سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

بهداشت و سلامتی



یک آزمایش خون 10 پوندی می‌تواند با تشخیص حمله قلبی در 30 دقیقه، جان هزاران انسان را نجات دهد.
ایسنا: آزمایشات کنونی شش ساعت یا بیشتر طول می‌کشند که در آن مدت بیماران ممکن است با حمله دیگری مواجه شده یا آسیب قلبی دیگری را که ممکن است مرگبار باشد، تجربه کنند.

این آزمایش با موفقیت در یک کارآزمایی بالینی در درمانگاه سلطنتی منچستر انجام شد و اکنون می‌توان از آن در سایر مراکز بهره برد.

به گفته پزشکان، روش جدید موسوم به آزمایش H-FABP به سرعت حملات قلبی را تشخیص داده و نیاز به نظارت بیشتر بیمارستان و هزینه اضافی را کاهش می‌دهد.

اگر بیمار یک حمله قلبی هر چند کوچک داشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که در آینده نزدیک یک حمله جدیتر را تجربه کند. شناسایی حملات اولیه این چنینی بسیار اهمیت داشته چرا که بیماران می‌توانند از درمان مناسب بهرمند شوند.

برای مثال می‌توان یک لوله کوچک یا استنت را در بدن بیمار کاشت تا از عروق ضعیف حمایت کند.

این آزمایش 10 پوندی به دنبال پروتئینی موسوم به H-FABP (پروتئین چربی متصل شوند به اسید در قلب) می‌گردد که طی حمله قلبی در خون آزاد می‌شود.

آزمایش مذکور توسط تیمی از محققان مرکز بهداشت راندوکس در ایرلند شمالی طراحی شده است.

در حال حاضر بیماران مشکوک به حمله قلبی از نوار قلب و آزمایش خون استفاده می‌کنند که 10 برابر بیشتر از آزمایش H-FABP طول می‌کشد. یک نوار قلبی بین 60 تا 250 هزینه می‌برد اما نمی‌تواند حملات خفیف را شناسایی کند. در نتیجه، بسیاری از بیماران به اشتباه به خانه فرستاده می‌شوند.

یکی از هر پنج مرد و یکی از هر هشت زن در اثر حمله قلبی می‌میرند. همچنین مردان نسبت به زنان در سن 50 سالگی در معرض خطر بیشتر این بیماری قرار دارند. 


تحقیقات محققان نشان می‌دهد یادگیری زبان دوم بر کندی پیری و داشتن ذهن مثبت تاثیر بالقوه‌ای خواهد داشت.
تسنیم: تحقیقات محققان نشان می‌دهد یادگیری زبان دوم در سنین مختلف از 11 تا هفتاد سالگی می‌تواند تاثیرات مثبتی روی ذهن افراد بگذارد.

بنا به تحقیقات صورت گرفته ضریب هوش عمومی افراد و ضریب هوش شناختی افراد که دو زبانه هستند در مقایسه با افرادی که تنها قادر به تکلم با یک زبان هستند به مراتب بیشتر است.

نکته محرز شده در این تحقیقات این است که سن یادگیری زبان دوم هیچ تغییری در این پیشرفت ذهنی ایجاد نمی‌کند و اگر یادگیری در دوران بزرگسالی و یا کودکی صورت پذیزد نتیجه یکسان خواهد بود.

نمونه گیری افراد در این تحقیقات از بین 262 نفر بوده است که همگی روند مثبت پیشرفت هوش عمومی افراد دو زبانه را نشان می‌دهد.

از دیگر یافته‌های پژوهش صورت گرفته به نقل از بی‌بی‌سی، این است که دو زبانه بودن می‌تواند زوال عقلی در کهنسالی را به تاخیر بیاندازد و افراد دو زبانه در مقایسه با افراد یک زبانه در کهنسالی دارای ضریب ادراک عمومی بهتری هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد