سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


رویترز اعلام کرد: در پی سرد شدن روابط اتحایه اروپا با روسیه،‌ این کشورها در پی برنامه واردات گاز طبیعی از ایران هستند.
به گزارش مشرق به نقل از رویترز، اتحادیه اروپا به دنیال طرحی است که واردات گاز طبیعی از ایران را افزایش دهد.
افزایش واردات گاز طبیعی از ایران در پی آن صورت می‌گیرد که یخ‌های روابط اتحادیه اروپا با ایران در حال آب شدن است و به همان میزان روابط اتحادیه اروپا با بزرگترین تولید کننده گاز طبیعی دنیا یعنی روسیه به سردی می‌گراید.
شرکت نفتی توتال فرانسه پیش از این علاقه‌مندی خود برای توسعه میدان گازی پارس جنوبی را اعلام کرده‌ است.
این میدان نفتی واقع در جنوب ایران که مشترک با قطر است، حدود 50 تریلیون متر مکعب ذخایر دارد و برای استفاده 100 سال کشورهای اروپایی کافی است.




رئیس جمهور کشورمان در بنیاد آمریکای نوین گفت ایران هر کاری برای اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای انجام داده تا این پرونده بسته شود.
به گزارش مشرق، حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در اندیشکده "بنیاد آمریکای نوین" نیویورک با بیان اینکه توافق موقت امضا شده در ژنو دستاوردی بزرگ بود، گفت: ما هر کاری برای اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای انجام داده تا این پرونده بسته شود.
روحانی در خصوص توافق جامع هسته ای با بیان اینکه این فرصت تاریخی را از دست ندهید، گفت: ما آماده توافق هستیم، طرف دیگر باید جدی باشد و توافق کند.
وی همچنین تصریح کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری باید از گذشته عبرت بگیریم اما نباید در گذشته بمانیم.
روحانی در ادامه خواستار درک، همزیستی، تحمل و گفتگوی سازنده در سطح بین ‌المللی شد.
رئیس جمهور ایران درباره گروه تروریستی داعش نیز گفت: داعش قبل از حمله 2003 آمریکا به عراق وجود نداشت و در نظر گرفتن تمام احتمالات این گروه وجود نمی‌داشت اگر به عراق تهاجم صورت نمی‌گرفت.
وی ادامه داد: ما باید همیشه به خاطر داشته باشیم که مداخله خارجی توجیهی برای اقدامات تروریستها فراهم می‌کند و به تروریسم بیشتر منتهی می شود. روحانی تصریح کرد: داعش نتیجه مداخلات در عراق و افغانستان است.
روحانی برای حل کردن مشکل تهدید داعش راهکاری چهار بندی ارائه کرد که عبارتند از پیروی از مقررات سازمان ملل، دولت فراگیر عراق، پایان دادن به حمایت منطقه‌ای از داعش و محافظت از غیرنظامیان.وی همچنین تاکید کرد ایران اولین کشوری بود که به عراق برای مبارزه با داعش کمک کرد.منبع: تسنیم




بیش از یکصد نفر از روحانیون و پژوهشگران جهان اسلام با ارسال نامه ای برای سرکرده داعش، اقدامات این گروه تروریستی را برخلاف شرع مقدس اسلام دانستند.
به گزارش مشرق به نقل از بی بی سی، این نامه خطاب به "ابراهیم عواد البدری" موسوم به "ابوبکر البغدادی" و به امضای بیش از یکصد تن از روحانیون و محققان اسلامی از کشورهای مختلف جهان انتشار یافته و در آن تاکید شده است که اقدامات داعش صراحتا با آنچه که در قرآن و حدیث آمده و تعابیر قابل قبول از آنها تعارض دارد.
در بخش اول این نامه، که به دو زبان انگلیسی و عربی در اختیار رسانه ها قرار گرفته، آنچه که امضاکنندگان نامه تخلفات داعش از اصول دین اسلام می دانند فهرست وار ذکر شده و بخش دوم، به تشریح این نظرات با استفاده از متون اسلامی اختصاص یافته است.
در این نامه، دادن عنوان خلیفه و رهبر مسلمین به ابوبکر البغدادی مردود دانسته شده و صلاحیت او در صدور فتوا مورد تردید جدی قرار گرفته است.
نویسندگان با اظهار این نظر که رهبر مسلمین باید با اجماع همه مسلمانان برگزیده شود، از البغدادی پرسیده اند: چه کسی اختیار امور امت اسلام را به شما سپرد؟ آیا گروه شما؟ اگر چنین است، گروهی متشکل از چند هزار نفر خود را متصدی و حاکم یک میلیارد و نیم مسلمان جهان قرار داده است. چنین روشی مصداق دور باطل در منطق است زیرا به این معنی است که: فقط ما مسلمان واقعی هستیم و تصمیم می‌گیرم که خلیفه کیست، ما فردی را به رهبری برگزیده‌ایم و هر کس از او پیروی نکند، مسلمان نیست و حق انتخاب خلیفه را ندارد.
نویسندگان نامه در بخش دیگری خطاب به سرکرده داعش می نویسند: شما بسیاری از مردم بیگناه را کشته اید که نه با شما در جنگ و نه مسلح بودند بلکه فقط با عقاید و رفتار شما مخالفت می کردند در حالیکه صرفا به دلیل اینکه افرادی دارای مذهب و نظر متفاوتی هستند، نمی‌توان علیه آنان اعلام جهاد داد.
این گروه از محققان و روحانیون مسلمان توصیف عملیات نظامی داعش به عنوان جهاد را به شدت محکوم کرده و می نویسند: جهاد صرفا یک جنگ دفاعی است و اعلام جهاد هم شرایط خاصی را دارد و جنگ داعش، واجد این شرایط نیست.منبع: مهر



وی افزود: از این تعداد هواپیمای عبوری یکی از آنها هواپیمای ایساف بود که مجوز عبور نداشت و توسط قرارگاه پدافند هوایی کشف و شناسایی شد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) اعلام کرد که 80 هزار هواپیما از ابتدای امسال تاکنون از حریم هوایی ایران عبور کرده اند.
به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ 'فرزاد اسماعیلی' روز پنجشنبه این مطلب را در حاشیه همایش پیشکسوتان پدافند هوایی در جمع خبرنگاران اعلام کرد.
وی افزود: از این تعداد هواپیمای عبوری یکی از آنها هواپیمای ایساف بود که مجوز عبور نداشت و توسط قرارگاه پدافند هوایی کشف و شناسایی شد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ادامه داد ، پدافند هوایی قصد انهدام ندارد و در این مورد نیز با این که هواپیمای مزبور مجوز عبور نداشت ولی کمک شد تا با تمکین از حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران عبور کند.

 عبدالله عبدالله، ریاست جمهوری را به اشرف غنی تبریک گفت.

به گزارش بی بی سی، عبدالله عبدالله رئیس اجرایی حکومت جدید افغانستان می گوید که برای حل بحران انتخابات افغانستان، تشکیل دولت وحدت ملی بهترین گزینه بود.

عبدالله امروز در جمع هوادارانش در تالار لویه جرگه کابل سخنرانی کرد و پست ریاست جمهوری را به اشرف غنی احمدزی تبریک گفت و از روحیه او برای امضای موافقتنامه تشکیل دولت وحدت ملی تشکر کرد.

او همچنین از مردم عذرخواهی کرد که طولانی شدن انتخابات سبب رنج و نگرانی آنها شد.
اما وی تاکید کرد که او برای دفاع از رای مردم تلاش کرده و در نهایت بدون هیچ فشار و ترسی، تصمیم به تشکیل دولت وحدت ملی گرفته است.

به دنبال اعلام نتیجه انتخابات و تشکیل دولت وحدت ملی، شماری از طرفداران آقای عبدالله معترض بودند.

عبدالله با اشاره به این اعتراض‌ها از هواداران معترضش خواست که او و تیم اش را متهم به معامله گری نکنند زیرا او آگاهانه و برای جلوگیری از ناآرامی ها در کشور این تصمیم را گرفته است.

آقای عبدالله گفت: "هر کسی که رای داده و هر کسی که رای نداده، به هر نامزدی که رای داده، نماینده خود را در حکومت وحدت ملی می بیند."

عبدالله عبدالله که نخستین بار پس از اعلام نتایج انتخابات سخن می‌گفت، تلاش کرد از بحث‌های انتخاباتی و هوا و فضای انتخابات عبور کند و تاکید کرد که اکنون دو تیم انتخاباتی، تبدیل به یک تیم مشترک شده اند و تلاش می کنند که برای بهبود وضعیت کشور و زندگی مردم افغانستان با همدیگر کار کنند.

اعلام نتیجه انتخابات هرچند به نگرانی‌های انتخاباتی پایان داد، اما شک و تردید هایی مبنی بر اینکه دو تیم رقیب انتخاباتی نتوانند باهم کار کنند، در میان مردم وجود دارد. آقای عبدالله با اشاره به این نگرانی ها گفت نباید مردم نگران اختلافات به خاطر یکجا شدن دو تیم باشند زیرا این دو تیم برای وحدت مردم افغانستان یکجا شده اند.

او به اختلافات و انتقادهای تیم های انتخاباتی در دوران مبارزات انتخاباتی اشاره کرد و گفت که آنها نیز بیهوده نبوده و در رشد آگاهی مردم و پختگی سیاسی شان موثر بوده است.

عبدالله به نمایندگی از دو تیم انتخاباتی به مردم وعده داد که دولت وحدت ملی برای تقویت نهادهای ملی، حاکمیت قانون، مبارزه با فساد اداری، تامین امنیت و صلح سراسری، احترام به حقوق بشر و حقوق زن و بهبود روابط افغانستان با کشورهای منطقه و جهان تلاش خواهد کرد.

او اظهار امیدواری کرد که با عملی شدن این برنامه ها دیگر هیچ افغانی قصد فرار از این کشور را نکند.

عبدالله همچنان از موافقتنامه دولت وحدت ملی به عنوان فرصتی برای استفاده از تمام استعدادها و تجربه ها در حکومت یاد کرد.

او از اصلاح نظام و نهادهای انتخاباتی نیز به عنوان یک دستاورد برجسته این موافقتنامه نام گرفت که سبب خواهد شد "تا دیگر هیچ نامزدی و هیچ رای دهنده و مردم افغانستان بار دیگر در شرایط (مشابه انتخابات کنونی) قرار نگیرند و این رنج دوباره تکرار نشود."

انتخابات ریاست جمهوری افغانستان به دلیل ادعای تقلب های گسترده، جنجالی شد و ماه ها به درازا کشید.

اما سرانجام نتایج انتخابات افغانستان پس از توافق سیاسی دو نامزد روز یکشنبه ۳۰ شهریور اعلام شد. صبح همان روز نیز موافقتنامه تشکیل دولت وحدت ملی بین دو نامزد امضا شد.

کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان اشرف غنی احمدزی را رئیس جمهوری و عبدالله عبدالله را رئیس اجرایی دولت جدید افغانستان اعلام کرد.

به اساس توافق سیاسی بین دو نامزد برای حل بحران انتخابات، یکی از نامزدان رئیس جمهوری و نامزد دیگر رئیس اجرایی شد و نتایج انتخابات بدون آمار و رقم اعلام شد. همچنان به اساس موافقتنامه "دولت وحدت ملی" قدرت بین هر دو نامزد به صورت مساوی تقسیم شد.

پیش از این هواداران و تیم انتخاباتی احمدزی نیز مراسمی را برای تجلیل از پیروزی شان روز دوشنبه در لیسه امانی برگزار کرده بودند که هیچ نماینده ای از تیم انتخاباتی آقای عبدالله در آن اشتراک نداشت.

امروز نیز در نشست تیم اصلاحات و همگرایی هیچ نماینده ای از تیم تحول و تداوم حضور نداشت.
او تصریح کرد: بازنگشتن این دو ورزشکار و احتمال ماندن آن‌ها به هیچ عنوان سیاسی نیست و اگر قرار بر ماندن باشد، این دو ورزشکار به صورت اجتماعی اقامت خواهند گرفت.
دو تن از اعضای تیم ملی نجات غریق و غواصی پس از مسابقه‌های جهانی به ایران بازنگشتند و احتمال حضور آن‌ها در کشور فرانسه و گرفتن اقامت دائمی می‌رود.

بهروز اسفندیاری در گفت‌وگو با ایسنا، با تایید این خبر اظهار کرد: پس از آنکه تیم ملی نجات غریق و غواصی ایران با 12 نفر عازم کشور فرانسه شد در هنگام برگشت دو تن از اعضای تیم به ایران بازنگشتند اما ما هنوز منتظر بازگشت این دو ملی‌پوش هستیم.

او تصریح کرد: بازنگشتن این دو ورزشکار و احتمال ماندن آن‌ها به هیچ عنوان سیاسی نیست و اگر قرار بر ماندن باشد، این دو ورزشکار به صورت اجتماعی اقامت خواهند گرفت.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران با بیان اینکه ما برای تمامی ملی‌پوشان بلیت بازگشت به ایران را گرفته بودیم خاطرنشان کرد: در هنگام بازگشت به ایران این دو ورزشکار همراه تیم بازنگشتند و تا همین امروز نیز پیگیر بازگشت آن‌ها هستیم.

اسفندیاری با تاکید بر اینکه اگر این دو ورزشکار به ایران بازنگردند نسبت به تمام زحماتی که برای آن‌ها کشیده شده حق‌ناشناسی کرده‌اند تصریح کرد: فدراسیون و دیگر نهادها تمام تلاش خود را کردند تا این ورزشکاران بتوانند در بهترین سطوح بین‌المللی بدرخشند و حالا اگر آن‌ها به ایران بازنگردند حکایت نمک خوردن و نمکدان شکستن است.

او اضافه کرد: در این رقابت‌ها برای اولین بار حراست وزارت ورزش و جوانان نیز با ما آمده بود. ما در این میان علم غیب نداشتیم که این ورزشکاران می‌خواهند در آنجا بمانند و به همراه ما به ایران بازنگردند. این دو در ایران همه چیز داشتند و تمامی شرایط و امکانات برای آن‌ها مهیا بود.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی تصریح کرد: حتی در فرانسه نمایندگان وزارت امور خارجه به این ورزشکاران تاکید کردند که چنین کاری را انجام ندهید چون قطعا به خود شما لطمه خواهد زد.

اسفندیاری با بیان اینکه ما همچنان منتظر بازگشت این دو ورزشکار می‌مانیم اظهار کرد: امیدواریم طی چند روز آینده این دو ورزشکار به ایران بازگردند و این قضیه سیاسی نشود. البته باز هم تاکید می‌کنم اگر هم این دو ورزشکار به ایران بازنگردند به هیچ عنوان جنبه سیاسی ندارد و نیازی به غوغای رسانه‌ای در این میان نیست.

به گزارش ایسنا، پس از اتمام رقابت‌های جهانی غریق نجات و غواصی در مون پولیه فرانسه و بازگشت تیم ایران پوریا پورابراهیم و محمود زاویه به ایران بازنگشتند و احتمالا قصد گرفتن اقامت در فرانسه و یا یکی دیگر از کشورها را دارند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد