وزیر خارجه اسرائیل ادامه داد: "منافع اسرائیل با منافع کشورهای عربی معتدل تطابق دارد زیرا دو طرف با تهدید ایران، جهاد جهانی، القاعده و تبعات نزاع های سوریه و عراق بر کشورهای همسایه روبه رو هستند".
اسرائیل به کشورهای عربی پیشنهاد همکاری علیه ایران را ارائه کرد.
به گزارش
عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، افیگیدور لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل آمادگی این رژیم را برای کمک به تعدادی از کشورهای عربی که آنها را "کشورهای معتدل عربی" خواند اعلام کرد و گفت: تندروهایی که هم اکنون در عراق فعال هستند برای بی ثباتی منطقه خلیج فارس و در راس آنها کویت تلاش می کنند.
وی این مطلب را در دیدار با جان کری وزیر خارجه آمریکا در پاریس مطرح کرد. وزیر خارجه اسرائیل ادامه داد: "منافع اسرائیل با منافع کشورهای عربی معتدل تطابق دارد زیرا دو طرف با تهدید ایران، جهاد جهانی، القاعده و تبعات نزاع های سوریه و عراق بر کشورهای همسایه روبه رو هستند".
لیبرمن افزود: امروز پایه ای برای ایجاد بنیان دیپلماتیک و سیاسی جدیدی در خاورمیانه وجود دارد. این بنیان بر پایه همکاری اسرائیل با کشورهای عربی معتدل علیه ایران و قدرت های القاعده ای استوار خواهد بود.
وی همچنین گفت: عراق در مقابل چشمان ما، در حال فروپاشی و تجزیه است. به نظر می رسد ایجاد حکومت کُردی مسئله ای حتمی است. جان کری وزیر خارجه آمریکا هم در این دیدار گفت: این اهمیت دارد که کشورهای منطقه جبهه مشترکی را در مقابل تهدید دولت اسلامی عراق و شام (داعش) ایجاد کنند. گروه افراط گرای اسلامی داعش نزدیک به القاعده در هفته های اخیر مناطقی از شمال عراق از جمله شهرهای موصل و تکریت را اشغال کرد. داعش بخش هایی از سرزمین سوریه را نیز در کنترل خود دارد.
مقامات اسرائیلی قبل از این هم به شدت مخالفت خود را با همکاری احتمالی ایران و آمریکا بر سر مقابله با داعش در عراق اعلام کرده بودند.
مالکی ضمن استقبال از هر گونه حمله هوایی به شورشیان مسلح به رهبری دولت اسلامی عراق و شام (داعش) یادآور شد: عراق از سوریه درخواستی برای بمباران مراکز داعش نداشته است.

نوری مالکی نخست وزیر عراق گفت جنگنده های سوریه مراکز داعش در عراق را بمباران کرده اند.
به گزارش
عصر ایران، نوری مالکی در مصاحبه با شبکه بی بی سی انگلیس اظهار داشت: هواپیماهای جنگی سوریه مراکز افراد مسلح را مناطق مرزی غربی عراق بمباران کردند.
مالکی ضمن استقبال از هر گونه حمله هوایی به شورشیان مسلح به رهبری دولت اسلامی عراق و شام (داعش) یادآور شد: عراق از سوریه درخواستی برای بمباران مراکز داعش نداشته است.
روز سه شنبه گذشته مراکز استقرار افراد مسلح هم پیمان داعش در شهر قائم عراق در نزدیکی مرزهای سوریه با بمباران شدید هوایی روبه رو شد.
افراد مسلح، سوریه را عامل این حمله هوایی اعلام کردند اما شبکه تلویزیونی دولتی عراق، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی را عامل این حملات دانسته بود.
با این حال سخنان نوری مالکی، تایید کننده حمله هوایی سوریه به مراکز داعش در خاک عراق است.
در هفته های اخیر گروه افراط گرای اسلامی داعش نزدیک به القاعده مناطقی از شمال عراق از جمله شهرهای تکریت و موصل را اشغال کردند. شماری از قبایل و شورشیان مسلح هم پیمان داعش هم مناطقی از شرق عراق از جمله شهر قائم و گذرگاه های این کشور با اردن و سوریه را به تصرف خود درآورده اند.
نیروهای داعش در خاک سوریه نیز مناطق وسیعی در شرق این کشور و هم مرز با عراق را در اشغال خود دارند که مهمترین آن شهر رقه است.
دادگاه امنیتی اردن دست راست اسامه بن لادن را از اتهام برنامهریزی برای عملیات تروریستی در سال 1998 میلادی تبرئه کرد.
به گزارش مشرق، دادگاه رسیدگی به جرایم امنیتی در اردن روز گذشته «عمر بن محمود بن عثمان» مشهور به "ابوقتاده" شیخ تندروی سلفی را از اتهام برنامهریزی برای عملیات تروریستی در سال 1998 میلادی تبرئه کرد.ابوقتاده که زمانی دست راست «اسامه بنلادن» سرکرده به هلاکت رسیده شبکه تروریستی القاعده در اروپا بود در رابطه با توطئه تروریستی سال 1998 برای حمله به مدرسه آمریکاییها در امان پایتخت اردن متهم شده بود و به همین علت هم انگلیس او را به اردن تحویل داد تا در آنجا محاکمه شود.وی بیش از 8 سال در برابر استرداد به اردن مقاومت کرده بود اما در نهایت این اتفاق افتاد. دادگاه اردن نیز در رابطه با این اتهام او را تبرئه کرد اما هنوز اتهام تروریستی دیگری علیه او مطرح است که قرار شد در جلسه بعدی در ماه سپتامبر به آن رسیدگی و حکم صادر شود. طرفداران و بستگان ابوقتاده از صدور این حکم خوشحال شدند.قاضی ثنیبات، وکیل ابوقتاده گفت: به نظر من در این مرحله عدالت اجرا شده است. اما ما منتظر مراحل بعد هستیم و من نمیخواهم بیش از این توضیح دهم زیرا نمیخواهم در تصمیم دادگاه درباره موارد دیگر اتهامی تاثیر بگذارم. من نه فقط از تبرئه شدن شیخ ابوقتاده خوشحالم بلکه به این علت که دادگاه اعتبار کشور را با این رأی حفظ کرد خوشحالم، این مسئلهای مهم است و با این حکم عدالت اجرا شد.عمر بن محمود بن عثمان مشهور به "ابوقتاده" فلسطینی است. او در سال 1960 در بیت لحم به دنیا آمد و دارای تابعیت اردنی بود.ابوقتاده معتمد اسامه بن لادن از سال 1993 به عنوان پناهنده در انگلیس زندگی میکرد. او در آنجا به عنوان روحانی تندرو و نظریهپرداز "جهاد جهانگیر" شهرت یافت.ابوقتاده پس از تبرئه شدن خوشحال بود و خندید اما این سلفی باید هنوز در زندان بماند، چون محاکمهای دیگر در انتظار اوست. اتهام دیگر او این است که در برنامهریزی برای حمله تروریستی به جهانگردان در اردن - که البته ناکام ماند - شرکت داشته است. ابوقتاده این اتهام را نیز رد کرده است.





سیاست یک بام و دو هوای سعودی ها
عبدالله پادشاه عربستان گفته است نیروهای داعش تروریست اند و عربستان همه تدابیر لازم را برای حفظ ثبات و آرامش کشور خواهد اندیشید. وی در نشست شورای عالی امنیت ملی عربستان خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ آرامش در عربستان شد تا مبادا سیطره داعش بر بخشهایی از عراق، امنیت عربستان را به خطر اندازد.
سخنان امیر کویت و دستور پادشاه عربستان سعودی نشان می دهد کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هم نگران گسترش نفوذ داعش در منطقه هستند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ بازتاب آتش برافروخته شده در سوریه و عراق به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس رسید.
صدور دستورات پادشاهان این کشورها برای مقابله با گروه داعش آغاز شد.
صباح احمد جابر الصباح امیر کویت زنگ خطر را به صدا درآورد و هشدار داد داعش کویت، عربستان و امارات را در صدر اولویت گسترش نفوذ خود قرار داده است. خالد الجارالله معاون وزیر امور خارجه کویت هم تاکید کرد تهدید داعش فقط برای این کشور نیست، بلکه برای همه منطقه است.
منابع دیپلماتیک کویتی از تدوین طرح فوق العاده ای برای مقابله با هر تحول غیرمنتظره در جنوب عراق خبر دادند.
در ادامه این گزارش آمده است: کویت علاوه بر آمادگی نظامی، اردوگاه هایی را هم برای آوارگان احتمالی از عراق احداث می کند.
کویت همچنین با آمریکا هماهنگی اطلاعاتی دارد تا شهروندان شورای همکاری را که از سوریه باز می گردند، زیر نظر بگیرد.

عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی هم با وجود حمایت آشکار سرویس های اطلاعاتی و امنیتی اش از داعش، دستور داد همه تدابیر لازم برای دفاع از این کشور در برابر اقدامات گروه های تروریستی اتخاذ شود.
عملی شدن این دستورات ممکن است با موانع داخلی روبرو شود.
عبدالله پادشاه عربستان گفته است نیروهای داعش تروریست اند و عربستان همه تدابیر لازم را برای حفظ ثبات و آرامش کشور خواهد اندیشید. وی در نشست شورای عالی امنیت ملی عربستان خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ آرامش در عربستان شد تا مبادا سیطره داعش بر بخشهایی از عراق، امنیت عربستان را به خطر اندازد.
در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس افراد و گروه هایی حضور دارند که به صورت رسمی و غیررسمی برای حمایت از گروه هایی فعالیت می کنند که حامی اندیشه القاعده هستند.
بعضی شخصیت های سیاسی و دینی سلفی در کویت در ارسال پول و سلاح برای گروه های تندرو در
سوریه دست دارند.
داعش وارد خاک عربستان شد/ وحشت آلسعود از فرزندخوانده
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۰
منابع امنیتی گزارش دادند تروریست های داعش با عبور از بیابان های استان الانبار و پیشروی به سمت جنوب، از مرز عربستان گذشته و گذرگاه عرعر در خاک این کشور را تصرف کردند.
به گزارش جهان به نقل از شبکه خبر، رسانه های عربی منطقه از حمله تروریست های داعش به گمرک عراق و عربستان در منطقه عرعر خبر دادند.
نشریه الحیات گزارش داد، یگان های داعش مستقر در استان الانبار که پیش از این، مناطق طریبیل و الولید در مرز عراق و سوریه را تصرف کرده بودند، با حرکت به سمت جنوب در بیابان های غرب عراق، به مرز عربستان رسیده و شهر مرزی عرعر را در خاک عربستان تصرف کردند.
مقامات ایران و سوریه بارها به کشورهای حامی تکفیری ها هشدار داده بودند آتش تجهیز و تقویت تروریست ها دامن خود آنها را نیز خواهد گرفت.
حمله داعش به عربستان و وحشت سعودی ها از داعش
پس از حمله داعش به عرعر، ارتش اردن نیروهایش در مرز با عراق را افزایش داد، اما سعودی ها که از این اقدام داعش غافلگیر شده اند، هنوز واکنش رسمی نشان نداده اند، اما هراس و وحشت در صفحات اینترنتی آنها، موج می زند.
برخی چهره های رسانه ای سعودی از بروز اختلاف شدید میان فرماندهان ارتش عربستان در زمان حمله داعش انتقاد کرده اند. برخی نیز اعلام کرده اند که گشودن جبهه جنگ میان آزادگان مجاهد! و عربستان سعودی جبهه مجاهدان را دچار انشقاق می کند و باید از جنگ دست کشید.
یک روزنامه نگار به نقل از الحیات نوشته است که با حمله یگان های مرزی عربستان، نیروهای داعش از عرعر عقب نشینی کرده اند، اما چنین خبری در الحیات نیست.
در این میان، قابل اعتناترین مطلب به نقل از سایت صهیونیستی دبکا نوشته شده. دبکا گزارش داده است که ملک عبدالله، پادشاه عربستان با وجود کسالت و بیماری شدید، شخصا با السیسی، رئیس جمهور مصر تماس گرفته تا او تضمین بدهد که در صورت پیشروی داعش در داخل خاک عربستان، مصر ارتش خود را برای دفاع از آل سعود به عربستان خواهد فرستاد. دبکا پیش بینی کرده که داعش به اردن نیز، که تاکنون حامی لجستیکی آنها بوده، حمله خواهد کرد.
اسکای نیوز امروز تصاویری پخش کرد که در آن نشان داده می شود شهر الرطبه در تسلط داعش است. این شهر کوچک مرزی، شاهراه ارتباطی بغداد به امان پایتخت اردن است و حضور داعش در آن، علاوه بر عربستان، اردن را نیز می ترساند.
اختلاف امریکا و عربستان بر سر داعش
* انس حسن، تحلیلگر سعودی مدعی شده که علت حمله داعش به عربستان، اختلاف نظر میان عربستان و امریکا برسر اهداف داعش در عراق است. وی نوشته است که مقامات سعودی اصرار دارند حاکمان کشور آینده سنی نشین در عراق را آنها باید تعیین کنند و چنانچه کشور جدید تحت نظر قطر یا ترکیه باشد، عربستان دیگر کمکی به پروژه تقسیم عراق نخواهد کرد. اما امریکا نقش ایران و مصر را مهم می داند و نمی خواهد درگیر شود و در حال حاضر تنها می تواند به نوری مالکی فشار بیاورد که کنار رفته و دولت مرکزی عراق سرنگون شود. این نویسنده نزدیک به خاندان سعودی تصریح می کند که عربستان نگران است که امریکا بازهم بطور پنهانی با ایران کنار بیاید و باوجود صرف هزینه های هنگفت توسط عربستان، عراق همچنان دولتی نزدیک به ایران داشته باشد.
برخی عقیده دارند، حمله داعش به عرعر هشداری به آل سعود بوده که جایگاه خود را بشناسند.
صفحه داعش اعلام کرده بزودی پرچم خود را بر فراز این مکان نصب می کند.
این یکی ادعا کرده که ما به مرزها اعتقادی نداریم و به جایی هم حمله نمی کنیم
چون اینجا اصلا سرزمین خودمان است و از قبل هم همینجا بودیم.
علت دیگر تمایل داعش به ترساندن سعودی ها
سران دولت اسلامی عراق و شام، داعش، بویژه ابوبکر بغدادی وابسته به وهابی ها هستند، اما از یک سال پیش و پس از آنکه سعودی ها کنترل تکفیری های جبهه النصره سوریه را به دست گرفتند، رقابت برسر جانشینی اسامه بن لادن و خلافت بر سرزمین های خیالی اسلامی شدت گرفت و داعش و النصره با یکدیگر درگیر شدند.
ایمن الظواهری، سرکرده القاعده نیز از سعودی ها جانبداری کرد و از ابوبکر بغدادی خواست، تحت امر جبهه النصره و سعودی ها باشد، اما سرکرده داعش که خود را خلیفه دولت اسلامی عراق و شام می داند زیر بار نرفت و عربستان کمک هایش به داعش در سوریه را کاهش داد و فقط به پشتیبانی از یگان های داعش در عراق پرداخت.
در عراق نیز، افسران سابق گارد ریاست جمهوری صدام که فرماندهی عملیات نظامی ترویست های داعش را بر عهده دارند، سعودی ها را از جمله خائنین به صدام و حزب بعث می دانند و با وجود برخورداری از کمک های آنها، مترصد فرصتی برای انتقام هستند.
تروریست های داعش با تسلط بر گمرک عرعر و شهرهای مرزی عربستان، می توانند دارایی ها و تجهیزات بیشتری به چنگ آورده و به مقر خود در منطقه عشار نشین الانبار منتقل کنند.
ضمن این که، از نظر سیاسی و رسانه ای نیز، وابستگی خود به سعودی ها را تخطئه کرده و خود را مستقل نشان می دهند.
گزارش روزنامه الحیات از حمله داعش به عرعر
عراق و عربستان بیش از ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند که قسمت بیشتر آن مرزهای استان الانبار است که با پشتیبانی سعودی ها تبدیل به مقر داعش شد تا نقطه اعزام تکفیری ها به سوریه باشد. اما اکنون دست پروده های وهابیت و بازماندگان حزب بعث ۱۱۲ کیلومتر از مرزهای عربستان را در اختیار گرفته اند و حتی احتمال می رود، اردن نیز به سرزمین های تحت خلافت خلیفه قرن بیست و یکم اسلام!! افزوده شود.
ابوبکر بغدادی که خود را وارث و جانشین شایسته اسامه بن لادن می داند، از دید تروریست ها خلیفه تمام سرزمین های اسلامی است
نقشه دولت داعش در آینده!
عضو ارشد سنای آمریکا:
جیم اینهوف عضو ارشد کمیته ی نیروهای مسلح سنای آمریکا پس از دیدار با مقامات دولت اوباما گفت: مشخص است که تا زمان ضرب العجل تعیین شده با ایران به توافق نمی رسیم.
جیم اینهوف عضو ارشد کمیته ی نیروهای مسلح سنای آمریکا پس از دیدار با مقامات دولت اوباما گفت: مشخص است که تا زمان ضرب العجل تعیین شده با ایران به توافق نمی رسیم.
به گزارش «انتخاب»، وی بیان داشت: واضح است که دستیابی به توافق با ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور تا 20 جولای خیلی بعید است.
این سناتور ارشد آمریکایی اضافه کرد: با این حال دستیابی به توافقی قابل پذیرش تا شش ماه بعد از 20 جولای هم بعید است.
وی با بیان اینکه ما اصلا به توافق هسته ای نزدیک نیستیم گفت: ایرانی ها می خواهند 30 هزار سانتریفیوژ دیگر به غیر از سانتریفیوژهایی که امروز دارند، داشته باشند.
سناتور اینهوف افزود: در عین حال، ما از ایران می خواهیم که 15 هزار سانترفیوژ خود را به حالت غیرفعال در آورد تا مطیمئن شویم توانایی ساخت سلاح هسته ای را ندارد.
این عضو ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا تاکید کرد: حتی اگر بتوانیم تعداد سانتریفیوژهای ایران را محدود کنیم، بازهم تضمینی وجود ندارد که این کشور تاسیسات محرمانه برای ساخت سلاح هسته ای نسازد.