' علیرضا شیرین صحرایی' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:برای ریشه کنی بیسوادی در شهرستان دزفول طرحهای مختلفی با همکاری ادارات جهت شناسایی افراد کم سواد و بیسواد اجرا شده است.
وی افزود:با اجرای این طرح ها تاکنون هفت هزار نفر از اولیای دانش آموزان به عنوان افراد کم سواد و بیسواد شناسایی شده که تاکنون سه هزار نفر از آنها تعیین وضعیت شده و بقیه این افراد در حال پالایش هستند.
شیرین صحرایی گفت:اجرای طرح باسوادی والدین دانش آموزان دزفول از اولویت های آموزش و پرورش در امسال می باشد که بزودی آغاز می شود.
وی اظهار داشت:جذب معلولان گروه سنی زیر 20 سال که از تحصیل بازمانده اند و کودکان بدسرپرست و بی سرپرست و کودکان کار که از نعمت تحصیل دور مانده اند و نیز اجرای باسوادی در واحدهای کارگری از دیگر برنامه های نهضت سوادآموزی دزفول در سال جاری می باشد.
رییس نهضت سوادآموزی آموزش وپرورش دزفول تحت پوشش قرار دادن مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) را از دیگر برنامه های نهضت سواداموزی در دزفول دانست.
وی با اشاره به سیاست ها تشویقی در جهت باسوادی گفت:به ازای قبولی سوادآموز در دوره اول سوادآموزی به آموزشیار پنج میلیون و 300 میلیون ریال و در دوره انتقال هفت میلیون و 200 هزار ریال پرداخت می شود ضمن اینکه در ازای قبولی یک کلاس در دوره تکمیلی نیز مبلغ شش میلیون ریال به آموزشیار پرداخت می شود.