سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


لوران فابیوس:
مذاکرات ایران و پنج بعلاوه یک، پیشرفتی نداشته است و به همین دلیل دیدار وزیران خارجه طرفین لغو شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 

لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه گفت که مذاکرات ایران و پنج بعلاوه یک، پیشرفتی نداشته است و به همین دلیل دیدار وزیران خارجه طرفین لغو شده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»،  فابیوس که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در جمع خبرنگاران سخن می گفت، بیان داشت: هم اکنون، پیشرفت قابل توجهی اتفاق نیافتاده است.

وی افزود: ما مجددا دیدارهایی خواهیم داشت و بسیار متاسفیم که پیشرفتی حاصل نشده است.

فابیوس اضافه کرد: هدف از توافق حصول اطمینان از آن است که ایران تحت هیچ شرایطی به سلاح هسته ای دست پیدا نکند.

وی گفت: ما باید در مورد راکتور اراک و سانتریفیوژها مذاکره کنیم. اگر ایران از تولید سلاح هسته ای چشم پبوشد، دیگر نیازی به این تعداد سانتریفیوژ ندارد.

فاببوس افزود: احتمال توافق بر روی اراک وجود دارد اما در مورد مسائل دیگر پیشرفتی اتفاق نیافتاده است.







ئتلافی برای ویرانی منطقه؛ داعش ابزاری برای پیشبرد اهداف غربی صهیونیستی
داعش ابزاری برای پیشبرد اهداف غربی صهیونیستی

 
با توجه به نقش صهیونیستی غربی در تولید تروریسم و تشکیل ائتلافی به رهبری آمریکا ، بوی توطئه ای از چنین تحرکاتی به مشام می رسد که بسیار فراتر از جنگ با داعش است که هیلاری کلینتون پیشتر به نقش کشورش در تشکیل این گروهک اعتراف کرده بود.
ائتلافی برای ویرانی منطقه؛ داعش ابزاری برای پیشبرد اهداف غربی صهیونیستی
به گزارش گروه بین الملل رویکرد، همه ملت‌های منطقه به دروغ بودن ادعاهای آمریکا مبنی بر مبارزه با تروریسم پی برده‌اند به ویژه پس از آنکه کاخ سفید، تروریست‌ها را به تروریست میانه‌رو که به زعم آمریکایی‌ها، گروه‌های مسلح میانه رو هستند و تروریست واقعی تقسیم کرد یا به تعبیر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، تقسیم تروریست ها به خوب و بد از نگاه آمریکا.

با این حال ملت و ارتش سوریه از همان ابتدای بحران که محور ضد سوری به سرکردگی آمریکا با گسیل تروریست های مزدورشان بر آنها تحمیل کردند، بدون توجه به اصطلاحات و تعابیر آمریکا درباره تروریسم، به مبارزه تمام عیار با تروریست ها پرداختند، درباره عراق هم اینگونه بود و ملت و ارتش با تکیه بر پشتوانه عظیمی به نام مرجعیت عالی دینی، با وحدت و انسجام خود، ضربات مهلکی را به تروریست های تکفیری وارد کردند.

بارها بشار اسد رئیس جمهوری سوریه به جهانیان درباره تروریسم هشدار داد و البته به غربی ها به سبب حمایت از تروریست های فعال در سوریه هشدار داد که روزی آتش حمایت آنها از این جانیان، دامن خودشان را خواهد گرفت و این تروریست ها پس از ارتکاب جنایات در سوریه به کشورهای اروپایی بازخواهند گشت و تجارب کشتار و جنایت خود را در آن کشورها نیز اجرا خواهند کرد، اما هیچ گوش شنوایی در پایتخت های اروپایی و آمریکا برای شنیدن سخنان و هشدارهای بشار اسد وجود نداشت و آنها بی توجه به این هشدارها به رژیم های مزدور خود در منطقه برای تجهیز و تسلیح و آموزش تعداد بیشتری از تروریست ها چراغ سبز نشان دادند، دیری نپایید که هزاران تروریست از کشورهای غربی به سوی سوریه سرازیر شدند و مهمترین دروازه ورود آنها به سوریه هم کشور ترکیه بود که بارها از سوی دولتمردان سوریه به سبب تسهیل ورود تروریست ها، مورد انتقاد قرار گرفت.

حقایق صحنه سوریه نشان داد که کسانی به ساخت تروریسم و گسترش آن می پردازند و مولود جدید آنها موسوم به داعش یکی از محصول های جدید مدعیان مبارزه با تروریسم بود، گروهی که سرانجام بر اربابان خود خروج کرد و با سربریدن چند تبعه غربی بهترین بهانه را به آمریکا و متحدانش برای اجرای طرح های شوم خود در منطقه داد.

روزنامه الوطن عمان در این باره نوشت همه این حقیقت را فراموش کردند که تروریسم، سازنده بزرگ و گروهی از سازندگان کوچک دارد، گروهی هستند که تروریسم را می سازند و کوچک ها وظیفه محوله را در این زمینه انجام می دهند.

بوی توطئه می آید

ائتلافی که آمریکا به بهانه مبارزه با داعش تشکیل داده است، بوی توطئه ای از آن به مشام می رسد که فراتر از ادعای مبارزه با گروه تروریستی داعش است.

روزنامه الوطن عمان در این باره از ملت های منطقه خواسته است برای حلقه جدیدی از توطئه های خارجی به سرکردگی آمریکا پس از آنچه باراک اوباما استراتژی جنگ فراگیر در منطقه ضد تروریسم خواند، آماده باشند، زیرا آتش این جنگهای غربی، تنها در راستای حمایت از منافع خود و صهیونیست ها یا تقویت رژیم غاصب اسرائیل در فلسطین اشغالی شعله ور شده است.

واقعیت ها و حقایق نشان می دهد مبنی بر اینکه، تروریسمی که غرب به رهبری آمریکا، کشورها و ارتش ها را برای مبارزه با آن دور هم جمع کرده است، محصول و ساخته این کشور است و این مساله که سلاح های سنگین و سبک و نفربرها و تجهیزات زرهی که گروه تروریستی داعش در اختیار دارد، ساخت غربی ها به ویژه آمریکاست، دیگر یک راز نیست و یک حقیقت است.

منشاء پول های هنگفتی که در اختیار تروریست های داعش است، برای نهادها و سازمان های بین المللی رسمی به ویژه سازمان ملل متحد شناخته شده است، خواه منشاء این پول های هنگفت، کشورها باشند یا سازمان های افراطی یا درآمدهای ناشی از نفت مسروقه و نقش کشورهایی در خرید و فروش و انتقال پول های آن از راه های متعدد به این گروه تروریستی .

با توجه به نقش صهیونیستی غربی در تولید تروریسم و حمایت آنها از تروریست ها در منطقه و تشکیل ائتلافی به رهبری آمریکا، بوی توطئه ای از چنین تحرکاتی به مشام می رسد که بسیار فراتر از جنگ با گروه تروریستی داعش است که هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا پیشتر به نقش کشورش در شکل گیری این گروهک اعتراف کرده بود.

روزنامه الوطن عمان در این باره نوشته بود گروه تروریستی داعش چیزی جز یک بهانه و گامی در راه تجزیه منطقه و تقسیم آن میان قدرت های سلطه گر و رقیب غربی نیست که توانسته اند از داخل جوامع غربی، سموم متلاشی این جوامع و به کارگیری آنها در خدمت به طرح های خرابکارانه، ویرانگر و استعماری خود پیدا کنند.

همانطور که مقامات سوری و در راس آنها بشار اسد تاکید کرده اند، جنگ واقعی با تروریسم باید از بازداشتن کشورها و گروه های شناخته شده در تامین نیازهای مالی و تسیلحاتی تروریست ها آغاز شود، کشورها و گروه هایی که تروریست ها را از داخل و خارج منطقه جذب و با تسلیح و برپایی اردوگاه های آموزشی، آنها را برای خرابکاری و اقدامات تروریستی ساماندهی می کنند، بنابراین اگر آمریکا و دیگر مدعیان مبارزه با تروریسم در ادعای خود صادق هستند، برای اثبات آن باید ابتدا این کشورها را که همپیمان و مزدور آنها نیز به شمار می روند، برای توقف حمایت از تروریست ها تحت فشار قرار دهند و کشورهایی را که با این گروه های تروریستی ارتباط دارند و نفت مسروقه متعلق به ملت های عراق و سوریه را از آنها خریداری می کنند، از ادامه این ارتباط و حمایت ها بازدارند.

ابراهیم الامین تحلیلگر لبنانی تاکید می کند که غرب و همپیمانانش در منطقه به تشکیل و گسترش گروه تروریستی داعش کمک کردند و تمام سرکردگان این گروه در سایه حضور اشغالگران آمریکایی در عراق رشد و نمو کردند.

اعضای ائتلاف تشکیل شده از سوی آمریکا همان کسانی هستند که دلارهای بادآورده نفتی را به سازماندهی و تسلیح گروه های تروریستی از جمله داعش اختصاص دادند، ملت های منطقه چگونه می توانند به اعضای ائتلافی که خود حامی داعش هستند، و به بهانه مبارزه با آن تشکیل شده است، اعتماد کنند که نبرد آزادی و رهایی ملت ها را از شر این تروریست های خونخوار رهبری کنند؟

این ائتلاف سبب تسهیل انتقال ده ها هزار تروریست عرب به سوریه و عراق شدند که در کشورهای شرق و غرب زندگی می کردند، و همچنین زمینه انتقال افراد مسلح از برخی کشورهای منطقه را فراهم کردند.

ابراهیم الامین تنها هدف آمریکا از تشکیل ائتلاف دروغین علیه داعش را ضربه زدن به محور مقاومت و بازدارندگی به رهبری جمهوری اسلامی ایران می داند و می گوید این گروه های تکفیری حتی یک گلوله به سوی هیچ یک از منافع کشورهای عضو ائتلاف آمریکا و متحدانش شلیک نکرده اند به طوری که ترکیه، کشوری که گذرگاه تروریست های داعش به سوی عراق و سوریه قلمداد می شود، حتی یک تروریست را دستگیر نکرده و تروریست ها هم در مقابل به سوی حتی یک نظامی یا غیر نظامی ترک تیراندازی نکرده اند؟

نکته دیگر که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه هم به آن اشاره کرد، تقسیم تروریست ها به بد و خوب از نظر آمریکایی هاست، آمریکا و متحدانش امروز از میانه رو و افراطی سخن می گویند، که معنایش این است که منظور از تروریست میانه رو کسانی هستند که در مسیری که آمریکا برای آنها ترسیم کرده، یعنی حفظ منافع آمریکا حرکت کنند و به دستور کار تعیین شده پایبند باشند که شامل خودداری از درگیری با رژیم صهیونیستی، عدم رویارویی با رژیم های مرتجع و مزدور طرفدار غرب و ریختن خون ملت ها و فرسوده کردن دولت هایی است که سازش و تسلیم در برابر سیاست های آمریکا و متحدانش را نمی پذیرند.

نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد، این است که اگر ائتلاف تشکیل شده از سوی آمریکا تصمیم گرفته است با داعش بجنگند، این مساله به مثابه تبرئه شدن آنها از تمام جنایاتی که تروریست های تکفیری مرتکب شده ومسئولیت آن را رهبران و دولت های شرکت کننده در این ائتلاف بر عهده دارند، قلمداد نمی شود.

تروریست های تکفیری آدمکش، ابزار ارزان استعمارگران متجاوز برای پیشبرد اهداف خطرناک آنها علیه ملت های منطقه به شمار می روند، تروریست ها تاکنون خسارت های زیادی به زیرساخت ها و مراکز دولتی و خصوصی و منازل مردم در عراق و سوریه وارد کرده اند و باعث کشتار ده ها هزار نفر و آوارگی میلیون ها نفر شده اند.

گروه های تروریستی که وحشیانه ترین جنایات کشتار و سربریدن را در عراق و سوریه و حتی لبنان مرتکب می شوند، ابزاری برای تحقق منافع استعماری غربی ها و صهیونیست‌ها به شمار می روند و متاسفانه هزینه‌های این اقدامات جنایتکارانه با دلارهای نفتی متعلق به ملت های منطقه تامین می شود که حاکمان غیر منتخب آنها به دستور اربابان غربی خود به خاطر حفظ منافعشان سرازیر می‌کنند و حتی کشورهای خود را به اماکنی برای آموزش تروریست‌ها تبدیل کرده‌اند و هدف ائتلاف توخالی، پوچ و جهت داری که به بهانه مبارزه با داعش شکل گرفته، سیطره بیشتر بر منطقه و غارت هر چه بیشتر ثروت های آن در پوشش شعار دروغین مبارزه با تروریسم است.

گسترش اقدامات وحشیانه تروریست‌های تکفیری در عراق و خبر اشغال مناطق دیگری از سوی آنها، یکی از نتایج منفی تشکیل این ائتلاف پوشالی به شمار می‌رود، در حالی که پیش از تشکیل این ائتلاف، نیروهای ارتش با حمایت نیروهای مردمی در عراق، به موفقیت‌های چشمگیری در برابر تروریست‌های تکفیری داعش دست یافته بودند تا ملت‌ها بیشتر از گذشته پی به اهداف پشت پرده آمریکا و دیگر مدعیان مبارزه با تروریسم ببرند و اینکه آمریکا هرگز به دنبال حذف داعش نیست، حقیقتی که در سخنان رئیس جمهور و دیگر مقامات بلندپایه آمریکا نمایان شد، بلکه به دنبال حفظ منافع خود هستند و هدف از شکل گیری این ائتلاف هم صرفا کنترل و مدیریت تروریست های تکفیری و وادار کردن آنها به عدم عبور از خطوط قرمز طراحی شده برای آنهاست و به همین سبب ائتلاف تشکیل شده از سوی آمریکا هرگز نتیجه و سودی برای ملت های منطقه نخواهد داشت و صرفا اهداف و منافع خاص آمریکا و متحدانش به ویژه رژیم صهیونیستی را محقق خواهد کرد و نباید امیدی به نابودی تروریست ها و توقف کشتار و ویرانی در منطقه در سایه چنین سیاست های سلطه طلبانه غربی ها داشت.



سکوت سوال برانگیز منافقین

جسد جمال حسینی با نام مستعار اسفندیار بهارمس سردبیر خبرگزاری ضد انقلاب هرانا روز سه شنبه چهاردهم مرداد در یکی از شهرهای ترکیه پیدا شد.
سکوت سوال برانگیز منافقین

به گزارش حدیدنیوز، طی روزهای گذشته این که وی خودکشی کرده یا به قتل رسیده، موضوع گمانه زنی سایت های ضد انقلاب قرار گرفته است.اما در این میان سکوت مشکوک گروهک تروریستی منافقین در این زمینه سئوالات بسیاری را برانگیخته است.

روایت سایت ضد انقلاب هرانا از نحوه مرگ وی از این قرار است: «صبح امروز(سه شنبه ۱۴ مرداد) پلیس ترکیه، پیکرسید جمال حسینی «اسفندیار بهارمس» سردبیر خبرگزاری هرانا و از مسئولان ارشد مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران را پشت میز کارش و در حالی یافت که ساعاتی پیش جان داده بود. بر اساس اطلاعاتی که تاکنون به دست ما رسیده است، صبح سه‌شنبه، چهاردهم مرداد ماه (پنجم آگوست) پلیس ترکیه پیکر بی‌جان سید جمال حسینی از مسولان ارشد این تشکل را در منزل وی، در پشت میز کارش و در حالی که قطراتی از خون بر صورت و برخی نقاط منزل وی دیده می‌شد، یافت. بر اساس گزارش‌های دریافتی، هنوز از علت مرگ ناگهانی این روزنامه نگار و فعال حقوق بشر اطلاعی در دست نیست؛ اما پلیس ترکیه تحقیقات خود را درباره این موضوع آغاز کرده.»

این سایت همچنین در پایان گزارش خود می نویسد:« جمال حسینی به دلیل پی گیری وضعیت حقوق بشر و زندانیان سیاسی در ایران از سوی دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی هموراه تهدید می شده است. تا به طور ضمنی و آرام آرام اذهان را آماده کند تا نظام اسلامی را مسئول مرگ مشکوک این عنصر ضد انقلاب معرفی کند.»

اما روایت بی بی سی فارسی از مرگ مشکوک این ضد انقلاب خارج نشین کمی فرق می کند.بی بی سی فارسی می نویسد : «جنازه جمال حسینی، سردبیر سایت هرانا، در شهر نوشهیر ترکیه پیدا شده است .یکی از رسانه‌های محلی نوشهیر نوشته است که پلیس پس از تماس دوستان آقای حسینی و ابراز نگرانی آنها به محل اقامت او رفت و با جنازه او مواجه شد. 

برآورد اولیه پلیس این بوده است که چند روز از مرگ جمال حسینی می‌گذشته است و پلیس احتمال خودکشی را بررسی می‌کند. بهروز جاوید تهرانی، از دوستان جمال حسینی، به بی‌بی‌سی فارسی گفت وقتی جنازه جمال حسینی پیدا شد از بینی و گوش او خون آمده بود. 

او گفت کادر پزشکی که به محل آمدند گفتند این خون می‌تواند نشانه سکته آقای حسینی باشد.» بی‌بی‌سی فارسی نیز در پایان گزراش خود می نویسد « اخباری مبنی بر اینکه جمال حسینی پیشتر تهدید شده بود وجود دارد.»

اما سئوال اینجاست چرا گروهک منافقین در قبال مرگ مشکوک این عنصر ضد انقلاب سکوت کرده است. در حالی که گروهک در موارد مشابه با ارائه انبوه گزارش ها و اخبار جعلی همواره سعی می کرد جریان سازی رسانه‌ای ضد انقلاب را در موارد مشابه بر عهده بگیرد، چرا در این مورد سکوت کرده است؟

شاید پاسخ این سئوال را بهروز جاوید تهرانی عضو گروهک منافقین و یار غار و دوست صمیمی جمال حسینی بهتر بداند. جاوید تهرانی اولین کسی است که بالای سر جنازه جمال حسینی رسیده است و به بی بی سی فارسی از احتمال سکته وی سخن گفته است.

با وجود اینکه طی سالهای گذشته حسینی لحظه‌ای از فعالیت علیه نظام اسلامی غافل نشد و همواره مواضع مورد نظر منافقین را مد نظر قرار داده و سالیان با این گروهک به طور مستقیم در ارتباط بوده است، اما مرگش کوچکترین بازتابی در رسانه‌های گروهک رجوی نداشت. هرانا در حالی می نویسد چند ساعتی از مرگش گذشته بود، که بی بی سی می نوسید چند روز و بهروز جاوید عضو گروهک منافقین می گوید وی سکته کرده است.
پلیس ترکیه باید این فرض را به صورت جدی مد نظر قرار دهد که ارتباط مرگ جمال حسینی با منافقین و بهرزو جاوید چیست؟ چرا منافقین درباره مرگ جمال حسینی که در طول سال های گذشته فعالیت ها وی بسیار مورد توجه منافقین بوده است سکوت کرده اند؟ چرا عضو گروهک منافقین از احتمال سکته و حتی خود کشی وی خبر داده است؟ آیا این نشان دهنده این نیست که تاریخ مصرف جمال حسینی برای منافقین به اتمام رسیده بوده و آنها وی را از طریق عنصر خود سر به نیست کرده اند؟


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بی بی سی نوشت: ژنرال مارتین دمپسی، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفته است حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری کشورش به گروه داعش ضربه زده اما هشدار داد که توان هوایی به تنهایی قادر به شکست این گروه نیست.

ژنرال مارتین دمپسی به خبرنگاران گفت هم در عراق و هم در سوریه، نبرد زمینی با جنگجویان گروه داعش ضروری است.

رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا که در پنتاگون، محل وزارت دفاع آمریکا، صحبت می‌کرد، گفت حملات هوایی این هفته به مواضع گروه تروریستی داعش در سوریه توان فرماندهی، کنترل و تدارکاتی آن را مختل کرده است.

وی افزود برای نبرد زمینی با داعش در سوریه، بین دوازده تا پانزده هزار نفر مورد نیاز است. به گفته وی، این نیروها باید از میان مخالفان میانه‌روی دولت بشار اسد انتخاب شوند.

این رقم، دو تا سه برابر تعداد نیروهایی است که قرار است طی یک سال آینده توسط آمریکا آموزش داده شده و مسلح شوند.

پارلمان بریتانیا روز جمعه پیوستن این کشور به ائتلاف تحت رهبری آمریکا برای حمله هوایی به مواضع داعش در عراق را تصویب کرد. دولت بریتانیا خواهان آن بود که در بمباران مواضع داعش در عراق مشارکت داشته باشد. 

جت‌های جنگنده فرانسوی نیز از قبل در حملات هوایی به مواضع داعش در عراق مشارکت داشته‌اند و بلژیک و دانمارک هم در حال فرستان هواپیما به منطقه هستند.

حدود ۴۰ کشور از جمله بسیاری از کشورهای منطقه خاورمیانه به ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش پیوسته‌اند.

کشورهای اروپایی تا الان فقط با حمله به مواضع داعش در عراق موافقت کرده‌اند که دولتش برای مقابله با این گروه تقاضای کمک کرده بود. 

اما آمریکا، عربستان سعودی، و امارات عربی متحده به مواضع داعش در شرق سوریه نیز حمله کرده اند. تاسیسات نفتی منطقه از جمله اهداف این حملات بوده است. 

'ناقض قوانین بین‌المللی'
اما روسیه گفته است بمباران سوریه توسط آمریکا و کشورهای عرب با قوانین بین‌المللی مغایرت دارد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه آمریکا در نیویورک به خبرنگاران گفت آمریکا باید قبل از حملات هوایی به مواضع گروه داعش در سوریه، موافقت متحد روسیه یعنی بشار اسد، رییس جمهور سوریه را جلب می‌کرد.

وی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل گفت:"بسیار مهم است که یک همکاری اینچنینی با مقام‌های سوریه شکل بگیرد

داعش بخش‌های بزرگی از شمال شرق سوریه و شمال عراق از جمله موصل، دومین شهر بزرگ این کشور، را تحت کنترل دارد. 




باید بگویم، به محض انکه تحریم ها را تعلیق کنیم، دنیا مثل سیلی به سوی ایران سرازیر می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 

وندی شرمن مذاکره کننده ارشد آمریکا اظهار کرد: باید بگویم، به محض انکه تحریم ها را تعلیق کنیم، دنیا مثل سیلی به سوی ایران سرازیر می شود.

به گزارش «انتخاب»، شرمن در گفتگو با صدای آمریکا گفت: ما باید برای رسیدن به این توافق فشار را بر روی خود حفظ کنیم. ما متخصصانمان را به کار گرفته‌ایم، زیرا این یک توافق بسیار بسیار فنی است و موضوعاتی اینجا مطرح هستند که هیچ یک از ما در سطح سیاسی درک درستی از آن نداریم.

وی افزود: اما مهمترین بعد این توافق هم در همین جزئیات نهفته است. لذا کارشناسان ما و همه اعضای گروه ۱+۵ ظرف روزهای متوالی گذشته ساعت‌های بی‌شماری را صرف پرداختن به جزئیات این توافق کرده‌اند. یعنی حتی وقتی ما در سطح سیاسی به درک متقابلی می‌رسیم، تازه آنوقت باید کارشناسان ما باید بطور عمقی جزئیات را تجزیه و تحلیل کنند تا اطمینان یابیم که آنچه می خواهیم انجام دهیم، هدف ما را تامین می کند.

معاون وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: اما اگر توافق جامعی حاصل شود، بدان معنا خواهد بود که رابطه جهان با ایران به نحوی بنیادی متحول شده است. خوب البته ابتدا تحریم‌ها تعلیق خواهند شد، چون ما باید نسبت به تعهد همه طرفین و قوام توافق اطمینان حاصل کنیم. اما من باید به شما بگویم، به محض این که ما تحریم‌های اصلی را تعلیق کنیم، که خیلی زود بعد از دستیابی به توافق خواهیم کرد، دنیا مثل سیلی به ایران سرازیر خواهد شد. بسیاری از هیات‌های بین‌المللی پیشاپیش به ایران سفر کرده‌اند.

وی در بخش دیگری گفت: خوب من فکر می‌کنم که حتی طرح اقدام مشترک که گام اول در مسیر دستیابی به یک توافق جامع محسوب می‌شد، مزایایی برای ایران به ارمغان آورده است. قطعات و خدمات صنایع خودروسازی و سرویس‌های هواپیماهای مسافربری به ایران عرضه شده‌اند، برخی از دارایی‌های مسدود شده ایران در حساب‌های بانکی بین‌المللی به ایران بازگشته‌اند.

شرمن بیان داشت:  ما این انتقاد را از بسیاری از کشورها می‌شنویم، که شما چطور به ایران اجازه غنی‌سازی می‌دهید، در حالی که به سایر کشورهای می‌گوئید چنین نکنند. واقعیت این است که ما داریم درباره یک برنامه غنی‌سازی با ظرفیت محدود برای مدتی طولانی صحبت می‌کنیم؛ تا زمانی که ایران همچون هر عضو عادی دیگر پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای پذیرفته شود.

وی افزود: ما اعتقاد نداریم که همه کشورها باید اقدام به غنی‌سازی کنند، به اندازه کافی سوخت هسته‌ای در بازار آزاد وجود دارد. ولی ما اینجا تلاش داریم به وضعیتی برسیم که به ایران اجازه دهد جامعه جهانی را قانع کند که برنامه هسته‌ای‌اش کاملا صلح‌آمیز است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد