سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز



یران مرز خود را به روی تانکرهای نفتی اقلیم کردستان عراق بست
کد مطلب : 48885
گروه اقتصادی: یک سایت عراقی مدعی شد که ایران مرز خود را به روی تانکرهای نفت اقلیم خودمختار کردستان عراق بست.
ایران مرز خود را به روی تانکرهای نفتی اقلیم کردستان عراق بست
به گزارش سایت Iraq Oil Report اعمال این تحریم نفتی علیه اقلیم کردستان عراق، از تاریخ دهم ژوئیه جاری آغاز شد و باعث شد اقتصاد این منطقه خودمختار با مشکلاتی مواجه شود. از سوی دیگر این اقدام ایران، ضربه ای به شرکت‌های تولید نفت اقلیم کردستان محسوب می‌شود که در فروش تولیدات نفتی خود با مشکل روبرو می‌شوند. پیشتر با وجود مخالفت دولت مرکزی عراق، ایران فروش یک چهارم نفت تولیدی اقلیم کردستان را امکان پذیر ساخته بوده است. در روزهای اخیر منابع خبری از اقلیم کردستان عراق گزارش داده اند که ایران مانع رفت و آمد خودروهای حامل کالا با این اقلیم می‌شود. از ورود دارو به اقلیم کردستان نیز جلوگیری می‌شود. به نظر می‌رسد این اقدام های ایران در واکنش به سخنان برخی مسئولان اقلبم کردستان درباره عزم خود برای اعلام استقلال از عراق صورت می‌گیرد. 

شمخانی: ایران سوخت و مواد غذایی عراق را تامین می کند 
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که ناامنی ها در شمال غرب عراق، موجب بروز مشکلات در تامین سوخت و مواد غذایی مردم منطقه شده، گفت: بر اساس درخواست دولت عراق و در چارچوب قراردادهای اقتصادی فی مابین سوخت و مواد غذایی مورد نیاز این کشور را تامین خواهیم کرد. 
علی شمخانی روز شنبه در پایان سفر رسمی به عراق در گفت وگو با ایرنا، به تشریح جزییات این سفر پرداخت و گفت: رایزنی های انجام شده با مراجع عظام تقلید ، مقامات دولتی و رهبران احزاب و گروههای سیاسی و مذهبی این کشور تاثیر تعیین کننده در ادراک مشترک نسبت به تهدیدات و ضرورت های سیاسی و امنیتی در سطح دوجانبه و منطقه ای به دنبال داشت. 
وی از ناامنی های ایجاد شده در کشور عراق توسط گروه های تروریستی وابسته ،طی 10 سال گذشته به عنوان چالش اصلی دولت برای پیگیری برنامه های اقتصادی و رفاهی پایدار نام برد و اظهار کرد: اولین اولویت دولت و مردم عراق ازمیان بردن تهدیدات امنیتی به منظور ایجاد رونق اقتصادی و رفاه عمومی در این کشور است.

داعش یک سوم سوریه را تحت کنترل دارد!
کد مطلب : 48889
گروه بین‌المللی: سازمان تروریستی "دولت اسلامی" حملات خود را به شرق سوریه ادامه می‌دهد و گروه ناظران حقوق بشر سوریه که مرکز آن در بریتانیاست اعلام کرده که تاکنون یک‌ سوم خاک این کشور زیر کنترل این گروه تروریستی قرار گرفته است.
داعش یک سوم سوریه را تحت کنترل دارد!
گروه ناظران حقوق بشر سوریه دیروز جمعه اعلام کرد که سازمان تروریستی "دولت اسلامی" چندین منطقه دیگر در نزدیکی شهر دیرالزور را از دست نیروهای ارتش سوریه خارج کرده و به تصرف خود درآورده است. به این ترتیب بیشتر مناطق شمال و شرق سوریه زیر کنترل "دولت اسلامی" (داعش سابق) قرار دارد. این گروه تروریستی به گفته گروه ناظران حقوق بشر سوریه تاکنون موفق شده یک سوم خاک سوریه را به تصرف خود درآورد. 

به گفته گروه ناظران حقوق بشر سوریه چند روز پیش تروریست‌های "دولت اسلامی" موفق شدند شهر استراتژیک دیرالزور را در سوریه تصرف کنند. نیروهای این گروه تروریستی به این ترتیب بیشتر مناطق استانی به همین نام "دیرالزور" را نیز تصرف کرده‌اند. تنها بخش‌های کوچکی و از جمله فرودگاه نظامی دیرالزور هنوز در دست نیروهای ارتش سوریه قرار دارد. گروه "دولت اسلامی" در عراق نیز بخش‌های وسیعی را زیرکنترل خود دارد. 
داعش روز جمعه موفق شده بودند منطقه گازی "شار" را در استان حمص به تصرف خود درآورند. آنها در جریان حمله برای تسخیر این منطقه گازی ۲۷۰ نفر سرباز، نگهبان و کارکنان این منطقه گازی را کشتند. گفته می‌شود بعضی از کشتگان این درگیری در جریان نبرد برای تسخیر منطقه گازی کشته شده‌اند، اما بیشتر آنها پس از تصرف توسط تروریست‌ها اعدام شده‌اند. رامی عبدالرحمان، رئیس گروه ناظران حقوق بشر سوریه، دولت اسلامی را به جنایات جنگی متهم کرده بود. استاندار حمص حمله به این منطقه گازی را تایید کرده و در این رابطه از "قتل‌عام" مردم بی‌گناه توسط تروریست‌ها سخن گفته بود. 
در ویدئوهایی که گفته می‌شود از طرف داعش در اینترنت قرار داده شده‌اند می‌توان ده‌ها جسد را دید که بسیاری از آنها تکه‌تکه شده‌اند. در یکی از ویدئو یکی از افراد داعش بالای سر یک جسد به آلمانی صحبت می‌کند و از اصطلاحات عربی نیز استفاده می‌کند! اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان اعلام کرده است که از زمان شروع جنگ داخلی در سوریه بیش از ۳۲۰ اسلام‌گرای آلمانی از این کشور به سوریه رفته‌اند.


موشک پرتاب شده در اوکراین که هواپیمای مسافربری مالزی را سرنگون کرد، احتمالا هواپیمای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را هدف گرفته بود.
به گزارش مشرق، بیسار طراف گزارشگر شبکه تلویزیونی المیادین، درباره ادامه گمانه زنیها در مورد علت سقوط هواپیمای مالزیایی گفت: مسئله قابل توجه آن است که سرنگون شدن هواپیمای مالزیایی که رنگ های قرمز، سفید و آبی آن شبیه هواپیمای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه است که در حال بازگشت از برزیل بود. آژانس حمل و نقل هوایی روسیه اعلام کرد هیچ اطلاعاتی را درباره مسیر هواپیمای رئیس جمهور این کشور منتشر نمی کند. اما خبرگزاری رسمی روسیه اعلام کرد فعالیت راداری از سامانه موشکی اوکراین را در روز پنج شنبه همزمان با سقوط هواپیمای مالزیایی ثبت کرد. یگان سامانه موشکی اوکراین در جنوب دونتسک مستقر است. 

در ادامه این گزارش آمده است: آژانس فدرال روسیه اعلام کرد هواپیمای پوتین و هواپیمای مالزیایی روز پنج شنبه با حدود نیم ساعت اختلاف از یک منطقه مشترک در ارتفاع ده کیلومتری نزدیک ورشو پایتخت لهستان عبور کردند. گزارش های اولیه نشان می دهد هواپیمای بوئینگ در حال پرواز عادی از آمستردام به کوالالامپور بود. بلافاصله پس از انتشار این خبر فاجعه آمیز، فرضیه سرنگون شدن این هواپیما با موشک زمین به هوا مطرح شد. کی یف بلافاصله روسیه و نیروهای دفاع مردمی در شرق اوکراین را متهم کرد. اما به نوشته روزنامه «راسیسکا گازیه تا» این سوال مطرح می شود که چرا مقامات کی یف به هواپیمای مالزیایی اجازه دادند از حریم هوایی استان های شرق اوکراین که شاهد درگیریهای مسلحانه است، عبور کند. کی یف پیش از این پرواز هواپیماها در این منطقه را ممنوع کرده بود. 
گزارشگر این شبکه خاطر نشان کرد: مطبوعات روسی فاش کردند آخرین تماس بین کادر پرواز هواپیمای مالزیایی با برج مراقبت روسی در روستوف شصت کیلومتر پیش از ورود هواپیما به حریم هوایی این کشور بود. اما شاهدان می گویند بعضی از اجزا هواپیما تا فاصله پانزده کیلومتری پرتاب شده است. اما تصاویر هواپیمای سقوط کرده نشان می دهد تعداد زیادی از اجساد در یک محل وجود دارد. نیروهای کمیته های مردمی در شرق اوکراین این سوال را مطرح کردند که چرا دست کم یک فروند جنگنده اوکراینی پیش از سرنگونی هواپیمای مالزیایی به پرواز درآمده بود. اما واقعیت آن است که حتی دو جعبه سیاه هواپیما هم ممکن است نتوانند به کشف علت واقعی سقوط آن کمک کنند و تجربه ابهام درباره ناپدید شدن هواپیمای مالزیایی در ماه مارس گذشته تکرار خواهد شد.



ایران بعد از شش ماهه اول، در تلاش بوده تا به تدریج تعلیق تحریم ها را به «لغو» تحریم ها تبدیل کند اما غربی ها در وین 6 از گزینه تحریم ها هیچ نکاسته‌اند و در برابر تعهدات ایران، تعهد جدیدی را نپذیرفته‌اند.
گروه سیاسی مشرق -  ایران و 1+5 بعد از 17 روز مذاکره در وین 6، نهایتاً نتوانستند اختلافات خود را حل کنند و توافق جامع و پایداری را که در 24 نوامبر 2013 مقرر کرده بودند، منعقد نمایند.

تحلیلی بر نتایج مذاکرات وین 6 و تعهدات جدید ایران// اماده انتشاردر شرایط اصرار و پافشاری غربی‌ها بر محدود کردن برنامه غنی سازی ایران، فرصت ششم ماهه گام اول توافق ژنو به خط پایان رسید و در نتیجه، گزینه تمدید آن در دستورکار قرار گرفت. با اینکه گفته می‌شد تمدید در دستورکار نیست اما روزهای پایانی وین 6 عمدتاً به این موضوع اختصاص یافت و نهایتاً توافقی صورت گرفت که کارشناسان آن را «تمدید 4 ماهه» نامیده اند.

در این توافق، غربی‌ها تمامی تلاش خود را به عمل آوردند تا نسبت به محدود کردن دستاوردهای پیشرفته صنعت هسته ای ایران که آنها، این دستاوردها را «بخشهای حساس» برنامه هسته ای نام نهاده اند- اقدام کنند. نگاه کارشناسی اینست که با بررسی منصفانه، واقع بینانه و آسیب شناسانه این توافق، می توان گام های مناسب تری برای در روند توافق جامع و نهائی برداشت. از همین رو، در تحلیل کارشناسانه زیر که دقیقاً با ملاحظه منافع ملی و تحلیل واقع بینانه از شرایط و نهایتاً خروجی های توافق مذکور با نگاه به اشارات و اسناد طرفین طی اولین روز از انعقاد آن تنظیم شده است، این هدف متعالی و ملی دنبال می شود که ایران بتواند موقعیت خود را در توافق نهائی حفظ و تقویت نموده، برخی از ترفندهای غرب را در این چرخه مدنظر بیشتری قرار دهد.

ساعاتی پس از اعلام رسمی توافق طرفین برای تمدید 4 ماهه اولین فاز از توافق ژنو، جان کری با صدور بیانیه ای و انتشار آن در سایت وزارت امور خارجه امریکا، ناگفته های زیادی را درباره این توافق منعکس نموده است. وی هرچند بر پایبندی کامل ایران به گام اول توافق ژنو (موسوم به توافق موقت) تاکید و اذعان کرده اما نتیجه مثبتی از این حسن عمل ایران برای ترسیم آینده نگرفته است. بلکه وی، بیشتر از این پیشرفت، به عنوان مسیری نگاه کرده است که غرب می تواند برنامه هسته ای ایران را به عقب براند.

تحلیلی بر نتایج مذاکرات وین 6 و تعهدات جدید ایران// اماده انتشارممکن است این توضیحات و بیانیه ها، منابعی خارج از توافق اصلی و رسمی تلقی شوند. اما متن توافق به عمل آمده نیز اگر همان چیزی باشد که کری از آن یاد کرده است، سندی است که تعهدات مضاعف را بر ایران بار کرده است: مضاعف بدین معنا که تعهدات توافق موقت ژنو علاوه بر اینکه در طول دوره 4 ماهه نیز اجرا می شوند، چند تعهد جدید هم علاوه بر آنها، بر ایران تحمیل شده است. موضوع این تعهدات اضافی، دقیقاً ناظر بر حساس ترین قسمت از برنامه هسته ای و دستاوردهای ایران است: اورانیوم غنی شده 20 درصد.

در توافق موقت، ایران تعهد کرده بود نیمی از تمامی ذخایر خود در مورد اورانیوم غنی شده 20 درصد را به اکسید اورانیوم تبدیل کند و نیمی دیگر را رقیق سازی نموده، به غنای زیر 5 درصد تبدیل کند.

غرب در توافق جامع، راهبرد «خنثی سازی قابلیت های هسته ای حساس ایران» به صورت برجسته تعقیب نموده و از همین رو، بخش هائی از آن را حتی در توافق اخیر برای تمدید 4 ماهه نیز گنجانده است. بر اساس این توافق، ایران نمی تواند اکسید اورانیوم را نگه دارد بلکه باید ظرف مدت 4 ماه، آن را به میله سوخت تبدیل و برای رآکتور تحقیقاتی تهران مصرف کند.

البته در این رابطه، یک برنامه زمانی تعیین شده است و از موجودی 100 کیلوئی اکسید اورانیوم ایران، تنها 25 کیلو در مدت 4 ماهه تمدید، به میله سوخت (تحت نظارت آژانس) تبدیل می شود و مابقی، در خارج از مدت زمانی مذکور خواهد بود. اما کری تاکید کرده که ایران تعهد کرده است تمامی قابلیت های حساس صنعت هسته ای خود را که امکان کاربری در راستای اهداف نظامی دارد، «خنثی و بی خطر» کند.

اما در مقابل این اقدامات، تنها به ایران وعده داده شده که 2 میلیارد و 800 میلیون دلار از درآمدهای مسدود شده کشور آزاد خواهد شد. در واقع، نه تنها غرب از جیب خود هیچ چیزی را در برابر این تعهدات جدید ایران اضافه نکرده است بلکه از جیب خود ایران هم صرف مقدار بسیار اندک و ناچیزی را تجویز نموده است.

این در حالیست که ایران بعد از مدت شش ماهه اول، در تلاش بوده تا به تدریج تعلیق تحریم ها را به «لغو» تحریم ها تبدیل کند. در واقع، غربی ها از گزینه تحریم ها هیچ نکاسته اند و در برابر تعهدات ایران، تعهد جدیدی را نپذیرفته اند.

غربیها با تمرکز بر خنثی کردن قابلیت های حساس هسته ای ایران یعنی غنی سازی 20 درصد و حتی اکسید آن، تلاش می کنند تا در توافق نهائی نیز گزینه های موثر بر قدرت مانور ایران را از بین ببرند. در حال حاضر، امکان غنی سازی 20 درصد و همچنین ذخایر آن حتی به صورت اکسید، از جمله برگ برنده های ایران در مذاکرات است تا جائیکه وزیر امور خارجه (به صورت تلویحی) و مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران (به صورت صریح) با استفاده از همین قدرت و اشاره به آن، نسبت به تعدیل خواسته های زیاده خواهانه غربی ها اقدام کرده اند. 

دکتر عراقچی در روزهای اول مذاکرات وین 6 هشدار داده بود که اگر این مذاکرات به توافق نرسد، ایران غنی سازی 20 درصد را از سرخواهد گرفت. این امر نشان می دهد که قدرت مانور این بخش از دستاوردهای هسته ای، غیرقابل انکار است. اما با توافق جدید و اینکه نام تمدید به خود گرفته است، تعهدات جدیدی بر ایران تحمیل شده که پس از آن، دیگر ایران قدرت مانور در این رابطه را از دست خواهد داد. زیرا ذخیره ای ندارد تا با آن، غرب را به امتیاز دادن مجبور کند.

غربیها در مورد خنثی شدن قابلیت راهبردی اکسید اورانیوم که از نظر فنی قابلیت بازگرداندن و تبدیل مجدد به اورانیوم غنی شده 20 درصد را دارد، در توافق 19 ژوئیه دست به قیمت گذاری زده اند و برای آن، «مبلغ 2.8 میلیارد دلار» قیمت گذاشته اند؛ البته آن هم از حدود 100 میلیارد دلار درآمدهای مسدود شده ایران در بانک های خارجی. توجه به این برداشت از توافق تمدیدی از حیث چشم انداز توافق نهائی و جامع، ضروری است. زیرا ارنست، سخنگوی کاخ سفید در رابطه با همین توافق جدید اظهار داشته که: «ما هیچ چیز غیر از راه حل جامعی که اهداف ما را برآورده می‌کند را نمی‌پذیریم».

هرچند ایران با تمدید 4 ماهه، توانسته است تعلیق تحریم ها را به همان مدت افزایش دهد، اما به میزانی که بر روی ایجاد تعهدات جدید برای ایران کار شده، در مورد تعهدات جدید و متوازن غرب در این دوره، کار نشده است. البته هنوز متن کامل این توافق منتشر نشده است و امیدواریم با انتشار عمومی آن، همه دلسوزان نظام و منافع ملی بتوانند با ارزیابی کارشناسانه متن توافق مذکور، برای کمک به تقویت و ارزیابی منصفانه وضعیت موجود، تحقق منافع ملی ایران اسلامی و محقق شدن رهنمودهای مقام معظم رهبری، وظیفه حرفه ای خود را انجام دهند.




خلیه خودخوانده تکفیری، مقر حکومتی جالبی در موصل یافته است. از سرنوشت ۴۹ تبعه گروگان گرفته شده ترکیه در این شهر اطلاعی نیست و اردوغان در مهمانی افطاری ابراز ناراحتی کرده که چرا برادرانش چنین ظلمی کرده‌اند.

کد خبر: ۴۱۷۶۴۱
تاریخ انتشار:۲۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۰-19 July 2014
بازتاب اعلام رسمی خبر تمدید مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5وقتی ابوبکر البغدادی، خلیفه خودخوانده گروه موسوم به دولت اسلامی در آغاز ماه جولای در ویدئویی در حال سخنرانی برای مخاطبان خود در جریان نماز جمعه در مسجدی در شهر موصل عراق ظاهر شد، همگان به نشانه‌های موجود در این ویدئو و از جمله احتمال استفاده وی از ساعت گرانبها و مسائل پیرامون آن، از جمله اسلامی بودن این کار در چهارچوب تفکرات خلیفه و مانند آن مشغول شدند. این مسائل باعث شد، مسأله‌ای مهم فراموش شود، پس از این سخنرانی، البغدادی به مقر جدید خلافتش رفته بود؛ کنسولگری ترکیه در موصل. 
به گزارش «تابناک»، آمبرین زمان، خبرنگار اهل ترکیه به نقل از اثیل النجیفی، استاندار سابق نینوا تأکید دارد که کنسولگری ترکیه در موصل به مقر جدید خلافت تبدیل شده است. 
بلافاصله پس از یورش نیروهای داعش به کنسولگری ترکیه در موصل در دهم ژوئن و به گروگان گرفتن ۴۹ فرد حاضر در آن و از جمله اوزتورک ییلماز، سرکنسول ترکیه در موصل، دولت حزب عدالت و توسعه ترکیه، قانونی را به تصویب رساند که عملا بحث و گزارش‌های عمومی درباره این بحران را ممنوع می‌سازد. منطق اعلام شده این سانسور علنی این است که شاید مباحث عمومی در این باره، زندگی گروگان‌ها را به خطر بیندازد. 
اگر این استدلال تا حدی درست است، واقعیت این است که حوادث موصل دست کم به دلیل ضعف‌های امنیتی یک آبروریزی بزرگ برای دولت اردوغان است. النجیفی به مدتی طولانی همراه با رئیس سازمان اطلاعات ترکیه بر تخلیه کنسولگری موصل اصرار داشته‌اند، ولی داود اوغلو، وزیر خارجه نظر آن‌ها را وتو کرده و اصرار داشته که پرچم ترکیه همچنان باید در اهتزاز بماند. 
داعش نه تنها به کنسولگری ترکیه حمله برد، بلکه آن را اشغال هم کرد. اردوغان پر سر و صدا در این مورد از ترس تکفیری‌ها هیچ سخنی نگفته و برعکس به کسانی حمله‌ور شده که مدعی است، تلاش دارند «دولت اسلامی» را علیه وی تحریک کنند. اردوغان حتی به ایالات متحده هم درباره هر حمله هوایی در عراق هشدار داده است. 
به تازگی وی حتی داعش را که در ترکیه رسما یک گروه تروریستی شناخته شده، «یک سازمان» نامیده و از هیچ صفتی برای آن استفاده نکرده است. در یک مهمانی افطار وی خواستار آزادی گروگان‌ها شده و گفته «یک مسلمان چنین ظلمی به یک برادر مسلمان دیگر نمی‌کند». چنین سخنی این انتقاد را در پی داشت که چرا اردوغان داعش را برادر خود خطاب کرده است. 
در همین حال، کردهای عراق و سوریه، همچنان اردوغان را متهم می‌کنند که به داعش اجازه داده از ترکیه به عنوان پایگاه پشتیبانی برای حمله کردهای سوریه استفاده کند. درگیری بین گروه‌های تکفیری و کرد‌ها در پیرامون شهر کوبانی تشدید شده است؛ داعش کوبانی را دارای اهمیت استراتژیک می‌داند. 
تصور می‌رود که دست کم ۸۰۰ تن از کردهای ترکیه به سوریه رفته‌اند تا در نبرد با داعش به کردهای سوریه کمک کنند. احتمالا در ۱۹ جولای و در دومین سالگرد کنترل کوبانی توسط کرد‌ها، هزار نفر دیگر نیز به کردهای سوریه خواهند پیوست. در زمانی که کوبانی به شهری با اهمیت برای کرد‌ها تبدیل شده، آن‌ها اردوغان را به حمایت از داعش متهم می‌کنند و این به برنامه اردوغان برای مذاکره با «پ‌ک‌ک» آسیب می‌زند. 
النجیفی از اظهار نظر در مورد همکاری ترکیه و داعش در سوریه خودداری می‌کند و اظهار می‌دارد، از آنچه در سوریه می‌گذرد، آگاهی ندارد.
به گفته وی، داعش هفته‌ها پیش اعلام کرد، گروگان‌های ترکیه‌ای را به زودی آزاد خواهد کرد، ولی به نظر می‌رسد می خواهد آن‌ها را نگه دارد تا از دخالت نکردن ترکیه در عراق مطمئن باشد. 
کار‌شناسان غربی نیز بر این باورند که داعش انگیزه‌ای برای آزادی گروگان‌ها ندارد تا از انجام ندادن اقدام نظامی ترکیه علیه خود مطمئن باشد. 
این در حالی است که هرچند پرچم ترکیه از کنسولگری این کشور در موصل پایین کشیده شده، خلیفه خودخوانده هنوز پرچم خود را بر بالای آن نصب نکرده است.

هواپیمای حامل رئیس‌جمهور عراق لحظاتی پیش از فرودگاه «برلین» به مقصد «سلیمانیه» در کردستان عراق حرکت کرد
کد خبر: ۴۱۷۶۳۵
تاریخ انتشار:۲۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷-19 July 2014
هواپیمای حامل رئیس‌جمهور عراق لحظاتی پیش از فرودگاه «برلین» به مقصد «سلیمانیه» در کردستان عراق حرکت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از «السومریه نیوز»، لحظاتی پیش هواپیمای «جلال طالبانی» رئیس‌جمهور عراق از فرودگاه برلین به مقصد «سلیمانیه» در کردستان عراق به پرواز درآمد. گفته می‌شود که در این پرواز، اعضای خانواده، تیم پزشکی و تعدادی از نزدیکانش او را همراهی می‌کنند.
جلال طالبانی یک سال و 7 ماه پیش به سکته مغزی دچار شد و برای مداوا به آلمان اعزام شد.مسئولان اتحادیه میهنی همواره وضعیت وی را رو به بهبود اعلام کرده اند اما در این مدت بارها خبر مرگ او از سوی برخی منابع رسانه‌ای منتشر شد.
به نظر می‌رسد در آستانه انتخاب نخست‌وزیر عراق، بازگشت طالبانی که دارای نفوذ زیادی میان گروه‌های سیاسی است می‌تواند به آرامسازی فضای پر التهاب عراق و آشتی برخی گروه‌های سیاسی منجر شود. هرچند که وی اعلام کرده دیگر قصد ندارد برای تصدی پست ریاست‌جمهوری تلاش کند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد