سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز




ایران در رسانه‌های صهیونیستی؛
گروه بین‌الملل مشرق- سرخط اخبار ایران در رسانه‌های صهیونیستی به همراه گزیده‌ای از مهمترین مطالب آن در ادامه برای استفاده کارشناسان و مخاطبان محترم آمده است:

مشرق: محورهای اصلی اخبار روز گذشته رسانه‌های انگلیسی‌زبان صهیونیست‌ها درباره ایران شامل پهلو گرفتن ناوهای جنگی ایران در بندر سودان، اظهارات فرمانده نیروی دریایی ایران مبنی بر توان سپاه پاسداران در غرق کردن ناوهای آمریکایی در کم‌تر از یک دقیقه، دفاع وزیر خارجه ایران از هولوکاست، و اظهار امیدواری روسیه به دور بعدی مذاکرات هسته‌ای می‌شود.

تایمز اسرائیل/ ناوهای جنگی ایران در بندر سودان پهلو گرفتند

ناوهای نیروی دریایی ایران برای سوخت‌گیری در بندر سودان و با فاصله حدود 1300 کیلومتر از اسرائیل پهلو گرفتند. این دو ناو روز دوشنبه در حالی سوخت‌گیری می‌کردند که مقابلشان و آن سوی دریای سرخ عربستان سعودی قرار داشت که رقیب منطقه‌ای ایران به حساب می‌آید. "سوارمی خالد سعد"سخنگوی ارتش سودان گفت: این ناوهای جنگی که یکی از آنها تدارکاتی است، وارد بندر سودان شده‌اند و شهروندان می‌توانند از این ناوهای ایرانی بازدید کنند.

اسرائیل

کشتی‌های نیروی دریایی ایران مرتباً در بندر سودان توقف می‌کنند و خارطوم این توقف‌ها را تماس عادی بندری توصیف می‌کند. بندر سودان در فاصله حدود 250 کیلومتری عربستان سعودی و فاصله 1300 کیلومتری از سواحل جنوبی اسرائیل قرار دارد. "ابراهیم قندور" دستیار "عمر البشیر"رئیس‌جمهور سودان در مصاحبه‌ای در ماه مارس گفت: در روابط سودان با ایران "هیچ چیز خاصی" وجود ندارد و تأکید کرد که این روابط، روابط سودان با کشورهای دیگر را، از جمله عربستان سعودی که از سرمایه‌گذاران اصلی در این کشور است، تحت‌الشعاع قرار نداده است.

تایمز اسرائیل/ فرمانده نیروی دریایی ایران: هدف ما نابود کردن نیروی دریایی آمریکا است

دریادار علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران، روز دوشنبه گفت که نابود کردن نیروی دریایی آمریکا یکی از اهداف عملیاتی اصلی نیروهایش است. به گفته منابع خبری، وی در مصاحبه‌ای به شدت تهاجمی اعلام کرد ایران "می‌تواند یک ناو هواپیمابر آمریکا را در کم‌تر از یک دقیقه غرق کند." دریادار فدوی همچنین افزود: نیروی هوایی آمریکا کاملاً به جنگنده‌هایی وابسته است که از ناوهای هواپیمابر این کشور پرواز می‌کنند، "بنابراین، طبیعی است که ما بخواهیم این ناوها را غرق کنیم."

اسرائیل

فدوی تصریح کرد که ناوهای جنگی آمریکا اهداف بسیار راحتی برای سپاه پاسداران هستند، به شرط آن‌که "تحلیل بسیار دقیقی از طراحی، ساخت و ساختار این ناوهای جنگی داشته باشیم و بدانیم چگونه باید عمل کنیم." وی با تأیید این‌که ایران "ماکت‌های ناوهای هواپیمابر آمریکایی" را برای تمرین نیروی دریایی سپاه ساخته است، گفت که گزارش‌های آمریکایی درباره این ماکت‌ها بسیار "ساده‌لوحانه" با موضوع برخورد کرده‌اند. فدوی افزود: "آمریکایی‌ها هیچ چیز نمی‌دانند. ما سال‌‌های سال است که ماکت ناوشکن‌ها، ناوچه‌ها و ناوها جنگی آمریکایی را می‌سازیم و غرق می‌کنیم و توانسته‌ایم طی یک سری اقدامات عملیاتی، ناوهای آمریکایی را در 50 ثانیه غرق کنیم."

یدیعوت آحارانوت/ دریاسالار ایرانی: در صورت جنگ ناوهای آمریکایی هدف قرار می‌گیرند

دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران روز سه‌شنبه گفت که اگر جنگ با آمریکا آغاز شود، ایرانی‌ها ناوهای هواپیمابر آمریکایی را در خلیج فارس هدف قرار می‌دهند. اظهارات این فرمانده اصولگرای سپاه کاملاً مقابل سیاست روحانی رئیس‌جمهور ایران در ایجاد ارتباط با غرب است.

اسرائیل

فدوی همچنین گفت: اندازه ناوهای هواپیمابر آمریکایی آن‌ها را به "اهدافی بسیار راحت" تبدیل می‌کند. وی افزود: سپاه پاسداران پیش‌تر هم تمریناتی انجام داده و طی آن‌ها ماکت یک ناو آمریکایی را هدف گرفته است.

تایمز اسرائیل/ وزیر خارجه ایران: اجازه نمی‌دهم هولوکاست رسماً انکار شود

قانونگذاران اصولگرای ایران از وزیر خارجه این کشور به دلیل عقب‌نشینی از سیاست‌‌های گذشته این کشور در انکار هولوکاست انتقاد کردند. محمد جواد ظریف به مجلس احضار شده و در جلسه‌ای که روز سه‌شنبه مستقیم از رادیوی ملی ایران پخش می‌شد مورد سؤال واقع شد. ظریف اعلام کرد که تا زمانی که وی وزیر خارجه است اجازه نخواهد داد که وجهه ایران با اظهارات درباره "انکار هولوکاست" خدشه‌دار شود.


اسرائیل

احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق ایران در سال 2005 هولوکاست را یک "افسانه" خواند و موجب انتقادها و اعتراضات بین‌المللی از این کشور شد. این در حالی است که جانشین وی روحانی که یک میانه‌رو است، به جای تهدید به نیروی نظامی و انکار هولوکاست به ایجاد ارتباط با غرب رو آورده است. به نظر می‌رسد احضار و انتقاد از ظریف بخشی از فشار روزافزون اصولگرایان بر دولت روحانی است.

ظریف در ادامه اظهارات خود نیز گفت که سیاست ارتباط ایران با غرب خواب را از چشمان بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل ربوده است. طبق ترجمه خبرگزاری فارس از سخنان وزیر خارجه، وی همچنین گفت: "سیاست خارجی دولت آرامش و راحتی را از نتانیاهو گرفته و او را در فضای بین‌المللی منزوی کرده است، و این پیروزی بزرگی است که نیروهای مقاومت منطقه یک به یک به خاطر آن از ما تقدیر کرده‌اند."

یدیعوت آحارانوت/ روسیه انتظار پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای هفته آینده با ایران دارد

مذاکره‌کننده اصلی روسیه طی اظهاراتی که روز سه‌شنبه منتشر شد اعلام کرد ایران و شش قدرت جهانی ممکن است هفته آینده در دور بعدی مذاکرات در وین درباره بخش‌هایی از متن توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران به توافق برسند. "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر خارجه روسیه طی مصاحبه‌ای با آژانس خبر دولتی این کشور گفت: "در نتیجه این دور دست‌کم باید به برخی عناصر متن توافقی و عناصری از متن مشترک برسیم."

اسرائیل

وی توضیحی درباره این‌که کدام بخش‌های توافق مورد نظر است نداد. اما گفت: "در حال حاضر به هیچ وجه متن مشترکی وجود ندارد، بنابراین اگر به چنین شرایطی برسیم، نتیجه خوبی کسب کرده‌ایم." دور آینده مذاکرات 13 مه آغاز خواهد شد و ممکن است حدود چهار روز به طول بینجامد.



فعالیت شرکت‌های امنیتی خصوصی «دان کارپ» و «بلک واتر» در حالی در پاکستان ممنوع شده که هنوز هم برخی دیگر از این شرکت‌ها با حمایت سازمان جاسوسی «موساد»، تحت عنوان شرکت‌های دانمارکی و انگلیسی در این کشور فعال هستند.

فارس: پس از دستگیری «ریموند دیویس» جاسوس سازمان «سیا»، فعالیت شرکت‌های امنیتی خصوصی بویژه دان کارپ و بلک واتر در پاکستان ممنوع شد اما با این وجود شرکت‌های امنیتی دیگری با حمایت سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تحت عنوان شرکت‌های امنیتی دانمارکی و انگلیسی هنوز هم در این کشور فعال هستند.

در حال حاضر شرکت امنیتی «جی فورس» (G4S) بزرگترین شرکت امنیتی خارجی در پاکستان است که 10 هزار نیروی مسلح فعال دارد و از این تعداد تنها چهار هزار نفر از شهر «کراچی» استخدام شده‌اند.

بیشتر شرکت‌های امنیتی، نیروهای خود را از بین اعضای حزب «متحده قومی مومنت» پاکستان انتخاب می‌کنند.

شرکت های امنیتی در ظاهر توسط انگلیس و دانمارک راه‌اندازی می‌شوند اما کمک‌های مالی خود را از سازمان جاسوسی موساد، دریافت می‌کنند. این در حالی است که سازمان سیا نیز از شرکت‌های امنیتی خصوصی در پاکستان همواره حمایت می‌کند.

شرکت‌های امنیتی خارجی نه تنها به جاسوسی در پاکستان می‌پردازند بلکه پشتیبانی از گروه‌های شبه‌نظامی و هدایت عملیات‌های تروریستی در نقاط مختلف این کشور را نیز به عهده دارند.

دفتر مرکزی بزرگترین شرکت امنیتی خصوصی پاکستان (G4S) در شهر کراچی قرار دارد و این شرکت توسط یک انگلیسی مقیم کانادا اداره می‌شود.

تحقیقات تازه «اسکاتلندیارد» انگلیس، نشان می‌دهد که هر عضو شرکت (G4S) ماهیانه 30 تا 40 هزار روپیه دریافت می‌کند و اگر خوب فعالیت کند حقوق او به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا می‌کند.

قاچاق کالا و انسان، مواجه کردن مردم با کاهش اجناس ضروری، افزایش یا کاهش برخی محصولات مورد نیاز پاکستان، به راه انداختن شرکت‌های مخابراتی و خطوط تلفنی غیر قانونی، تنها بخشی از فعالیت‌های شرکت‌های خصوصی امنیتی در پاکستان است.

این در حالی است که این شرکت‌ امنیتی در ظاهر حفاظت از بانک‌های خصوصی، شرکت‌های تجاری، کارخانه‌ها و افراد با نفوذ را به عهده دارد اما هدف اصلی آن ایجاد شرکت‌های جاسوسی در پاکستان است.

یادآوری می‌شود که پس از شکنجه اسرای فلسطینی بدست اعضای شرکت امنیتی (G4S) این شرکت اعلام کرد فعالیت خود را متوقف کرده اما نه تنها این کار را نکرد بلکه با پشتوانه رژیم اسرائیل در حال گسترش فعالیت خود در پاکستان و بسیاری از کشورها دیگر است.

در ادامه تصاویری از این شرکت‌های امنیتی خصوصی را ببینید:















پس از طرح سئوال نمایندگان در کمیسیون امنیت ملی:

هویت فرزند معنوی وزیر اطلاعات مشخص شد + عکس و فیلم

اشتباه نشود، موضوع اساسا حضور یک خبرنگار در جلسه ای که مربوط به مسائل امنیتی کشور بوده و انتشار تحریف شده اتفاقات آن جلسه نیست - هرچند این هم بسیار مهم است - بلکه مسئله مهم تر این است که سکان این وزارتخانه مهم در اختیار چه فردی، با چه توانی است. مسئله این است که وزیری که باید به فکر کنترل ارز و مرز کشور باشد تا دلار به 3300 تومان نرسد و هر روز یک نفر را در مرزها نربایند، مهمترین دغدغه اش این است که دوست جوان خبرنگاری را به کار بگیرد تا بتواند علیه نمایندگانی که نگران ارز و مرز و رانت 650 میلیون یورویی هستند، فضا سازی رسانه ای کند!

خلاصه ماجرا: وزیر اطلاعات در جلسه مورخ 21 اسفند 92 با تعدادی از نمایندگان که در خصوص بررسی مسائل مهم امنیتی کشور بود، فردی را همراه خود آورده بود که نه تنها نمایندگان بلکه هیچ یک از معاونین وی، او را نمی شناختند! حتی نامش را نمی دانستند! در آن جلسه وقتی نمایندگان خواستار معرفی همراهان وزیر شدند، آقای علوی همه همراهانش را معرفی کرد اما از معرفی این فرد جوان خودداری کرد. 
 
از آنجا که موضوع جلسه بررسی مهمترین مسائل امنیتی کشور بود، نمایندگان سئوال کننده خواستار عدم حضور کسی که هویتش مجهول بود، شدند اما علوی گفت که اگر این فرد از جلسه بیرون برود، او هم از جلسه بیرون خواهد رفت! در نهایت وقتی نمایندگان اصرار به معرفی وی داشتند و اعلام کردند که اگر این فرد معرفی نشود در جلسه نمی مانند، وزیر اطلاعات بدون ذکر نام و سمت فرد مورد نظر، وی را "فرزند معنوی" خود معرفی کرد. 
 
این رفتار عجیب وزیر اطلاعات باعث شد تا تعدادی از نمایندگان در اعتراض به آن جلسه را ترک کنند. علی رغم رفتار عجیب وزیر اطلاعات، نمایندگان معترض تصمیم گرفتند برای حفظ حرمت این وزارتخانه مهم، نه مصاحبه ای کنند و نه در صحن علنی تذکری بدهند بلکه فقط طی نامه ای به رئیس مجلس، موضوع را پیگیری کنند. اما در کمال ناباوری چند ساعت پس از جلسه، مشروح سخنان رد و بدل شده بین وزیر اطلاعات، معاونین وی و 9 تن از نمایندگان به شکل جهت دار و تحریف شده ای در سایت روزنامه قانون و چند سایت دیگر قرار گرفت و صبح روز بعد تیتر یک روزنامه قانون شد!
 
تیتر یک روزنامه قانون که خبرنگارش به عنوان فرزند معنوی وزیر اطلاعات
در جلسه با نمایندگان در حال ضبط جلسه بود!
 
این رفتار عجیب و برخلاف عرف اداری و بویژه برخلاف اصول اخلاقی و بدیهیات مسائل امنیتی، سبب شد تا نمایندگان ضمن پیگیری های دیگر، از وزیر اطلاعات سئوال کنند که این فرد چه کسی بود، چه جایگاهی داشت و با چه هدفی در جلسه حضور یافته بود، چه کسی و با چه هدفی متن پیاده شده این جلسه را به شکل جهت دار و تحریف ‌شده در اختیار رسانه‌ها قرار داده است؟ اصلا در وزارت اطلاعات چه خبر است؟
 
روز گذشته وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت ملی حاضر شد تا در این خصوص توضیح دهد. متأسفانه یکبار دیگر فرزند معنوی وزیر اطلاعات مانند جلسه قبل، محتوای جلسه دیروز را نیز به شکل جهت دار در روزنامه قانون منتشر کرد. ساعتی قبل شنیدم که این روزنامه توقیف شد. از دلایل توقیف بی اطلاعم اما مجددا بر خلاف میلمان، مجبوریم برای تنویر افکار عمومی آنچه در جلسه دیروز گذشته را منتشر کنیم. هر چند به عقیده بنده بیش از این که روزنامه قانون - به هر دلیلی - مستحق توقیف باشد، برخی افراد دیگر باید توقیف شوند.
 
آقای علوی در ابتدای جلسه فرزند معنوی خود را سامان صابریان فرزند محمد جواد متولد ۱۳۶۵ در تهران و دانشجوی کارشناسی معرفی کرد که فعالیت های رسانه ای دارد. وزیر اطلاعات تصریح کرد که محتوای جلسه با نمایندگان را این فرد که با هماهنگی و برنامه ریزی آقای علوی در جلسه حاضر شده بود، منتشر کرده است!
 

روزنامه قانون امروز که مجددا فرزند معنوی را دوست رسانه ای وزیر اطلاعات معرفی می کند!

علوی در جلسه کمیسیون درتوجیه همراه کردن چنین فردی در جلساتی که با نمایندگان داشته است گفت: قبلا بنده در جلسات کمیسیون های مجلس شرکت کرده ام، در جلسات کمیسیون آموزش عالی یا در جلسات کمیسیون امنیت ملی شرکت کرده ام اما بعد از جلسه، نمایندگان مجلس مصاحبه کرده اند و نه تنها مطالب خودشان را نگفته اند بلکه از قول بنده مسائلی را تحریف شده مطرح کرده اند! برای همین خبرنگاری را همراه خود کرده است تا در وقت مقتضی از آن استفاده کند!

وزیر اطلاعات گفت که چطور مطالب بنده به شکل تحریف شده منتشر شود اشکال ندارد، اما مطالب یک جلسه عادی دیگر در حالی که تحریف نشده، منتشر شود اشکال دارد؟ علوی تصریح کرد: به عقیده بنده نه همراهی این فرد، نه حضور وی در جلسه با نمایندگان، نه انتشار مطالب آن جلسه اشکالی داشته و نه تحریفی صورت گرفته! وزیر اطلاعات گفت: ما که این متن را منتشر نکرده ایم بلکه یک رسانه این کار را کرده و رسانه ها هم برای خودشان قانون دارند. اگر نمایندگان معتقدند که تحریف یا خلاف قانونی صورت گرفته، می توانند بروند اقدام قانونی کنند و آن رسانه هم باید پاسخگو باشد!
 
حتما باورش برای شما هم سخت است که وزیر اطلاعات کشور، برای توجیه اقدام خلاف اخلاق و خلاف اصول بدیهی اداری و شغلی اش، چنین مطالبی را در کمیسیون امنیت ملی مطرح کرده است، اما متأسفانه واقعیت دارد و من هم مثل شما و بلکه بیشتر از شما نگران آینده شدم. نمی دانم شما که این بیانات آقای علوی را خواندید چه حالی پیدا کردید اما تردید ندارم که در این هشت ماه فعالیت آقای علوی در رأس وزارتخانه مهمی به نام اطلاعات، بزرگترین ظلم در حق این وزارتخانه و نیروهای گمنام امام زمان شده است.

این که عناصر با تجربه و زبده این وزارتخانه چه کشیده اند، حتی تصورش برایم زجرآور است. این که قرار است شخصیتی با این سطح فکر و تحلیل و استدلال برای جامعه ما امنیت برقرار کند، خواب را از چشمانم ربود! آن روز که وزیری در این سطح بر دستگاه های امنیتی ما حاکم نبود، به دلیل اعتمادهای بی جا امثال کشمیری و کلاهی توانستند در آن رشد و نمو پیدا کنند، امروز اما نباید نگران بود؟ باید فکری برای این نقطه از دولت تدبیر و امید کرد.
 
به آقای علوی گفتم: برادر محترم یعنی در وزارت اطلاعات با این عرض و طول، روابط عمومی وجود ندارد تا از بیانات گهربار شما حراست کند و نیازی به حضور مستتر خبرنگاران در جلسه با مقامات و نمایندگان نباشد؟ آیا آقای علوی که نمایندگان مجلس را به تحریف سخنانش متهم می کند، باید با استفاده از خبرنگاری که حتی معاونان وزارت اطلاعات او را نمی شناسند، از سخنانش حراست کند!

آقای علوی اصرار داشتند که در جلسه با نمایندگان اسم این فرد را ذکر کرده است، در حالی که نه تنها چنین اقدامی را نکرده بلکه اساسا موضوع و اشکال همکاران بنده، فهمیدن نام و نام خانوادگی این فرد نبود. موضوع این است که آیا خبرنگار یک روزنامه - آن هم روزنامه ای با سابقه زیر سئوال بردن احکام دینی و تبعیض جنسیتی نامیدن تفاوت احکام زن و مرد، روزنامه ای که بزک کننده دشمنی با آمریکا در شماره های مختلف خود بوده و ... - باید به راحتی در چنین جلسه ای حضور یابد؟
 
صابریان خبرنگار روزنامه قانون و فرزند معنوی وزیر اطلاعات 
 
سئوال این است که این خبرنگار و افراد دیگری که ما - و احتمالا معاونان وزیر اطلاعات - از هویت آنها بی اطلاعیم تا چه اندازه بر آقای علوی و محتوای در اختیار آقای علوی - یعنی وزارت اطلاعات - اشراف دارند به طوری که وزیر اطلاعات در برابر اصرار نمایندگان برای عدم حضور این فرد در جلسه ای به این مهمی می گوید اگر این فرد از جلسه بیرون برود، من هم بیرون می روم؟ 
 
وقتی آقای علوی به این راحتی به خبرنگاری که هیچ یک از معاونانش او را نمی شناسند، اعتماد می کند و او را بر "نمایندگان مردم" مسلط می کند، چه آینده ای در انتظار "مردم" است و چه کسانی بر مردم مسلط می شوند؟ وقتی خبرنگاری به این راحتی بر وزیر اطلاعات مسلط می شود، چطور می توان به این وزارتخانه برای اتفاقات پیش رو تکیه کرد؟ آیا ممکن نیست به دلیل ناتوانی مدیریت موجود، اتفاقات ناگواری که در گذشته با دسیسه عناصر اطلاعاتی جریان اصلاحات آمریکایی رخ داد و این وزارتخانه مهم را هدف گرفت، مجددا تکرار شود؟
 
اشتباه نشود، موضوع اساسا حضور یک خبرنگار در جلسه ای که مربوط به مسائل امنیتی کشور بوده و انتشار تحریف شده اتفاقات آن جلسه نیست - هرچند این هم بسیار مهم است - بلکه مسئله مهم تر این است که سکان این وزارتخانه مهم در اختیار چه فردی، با چه توانی و با چه درجه از تقواست که حتی برای غلبه پیدا کردن بر نمایندگان منتقدش، اجازه می دهد تا برای یک روزنامه، امنیتی پولادین فراهم شود به طوری که آن روزنامه با تحریف محتوای یک جلسه به تسویه حساب با منتقدان دولت بپردازد. 

مسئله این است که وزیری که باید به فکر کنترل ارز و مرز کشور باشد تا دلار به 3300 تومان نرسد و هر روز یک نفر را در مرزها نربایند، مهمترین دغدغه اش این است که دوست جوان خبرنگاری را به کار بگیرد تا بتواند علیه نمایندگانی که نگران ارز و مرز و رانت 650 میلیون یورویی هستند، فضا سازی رسانه ای کند!
بنابر این نباید این موضوع را کوچک دانست.
 
آیا این اتفاقات به شکل فاجعه بارتری در دامنه ای گسترده تر و در خصوص دیگران آن هم در آستانه انتخابات مجلس دهم ممکن نیست! از یاد نبریم که ورود چهره های افراطی به نام اصلاح طلب در مجلس ششم که آن روز، نامه سرکشیدن جام زهر در برابر آمریکا را برای رهبر معظم انقلاب نوشتند و امروز در سازمان های جاسوسی و رسانه های بیگانه فعالیت می کنند، بعد از اتفاقاتی به وقوع پیوست که برای این وزارتخانه مهم طراحی و در سایه ضعف مدیریت وقت وزارتخانه اجرا شد.
 
آقای روحانی! رسانه های که از دژ پولادین برخوردارند را شناختید؟ جالب این جاست که روزنامه قانون دو روز بعد از انتشار متن تحریف شده جلسه به نفع وزیر، متن دیگری را در قالب طنز منتشر کرد و مجددا نمایندگان سئوال کننده را به تمسخر گرفت! آیا نباید احتمال داد که فردا و بویژه در آستانه انتخابات مجلس، مواردی از این دست در دیگر رسانه ها که وعده امنیت پولادین به آنها داده شده، اتفاق بیفتد و به کسانی که تخریب شده اند گفته شود وزارت اطلاعات که متن تخریبی علیه شما را منتشر نکرده، رسانه ای منتشر کرده و رسانه ها هم برای خودشان قانون دارند؟!
 
مرحوم کردان به خاطر یک دروغ با رأی نمایندگان مجلس هشتم - از جمله بنده - از وزارت برکنار شد، آیا این فرزند معنوی ناخلف، چنین عاقبتی را برای وزیر اطلاعات رقم خواهد زد؟




اما در شبکه اجتماعی توییتر عکس‌ها صرفا از طبیعت و آثار تاریخی نیست، که چندی است کاربران عکس‌های مردم کوچه و بازار را هم در این میان منتشر می‌کنند، عکس‌هایی از مردم محروم روستاهای دورافتاده، جزو عکس‌هایی است که در این میان خودنمایی می‌کند.
کد خبر: ۳۹۸۹۱۷
تاریخ انتشار:۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰-08 May 2014
مدتی است هشتگ mustseeiran (باید ایران را ببینید) در توییتر راه افتاده، کاربران ایرانی این هشتگ را برای معرفی جاذبه‌های ایران به راه انداخته‌اند و عکس‌هایی از جاذبه‌های توریستی، تاریخی و فرهنگی ایران را در این شبکه اجتماعی منتشر می‌کنند تا برسد به دست گردشگرانی که به دنبال یک مقصد گردشگری شرقی هستند و شاید جاذبه‌های دیدنی ایران بکشاند گردشگران فرهنگی را و میزان ورودی گردشگر خارجی مان رشدی پیدا کند چشمگیر.

به نوشته اعتماد، فضای مجازی اما امکان مناسبی است برای اطلاع‌رسانی، تبلیغات و معرفی انواع و اقسام جاذبه‌ها و استفاده از این پتانسیل می‌تواند بر شناساندن ایران در بعد جهانی کمک شایان توجهی کند. اما زیرساخت‌هایی که متولیان و کارشناسان این حوزه از آن دم می‌زنند، شاید هنوز آماده و پذیرای حجم گردشگری که در انتظارش هستیم، نباشد. شاید هم درست‌تر آن باشد که ابتدا به مشکلات داخلی حوزه گردشگری توجه کرد و به گسترش زیرساخت‌ها پرداخت تا اگر تبلیغات مثمر ثمر بود و فرهنگ دوستان تمایل به دیدن ایران داشتند، با کمبود مکان اقامت و هتل و مشکلات حمل و نقل مواجه نشوند.

اما آرش نورآقایی، کارشناس این حوزه مشکلات در این حوزه را وسیع‌تر می‌داند. او معتقد است هنوز کشور خودمان، ایران را نمی‌شناسیم تا برایش برنامه‌ریزی کنیم. نورآقایی در گفت‌وگو با اعتماد در این خصوص گفت: «دیروز از نمایشگاه ای‌تی‌ام برگشتم، بیش از 50 درصد سمینارهایی که در حاشیه نمایشگاه برگزار می‌شد در زمینه گردشگر الکترونیک بود و عمدtvvvه‌اش تمرکز بر شبکه‌های اجتماعی. Social network ‌ ها به خوبی کار می‌کردند و این برای هرکسی که در این زمینه دستی در کار دارد، هیجان‌انگیز بود. ما چندسال پیش در جشنواره سفرنامه‌نگاری ناصر خسرو حضور بلاگر‌های سفر و اهمیت‌شان را مطرح کردیم، 120 نفرشان را هم حتی شناسایی کردیم، در دور دوم هم نشست بلاگر‌ها و موزه‌ها را گذاشتیم و همه را تشویق می‌کردیم که این کار را ادامه دهند.»

او با اشاره به سمینار برگزار شده گفت: «در سمینار به شرکت‌کنندگان یاد می‌داد که اگر هتلدار هستند یا فعال حوزه گردشگری، چگونه باید در فضای مجازی اطلاعات و تبلیغات خود را منتشر کنند یا خود را معرفی کنند. اینکه چه زمانی و چه محتویاتی را در شبکه‌های اجتماعی پست کنند و اینکه با مردم حرف بزنند و نه از مردم. آنها تاکید دارند که باید در ذهن مردم یک جامعه رسوخ کرد و از جذابیت هاگفت و اینکه هدف را شناسایی نکرده باشیم و صرفا به کار تبلیغات بپردازیم تاثیر آنچنانی نخواهد داشت.»

عکس‌هایی که به واسطه این هشتگ در توییتر منتشر می‌شود، عکس‌هایی از جاذبه‌های بناها، آثار تاریخی و فرهنگی و طبیعت چهارفصل ایران است، کمتر عکس‌ها به مردم و فضای فرهنگی ایران می‌پردازد. نورآقایی با تاکید بر اینکه از شناساندن مردم ایران به دنیا در کنار جذابیت‌های دیگرش نباید غافل شد می‌گوید: «هشتگ درست کردن کار مفید و خوبی است اما صرف اینکه عکس‌هایی از ایران را به نمایش بگذاریم، دردی را دوا نمی‌کند. گردشگران صرفا به واسطه تبلیغات از آب و هوا و طبیعت ایران و آثار تاریخی‌اش به این کشور سفر نمی‌کنند، آنها بر اساس شنیده‌ها و زمزمه‌هایی که در مورد این سرزمین و مردمش شنیده‌اند به اینجا سفر می‌کنند. کانسپت گردشگری ایران متفاوت است، اگر گردشگری غربی یا شرقی بخواهد معماری اسلامی را ببیند به مراکش سفر می‌کند، اگر بخواهد آب و هوای ایران را درک کند به کشورهای همسایه می‌رود که چیزی مشابه ایرانند. اما در این میان مسائلی مهم‌تر چون تاریخ ایران، موسیقی نواحی متفاوتش، غذای اقوام ایرانی و مردم ایران و فرهنگ‌های متفاوت‌شان‌اند که جذابیت ایجاد می‌کند. ایران از مناطقی است که برای مردم دنیا همیشه راز آلود بوده و هست. مشکل اینجاست که ما کارشناسان هنوز به وحدت کلمه در خصوص این جریان نرسیده‌ایم.»

اما پیشنهاد دعوت از بلاگر‌های خارج از ایران، پیشنهادی بود که نورآقایی به سازمان متولی گردشگری در ایران داده بود، وی در خصوص این پیشنهاد گفت: «بحث وبلاگ نویسی و شبکه‌های اجتماعی بحثی جدی و مهم است، به میراث فرهنگی پیشنهاد دادم که 100 تا بلاگر را به ایران دعوت کنیم، معرفی کنیم کشور را، فرهنگ مردم را و هرآنچه باید ببینند و نتیجه‌اش را ببینیم. اما متاسفانه ارگان متولی هنوز نمی‌دانند که باید رویکرد داشته باشند، اینکه ما تک تک داریم برای گردشگری و رونق یافتنش در کشور کارهایی چون ساختن هشتگ می‌کنیم، خوب است ولی دنیا در این مورد خیلی جلوتر از ماست.»

او معتقد است ایران به خاطر تغییر سیاست‌ها و تغییر دولت نیست که در اذهان مردم جهان جا باز کرده بلکه مدتی است وارد سفره گردشگری دنیا شده، چون مقصد گردشگری در دنیا درحال تغییر است. این را بیش از 90 درصد مردمی که برای دیدن کشور به اینجا می‌آیند می‌گویند. شاید سال‌های بعد اوضاع سیاسی ایران بهتر از حالا هم شود، اما الان دوره‌یی است که گردشگری ایران می‌تواند رونق بگیرد و وقتش است برای توسعه این صنعت کارهایی انجام دهیم که اگر زمانش و دوره‌اش بگذرد، می‌تواند از اذهان مردم جهان هم پاک شود.

اما در شبکه اجتماعی توییتر عکس‌ها صرفا از طبیعت و آثار تاریخی نیست، که چندی است کاربران عکس‌های مردم کوچه و بازار را هم در این میان منتشر می‌کنند، عکس‌هایی از مردم محروم روستاهای دورافتاده، جزو عکس‌هایی است که در این میان خودنمایی می‌کند. انگار کاربران می‌خواهند همه زوایای کشور را، همه ضعف و قوت‌هایش را نشان دهند تا مجموعه‌یی کامل باشد برای کسی که به این واسطه با کشورمان آشنا می‌شود.

نورآقایی می‌گوید: «هشتگ بسازیم، مگر زیرساخت داریم که گردشگر بیشتری به کشور بیاوریم. آنچه در حال حاضر می‌بینیم، عدم اطمینان برای سرمایه‌گذاری است. اگر سرمایه‌گذار هم باشد، ما نمی‌دانیم گردشگر چگونه باید به ایران بیاید، در حال حاضر هتل‌های اصفهان و شیراز ما پر است و هتل‌های تبریز، نیشابور ودر مجموع استان خراسان که جاده ابریشم دارد و مرکز بزرگ‌ترین تحولات فرهنگی هنری دنیاست، خالی. اینکه گردشگر به بیرجند و کرمانشاه و همدان نمی‌رود، به این علت است که ما ایران را نمی‌شناسیم، یک مثلث طلایی داریم و دایم آن را به دنیا ارائه می‌دهیم، مثل نفتمان است که فقط آن را می‌بینیم. الان موقعی است که باید سمینار برگزار شود، گزارشات و همایش‌ها برگزار شود، برنامه‌های تلویزیونی ارائه شود. اساسا تولید محتوا نداریم، دانشگاه ما خواب است، سازمان ما گرفتار است، بخش خصوصی هم دنبال سود آوری خودش است.»

دادستان عمومی تهران:
دادستان عمومی و انقلاب تهران با تاکید بر اینکه پرونده بابک زنجانی بزرگترین پرونده اقتصادی دستگاه قضا بعد از انقلاب است، گفت: حجم این پرونده 3برابر پرونده فساد سه هزار میلیاردی است.
پرونده بابک زنجانی بزرگترین پرونده اقتصادی بعد از انقلاب است/ در پرونده مه آفرید،500 نفر تحت تعقیب قرار گرفتند
به گزارش مشرق، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در مراسم تودیع و معارفه سرپرستان دادسراهای امور جنایی و ارشاد تهران با اشاره به پرونده بابک زنجانی گفت: پرونده قضایی تشکیل شده درباره تخلفات بابک زنجانی پرونده‌ای بزرگ در تاریخ قضایی ایران و به نوعی یک پرونده ملی است.

حجم پرونده بابک زنجانی 3 برابر پرونده فساد 3 هزار میلیاردی

وی با بیان اینکه حجم پرونده بابک زنجانی 3 برابر پرونده مه‌آفرید امیرخسروی است، ادامه داد: عدم پاسخگویی هر فردی در این پرونده موجب می‌شود که تحت تعقیب قرار گیرد. 

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: از سال 90 به بعد که از جریان فتنه 88 و پرونده‌های مربوط به آن دور شدیم، بیشترین درگیری ما در دادسرا مربوط به مباحث اقتصادی بوده است.

جعفری دولت‌آبادی بیان کرد: جامعه سالم و امن شعاری است که از سوی سازمان ملل ارائه شده است و ما باید به دنبال جامعه‌ای ایمن و سالم بوده و امنیت سلامت افراد را که جزو وظایف اصلی حکومت است دنبال کنیم که البته این امر جزو وظایف اصلی حکومت بوده و خواهد بود.

وی ادامه داد: در گذشته امنیت جنبه نظامی داشت و حراست از مرزهای جغرافیایی صورت می‌گرفت ولی اکنون غیر از حفاظت سرزمین، امنیت ایمنی به جامعه بازگشته است؛ توجه به امنیت در حوزه اقتصادی و اجتماعی از حداقل امنیت‌هایی است که باید به آن اهمیت داد. همچنین امنیت قضایی که در قانون اساسی مطرح شده است مد نظر ما است.

جعفری دولت آبادی گفت: نیاز بشر همیشه باعث شده که عده‌ای بر جان و مال افراد تعرض کنند بنابراین ما باید به دنبال حفظ امنیت که مهمترین شاخصه‌ حکومت است اقدام کنیم.

وی ادامه داد: در حوزه امنیت و آبرو باید شرایط به شکلی باشد که امنیت صورت گرفته و ما شاهد جامعه‌ای ایمن باشیم؛ وقتی آمار قتل و سرقت کمتر باشد، جامعه خوشبختی خواهیم داشت و اگر به این شکل نباشد و آمار قتل، سرقت و آبروریزی بیشتر بوده دچار مشکل خواهیم شد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: در قانون اساسی و دین مبین اسلام موارد بسیاری در راستای قتل و سرقت مطرح شده که موضوع امنیت را مد نظر قرار داده است.: قصاص به عنوان ایده قرآن بوده که جنایت بزرگ قتل، خصوصی تلقی می‌شود. حکومت باید به موضوع کاهش جرایم قتل توجه کند و همچنین در حوزه اموال و آبرو اقدامات مناسبی انجام دهد.

جعفری دولت‌آبادی گفت: 3 بخش از وظایف شامل اموال، سلامت و تامین حیات افراد در این دادسرا رسیدگی می‌شود. همچنین به موضوع مقابله با سرقت ما توجه بسیاری داشته و در گذشته جای خالی یک مرکز را حس می‌کردیم که اکنون این مرکزوجود دارد و تجربه نشان داده که به لحاظ نوع جرایم و رسیدگی تخصصی به این مسائل میزان جرایم کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: قتل و سرقت را باید از یکدیگر تفکیک کرد به همین دلیل ما ساختمانی جدا برای این امر در نظر گرفته‌ایم و در این زمینه وقت بسیاری در این زمینه گذاشته است. همچنین پلیس قضایی باید بسیج شود تا قاتل دستگیر شده و شرایط رسیدگی به خوبی صورت گیرد.

جعفری دولت آبادی گفت: با وجود کمبود جا در حال حاضر این دادسرا تشکیل شده است ولی اینکه دادسرای ویژه قتل در دادسرای سرقت ارجحیت داشته باشد مبنای ما نیست بلکه هیچ کدام بر دیگری ترجیح داده نمی‌شود.

وی بیان کرد: آقای امیرآبادی در دادسرا کارهای سختی انجام می‌دهند ما سخترین مجرمان مواجه هستیم و قضات انرژی زیادی برای رسیدگی گذاشته و با این متهمان برخورد می‌کنند. همچنین وقت بسیاری در راستای پرونده‌های این دادسرا گذاشته می‌شود.

آمار سرقت رو به افزایش است

دادستان عمومی و انقلاب تهران بیان کرد: آمار سرقت رو به افزایش است و پلیس نیز در این رمینه کارهای گسترده‌ای انجام داده است تا جان و مال مردم مورد امنیت قرار گیرد.  اینکه کسی مورد سرقت قررا گیرد بسیار آزاردهنده و خطرناک است که ما آمار سرقتمان رو به افزایش بوده و برخوردهای لازم را در این زمینه انجام دادیم ولی برخوردها تنها با اقدام پلیس و برخورد قضایی کافی نیست.

وی گفت: در حوزه پیشگیری باید سرمایه بیشتری را  هزینه کنیم و دستگاه‌های دولتی در حوزه پیشگیری از سرقت باید سرمایه‌گذاری کنند تا جان و مال مردم مورد امنیت قرار گیرد.

صدور کیفرخواست برای 250 متهم در پرونده فساد 3 هزار میلیاردی

جعفری‌ دولت‌آبادی اظهار داشت: درخصوص پرونده مه‌آفرید باید گفت این پرونده بسیار مهم است و قضات ویژه‌ای برای رسیدگی به آن در نظر گرفته شدند. بیش از 500 نفر در این پرونده تحت تعقیب بودند که برای 250 نفر کیفرخواست صادر شد. دادستانی بر روی این پرونده متمرکز بوده و سیاست آن رسیدگی به مسائل اقتصادی است. نبادی عده‌ای با رانت‌خواری و نفوذ به اموال عمومی، بیت‌المال را به یغما ببرند. 

جعفری دولت‌آبادی در خصوص پرونده بابک زنجانی بیان کرد: این پرونده بدهکاری نیست بلکه اتهامی است و دستگاه قضایی سیاستش بازگشت وجوه بیت‌المال است و نباید آن را بدهکاری دانست. دادستانی بر روی پرونده بابک زنجانی متمرکز شده و همه افراد که در این زمینه نقش داشتند پیگیر خواهد شد.

وی بیان کرد: پرونده اتهام بابک زنجانی در سه حوزه کارگزاری، نفت و تجارت بوده است که در حوزه کارگزاری فعالیت بسیاری کرده که در این زمینه یکی از مدیران سابق بازداشت شده است. بخش دوم در حوزه نفت بوده که معاملات نفتی بسیاری در این زمینه انجام داده و ال سی باز شدو این فرد خود تهیه کننده و صادرکننده بود در واقع تهیه کننده و صادر کننده یک نفر است و آن خود متهم است.

کاری که مه‌آفرید امیرخسروی نتوانست انجام دهد، بابک زنجانی انجام داد

جعفری دولت آبادی بیان کرد: متهم برای پیش بردن کار خود موسسات مالی در دبی، مالزی، ترکیه تاجیکستان راه اندازی کرد. در حقیقت کاری که امیرمنصور نتوانست انجام دهد این فرد انجام داد.

وی ادامه داد: این فرد از طریق سوئیست سیستم بین بانکی پیغام‌هایی را فرستاد که ادعا کرد در راستای تامین اجتماعی پول واریز کرده که بانک مسکن این موضوع را بررسی و تایید کرد ولی پولی واریز نشده است. در واقع این فرد در ایران ال سی صادر می‌کرد.

جعفری دولت آبادی با بیان اینکه برخی از بانک‌ها در این زمینه عقل بانکی خود را از دست دادند. عنوان کرد: بخش دوم مربوط به نفت بوده که تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه صورت گرفت ولی برخی از روزنامه‌ها مطالبی را فاش می‌کنند که این کار ما را دشوارتر می‌کند.

وی گفت: بخش سوم کار تجاری است که در گذشته در سال 88 این فرد در دبی و کیش کارهای تجاری انجام داده است؛ دغدغه اصلی ما این است که وجوه بازگردد. دستگاه‌ها باید مراقب باشند تا سلامت صورت گیرد. در واقع سلامت مدیران بسیار مهم است همچنین موضوع پیشگیری از مواردی است که مورد اهمیت ما بوده و مراکز مالی ما باید بسترهای ایمن را ایجاد کنند.

بانک‌ها مدعی وام‌های کلانی که می‌دهند باشند

وی بیان کرد: چرا امروز رشد معوقه بانکی سال به سال گسترش می‌یابد اگر وام می‌دهید مراقب باشید و مدعی شوید.منبع: تسنیم


اتحادیه اروپا و هیئت ایران از روند مذاکرات سطح کارشناسی بین ایران و کشورهای ۱+۵ ابراز خرسندی کرده‌اند اما منابعی آگاه گفته‌اند سانتریفیوژهای تحقیق و توسعه محل اختلاف طرفین بوده‌اند.
تسنیم: سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته ایران و کشورهای 1+5 گفت‌وگوهای «موثری» درباره برنامه هسته‌ای ایران داشته‌اند؛ در همین حال یک دیپلمات گفته طرفین هنوز در حال تلاش برای رفع اخلافات بنیادین بر سر آینده توانمندی‌های هسته‌ای ایران هستند.

این اظهارات پس از پایان روز دوم مذاکرات سطح کارشناسی بین ایران و کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس، چین و روسیه (موسوم به کشورهای 1+5 ) مطرح شده که چشم‌انداز کلان آن دستیابی به توافقی جامع برای پایان یک دهه تنش بر سر برنامه هسته‌ای ایران در تاریخ 20 جولای است. 

یک سخنگوی کاترین اشتون به خبرگزاری رویترز گفته است: «کشورهای 1+5 و کارشناسان فنی در روزهای 6 و 7 مه در نیویورک جلسه‌های مفیدی داشتند.»

وی همچنین تصریح کرده که هدف از این مذاکرات تعمیق دانش طرفین از موضوعات مورد بحث و کمک به آماده شدن آنها برای دور بعدی مذاکرات است که هفته آینده در شهر وین، پایتخت اتریش ، برگزار خواهد شد.

یک سخنگوی هیئت ایرانی هم گفته که تهران به زودی از طریق رسانه‌های این کشور بیانیه مشابهی درباره مذاکرات نیویورک منتشر خواهد کرد.

کشورهای غربی ایران را به پیگیری اهداف نظامی در لفافه برنامه هسته‌ای این کشور متهم می‌کنند، اما ایران این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند هدف از این برنامه تولید برق و ایزوتوپ‌های قابل استفاده در درمان سرطان است.

یک دیپلمات غربی گفته ایران و کشورهای غربی درباره ساز و کارهای حل و فصل مناقشات پیرامون رآکتور آب سنگین اراک نیز پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند. وی افزوده اما موضوعی که توافق بر سر آن دشوارتر است مسئله غنی‌سازی اورانیوم و سانتریفیوژهای تحقیق و توسعه است.

موضوع غنی‌سازی اورانیوم از جمله موضوعاتی است که آمریکا به خاطر در نظر گرفتن دیدگاه‌های رژیم اسرائیل با آن مشکل دارد. این رژیم که تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است اصرار می کند ایران نباید توانایی غنی‌سازی اورانیوم را داشته باشد.علی‌رغم این دیپلمات‌های غربی گفته‌اند محروم کردن ایران از کل فعالیتهای غنی‌سازی دیدگاهی غیرواقع‌بینانه است.



وزارت دفاع عراق از تحویل اولین جنگنده اف ۱۶ آمریکا و بهترین تفنگ‌های تک‌تیرانداز ساخت روسیه در جهان خبر داد.
فارس: وزارت دفاع عراق از تحویل اولین جنگنده اف ۱۶ آمریکا و بهترین تفنگ‌های تک‌تیرانداز ساخت روسیه در جهان خبر داد.
 
به گزارش  پایگاه خبری «عراق القانون»، وزارت دفاع عراق اعلام کرد که یک محموله جدید تسلیحاتی از روسیه دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، عراق این محموله جدید سلاح‌های روسی را که شامل تفنگ‌های تک‌تیرانداز از نوع «ORSIS T-5000 » است برای مبارزه با تروریسم و انجام عملیات‌های ویژه علیه گروه‌ تروریستی موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) استفاده خواهد شد.

بر اساس این گزارش، محموله جدید تفنگ‌های تک‌تیرانداز تحویل بغداد شده تا در استان «الانبار» علیه داعش استفاده شود.

این نوع تفنگ یک سلاح تهاجمی با دقت بالا و دستی است که در کارخانه تسلحیاتی «اورسیس» روسیه تولید می‌شود. این سلاح به وضوح یک تفنگ ساخت روسیه است اما استفاده از گلوله های آمریکایی آن را تبدیل به تفنگی دو رگه در میان نمونه های موجود کرده است.

تحویل تسلیحات نظامی به عراق طبق قراردارد امضا  شده در سال 2012 انجام می شود.
نخستین محموله  نظامی  روسیه به عراق شامل هلیکوپترهای ( ام آی – سی و پنج )   بوده که ماه نوامبر تحویل نیروی هوایی عراق  شد و اکنون درمرزهای عراق به کار گرفته شده است.

تحویل اولین جنگنده اف 16 آمریکا به عراق


از سوی دیگر شرکت «لاکهید مارتین» آمریکا از تحویل اولین جنگنده‌ اف16 به نیروی هوایی عراق خبر داد. بر اساس این قرار داد آمریکا باید 36 جنگنده اف 16 از نوع «بلوک 52» را به عراق تحویل دهد.

تاکنون از جنگنده اف16 ، 4 هزار و 540 فروند تولید شده است و قرارداد نظامی عراق با آمریکا بر شهرت این جنگنده در جهان به‌دلیل اینکه بیشترین انعطاف را در استفاده دارد افزوده است. همچنین این نوع از جنگنده‌ها بهترین قیمت را در طراز نسل چهارم جنگنده‌های چندکاره دارد.
 
پیش از این آمریکا گفته بود که تحویل این جنگنده‌ها از پاییز آغاز می‌شود اما به هرحال اولین جنگنده پیشتر از موعد به بغداد تحویل داده شد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد