سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز



رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، ضمن رد خبر العربیه مبنی بر بمب گذاری در مسیر قطار باربری سپاه پاسداران، گفت: هیچگونه عملیات تروریستی در کشور صورت نگرفته است.
کد خبر: ۴۰۳۳۰۶
تاریخ انتشار:۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰-26 May 2014
رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، ضمن رد خبر العربیه مبنی بر بمب گذاری در مسیر قطار باربری سپاه پاسداران، گفت: هیچگونه عملیات تروریستی در کشور صورت نگرفته است.
روح الله جمعه ای در گفتگو با مهر خبر العربیه مبنی بر انفجار در مسیر قطار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان را رد کرد و گفت: هیچگونه عملیات تروریستی در کشور صورت نگرفته است.رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، همچنین با اشاره به فیلم منتشر شده توسط گروهکی که ادعای بمب گذاری در مسیر قطار سپاه کرده است، ادامه داد: این فیلم ارزش خبری ندارد؛ چراکه محل و زمان آن مشخص نیست و هیچگونه انفجاری در تصویر مشاهده نمی شود.
به گزارش مهر، العربیه مدعی شده است: گروهی شبه نظامی که خود را «انصار الفرقان» می‌نامد، اعلام کرده است که یکشنبه ۲۵ می‌۲۰۱۴، یک قطار باربری وابسته به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را مورد حمله قرار داده و آن را منفجر کرده است.



اصرار دوباره آمریکایی ها بر دسترسی به هویت دانشمندان ایران؛
دیوید آلبرایت: پس از یک دهه،ایران و آژانس نتوانسته اند درباره PMD توافق کنند اما یک ضرب الاجل پیش روست؛تا 29 تیر برای امضا توافق جامع. آژانس، خواستار مصاحبه با «فخری زاده» و «سیدعباس شاه مرادی» است.
گروه سیاسی مشرق - پیش از این «مشرق»، در گزارشی که از مقاله اخیر «جوفی جوزف» - مدیر سابق عدم اشاعه در شورای امنیت ملی آمریکا- در «مرکز بلفر» منتشر کرده بود، اشاره کرد که یکی از موضوعات اصلی مورد نظر آمریکا از پیش کشیدن ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران یا همان "PMD"؛ دسترسی به دانشمندان هسته ای کشور از جمله «محسن فخری زاده» است.

چند روز پیش نیز یک پایگاه خبری - تحلیلی داخلی، ترجمه مقاله ای از «دیوید آلبرایت» در «وال استریت ژورنال» را منتشر ساخت که مسائل مهمی در آن مطرح شده بود؛ از جمله اینکه یکی از موضوعات اساسی درباره "PMD"، دسترسی به دو دانشمند هسته ای کشور است.

«دیپلماسی ایرانی» به نقل از مقاله «دیوید آلبرایت» برای روزنامه محافظه کاران آمریکا نوشت: «آژانس بین المللی انرژی اتمی»، اخیراً اعلام کرده که ایران قصد دارد، "بند جامعی" را در اختیار این نهاد قرار دهد که فهرستی از تمامی فعالیت های هسته ای کشور را ارائه می کند. البته هنوز، این بیانیه به یک پرسش مهم پاسخ نداده و آن این است که آیا ایران؛ در زمینه "فعالیت های هسته ای نظامی" نیز برنامه هایی داشته است یا خیر [PMD]؟ هرچند که مقامات تهران، همواره بر صلح آمیز بودن اهداف هسته ای خود تأکید داشته و ادعای نظامی بودن این برنامه ها را رد می کنند؛ با این وجود، باید گفت که ایران در مورد شفاف سازی برنامه های هسته ای خود که برخی تردید هایی را در مورد ماهیت آن مطرح می کنند، اقدامات قابل توجهی انجام نداده است.

«وال استریت ژورنال» در گزارشی مدعی شد، این باید زنگ خطری برای غرب باشد. 1+5 (آمریکا ، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) در حال مذاکره با ایران، برای دستیابی به توافق هسته ای جامعی هستند که در مقابل اعمال محدودیت ها در برنامه های هسته ای ایران؛ تحریم ها را تعدیل می کند. اما موضوع این است که آیا در این توافق نهایی، ایران باید به پرسش های مطرح در مورد ماهیت برنامه های هسته ای خود نیز پاسخ بدهد یا خیر؟ اگر در زمانی که تحریم ها علیه ایران اعمال می شود، تهران به این پرسش ها پاسخ نمی دهد، چه دلیلی وجود دارد که پس از لغو تحریم ها این اقدام را انجام دهد؟ از سوی دیگر ارزش توافق هسته ای در شرایطی که ایران، بتواند ظرفیت هسته ای شدن را حفظ کند، چه ارزشی خواهد داشت؟

تا کنون مذاکرات هسته ای با ایران، تمرکز زیادی روی برنامه های غنی سازی و تولید پلوتونیوم داشته اما این یک اشتباه است؛ اینکه ایران، بتواند موادی تولید کند که در ساخت سلاح هسته ای کارایی داشته باشد، مهم است اما اینکه؛ ماهیت فعالیت های هسته ای ایران در گذشته [PMD] چه بوده، نیز اهمیت دارد. برای مثال کشوری مانند ژاپن، دارای تکنولوژی پیشرفته غنی سازی است اما هیچگاه تردیدهایی در مورد ماهیت نظامی برنامه های هسته ای این کشور مطرح نبوده است.

یک توافق نهایی با ایران، برای اینکه معتبر باشد، باید شامل شفاف سازی در مورد تمامی فعالیت های هسته ای گذشته و حال حاضر ایران باشد. بدون دریافت پاسخ های روشن در این زمینه، ناظران خارجی قادر نخواهند بود که زمان ورود ایران به باشگاه هسته ای را ارزیابی کنند.

پس از نزدیک به یک دهه مذاکرات هسته ای، ایران و آژانس هنوز نتوانسته اند در مورد شفاف سازی فعالیت های هسته ای گذشته [PMD] به توافق برسند. اما اکنون یک ضرب الاجل پیش رو است، ایران و 1+5 که در نوامبر گذشته توافق هسته ای مقدماتی ژنو را امضاء کردند؛ اکنون تا 20 جولای (29 تیر) فرصت دارند تا به توافق جامع دست یابند. شاید تهران بر این گمان باشد که با گذشت زمان، طرف مذاکرات نیز مواضع خود را در مورد دریافت پاسخ از ایران در مورد فعالیت های هسته ای قدیمی، تعدیل می کند.

اما این آمریکا و متحدان اروپایی اش هستند که باید نشان دهند، توافق هسته ای با ایران بدون پرداختن به نگرانی های «آژانس بین المللی انرژی اتمی» ممکن نیست. در صورتیکه ایران نخواهد یا نتواند این نگرانی های را تعدیل کند، آنگاه بحث لغو تحریم ها نیز بی مورد خواهد بود.

... آژانس، خواستار مصاحبه با «محسن فخری زاده» از چهره های شاخص برنامه های هسته ای ایران است. «سیدعباس شاه مرادی زواره» که «رئیس سابق مرکز تحقیقات فیزیکی» است نیز از دیگر افرادی است که آژانس؛ ادعا می کند در اواخر دهه 1990 م. در فعالیت های تحقیقاتی هسته ای نظامی ایران شرکت داشته است.

بدون پاسخگویی ایران به ابعاد نظامی هسته ای؛ لغو تحریم ها بی معناست

در حال حاضر، آمریکا و اروپاییان بر سر تقاطع حساسی قرار دارند. در صورتیکه غرب نتواند گرد و غبار را از چهره فعالیت های هسته ای ایران در گذشته [PMD] بزداید، آنگاه تهران نیز می تواند با آرامش خاطر بیشتری؛ در مسیر هسته ای شدن گام بردارد.

***

آنچه نباید درباره این گزارش «دیوید آلبرایت» که یک کارشناس پرنفوذ در عرصه هسته ای در غرب است، فراموش کرد؛ این است که وی نیز تأکید کرده که بدون حل کامل [PMD] لغو تحریم ها در کار نخواهد بود. مقاله پیشین «جوزف» که توسط «مشرق» منتشر شده بود نیز همین تأکید را مطرح می کرد، با این تفاوت که «جوزف» معتقد بود؛ می توان با مرحله بندی کردن حل [PMD]؛ متقابلاً کاهش تحریم ها را نیز مرحله بندی کرد.




از سال ها پیش تاکنون، وجود روابط نزدیک و صمیمانه میان دو کشور عربستان سعودی و پاکستان و رویکردهای خصمانه صریح یا ضمنی این دو کشور نسبت به ایران، به عنوان یک حقیقت مورد تأیید ناظران و تحلیلگران قرار گرفته است. اما بر اساس شواهدی که به تازگی منتشر شده، این رویکرد متحد علیه ایران تا حدی گسترش یافته که احتمال جدی تأمین کلاهک هسته ای از سوی پاکستان برای عربستان وجود دارد.

کد خبر: ۴۰۳۲۹۴
تاریخ انتشار:۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳-26 May 2014
بمب هسته‌ای پاکستانی آماده تحویل به عربستان است؟از سال ها پیش تاکنون، وجود روابط نزدیک و صمیمانه میان دو کشور عربستان سعودی و پاکستان و رویکردهای خصمانه صریح یا ضمنی این دو کشور نسبت به ایران، به عنوان یک حقیقت مورد تأیید ناظران و تحلیلگران قرار گرفته است. اما بر اساس شواهدی که به تازگی منتشر شده، این رویکرد متحد علیه ایران تا حدی گسترش یافته که احتمال جدی تأمین کلاهک هسته ای از سوی پاکستان برای عربستان وجود دارد.

به گزارش «تابناک»، سایت تحلیلی «المانیتور» در یکی از مطالب خود به دور اخیر مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 پرداخته و در میان تحلیل خود اشاره می کند که هرچند رژیم اسرائیل در خط مقدم مخالفت با توانایی های هسته ای ایران قرار دارد، اما بیشترین فشار در این زمینه علیه ایران، از سوی برخی کشورهای عرب منطقه خلیج فارس، از جمله عربستان سعودی اعمال می شود.

بر اساس گزارش های موجود، محور اتحاد رژیم اسرائیل با دولت های عرب منطقه، در حال تقویت شدن است. در همین راستا، همکاری ها، تبادلات اطلاعاتی، و همسویی در زمینه سیاستگذاری ها، به عنوان راهی موثر جهت تحت فشار قرار دادن قدرت های جهانی برای سخت گیری بیشتر علیه ایران مورد توجه آن ها قرار گرفته است. المانیتور در ادامه می نویسد یکی از جنبه های ویژه این گونه اقدامات کشورهای منطقه علیه ایران، اخیراً افشا شده است. شماری از نهادهای اطلاعاتی غربی اخیراً گزارش کرده اند که توافقی ضمنی میان عربستان سعودی و پاکستان شکل گرفته که بر اساس آن، در صورت دستیابی ایران به توانایی ساخت سلاح هسته ای، پاکستان دستکم یک کلاهک هسته ای به سعودی ها خواهد فروخت. هرچند پیش از این نیز برخی اخبار و شایعات درباره توافق ریاض و اسلام آباد در این زمینه منتشر شده بود، اما اکنون این موضوع تا آن درجه جدیت یافته که برخی را واداشته چنین بگویند که در یک زرادخانه خاص در پاکستان، یک سلاح هسته ای در داخل جعبه ای قرار گرفته که روی آن نوشته شده «مقصد: عربستان سعودی» و تنها چیزی که تاکنون مشخص نیست، زمان تحویل این محموله به عربستان است. همین چند وقت پیش بود که سعودی ها در جریان یک رژه نظامی، برای نخستین بار موشک های بالیستیک با برد سه هزار کیلومتر خود را به نمایش گذاشتند. از جمله مهمترین مقامات خارجی حاضر در این رژه، می توان به رئیس ستاد ارتش پاکستان اشاره کرد. 
بر این اساس، تحلیلگر المانیتور نتیجه می گیرد آنچه که در حال حاضر آمریکا باید نگران آن باشد، نه توانایی هسته ای ایران، بلکه یک خاورمیانه هسته ای است که در آن، رقابت های منطقه ای در قالب تقابل هسته ای تجلی یافته و سبب به خطر افتادن امنیت می شود. 



سردار اشتری جایگزین رادان می‌شودفرمانده نیروی انتظامی کشور سردار اشتری را به عنوان جانشین خود انتخاب می‌کند.

به گزارش فارس، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور سردار اشتری را به عنوان جانشین خود انتخاب خواهد کرد.

به این ترتیب سردار اشتری جایگزین سردار رادان در سمت جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور می‌شود.

سردار اشتری در حال حاضر رئیس پلیس اطلاعات و امنیت کشور است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد