سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز









آسوشیتدپرس گزارش داد،
در ابتدا سه کشور با ایران بر سر مسئله ی هسته ای گفتگو می کردند، سپس به 6 کشور تبدیل شدند اما اکنون دیگر تنها امریکا است که مذاکره می کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 

آسوشیتدپرس نوشت: در ابتدا سه کشور با ایران بر سر مسئله ی هسته ای گفتگو می کردند، سپس به 6 کشور تبدیل شدند اما اکنون دیگر تنها امریکا است که مذاکره می کند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، واشنگتن تاکید دارد که مذاکرات هسته ای ایران و شش کشور همچنان امیدوار کننده و زنده است. اما باتوجه به اینکه تنها 8 هفته به ضرب الاجل تعیین شده باقی مانده، آمریکا به طور فزاینده ای در حال تغییر شکل مذاکرات به مجموعه ای از دیدارهای دو جانبه با ایران است.

این تغییر شکل مذاکرات در سال 2009 آغاز شد، یعنی زمانیکه آمریکا رویکرد سی ساله ی خود در قبال تهران را کنار گذاشت و پای میز مذاکرات با ایران نشست.

مذاکرات با مجموعه ای از دیدارهای محرمانه میان ایران و آمریکا از سال 2012 جان دوباره ای گرفت و با گفتگوی تلفنی 15 دقیقه ی اوباما و روحانی به اوج خود رسید.

درحالیکه این ارتباطات بین ایران و امریکا افزایش پیدا می کند، طرفین به مذاکرات در مورد مسائل دیگر نیز روی آورده اند.

یک مقام ارشد آمریکایی مدعی شد که در نشست های ایران و آمریکا در نیویورک گفتگوها شامل مسئله ی رابرت لونیسیون مامور مفقود اف بی ای و خبرنگاران آمریکایی در ایران می شد. تهدید داعش نیز در نشست ها مورد بحث قرار می گرفت.

این تحولات نشان دهنده ی افزایش گفتگوها و ترمیم آهسته روابط ایران و آمریکا است. 

گری سیمور مذاکره کننده سابق آمریکا می گوید که حتی اگر مذاکرات محدود به مسئله هسته ای باشد، گفتگوهای رو به افزایش ایران و آمریکا اتفاق بسیار خوبی است، چراکه باعث می شوند طرفین پیشرفت سریعتری داشته باشند.

به گفته ی برخی از دیپلمات های غربی، برخی از اعضای غربی پنج بعلاوه یک معتقدند که با پر رنگ شدن نقش آمریکا، آنها به حاشیه رانده شده اند.

سیمور عضو اندیشکده بلفر هاروارد می گوید که آمریکا رهبری مذاکرات را در دست گرفته است، اما این به معنای آن نیست که واشنگن مسائل خاصی را از متحدانش مخفی نگاه می دارد.

سیمور می افزاید که باز شدن آهسته درهای دیپلماتیک شانس آشتی ایران و آمریکا و نهایتا همکاری آنها در مورد مسائل مختلف از جمله داعش را افزایش می دهد.
احساس می کنم همه طرف ها به دستیابی به توافق تمایل دارند و هنوز تا 24 نوامبر (3 آذر) زمان داریم. هر چند که بخش های دشوار مذاکرات هنوز باقی مانده است.
ایرنا: 'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه گفت: مذاکرات هسته ای با ایران در مسیر درستی در حال انجام است و توافق در مورد 95 درصد از مسائل حاصل شده است.
وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی بلومبرگ در نیویورک افزود: 5 درصد باقیمانده شامل دو، یا سه مساله دشوار است.لاوروف دیروز (شنبه) نیز در نشستی خبری گفت که در مورد آینده پرونده هسته ای ایران به طور محتاطانه ای خوشبین است.وی در این نشست خبری که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شده بود، گفت: احساس می کنم همه طرف ها به دستیابی به توافق تمایل دارند و هنوز تا 24 نوامبر (3 آذر) زمان داریم. هر چند که بخش های دشوار مذاکرات هنوز باقی مانده است.
وی این اظهارات را در حالی مطرح کرد که 'لوران فابیوس' وزیر امور خارجه فرانسه از فقدان 'پیشرفت چشم گیر' در مذاکرات ابراز تاسف کرده بود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره هواپیماهای فوکر نیز گفت: برغم همکاری بوئینگ و ایرباس، شرکت رولزرویس که قطعات فوکر را تولید می کند، حاضر به همکاری نشده است.
در ادامه تعاملات بین المللی که پس از توافق ژنو در حال شکل گیری است، شرکت های بوئینگ و ایرباس ، همکاری های فنی خود با ایران را رسماً کلید زدند.
به گزارش عصرایران، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر روند ارائه مدارک و اطلاعات فنی که به طور جدی مورد نیازمان بود به خوبی در جریان است و شرکت های بوئینگ و ایرباس، قطعات مورد نیاز را نیز تحویل می دهند.
علیرضا جهانگیریان که در جمع خبرنگاران صحبت می کرد افزود: البته به دلیل مشکلات بانکی، انتقال پول به کندی صورت می گیرد و این، روند انتقال قطعات را زمان‌بر کرده است.
وی درباره هواپیماهای فوکر نیز گفت: برغم همکاری بوئینگ و ایرباس، شرکت رولزرویس که قطعات فوکر را تولید می کند، حاضر به همکاری نشده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که به پایین‌تر بودن قیمت برخی قطعات تأمین‌شده توسط دلالان اشاره کرد، گفت: چنین موردی از سوی شرکت‌های هواپیمایی گزارش نشده است اما در خرید مستقیم از شرکت‌های سازنده قطعات هواپیما هزینه تعهدات، پشتیبانی و خدمات شرکت سازنده هم لحاظ می‌شود.

آزادسازی قیمت بلیت هواپیما منتفی شد

معاون وزیر راه با بیان اینکه فعلاً درخواستی از سوی ایرلاین‌ها برای خرید توپولف نداشته‌ایم، گفت: به دلیل نبود ظرفیت کافی اعم از هواپیما و صندلی پرواز فعلاً قوانین آزادسازی نرخ بلیت هواپیما اجرا نمی‌شود.
علیرضا جهانگیریان امروز در ادامه نشست خبری خود اظهارداشت: موضوع خرید توپولف‌های 204 از 10 سال پیش مطرح بود و در مدت زمان کوتاهی نیز این هواپیما توسط ماهان ایر استفاده شد.
وی ادامه داد: ورود هواپیما به ایران مراحلی دارد که در ابتدا باید شرکت متقاضی وجود داشته باشد اما هنوز درخواستی از سوی ایرلاین‌ها نداشته‌ایم.
وی بیان کرد: در مرحله بعد سازمان هواپیمایی بررسی می‌کند که این هواپیما مشخصات پرواز در شرایط آب و هوایی ایران را دارد یا خیر.

توقف آزادسازی نرخ بلیت هواپیما

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: طبق قانون برنامه پنجم در راستای متنوع‌‌سازی نرخ بلیط هواپیما اقدام شد.
جهانگیریان گفت: در حال حاضر شرایط برای آزادسازی کامل نرخ‌ها فراهم نیست زیرا عرضه صندلی هواپیما به تعدادی نیست که بتوان قیمت‌ها را کاملاً آزاد کرد. بر همین راستا به دنبال افزایش عرضه هستیم.

پیگیری برای جلوگیری از فروش بلیط با قیمت‌های غیرقانونی

وی در پاسخ به این سوالی مبنی بر نظارت بر عملکرد فروش بلیط هواپیما گفت: شرکت‌ها موظف به درج قیمت روی سایت اطلاع‌رسانی خود هستند.
رئیس سازمان هواپیمایی بیان کرد: در متنوع‌سازی نرخ‌ها که تا سقف 30 درصد بیشتر از نرخ‌های سال 91 بود، لیست‌هایی از قیمت‌ها توسط شرکت‌ها اعلام شد و ما تائید کردیم.
جهانگیریان افزود: دفاتر مجاز مسافرتی که مجوز از سازمان هواپیمایی دارند دسترسی به فروش بلیط دارند اما برخی دفاتر خدمات مسافرتی که دارای مجوز از سازمان هواپیمایی نیستند نیز اقدام به فروش بلیط می‌کنند و حتی فروش بلیط در برخی از سایت‌ها نیز انجام می‌شود.

معاون وزیر راه بیان کرد: در حال پیگیری هستیم تا از طریق مراجع ذیصلاح، ایت‌هایی که اقدام به فروش بلیط می‌کنند ساماندهی شده و یا اینکه بسته شوند.
وی یادآور شد: همچنین متخلفان نظیر برخی سایت‌های فروش بلیط و نیز دفاتر خدمات مسافرتی بدون مجوز به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شده‌اند.

جزئیات تازه از سقوط ایران ۱۴۰

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هواپیمای ایران ۱۴۰ که ۱۹ مردادماه سال جاری دچار سانحه شد، ۲ ثانیه قبل از پرواز موتور سمت راست خود را از دست داده بود، گفت: در یک ثانیه پس از جدا شدن از باند نیروی جلوبرنده موتور به صفر می‌رسد.
جهانگیریان افزود: افزایش دما در روز بروز حادثه که 38 درجه بود و نیز افزایش ارتفاع فرودگاه مهرآباد از سطح آب‌های آزاد از دیگر عوامل بروز این حادثه بود.
وی ادامه داد: از آن‌جا که سیستم آلارم موتور عمل نکرده است، متأسفانه خلبان و کمک خلبان در لحظه از دست دادن موتور متوجه این موضوع نمی‌شوند و بعد از چند لحظه که هواپیما از باند جدا شده بود از این مسئله مطلع می‌شوند.
وی بیان کرد: با از دست رفتن موتور سمت راست، قدرت موتور سمت چپ 10 درصد افزایش می‌یابد اما هواپیما مدام به سمت موتور از کار افتاده (سمت راست) می‌پیچد و با این‌که خلبان سعی می‌کند هواپیما را با کمک پدال‌ها و ابزار کنترل در مسیر مستقیم نگه دارد اما این موضوع امکانپذیر نمی‌شود.
رئیس سازمان هواپیمایی ادامه داد: از سوی دیگر از آن‌جا که هواپیما در لحظه برخاستن از باند سرعت کافی نداشته در پرواز هم سرعت و ارتفاع نگرفته و سه بار تلاش خلبان برای ارتفاع‌گیری ناموفق می‌ماند و پس از طی مسیر 1.5 دقیقه‌ای در ارتفاع 45 متری هواپیما سقوط می‌کند.
وی ادامه داد: موضوع موتور را با شرکت طراح و شرکت سازنده در میان گذاشتیم و آنها نیز باید در این باره پاسخگو باشند؛ بعد از وقوع حادثه اغلب مسافران زنده بودند اما به دلیل آنکه در باک هواپیما بنزین زیادی بود اغلب به علت آتش‌سوزی جان باختند.
رئیس سازمان هواپیمایی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه در هفته‌های اخیر هشت فروند وسیله پرنده از جمله یک فروند ایرباس 340 وارد ناوگان هوایی کشور شده است، اظهار داشت: در حال حاضر چهار فروند هواپیمایی ایرباس 340 در کشور موجود است.وی با بیان اینکه مجموع ناوگان فعال حمل و نقل تجاری مسافری کشور در حال حاضر 134 فروند است، اضافه کرد: امیدواریم تا پایان امسال وسایل پرنده جدید دیگری به ناوگان هوایی کشور ملحق شود.

چند روز پیش، خبری در رسانه‌های غربی منتشر شد، مبنی بر اینکه نام «محمد»، متداول‌ترین نام برای فرزندان در سرزمین‌های اشغالی بوده؛ اما رژیم اسرائیل ضمن تحریف آمار مربوطه، از اذعان به این موضوع خودداری کرده است. ابعاد این موضوع اکنون به اندازه‌ای گسترش یافته که حتی مطبوعات اسرائیلی نیز به انتقاد از آن برخاسته‌اند.
کد خبر: ۴۳۷۹۵۸
تاریخ انتشار:۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳-28 September 2014
چرا رژیم اسرائیل سعی در حذف نام «محمد» دارد؟چند روز پیش، خبری در رسانه‌های غربی منتشر شد، مبنی بر اینکه نام «محمد»، متداول‌ترین نام برای فرزندان در سرزمین‌های اشغالی بوده؛ اما رژیم اسرائیل ضمن تحریف آمار مربوطه، از اذعان به این موضوع خودداری کرده است. ابعاد این موضوع اکنون به اندازه‌ای گسترش یافته که حتی مطبوعات اسرائیلی نیز به انتقاد از آن برخاسته‌اند. 

به گزارش «تابناک»، چند روز پیش، اداره جمعیت، مهاجرت و مرزهای رژیم اسرائیل، آمار سالانه جمعیتی خود از سرزمین‌های اشغالی را منتشر کرد. این گزارش که در آن آماری از کل جمعیت ساکن در سرزمین‌های اشغالی و میزان تولد در یک سال اخیر آمده بود، بخش مهمی داشت که مربوط به محبوب‌ترین نام‌های برگزیده برای نوزادان ‌در این سال بود.
 
در این گزارش چنین اعلام شده بود که محبوب‌ترین نام‌ها برای پسران در یک سال اخیر، یوسف، دانیل و یوری بوده است. روزنامه «هاآرتص» با انتشار مطلبی در این زمینه اشاره می‌کند، ‌در حقیقت، نه نام یوسف‌‌ بلکه نام محمد بوده که به مثابه محبوب‌ترین نام در میان ساکنان سرزمین‌های اشغالی مورد استفاده قرار گرفته است. 

هاآرتص در مطلب دیگری که امروز در این زمینه منتشر کرده، به انتقاد از حذف نام محمد از آمارهای رسمی رژیم اسرائیل پرداخته و می‌نویسد، این کار را حتی یک حرکت نژادپرستانه نیز نمی‌توان در نظر گرفت، بلکه اصل موضوع از این هم بد‌تر است. در حقیقت، رژیم اسرائیل عامدانه تلاش دارد جمعیت‌های عرب ساکن در سرزمین‌های اشغالی را «حذف» کند؛ به عبارت دیگر، این رژیم درصدد انکار وجود شهروندان عرب و مسلمان در این سرزمین‌هاست. 

این روزنامه در ادامه مطلب خود اشاره می‌کند که اقدام اخیر در حذف نام محمد، دنباله رویه‌ای است که در سال‌های اخیر در سرزمین‌های اشغالی باب شده و رژیم اسرائیل‌ همواره آن را پیگیری کرده است. این رویه، مبتنی بر تلاش برای حذف یک واقعیت از طریق انکار وجود و گستردگی آن است. این امر به طور خاص درباره اعراب و یهودیان حریدی مصداق دارد. 
برای نمونه، در آوریل ۲۰۱۲ بنیامین نتانیاهو در پاسخ به پرسشی درباره افزایش نارضایتی‌های اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی ـ که در جریان اعتراضات سال ۲۰۱۱ نمود یافته بود ـ گفت: «اگر اعراب و یهودیان حریدی را در شاخص‌های نابرابری در نظر نگیریم، کاری که انجام شده، عالی بوده است». 
این در حالی است که بر پایه تحقیقی که در سال ۲۰۱۳ انجام گرفت، حتی اگر اعراب و حریدی‌ها را نیز در نظر نگیریم، اسرائیل بنا ‌بر‌ شاخص‌های سازمان همکاری و توسعه اقتصادی دولتی فقیر و دارای نابرابری به شمار می‌رود. البته این تنها بحث شاخص‌های اقتصادی است و موضوعاتی همچون نظام نامناسب آموزشی در آن لحاظ نشده است. 
به هر حال، بر اساس منطق مقامات اسرائیلی، اگر نام محمد را در نظر نگیریم، یوسف محبوب‌ترین نام در سرزمین‌های اشغالی است و نیز اگر جمعیت اعراب ساکن در این سرزمین را کنار بگذاریم، اسرائیل یک دولت یهودی است. این یک حقه روانی است که مقامات اسرائیلی را قادر می‌سازد به سمت ایده خود مبنی بر تشکیل «کشور یهودی» حرکت کنند. به نظر می‌رسد در اسرائیل، توانایی رویارویی با واقعیت از بین رفته است. 
اما نکته دیگری که درباره حذف نام محمد باید به آن اشاره کرد، این است که مقامات اسرائیلی از مدت‌ها پیش نسبت به آنچه یک «تهدید جمعیتی» می‌خوانند، یعنی افزایش نسبت جمعیت اعراب در مقابل یهودیان، نگران بوده‌اند و اکنون به نظر می‌رسد این «بمب جمعیتی» در حال انفجار است. همین موضوع است که سبب می‌شود رژیم اسرائیل تلاش خود را در راستای حذف واقعیت موجود به کار بندد.

باوجود ادعاهای آمریکا و انگلیس مبنی بر انکار هماهنگی با دولت سوریه، گزارش‌ها حاکی از آن است که گفت‌وگوها با دولت سوریه ماه‌ها ادامه داشته است.
کد خبر: ۴۳۷۹۵۴
تاریخ انتشار:۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰-28 September 2014
باوجود ادعاهای آمریکا و انگلیس مبنی بر انکار هماهنگی با دولت سوریه، گزارش‌ها حاکی از آن است که گفت‌وگوها با دولت سوریه ماه‌ها ادامه داشته است.
به گزارش فارس، به نقل از روزنامه ساندی میرور، باوجود ادعای ایالات متحده و انگلستان مبنی بر انکار هماهنگی با بشار اسد در سوریه، گزارش‌ها از گفتگوی آژانس جاسوسی انگلیس («MI6») در طول ماه‌ها با دولت بشار اسد در راستای ائتلاف حملات هوایی علیه داعش در این کشور خبر می‌دهد.
باوجود ادعای اخیر «فیلیپ هاموند»، وزیرخارجه انگلستان که درباره بحران سوریه گفته بود پیمان با «دیکتاتور» «کاربردی، معقول و مفید» نخواهد بود، اینطور که روزنامه «میرور» گزارش می‌دهد افسران آژانس MI6 با دمشق و اعضای شبکه اطلاعاتی بشار اسد و همینطور دیپلمات‌های سوری در ارتباط بوده‌اند.
ایالات متحده نیز، هرگونه هماهنگی با دولت سوریه و یا متحد نزدیک آن یعنی ایران را درباره ائتلاف حملات هوایی علیه داعش، انکار کرده است.
گروه داعش با کشتن هزاران نفر از شهروندان سوریه و عراق، بخشی از قلمرو این دو کشور را تصاحب کرده است.
«جن ساکی»، سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه، همزمان با نخستین حمله رسمی ائتلاف ضد داعش به رهبری ایالات متحده به مواضع داعش در سوریه گفته بود: «به سوریه هشدار دادیم که با ناوگان هوایی ایالات متحده درگیر نشود» و افزود: «از رژیم سوریه درخواست مجوز نکردیم. فعالیت‌هایمان را با دولت سوریه هماهنگ نکردیم.»
به گزارش تایمز اسراییل، سربریدن سه تن از شهروندان آمریکایی و انگلیسی در شش هفته گذشته توسط داعش و خشونت‌های قومی و فرقه‌ای این گروه در شمال عراق، ایالات متحده را به تشکیل ائتلاف ضد داعش برای نابودی این گروه تروریستی مجاب کرده است.
منبعی که از آوردن نامش خودداری شده، به روزنامه میرور گفته است:«اینکه MI6 تلاش کند با اسد پیش برود معقول به نظر می‌رسد، اول مانند دیگر ملل عرب از راه مردمش (سوری‌ها) و سپس مستقیم».
این منبع همچنین یادآور شده «ممکن است دیدار رودرو با اسد صورت نگرفته باشد» ولی در پشت صحنه روابط خارجی کاملا معمول است که آژانس اطلاعاتی انگلستان با افراد ارشد اسد گفتگو کرده باشند. این گفتگوها برای انگلستان «بسیار ارزشمند» بوده است.
بر اساس این گزارش، انگلستان در اقدام خود این فرض را که ماموران اسد می‌توانند اطلاعات مربوط به اتباع بریتانیایی در اسارت داعش را پردازش کنند در نظر گرفته است.
در پی تایید روز جمعه پارلمان انگلیس در پیوستن این کشور به ائتلاف آمریکا در حملات هوایی علیه مواضع داعش در عراق، روز گذشته (شنبه) نخستین پرواز جت‌های نیروی هوایی سلطنتی انگلستان از پایگاه هوایی در قبرس به سوی آسمان عراق صورت گرفت (اینجا)
به گفته وزیر دفاع انگلستان، این نیروها دیروز به هیچ هدفی در عراق حمله نکردند و تنها به عملیات شناسایی مشغول بودند.
«مایکل فالون»، وزیر دفاع انگلستان همچنین امروز (یکشنبه) از پرواز روزانه جنگنده‌های تورنادوی نیروی هوایی سلطنتی این کشور بر فراز شمال عراق خبر داد.(اینجا)
ارتش آمریکا در روزهای اخیر با کمک بحرین، اردن، عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی، به مواضع داعش در عراق و سوریه حمله کرده است. نخستین حمله رسمی به مواضع داعش در سوریه، روز سه‌شنبه، نزدیک به یک ماه پس از نخستین حمله به مواضع این گروه تروریستی در عراق صورت گرفته است.واشنگتن همچنین بنا دارد 5000 شورشی سوری را آموزش داده و برای مقابله با داعش تجهیز کند. اگرچه ژنرال «مارتین دمپسی» افسر ارشد نظامی ایالات متحده پیش ازین گفته بود برای بازگرداندن «منطقه از دست رفته» در سوریه به 12 تا 15 هزار نیرو نیاز خواهد بود.



وزیر امور خارجه عربستان سعودی مدعی شد بشار اسد رییس جمهور سوریه نخستین حامی تروریسم است . وی همچنین خواست که نیروهای خارجی از این کشور خارج شوند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر امور خارجه عربستان سعودی در اظهاراتی مدعی شد: نیروهای خارجی در سوریه از جمله نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و حزب الله لبنان باید از سوریه خارج شوند.


به گزارش انتخاب ؛ سعود الفصیل که کشورش حامی تمام عیار گروه های تروریستی در منطقه است در شرایطی که سعی داشت چهره یک حامی حقوق بشر و ضد تروریست را نشان دهد، در مصاحبه با سی ان ان می گوید: عربستان سعودی از مخالفان میانه رو سوریه حمایت می کند

وی در ادامه مدعی شد: نظام سوریه اولین حامی تروریسم و مسئول بروز حوادث فعلی این کشور است و بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در آینده این کشور نقشی ندارد.

وزیر امور خارجه عربستان سعودی همچنین ادعا کرد که بشار اسد رییس جمهور سوریه نخستین حامی تروریسم است

فصیل بدون اشاره به کمک های تسلیحاتی کشورش به گروه های تروریستی در سوریه گفت: اوضاع سوریه بزرگترین فاجعه انسانی قرن را رقم زده است. 




وزیر خارجه امارات در سازمان ملل:
وزیر خارجه امارات در سخنرانی خود در سازمان ملل بار دیگر نسبت به جزایر سه گانه خلیج فارس ادعاهای خود را تکرار کرد و گفت تهران نباید پرچم خود را در جزیره ابوموسی قرار دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 

وزیر خارجه امارات در سخنرانی خود در سازمان ملل بار دیگر نسبت به جزایر سه گانه خلیج فارس ادعاهای خود را تکرار کرد و گفت تهران نباید پرچم خود را در جزیره ابوموسی قرار دهد.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان گفت: استقرار صلح و ثبات در منطقه عنصر کلیدی دستیابی به امنیت جهانی است و این مهم، اولویت سیاست خارجی امارات متحد عربی است.

وی افزود: براین اساس، دولت ما بار دیگر عدم پذیرش اشغال سه جزیره امارات توسط ایران را اعلام می کند.

وزیر خارجه امارات اضافه کرد: ما همچنین تاکید می کنیم که تمام اقدامات صورت گرفته توسط مسئولان ایران برخلاف قوانین بین المللی و ارزش های انسانی است.

وی ادامه داد: به همین منظور من اعلام می کنم که جمهوری اسلامی ایران اخیرا پرچم خود را در جزیره ی ابوموسی که براساس تفاهمانامه 1971 متعلق به امارات است، قرار داده است.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان خاطرنشان کرد: کشورم به شدت به این اقدام ایران اعتراض دارد و آن را نقض کننده ی تفاهمنامه 1971 می داند. بنابراین از این تریبون مجددا از جامعه بین المللی می خواهیم که به ایران اصرار ورزد که به درخواست های صادقانه و صلح امیز امارات متحده عربی برای حل این مسئله چه از طریق مذاکرات مستقیم یا ارجاع آن به دادگاه بین امللی پاسخ دهد.




فرمانده نیروی زمینی ارتش:
امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت که اگر داعش بخواهد به مرزهای کشور نزدیک شود، در عمق خاک عراق هدف قرار می‌گیرد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت که اگر داعش بخواهد به مرزهای کشور نزدیک شود، در عمق خاک عراق هدف قرار می‌گیرد

به گزارش «انتخاب»، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان صبح امروز در حاشیه مراسم صبحگاه مشترک در رژه یگان‌های منتخب نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه نیروی زمینی در مرزهای غربی کشور مستقر است و مرزها را تقویت کرده، خاطرنشان کرد: ما اجازه نمی‌دهیم گروهک تروریستی داعش به مرزهای کشور نزدیک شود. ما آمادگی کامل جهت مقابله با آنها را داریم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه افزود: نیروی زمینی از توان بالای عملیاتی و طراحی دکترین جنگ‌های نیابتی و ناهم‌طراز برخوردار است و تهدیدها را در نطفه خفه می‌کند.

پوردستان با بیان اینکه این نیرو در سال جاری دو رزمایش بزرگ در جنوب غرب و جنوب شرق کشور اجرا می‌کند، اظهار کرد: تمامی یگان‌های نیروی زمینی از جمله توپخانه، راکت‌انداز، یگان‌های زرهی، جنگال و یگان‌های پهپادی در این رزمایش‌ها حضور دارند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان خاطرنشان کرد: پهپادهای نیروی زمینی به لحاظ برد عملیاتی و حمل بار به قابلیت‌های بهتری دست یافته‌اند و نیروی زمینی قراردادهای جدیدی را برای تحویل پهپادها با بخش صنعت کشور امضا کرده است.





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد