سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

یک گزارش نگران کننده



نماینده دبیرخانه شورای عالی جوانان کشور در اهواز:
امروزه سلامت در تمام ابعاد به یکی از چالش های جدی حوزه جوانان در تمام دنیا تبدیل شده است. تصمیماتی که امروزه مبنی بر افزایش موالید درکشور اتخاذ شده است با اقداماتی چون دادن سکه محقق نمی شود و بعدها سبب ساز مشکلات دیگری خواهد بود/ در شرایط کنونی نسبت طلاق به ازدواج در کشور چهار به یک است؛ اما باید به جای دادن آمار کمی، افزایش فشار بر جامعه و بدبین کردن مردم نسبت به مسئولین، به دنبال چاره اندیشی باشیم
خوزنیوز: نماینده دبیرخانه شورای عالی جوانان کشور در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان خوزستان گفت: متاسفانه در سطح دانشگاه های تهران 15 درصد جوانان از خط قرمز عبور کرده اند و 85 درصد آن ها روابط ناسالم دارند که این آمار نشان می دهد ساختار اداری و نظام برنامه ریزی ما باید اصلاح شود و مدیران باید درها را به روی مردم باز کنند.

محمدتقی حسن‌ زاده، نماینده دبیرخانه شورای عالی جوانان کشور

به گزارش خوزنیوز،  در این جلسه که صبح امروز در سالن جلسات استانداری خوزستان و با حضور استاندار خوزستان و معاون سیاسی اجتماعی استاندار برگزار شد، مشکل اصلی جوانان را ارتباط نداشتن با والدین دانست و افزود: گاهی کارمندان ادارات دولتی تا پاسی از شب در محل کار می مانند که مشخص نیست برایند چندان مطلوبی نیز داشته باشد؛ در حالی که والدین باید برای داشتن اوقات فراغت با خانواده و فرزندان خود برنامه ریزی داشته باشند.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: نباید بگوییم جوانان ما دین گریز هستند؛ اتفاقا جوانان کشور به دین و مذهب خود علاقمندند و تمام صحبت ها باید پشتوانه مطالعاتی داتشه باشد. جنس آسیب های اجتماعی وارد شده بر جوانان امروزی، آسیب های فکری و هویتی نیست بلکه رفتاری و هنجاری است.

وی یادآور شد: باید برای جوانان خوزستانی که 33 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند مطالعه ای با تیم قوی تعریف شود و اگر منشور کارگژاری برای جوانان تهیه نشود، به جای آن که سیلی را از دشمن بخوریم خودمان آن را به خود زده ایم.

حسن‌زاده گفت: شکافی که این روزها بین جوانان و والدین به وجود آمده به دلیل است که والدین با جوانان حرف نمی زنند و رسالت خود را فراموش کرده اند؛ بیشتر والدین فکر می کنند نهادهای اجتماعی می توانند وظیفه هویت بخشی به جوانان را انجام دهد در حالی که این فکر غلط است.

دبیر و عضو شورای پژوهش و فناوری وزارت ورزش و جوانان تشویق جوانان به ازدواج از طریق هدایای مادی را کافی ندانست و افزود: باید ظرفیت معنوی را نیز برای ازدواج جوانان تقویت نمود که کار ساده ای نیست و با برنامه ریزی و به صورت گام به گام محقق خواهد شد.

وی یادآور شد: امروز نهادهای فرهنگی در زمینه اخلاق و تربیت جوانان کار شاخصی انجام نمی دهند و گرچه جشنواره علی اکبر از برنامه های خوب محسوب می شود، اما باید برنامه ای با عنوان گفت و گوی فرزندان و والدین تدوین و طراحی شود که در آن هر جوان فرصت داشته باشد با پدر و مادر خود صحبت کند و به این شیوه بین آن ها یک آشتی مجدد برقرار شود.

حسن‌زاده هم چنین گفت: نظام آموزش و پرورش کشور به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای جوانان نیست و علاوه بر کشتن خلاقیت افراد، در آن ها موجب افسردگی می شود.

نماینده دبیرخانه شورای عالی جوانان کشور خاطرنشان کرد: اگر بتوان با یک برآورد مالی، امکان استفاده جوانان از مراکز فرهنگی تفریحی را فراهم کرد، به پیروزی دست یافته ایم. مسئولین استان باید بتوانند استفاده از موزه ها و مراکز فرهنگی را برای جوانان رایگان نمایند.

وی افزود: امروزه سلامت در تمام ابعاد به یکی از چالش های جدی حوزه جوانان در تمام دنیا تبدیل شده است. تصمیماتی که امروزه مبنی بر افزایش موالید درکشور اتخاذ شده است با اقداماتی چون دادن سکه محقق نمی شود و بعدها سبب ساز مشکلات دیگری خواهد بود.

حسن‌زاده کمبود شغل را باعث وارد کردن آسیب جدی به جامعه و افراد دانست و افزود: سیاست کوچک کردن دولت به معنای آن است که بروکراسی زائد در ادارات کاهش یابد، نه این که تعداد کارمندها کم شود.

نماینده دبیرخانه شورای عالی جوانان کشور تاکید کرد: می دانیم که در شرایط کنونی نسبت طلاق به ازدواج در کشور چهار به یک است؛ اما باید به جای دادن آمار کمی، افزایش فشار بر جامعه و بدبین کردن مردم نسبت به مسئولین، به دنبال چاره اندیشی باشیم.

وی ادامه داد: در کشورآمار آسیب های اجتماعی مربوط به جوانان زیاد است اما جای نگرانی نیست، زیرا مسئولین به فکر هستند؛ نگرانی مربوط به زمانی است که تسلیم شرایط موجود شویم.

حسن‌زاده عنوان کرد: آمار ورزش در بین جوانان 15 درصد است که آمار جالبی نیست. در همین خوزستان که دارای 33 درصد جمعیت جوان است و مهد ورزش هایی چون فوتبال، کشتی و وزنه برداری است چقدر جوانان ورزش می کنند؟
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد