سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز




گروهک تروریستی داعش شنبه این هفته تصاویری از نماز جمعه شهر موصل منتشر کرد که در آن مدعی حضور «ابوبکر البغدادی» سرکرده این گروه شد؛ تروریستی که گفته می‌شود آن قدر فوتبالیست ماهری بوده که با مسی مقایسه می‌شود.
مجله مهر: هفته پیش گروهک تروریستی «داعش» با بیانیه ای نام خودش را به «دولت اسلامی» تغییر داد. بعد از آن «ابومحمد شامی» سخنگوی داعش بیانیه ای صوتی منتشر کرد که در آن بغدادی خلیفه همه مسلمانان جهان معرفی شد. همچنین طبق این بیانیه همه مسلمانات جهان باید با البغدادی بیعت کنند و او را خلیفه خود بدانند.بعد از این بیانیه، برگزاری نماز جمعه هفته گذشته موصل برای داعش بسیار جدی شد. به گفته « ابراهیم الطائی» عضو شورای شهر موصل، عناصر داعش شهروندان موصل را با بلندگو به شرکت در نماز جمعه دعوت کردند. همچنین تاکید کردند عدم شرکت در نماز جمعه تخلف و مجازات آن 50 ضربه شلاق است. مراسم نماز جمعه شهر موصل در مسجد نورالدین از مشهور ترین اماکن مذهبی این شهر برگزار شد. در ویدئوی منتشر شده از این مراسم فردی با ریش انبوه و عبا و عمامه مشکی ادعا می کند ابوبکر البغدادی است و در سخنان خود می گوید: «من رهبر شما هستم، هر چند که بهترین شما نیستم. پس اگر دیدید که به حق عمل کردم مرا حمایت کنید و اگر دیدید اشتباه کردم، مرا نصیحت کنید» این ویدئو یک روز بعد از شایعه احتمال زخمی شدن بغدادی در سایت های وابسته به داعش منتشر شد. اما یک مقام عراقی در گفتگوی خود با بی بی سی این فرد را بدل بغدادی دانست. همچنین امروز کمیته امنیتی شورای استانداری نینوا در بیانیه ای اعلام کرد: شخصی که در این تصاویر به سخنرانی مشغول است «ابوبکر الخاتونی» والی موصل است نه بغدادی. این بیانیه ادامه داده که «ابوبکر البغدادی» اصلا در موصل حضور ندارد. موضوعی که هویت سرکرده داعش را دوباره به چالش کشیده است.

 

دکتر دعا و ادعاهایش

اطلاعات دقیق و تایید شده ای از بغدادی در دسترس نیست. اما در زندگینامه منتشر شده توسط حامیانش نام واقعی او «ابراهیم عواد ابراهیم علی البدری السامرایی»  و متولد 1971 در شهر سامرا ذکر شده است. ظاهرا خانواده وی معروف و غالبا روحانی و معلم دینی بوده اند. طبق زندگینامه ای که از وی در سایت های اینترنتی هواخواهانش منتشر شده البغدادی دارای مدرک دکترای علوم اسلامی از دانشگاه بغداد است. او تا مدتها  با نام مستعار « دکتردعا» خود را معرفی می کرد. یک حساب کاربری در توئیتر نیز چند وقت پیش به افشای پشت پرده مناسبات القائده و شخصیت ابوبکر البغدادی پرداخت. به گفته مالک این حساب نام اصلی البغدادی « ابراهیم عواد ابراهیم بوبدری بن عرموش» است. ابوبکر کنیه مستعار و بغدادی لقب جنبشی وی است. چون او اصلا اهل بغداد نیست. یکی از شرایط خلافت تکفیری ها این است که باید نسبشان به قریش برسد. بغدادی ادعا می کند که نسبش به امام حسن بن علی (ع) می رسد در حالی که اعضای عشیره بوبدری چنین ادعایی ندارند. در سال 2009 نیز گروه نسب شناسان علوی و هاشمی، ادعای وی را در مورد هاشمی بودن رد کردند.

 
القاعده دوست دیروز، آشنای امروز

گفته می شودالبغدادی، در زمان حمله آمریکا به عراق، از روحانیون یکی از مساجد سامرا بوده است. برخی نیز معتقدند در زمان حکومت صدام، او جزو یک گروه مسلح افراطی بوده. برخی نیز می گویند او چهارسال در اردوگاهی به نام «بوکا» که بسیاری از سران القائده بودند زندانی بوده است و همنشینی او با افراطیون محبوس در این زندان اعتقادات وی را به این وضع کشانده است.درباره سرکرده داعش این را هم گفته اند که وی در زمان آزادی از این زندان به نگهبانان گفته است که یک روز آنها را در نیویورک ملاقات خواهد کرد. البغدادی در سال 2009 به گروه نوپای «دولت اسلامی عراق» پیوست و از فرماندهان آنجا شد. در همین سال دولت آمریکا رسما نام بغدادی را به عنوان تروریست اعلام کرد و به ازای هرگونه آمار و اطلاعات که منجر به شناسایی و دستگیری وی شود جایزه 10 میلیون دلاری تعیین کرد. اما بغدادی همچنان به فعالیت های تروریستی اش ادامه داد. بعد از بحران سوریه و هجوم تکفیری ها از سراسر جهان به این کشور, البغدادی برای آن‌که در حاشیه قرار نگیرد شاخه ای از گروهش را به نام النصره راهی سوریه کرد که به این ترتیب «شام» را نیز کنار اسم «دولت اسلامی عراق » گذاشت تا داعش شکل بگیرد. با قدرت گرفتن النصره، شاخه داعش البغدادی از قدرت این زیر شاخه که از طریق القائده نیز حمایت می شد ترسید و با دوستان و زیردستان قدیمی خود به اختلاف خورد. حالا النصره را می توان ماری در آستین داعش نامید. اما به گفته برخی، البغدادی همچنان قوی ترین رهبر در بین گروه های افراطی است.

* لیونل مسی که شیخ نامرئی شد

ابوبکر البغدادی برخلاف همتایان گذشته اش تا کنون عکس و ویدئوی مشخصی از خود منتشر نکرده است. تاکنون فقط دو عکس تایید شده از وی منتشر شده است. به گفته یکی از افسران داعش بسیاری از اعضای گروه داعش تاکنون البغدادی را ملاقات نکرده اند. آنها هم که او با او ملاقات داشته اند البغدادی را با نقاب و پوشش کامل دیده اند. روزنامه انگلیسی «ساندی تلگراف»، در گزارشی به داستان تبدیل شدن البغدادی از یک محقق خجالتی و فوتبالیست ماهر به یکی از خطرناک ترین تروریست های جهان پرداخته است. به گزارش این روزنامه فردی به نام «ابوعلی»، عضو تیم فوتبالی بود که البغدادی نیز در آن بازی می کرد. ابو علی می گوید البغدادی آن‌قدر بازیکن خوبی بود که او را با « لیونل مسی» ستاره آرژانتینی مقایسه می کردند. کسی چه می داند؟ شاید همین تشبیه سرکرده فوتبالیست داعش به مسی سبب شده تا آنها در روزهای برگزاری جام جهانی در صفحه توئیتر خود، از لیونل مسی برای پیوستن به داعش دعوت رسمی کنند.

* صف ببندید توبه کنید

هم اکنون صف های طولانی در موصل تشکیل شده که به آن صف توبه گفته می شود. داعش، شهروندان موصلی را وادار کرده تا در این صف ها بایستند و ضمن توبه کردن از گذشته خود، با البغدادی بیعت کنند.

 
همچنین داعشی ها برای 11 هزار نفر از افراد حاضر در مناطق مرزی عراق و سوریه گذرنامه داعشی صادر کرده اند. که روی جلد آن نوشته شده:«اگر به دارنده این گذرنامه آسیبی برسد، ارتش‌ها را به خاطرش به حرکت در می آوریم»


داعشی‌ها البته خودروهای مخصوص به خود هم دارند. خودروهایی که با  نشان خلافت خودخوانده داعش شماره‌گذاری شده است. مثل این لندکروز که نمره داعش در استان نینواست.

 

ماجرای داعش و سرکرده عجیب و غریبش همچنان ادامه دارد. ماجرای تروریست‌هایی که انگار بازی مورد علاقه شان قایم باشک بازی است و کم کم می‌شود هویت‌شان را از شناسایی حامیان‌شان شناخت.


یک روزنامه انگلیسی اعلام کرد که دو معاون اصلی ابوبکر البغدادی از مقامات بلند پایه ارتش رژیم سابق عراق بودند.
 مهر: روزنامه انگلیسی  دیلی تلگراف با انتشار گزارشی فاش کرد که دو نفر از معاونان "ابوبکر البغدادی" از مقامات بلند پایه در ارتش رژیم بعث سابق عراق بودند.

در این گزارش تصریح شده است: طبق اسناد موجود، "أبوعلی الانباری" یکی از دو معاون اصلی بغدادی، در ارتش صدام سرلشگر بوده است و هم اکنون مسئولیت مدیریت عملیات نظامی داعش در سوریه  را بر عهده دارد.

"أبومسلم الترکمانی" دیگر معاون سرکرده داعش نیز در سازمان اطلاعات جنگی عراق با رتبه سرهنگ دومی در زمان صدام فعالیت می کرد.

اشخاص دیگری نیز همراه با ترکمانی و الانباری زنجیره فرماندهی داعش را برعهده دارند که دنباله این زنجیره تا رؤسای مناطق پیش می رود.

در این گزارش تصریح شده است که پس از اعلام خلافت اسلامی توسط داعش، این گروه در دو زمینه فعالیت می کنند ، فعالیت نظامی در عراق و سوریه و دیگری اداره امور روزانه در مناطق تحت سیطره این گروه تروریستی زمینه های فعالیت داعش است.

به موجب این گزارش، اسنادی که ارتش عراق پس از حمله به منزل یکی از سرکردگان داعش به دست آورده اطلاعات زیادی در خصوص جزئیات دقیق ترکیب جمعیتی داعش و نحوه اداره آن و سرکردگان این گروه تروریستی به دست آورده است.در این گزارش به اظهارات "هشام الهاشمی" تحلیلگر مسائل سیاسی که گفته می شود به اسناد مذکور دسترسی دارد استناد شده است.
وی اعلام کرد: بغدادی به مثابه یک چوپان است و معاونان وی بمثابه سگهای نگهبان هستند، و قدرت چوپان به سگهایش وابسته است.
الهاشمی در ادامه افزود: معاونان بغدادی عوامل اصلی قوت گرفتن وی هستند و از سیطره وی بر اوضاع محافظت می کنند.وی اظهار داشت: زمانی که داعش موصل را به اشغال خود در آورد،  توانست حدود یک میلیارد و پانصد میلیون دلار به دست آورد به علاوه آن که اعضای این گروه تروریستی در عملیاتهای متعدد توانستند غنیمتهایی را به دست بیاورند که از جمله آنها ابزاری بود که ساخت آمریکا بود از جمله خودروها و تسلیحات نظامی که بیش از یک میلیارد دلار ارزش داشت.

یک برآورد مهم اطلاعاتی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و نقش عربستان در عملیات «صخره سخت»
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۴
 
رژیم صهیونیستی از آغاز دور جدید حملات به غزه هر جنایت جنگی که خواسته، انجام داده است.
یک برآورد مهم اطلاعاتی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و نقش عربستان در عملیات «صخره سخت»
گروه بین الملل جهان نیوز ـ این رژیم تاکنون بیش از ۹۰ نفر فلسطینی را در نواز غزه به شهادت رسانده و هر لحظه به شدت حملات خود نیز افزوده است. بیش از ۴۰۰ حمله به نوار غزه صورت پذیرفته که بسیار قابل تامل می باشد.

با این وجود برخی اخبار دریافتی خبرنگار جهان نیوز از یک برآورد اطلاعاتی مهم نشان می دهد که عوامل زیر از جدی ترین دلایل حملات گسترده رژیم صهیونیستی با عنوان «صخره سخت» به غزه بوده است.

الف: عربستان سعودی طی ماه های اخیر به خصوص از زمان آغاز دور جدید مذاکرات هسته میان ایران و گروه ۱+۵ به رژیم صهیونیستی به شدت نزدیک شده است. این نزدیکی همکاری بی سابقه اطلاعاتی و منطقه ای را در پی داشته است.

ب: دستگاه اطلاعات عربستان سعودی معتقد است برای تضعیف ایران پس از درگیر کردن گسترده سوریه، حزب الله و عراق به گروه های تکفیری در مرحله بعدی باید حماس و جهاد اسلامی نیز به عنوان بازوهای ایران در فلسطین نیز به شدت تضعیف شود.

ج: پس از هماهنگی میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی، آمریکایی ها نیز از این حمله اطلاع پیدا و آن را تایید می کنند. در این میان مقرر شده است آمریکایی ها تنها با رضایت رژیم صهیونیستی و عربستان و پس از برآورد دقیق عدم به صرفه بودن ادامه جنگ، به عنوان میانجیگری برای حل و فصل درگیری به موضوع ورود پیدا کنند.

در همین حال، عوامل ذیل نیز به صورت اجمالی دیگر دلایل حمله رزیم صهیونییستی به نواز غزه از طرف کارشناسان مطرح شده است:

۱- تنش‌ها بین رژیم اسرائیل و فلسطینی‌ها پس از آن شدت گرفت که هفته گذشته یک نوجوان فلسطینی به‌نام محمد ابوخضیر در شرق بیت‌المقدس زنده زنده سوزانده شد. این جنایت هولناک می توانست در افکار عمومی نفرت بی سابقه ای از اسراییل را به جای بگذارد. رژیم صهیونیستی اینک با حمله به غزه تلاش می کند که این اتفاق غیرانسانی را از اذهان دور کند.

۲- مسابقات جام جهانی فوتبال در برزیل به روزهای اوج خود رسیده است، افکار عمومی در دنیا با تلاش گسترده رسانه های غربی متوجه برزیل و اتفاقات آن است. بازتاب حمله به غزه در چنین شرایطی بسیار کمتر مورد توجه قرار می گیرد و بنابراین حمله فلسطین در چنین شرایطی فرصت بسیار مناسبی است.

۳- چندی قبل جسد سه شهرک‌نشین اسرائیلی حوالی روستای حلحول در شهر الخلیل واقع در کرانه باختری پیدا شد. شکست اطلاعاتی اسراییل در پیدا کردن عوامل اصلی این اتفاق سبب شکست هیمنه و فشار افکار عمومی در میان شهروندان این رژیم شد. نتانیاهو با حمله به غزه تلاش می کند فشار افکار عمومی در داخل این رژیم را بکاهد و از این شکست اطلاعاتی یک پیروزی بسازد.

۴- پس از سوریه اینک عراق نیز به عنوان عضوی مؤثر در محور مقاومت درگیر تحولات داخلی و حمله داعش است. برداشت رژیم صهیونیستی این است که اینک محور مقاومت در جبهه های متعددی درگیر است و مقابله با صهیونیست ها برای آنها بسیار سخت شده است.

۵- دور جدید مذاکرات سازش با مطالبات و توقعات بالای رژیم صهیونیستی به بن بست رسید. رژیم صهیونیستی تلاش می کند با حمله به غزه ضمن تضعیف حماس، دست برتر در مذاکرات پیدا کند و طرف فلسطینی را از برخی خواسته ها مانند تشکیل دولت مستقل فلسطینی تا مدتی طولانی عقب براند.




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد