سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


وی گفت: به دلیل تراکم دیدارهای وزیر امور خارجه، «حسین فریدون» گزارش تفضیلی از آنچه در دور اخیر مذاکرات انجام می شود را به اطلاع رییس جمهوری می رساند.
صفحه توئیتر دکتر حسن روحانی رییس جمهوری امروز (دوشنبه) درباره حضور «حسین فریدون» دستیار ویژه رییس جمهوری توضیحی ارائه کرد.
به گزارش ایرنا، در این صفحه توئیتر آمده است: «برادر روحانی به وین سفر کرد تا گزارش مبسوطی درباره مذاکرات ایران در وین به رییس جمهوری ارائه دهد.»در پی حضور حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهوری در ششمین دور مذاکرات جامع وین 6، برخی رسانه ها به گمانه زنی های بی اساسی پرداختند که یک عضو هیات مذاکره کننده هسته ای در این باره توضیحاتی ارائه کرد.
وی گفت: به دلیل تراکم دیدارهای وزیر امور خارجه، «حسین فریدون» گزارش تفضیلی از آنچه در دور اخیر مذاکرات انجام می شود را به اطلاع رییس جمهوری می رساند.
وی افزود: با توجه به تراکم دیدارها و فشردگی جلسات سیاسی و فنی هیات ایرانی با اعضای مختلف گروه 1+5، امکان عزیمت و حضور «محمد جواد ظریف» در تهران برای ارایه گزارش به رییس جمهوری وجود نداشت.
وی یادآور شد: بر این اساس و بنا به درخواست وزیر امور خارجه، آقای فریدون برای حضور در این دور از مذاکرات به وین سفر کرد تا گزارش تفضیلی از آنچه که در دور اخیر مذاکرات روی داده است را به اطلاع حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» برساند.این عضو تیم مذاکره کننده هسته ای، طولانی بودن این دور از مذاکرات در وین را امری بدیهی دانست و رسانه ها را از هرگونه گمانه زنی بی اساس بر حذر داشت.



گزارش نهایی پنتاگون درباره وضعیت عراق قرار است در اواخر هفته جاری به منظور تصمیم گیری درباره مداخله احتمالی نظامی در بحران عراق به چاک هاگل وزیر دفاع آمریکا تسلیم شود.
بر اساس یک گزارش وزارت دفاع آمریکا که به منظور ارزیابی وضعیت عراق برای مداخله احتمالی نظامی آمریکا تهیه شده است، ارتش عراق ارتشی دو پارچه توصیف شده که توان دفاع موثر از بغداد را در صورت حمله  گروه تروریستی داعش ندارد.

به گزارش عصر ایران روزنامه نیویورک تایمز آمریکا نتیجه یک گزارش وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) را منتشر کرده است که ظاهرا از سوی مشاوران نظامی آمریکایی اعزام شده به عراق در یک ماه گذشته تهیه شده است.
این گزارش می گوید ارتش عراق یکپارچگی خود را از دست داده است و فرماندهان نظامی آمریکا می توانند تنها روی نیمی از ظرفیت این ارتش برای مقابله با گروه داعش حساب کنند.

ارزیابی آمریکا از توان ارتش عراق برای مقابله با داعش

بر اساس این گزارش نیمی از ارتش عراق عملا فرمان بر و حامی دولت مالکی نیستند و نیمی دیگر که حامی دولت قانونی عراق است، از گروه های شبه نظامی شیعه تشکیل شده است که تحت نفوذ ایران قرار دارند.
این گزارش ارزیابی بد بینانه ای نسبت به توان ارتش عراق برای دفاع از شهر بغداد در صورت حمله گروه تروریستی داعش دارد و می گوید بغداد در صورت حمله داعش آسیب پذیر خواهد بود.
این مدعا در حالی است که اخیرا عمار حکیم رییس مجلس اعلای اسلامی عراق در سخنانی به گروه تروریستی داعش هشدار داد در صورتی که بخواهد به بغداد نزدیک شود، از سوی نیروهای عراقی غافلگیر خواهد شد.
همچنین این گزارش می گوید نیروهای ارتش عراق به تنهایی قادر به  مقابله با تروریست های داعش نیستند و برای این کار نیاز به پشتیبانی و حمایت خارجی دارند.
گزارش نهایی پنتاگون درباره وضعیت عراق قرار است در اواخر هفته جاری به منظور تصمیم گیری درباره مداخله احتمالی نظامی در بحران عراق به چاک هاگل وزیر دفاع آمریکا تسلیم شود.
نیویورک تایمز می نویسد: آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی و همزمان با دریافت یک گزارش اطلاعاتی محرمانه مبنی بر احتمال  آسیب پذیر بودن فرودگاه بغداد در حمله گروه داعش، 200 مشاور نظامی ، 6 هلی کوپتر آپاچی و تعدادی هواپیمای بدون سرنشین شناسایی به عراق اعزام کرد.
آمریکا تا کنون علی رغم درخواست چند باره دولت عراق مبنی بر پوشش هوایی حملات ارتش عراق علیه داعش ، از مداخله مستقیم نظامی در بحران عراق و بمباران مواضع داعش اجتناب کرده است.

«عبدالله دوم» پادشاه اردن در سوریه

آیا ممکن است سیاست‌ فشار آمریکا و عربستان بر اردن برای تبدیل کردن این کشور به اردوگاه آموزشی تروریست‌های سوریه، شاه اردن را به خروج از دایره همپیمانان و حرکت به سوی دمشق سوق دهد؟ کاری که پدرش «ملک حسین» با «حافظ اسد» کرد؟

خبرگزاری فارس: «عبدالله دوم» پادشاه اردن در سوریه

به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه لبنانی «الاخبار»، در مقاله‌ای به قلم «ناهض حتر» گفت: آیا باور می‌کنید که عربستانی که پولهایش از پارو بالا می‌رود هنوز برای تحقق پیمانش با آمریکا از کمک به خزانه دولت اردن خودداری می‌کند؟

این کار ریاض البته خساست نیست بلکه یک رویکرد سیاسی پیچیده است که واشنگتن و ریاض در قبال یکی از کشورهای همپیمان خود پیش گرفته، آیا این دو کشور تلاش می‌کنند اردن را وادار کنند که به صورت کامل طرح‌های واشنگتن و ریاض درباره سوریه و اسرائیل را اجرایی کند یا اینکه به دنبال آن هستند تا اردن را به لبه پرتگاه رسانده و ساقط کنند.تا زمان نگارش این مقاله میزان بدهی اردن به 27 میلیارد دلار رسیده است که ممکن است هر روز افزایش پیدا کند، در این میان پیشنهاد غیر علنی عربستان برای خرید جنگی در مرز اردن و سوریه وجود دارد که تا کنون بارها از سوی امان رد شده است.

از سوی دیگر نیز باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد داده که نیم میلیارد دلار برای آموزش معارضان سوری معتدل در خاک اردن اختصاص پیدا کند و به این ترتیب سهم کمی نصیب اردن می‌شود و در عوض کشور به پایگاه افراد مسلح تبدیل خواهد شد.اردن درباره این پیشنهاد گفته که هنوز پاسخ رد نداده و برخی نیز از پاسخ قاطع سوریه نگران هستند زیرا آموزش پنهانی صدها معارض مسلح سوری به وسیله نیروهای آمریکایی یک مسئله است در حالی که آموزش هزاران نیروی معارض سوری به همراه حضور گسترده نیروهای آمریکایی به معنای درگیر شدن در جنگ و هرج و مرج است و این در حالی است که بارها اثبات شده افرادی که در قالب گروه‌های معتدل آموزش دیده‌اند به محض اینکه پایشان به سوریه رسیده به داعش پیوسته‌اند.در ادامه این مقاله آمده است: داعش (دولت اسلامی عراق و شام) در اردن دارای زمینه اجتماعی مساعد است و علاوه بر آنها باقی مانده حزب منحله بعث عراق نیز در اردن حضور دارند که ممکن است در این صورت حضور معارضان مسلح سوری برای اردن مسأله ساز شوند از سوی دیگر معارضان ملی گرایی که از ادامه فساد در کشور خسته شدند فکر می‌کنند بهتر است اجازه دهند کشوری که در سیاست با لیبرال‌ها و ملی گراها تعامل می‌کند در حالی که در مسائل امنیتی با تروریست‌های «القاعده و جبهه النصره» همکاری می‌کند به، دست داعش سقوط کند.

در حالی که «ناصر جوده» وزیر خارجه اردن اعلام می‌کند که می‌توان با خطر داعش به کمک تسلیحات نظامی برخورد کرد، مناطقی که در اشغال داعش قرار گرفته از مساحت کل اردن بیشتر است و منابع مالی فراوانی بر خلاف اردن، به این گروه تروریستی تزریق می‌شود.اردن تا کنون در حمایت از گروه‌های بعثی «عزت الدوری» معاون  دیکتاتور معدوم عراق، در عراق دچار اشتباه شده و به مالکی پشت کرده  و حمایتش از مناطق سنی نشین عراق که اکنون در اشغال داعش است به تهدیدی امنیتی برای اردن تبدیل شده است.از سوی دیگر همپیمانی اردن با منطقه کردستان نیز دیری نخواهد پایید زیرا این منطقه به صحنه رقابت ترکیه که دشمن اردن است و اسرائیل که تلاش می‌کند زمینه تجزیه کردستان از عراق را فراهم کند تبدیل شده است.وضعیت اردن را می‌توان به اختصار اینگونه توصیف کرد: بحران مالی، رکود اقتصادی عمیق، خفقان اجتماعی و سیاسی رو به رشد، شکاف در هویت ملی، رشد روز افزون دیدگاه‌های تکفیری، خطر احتمالی از جبهه شرقی و شمالی کشور، نخبه سیاسی ناتوان، طبقه حاکمی که حاضر نیست کوتاه بیاید تا پیمانی ملی برای مقابله با تهدید‌ها ایجاد شود.این وضعیت برای اسرائیل جذاب است زیرا می‌تواند در سایه «حمایت» از اردن، برنامه خود برای پرونده فلسطین را در کرانه باختری و رود اردن اجرا کند در حالی که غزه را تا مرز نابودی مورد هدف حملات خود قرار می‌دهد و از سوی دیگر مصر را وادار می‌کند که به توافق‌های دوران مبارک و مرسی پایبند باشد.

تنها راهکاری که در حال حاضر پیش روی اردن قرار دارد این است که در داخل توافقی استراتژیک با جریان‌های ملی گرا و عشایر ایجاد کند و در خارج نیز با دمشق به توافق برسد تا به این ترتیب از دایره همپیمانان دشمن خارج شود.شاید زمان آن فرا رسیده که عبدالله دوم پادشاه اردن به دمشق سفر کرده و با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کند همانگونه که «ملک حسین» پدرش و پادشاه وقت اردن با «حافظ اسد» پدر بشار اسد و رئیس جمهور وقت سوریه برای رها شدن از طرح «فدرالی شدن اراضی اشغالی» در  دهه هشتاد میلادی دیدار کرده بود.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930423000399#sthash.YkcaLqW9.dpuf

حملات ارتش اسرائیل به غزه از زمین، دریا و هوا که از بامداد روز سه شنبه گذشته آغاز شد همچنان ادامه دارد و تاکنون 184 کشته برجای گذاشت که 37 نفر آنها از کودکان هستند.
اولین پهپاد حماس در آسمان اسرائیل به پرواز درآمد.
به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری ها، حماس روز دوشنبه برای نخستین بار هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) به آسمان اسرائیل فرستاد.
این پهپاد یکی از انواع پهپادهای ایرانی "ابابیل" است که شاخه نظامی حماس توانست آن را در آسمان اسرائیل به پرواز درآورد.
اسرائیل اعلام کرد سامانه ضدموشکی گنبد آهنین در آسمان شهر ساحلی "اسدود" در جنوب اسرائیل توانست یک فروند هواپیمای بدون سرنشین مسلح را ردیابی، هدف گیری و سرنگون کند.

پرواز پهپاد ابابیل در آسمان جنوب اسرائیل

جزئیات پرواز اولین هواپیمای ایرانی حماس در آسمان اسرائیل

این در حالی است که گردان های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد پهپاد این گروه تا شهر تل آویو نیز توانسته است حرکت کند اما این خبر را ارتش اسرائیل تایید نکرد.
گردان های قسام همچنین اعلام کرد دارای سه نمونه از پهپاهایی است که نام آنها را ابابیل -1 اعلام کرده است. 
این سه نمونه شامل "A1A" دارای کاربرد اطلاعات و شناسایی، "A1B"  دارای کاربرد هجومی و "A1C" دارای کاربرد هجومی و انتحاری هستند.
ابابیل یکی از انواع پهپادهای ساخت ایران است.

پهپاد ابابیل در مانور نظامی ارتش ایران

جزئیات پرواز اولین هواپیمای ایرانی حماس در آسمان اسرائیل
184 شهید در حملات اسرائیل به غزه

حملات ارتش اسرائیل به غزه از زمین، دریا و هوا که از بامداد روز سه شنبه گذشته آغاز شد همچنان ادامه دارد و تاکنون 184 کشته برجای گذاشت که 37 نفر آنها از کودکان هستند.این آمار از تعداد شهدای حمله قبلی اسرائیل به منطقه غزه در نوامبر 2012 نیز بیشتر شده است.
همزمان حملات موشکی از غزه به سمت مناطق مختلف اسرائیل به ویژه جنوب این رژیم ادامه دارد.
ارتش اسرائیل از اهالی شمال غزه خواست منازل خود را ترک کنند . این موضوع باعث شد هزاران نفر از ساکنان شمال منطقه غزه با ترک منازل مسکونی خود به مناطق دیگر برود.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا هم در دومین مکالمه تلفنی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به وی درباره مهاجرت دادن اجباری مردم از خانه هایشان در شمال منطقه غزه هشدار داد و گفت: تصاویر این افراد و قربانیان کودک باعث می شود انتقادات گسترده بین المللی علیه اسرائیل به راه بیافتد. راه حل دیپلماتیک بهتر از حملات اسرائیل به منطقه غزه است.همزمان مصر هم طرحی را برای توقف حملات اسرائیل به غزه مطرح کرد. این طرح شامل آتش بس فوری، بازگشایی گذرگاه های منطقه غزه و آسان سازی حرکت افراد و کالا به این منطقه است.
قرار است در صورت موافقت حماس و اسرائیل، این آتش بس از امروز سه شنبه اجرایی شود.


روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
مفتی وهابی عربستان، از سپاه جن برای کمک به داعش استمداد کرد!

«محمد العریفی» چهره سرشناس وهابی در عربستان و صاحب فتوای «جهاد نکاح» مدعی شد که گروهک تروریستی - تکفیری «دولت اسلامی عراق و شام» موسوم به «داعش» اخیراً سپاهی از جن تشکیل داده است. 
وی در ادامه اظهاراتش که بیشتر به توهم شبیه است تا واقعیت،‌گفت: «رافضی»ها از تمامی نیروهای خود علیه «داعش» استفاده می‌کنند از همین رو بر مسلمانان واجب است که به هر نحوی از خلافت اسلامی پشتیبانی کنند!



بتازگی دادگاهی در آمریکا درخواست استیناف کشور را برای مصادره یک میلیارد و 75 میلیون دلار دارایی های ایران در بانکهای خارجی رد کرده و قرار شده این پول به بازماندگان سربازان آمریکای داده شود که در انفجار آسایشگاه سربازان آمریکایی پیاده شده در بیروت در 1983 کشته شده اند.
کد خبر: ۴۱۶۴۱۷
تاریخ انتشار:۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵-15 July 2014
خسرو معتضد در روزنامه قدس نوشت:

ملت ایران قرنها طعم فقر و فاقه، غارت اموالش، به یغما بردن دسترنجش، قتل و کشتار و ویرانگری بیگانگان و ظلم و ستم فرمانروایان و حاکمان بی رحم زراندوز را چشید تا در اوایل قرن بیستم میلادی دری به تخته خورد، چشمه های نفت و چاه های کم عمقی که با رنج کم امواج زرخیز نفت از آن فوران می کرد به دست انگلیسی ها شناسایی و استخراج شد و مورد بهره برداری قرار گرفت به شرکت ورشکسته اکتشافات و استخراجات اولیه، شرکت نفت برمه و شرکتی به نام شرکت نفت بختیاری که کارگزاران ویلیام ناکس دارسی تأسیس کرده بود به شرکتهای زرساز با اوراق سهام گرانبها تبدیل کرد.

انگلیسی ها میلیونر و میلیاردر شدند. یکی از بزرگترین شرکتهای نفت عالم به نام «شرکت نفت انگلیس و ایران» را تأسیس کردند که بدنامی و کار و زحمتش و دشمنی روسها با ایران از آن ما بود (روسها می گفتند چرا به ما هم ایالاتی برای استخراج نفت نمی دهید؟) و ثروت و زرق و برق و بالا رفتن بهای سهام و تأسیس 92 شرکت فرعی و خوشبختی و رفاه از انگلیسی ها. سهم ناچیزی مانند لقمه ای باریک جلوی ما می انداختند که طی حدود پنجاه سال به 109 میلیون لیره نرسید، اما هر سال میلیونها لیره سود می بردند و چون شرکت در شهر گلاسکو به ثبت رسیده بود مالیات را هم به خزانه انگلیس می دادند. وقتی نفت ملی شد 28 ماه ما را محاصره دریایی کردند.

میزان تولید و صدور سالانه از 32 میلیون تن به صد هزار تن رسید و پس از 28 مرداد 1332 به عنوان غرامت ما را جریمه کردند و 400 میلیون دلار غرامت عدم صدور نفت و ضرر و زیان شرکت نفت انگلیس و ایران از ما گرفتند (البته به صورت نفت) و 600 میلیون دلار هم کنسرسیوم از نفت ایران به عنوان سرقفلی به انگلستان و شرکت داد.

در طول تاریخ ما گاهی پس از شکست‌های نظامی ایالاتی را از دست داده ایم و غرامات پولی و زر و سیم به زور از ما گرفته شده است، مثلاً در زمان ساسانیان گاهی ناچار می شدیم به روم غرامت و ابریشم بدهیم. وقتی در جنگی پیروز می شدیم چند برابر آن را از روم پس می گرفتیم.

در زمان صفویه دیار بکر و بغداد را از دست دادیم، در عوض ترکان عثمانی را از آذربایجان و کردستان و کرمانشاه راندیم و ابریشمی را که در زمان شاه محمد خدابنده می دادیم، ندادیم.

در زمان قاجاریه هفده ولایت قفقاز از ایران جدا شد. در زمان ناصرالدین شاه افغانستان و بحرین و دو سوم بلوچستان (مکران) جدا شد. اما عجیب است که این روزها در عالم صلح و بدون جنگ، آمریکای مدعی دموکراسی هر چند گاه ثروتها و اموال ما را به قول راهزنان قدیم چپو می کند.

بتازگی دادگاهی در آمریکا درخواست استیناف کشور را برای مصادره یک میلیارد و 75 میلیون دلار دارایی های ایران در بانکهای خارجی رد کرده و قرار شده این پول به بازماندگان سربازان آمریکای داده شود که در انفجار آسایشگاه سربازان آمریکایی پیاده شده در بیروت در 1983 کشته شده اند.

من نمی فهمم مگر ما وکیل حقوقی نداریم. در بیروت صدها دسته و فرقه و گروه مسلح بوده اند. انفجار آسایشگاه سربازان آمریکایی چه ربطی به ایران دارد؟ اگر آمریکایی ها اسنادی در این باره در دست دارند چرا منتشر نمی کنند؟
چندی پیش نیز کمپانی کرسنت درخواست 18 میلیارد دلار خسارت از ایران بابت نقض و لغو قرارداد نفت در جنوب کرد.

یک شرکت نفتی آذربایجان قفقاز نیز بابت سواپ نفت که وزیر اسبق نفت صدور آن را متوقف کرده از ایران مطالبه 5 میلیون دلار غرامت کرده است.

خواهید دید انگلیسی ها نیز بابت تظاهرات خودجوشانی که وارد سفارتخانه در تهران و رزیدانس آنان در قلهک شدند و احساسات وطنی خود را با به دست آوردن مقداری کاغذ سفید کهنه و شکستن چند مجسمه و گم شدن چند تابلوی رنگ و روغنی نشان دادند، ده بیست میلیون پوند یا یورو مطالبه کرده آن را حسب حکم دادگاه اولدبایلی لندن از اموال منقول و غیرمنقول ایران در لندن وصول خواهند کرد.

من نمی دانم آمریکا در سالهای 1332 تا 1339 چند میلیون دلار به ما کمک نظامی و غیرنظامی کرد گمان نمی کنم به 500 میلیون دلار رسیده باشد، اما این روزها اموال ما را مانند یتیم پدر مرده و تاجرزاده جوان می دزدند و به هر بهانه ای می برند، در حالی که دولت هر ماه عزا می گیرد یارانه های مردم را چگونه بپردازد و سبد کالا را چگونه پر کند.

هر شرکت، هر فرد حقیقی یا حقوقی که بیکار می شود به دادگاه های آمریکا شکایت کرده میلیارد میلیارد دلار غرامت می گیرد. شما دیدید این 1+5 برای استرداد 5/4 میلیارد دلار پول نفت ایران چه بامبولهایی به کار بستند و حدود یک سال است ما را می چزانند و 500 میلیون، 500 میلیون دلار، در اقساط هشتگانه پس می دهند.

راستی نمایندگان مجلس چکار می کنند؟ وزارت امور خارجه خواب است یا بیدار؟ خدا را خوش می آید در تمام دنیا محکوم شویم و اموال ملت ایران را که قرنها فقیر و گرسنه بود، حالا که به نوایی رسیده بچاپند و هر کس در جایی مورد انفجار و آسیب قرار گرفت تقدیمش کنند؟

شنیدم چند میلیارد دلار هم قرار است به بازماندگان انفجار برجهای دوقلو بپردازند آخر به ما چه مربوط است؟
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد