حسین رویوران صاحبنظر مسایل منطقه در گفتگویی اظهار داشت: هرگونه ناامنی در سوریه و عراق امنیت ملی ایران را نیز تهدید میکند و به همین دلیل، ایران نمیتواند تحت هیچ شرایطی نسبت به حوادث عراق و سوریه بیتفاوت باشد.
وی با اشاره به اینکه ایران بحث حفظ بشار اسد را دنبال نمیکند گفت: حفظ اسد از آنجا ضرورت دارد که وی بعد از اصلاح قانون اساسی و برگزاری انتخابات، برنده انتخابات شد. رویوران افزود: از سوی دیگر، بدون بشار اسد احتمال اینکه سوریه درگیر جنگ داخلی شده و تقسیم شود، وجود دارد بنابراین حضور بشار اسد نمادی از حفظ وحدت این کشور است.
این تحلیل گر مسایل منطقه ای درمورد وضعیت تروریست ها در عراق و سوریه گفت: در حال حاضر دولت عراق تقریبا در آستانه یکسرهسازی جنگ علیه تروریستهاست. بالطبع سوریه در شرایط بهتری برای پایان دادن به تروریستها قرار خواهد گرفت و به همین دلیل، ایجاد زمینههای سیاسی لازم برای مرحله پس از پایان شکست داعش و دیگر گروههای تکفیری ضروری است و عمده گفتوگوهایی که امروز صورت میگیرد، عطف به آینده است. رویوران افزود: شرایط در سوریه از مرحله سرنگونی نظام کاملا عبور کرده و شکست نیروهای تفکیری به عنوان یک گزینه ممکن درآمده است و به این دلیل، همه در حال گفتوگو برای مرحله پس از شکست تروریستها هستند.
این صاحبنظر مسایل منطقه در مورد وضعیت جبهه مقامت در مقابل تروریست ها گفت: توطئه علیه سوریه و بعد عراق برای ضربه زدن به جبهه مقاومت است و موفقیت دولت عراق در بسیاری از مناطق و همچنین موفقیت دولت سوریه برای عبور از مرحله سرنگونی نظام امکان پیروزی جدید برای جبهه مقاومت را متحمل میسازد. رویوران خاطرنشان ساخت: یکی از دلایل اینکه عربستان وارد جنگ قیمت نفت شده است، به این پیروزیهای قابل تحقق و مشاهده در عراق و سوریه برمیگردد و میتواند جایگاه مقاومت را افزایش دهد و بنابراین با جنگ قیمت نفت میکوشد ایران را وارد یک بحران اقتصادی کند تا این پیروزی تبعات زیادی برای عربستان نداشته باشد.منبع: پارس
به گزارش مشرق، حسن هانی زاده تحلیگر مسائل سیاسی کشورمان به افشای ماهیت صهیونیستی نشریه شارلی ابدو پرداخت و گفت: مجله شارلی ابدو با سرمایه لابی یهودی مقیم فرانسه به وجود آمده و گردانندگان اصلی این مجله یهودیانی هستند که بر رسانه های فرانسه چنگ انداختند. اقدامات اخیر این نشریه در توهین به مقدسات اسلامی با برنامه ریزی قبلی صورت گرفته است.
هانی زاده در ادامه خاطر نشان کرد: حضور لابی صهیونیستی در اتحادیه اروپا و به دست گرفتن اهرم های اقتصادی و رسانه ای موجب شده که اغلب رسانه های اتحادیه اروپا به خصوص در کشور فرانسه، موجب شده سیاست های لابی صهیونیستی اجرا و عملیاتی شود.
2 برنامه اتحادیه اروپا برای مسلمانان
این کارشناس مسائل سیاسی کشورمان معتقد است: برخی سیاسیون افراطی فرانسه در تجزیه و تحلیل ساختار داخلی اتحادیه اروپا و فرانسه به این نتیجه رسیدند که در سال 2022 نخستین رئیس جمهور مسلمان در انتخابات فرانسه وارد کاخ الیزه خواهد شد. همچنین در طول 3 دهه آینده جمعیت مسلمانان مقیم اروپا با جمعیت مسیحیان این کشور برابری خواهد کرد. بنابراین احساس سیاسیون افراطی اروپا این است که برای اخراج مسلمانان از کشورهای اروپایی مخصوصا فرانسه که بیشترین رقم مسلمانان مهاجر را دارد، باید دست به اقدامات جدی زد.
وی در ادامه به تلاش اتحادیه اروپا برای تقسیم بندی مسلمانان به 2 گروه مسلمان خوب و مسلمان بد خبر داد و گفت: آنها برای این اقدام خود 2 برنامه داشتند. اول ایجاد داعش به عنوان نماد اسلام خشونت آمیز و دوم تقسیم بندی مسلمانان به طرفداران تروریست ها و مسلمانان ضد تروریست.
آغاز اخراج مسلمانان از اروپا
هانی زاده به شکل گیری روند اخراج مسلمانان از اروپا اشاره کرد و اظهار داشت: اتحادیه اروپا معتقد است مسلمانان در آینده برای جامعه این قاره مشکل ساز خواهند بود. به همین دلیل از همین حالا برنامه های خود را برای اخراج مسلمانان از اروپا آغاز کرده اند. این ماموریت و ایجاد بستر مناسب برای عملیاتی کردن اخراج مسلمانان از اروپا و فرانسه، به مجله شارلی ابدو واگذار شد و این مجله با انتشار کاریکاتورهایی علیه مقدسات اسلامی سعی کردند مسلمانان را وادار به عکس العمل انفعالی و توام با عصبانیت کنند. از همین رو اقدام اخیر برخی گروهک های تروریستی در حمله به مجله شارلی ابدو نمی تواند بدون برنامه ریزی قبلی بوده باشد. بنابراین باید رفته رفته منتظر آغاز اخراج مسلمانان از اروپا به کشورهای شرقی باشیم.
علت آغاز پروژه اسلام هراسی
این تحلیلگر مسائل بین المللی کشورمان در بخش پایانی اظهارات خود به دلایل آغاز دور جدید پروژه اسلام هراسی در اروپا اشاره کرد و افزود: اقبال مسیحیان و ملت های اروپایی برای فهم عمیق اسلام و گرایش مسیحیان به اسلام ناب و همچنین تاثیرگذاری قران و تعالیم قرانی بر افکار عمومی اروپاییان موجب شده کشورهای اروپایی و به طور مشخص رهبران اتحادیه اروپا درصدد ایجاد یک دیوار برای قطع کردن رابطه مسلمانان و مسیحیان برآمدند. از همین رو درصدد برنامه ریزی و طرح یک استراتژی جدید برای جلوگیری از رواج اسلام در اروپا بودند، به همین دلیل کشورهای اروپایی از پیام های اسلام و تاثیر آن بر روی جامعه اروپا نگران شدند و با اقدامات اخیر خود بهانه ای ایجاد کردند تا چهره اسلام را مخدوش نشان دهند.منبع: دانا