سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز



ادعای جدید منابع صهیونیستی؛
در حالی که گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران مثبت بوده و بر پایبندی ایران به تعهدات خود تأکید کرده است، برخی از عناصر تندرو می‌کوشند، همچنان ضمن تحریف واقعیت‌ بر روند مذاکرات هسته‌ای ایران تأثیر منفی‌ گذارند. گزارشی که یک منبع خبری صهیونیستی منتشر کرده، کار‌ جدیدی در این راستاست.
کد خبر: ۴۰۲۹۳۱
تاریخ انتشار:۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹-25 May 2014
ادعای جدید منابع صهیونیستی درباره روند مذاکرات هسته‌ای ایراندر حالی که گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران مثبت بوده و بر پایبندی ایران به تعهدات خود تأکید کرده است، برخی از عناصر تندرو می‌کوشند، همچنان ضمن تحریف واقعیت‌ بر روند مذاکرات هسته‌ای ایران تأثیر منفی‌ گذارند. گزارشی که یک منبع خبری صهیونیستی منتشر کرده، کار‌ جدیدی در این راستاست.

به گزارش «تابناک»، پایگاه اینترنتی «دبکا فایل»، وابسته به محافل امنیتی و اطلاعات رژیم اسرائیل در مطلبی با اشاره به گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و همچنین دور اخیر مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+ ۵، مدعی شده مذاکرات هسته‌ای عملاً ‌شکست خورده و دولت اوباما بازه زمانی موردنظرش ‌برای رسیدن به توافق را تا سال ۲۰۱۵ تمدید کرده است. 

دبکا مدعی است، هرچند در گزارش آژانس بر کاهش ۸۰ درصدی ذخایر اورانیوم با غنای بالای ایران تأکید شده، ‌به «بخش منفی تصویر» در این زمینه ‌اشاره نشده است. این بخش منفی، به ادعای سایت مذکور، برخورداری ایران از ۳.‌۵ تن اورانیوم ۵ درصدی است که می‌تواند به سرعت تا سطح ۲۰ درصد و بیشتر غنی شده و برای ساخت ۵ تا ۷ بمب هسته‌ای کافی باشد. 

از سوی دیگر، این سایت ادعا می‌کند که میزان ۸۰ درصدی اورانیوم رقیق شده ایران نیز دردی را دوا نمی‌کند، زیرا می‌توان آن را به سرعت به سطح غنای سابق بازگرداند؛ بنابراین، این سایت نتیجه می‌گیرد که در عمل هیج تحول مثبتی در موضوع هسته‌ای ایران رخ نداده و رسانه‌ها در این زمینه، تنها اقدام به ایجاد فضای مثبت کاذب کرده‌اند. 

بنا بر ادعای این مطلب، در پی ‌پیشرفت نداشتن‌ دور اخیر مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱ +۵ در وین، تلاش‌های آمریکا برای برقراری کانال‌های مخفی با ایران از طریق ویلیام برنز و جیک سالیوان نیز موفق نبوده و به همین دلیل، امکان اینکه بر اساس بازه زمانی از پیش تعیین شده، بتوان تا پایان ماه ژوئیه به توافقی در موضوع هسته‌ای ایران دست یافت، وجود ندارد. 

بنابراین، ادعا شده که دولت آمریکا، دو تصمیم مهم را درباره مذاکرات هسته‌ای ایران گرفته است؛ نخست اینکه بازه زمانی رسیدن به توافق را شش ماه دیگر تمدید کرده و آن را به ژانویه ۲۰۱۵ برساند و حتی پس از آن نیز امکان ادامه مذاکرات ‌باشد. دوم آنکه با تدوین لایحه‌ای در کاخ سفید که به اوباما قدرت اعلام حمله نظامی به ایران در صورت لزوم را می‌دهد، رژیم اسرائیل را متقاعد کند که از انجام حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران در جریان مذاکرات خودداری کند. 

اما نگاهی دقیق‌تر به ادعاهای مطرح ‌از سوی این سایت صهیونیستی، نشان می‌دهد که این گونه ادعا‌ها، چیزی بیش از یک داستان سرایی نیست که صرفاً با هدف تلاش برای ایجاد تأثیر منفی بر مذاکرات هسته‌ای ایران انجام می‌گیرد و نشانگر میزان خشم رژیم اسرائیل از روند مثبت موجود در مذاکرات است. 

در این زمینه، نخست باید اشاره کرد که از زمان مذاکرات ژنو تاکنون، بحث ذخایر اورانیوم با غنای پایین ایران اصولاً به عنوان یک اولویت مطرح نبوده و تعهد ایران، شامل کاهش ذخایر اورانیوم ۲۰ درصدی خود بوده است؛ بنابراین، ادعای دبکا درباره خطرناک بودن حجم ذخایر اورانیوم با غنای پایین ایران، صرفاً بیان دیگری از خواسته‌های حداکثری نخست وزیر رژیم اسرائیل است که خواستار برچیده شدن کامل همه تأسیسات هسته‌ای ایران و از میان رفتن همه ذخایر اورانیوم غنی شده ایران است. 

دوم آنکه اشاره این سایت به فضای رسانه‌ای بین‌المللی در موضوع هسته‌ای ایران، نشانگر آن است که رژیم اسرائیل این بار حتی نتوانسته در عرصه جهت دهی به افکار عمومی بین‌المللی نیز موفق باشد. شواهد پایبندی ایران به تعهدات هسته‌ای خود تا آن حد روشن‌ است که هیچ رسانه یکسونگری نیز نمی‌تواند آن را نگران کند. بی‌تردید، این امری است که خشم مقامات اسرائیلی را به همراه داشته است. 

نکته سوم اینکه بر پایه اظهارات دیپلمات‌های هر دو طرف، دور اخیر مذاکرات هسته‌ای در وین، آغاز روند مذاکرات «واقعی» میان دو طرف بوده و هنوز فضا و زمان لازم برای دستیابی به توافق تا پایان ماه ژوئیه وجود دارد. به گفته این دیپلمات‌ها، تنها در صورت نزدیک شدن به پایان بازه زمانی مذکور است که درباره تمدید آن تصمیم‌گیری خواهد شد و از هم‌اکنون چیزی در این زمینه مشخص نیست. 

از سوی دیگر، موضوع احتمال تمدید شش ماهه دوره مذاکرات هسته‌ای (تا ژانویه ۲۰۱۵)، امری است که در خود توافق‌نامه مقدماتی ژنو به آن اشاره شده و مسأله‌ای نیست که اصولاً به تصمیم دولت آمریکا ‌یا شخص باراک اوباما ارتباطی پیدا کند. 

در پایان و به عنوان نکته چهارم نیز باید اشاره کرد که بحث «احتمال» برقراری کانالی محرمانه از سوی دولت آمریکا برای کمک به پیشبرد مذاکرات هسته‌ای، موضوعی است که به تازگی (روز جمعه) در یک روزنامه آمریکایی به آن اشاره ‌و تأکید شده که هنوز تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است. به این ترتیب، روشن است که نمی‌توان از شکست، به اقدامی سخن گفت که اصولاً هنوز انجام نشده است! 

در مجموع‌ با توجه به همه این نکات، می‌توان نتیجه گرفت که روند حل و فصل مسائل موجود در برنامه هسته‌ای ایران در مسیر درست و مثبتی جریان دارد، زیرا در غیر این صورت، منابع صهیونیستی تا این حد احساس نگرانی نکرده و به تلاش برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات نمی‌پرداختند.

حالا لبنانی ها باید منتظر گفتگوهای دو قدرت دو سوی شمال و جنوب خلیج فارس باشند تا بلکه آینده ساکن جدید کاخ بعبدا مشخص شود اما آنها این نکته را هم باید بدانند که پرونده مهمتر یعنی بحران سوریه در اولویت نخست بررسی است. بعید است دو طرف قبل از رسیدگی به پرونده سوریه، نگاهی به پرونده لبنان داشته باشند.
عصر ایران ؛ رضا غبیشاوی - لبنان از صبح روز یکشنبه رئیس جمهور ندارد. میشل سلیمان در پایان دوره 6 ساله ریاست جمهوری اش روز شنبه با کارکنان دفترش، گارد حفاظت و تشریفات خداحافظی و کاخ ریاست جمهوری را ترک کرد. 

کاخ ریاست جمهوری لبنان در منطقه ییلاقی بعبدا در شرق بیروت قرار دارد. فواره های حوض بزرگ کاخ نیز پس از ترک رئیس جمهور و تا زمان حضور رئیس جمهور جدید، خاموش شدند.

میشل سلیمان از صبح روز یکشنبه یک شهروند عادی و رئیس جمهور سابق است و جایگاه ریاست جمهوری لبنان هم تا اطلاع بعدی خالی می ماند. در این وضعیت نخست وزیر، وظایف ریاست جمهوری را برعهده می گیرد.

براساس قانون لبنان، هر فرد تنها می تواند یک دوره ریاست جمهوری 6 ساله را عهده دار باشد مگر اینکه پارلمان مدت فعالیت وی را تمدید کند. نمایندگان پارلمان نیز از چنین اقدامی خودداری کرده اند. 

کاخ ریاست جمهوری لبنان در منطقه بعبدا در حومه بیروت

بن بست ریاست جمهوری لبنان منتظر توافق 2 سهامدار بزرگ
انتخاب رئیس جمهور جدید نیز برعهده پارلمان است. پارلمان لبنان از روزها قبل با وجود برگزاری چندین جلسه رای گیری نتوانستند بر سر گزینه ای معین به توافق برسند البته جلسات رای گیری ادامه می یابد.

میشل سلیمان که روز شنبه دوره ریاست جمهوری اش به پایان رسید  6 سال پیش هم زمانی رئیس جمهور شد که قبل از او به دلیل اختلافات سیاسی، کرسی ریاست به مدت 7 ماه، خالی بود و او دوباره امروز این سمت را تحویل وضعیت "خالی" داد.
خالی ماندن کرسی ریاست جمهوری لبنان نیز تا زمان توافق پارلمان لبنان بر سر گزینه مشخص ادامه خواهد یافت.

توافق پارلمان لبنان در این موضوع هم منوط به توافق دو جناح اصلی سیاسی لبنان است. توافق دو جناح اصلی یعنی 8 و 14 مارس (به رهبری حزب الله و حزب المستقبل) هم منوط به توافق حامیان اصلی آنها یعنی ایران و عربستان سعودی است.

 لبنان به دلیل تقسیم بندی های دینی - مذهبی و محدودیت پتانسیل ها و توانمندی هایش به شدت به حمایت و نقش آفرینی قدرت های منطقه ای و جهانی وابسته است.

نقش آفرینی این قدرت های منطقه ای و جهانی در بسیاری از مسائل داخلی لبنان، سرنوشت ساز و تعیین کننده است و بازیگران داخلی بدون هماهنگی های منطقه ای و جهانی توانایی کنش و واکنش ندارند. نمونه های چنین وضعیتی را می توان قبل و بعد از جنگ داخلی لبنان به کرات مشاهده کرد.

بر همین اساس لبنان را می توان به مانند "شرکت سهامی" دانست که سرنوشت پست های کلیدی هیات مدیره و در راس انها مدیرعامل در گرو قدرت، وزن، چانه زنی و توافق سهام داران عمده است.

میشل سلیمان و همسرش در حال ترک کاخ ریاست جمهوری لبنان

بن بست ریاست جمهوری لبنان منتظر توافق 2 سهامدار بزرگ


امروزه کشورهای ایران، عربستان سعودی، سوریه، قطر، فرانسه، آمریکا و ... را می توان سهامداران کوچک و بزرگ در لبنان دانست اما قطعا بزرگترین و مهمترین سهامداران ایران و عربستان سعودی هستند.

بدون شک تا این دو سهامدار عمده درباره رئیس جمهور آینده توافق نکنند کاخ بعبدا شاهد ساکن جدیدی نخواهد بود همانگونه که 6 سال پیش هم توافق تهران و ریاض در دوحه، میشل سلیمان را از جایگاه فرماندهی ارتش به ریاست جمهوری منتقل کرد و به بن بست 7 ماهه خالی بودن جایگاه ریاست جمهوری لبنان پایان داد.

چند ماه پیش از این هم توافق غیرمستقیم ایران و عربستان سعودی به ماه ها بن بست انتخاب نخست وزیر جدید این کشور ساحلی مدیترانه پایان داد و "تمام سلام" به عنوان گزینه توافقی توانست رای اعتماد نمایندگان دو جناح اصلی پارلمان را کسب کند و راهی "سرای الحکومه" شود.

در شرایط فعلی، دو جناح سیاسی لبنان هر یک گزینه ای اختصاصی برای تصدی سمت ریاست جمهوری لبنان معرفی کرده اند و همچنان بر گزینه خود پافشاری می کنند. به نظر می رسد دو سهامدار عمده دوباره قصد زورآزمایی و وزن کشی جدید در زمین لبنان دارند تا به هنگام گفتگوی مستقیم آینده، کارت برنده ای به کارت های بازی خود اضافه کنند. در غیر این صورت، این پرونده را به پرونده های در صف انتظار بررسی یعنی سوریه، بحرین، یمن و عراق اضافه می کنند. 

البته پرونده لبنان همیشه جزء پرونده های مفتوح میز گفتگوهای دو سهامدار عمده بوده است.

به تازگی سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی از اعلام آمادگی کشورش برای گفتگو با ایران خبر داده و گفته بود که برای جواد ظریف دعوتنامه سفر به ریاض ارسال کرده است.

قطعا پرونده لبنان به صورت عام و بن بست ریاست جمهوری اش به طور خاص در این مذاکرات و گفتگوهای بعدی دو طرف مطرح خواهد شد. 

حالا لبنانی ها باید منتظر گفتگوهای دو قدرت دو سوی شمال و جنوب خلیج فارس باشند تا بلکه آینده ساکن جدید کاخ بعبدا مشخص شود اما آنها این نکته را هم باید بدانند که پرونده مهمتر یعنی بحران سوریه در اولویت نخست بررسی است. بعید است دو طرف قبل از رسیدگی به پرونده سوریه، نگاهی به پرونده لبنان داشته باشند.پس می توان پیش بینی کرد تا اطلاع بعدی و ماه های آینده همچنان کاخ ریاست جمهوری لبنان بدون رئیس جمهور بماند و فواره های کاخ همچنان خاموش.

مخالفان سوری تا به این لحظه نتوانسته‌اند واشنگتن را به حمایت نظامی گسترده از خود قانع سازند و آن به دلیل اقدامات شکست‌ خورده مخالفان است که تنها موجب پیروزی‌های نظامی و سیاسی برای نظام بشار اسد شده است، در این شرایط عربستان در اقدامی مداخله‌جویانه به دولت آمریکا پیشنهاد داده است ارتش جدیدی برای مخالفان تشکیل دهد.
کد خبر: ۴۰۲۹۴۷
تاریخ انتشار:۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵-25 May 2014
مخالفان سوری تا به این لحظه نتوانسته‌اند واشنگتن را به حمایت نظامی گسترده از خود قانع سازند و آن به دلیل اقدامات شکست‌ خورده مخالفان است که تنها موجب پیروزی‌های نظامی و سیاسی برای نظام بشار اسد شده است، در این شرایط عربستان در اقدامی مداخله‌جویانه به دولت آمریکا پیشنهاد داده است ارتش جدیدی برای مخالفان تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری ارم، عربستان به دولت آمریکا پیشنهاد داد ارتش جدیدی برای مخالفان سوریه به جای "ارتش آزاد سوریه" تشکیل دهد که این ارتش به سلاح‌های پیشرفته به ویژه ضدهوایی‌ مجهز شود تا از مناطق تحت کنترل مخالفان سوریه حمایت کند.

ریاض با این پیشنهاد که احمد جربا، رئیس ائتلاف مخالفان سوریه در سفرش به واشنگتن آن را مطرح کرد می‌خواهد تا به رویارویی با گزارش‌هایی بپردازد که مبنی بر این است که سلا‌ح‌ها در نهایت به دست گروه‌های تندرو همچون دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و النصره می‌رسد.

پیشتر دولت آمریکا گزارش‌هایی را قبل از سفر جربا به واشنگتن دریافت کرده بود که محتوای آن این بود که نیروهای ائتلاف مخالفان سوریه هیچ کنترلی بر اوضاع نداشته و تنها القاعده مناطقی را تحت کنترل خود دارد.

در نخستین گزارش آمده است که اردن با درخواست ائتلاف مخالفان سوریه برای انتقال مقرهای آن به امان مخالفت و همچون قاهره عمل کرد که با چنین درخواستی مخالفت کرده بود.

یک هیات امنیتی مصری در دیدار با همتایان اردنی خود با استفاده از اسناد نشان داد ائتلاف مخالفان سوریه به ابزاری در دست سازمان بین‌المللی اخوان المسلمین تبدیل شده‌ و برخی از رهبران نظامی ائتلاف مخالفان و گروه‌هایی برای اجرای طرح‌های اخوان در مصر از طریق قاچاق سلاح و نیرو از لیبی به مصر و مجهز کردن گروه‌های تروریستی در مصر به عنوان ابزارهای جنگی به کار گرفته می‌شوند.

دومین گزارش را رایان کروکر، سفیر سابق آمریکا ارائه داده است که وی از اردن به منطقه درعا در سوریه رفته و از اوضاع میدانی در این کشور اطلاع کسب کرد و به این نتیجه رسید که نیروهای ائتلاف مخالفان سوریه اوضاع را تحت کنترل خود نداشته و القاعده و هم‌پیمانان آن مناطق را تحت کنترل خود دارند و باید واشنگتن کانال ارتباطی را با نظام سوریه باز کرده و برای براندازی نظام بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در مدت زمان طولانی عمل کند.

کروکر اظهار کرد که مجهز کردن مخالفان سوری به سلاح‌های پیشرفته دست آخر به این امر ختم می‌شود که این سلاح‌ها به دست اعضای القاعده می‌افتد که این امر خطری علیه رژیم صهیونیستی و دیگر هم‌پیمانان آمریکا در منطقه به شمار می‌آید.

گزارش سوم را یک هیأت اسرائیلی که در قالب یک هیأت رسانه‌ای با کمک ارتش آزاد فعالیت می‌کرد به واشنگتن ارائه داده است.

این هیأت به جنوب سوریه و قنیطره رفته و اعلام کرد که القاعده و هم‌پیمانان آن و نه ارتش آزاد و دیگر گردان‌های تندرو اوضاع در سوریه را تحت کنترل دارند.

در این گزارش نیز پیشنهاد شده است که مخالفان به سلاح‌های پیشرفته مجهز نشوند.

در چهارمین و آخرین گزارش که میشل کیلو، مخالف سوری از طریق رابرت فورد سفیر سابق آمریکا در سوریه داده است به این مساله اشاره شده است که نیروهای ائتلاف مخالفان سوریه هیچ کنترلی بر اوضاع نداشته و رهبران ائتلاف مخالفان در حال حاضر افرادی میلیونر شده‌اند و سه تن از آن‌ها سرمایه‌گذاری‌هایی در کردستان عراق کرده‌ و برخی از رهبران ارتش آزاد کانال‌های ارتباطی با رژیم صهیونیستی باز کرده‌اند که این مساله به معنای وارد شدن ضربه‌های دردناک به مخالفان سوری است.

رییس پژوهشکده سامانه های فضانوردی سازمان فضایی ایران از انجام مذاکرات اولیه برای تربیت فضانورد ایرانی با تیم روسی تربیت کننده فضانورد خبر داد. 
 
دکتر محمد ابراهیمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: تاکنون فقط مذاکرات اولیه درباره تربیت فضانورد ایرانی بین دو طرف انجام شده است و دو طرف برای انجام این مهم صرفا اعلام علاقمندی کرده اند. 
 
مدیر پروژه اعزام انسان به فضا خاطرنشان کرد: تیم روسی تربیت کننده فضانورد به طور مشخص وظیفه تربیت فضانورد رادارد و این برنامه را برای بیشتر فضانوردان در ایستگاه بین المللی و حتی ˈانوشه انصاریˈ نخستین زن ایرانی فضانورد داشته است. 
 
وی درعین حال تاکید کرد: البته برنامه های تولید فناوری و پرتاب کاوشگر در اولویت برنامه های اعزام انسان به فضا در ایران قرار دارند. 
 
**انتخاب فضانورد در زمره برنامه های سال 92 بود 

 
ابراهیمی با بیان اینکه برنامه انتخاب فضانورد در زمره برنامه های تعریف شده سال 92 بود، گفت: این برنامه اکنون به دلیل اختصاص کم بودجه به کندی جلو می رود. 
 
وی افزود: تنها 10 درصد از بودجه تعریف شده برای پروژه اعزام انسان به فضا در سال 92، تخصیص یافت. 
 
ابراهیمی با بیان اینکه اولویت انتخاب فضانورد از بین خلبان های هواپیماها هستند گفت: اما براساس برنامه های مشارکتی ممکن است تا افراد دیگری نیز به عنوان فضانورد انتخاب شوند،اما در نهایت انتخاب تیم های فضانورد در شورای عالی فضایی و کمیسیون های مربوطه انجام خواهد شد. 
 
***شهرک ستارگان محل تربیت فضانوردان روسی 

 
سال گذشته ویکتور گاوانتو فضانورد روسی و بیست و یکمین فضانورد جهان درباره جزئیات برنامه اعزام فضانورد در این کشور به خبرنگار علمی ایرنا گفته بود: فضانوردان در گذشته تنها از میان خلبان های هواپیماهای جنگی انتخاب می شدند که باید دوره های خاصی را می گذراندند، اما اکنون علاوه بر خلبان های دوره دیده از میان مهندسان، پزشکان و کارشناسان علوم پایه در مقاطع تحصیلی نیز افرادی برای سفر به فضا انتخاب می شوند. البته همه انتخاب شدگان با گذراندن دوره هایی سخت و ویژه برای اجرای ماموریتی خاص آماده می شوند. 
 
وی افزود: در واقع در انتخاب فضانورد موضوع مهم نوع پروژه و ماموریت فضاپیماست که براساس آن فضانوردان گزینش می شوند و آموزش می بینند. 
 
این فضانورد روسی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فضانوردان روسی در موسسه ˈکاراروفˈ که طراح و سازنده سامانه های فضایی است دوره می بینند. فضانوردان پس از گذراندن دوره دو ساله در شهرک ستارگان این آکادمی، گواهینامه دریافت می کنند، اما تعداد کمی از این افراد برای ماموریت های دشوار فضایی انتخاب می شوند. 
 
گالواتکو در پاسخ به این سوال که آیا خلبانان هواپیماهای نظامی شانس بیشتری برای ورد به فضا دارند گفت: این نگاه در گذشته وجود داشت .از آنجا که در آن سال ها هنوز اطلاعات کمی درباره فضا و فضانوردی وجود داشت، صرفا خلبان های هواپیماهای جنگی برای فضانوردی انتخاب می شدند زیرا مسوولان معتقد بودند ، این خلبان ها آماده ترین افراد برای ماموریت های فضایی هستند. به هر حال در گذشته در شش گروه اول فضانوردان روسی، افرادی بودند که دوره های نظامی را طی کرده بودند. 
 
وی گفت: آزمایش های پزشکی بسیار سنگینی برای اطمینان از سلامت کامل جسمی آنها صورت می گرفت. 
 
***فضانوردان چه می آموزند؟ 

 
به گفته وی یکی از مهم ترین بخش های آموزش داده شده به فضانوردان، استفاده از چتر نجات است، این موضوع به ویژه در سفرهای گذشته حایز اهمیت بود، چرا که سفینه ای که در سالهای قبل به فضا پرتاب می شد در مرحله ورود به جو منفجر می شد و فضانورد باید با استفاده از صندلی پرتاب از آن خارج شده و با چتر نجات به زمین فرود می آمد. باتوجه به اینکه در آن زمان اطلاعات کامل درباره شرایط بی وزنی وجود نداشت، کارشناسان تصمیم گرفتند که سفینه را به طور اتوماتیک و خودکار برنامه ریزی کنند و امکان تغییر در برنامه های آن وجود نداشته باشد چراکه گمان بر این بود که انسان در اثر شرایط بی وزنی دچار اختلالات مغزی و یا دیوانگی می شود و درچنین شرایطی فرمان غیر طبیعی به دستگاه ها و تجهیزات می دهد. 
 
در گذشته در اولین دوره پرواز و آموزش فضانوردی داوطلبان باید شتاب گریز از مرکز را تا 20 جی تحمل می کردند و مدت ها در محفظه های کاملا بسته زندگی می کردند که در آن ها فشار هوا حتی تا 14 کیلومتری زمین کم می شد،اما امروز به لطف تجربیات و فناوری های نوین شرایط سخت آموزشی گذشته بر فضا نوردان بسیار کاهش یافته است. 

رئیس ائتلاف معارضان سوری در دیدار با سرکرده گروهک تروریستی منافقین در پاریس، این گروهک را برادران معارضان سوریه خواند.

دیدار معارضان سوری با مریم رجوی+عکس
به گزارش مشرق، رئیس ائتلاف معارضان سوری در دیدار با «مریم رجوی»، از سرکردگان گروه تروریستی منافقین در پایتخت فرانسه، این گروهگ را برادران معارضا ن سوریه خواند.

رجوی در این دیدار گفت با ادامه مبارزات «نیروهای مقاومت ایران و انقلابیون سوریه، مردم هر دو کشور از شر حکومت‌های مستبد خلاص شوند.»

احمد جرباء نیز در این دیدار با استقبال از عملکرد سازمان تروریستی منافقین گفت: سرنوشت مردم ایران و مخالفان بشار اسد در سوریه به هم گره خورده است.




سازمان منافقین طی سالهای گذشته عملکرد بسیار خشنی داشته‌‌اند و سال‌ها در فهرست سازمان تروریستی قرار داشت و پس از ادعاهای بی اساس در مورد برنامه هسته‌ای ایران و به راه انداختن جنگ روانی بر علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشور، از لیست سازمان تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا بیرون آمد.

پس از اعتراضات مردم عراق به اردوگاه اشرف که محل استقرار نیروهای این سازمان در خاک عراق بود، چندی پیش اعضای منافقین از کمپ اشرف خارج و به اردوگاه لیبرتی منتقل شدند.

نیروهای منافقین در حالی از شرایط نگهداری و نبود دسترسی به وسائل خنک کننده در لیببرتی شکایت می‌کنند که مریم رجوی و دیگر سران این گروه در خاک فرانسه اقامت دارند.

همکاری اعضای منافقین با حکومت بعث در زمان صدام برای سرکوب خونین قیام شیعیان عراق در سال ۱۹۹۰، یکی از دلائل نظر منفی مردم عراق نسبت به این گروه و درخواست مکرر برای اخراج آنها از خاک عراق است.
منبع: فارس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد