سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

یک گزارش تاسف آور


فریبا حاج‌علی، رئیس کارگروه پیشگیری از طلاق و آسیب‌های تحکیم و تعالی خانواده قوه قضائیه گفت: «بر اساس تحقیق ملی انجام شده پنج علل اصلی درخواست طلاق از بین ۳۶ علت بر طبق پرونده‌‌های مختومه، “اعتیاد به مواد مخدر، دخالت اطرافیان، ضرب و شتم، تنفر و بی‏‌علاقگی و سوء ظن به همسر” گزارش شده‌اند.»
کد خبر: ۴۱۱۱۸۳
تاریخ انتشار:۰۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۴-26 June 2014
فریبا حاج‌علی، رئیس کارگروه پیشگیری از طلاق و آسیب‌های تحکیم و تعالی خانواده قوه قضائیه گفت: «بر اساس تحقیق ملی انجام شده پنج علل اصلی درخواست طلاق از بین ۳۶ علت بر طبق پرونده‌‌های مختومه، "اعتیاد به مواد مخدر، دخالت اطرافیان، ضرب و شتم، تنفر و بی‏‌علاقگی و سوء ظن به همسر” گزارش شده‌اند.»
به گزارش خبرآنلاین، فریبا حاج‌علی افزود: «بر اساس آمار متقاضیان طلاق، ۴۸ درصد مردان، ۲۳ درصد زنان و ۲۹ درصد توافقی است.»
به‌گفته وی «درآمد ناکافی جهت اداره زندگی، بیماری‌ها و اختلالات روانی همسر، عدم تمکین، خشونت روانی، ازدواج تحمیلی، بیکاری همسر، اختلافات فرهنگی، ازدواج مجدد زوج، ارتباطات نامشروع همسر، تفاوت سنی، انحرافات جنسی یکی از زوج‌ها و اختلالات جنسی» از علل دیگر درخواست طلاق در ایران هستند.بر اساس آمار سال ۱۳۹۲، میزان ثبت ازدواج در ایران نسبت به سال پیش از آن روندی کاهشی و آمار طلاق روندی رو به افزایش داشته است.

کد خبر: ۴۱۱۰۵۶
تاریخ انتشار:۰۵ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۸-26 June 2014
 یک منبع ترک فاش کرد که گروه دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) در صدد است به زودی یک پایگاه نظامی در ترکیه تاسیس کند.
به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه وطن ترکیه، تروریستهای داعش به‌دنبال تاسیس پایگاه نظامی در ترکیه­‌های دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) در صدد است به زودی یک پایگاه نظامی در آناتولی تاسیس کنند.
به نوشته این روزنامه، اطلاعات موجود در این خصوص حاکی از این است که حدود پنج هزار تروریست در ترکیه حضور داشته  و تلاش دارند در آینده دولتی موسوم به دولت شرعی را تاسیس کنند که قبرس را نیز در برمی‌­گیرد.
بر اساس گزارش­‌های نهادهای اطلاعاتی غربی، شمار تروریست­‌های اروپایی الاصل به پنج هزار نفر می­رسد و عده ای از آنان از خاک ترکیه به سوریه و عراق رفته‌­اند.
در همین ارتباط، برخی منابع از رواج تبلیغات و شعار داعشی‌­ها در استانبول خبر داده و اعلام کردند که اخیرا در یک فروشگاه در این شهر دو پیراهن به فروش گذاشته شده بود که روی آن شعار و تبیلغات داعشی­‌ها نوشته شده بود.
این فروشگاه به تازگی در محله باغ چلر در مرکز استانبول افتتاح شده است و در محله‌های مختلف استانبول از جمله اسنلر، اسن یورت، بهشلی اولر، کاینارجا، عمرانیهو بندیک نیز شعبه دارد.
از سوی دیگر، دولت بهتشلی رهبر یک حزب مخالف ترک اعلام کرد که رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه، شایستگی ریاست جمهوری را ندارد زیرا وی شخصی سرکش است که با سازمان­‌های تروریستی تعامل دارد و می­‌کوشد کشور را به سمت باتلاق خاورمیانه سوق دهد، به اضافه اینکه دارائی‌­های دولت را اختلاس کرده است.
این در حالی است که نامزدی اکمل الدین اوغلو دبیر کل سابق سازمان همکاری اسلامی برای انتخابات ریاست جمهوری ترکیه با مخالفت تعداد زیادی از اعضای حزب  جمهوری خلق روبه رو شده است، تا جایی که تعدادی از روزنامه نگاران چپگرای لائیک از کمال کیلتش رهبر این حزب خواسته‌­اند نام احسان اوغلو را حذف کرده و شخص دیگری را جایگزین او کند زیرا نامزدی وی پیروزی اردوغان به عنوان نامزد قدرتمند حزب حاکم عدالت و توسعه را تسهیل خواهد کرد.
انتخابات ریاست جمهوری ترکیه قرار است در ماه اوت آینده برگزار شود.
شبکه اسکای نیوز عربی از عقب‌نشینی نظامیان عراقی از اردوگاه اشرف و ورود نیروهای داعش به این پایگاه خبر داد؛ ادعایی که از سوی منابع عراقی تایید نشده است.
کد خبر: ۴۱۱۰۳۰
تاریخ انتشار:۰۴ تیر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۷-25 June 2014
شبکه اسکای نیوز عربی از عقب‌نشینی نظامیان عراقی از اردوگاه اشرف و ورود نیروهای داعش به این پایگاه خبر داد؛ ادعایی که از سوی منابع عراقی تایید نشده است.
به گزارش ایسنا، خبرنگار شبکه اسکای نیوز با اعلام این خبر تاکید کرد که نیروهای "عملیات دیالی" از اردوگاه اشرف، محل پیشین استقرار نیروهای منافقین عقب نشینی کرده‌اند و تروریست‌های داعش به این اردوگاه وارد شده‌اند.
بنا بر این گزارش، نیروهای ارتش عراق تجهیزات نظامی و مهمات خود را از اردوگاه اشرف که در نزدیکی شهر خالص واقع در استان دیالی عراق قرار دارد، خارج کرده‌اند و درگیری‌ها در اطراف این اردوگاه ادامه دارد.این در حالی است که منابع نظامی عراق تصرف اردوگاه مذکور به دست داعش را رد و تاکید کرده‌اند که این پایگاه همچنان در کنترل نیروهای دولتی است.
پس از اخراج بازماندگان منافقین از اردوگاه اشرف که در 65 کیلومتری شمال بغداد قرار دارد، نیروهای ارتش عراق از این اردوگاه به عنوان یکی از مقرهای نیروهای موسوم به "عملیات دیالی" استفاده می‌کنند. 

توطئه جدید غربی‌ها علیه دانشمندان هسته‌ای ایران؛
در حالی که از هفته آینده، مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 وارد جدی‌ترین فاز خود می‌شود و تلاش دو طرف‌ برای دستیابی به توافق نهایی در موضوع هسته‌ای شدت می‌یابد، به نظر می‌رسد، برخی محافل در غرب بار دیگر در صدد طرح بهانه‌جویی‌های جدید برای افزایش فشار بر ایران هستند. ادعاهای یک روزنامه آمریکایی درباره یکی از دانشمندان هسته ای ایران، در همین راستا قابل ارزیابی است.
کد خبر: ۴۱۰۹۱۳
تاریخ انتشار:۰۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲-25 June 2014
توطئه جدید غربی‌ها علیه دانشمندان هسته‌ای ایراندر حالی که از هفته آینده، مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 وارد جدی‌ترین فاز خود می‌شود و تلاش دو طرف‌ برای دستیابی به توافق نهایی در موضوع هسته‌ای شدت می‌یابد، به نظر می‌رسد، برخی محافل در غرب بار دیگر در صدد طرح بهانه‌جویی‌های جدید برای افزایش فشار بر ایران هستند. ادعاهای یک روزنامه آمریکایی درباره یکی از دانشمندان هسته ای ایران، در همین راستا قابل ارزیابی است.

به گزارش «تابناک»، با نزدیک شدن به زمان پایان ضرب‌الاجل اولیه تعیین شده از سوی ایران و گروه 1+5 برای دستیابی به توافق نهایی هسته‌‌ای، طرفین از یازدهم تیر ماه دور جدیدی از گفت‌و‌گوهای فشرده را آغاز خواهند کرد تا بتوانند تا حدود دو هفته، نسبت به نگارش متن توافق جامع اقدام کنند.

در همین حال و در مطلبی که نشان از بهانه‌جویی‌های جدید غرب برای افزایش فشار بر ایران دارد، روزنامه «نیویورک تایمز» موضوع دانشمندان هسته ای ایران را مورد توجه قرار داده و از فردی نام برده که پیش از این نیز ادعاهایی درباره نقش وی در آنچه غربی‌ها «برنامه نظامی هسته ای ایران» می‌خوانند، مطرح شده بود. 

این روزنامه می‌نویسد، در حالی که ایران و کشورهای عضو 1+5 مشغول مذاکرات فشرده هستند، هیچ خبری از یک «چهره مرموز» برنامه هسته‌ای ایران نیست. این فرد، محسن فخری زاده است که که نیویورک تایمز مدعی است، مقامات امنیتی غربی وی را با رابرت اوپنهایمر (پدر بمب هسته ای آمریکا) مقایسه می‌کنند. این روزنامه، فخری زاده را حافظ مهمترین اسرار هسته ای ایران دانسته و اشاره می‌کند که وی تاکنون در مذاکرات حضور نداشته است.

این روزنامه می‌نویسد، به گفته یک‌ عضو تیم مذاکره‌کننده هسته ای ایران، دلیل اینکه خبری از فخری زاده ‌نیست، این است که پس از ترور همکارانش به دست عوامل سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل (موساد) از وقوع اتفاقی مشابه برای وی جلوگیری شود. 

بنابراین، نیویورک تایمز مدعی است ‌به دلیل حضور نداشتن فخری زاده، اگر هم تا بازه زمانی تعیین شده (بیستم ژوئیه) توافقی در موضوع هسته ای حاصل شود، این توافق بدون آگاهی از برخی جنبه‌های کلیدی فعالیت‌های هسته ای ایران خواهد بود؛ به عبارت دیگر، این روزنامه مدعی است ‌به دلیل در دسترس نبودن فخری زاده، نمی‌توان با قاطعیت نتیجه گرفت که ایران در گذشته برنامه‌ای برای ساخت سلاح هسته ای داشته است یا خیر.

ستون نویس نیویورک تایمز در تأیید ادعاهای خود، به بخشی از اظهارات همیشه متناقض یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ‌اشاره ‌می‌‌کند که گفته: «آگاهی یافتن از همه موارد امکان‌پذیر نیست... برخی ‌اسناد ناپدید شده است. برخی ‌افراد از دنیا رفته اند. در برخی موارد نیز ایران به ما اجازه دسترسی نمی‌دهد».

آمانو در پاسخ به پرسشی درباره گفت‌و‌گو با فخری‌زاده اظهار داشته، آژانس تاکنون چنین درخواستی ‌از ایران نداشته؛ اما «ما مایلیم ‌به مراکز، اسناد و افراد،‌ از جمله فخری زاده‌ دسترسی پیدا کنیم». 

با این حال، گفته می‌شود اکنون تیمی از سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) ‌مشغول کار ‌روی موضوع فخری زاده و آن دسته از فعالیت‌های هسته ای ایران است که مربوط به وی می‌باشد‌.

اما این ادعاها در حالی از سوی این روزنامه آمریکایی مطرح شده و به موضوع مذاکرات ایران و 1+5 ارتباط داده می‌شود که اصولاً هدف از این مذاکرات، تعیین «چهارچوب‌های کلی» برای رفع نگرانی‌های هسته ای غرب و در مقابل، از میان برداشته شدن فشارهای کشورهای غربی علیه ایران است؛ بنابراین، قرار نیست در این مذاکرات به موضوع دانشمندان هسته ای و آن هم یک دانشمند خاص پرداخته شود.

از سوی دیگر، در پی انجام چند اقدام تروریستی از سوی موساد علیه دانشمندان هسته ای ایران ـ که به شهادت چند تن از این دانشمندان منجر شد ـ ایران در اقدامی کاملاً منطقی اعلام کرد، از آنجا که آشکار است اطلاعات مربوط به این افراد از سوی منابع غربی در اختیار صهیونیست‌ها قرار گرفته، دیگر اجازه دسترسی مستقیم به این افراد را نداده و از منتشر کردن نام آن‌ها نیز خودداری خواهد کرد.

به این ترتیب، به نظر می‌رسد هدف از طرح دوباره موضوع دانشمندان هسته ای ایران، آن هم در این مرحله حساس از مذاکرات، القای این موضوع باشد که بدون دستیابی به این افراد، موضوعات مربوط به پرونده هسته ای ایران همیشه مبهم ‌خواهند ماند. به این ترتیب، غربی‌ها فرصت خواهند یافت ‌هر زمان که بخواهند، ادعاهای جدیدی ‌در این موضوعات علیه ایران مطرح کنند. 

اما درباره محسن فخری زاده، باید یادآور شد، ‌سال 1387 در روزنامه انگلیسی «ساندی تایمز»  ‌به نام این فرد که یکی از دانشمندان هسته‌ای ایران است،‌ ‌اشاره شد. این روزنامه مدعی بود بر پایه اسنادی که مقامات اطلاعاتی غربی از یک لپ تاپ به دست آورده‌اند، فخری زاده که «یک افسر سپاه پاسداران و استاد فیزیک دانشگاه امام حسین است»، وظیفه هدایت «برنامه نظامی هسته ای ایران» را بر عهده دارد. البته پیش از آن، گروهک منافقین نیز نام فخری زاده را در همین راستا مطرح کرده و وی را یکی از شخصیت‌های برجسته در برنامه هسته ای ایران خوانده بود. 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد