه خوزستان، این اردو از 19 تا 27 بهمن​ماه در سالن مجموعه ورزشی شهید هرندی تهران برگزار خواهد شد.

 از خوزستان سیدامید نوری​جعفری در وزن 81- کیلوگرم و محمدعلی شنانی در وزن 73- کیلوگرم در این اردو حضور خواهند داشت. تیم ملی نابینایان و کم‌بینایان جهت حضور در مسابقات جهانی 2015 کره جنوبی که اردیبهشت ماه سال آینده است، آماده می شود.





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد