امریکا و متحدان ما به ایران نشان داده اند که چقدر جدیت دارند. ما در مذاکرات برای دستیابی به توافق ژنو دستانمان را به سمت ایرانی ها دراز کرده و مستقیما با آنها دیدار کردیم تا دریابیم ایران از برنامه هسته ای چه می خواهد./این شکاف ها به خاطر درخواست های زیادخواهانه ما نیست. برعکس، ما به دقت به سئوالات و نگرانی های ایران گوش داده و انعطاف پذیری نشان داده ایم/خوشبینی افکار عمومی ایران با موضع گیری های تیم هسته ای این کشور سازگار نیست
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :جان کری وزیر خارجه آمریکا در واشنگتن پست نوشت: 20 جولای ضرب الاجل تعیین شده برای دستیابی به توافق دائم بر سر برنامه هسته ای ایران است. ما به سرعت در حال نزدیک شدن به این تاریخ هستیم.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه یادداشت وزیر خارجه آمریکا آمده است: در تمام این مدت، این مذاکرات گزینه ای برای رهبران ایران بوده است. آنها می توانند با برداشتن گام های ضروری در جهت اطمینان بخشیدن به دنیا که برنامه هسته ای شان صلح امیز است موافقت کنند یا فرصتی تاریخی برای پایان دادن به انزوای دیپلماتیک و اقتصادی ایران را از دست دهند.
امریکا و متحدان ما به ایران نشان داده اند که چقدر جدیت دارند. ما در مذاکرات برای دستیابی به توافق ژنو دستانمان را به سمت ایرانی ها دراز کرده و مستقیما با آنها دیدار کردیم تا دریابیم ایران از برنامه هسته ای چه می خواهد.
در طول مذاکرات، تیم هسته ای ایران جدیت داشته است. اکنون ایران باید انتخاب کند. در طول مذاکرات توافق دائم، جهان چیزی بیشتر از آنکه ایران از سخنانش با اقدامات ملمولس پشتیبانی کند نمی خواهد. ما در چندین ماه گذشته پیشنهادات معتبر و معقولی به ایران داده ایم که از عدم دستیابی این کشور به سلاح هسته ای اطمینان حاصل می کند. در مقابل ایران با لغو تحریم در حوزه هسته ای روبرو خواهد شد.
ایران چه انتخابی خواهد کرد؟ باوجود ماه ها گفتگو و مذاکره همچنان نمی دانیم. می دانیم که شکاف های بزرگی وجود دارد.
ما می دانیم که خوشبینی افکار عمومی ایران در مورد نتیجه ی بالقوه این مذاکرات با موضع گیری های تیم هسته ای ایران پشت درهای بسته سازگار نیست.
این شکاف ها به خاطر درخواست های زیادخواهانه ما نیست. برعکس، ما به دقت به سئوالات و نگرانی های ایران گوش داده و انعطاف پذیری نشان داده ایم.
برای لغو تحریم ها، دنیا از ایران می خواهد که فعالیت های هسته ای که ادعا می کند به دنبال آن است را نشان هد.
نه ماه پیش، حسن روحانی رئیس جمهور ایران در واشنگتن پست یادداشتی در مورد مذاکرات هسته ای نوشت. به خاطر این سخنان بود که پرزیدنت اوباما، امریکا را متعهد به یافتن راه حلی از طریق مذاکره کرد.
ما وارد مذاکرات شدیم چراکه معتقد بودیم فرصتی واقعی وجود دارد که البته همچنان موجود است اما زمان در حال از دست رفتن است.
در اینجا مسئله، مسئله ی اراده سیاسی و ثابت کردن مقاصد است. بحث، بحث انتخاب است. بیاید همگی عاقلانه انتخاب کنیم.
آمریکا برای سر وی 10 میلیون دلار جایزه تعیین کرده است
گوشههایی از زندگی مرموز خلیفه مسلمین جهان!
کد مطلب : 46858
گروه بین الملل: گروه تروریستی داعش در دو کشور عراق و سوریه اعلام “خلافت” کرد. ابو محمد عدنانی، سخنگوی داعش در شبکه توییتر با یک پیام صوتی افزود که رهبر داعش، ابوبکر البغدادی خلیفه اول “دولت اسلامی” است.
به گزارش پیام نو، ابراهیم بن عواد بن ابراهیم بن علی بن محمد بدری هاشمی قرشی حسینی ملقب به «ابوبکر البغدادی»، سرکرده «دولت اسلامی عراق و شام» که به تازگی به « دولت اسلامی» است که ایالات متحده برای سرش ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است. این فرمانده ۴۲ ساله که فردی مرموز خوانده شده به همراه گروه تروریستی اش یکی از بزرگترین تهدیدهای امنیتی خاورمیانه هستند. خبرگزاری “ان بی سی” به نقل از محافظان اردوگاه بوکا در عراق نوشت: ابوبکر البغدادی در زمان حبس به نظر فردی زیرک می رسید ولی به طور خاص خطرناک نبود. درعین حال جزئیات کمی از زندگی وی در دسترس است.
«ابوبکر البغدادی» یا «ابو دعا» از دید شبه نظامیان افراطی، از یک خانواده مذهبی برخاسته و از یکی از قبایل شریف عراقی، فردی محقق و شاعر و دارای مدرک دکترا از دانشگاه اسلامی بغداد است. به گفته نیروهای محافظ کمپ بوکا در عراق، ابوبکر البغدادی فردی با کاریزما است. یکی از اعضای یک شرکت امنیتی در عراق می گوید ابوبکر البغدادی نام واقعی رهبر گروه تروریستی داعش نیست و او شخصیت سری خود را به خوبی پنهان کرده است. به گفته این مقام عراقی، البغدادی بیش از حد پارانوئید (اختلال شخصیت) دارد.
البغدادی پیشتر عضو شاخه نظامی القاعده در عراق بود. وی اقدامات مسلحانه گستردهای در سوریه در سال ۲۰۱۱ انجام داد و از همین رو از فرصت استفاده کرد و شاخه دیگری با نام «داعش» (دولت اسلامی عراق و شام) را ایجاد کرد تا به منابع نفتی دسترسی داشته باشد. گفته میشود او در سال ۱۹۷۱ در شهر سامرا و در خانواده ای باسواد و در عین حال مذهبی متولد شده است. نام اصلی او را «ابراهیم عواد»، «ابراهیم علی» و «بدری سامرایی» ذکر میکنند. طبق گزارش واشنگتن پست، البغدادی فارغالتحصیل دوره دکترای علوم اسلامی از دانشگاه اسلامی بغداد است.
به نوشته همین خبرگزاری، بغدادی در سال ۲۰۰۵ توسط نیروهای آمریکایی دستگیر و به مدت ۴ سال در اردوگاه بوکا واقع در جنوب عراق بازداشت بوده است. گفتههای برخی از منابع عربی حاکی از آن است که او در همین محل به تمرین با القاعده پرداخته است. البغدادی بر خلاف رهبران القاعده، سخنرانی و نوار و سندی از خود منتشر نمیکند و حتی برای اطرافیان خود هم با نقاب صحبت میکند. گفته میشود که او تا سال ۲۰۰۳ و پیش از حمله آمریکا به عراق، به کار «وعظ و موعظه» مشغول بوده است.
روایت یک بازمانده از جنایت های داعش
مردی که به مدت هشت ساعت خود را در پشته ای از نی پنهان کرده تا از حملات نیروهای داعش به روستایش در امان بماند از خشونت داعش در کشتن فرزند، برادر، برادرزاده و همسر برادرش سخن گفت. به گزارش پیام نو روزنامه تلگراف در مصاحبه با “فاضل موسی حسن” از خشونت گروه تروریستی داعش اینچنین نوشت: جوخه مرگ داعش صبح وارد روستای این مرد شدند و با قربانیان شیعه خود بی رحمانه رفتار کردند. این مرد تنها بازمانده حمله این گروه مرگبار بوده است که در پشته های گندم پنهان شده بود. این مرد پسرش را در حال مرگ در جاده رها کرد و صدای شلیک گلوله به برادر و برادرزاده اش را شنید که برای پنهان شدن به سوی ساختمانی در حال فرار بودند.
این مرد به مدت هشت ساعت در میانه پشته های گندم پنهان شد و روز بعد که روستاییان برای کشف اجساد خانواده هایشان بازگشتند در میان ۲۱ جسد تکه شده در خیابان های غارت شده پیدا شد. اجساد برادر و برادرزاده این مرد در کنار اجساد دو مرد دیگر پیدا شد که گلوله به بدنشان اصابت کرده و اثرات ضربه چاقو به سر و بدنشان دیده می شد. انگشت برادر فاضل قطع شده بود تا حلقه اش را از آن خارج کنند. این بازمانده می گوید «من در ارتش خدمت کردم و در جنگ علیه عراق و کویت مشارکت داشتم ولی تاکنون چنین چیزی ندیده بودم.»
نیروهای داعش به روستاهای شیعه نشین و اقلیت ترکمن در نزدیک تکریت و جنوب کرکوک حمله های خشونت باری داشتند. به گفته این بازمانده، گروه داعش با فریاد “الله اکبر” با پرچم های سیاه سوار وانت به داخل روستا حمله کردند. در این میان عده ای از روستاییان تلاش کردند تا با شلیک از روی پشت بام ها با نیروهای داعش مبارزه کنند که کشته شدند. با توجه به بدتر شدن اوضاع، روستاییان تلاش کردند که فرار کنند ولی برای عده ای دیر شده بود و نیروهای داعش دیگر وارد روستا شده بودند. یکی دیگر از اقوام فاضل به جای فرار به شمال به سمت جنوب و مناطق روستایی سنی نشین رفت که دوستانش به او پناه دادند ولی نیروهای داعش آنها را پیدا کردند و مقابل چشم میزبان پدر و پسر ۱۵ ساله اش را با شلیک گلوله کشتند. در این میان فاضل و خانواده اش پیاده به همراه دیگر روستاییان به سمت شمال حرکت کردند که باعث جلب توجه نیروهای داعش به خود شد.
دراین میان الیاس، برادر فاضل و امینه همسرش سوار بر خودرو به جهتی مخالف می رفتند ولی به نقطه ای رسیدند که داعش در آنجا مستقر بود و شلیک دو گلوله سر امینه را هدف قرار داد که پس از رسیدن به بیمارستان جان سپرد. فاضل در زمانی که در پشته گندم پنهان شده بود صداهای مختلفی را می شنید که شامل مردانی بودند که فرزندانشان با فرزندان او همکلاسی بودند. پس از این واقعه بود که ناظران حقوق بشر شروع به ثبت مدارکی مبنی بر پاکسازی قومی شیعیان ترکمن توسط نیروهای داعش کردند که در بخش های شمالی عراق و موصل رخ داده است. گفته می شود احتمال شکل گیری یک اتحاد بین قبایل سنی، نیروهای سابق بعثی و داعش وجود دارد و امید به اتحاد عراق و آشتی اقوام مختلف چون سنی ها، شیعیان، کُردها و دیگر اقلیت ها کم است. مسیحیان عراقی که از سال ۲۰۰۳ به یک سوم کاهش یافتند بار دیگر در حال فرار به طرف کردستان هستند و احتمالا به آلمان، سوئد و ایالت میشیگان پناهنده خواهند شد.