
از مدت ها پیش و همزمان با جدی تر شدن روند مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5، این بحث در محافل مختلف مطرح بود که به نتیجه رسیدن این مذاکرات، ضمن کمک به احیای قدرت ایران در خاورمیانه، سبب پیدایش آرایش سیاسی جدیدی در این منطقه خواهد شد. اکنون با رسیدن مذاکرات به مراحل نهایی، به نظر می رسد نگرانی از این ماجرا به داخل کنگره آمریکا نیز راه پیدا کرده است.
به گزارش «تابناک»، در جلسه ای که روز گذشته با هدف بررسی روند همکاری های آمریکا با شورای همکاری خلیج فارس در کنگره آمریکا برگزار شد، نسبت به روند جاری اوضاع در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس ابراز نگرانی شده است. به عقیده نمایندگان حاضر در این جلسه، متحدان منطقه ای ایالات متحده در حال فاصله گرفتن از این کشور هستند.
«ورلد تریبیون» ضمن انتشار گزارشی از این جلسه می نویسد نگرانی های مطرح شده در زیرکمیته خاورمیانه و آفریقای کنگره آمریکا، حول دو محور اصلی متمرکز بوده است. نخست اینکه برخی از متحدان منطقه ای آمریکا، به ویژه عربستان سعودی به واسطه نارضایتی از روند مذاکرات غرب و آمریکا با ایران در حال فاصله گرفتن از واشنگتن هستند و دوم اینکه ممکن است در نتیجه روند جاری، برخی دیگر از کشور شورای همکاری نیز به سوی ایران متمایل شوند که این امر به ضرر منافع آمریکا خواهد بود.
ایلینا راس لتینن، از اعضای مجلس نمایندگان و رئیس زیرکمیته مذکور در این زمینه اظهار داشته: «اکنون آن ها (اعضای شورای همکاری) اشتیاق دولت به رسیدن به توافق با ایران را به معنای خیانت به خود در نظر می گیرند که آن ها را وادار خواهد کرد خودشان نیز به سمت توافق با ایران حرکت کنند». به گفته وی، برای احیای اعتماد این کشورها به آمریکا زمان زیادی لازم خواهد بود.
در ادامه این جلسه که به طور کلی در راستای هدف کلی کنگره آمریکا برای مانع تراشی در مسیر توافق هسته ای با ایران برگزار شده، دیوید وینبرگ، پژوهشگر موسسه دفاع از دموکراسی ها ضمن تکرار ادعاهای آمریکا مبنی بر حمایت ایران از تروریسم در منطقه، مدعی شده ایران تلاش دارد با استفاده از اهرم شیعیان، نسبت به توسعه نفوذ خود در منطقه اقدام کند.
وی اظهار داشته: «بحث درباره یک هلال شیعی که از ایران تا لبنان، عراق و سوریه امتداد می یابد، نیست. خطر اصلی در الحاق یمن، بحرین، کویت و بخش هایی از عربستان سعودی به این روند است». وینبرگ در این زمینه به اظهارات مقرن بن عبدالعزیز، جانشین ولیعهد سعودی اشاره کرده که ایران را به تهدید کشورهای عضو شورای همکاری از طریق شیعیان متهم کرده است.
وی در ادامه مدعی شده تا زمانی که کشورهای منطقه اطمینان حاصل نکنند که ایران از حمایت از تروریسم و همچنین مداخله در یمن و دیگر کشورهای خاورمیانه دست برداشته، نخواهند توانست به هرگونه توافقی در موضوع هسته ای ایران اعتماد کنند.
اما بخش مهمتر سخنان وینبرگ، پذیرش ضمنی این موضوع است که عربستان سعودی قصد دارد از طریق توسعه روابط خود با پاکستان، به سلاح هسته ای دست پیدا کند. وی ضمن بیان اینکه احتمال دارد عربستان در چنین مسیری حرکت کند، گفته پس از آن، امارات نیز در پی دستیابی به چنین هدفی برخواهد آمد. وی گفته: «من فکر می کنم ارتباط میان ساختارهای نظامی عربستان و پاکستان، از جمله در حوزه هسته ای، به شدت نزدیک است و باید نسبت به آن نگران بود».
در بخش دیگری از جلسه مذکور، نمایندگان حاضر اظهار داشته اند که تلاش های اخیر در راستای بهبود روابط واشنگتن و ریاض، با شکست مواجه شده است. از جمله این تلاش ها، می توان به دیدار اخیر باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا از عربستان سعودی اشاره کرد.
به هر حال، همان گونه که اشاره شد، هدف اصلی کنگره آمریکا از برگزاری این جلسه و جلسات مشابه، القای این موضوع است که روند دیپلماتیک جاری میان ایران و گروه 1+5 در موضوع هسته ای، به ضرر منافع ملی آمریکا بوده و دولت ایالات متحده باید در آن تجدیدنظر کند. این در حالی است که دولت آمریکا – دستکم در عرصه اظهارات و موضع گیری های علنی – بر ضرورت ادامه این روند در قبال ایران تأکید کرده است.
در فلسطین اشغالی اتفاق افتاد
انتشار عکس پاپ فرانسیس در حال بوسه زدن بر دستان خاخام ارشد صهیونیستها، اعتراض شمار قابل توجهی از مسیحیان ارتودکس و کاتولیک را در شبکههای اجتماعی نسبت به این اقدام پاپ - که آن را ناشایست توصیف کردند- برانگیخت.
کد خبر: ۴۰۳۸۵۴
تاریخ انتشار:۰۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰-
29 May 2014

انتشار عکس پاپ فرانسیس در حال بوسه زدن بر دستان خاخام ارشد صهیونیستها، اعتراض شمار قابل توجهی از مسیحیان ارتودکس و کاتولیک را در شبکههای اجتماعی نسبت به این اقدام پاپ - که آن را ناشایست توصیف کردند- برانگیخت.
به گزارش کیهان، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان که در سفر به خاورمیانه ،به سرزمین های اشغالی سفر کرده، با بوسه بر دستان یک خاخام ارشد یهودی،انزجار بسیاری از مسیحیان را برانگیخته و به گفته آنها باعث شرمساری و سر شکستگی آنها شده است.
وی که خود را بانی "صلح" در جهان می خواند، در سفر به سرزمین های اشغالی همراه با شیمون پرز کودککش، یک اصله درخت زیتون به نشانه صلح در «زمین غصبی متعلق به ملت مظلوم فلسطین» غرس کرد! او این درخت را درحالی غرس کرد که از نخستین روزهای اشغال فلسطین تاکنون، یکی از راهکارهای صهیونیستها برای راندن فلسطینیها از سرزمین شان در بیت المقدس، تخریب درختان زیتون و باغات آنها بوده و هست!
از برگولیو تاپاپ فرانسیس
خورخه ماریو برگولیو، یا همان پاپ فرانسیس، متولد بوینس آیرس آرژانتین است که پیش از اینکه وارد مدرسه علوم دینی مسیحی شود، مدتی به عنوان تکنیسین شیمی و مدتی هم در کلوپهای شبانه مشغول فعالیت بوده است. فعالیت وی به عنوان یک چهره کلیسای مسیحی، عملاً از سال 1969، یعنی در سن 34 سالگی آغاز میشود.
برگولیو، متهم به آدمدزدی و مشارکت با حاکمان نظامی آرژانتین در شکنجه افراد هم بوده است. مجله انگلیسی The Mail on Sunday در این رابطه نوشته است که وی در فاصله سالهای 1976 تا 1983 و در زمان حکومت نظامیان در آرژانتین، در شکنجه، آدمدزدی و همچنین جنایتهای سازمانیافته شرکت داشته است. در همین رابطه از پاپ شکایت کیفری هم شده است.
فرانسیس بهجای بندیکت
کناره گیری یکباره پاپ بندیکت شانزدهم از مقام پاپی موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت؛ استعفایی که حتی خود کاردینالها را متعجب ساخت و موجب شد تا در بعضی از کاردینالها حالت خشم پدید بیاید! بسیاری بر این باورند که استعفای پاپ بندیکت شانزدهم به عنوان دویست و شصت و پنجمین پاپ ریشه در گسترش هوی پرستی در کلیسای کاتولیک و بیعفتیهای صورت گرفته از طرف کشیشان مسیحی و موسیونرهای تبشیری در سراسر جهان، بویژه در چند سال اخیر داشته است.
بااینکه موضوع فساد اخلاقی در کلیسا چیز جدید و امری خاص نبود که بتواند منجر به استعفای بندیکت شانزدهم شود میتوان کنارهگیری اورا در راستای عدم موفقیت او در حاکمیت نظریه خود مبنی بر بازگشت به ارزش های اساسی مسیحی برای مقابله با سکولاریزاسیون افزایش یافته توسط بسیاری از کشورهای غربی دانست. اما فرانسیس بر خلاف بندیکت اعتقادی بر این مواضع نداشته و کمتر از این قسم امور سخن به میان آورده و مواضع محافظهکارانه را پیشه خویش ساخته است .او اندکی پس از انتخاب شدنش بعنوان پاپ مواضع عجیبی گرفت که پرده از راز انتخابش بعنوان پاپ را کنار زد!
مرد سال تایم و مرد سال همجنسبازان!
" اگر کسی همجنس باز است و با حسن نیت خدا را میجوید، من چه کسی هستم که بخواهم قضاوت کنم؟!"
این جمله پاسخ فرانسیس اول به سوالی است که طی سفرش از برزیل به رم از وی در مورد کشیشهای همجنسگرا پرسیده شد و خود دلیلی واضح برای چرایی انتخاب یک پاپ به عنوان شخص سال همجنسگرایان جهان، محسوب میشود و نمایانگر نوع عمل آمریکاییها در صدد شمولیت این تفکر بر جهان، بویژه در حاکمیت قلمرو ادیان میباشد.
دفاع تمام قد و همه جانبه پاپ از همجنسبازان،موضوع عجیبی بود که باعث شد بسیاری از مسیحیان معتقد،او را بعنوان کسیکه در صدد به سخره گرفتن آموزههای مسیحیت است بشناسند ! البته این تنها اظهارات خلاف آیین مسیحیت وی نبود!
به نظر او بسیاری از آموزه های مسیحی منسوخ ومرده است وباید در اصل این اعتقادات تجدید نظر کرد! " کلیسا در گذشته در مورد برخی از مسایل اخلاقی بهشکل نادرستی برخورد می کرد، اما امروز به نقش خود به عنوان قاضی پایان داده و آغوش خود را به روی تمام گروه های مختلف از جمله همجنسگرایان، لیبرالیستها، محافظهکاران، کمونیست ها، افراد طرفدار سقطجنین و افرادی با میل جنسی مختلف، گشوده و از آنان میخواهد به آن بپیوندند؛ زیرا همگی خداوند را دوست داریم و همگی یک خدای واحد را می پرستیم".
او حتی پا را فراتر نهاده و مدعی میشود:" کلیسای کاتولیک دیگر به جهنم معتقد نیست؛ زیرا این مسئله با عشق خداوندی تعارض دارد و آدم و حوا داستانی بیش نیستند.. ما با تفکر و دعا فهم جدیدی از برخی از عقاید به دست آوردیم؛ همچنین خداوند قاضی نیست؛ بلکه دوستدار بشریت است.. خداوند قصد محکومیت کسی را ندارد! جهنم تنها کنایهای از روح تنها است".
سرباز صفر یا پاپ!؟
طرح اعتبارزدایی از قوانین و چارچوب های فقهی شریعت، در ادیان آسمانی از سوی بنگاه های جهانی وابسته به سیستم فراماسونری از ابتدای قرن بیست و یکم با هدف سکولاریزه کردن ذهنی مردم و هدم دین در جهان در حال اجرا است. واکنون حمایت دستگاه پاپی که در انحراف مسیحیت از باورهای حقیقی دین مسیح نقش بسیار پررنگی داشته از مدعیان صهیونیست سکولار آیین یهود ، خود نشان از ورود جهان به فاز جدید مبارزه با ادیان الهی دارد. به واسطه اجرای این طرح بزرگ بناست ملقمه ای از عرفان انحرافی کابالا برای نزدیکی به شیطان، در قالب مناسک بودایی- تئوسوفیستی شرقی در جهان همه گیر شود تا به قول سران شیطان پرست یهودی مسیر برای پذیرش ناجی زرسالاران یهودی منحرف، هموار گردد.
هم اکنون سازمان ملل در قالب برنامه "آموزش صلح و همزیستی اجتماعی" راهکارهای حل تعارض میان حامیان سه دین الهی با از میان بردن اصول فقهی همچون مخالفت با انحرافات اخلاقی ضد بنیان خانواده مانند همجنسگرایی را در دستور کار قرار داده است. اذعان رسمی پاپ به پذیرش همجنس گرایان، صهیونیستهای آدمکش و سایر فرق ضد دین در آغوش کلیسا بخش مهمی از پروژه ترویج بی حمیتی دینی در قالب مناسک "دین بی پایه و اساس جهانی" است.
سفر سیاسی یا سفر مذهبی!؟
پاپ که در صفحه توییترش اعلام کرده بود برای یک سفر مذهبی به بیت المقدس میرود و از پیروانش خواسته بود برایش نماز بخوانند ودعا کند، با ورود به سرزمینهای اشغالی با محمود عباس و نتانیاهو دیدار کرد! البته او به اعمال معنوی هم پرداخت و به سنت یهودیان در کنار دیوار ندبه عبادت کرد!وسپس بر اساس خرافات یهودیان، کاغذ نوشتهای را لای شکاف دیوار مقدس پنهان کرد!
و بالاخره هولوکاست!
او در مسیر اجرای نقش در پازل از قبل طراحی شده ودر ادامه سفر معنویش،از یادمان کشتههای هولوکاست دیدار و در این مکانها به دعا کردن هم پرداخت !سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی این اقدام پاپ را با جزییات کامل گزارش کرده و از بازدید او ذوق زده شده است!
پاپ فرانسیس، اولین مقام بلندپایه مسیحیت است که علاوه بر بازدید از موزه یادمان هولوکاست یا همان " یاد واشم" با تاج گل نهادن بر مزار تئودورهرتزل، بنیانگذار رژیم صهیونیستی از وی تقدیر رسمی به عمل میآورد. فرانسیس همچنین در این سفر از محمود عباس و شیمون پرز خواسته است که ماه آتی در واتیکان برای برقراری صلح بین اسرائیل و فلسطین با هم مذاکره کنند. علیرغم این که مذاکرات سازش بین اسرائیل و فلسطین به سرکردگی آمریکا و با کارشکنیهای عدیده رژیم صهیونیستی در ماه گذشته با شکست مواجه شد، هر دو مقام فلسطینی و اسرائیلی این دعوت پاپ را پذیرفته اند.