سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


 خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: بعید است کاهش قیمت جهانی نفت مانع از تلاش ایران برای دستیابی به اهداف هسته‌ای‌اش شود.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، کارشناسان بعد از گمانه زمانی در خصوص بودجه سال آینده ایران که هم‌اکنون در اختیار پارلمان این کشور قرار گرفته است بر این باورند که اگرچه کاهش شدید قیمت جهانی نفت ممکن است به کیفیت زندگی ایرانی‌ها آسیب بزند بعید است مشکلات اقتصادی ایران را از تلاش برای دستیابی به اهداف‌ هسته‌ای‌اش باز دارد.

ادامه کاهش بهای نفت به معنای فشار بیشتر این عضو سازمان جهانی اوپک است که در سال‌های اخیر و در پی اعمال تحریم‌های اقتصادی تحت فشار زیادی بوده است. هر چند ایران به دنبال دستیابی به توافقی است که منجر به رهایی از تحریم‌ها و بازگشت به سیستم بانکداری جهانی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی بیشتر شود تغییرات اساسی در استراتژی منطقه‌ای ایران و تن دادن به هر توافق هسته‌ای بعید به نظر می‌رسد.

علی واعظ کارشناس اندیشکده گروه بین‌المللی بحران در این باره گفت: کاهش قیمت نفت ممکن است به ایران آسیب بزند اما موجب نخواهد شد که مقامات این کشور یک توافق هسته‌ای را بپذیرند که تنها به نفع یک طرف است.

این کارشناس افزود: همچنین حمایت ایران از کشورهای هم‌پیمانش شامل عراق و سوریه یک لزوم استراتژیک است و این همان دلیلی است که کاهش ارزش ریال در سال 2012 و فشار اقتصادی در سال 2013 نتوانست بر این سیاست ایران تاثیر بگذارد.

ایران و قدرت‌های جهانی هم‌اکنون تلاش می‌کنند تا از طریق مذاکره به بیش از یک دهه بن‌بست بر سر برنامه هسته‌ای ایران پایان دهند. این در حالی است که این کشور هرگونه اتهام غرب مبنی بر تلاش برای دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته‌ای را رد می‌کند.

رویترز در پایان گزارش خود تاکید کرد: ایران اگرچه به دنبال رهایی از وضعیت کنونی اقتصادی‌اش است، فشار بر بودجه سال آینده این کشور سبب نمی‌شود ایران وضع نرم‌تری در مذاکرات هسته‌ای اتخاذ کند.منبع: ایسنا




یکی از رهبران جنبش «فتح» بدست عناصر گروه تروریستی تکفیری «جبهه النصره» در اردوگاه آوارگان فلسطینی «یرموک»، در جنوب دمشق ترور شد.
 به گزارش مشرق، در اقدامی که از سوی ناظران بسیار مهم خوانده شد، عناصر گروه تروریستی تکفیری «جبهه النصره» امروز (سه شنبه) بعد از ظهر «محمد طرویه» معروف به «ابو احمد»، از رهبران جنبش فلسطینی «فتح» را مقابل منزلش در اردوگاه آوارگان فلسطینی «یرموک»، در جنوب دمشق ترور کردند.

محمد طرویه نماینده جنبش فتح در اردوگاه یرموک و نماینده این جنبش جهت پیگیری پرونده آشتی ملی و مصالحه‌ها داخل اردوگاه بشمار می‌آمد.
منبع: فارس




 وزارت خارجه آمریکا متعهد شده است اقدامات لازم را برای ذخیره سازی اطلاعات محرمانه خاص در سفارت‌خانه‌های روسیه و کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق اتخاذ کند و تنها شهروندان آمریکایی را برای سمت‌های ارشد در نمایندگی‌های دیپلماتیک خود در مسکو منصوب کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، این اقدامات در لایحه‌ای که توسط کنگره تصویب شد و باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا آن را برای ابلاغ امضا کرد، ذکر شده است.

براساس این قانون نمایندگی‌های دیپلماتیک آمریکا در روسیه و سایر کشورهای شوروی سابق باید به مکان‌های ویژه‌ای برای ذخیره سازی اطلاعات مجهز شوند.

بخشی از این قانون به اوکراین اختصاص داده شده است و مقامات واشنگتن را ملزم به گسترش تعاملات میان آژانس‌های اطلاعاتی و اعمال قانون آمریکا و اوکراین کرده است.




مدیر سابق بخش جهانی بنگاه سخن پراکنی انگلیس (بی‌بی‌سی) از اقتدار رسانه‌ای چین و روسیه بر آمریکا و انگلیس خبر داد.
به گزارش مشرق، «پیتر هاروکس» رییس سابق بخش جهانی بی‌‌بی‌سی روز دوشنبه در اظهار نظری عنوان کرد که انگلیس و آمریکا در حال بازنده شدن در «نبرد اطلاعاتی» هستند.

به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، پیتر هاروکس در این باره گفت که شبکه‌های خارجی زبان چین و روسیه با هزینه کردن مناسب در حال غلبه بر بخش‌های بین‌المللی رسانه‌ای انگلیس هستند.

هاروکس در ادامه پیشنهاد کرد که  وزرای انگلیس باید با هزینه کردن مالی بیشتر به نبرد تبلیغاتی با «راشا تودی» شبکه  ماهواره‌ای انگلیسی زبان کرملین بروند.

رییس سابق بخش جهانی بی‌بی‌سی که اوائل ماه جاری بعد از 33 سال خدمت این سمت را ترک کرد عنوان کرد که پیشتر از وزارت خارجه انگلیس درخواست کرده بود تا برای پخش برنامه در اوکراین و  در مقابله با انضمام کریمه به روسیه و ستیز در نواحی شرقی این کشور هزینه کند که تا این لحظه نیز پاسخی به این درخواست داده نشده است.

وی  در این زمینه افزود: «باید برای نفوذ بین‌المللی همچون هزینه‌های نظامی توجه شود.»

در همین زمینه «سارا فرت» از گزارشگران بین المللی در اظهار نظر در باره برتری شبکه خبری راشا تودی گفت: «روسیه به خوبی  برای پخش برنامه‌های راشا تودی در سرتاسر جهان هزینه می‌کند و اخیرا نیز از افتتاح دفتر خود در لندن خبر داده و اعلام کرده است که در صدد بکارگیری گزارشگران انگلیسی با پرداخت ماهیانه برابر با 6720  هزار دلار است.»

«جان ویتینگ دیل» رییس کمیته فرهنگی حزب توری (حزب محافظه کار انگلیس) و از نمایندگان مجلس این کشور نیز با انتقاد از کاهش بودجه بی‌بی‌سی گفت: «روسیه و چین در حال برتری در جنگ تبلیغاتی هستند در نتیجه انگلیس  مجبور به مواجه با اطلاعاتی مغرضانه‌ای است که این 2 ابرقدرت یعنی روسیه و چین مخابره می‌کنند.»

سطان قابوس هیچ فرزند یا برادری ندارد. او برخلاف همه پادشان منطقه، ولیعهد یا جانشین مشخص و اعلام شده ای ندارد.
دلهره آمریکا از مرگ سلطان قابوس:  ممکن است خاورمیانه به هم بریزد / نگرانی از رقابت ایران و عربستان بر سر پادشاه جدید عمانیک مجله آمریکایی درباره تاثیرات مرگسلطان قابوس بر منطقه خاورمیانه و رویارویی جدید میان ایران و عربستان سعودی هشدار داد.

به گزارش عصرایران ، سلطان قابوس پادشاه 74 ساله عمان در اتفاقی نادر و بی سابقه از 5 ماه پیش تاکنون برای درمان به آلمان رفته است. طولانی شدن دوره درمان سلطان قابوس گمانه زنی های غیررسمی زیادی را درباره نزدیک بودن درگذشت او مطرح کرده است.

"قابوس بن سعید آلبوسعیدی" که 44 سال پیش قدرت را در عمان به دست گرفت و خود را سلطان قابوس و کشورش را سلطان‌نشین نامید امروز در بستر بیماری شدیدی است. بیماری که باعث شد او برای نخستین بار از حضور در مراسم ها و جشن های روز ملی عمان بازماند و به اجبار از محل بستری اش در آلمان برای مردم کشورش پیام تلویزیونی ارائه کرد.

مجله "کومنتری" در مقاله ای به قلم "مایکل روبین" معتقد است درگذشت سلطان قابوس پادشاه عمان می تواند دو تاثیر منفی و تهدید برای منافع ملی آمریکا به دنبال داشته باشد.

تهدید اول: پس از درگذشت سلطان قابوس، جانشین وی از طریق رایزنی و مشورت میان بزرگان عمان انتخاب می شود. ایران می تواند در این روند دخالت کند و گزینه حامی خود را به کرسی پادشاهی نزدیک کند. در این صورت دو سمت تنگه هرمز در کنترل ایران قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، موضوع جانشینی سلطان قابوس می تواند به رویارویی جدیدی میان ایران و عربستان سعودی تبدیل شود.
تهدید دوم : سلطان قابوس در مدت حکمرانی اش توانست به پلی میان قدرت های منطقه ای تبدیل شود و از طریق میانجیگیری ها و واسطه گری ها به مقابله با برخی تنش ها و بحران های منطقه ای اقدام کند. نبود سلطان قابوس می تواند موازنه خاورمیانه را به هم بریزد.
 به نوشته این مجله، آمریکا دارای نگرانی های استراتژیک درباره موضوع جانشینی سلطان قابوس در عمان است. آمریکا نگران است بعد از درگذشت سلطان قابوس پادشاه عمان، با اتفاقات غیرقابل پیش بینی و بحران هایی در خاورمیانه روبه رو شود.
این مجله افزود: احتمالات مختلفی درباره جانشینی سلطان قابوس توسط فردی عضو خانواده حاکم (البوسعید) وجود دارد.  درگذشت سلطان قابوس برای واشنگتن بحران ساز است. موضوع جانشینی سلطان قابوس می تواند منافع آمریکا در تنگه هرمز را تهدید کند.
کومنتری ادامه داد: سلطان قابوس هم اکنون در بستر مرگ است و در بهترین وضعیت او با 74 سال سن در آخرین مراحل زندگی اش به سرمی برد.  به همین دلیل هم اکنون بیش از هر زمان دیگری به جانشینی سلطان قابوس نزدیک شده ایم. به لحاظ نظری پس از مرگ سلطان قابوس، قرار است جانشین وی با توافق میان جناح های اصلی در میان نخبگان حاکم تعیین شود.

دلهره آمریکا از مرگ سلطان قابوس:  ممکن است خاورمیانه به هم بریزد / نگرانی از رقابت ایران و عربستان بر سر پادشاه جدید عمان
سطان قابوس هیچ فرزند یا برادری ندارد. او برخلاف همه پادشان منطقه، ولیعهد یا جانشین مشخص و اعلام شده ای ندارد. براساس قانون عمان، بعد از درگذشت سلطان قابوس، پادشاه جدید براساس رایزنی و مشورت میان سران خانواده حاکم و بزرگان این کشور انتخاب می شود.
نویسنده مقاله از کاخ سفید خواست به سرعت استراتژی پیش دستانه ای را ارائه کند تا ایران نتواند کنترل اوضاع را در عمان پس از درگذشت سلطان قابوس، در دست بگیرد.
در بخش دیگری از مقاله آمده است: عمان از نظر اهمیت استراتژیکی چیزی را در اختیار دارد که برای همه تصمیم سازان در غرب اهمیت دارد. تنگه هرمز در یک سو در کنترل ایران است و در سوی دیگر، عمان حضور دارد.هنگامی که درباره تنگه هرمز و نگرانی از ایران سخن می گوییم از یاد می بریم که در کنار ایران، عمان ساحل جنوبی تنگه هرمز را در دست دارد. ایران تلاش خواهد کرد نفوذ خود را به دو سوی شمال و جنوب تنگه هرمز گسترش دهد. در این صورت ساختارهای امنیت در خلیج فارس تغییر خواهد کرد.
در این مطلب از دولت آمریکا خواسته شده با اعمال نفوذ خود مانع از نقش آفرینی ایران در روند انتخاب جانشین سلطان قابوس شود.


سخنرانی سلطان قابوس پادشاه عمان از محل درمانش در آلمان

سلطان قابوس بعد از 4 ماه درمان در آلمان (عکس)


این مقاله ادامه می دهد: کشورهای منطقه خلیج فارس همه تلاش و ابزار خود را به کار خواهند گرفت تا گزینه نزدیک به خود را به عنوان سلطان جدید عمان انتخاب شود.
این مجله امریکایی با یادآوری کودتای سفید سلطان قابوس علیه پدرش در سال 1970 تاکید کرده که بعید است عمان پس از تغییر سلطان قابوس، با تغییرات ریشه ای روبه رو شود.
سلطان قابوس در سال 1970 در کودتای سفید پدرش را کنار زد و خود قدرت را در دست گرفت. بریتانیا هم در آن مقطع از این تغییر حمایت کرد.
درباره سناریوهای منفی برای آینده عمان نیز این گزینه ها مطرح شده است: حاکم آینده عمان حامی ایران باشد یا اینکه ایران و عربستان بر سر انتخاب حاکم جدید عمان به نزاع بپردازند که این موضوع بعید است روی دهد.این مجله افزود: عمان کشور سنی یا شیعه مذهبی نیست بلکه مردم مسلمان این کشور مذهب اباضیه دارند. به همین دلیل عربستان سعودی برای دخالت در عمان از راه های ظریفتری استفاده خواهد کرد.در این مقاله به نقش حیانی عمان برای غرب نیز اشاره و تاکید شده است: عمان برای دهها سال نقطه ثبات در منطقه بود. عمان به هنگام ضرورت، با غرب همکاری کرده است. عمان میزبان جنگنده های آمریکایی بود و نخستین حملات جنگنده های آمریکایی به طالبان افغانستان از عمان برخاستند.
نویسنده مقاله با اشاره به برگزاری مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا در خاک عمان، سلطان قابوس را پلی میان دشمنان منطقه ای توصیف کرده و نوشته است: آمریکا باید امیدوار باشد که آینده ای بهتر در عمان شکل بگیرد در غیر این صورت آمریکا، عمان را از دست خواهد داد. زمان آن رسیده است که آمریکا برای بدترین شرایط در عمان برنامه ریزی کند.نویسنده در پایان این مقاله می نویسد: بیایید امیدوار باشیم قابوس بر بیماری فعلی اش چیره شود اما واقعیت این است که رهبران دهه 70 قرن بیستم تا ابد زنده نمی مانند.
شورای‌ آمریکایی-اسلامی‌منتشرکرد؛
فهرست منتشرشده از سوی شورای روابط آمریکایی-اسلامی، بسیار مفصل است و ضمن توضیح نحوه شکل‌گیری و روند فعالیت‌های هر فرد یا گروه، برای اثبات ضد اسلامی بودن این گروه‌ها و افراد، چند نمونه از فعالیت‌های ضداسلامی آنها را ذکر کرده است.
گروه جنگ نرم مشرق- The Council on American-Islamic Relations (CAIR) شورای روابط آمریکایی-اسلامیدر اقدامی بدیع، فهرستی از اشخاص و سازمان‌های فعال در عرصه اسلام‌هراسی در سطح ایالات متحده آمریکا را منتشر کرده است که می توان آن را کامل ترین بانک اطلاعاتی درباره گروه های ضد اسلام در آمریکا دانست.

شورای روابط آمریکایی-اسلامی، گروه‌ها و سازمان‌های ضداسلامی فعال در آمریکا را به دو دسته تقسیم کرده است: هسته داخلی و هسته خارجی. هسته‌ داخلی به سازمان‌هایی اطلاق می‌شود که هدف اصلی شکل‌گیری و فعالیت آنها اسلام‌هراسی است؛ اما هسته خارجی شامل گروه‌ها و سازمان‌هایی می‌شود که هرچند در اهداف شکل‌گیری آنها فعالیت علیه اسلام تعریف نشده اما در عمل علیه اسلام فعالیت می‌کنند یا از چنین فعالیت‌هایی حمایت می‌کنند.

فهرست فعالان و نهادهای اسلام‌هراسی در آمریکا

فهرست منتشرشده از سوی شورای روابط آمریکایی-اسلامی، بسیار مفصل است و ضمن توضیح نحوه شکلگیری و روند فعالیت‌های هر فرد یا گروه، برای اثبات ضد اسلامی بودن این گروه‌ها و افراد، چند نمونه از فعالیت‌های ضداسلامی آنها را ذکر کرده است. با توجه به طولانی بودن گزارش شورای روابط آمریکایی-اسلامی، در این مطلب به طور خلاصه به معرفی اشخاص و گروه‌های فعال علیه اسلام در آمریکا پرداخته‌ایم. جهت آگاهی از جزئیات کامل این فهرست به سایتی که شورای روابط آمریکایی-اسلامی در همین باره راه‌اندازی کرده، مراجعه کنید.

http://www.islamophobia.org

فهرست گروه‌ها و سازمان‌های فعال علیه اسلام در آمریکا

ردیف

نام گروه

نوع فعالیت علیه اسلام

زمان تاسیس

بودجه/ درآمد

1

Abstraction Fund

صندوق انتزاع

هسته داخلی

نامعلوم

2 میلیون دلار

2

ACT! for America

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

هسته داخلی

2007

1/1 میلیون دلار

3

American Center for Law and Justice

مرکز قانون و عدالت آمریکا

هسته خارجی

1990

نامعلوم

4

American Family Association

انجمن خانواده آمریکا

هسته خارجی

1977

نامعلوم

5

American Freedom Defense Initiative (AFDI)

گروه دفاع از آزادی آمریکا

هسته داخلی

2010

نامعلوم

6

American Freedom Law Center

مرکز قانون آزادی آمریکا

هسته داخلی

2012

نامعلوم

7

American Islamic Forum for Democracy

مجمع اسلامی دموکراسی آمریکا

هسته داخلی

2003

2 میلیون دلار

8

American Islamic Leadership Coalition

ائتلاف رهبری اسلامی آمریکا

هسته خارجی

2010

نامعلوم

9

American Public Policy Alliance

اتحادیه سیاست عمومی آمریکا

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

10

Atlas Shrugs

وبلاگ Atlas Shrugs

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

11

Bare Naked Islam

گروه اسلام برهنه

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

12

Center for Security Policy

مرکز سیاست امنیت

هسته داخلی

1988

کمتر از یک میلیون دلار

13

Clarion Project

پروژه کلاریون (شیپور)

هسته داخلی

2006

17 میلیون دلار

14

Concerned American Citizens (Calif.)

گروه شهروندان نگران آمریکا (کالیفرنیا)

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

15

Concerned Women for America

زنان نگران نسبت به آمریکا

هسته خارجی

1979

نامعلوم

16

Counter Terrorism Operations Center (Fla.)

مرکز عملیات‌های ضدتروریسم (فلوریدا)

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

17

David Horowitz Freedom Center

مرکز آزادی دیوید هورویتز

هسته داخلی

1988

5 میلیون دلار

18

Donors Capital Fund

صندوق سرمایه اعانه‌دهندگان

هسته خارجی

نامعلوم

بیش از 2 میلیون دلار

19

Eagle Forum

مجمع ایگل (عقاب)

هسته خارجی

1972

نامعلوم

20

Florida Family Association

انجمن خانواده فلوریدا

هسته داخلی

1987

نامعلوم

21

Former Muslims United

اتحاد مسلمانان سابق

هسته داخلی

2009

نامعلوم

22

Forum for Middle East Understanding

مجمع شناخت خاورمیانه

هسته داخلی

نامعلوم

نیم میلیون دلار

23

Fox News Channel

شبکه تلویزیونی فاکس نیوز

هسته خارجی

1996

بیش از یک میلیارد دلار

24

Investigative Project on Terrorism

پروژه بازرسی درباره تروریسم

هسته داخلی

1995

نامعلوم

25

Jihad Watch

دیده بان جهاد

هسته داخلی

2003

نامعلوم

26

Lynde and Harry Bradley Foundation

بنیاد لینده و هری برادلی

هسته خارجی

1942

30 میلیون دلار

27

Middle East Forum

مجمع خاورمیانه

هسته داخلی

1990

نامعلوم

28

Middle East Media Research Institute

موسسه تحقیقات رسانه‌ای خاورمیانه

هسته داخلی

1998

3 میلیون دلار

29

National Review

مجله نشنال ریویو

هسته خارجی

1955

هسته خارجی

30

Oak Initiative

گروه اوک (بلوط)

هسته خارجی

نامعلوم

نامعلوم

31

Russell Berrie Foundation

بنیاد راسل بری

هسته خارجی

نامعلوم

نامعلوم

32

Sarah Scaife Foundation

بنیاد سارا اسکایف

هسته خارجی

نامعلوم

نامعلوم

33

Stop Islamization of Nations

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

هسته داخلی

2012

نامعلوم

34

Straight Way of Grace Ministry

گروه موسوم به «صراط مستقیم کلیساهای Grace Ministry»

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

35

Understanding the Threat

گروه شناسایی تهدید

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

36

United West

گروه غرب متحد

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

37

Virginia Anti-Shariah Taskforce (Va.)

گروه کاری ضد شریعت ویرجیانا

هسته داخلی

نامعلوم

نامعلوم

38

Washington Times

نشریه واشنگتن تایمز

هسته خارجی

1982

بیش از یک میلیارد دلار

فهرست چهره‌های فعال علیه اسلام در آمریکا

سازمان ها و گروه های مرتبط

نام

ردیف

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

علی سینا

Ali Sina

1

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

آلن وست

Allen West

2

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

آندرس گریورز

Anders Gravers

3

مفسر فاکس نیوز

آن کولتر

Ann Coulter

4

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

اشرف رامله

Ashraf Rameleh

5

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

بابو سوسیلانی

Babu Suseelani

6

تحلیلگر شبکه های آمریکایی

بیل ماهر

Bill Maher

7

مفسر فاکس نیوز

بریان کیلمیده

Brian Kilmeade

8

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

بریگیت گابریل

Brigitte Gabriel

9

انجمن خانواده آمریکا

بریان فیشر

Bryan Fischer

10

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

کارل گولدبرگ

Carl Goldberg

11

مرکز سیاست امنیت آمریکا

کلر لوپز

Clare Lopez

12

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

کلیف کینکاید

Cliff Kincaid

13

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

کنستانس گیوراس

Constance Gavras

14

مجمع خاورمیانه

دانیل پایپز

Daniel Pipes

15

عضو سابق مجلس میشیگان

دیو آگما

Dave Agema

16

مرکز آزادی دیوید هورویتز

دیوید هورویتز

David Horowitz

17

مرکز قانون آزادی آمریکا

دیوید یروشالمی

David Yerushalmi

18

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

دبی اندرسون

Debbie Anderson

19

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

دبی روبینسون

Debbie Robinson

20

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

دوری او.براین

Dorrie O’Brien

21

گروه اوک (بلوط)

ژنرال سابق ویلیام بویکین

Former Lieutenant General William Boykin

22

مرکز سیاست امنیت

فرانک گافنی

Frank Gaffney

23

همکار فاکس نیوز

گلن بک

Glenn Beck

24

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

گای راجرز

Guy Rodgers

25

گروه کاری ضد شریعت ویرجیانا

جیمز لافرتی

James Lafferty

26

گروه شناسایی تهدید

جان گواندولو

John Guandolo

27

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

جاناتان ماتوسیتز

Jonathan Matusitz

28

گروه اتحاد مسلمانان سابق

کمال سلیم

Kamal Saleem

29

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

کوین کارول

Kevin Carroll

30

همکار فاکس نیوز

لورن گرین

Lauren Green

31

گروه شهروندان نگران آمریکا (کالیفرنیا)

مانو باخ

Mano Bakh

32

فرماندار سابق آرکانزاس  همکار فاکس نیوز

مایک هاکبی

Mike Huckabee

33

گروه پروژه کلاریون

نینا کانینگهام

Nina Cunningham

34

گروه اتحاد مسلمانان سابق

نونی درویش

Nonie Darwish

35

گروه «اسلامی شدن ملت‌ها را متوقف کنید»

اسکار فریسینگر

Oskar Freysinger

36

گروه دیده بان جهاد

پاملا گلر

Pamela Geller

37

مرکز قانون و عدالت آمریکا

پت رابرتسون

Pat Robertson

38

مجمع ایگل

فیلیس اسکالفی

Phyllis Schlafly

39

نماینده جمهوری خواه مینه سوتا

میشل بچمن

Rep. Michele Bachmann (R-Minn.)

40

نماینده جمهوری خواه نیویورک

پیتر کینگ

Rep. Peter King (R-.N.Y.)

41

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

ریچارد سویر

Richard Swier

42

گروه اوک

ریک جوینر

Rick Joyner

43

پروژه کلاریون

رابرت رافائل شور

Robert "Raphael" Shore

44

دیده بان جهاد

رابرت اسپنسر

Robert Spencer

45

رئیس فاکس نیوز

راجر الیس

Roger Ailes

46

پروژه کلاریون

ریان مائورو

Ryan Mauro

47

مرکز عملیات های ضد تروریسم

سام خاربوآ

Sam Kharoba

48

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

اسکات ساندرز

Scott Saunders

49

عضو کنیسه Congregation Etz Chaim

شالوم لوئیس

Shalom Lewis

50

نماینده جمهوری خواه اوکلاهاما

جان بنت

John Bennett

51

گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید»

استفانی ریس

Stephanie Reis

52

مرکز سیاست امنیت

استفن کاگلین

Stephen Coughlin

53

مفسر فاکس نیوز

استون کرودر

Steven Crowder

54

پروژه بازرسی درباره تروریسم

اسفتون امرسون

Steven Emerson

55

انجمن خانواده آمریکا

تیموتی ویلدمون

Timothy Wildmon

56

گروه غرب متحد

تام ترنتو

Tom Trento

57

گروه موسوم به «اسلامی کردن آمریکا را متوقف کنید»

تامی رابینسون

Tommy Robinson

58

گروه موسوم به «صراط مستقیم کلیساهای Grace Ministry»

اوسامه داکدوک

Usama Dakdok

59

اتحاد مسلمانان سابق

وفا سلطان

Wafa Sultan

60

مجمع شناسایی خاورمیانه

ولید شوبات

Walid Shoebat

61

مجمع اسلامی دموکراسی آمریکا

زهدی جاسر

Zuhdi Jasser

62



ارسال به دوستان
تحلیل‌گران اندیشکده‌های موشه دایان و بلفر تاکید کردند
بعید است اسرائیل بتواند مانع از نفوذ ایران در منطقه شود/ کاهش بهای نفت حمله تلافی جویانه ریاض علیه تهران است

تحلیلگران ارشد منطقه‌ای ضمن تاکید بر نفوذ ایران در منطقه و ناتوانی تل‌آویو در این‌باره اذعان داشتند جمهوری اسلامی ایران هم اکنون کنترل ۴ پایتخت در منطقه خاورمیانه که شامل «صنعا، بیروت، بغداد و دمشق» هستند را در اختیار خود دارد.

خبرگزاری فارس: بعید است اسرائیل بتواند مانع از نفوذ ایران در منطقه شود/ کاهش بهای نفت حمله تلافی جویانه ریاض علیه تهران است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،«چاک فریلیچ» تحلیلگر ارشد اندیشکده آمریکایی «بلفر» در مصاحبه با روزنامه «جروزالم پست» طی اظهار نظر در زمینه «رشد حوثی‌های تحت حمایت ایران و عدم تفوق اسرائیل» گفت که پیشرفت حوثی‌ها در یمن پیامدهای منفی برای اسرائیل دارد.

فریلیچ در ادامه گفت: «چنین نبردهایی جدای از این‌که کدامیک پیروز خواهند شد، تاثیرات منفی بر اسرائیل دارد . منافع اسرائیل در یمن مبتنی بر تلاش در حفظ دریانوردی آزاد در دریای سرخ و البته توقف نفوذ سریع ایران در سرتاسر منطقه است.»

کارشناس ارشد اندیشکده بلفر در ادامه اظهار داشت: «متاسفانه اسرائیل اقدام‌های اندکی را برای جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه قادر است انجام دهد و ما شاهد بودیم که تل‌آویو در برابر گروه‌های مبارز در همسایگی خود نیز کاری خاصی را از پیش نبرد.»

وی در پیش‌بینی خود در زمینه ائتلاف ریاض و تل‌آویو علیه ایران افزود: «معتقد به شکل‌گیری ائتلاف جدید بین اسرائیلی‌ها و سعودی‌ها و حتی دیگر کشورهای سنی منطقه نیستم. ممکن است که آن‌ها از ایران متنفر باشند، اما قادر به تعامل با هم در این مسیر نیستند.»

«یوزی رابی» مدیر اندیشکده اسرائیلی «موشه دایان» نیز در این زمینه بر این باور است که اسرائیل معتقد به دکترین « اتحاد اسرائیل با کشورهای غیر عرب پیرامون خود » در غلبه بر کشورهای متخاصم می‌باشد و به ویژه استفاده از این دکترین در تقابل با نفوذ ایران در یمن می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

این کارشناس اسرائیلی  نیز که با روزنامه جروزالم پست مصاحبه کرد در این زمینه گفت که وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 79 میلادی و افزایش دشمنی حزب «عدالت و توسعه» ترکیه با اسرائیل نقشه راهبردی تل‌آویو را در منطقه به کلی دگرگون ساخته است.

یوزی رابی در زمینه ائتلاف ریاض و تل‌آویو در مقابله با نفوذ ایران در منطقه به ویژه با توجه به تحولات یمن گفت: «فصل مشترک ائتلاف علیه سلطه ایران در منطقه تفاهم بین اسرائیل و عربستان سعودی است. همانطور که اسرائیل موفق شده است آذربایجان را در دکترین خود علیه ایران به خدمت گیرد بازهم قادر خواهد بود تا با نگاهی به نقشه از فرصت‌های موجود بهره برد.»

رابی به نقل از مقام‌های ایران تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هم اکنون کنترل 4 پایتخت در منطقه خاورمیانه که شامل «صنعا،بیروت، بغداد و دمشق» می‌باشد را در اختیار خود دارد.

این تحلیلگر اسرائیلی در خاتمه کاهش بهای نفت در برهه فعلی را «حملات تلافی جویانه عربستان سعودی علیه ایران» نام نهاد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931002000262#sthash.hBA12FlL.dpuf

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد