سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز



اگر مقاومت عراقی ها در برابر داعش می توانست به قیمت جان شان تمام شود، اندک صرفه جویی ما ایرانی ها در مصرف آب، هیچ هزینه ای برای مان ندارد... هر کدام از ما، لااقل این قدر عُرضه داریم که به طور متوسط در هر روز، فقط یکی دو لیتر کمتر آب مصرف کنیم.
عصرایران - وقتی تروریست های داعش وارد عراق شدند و به سمت موصل - دومین شهر بزرگ این کشور - حرکت کردند، نه تنها مردم در برابر آنها مقاومتی نکردند بلکه حتی نیروهای ارتش و پلیس نیز به وظیفه خود عمل نکردند و فرار را بر قرار ترجیح دادند.
بدین ترتیب، موصل و بعد از آن، چند شهر دیگر عراق سقوط کرد و داعش بر آنها مسلط شد.

یییی
عدم مقاومت مردم و نیروهای عراقی در برابر داعشی هایی که تعدادشان اندک بود، مورد نکوهش مردم ایران قرار گرفتند زیرا رفتار منفعلانه عراقی ها در برابر یک گروه تروریستی با مقاومت جانانه مردم شهرهای مرزی ایران در ابتدای جنگ تحمیلی مقایسه شد که در برابر ارتش تا بن دندان مسلح صدام مقاومت کردند و هرگز تن به ذلت ندادند.

***
موضوع داعش در عراق و آب در ایران ، اساساً هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند اما یک مشابهت تأمل برانگیز را می توان در این میان سراغ گرفت.
داعش ،‌هستی عراقی ها را هدف قرار داده است و کمبود شدید آب در ایران هم هستی ایرانی ها را .
عراقی ها در برابر داعش مقاومت نکردند تا این که شهرهایشان سقوط کرد و ما نیز در برابر بحران کم آبی هیچ مقاومتی نمی کنیم و آب را همان قدر مصرف می کنیم که در دوران پر آبی مصرف می کردیم.
هم عراق در معرض تهدید است و هم ایران: تهدید عراق تروریست های داعش است و تهدید ایران بحران کم آبی. اما چون تهدید عراقی ها بمب و موشک دارد و سر و صدا ،‌همه آن را می بینند و بدان اهمیت می دهند ولی تهدید ما ایرانی ها ، آرام و بی سر و صداست اما در میان مدت و دراز مدت، خطر کم آبی در ایران واقعاً‌ از خطر داعش در عراق کمتر نیست.
درست در همین لحظه که این مطلب را می خوانید، میزان آب سدهای کشور به نصف رسیده است و کشور در شرایط مشابه انسانی است که نیمی از آب خود را از دست داده است. 

یییی
اگر مقاومت عراقی ها در برابر داعش می توانست به قیمت جان شان تمام شود، اندک صرفه جویی ما ایرانی ها در مصرف آب، هیچ هزینه ای برای مان ندارد. بنابراین ، بی هیچ تعارفی باید گفت که بی توجهی ما به بحران آب نیز جای نکوهش دارد چه آن که هر کدام از ما، لااقل این قدر عُرضه داریم که به طور متوسط در هر روز، فقط یکی دو لیتر کمتر آب مصرف کنیم.


براساس اسنادی که ادوارد اسنودن مقاطعه کار سابق "سازمان امنیت ملی آمریکا" (ان اس ای) که در روسیه پناهنده شده منتشر کرده، سازمان های جاسوسی آمریکا ای میل های پنج چهره برجسته مسلمان در آمریکا را در تلاشی برای شناسایی تهدیدهای امنیتی زیر نظر داشته اند.

نام هوشنگ امیراحمدی استاد دانشگاه راتگرز در میان آنها به چشم می خورد. امیراحمدی می گوید که از شنیدن این ادعا خیلی متعجب نیست.

سایت خبری اینترسپت که این خبر را منتشر کرده تحت نظر گلن گرینوالد است که به انتشار بسیاری از اسناد آقای اسنودن کمک کرد.

"اف بی آی" و "ان اس ای" گفتند فقط وقتی در زندگی آمریکایی ها تجسس می کنند که دلایل موجه در اختیار داشته باشند.
در گزارش اینترسپت آمده است: "سازمان امنیت ملی و اف بی آی به طور مخفیانه ای میل های چهره های برجسته مسلمان در آمریکا را زیر نظر داشتند…این کار بر اساس رویه هایی که برای یافتن تروریست ها و جاسوس های خارجی استفاده می شود انجام شد."
اینترسپت را پیر امیدیار، بنیان‌گذار ایرانی‌تبار بنگاه خرید و فروش اینترنتی ای‌بی راه انداخته تا مجرایی برای انتشار این دست گزارش‌های پژوهشی و افشاگرانه باشد.

افرادی که ادعا می شود هدف جاسوسی بوده اند عبارتند از:

  •     فیصل گل یک عامل حزب جمهوری خواه و کارمند سابق سازمان امنیت داخلی
  •     عاصم غفور، وکیلی که نمایندگی شماری از افراد مظنون در پرونده های مرتبط با تروریسم را به عهده داشت
  •     هوشنگ امیراحمدی، استاد ایرانی الاصل دانشگاه راتگرز آمریکا
  •     آقا سعید، استاد سابق علوم سیاسی در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا
  •     نهاد عوض، مدیر اجرایی شورای روابط آمریکا و اسلام

براساس این گزارش - که نتیجه سه ماه تحقیقات با استفاده از اسناد محرمانه ارائه شده از طرف ادوارد اسنودن است - هر پنج نفر شرکت در فعالیت های تروریستی را رد کرده اند.

ان اس ای و وزارت دادگستری به سرعت به این گزارش واکنش نشان دادند و گفتند که ای میل های آمریکایی ها فقط وقتی تجسس می شود که دلیل کافی برای این کار وجود داشته باشد.

این دو سازمان در بیانیه مشترکی نوشتند: "این ادعا که سازمان های اطلاعاتی آمریکا علیه چهره های سیاسی، مذهبی یا فعالان فقط به دلیل اختلاف نظر آنها با سیاست های دولت یا انتقاد آنها از دولت یا استفاده از حقوق مندرج در قانون اساسی تحت تجسس الکترونیکی قرار می گیرند کاملا غلط است."

با این حال کاخ سفید گفت که در پی این ادعاها به سازمان امنیت ملی دستور بررسی آن را داده است.

ادوارد اسنودن سال گذشته گنجینه ای از اسناد ان اس ای را با خود از آمریکا خارج کرد و در اختیار رسانه ها گذاشت.

این اسناد نشان دهنده تجسس گسترده داخلی و خارجی بر زندگی میلیون ها شهروند آمریکایی و همچنین سایر کشورها از جمله سران بعضی کشورهای دوست بود.

کنگره اخیرا سعی کرد تجسس الکترونیکی توسط سازمان امنیت ملی را مهار کند. قانونی که مجلس نمایندگان تصویب کرد ان اس ای را از جمع آوری اطلاعات شخصی آمریکایی ها در اینترنت بدون داشتن حکم از دادگاه منع می کند.

واکنش هوشنگ امیراحمدی
امیراحمدی، استاد روابط بین الملل در دانشگاه راتگرز آمریکا و رئیس شورای ایرانی آمریکایی، در سال های گذشته برای بهبود روابط ایران و آمریکا فعال بوده و در این باره هم در دولت محمد خاتمی و هم در دولت محمود احمدی‌نژاد با مقامات دو کشور تماس داشته است.
گزارش تازه منتشر شده می ‌گوید ایمیل های او از تابستان شش سال پیش زیر نظر بوده و این دست کم تا بهار سال بعد ادامه داشته.
هوشنگ امیراحمدی به بی بی سی گفت خودش هم از این افشاگری تازه، چندان شگفت زده نشده است: "من و همکارانم در شورای ایرانی آمریکایی همیشه عملکردمان شفاف بوده و به همین خاطر چیزی برای نگرانی نداشته ایم. به همین خاطر هم از این شنود و رصد، نتیجه ای به دست نیامده است."
او می گوید: "وقتی برای رفع یک مخاصمه ۳۵ ساله تلاش می کنیم، شاید این فشارها طبیعی باشد. در ایران هم که دست راستی ها مثل روزنامه کیهان مرا به جاسوسی برای آمریکا متهم کرده اند."
آقای امیر احمدی که دو بار برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایران ثبت‌نام کرده و البته رد صلاحیت شده، خودش را یک سکولار معرفی می کند که دیدگاه هایی لیبرال درباره مسائل مدنی دارد.
منبع: بی بی سی
این شکایت در سال 2010 پس از اینکه وزارت خزانه داری آمریکا حساب ایران نزد سیتی بانک را برملا کرد، تنظیم شد.
یک دادگاه تجدیدنظر آمریکایی با رد تقاضای فرجام خواهی بانک مرکزی، به پرداخت 1.75 میلیارد دلار از پول‌های بلوکه شده ایران به خانواده‌های قربانیان بمب گذاری سال 1983 پایگاه تفنگداران دریایی آمریکا در بیروت حکم داد.

به گزارش ایسنا دادگاه تجدیدنظر در نیویورک حکم سال 2013 قاضی کاترین فارست را که پول نگهداری شده در حساب سیتی بانک باید به خانواده‌های قربانیان این بمب گذاری داده شود را تایید کرد.

بر اساس گزارش رویترز، این خانواده‌ها ایران را متهم کرده‌اند به حزب الله که این حمله را انجام داد و منجر به کشته شدن 241 سرباز آمریکایی شد، کمک کرده است.

این شکایت در سال 2010 پس از اینکه وزارت خزانه داری آمریکا حساب ایران نزد سیتی بانک را برملا کرد، تنظیم شد.

شاکیان از ایران و بانک‌های متعدد از جمله سیتی، بانک مرکزی ایران، کلیراستریم بانکینگ دویچه بورس و بانک UBAE ایتالیا به عنوان متهم نام بردند.

بر اساس این گزارش، سیتی با این درخواست مخالفت نکرد اما بانک‌های دیگر به دنبال رد این شکایت بودند با اینهمه فارست در فوریه سال 2013 به نفع قربانیان رای داد.

کلیراستریم و بانک UBAE ایتالیا سال گذشته با شاکیان به توافق رسیدند اما بانک مرکزی ایران با اشاره به اینکه قانون فدرال آمریکا که برای مجاز کردن برداشتن پول بلوکه شده ایران در سیتی تصویب شده خلاف پیمان آمریکا ایران است، فرجام خواهی کرد.

با این همه هیات متشکل از سه قاضی در دادگاه تجدیدنظر درخواست بانک مرکزی ایران را رد کرد. بانک مرکزی می‌تواند همچنان درخواست تجدیدنظر خود را پیگیری کند.

اگر این پول به قربانیان داده شود یک مورد کم سابقه خواهد بود که در آن قربانیان یک حمله خارجی از طریق سیستم دادگاه آمریکا خسارت مالی دریافت کرده‌اند زیرا معمولا اجرای چنین احکامی علیه کشورهای خارجی با موفقیت اندکی همراه است.




 تروریست های گروهک موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) که نام خود را به «دولت اسلامی» تغییر داد، پس از سیطره بر برخی چاههای نفت سوریه حال اقدام به فروش نفت خام کرده‌اند 
به گزارش  فارس، تروریست های گروهک موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) که نام خود را به «دولت اسلامی» تغییر داد، پس از سیطره بر برخی چاههای نفت سوریه حال اقدام به فروش نفت خام کرده‌اند. 
 به گزارش پایگاه خبری «دام برس» گروهک تروریستی دولت اسلامی عراق و شام (داعش) با احاطه به چاههای نفت سوریه در استان دیرالزور، هر بشکه نفت را به قیمت ۱۲ دلار به فروش می‌رساند. 
 پیش از این، چاههای نفت دیالزور در دست دیگر گروههای تروریستی قرار داشت و آن‌ها هر بشکه نفت را معادل ۳۰ الی ۵۰ دلار می‌فروختند. 
 به گفته برخی کارشناسان، قبل از بحث درباره قیمت یا هر مسئله فرعی دیگری در این خصوص، سوال اصلی این است که چه کسانی این نفت را می‌خرند. نفتی که سرانجام به کشورهای غربی می رسد، چگونه در داد و ستدی غیر مستقیم با گروهکی مانند داعش، خریداری می‌شود. روسیه چندی پیس از آماده کردن پیش‌نویسی خبر داد که بر اساس آن خرید نفت سوریه از گروه‌های مسلح در سوریه ممنوع شود. 
در این گزارش همچنین آمده است: تروریست‌های داعش کپسول‌های گاز مایع را بین شهروندان مناطقی که تحت سیطره آن‌هاست توزیع می‌کنند، از شهر البوکمال گرفته تا شمال شرق سوریه در اطراف شهر حلب شامل حاتم‌بخشی گروههای تروریستی شده‌اند. تکفیری‌های داعش تلاش زیادی می‌کنند تا چهره منفور آن‌ها نزد مردم منطقه بهبود یابد و اکنون این کار را با توزیع ارزان گاز و مواد سوختی می‌کنند. 
 
در این میان اما کرد‌های سوریه مورد هجوم گروه داعش هستند. شهرها و مناطق کرد نشین بهره‌ای از این کپسول‌های گاز نمی‌برند و تروریست‌های داعش از توزیع گاز بین شهروندان مناطق کردنشین خودداری می‌کنند. 
یکی از منابع اصلی درآمد تکفیری‌های داعش، نفت و گازی است که از منابع زیر زمینی سوریه غارت می‌کنند. عمده خریداران این نفت و گاز دلال‌های سوختی هستند که نفت خریداری شده را به مقصد اروپا و آمریکا روانه می‌کنند. 

کودتاچیان با ماشین واتوبوس پس ازجمع شدن درپارک لاله به سوی پایگاه نوژه همدان حرکت کرده‌اند. وقت بسیار کم بود، ما چون اطلاعاتمان به جز همین دو نکته ایشان کامل بود با او خداحافظی کردیم تا چند روز بعد که دوباره او را دعوت کردیم.
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشتی با عنوان "کودتا و شیر مادر" در سایت شخصی خود به تحلیل کودتای نوژه پرداخت. 
 
به گزارش ایسنا ، متن این یادداشت به شرح ذیل است: 
 
اوائل تیرماه سال 1359درخیابان ایران به دیدار رهبر انقلاب که در آن زمان نماینده حضرت امام درارتش بودند، رفتم . به ایشان گفتم که اطلاعات ما رد و خط یک کودتا را درارتش پیدا کرده است ، جنابعالی درجریان باشید واگر می توانید به ما کمک کنید. 
 
آن موقع من مسئول اطلاعات سپاه تنها نهاد اطلاعاتی کشور بودم . ایشان فرمودند، توضیحات بیشتری بدهید، من برخی از سرنخ‌ها و اطلاعاتی که ازجلسات کودتاچیان داشتیم را به ایشان گفتم، ایشان پرسید چه مقدار جدی است؟ من گفتم که کودتا قطعی است ولی زمان شروع و نقطه آغاز را هنوز کشف نکرده‌ایم، با ایشان خدا حافظی کردم و رفتم.  
هر روز که می گذشت اطلاعات ما کامل می‌شد، ولی از این‌که زمان شروع و نقطه آغاز کودتا را کشف نکرده بودیم بسیار نگرانی داشتیم . یک‌روز تصمیم گرفتیم که چند نفر از افراد کودتا را دستگیر کنیم، این کار عیب بزرگش این بود که آنها متوجه شده و احتمالا اقدام به فرار می کردند و یا آن‌که دست به کارهایی می زدند که آسیب‌هایی را بوجود می آورد.  
درهمین حالت بودیم که رهبر انقلاب تلفنی با من تماس گرفتند و گفتند پیرو صحبت‌های آن روز شما یک خلبانی آمده و چیزهای مشابه آن صحبت‌ها را بیان می‌کند. سریع خودتان را برسانید منزل ما ببیند موضوع ار چه قرار است . رفتم و با یک خلبان جوان روبرو شدم . همان چند جمله اول را که گفت فهمیدم حلقه گمشده ما پیدا شده است.  
ماجرا را چنین برای من تعریف کرد: قرار است کودتایی بشود به ما گفته‌اند که همه مسئولان جزء شخص امام دستشان درکودتا است. من هم قبول کرده بودم که به همدان بروم و سوار یکی از هواپیما بشوم و محل امام را بمباران کنم . وقتی به مادرم مراجعه کردم و خواستم خداحافظی کنم مادرم گفت کجا؟ ابتدا طفره رفتم ولی دراثر اصرارهای مادرم ناچار شدم بگویم. مادرم گفت شیرم را حرامت می کنم، اگر سریعا پیش امام نروی و ماجرا را به ایشان نگویی. ساعتی طول کشید تا ماجراهای رفتن به جماران و پیدا کردن مقام رهبری را توضیح داد........وگفت الان پیش شما هستم.  
اطلاعات را با کمال سخاوت و تعهد به ما داد. ولی در همین حین متوجه شدیم که نیم ساعت از شروع کودتا گذشته است . کودتاچیان با ماشین واتوبوس پس ازجمع شدن درپارک لاله به سوی پایگاه نوژه همدان حرکت کرده‌اند. وقت بسیار کم بود، ما چون اطلاعاتمان به جز همین دو نکته ایشان کامل بود با او خداحافظی کردیم تا چند روز بعد که دوباره او را دعوت کردیم.  
قرار کودتا این بود ازداخل پایگاه چند عامل نفوذی به آنها کمک کنند و درپایگاه را باز کنند و آنها از بیرون پایگاه با سرعت خود را به آشیانه هواپیماها برسانند و سوار هواپیماها شده و نقاط مورد نظر را بمباران و کودتا را انجام دهند. محل سکونت حضرت امام(جماران) صدا وسیما و مجلس شورای اسلامی قرار بود بمباران شود.  
تنها راه را دراین دیدم که به سپاه همدان و اطلاعات سپاه که نزدیکترین واحدهای ما به محل کودتا بودند بگویم که خود را به درب پایگاه نوژه برسانند. قرار کودتا چیان این بود که درصدمتری درب پایگاه دریک گودالی معینی جمع شوند و پس از آن که سازماندهی کردند و با عناصر داخل هم هماهنگ شدند به پایگاه حمله کنند. 
ساعت شروع کودتا 22 شب بود. برادران را تلفنی توجیه کرده بودم که هرکدام یک پیشانی بند همراه داشته باشند ودر آن گودال مثل خود کودتاچیان وارد شوند وبا همه با شوخی ودوستانه برخورد کنند وقتی که همه کودتاچی ها جمع شدند پیشانی بندها را ببندد و با تکبیر انها را دستگیر کنند.  
ساعت از یازده گذشته بود دوستان ما با الله اکبر عملیات را شروع کردند، دشت اطراف پایگاه از ندای الله اکبر می لرزید.بله سربازان گمنام امام زمان سر بند ها را بسته بودند و کلاه سبزهایی که ماه‌ها در آمریکا آموزش نیرو مخصوص دیده بودند وهرکدام حریف ده نفر می شدند و تیر آنها به خطا نمی رفت مثل موم دردست مبهوت ، و تسلیم ایشان شدند. البته بعدا یک ستاد خنثی سازی کودتا درست کردیم و یکی ازبردران نیروی هوایی ارتش را مسئول ان کردیم وافراد دیگر هم دستگیر شدند.اگر قرار شود خاطرات خودرا بنویسم این مساله را بطور مفصل توضیح خواهم داد. 
فابیوس به طور مشخص به حوزه های مورد اختلاف بین روسیه و دیگر اعضای 1+5 اشاره ای نکرد اما گفت:" ما می خواهیم همچنان وحدت گروه 1+5 در مذاکرات را حفظ کنیم چون این هماهنگی بود که زمینه توافق ژنو شد.
لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد روسیه با دیگر اعضای گروه 1+5 که طرف گفت و گوهای  هسته ای با ایران در وین اتریش اند، اختلاف نظر دارد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز فابیوس روز گذشته در جلسه کمیته روابط خارجی پارلمان فرانسه با اشاره به این موضوع گفت که در طی چند روز مذاکره وین 6 تا کنون هیچ کدام از اختلافات اساسی دو طرف مذاکره حل نشده است و آمریکا خواستار حضور وزرای خارجه گروه 1+5 در وین شده است.
فابیوس گفت: " تا کنون اعضای گروه 1+5 در مذاکرات موضع تقریبا هماهنگی داشتند. اما در مذاکرات چند روز گذشته (وین 6) نمایندگان من در مذاکرات (تیم مذاکره کننده فرانسه) شاهد برخی اختلافات بین اعضای گروه 1+5 بوده اند و من امیدوارم این اختلافات بین روسیه و برخی از اعضای گروه 1+5 ،رفع شود ."
فابیوس به طور مشخص به حوزه های مورد اختلاف بین روسیه و دیگر اعضای 1+5 اشاره ای نکرد.
وزیر خارجه فرانسه افزود:" ما می خواهیم همچنان وحدت گروه 1+5 در مذاکرات را حفظ کنیم چون این هماهنگی بود که زمینه توافق ژنو شد.
با وجودی  که فابیوس به اختلافات بین روسیه و کشورهای غربی  گروه 1+5 اشاره ای نکرده است، اما دیپلمات های نزدیک به مذاکرات گفته اند فرانسه به همراه دیگر کشورهای غربی  در گروه 1+5 موضعی سخت گیرانه نسبت به برنامه هسته ای ایران دارند در حالی که موضع روسیه و چین به ایران نزدیک تر است.
فابیوس به اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان فرانسه گفت:" تا کنون بر سر هیچ یک از نکات اصلی اختلافی بین ایران و گروه 1+5 توافق حاصل نشده است ؛ اختلافاتی از قبیل میزان و کیفیت غنی سازی اورانیوم در ایران،تعداد سانتریفیوژها، نحوه فعالیت راکتور اراک،  وضعیت سایت فردو، نحوه بازرسی های بین المللی از تاسیسات هسته ای ایران و نیز نحوه رفع تحریم ها علیه ایران.
فابیوس در ادامه گفت:" شرکای آمریکایی ما بسیار مایل اند تا قبل از رسیدن به موعد 20 ژوئیه وزیران خارجه کشورهای  1+5 به  وین بروند ولی من چندان با این ایده موافق نیستم اما تا 20 ژوئیه ما (کشورهای گروه 1+5) باید در یک ارزیابی کلی بدانیم در مذاکرات هسته ای اخیر با ایران در کدام نقطه قرار داریم.

محسن رضایی؛
هدف اصلی رژیم صهیونیستی در حمله به غزه ـ که در روزهای آینده نیز شدت خواهد گرفت ـ علاوه بر اجرای مرحله سوم عملیات بزرگ یک چیز بیشتر نیست ....حمله رژیم صهیونیستی به غزه، مرحله سوم یک عملیات بزرگ است که مرحله نخست آن ازسه سال پیش کلید خورده است.
کد خبر: ۴۱۴۸۱۵
تاریخ انتشار:۱۸ تیر ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۶-09 July 2014
حمله‌ به‌ غزه‌‌، مرحله‌ سوم‌ یک‌ عملیات‌ بزرگ‌ استحمله رژیم صهیونیستی به غزه، مرحله سوم یک عملیات بزرگ است که مرحله نخست آن از سه سال پیش علیه سوریه و مرحله دوم آن از یک ماه پیش در عراق کلید خورده است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر محسن رضایی، وی امروز در حضور جمعی از اعضای تشکل ندای قرآن دانشگاه تهران گفت: حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه پس از حملات داعش به سوریه و عراق‌ این معنا را دارد که اسرائیل از ضعیف شدن دولت‌‌های اسلامی بیشرین بهره را برای منافع خود می‌برد و واضح‌تر آنکه سناریویی از پیش نوشته شده در حال اجراست.
دکتر محسن رضایی گفت: در سال‌های اخیر، دولت‌های انقلابی عراق و سوریه که خط مقدم مقابله با اسرائیل هستند، از نظر نظامی، مالی و اقتصادی در اثر حملات تکفیری‌ها و تروریست‌های افراطی ضعیف شده‌اند و این ضعف قطعا با برنامه‌ریزی صهیونیستی است؛ بنابراین، حمله رژیم صهیونیستی به غزه مرحله سوم یک عملیات بزرگ است که مرحله اول آن از سه سال پیش علیه سوریه و مرحله دوم آن از یک ماه پیش در عراق کلید خورده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش گفت: حمله اسرائیل به غزه پس از حملات تروریستی به سوریه و عراق، نشان داد که همدستی برخی کشورهای عربی با تروریست‌ها در سوریه و عراق، یا از روی نادانی ‌بوده ‌و یا از اسرائیل فریب بزرگی خورده‌اند که با توجه به تجربیات گذشته و آگاهی از سیاست‌های فریبکارانه اسرائیل، مورد دوم درست است. 
وی همچنین افزود: اگر امروز کشورهای متهم به حمایت از تروریسم در سوریه و عراق علیه اسرائیل کاری انجام ندهند، خود گواه همدستی با اسرائیل است. 
جهان اسلام و به ویژه کشور‌های عربی باید رژیم غاصب صهیونیستی را وادار به قطع حملات بکنند، در غیر این صورت همه آن‌ها در این جنایات شریک خواهند بود. 
دکتر محسن رضایی افزود: هدف اصلی رژیم صهیونیستی در حمله به غزه ـ که در روزهای آینده نیز شدت خواهد یافت ـ افزون بر اجرای مرحله سوم عملیات بزرگ، یک چیز بیشتر نیست و آن بازیابی روحیه از دست رفته ده سال اخیر و همچنین بهره‌برداری حداکثری از فضای سیاسی موجود در خاورمیانه است. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: سران عرب و جهان اسلام بدانند در صورت سکوت، این آتش هر روز شعله‌ور‌تر شده و دامن‌گیر خود آن‌ها خواهدشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد