سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


چین از آزادگان جنوبی اخراج شد

وزیر نفت در غیاب مدیران دفتر تهران شرکت نفتی سی.ان.پی.سی، حکم خلع ید این پیمانکار چینی از توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان جنوبی را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بعد از حدود چهار سال از حضور شرکت س.ان.پی.سی در میدان آزداگان جنوبی، این شرکت به دلیل تعلل در توسعه این میدان مشترک با عراق خلع ید شد.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: به دستور وزیر نفت، پیمانکار چینی طرح توسعه میدان آزادگان جنوبی، خلع ید و حکم برکناری آن ابلاغ می شود.

به گزارش سایت خبری وابسته به وزارت نفت، نفت رکن الدین جوادی گفت: پس از تذکرهای مکرر کتبی و شفاهی و در نهایت ابلاغ اخطار کتبی به پیمانکار چینی این طرح در اوایل زمستان سال گذشته، شرکت سی.ان.پی.سی. برای پیشبرد پروژه، قول مساعد داد و با وجود اینکه حدود یک ماه پس از اخطار ٩٠ روزه نیز به این شرکت برای تجدیدنظر در روند پروژه فرصت داده شد، از سوی پیمانکار اقدام موثری انجام نشد و به دلیل عدم پایبندی این شرکت  به تعهدهای خود در این مدت زمانی، حکم خاتمه قرارداد این شرکت در طرح توسعه میدان آزادگان جنوبی صادر می شود.

جوادی یادآور شد: اگرچه در مجموع، حتی الامکان به دنبال تضعیف و کنار گذاشتن پیمانکاران نیستیم اما این در صورتی است که پیمانکار عزمی برای انجام به موقع تعهدهای قراردادی به ویژه در میدانهای مشترک داشته باشد.

وی تصریح کرد: نه تنها در طرح توسعه میدان آزادگان جنوبی، بلکه در دیگر میدانهای نفت و گاز نیز تحرک بیشتر و پایبندی به زمانبندی های قراردادی را از سایر پیمانکاران انتظار داریم تا مجبور به استفاده از حقوق قراردادی برای نجات پروژه نشویم.

در تماس مجدد خبرنگار تسنیم با دفتر شرکت سی.ان.پی.سی در ایران برای اطلاع از نظر آنها از تصمیم وزارت نفت مبنی بر خلع ید این شرکت از توسعه یکی از بزرگترین میدان‌های نفتی کشور مشخص شد که مدیران چینی این شرکت بعد از گذشت بیش از دو ماه به ایران مراجعت نکرده‌اند.

به گزارش تسنیم، بعد از هفت سال تعلل ژاپنی‌ها برای توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی، در مهر 1389، توسعه این میدان به شرکت سی.ان.پی.سی چین واگذار شد. طبق این قرارداد باید طی 52 ماه حجم تولید از میدان باید به روزانه 320 هزار بشکه برای مدت سه سال افزایش می‌یافت که بعد از گذشت حدود چهار سال این طرح کمترین پیشرفتی نداشته است.

در حالی 11 سال از انعقاد اولین قرارداد برای توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی می‌گذرد که نه تنها برنامه توسعه‌ای ایران برای این میدان مشخص نیست، بلکه تاکنون طرح جامع توسعه میدان نیز نهایی نشده است. این شرایط در حالیست که توسعه میدان آزادگان در بخش عربی که به میدان "مجنون" معروف است توسط شرکت‌ آمریکایی "رویال داچ شل" با سرعت در حال انجام است.




کشف مخفیگاه سرکرده داعش +عکس

پایگاه خبری تحلیلی بی باک ـ مهمترین عناوین:

مخفیگاه «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تکفیری دولت اسلامی عراق و شام موسوم به "داعش" در منطقه "النباعی" واقع در مرز صلاح الدین و بغداد کشف شد.

کشف مخفیگاه سرکرده داعش +عکس
به گزارش بی باک به نقل از ابنا، مخفیگاه «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تکفیری دولت اسلامی عراق و شام موسوم به "داعش" در منطقه "النباعی" واقع در مرز صلاح الدین و بغداد کشف شد.

این مخفیگاه که در زیر یک خانه تعبیه شده مجهز به امکانات کامل می‌باشد و ابوبکر البغدادی سالهاست که در این منزل اقامت داشته است.


به گفته نیروهای امنیتی «ایمن عبدالقادر الدلیمی» ملقب به "ابو شاکر" (۵۰ ساله) نیروهای امنیتی عراق را کمک کرده که این مخفیگاه را کشف کنند.


گفتنی است اواخر سال گذشته بود که وزارت کشور عراق نخستین تصویر ابوبکر البغدادی سرکرده جنایتکار داعش را رسانه‌ای کرد.


«سرتیپ سعد معن» سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه پیش از این هم نامه هایی را با دستخط وی یافته بودند که به خون بی‌گناهان رنگین بود گفت: پخش این تصویر نشانه پایان کار این تروریست است و به زودی وی نیز یا بازداشت خواهد شد و یا به هلاکت خواهد رسید.




ادعای تکراری یمن علیه ایران

وزیر امور خارجه یمن که پیشتر در اظهاراتی بی‌اساس ایران را به دخالت در امور داخلی کشورش متهم کرده بود مدعی شد که تهران مواضعش را در این خصوص تغییر نداده است.

به گزارش ایسنا ابوبکر القربی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی مدعی شد که با وجود قطعنامه‌های روشن شورای امنیت سازمان ملل درخصوص مجازات کسانی که در جهت بی‌ثباتی یمن چه در داخل و چه در خارج آن تلاش کنند، تهران هنوز مواضعش را در قبال دخالت در امور داخلی صنعاء تغییر نداده است.

بنابر گزارش روزنامه‌ی الوطن، القربی پیش از این نیز ادعا کرد که تهران تسلیحاتی را در اختیار حوثی‌ها قرار می‌دهد و در درگیری‌های داخلی در یمن دست دارد.

وی گفته بود که آنچه از ایران می‌خواهیم این است که در توقف برنامه‌های تلویزیونی که علیه یمن در این کشور برگزار می‌شود، به ایفای نقش بپردازد.




اطلاعیه دفتر رئیس جمهور در خصوص جشن جنجالی؛

دفتر رئیس جمهور: دختران نرقصیدند تنها شادمانی کردند

حاشیه های برپایی جشن همسر رئیس جمهور آنچنان نگران کننده بود که دفتر رئیس جمهور را وادار کرد که در این زمینه به افکار عمومی پاسخگو باشد.

به گزارش بی باک، روز شنبه با حضور همسر روحانی و همسران مسئولان دولت تدبیر و امید و همچنین زنان دولت و تعدادی دیگر از فعالان زن در کاخ سعدآباد مراسم جشنی برگزار شد که به نوشته برخی رسانه ها در آن  نوع خاصی از رقص با عنوان رقص لزگی توسط 6 دختر اجرا شده است.

بدنبال این مراسم که بنابر گزارشات برخی رسانه‌ها میهمانان مراسم حجاب خود را برداشته‌اند و شش دختر نیز به رقص پرداخته و به هر کدام از میهمانان نیز پنج سکه هدیه داده شده است، اعتراضات گسترده ای را به همراه داشته است و کار بجایی کشیده شد که روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری مجبور گردید تا در خصوص آن جشن اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه ضمن رد ادعاهای رسانه‌ای پیرامون آن جشن، به هیچ یک از مصادیق مدنظر رسانه‌ها اشاره نشده و تنها از موضوع رقص دخترها سخن به میان آمده که از آن هم به ابراز شادمانی تعبیر گردیده است که تنها قصدشان نمایش پوشش و حجاب زنان ادوار گذشته بوده است.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: در این جلسه با رعایت تمام جنبه های شرع مقدس و شوونی که مجالسی از این دست دارد، تعدادی از دختران خردسال به شادمانی پرداختند و نمونه های از پوشش و حجاب زنان اقوام ایرانی در ادوار و مناطق مختلف به نمایش درآمد.

متن کامل اطلاعیه روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری در خصوص این جشن به شرح زیر است.

بسمه تعالی

پاسداشت فرهنگ غنی اسلامی – ایرانی در سالی که توجه به اقتصاد و فرهنگ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان راهبرد کلان نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است؛ نیازمند معرفی و تبیین شعائر و نمادهای والای فرهنگ ناب محمدی (ص) است. در این میان؛ تبیین شخصت سرور بانوان دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) که مهمترین الگو برای زیست مومنانۀ زنان در ایران اسلامی است، از یکسو جایگاه رفیع زن در عرصه فعالیتهای اجتماعی نظام مقدس اسلامی را به تصویر می کشد و از سوی دیگر مهر بطلانی بر سیاه نمایی ها و ادعاهای دروغین نظام فرهنگی و حقوق بشر غربی، در خصوص بانوان ایران عزیز خواهد بود. چنانچه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با جمعی از بانوان فرمودند: «برخورداری ایران اسلامی از انبوه زنان فرزانه، تحصیل کرده، خوشفکر و ممتاز؛ از نعمات الهی و جزو بزرگترین افتخارات جمهوری اسلامی است.»

امسال نیز به همین مناسبت و در امتداد سنتی هر ساله مراسم جشن ولادت زهرای اطهر (س) و روز زن؛ جشنی به میزبانی همسر رئیس جمهوری با حضور همسران سفرای کشورهای خارجی و مدیرانِ نظام اسلامی و همچنین جمع کثیری از بانوان فرهیخته ایران اسلامی برگزار شد. بویژه میهمانان خارجی فرصتی یافتند تا ضمن آشنایی با ابعاد شخصیت و زندگانی دخت گرامی پیامبر اسلام (ص)، با گوشه هایی از فرهنگ و سبک زندگی اسلامی و ایرانی آشنا شوند. چنانچه ویژگی مجالس مولودیِ مختص بانوان است؛ در این جلسه با رعایت تمام جنبه های شرع مقدس و شوونی که مجالسی از این دست دارد، تعدادی از دختران خردسال به شادمانی پرداختند و نمونه های از پوشش و حجاب زنان اقوام ایرانی در ادوار و مناطق مختلف به نمایش درآمد.

در کمال تعجب و تاسف، جشنی که معطر به نام صدیقه طاهره (س) و مربوط به پاسداشت شخصیت آن حضرت بود، از آسیبِ نگاههای ابزاری و سیاسی در امان نماند. و بر خلاف موازین اسلام عزیز، اخلاق محمدی (ص) و حتی اصول حرفه اطلاع رسانی؛ موجی از شایعات، افترا، اکاذیب و پیامک هایی به صورتی هماهنگ در فضای رسانه ای کشور منتشر شد. این در حالی بود که هیچیک از مطالب منتشره مستند نبود و متاسفانه افرادی نیز که به تریبونهای عمومی کشور دسترسی دارند بدون اینکه از حقیقت ماجرا مطلع باشند، و بدون تحقیق، آن را دستمایه ای برای متهم نمودن دولت به بی توجهی به فرهنگ والای دینی کردند. حال آنکه با دروغ و افترا نمی توان به بام سعادت رسید. و همچنین نمی توان خدمتگزاران مردم را از مسیر فرهنگ راستی، راستگویی، اعتدال و رونق و تعالی کشور بازداشت.

دفتر نهاد ریاست جمهوری که رعایت حرمتِ خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام را اوجب واجبات و مهمترین مصالح نظام اسلامی می داند از ذکر افتراها و مطالب کذبی که متاسفانه و به دروغ به این مراسم منتسب گردید، خودداری می کند. امیدواریم همه اهالی رسانه و عزیزانی که تریبونهای مختلف را به عنوان امانتی الهی در اختیار دارند؛ ضمن توجه بازدارنده در قبال اینگونه رفتارها تلاش خود را معطوف به حراست از مقدسات دینی و باورهای مردم مومن و عزیزمان نمایند و راه را برسوء استفاده های سیاسی و ابزاری سد نمایند.

ان شاءالله در سال فرهنگ؛ اخلاق اسلامی که مهمترین آموزه پیامبر اعظم (ص) برای جهان بشریت است، سرلوحه رفتارها قرار گیرد و چراغ راه سعادت در حیات فردی و اجتماعی گردد.

روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری





مناظره جنجالی رسایی و زیباکلام

عصر روز شنبه برنامه مناظره با موضوع خودداری آمریکا از صدور روادید برای حمید ابوطالبی نماینده معرفی شده ایران در سارمان ملل با حضور دکتر صادق زیبا کلام، استاد دانشگاه و حجت لاسلام و المسلمین حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رادیو گفت وگو برگزار شد.

 
به گزارش بی باک، در ابتدای این مناظره حجه الاسلام رسایی گفت: مسئولان وزارت خارجه آقای ابوطالبی را به دلیل اینکه در تسخیرلانه جاسوسی دخالت داشته  برای این سمت انتخاب نکردند و اگر حواسشان به این موضوع بود شاید این کار را نمی‌کردند. به نظر می‌رسد این اقدام وزارت خارجه تعمدی نبوده و شاید آنها  فکر نمی‌کردند که چنین موضوعی تبدیل به مساله شود.
 
 وی با بیان اینکه من فکر می کنم یک خوش بینی در وزارت خارجه حاکم است، گفت:‌ در وزارت خارجه فکر می‌کردند چون آقای ابوطالبی پیش از این  برای سفر به آمریکا از این کشور ویزا گرفته مساله‌ای در ارتباط با  معرفی ایشان  به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل  پیش نمی آید .
 
وی با بیان اینکه سیاست خارجی ما باید مطالبه گر از  آمریکا باشد، در بخشی از سخنان خود گفت: مشکل اصلی در تندروهای آمریکا و کندروهای ایران است. مشکل در سیاست خارجی ما است که انفعالی عمل می‌کند و فکر نمی کرد که این معرفی با چنین عکس‌العملی مواجه شود.
 
وی با بیان اینکه برخی از  دانشجویان پیرو خط امام که در تسخیر سفارت آمریکا نقش داشتند اکنون  به مانند سال 58 فکر نمی‌کنند، گفت:‌ مثلا آقای عباس عبدی به آمریکا رفت و در پای میز مذاکره از اقدام خود در تسخیر لانه جاسوسی اعلام برائت و پشیمانی  کرد و یا آقای اصغرزاده مصاحبه می‌کند و می‌‌گوید من حاضرم از خانواده گروگان‌ها عذرخواهی کنم. در واقع این افراد از جنس افراد پشیمان هستند. آقای ابوطالبی نیز تاکنون بروزی مثل این آقایان در این ارتباط  نداشته ولی قطعا  اگر  آقای ابوطالبی مثل سال 58 فکر می کرد دولت ایشان را برای چنین سمتی انتخاب  و معرفی نمی کرد. 
 
 رسایی ادامه داد: مسائلی که در ارتباط با معرفی آقای ابوطالبی پیش آمد، این فرصت را در واقع به وجود آورده که دولت در سیاست‌‌هایش در مورد غرب و آمریکا تجدیدنظر کند و تجربه بهتری برای مواجهه با آنها کسب کند.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه در ارتباط با موضوع آقای ابوطالبی در حال حاضر سه احتمال وجود دارد، گفت:‌ احتمال اول این است که ایران از انتخاب و معرفی آقای ابوطالبی انصراف بدهد، احتمال دیگر این است که آمریکا برای آقای ابوطالبی ویزای محدود صادر کند و احتمال سوم این است که آمریکایی‌ها از موضع و تصمیم‌شان در مورد عدم صدور ویزا بری آقای ابوطالبی برگردند که به نظر می رسد  این احتمال سوم قابل وقوع نیست، چرا که خوی آنها استکباری است و به تعهدات و قوانین پایبند نیستند  و از سویی دیگر سازمان ملل نیز سازمان ملل واقعی نیست و تحت تاثیر قدرت‌های بزرگ است. البته برخی می گویند که بهتر است که خود آقای  ابوطالبی از این مسئولیت انصراف بدهد ولی به نظر من چه خود او انصراف دهد و چه دولت گزینه‌اش را عوض کند هر دو یکی است.
 
رسایی ادامه داد: دولت ایران اگر عقب نشینی کند باید منتظر بی احترامی‌های بدتر از سوی آمریکا باشد و سابقه آنها نشان می‌دهد که آنها گام به گام جلو می‌آیند.
 
وی با بیان اینکه اگر آمریکا ویزای محدود نیز صادر کنند،‌ این به نفع خود آنهاست در توضیح این موضوع گفت: آنها با این اقدام  خود هم ایران را تخریب کردند و عزت آن را زیر سوال بردند و از سوی دیگر مدعی می شوند که به جریانی که در ایران نسبت به آمریکا منفعل است، امتیاز داده‌اند و در واقع خروجی این موضوع این است که آمریکایی بالاخره ویزا دادند درحالیکه واقعیت این نیست.
 
این نماینده مجلس در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه آقای روحانی مدعی بود که می‌خواهند به پاسپورت ایرانیان احترام را برگرداند ولی  آیا این اتفاق افتاده است؟ افزود : تا قبل از اینکه  سیاست خارجی ما در برابر آمریکا و غرب منفعل شود برخی از افرادی که در تسخیر لانه جاسوسی نقش داشتند به آمریکا رفتند و مشکلی نداشتند مثل خانم ابتکار، آقای شیخ الاسلام، آقای ضرغامی و حتی حمید ابوطالبی.
 
رسایی با بیان اینکه با وادادگی در برابر آمریکا منافع ملی کشورمان تامین نمی شود، خطاب به زیباکلام که در این  مناظره حضور داشت، گفت: شما مدعی هستید که ما 34 سال با آمریکا ستیزی تیشه به ریشه انقلاب و جمهوری اسلامی زده ایم، سوال من این است که ریشه‌های انقلاب چیست؟
 
وی با انتقاد از سخنان کسانی که می گویند که با مطالبه گری و آمریکا ستیزی منافع ملی ما تامین نمی‌شود، در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت:‌ به نظر من توافق ژنو به بن بست رسیده است و به مرحله اجرا نمی‌رسد چون آمریکایی‌ها خوی استکباری دارند و آقای روحانی و آقای ظریف متوجه خواهند شد که آمریکایی‌ها و غرب نمی‌‌خواهند ما  پیشرفت کنیم و  آنها از مسیری که آمده‌اند بر می‌گردند البته آن موقع فشارها به ما بیشتر نیز خواهد شد.
 
 رسایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه اقدام و مطالبه‌ای که آمریکایی‌ها دارند برخلاف قوانین بین‌المللی، اصول رایج در دنیا و استقلال دولت و جمهوری اسلامی ایران است، گفت:‌ دولت و جمهوری اسلامی ایران نباید از معرفی آقای ابوطالبی کوتاه بیاید و باید بر این معرفی  اصرار بورزد .
 
وی با انتقاد از زیباکلام که مدعی بود دستیابی به فناوری  انرژی هسته‌ای برای ما منفعتی نداشته، گفت:‌ ما از انرژی هسته‌ای در دانش پزشکی، زیست محیطی،‌ برق و بسیاری از علوم دیگر استفاده می‌کنیم و فواید این فناوری مشخص است. 
 
رسایی افزود :‌ اگر دستیبای به انرژی هسته‌ای اینقدر بی ارزش است چرا آنها اصرار می‌کنند که ما این فناوری را نداشته‌ باشیم در حالی که خودشان دارند.
 
 این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه معاهدات بین‌المللی به ما اجازه می‌دهد که هر کسی را بخواهیم و تشخیص دهیم برای نمایندگی معرفی کنیم و با انتقاد از کسانی که به آمریکا اعتماد می‌‌کنند، گفت:‌ هر ملتی که به آمریکا اعتمادکرده بدبخت تر از گذشته خود شده است.
 
 این نماینده مجلس همچنین با انتقاد از این صحبت زیبا کلام که مدعی بود که به  اهالی فتنه در طول این  5سال پس از انتخابات سال 88 تریبونی داده نشده است،‌ گفت:‌ مگر شما از فتنه گران نیستید که بارها صحبت کرده اید؟ آقای خاتمی در یک جلسه‌ای در اتاقی که صدایش در فضای مجازی نیز منتشر شده ، اعلام  کرده که بنده قائل نبودم که در انتخابات تقلب شده است و آقای تاج‌زاده نیز در زندان در جمع دوستانشان می‌گوید من خودم ییش از این برگزارکننده انتخابات بودم و امکان تقلب وجود ندارد با توجه به اینکه  11 میلیون اختلاف آراء نیز وجود دارد .
 
وی گفت: در حال حاضر پاکستان بمب هسته‌‌ای دارد. در عربستان حقوق بشر به ویژه حقوق زنان رعایت نمی‌شود ، با توجه به این مسائل به نظر می‌رسد مشکل اصلی  غرب و آمریکا با ما استقلال ملت ایران است نه شعار مرگ بر آمریکا و همچنین دستیابی به انرژی هسته‌ایی.
 
بنابر این گزارش، زیباکلام نیز در این مناظره گفت:‌ من  هم با آقای رسایی هم عقیده هستم که گویی مسئولان وزارت خارجه حواسشان به سابقه آقای ابوطالبی در اشغال سفارت آمریکا نبوده و تصور نمی‌کردند که پیشینه آقای ابوطالبی در این ماجرا اینگونه مساله ساز شود.
 
 این استاد دانشگاه با بیان اینکه تیمی که در خصوص انتخاب سفرا با دولت همکاری می کرده گویی حواسشان نبوده که این مساله چقدر می‌تواند برای آمریکایی‌ها حساسیت برانگیز باشد، گفت: زمانی که این تصمیم گرفته شد و آقای ابوطالبی انتخاب شد، دوستان انتخاب کننده در مورد سابقه ایشان و صدور ویزا از سوی آمریکا برای وی گفتند که ایشان قبلا به آمریکا رفته و در واقع آنها فکر نمی‌کردند که در چنین فضایی ، این  مشکل ایجاد شود.
 
وی گفت: اگر یک در میلیون آقای روحانی تصور می‌کردند که آمریکایی‌ها چنین واکنشی نشان می دهند این کار را نمی‌کردند و آقای ابوطالبی را معرفی نمی کردند  چرا که درگیری با آمریکا در شرایط فعلی درست نیست گرچه منتقدین تندرو در ایران و تندروها در آمریکا از این درگیری استقبال می‌کنند.
 
 این تحلیلگر مسائل سیاسی در بخشی دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای آقای رسایی و همفکران ایشان منافع ملی ارزشی ندارد چرا که دنبال جنگ هستند، گفت:‌ آنها می گویند ما با آمریکا در پیکار هستیم و باید مطالبه گری از آنها داشته باشیم. آنها 34 سال این سیاست را دنبال کردند و تیشه به ریشه منافع انقلاب و مردم زدند.
 
وی با بیان اینکه این افراد ستیز با آمریکا جزیی از هویتشان  شده، ادامه داد:‌ آنها از سال 84 تا 92 سیاست مطالبه گری را دنبال کردند. آقای احمدی‌نژاد سیاست هجومی داشت ولی چه چیزی حاصل شد جز این که منافع‌مان تخریب شد چه دستاوردی داشتیم ؟با کدام قدرت دنیا یک حداقل رابطه را داشتیم؟
 
 زیبا کلام با بیان اینکه  مناسب است که یک نظرسنجی در بین مردم  صورت گیرد و بررسی شود که آیا مردم ایران خواهان گفتن  مرگ بر آمریکا و دشمنی با ان هستند یا نه ؟ افزود : ما باید خواست مردم و منافع ملی را ملاک قرار دهیم. آقای رسایی و همفکرانشان منافع خود را بر منافع کشور و ملی ترجیح می‌دهند برای اینکه به نوعی در جایگاه قدرت بمانند.
 
این استاد دانشگاه با بیان اینکه اصولگرایان به دنبال مصالحه توافق و حل کردن مساله با آمریکا نیستند،‌ گفت:‌ داستان آقای ابوطابی حدود یک ماه است که ایجاد شده است ولی آیا  آقای رسایی و دوستانشان پیش از این مشکلی با سیاست خارجی دولت نداشتند؟ آنها با مصالحه مخالفند و نمی‌خواهند کشور از چاه هسته‌ای بیرون بیاید. این چاه هسته‌ایی مانند مرگ بر آمریکا، منافع و مصالحی برای آنها دارند و اگر ایشان وطن پرست و به فکر منافع ملی بودند تمام تلاش خود را به کار می بردند که این مشکل را حل شود  تا منافع ملی تامین شود.
 
زیباکلام  در ادامه خطاب به رسایی با طرح این پرسش که آمریکا ستیزی تاکنون چه منافعی برای کشور داشته است؟ در پاسخ به سئوال رسایی که در این مناظره از وی پرسیده بود ریشه انقلاب چیست گفت : مردم برای کسب آزادی ، حاکمیت قانون، لغو سانسور، آزادی مطبوعات مبارزه با استبداد و دیکتاتوری قیام کردند.
 
وی در بخشی دیگر از این مناظره که رسایی گفت شاه به شدت واداده ی امریکا بود و یکی از دلایل انقلاب مردم ایران این موضوع بود اظهار کرد: از اواخر دهه چهل و اوایل دهه  پنجاه که درآمد‌های نفتی زیاد‌تر شده بود شاه  به مانند سال ۳۲ و ۳۳ آنچنان وابسته به آمریکا نبود و خودش تصمیم می گرفت. 
 
زیباکلام ادامه داد : انقلاب برای آمریکا ستیزی و مرگ بر آمریکا گفتن  بوجود نیامد .
 
 وی با بیان اینکه معرفی ابوطالبی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل مثل این است که آمریکایی ها عامل کودتای ۲۸ مرداد را به تهران بفرستند ، گفت: کاری که ما کردیم توهین به آمریکایی ها است. گرچه آقای اصغر زاده می گوید که  آقای ابوطالبی در تسخیر سفارت آمریکا  تصمیم گیر نبوده و خود  آقای ابوطالبی نیز گفته من فقط یک مترجم بودم ولی سیصد و پنجاه میلیون آمریکایی ایشان را در اشغال سفارت آمریکا که  اقدامی بر خلاف موازین بین المللی بوده است دخیل می دانند .
 
زیبا کلام در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به مسایل پس انتخابات سال 88 گفت: از ۲۲ خرداد سال ۸۸ تا به امروز قریب به ۵ سال   آقای رسایی و دوستانشان هر چیزی که دلشان خواسته از تریبون های مختلف از جمله تریبون مجلس، نماز جمعه و همچنین روزنامه‌ها و سایت‌ها حکومتی به عده ای که اسم آنها را فتنه گر گذاشته اند نسبت داده اند  ولی آیا یک بار در طول این ۵ سال، ۵ دقیقه به کسانی که این آقایان می گویند عوامل فتنه و فتنه گر هستند تریبون داده اند تا از خود در برابر این سخنان دفاع کنند ؟ حتی ۵ ثانیه نیز اجازه داده نشده است . این دوستان خودشان پارچه را خریدند، بریدند و پرو کردند  و یک بار تریبون به آنان برای دفاع از خودشان نداند. 
 
 این تحلیل گر مسائل سیاسی ادامه داد:‌ آقای احمدی نژاد سال ۸۴ گفت کسانی که فعالیت های هسته ای را تعلیق کردند خیانت کردند و در توضیح علت خود گفت که انرژی هسته‌ای کشور را از نظر توسعه زیر و رو می کند و در صدها صنعت استفاده می شود. من در طول ۸ سال دولت آقای احمدی نژاد بارها گفتم که یک صنعت را به ما نشان بدهید که انرژی هسته‌ای به آن کمک کرده و گلی به مملکت زده است. 
 
وی گفت: ما  هستی  کشور را در ارتباط با دستیابی به  انرژی هسته‌ای دادیم ولی چه منفعتی در برابر آن  کسب کردیم؟
 
زیباکلام در بخشی دیگر از صحبت های خود ادامه داد : رادیکال‌ها و تندروها در داخل توافق و مصالحه با آمریکا را کار غلط می دانند. ولی دولتی که برآمده از رای مردم است سیاستش این است که کشور را از چاه ویل هسته ای نجات دهد ولی تندروها و رادیکال‌ها از این موضوع نگران هستند و فکر می کنند که با تحقق این موضوع منافعشان به خطر می افتد و در این میان معرفی کسی که در جریان اشغال سفارت آمریکا دخالت داشته به عنوان نماینده ایران  در سازمان ملل بهانه را به تندروهای آمریکایی و کسانی که از توافق ژنو ناراحت بودند داد .
 
زیبا کلام در بخشی دیگر از این مناظره خطابه رسایی اظهار داشت: مردم در انتخابات ۲۴ خرداد  با انتخاب کاندیدای مورد نظر  خود اعلام کردند  که تفکر شما را نمی خواهند . 
 
وی در پاسخ به این سئوال که ایران باید در موضوع ابوطالبی نهایتا چه کاری انجام دهد اظهار کرد؟ ایران شکایت خود را از مجاری حقوقی بکند و تمام کارهایی که باید انجام شود را انجام دهد؛ ولی مساله مهم این است که دو قوه مجریه در آمریکا و ایران تحت فشار هستند و نباید با اقدامات خود بهانه به دست تندرو ها بدهند.
 
این استاد دانشگاه با بیان اینکه اقای  رسایی و دوستانشان به دنبال این هستند که روحیه و فضایی که بین ایران و واشنگتن بعد از 35 سال به وجود آمده از بین ببرند حال این می تواند از طریق جنازه ریچارد فرای، ایران شناس  باشد یا قضیه ابوطالبی گفت: اینها به دنبال منافع ملی ایران نیستند. 
 
 زیباکلام با اعتقاد بر اینکه به خاطر تحریم ها و موضوع هسته‌ای ما مجبور به پرداخت هزینه‌های زیادی شده ‌ایم، در این ارتباط ادامه داد: حدود ۲۰ سال پیش در سواحل خلیج فارس میادین گازی کشف شد که ما آن را به عنوان  پارس جنوبی می شناسیم، این میادین بین ما و قطر مشترک است. ولی ما به دلیل تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای نتوانستیم آنچنان که باید و شاید از پارس جنوبی بهره برداری کنیم و فاز‌های ما بسیار عقب هستند و حاصل این موضوع این شد  که قطر که حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد  در سال  قبل ۱۵۰ میلیارد مکعب گاز از این میادین برداشت کند و ما ۵۰ میلیارد مکعب گاز. در واقع اگر حساب کنیم ما ۴۰ میلیارد دلار یا به عبارتی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در این قضیه ضرر کرده ایم در حالی بودجه عمرانی ایران در سال ۹۲، ۳۷ هزار میلیارد تومان بود و این موقع است که متوجه می شویم که چگونه با غرب ستیزی و شعار مرگ بر آمریکا  تیشه در ریشه منافع  ملی  کشور زده شده است.
 
این استاد دانشگاه با بیان اینکه ما باید در حال حاضر در مسیر تنش زدایی با آمریکا حرکت کنیم و توپ را به زمین تندروها نندازیم، اظهار کرد : وقتی می بینیم که چقدر منافع خود را به خاطر آمریکا ستیزی و هسته‌ای از دست داده ایم دود از سرمان بلند می شود.


راز شکست اخوان المسلمین از دیدگاه رحیم‌پور ازغدی

 سرویس اندیشه بی باک؛ بخش دانشگاه: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اخوان المسلمین هم با وجود آنکه به آنها گفته شد به آمریکا اعتماد نکنید، به این کشور اعتماد کردند و با اینکه از آنها خواسته شده بود درباره فلسطین کوتاه نیایید، به جای قطع رابطه با اسرائیل و ابطال کمپ دیوید، رابطه خود را با سوریه قطع کرد، مرسی به عربستان رفت تا بگوید ما با شما هستیم اما همین عربستان زمینه اتفاقات اخیر را در این کشور مهیا کرد.

به گزارش بی باک، محمدحسن رحیم پور ازغدی استاد حوزه و دانشگاه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم تقدیر از شیخ عیسی قاسم که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای مظلوم انتفاضه بحرین و سایر شهدای شیعه و سنی کشورهای مسلمان اظهار داشت:  انقلابیون بحرین و مردمی که در خیابان‌های بحرین به میدان آمدند، نسبت به جمعیت چند هزار نفری این کشور تعداد قابل توجهی هستند و جمعیتی که تاکنون شهید شدند، به نسبت جمعیت چند هزار نفری این کشور زیادند. 

وی با بیان اینکه از نظر درصد، هیچ ملتی در کشورهای اسلامی به اندازه مردم بحرین برای مبارزه و انتفاضه شرکت نکرده‌اند و تقریبا کل آنها به میدان آمده‌اند، تصریح کرد: مدتی قبل مردم بحرین که در پاسخ به ندای علمای شیعه به میدان آمدند، چیزی نزدیک به نیم میلیون جمعیت بودند و این بیانگر حضور 60 درصد کل بحرین در این اجتماعات بود و این درحالی بود که نیمی از جمعیت این کشور بحرینی نیستند و برای تغییر بافت مذهبی این کشور از خارج به بحرین آمده‌اند.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه بحرین از اولین مراکز اسلام و اهل بیت است، یاد آور شد: بسیاری از علمای بزرگ شیعه در این منطقه که از نظر جغرافیایی از بصره تا عمان بوده است، متولد شدند و مردم بحرین نیز عمدتا شیعه هستند. به همین دلیل این اتهامی که دولتمردان بحرین اعلام می‌کنند که ایران می‌خواهد شیعه‌گری را وارد بحرین کند، هیچ ریشه علمی و تاریخی ندارد و قبل از انقلاب اسلامی مردم بحرین شیعه بودند و شیعه بودن آنها مربوط به انقلاب اسلامی نیست و این ادعا، خلاف واقعیت است زیرا تشیع در بحرین ربطی به انقلاب اسلامی ایران ندارد. 

رحیم پور ازغدی با تأکید بر اینکه مردم و مبارزان بحرینی در مبارزات خود حتی یک بار نیز از مذهب حرف نزدند، بلکه آنها خواستار حقوق حقه خود به عنوان یک انسان هستند، اضافه کرد: مسئله شیعه و سنی و اختلافات شیعه و سنی در این مبارزات مسائلی است که از طرف حکومت بحرین مطرح می‌شود و این مسئله هرگز از طرف انقلابیون بحرین و مردم مطرح نشده است، بلکه آنها با شعار لا شیعه و لا سنی به میدان می‌آیند.

حسن رحیم پور ازغدی

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اتهامات حکومت بحرین به شیعیان و انقلابیون بحرین تصریح کرد: آنها اعلام می‌کنند این مبارزات و انقلاب حاضر در بحرین به دلیل اختلاف بین شیعه و سنی است و هدف آن براندازی است و همچنین دخالت‌های ایران و تلاش این کشور برای ورود شیعه‌گری به بحرین زمینه این تحرکات را مهیا کرده و این درحالی است که با وجود ظلم های فراوانی که از طرف کشورهای دیگر از جمله عربستان به مردم بحرین صورت می‌گیرد، این ظلم‌ها خلاف شریعت اسلام و هرگونه حقوق یک انسان مسلمان است. 

وی با تأکید بر اینکه حاکمان بحرین حتی سلفی هم نیستند، گفت: این افراد لاییک هستند و دلارهای نفتی را هزینه می‌کنند تا برخی از سلفی‌ها با ایجاد جنگ‌هایی مردم و افکار عمومی را سرگرم کنند و آنها مثل شاه ایران به دنبال خوش‌گذرانی خود هستند.

این استاد حوزه و دانشگاه با تأکید براینکه اختلاف بین شیعه و سنی به عنوان تاکتیکی برای سرکوب بیداری اسلامی در منطقه مورد استفاده مخالفان بیداری اسلامی است، اظهار داشت: حاکمان بحرین اگر چنین اتهاماتی را به انقلابیون وارد می‌کنند، پاسخ دهند چرا اقلیتی باید 200 سال به اکثریت حکومت کنند و هیچ حق و حقوقی حتی براساس اصول دموکراتیک حکومت خود به آنها قائل نشود و مدام این افراد را تحت شکنجه قرار دهند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شخصیت شیخ عیسی قاسم گفت: شیخ عیسی قاسم از سال 50 و چند سال قبل از وقوع انقلاب اسلامی ایران و وقتی کشور بحرین اعلام استقلال صوری کرد، مشغول فعالیت‌های مذهبی در بحرین بود و قبل از سفر به ایران، مشاور دینی مجلس بحرین و از سال 50 قبل، رئیس مجلس بحرین در دور اول بود و پس از سفر به ایران به عنوان خطیب مسجد امام صادق(ع) بحرین منصوب شد و اینکه ادعا می‌کنند او از طرف ایران مأمور است تا شیعه‌گری را در بحرین رواج دهد و یا اینکه امام (ره) او را به بحرین فرستاده است، دروغ های تاریخی هستند که ریشه تاریخی ندارد. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دیدگاه‌های رهبر مبارزان بحرینی اضافه کرد: شیخ عیسی قاسم حتی مانند برخی علمای دیگر اجازه جنگ مسلحانه علیه حاکمان بحرین را نداده و نگفته که ما نمی‌خواهیم حکومت اسلامی در بحرین تشکیل دهیم بلکه از حاکمان این کشور می‌خواهیم به قوانین عمل کنند و حداقل قوانین سازمان ملل را در مورد مردم خود رعایت کنند و در این مسیر تنها راه اصلاحات کلی و سیاسی کشور را از طریق مسالمت آمیز خواستار شده است. 

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اینکه او معتقد است هر نفر که در بحرین زندگی می‌کند، باید حق یک رأی داشته باشد، گفت: این شعار انقلاب اسلامی هم هست چیزی که مردم در لیبی، بحرین، مصر، تونس، فلسطین، عراق، پاکستان خواستار آن هستند، داشتن حق رأی برای همه افراد است و شعار همه دولت‌های اسلامی همین مسئله است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اقلیت نیز در همه کشورهای اسلامی دارای حق و حقوقی هستند که باید به آن احترام گذاشت، گفت: اقلیت در مسائل شخصی و در مسائل اجتماعی تابع شرایط کشور خود هستند به عنوان مثال برادران شافعی و حنفی ما در ایران در امور شخصی خود در دادگاه‌های خودشان و طبق حکم شافعی و حنفی محاکمه می شود اما در مسائل اجتماعی تابع قوانین کشورند زیرا این قوانین در مجلسی که همه گروه‌ها در آن نماینده دارند، تصویب می‌شود. اما بدخواهان اسلام نگذاشتند این اتفاق در سوریه رخ دهد و در بحرین اجازه همچنین کاری را نمی‌دهند و در سوریه به جای برگزاری انتخابات مسابقه بریدن سر مسلمانان راه انداختند، در عراق نیز با انجام ترورها و بمب‌گذاری‌های مختلف این مسئله را نپذیرفتند حتی در مسیر نیز این مسئله را قبول نکردند در حالی که اخوان المسلمین سنی بود و شیعه نبود.

وی با تأکید براینکه دشمنان مسلمانان و بویژه آمریکا هم‌پیمانانش و اسرائیل به هیچ قانونی حتی به قوانین و اصول دموکراسی خودشان احترام نمی‌گذارند، تأکید کرد: دولتمردان بحرینی نیمه شب به خانه شیخ عیسی قاسم حمله می‌کنند به خانواده‌اش بی‌احترامی و او را پس از کتک زدن به زندان می‌برند، در حالی که او بارها اعلام کرده که قصد براندازی ندارد و تنها مبارزه مسالمت آمیز برای احقاق حقوق مردم را دنبال می‌کند. 

*** همکاری تکفیری‌ها و صهیونیسم در کشورهای مسلمان 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در حوادث اخیری که در کشورهای اسلامی رخ می‌دهد، تکفیری‌ها و صهیونیسم در کنار هم فعالیت می‌کنند، گفت: آنها در حالی ادعای اسلام جهادی دارند که عملیات انتحاری‌شان علیه مردم عادی است، نه رژیم صهیونیستی و حتی مجروحان آنها در بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برند. 

وی با تاکید براینکه بیداری اسلامی تمام نخواهد شد و سرکوب مسلمانان آتشی زیر خاکستر است، گفت: رژیم شاه در سال 1342 فکر می‌کرد با تبعید امام و کشتار و زندانی کردن مردم، انقلاب اسلامی ایران را خاموش کرده اما همانطور که دیدید انقلاب تمام نشده و چند سال بعد به وقوع پیوست آنها نیز فکر می‌کنند بیداری اسلامی تمام شده است اما بیداری اسلامی تمام نشدنی است. 

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اینکه برخی از علمای سنی اگر قوی و محکم پای کار بیایند و مرزبندی‌شان بین سنی و تکفیری‌ها مشخص کنند، این حربه از دست آنها خارج می‌شود، گفت: آمریکا، اسرائیل و عربستان می‌خواهد طوری وانمود کند که سنی با تکفیری برابر است و همین‌ها در سوریه، بحرین و یمن جنگ مذهبی راه انداختند. انقلاب‌های مردم ابتدا بیداری اسلامی بود اما این دولت‌ها با تزریق پول خود و استفاده از تکفیری‌ها تلاش می‌کنند با استفاده از آنها این مسئله را طولانی مدت کرده تا ملت‌ها نسبت به آن تردید کنند. 

*** بهار عربی به زمستان عربی تبدیل شد اما بیداری اسلامی ادامه خواهد داشت

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز بهار عربی به زمستان و خزان عربی تبدیل شد اما بیداری اسلامی در بین سنی و شیعه خود ادامه خواهد داشت. 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مطالبات مردم بحرین از حکمرانان این کشور خاطر نشان کرد: مردم بحرین مخالف دیکتاتوری عقب مانده خانوادگی حاضر در بحرین است. زیرا آنها نه به دنبال احقاق دموکراسی و نه حقوق شرعی مردم بحرین هستند و همه مردم نیز به دیکتاتوری آنها و ظلم ستیزی آنها اعتقاد دارند.

وی با بیان اینکه چرا نسبت به نبود دموکراسی در عربستان اعتراضی نمی‌شود در حالی که این کشور حقوق مسلم مردم خود را نمی‌پردازد، ادامه داد: بحرین اولین کشوری است که نفت در آن کشف شده است، زمانی که کشور بحرین حاکمیت خود را از ایران جدا کرد، اولین کشوری که آن را به رسمیت شناخت ایران بود زیرا حاکم این دو کشور، هر دو انگلیسی‌ بودند. بحرین اولین پایگاه ناوگان آمریکاست و حتی آمریکا هنگامی که تظاهرات مردمی بحرین شدت گرفت، صریحا علیه مردم بحرین موضع نگرفت و این به دلیل ترس از مردم بحرین بود زیرا  پایگاه نظامی‌اش نیز مورد حمله قرار می‌گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اخوان المسلمین هم با وجود آنکه به آنها گفته شد به آمریکا اعتماد نکنید، به این کشور اعتماد کردند و با اینکه از آنها خواسته شده بود درباره فلسطین کوتاه نیایید، به جای قطع رابطه با اسرائیل و ابطال کمپ دیوید، رابطه خود را با سوریه قطع کرد، مرسی به عربستان رفت تا بگوید ما با شما هستیم اما همین عربستان زمینه اتفاقات اخیر را در این کشور مهیا کرد. 

*** بحرین مستقیم دست انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها و عربستان است

وی افزود: حکومت بحرین امروز مستقیم دست انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها و عربستان است و حتی بالاسر بازجویان بحرینی سربازان انگلیسی حضور دارند.

رحیم‌پور ازغدی با تأکید براینکه در بحرین مسئله اختلاف سنی و شیعه نیست بلکه مسئله وجود تکفیری‌ها و قرائت خاص آنها از مذهب است، گفت: تکفیری‌ها قرائت خاصی از یکی از مذاهب سنی دارند که حتی سایر مذاهب اسلامی را مسلمان نمی‌دانند حتی همه حنبلی‌ها و حنابله‌ را هم قبول ندارند.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امروزه بحرین تحت اشغال ارتش عربستان است، نیروهایی از پاکستان، امارات، اردن، در این کشور وجود دارد و حاکمان بحرین آنها را به این کشور آورده‌اند و به بهانه دادن پول و زمین، آنها را در این کشور ساکن کردند. 

وی، تغییر تاریخ بحرین را یکی از اهداف موجود حاکمان بحرین در این حوادث اعلام کرد و گفت: اگر عربستان، اردن، قطر و امارات نباشند، اسرائیل حتی شش ماه نیز نمی‌تواند دوام بیاورد. 

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به تهمتهایی که به مبارزان بحرینی و ایران درباره حوادث بحرین زده می‌شود، گفت: ملت‌های مسلمان جهان از مدل انقلاب اسلامی برای حاکمیت عدالت در جهان الگو گرفتند، بنابراین  ملت‌های مسلمان جهان با اعتقاد به الگوی انقلاب اسلامی ایران و مبارزه آن در برابر رژیم ستمشاهی و استکبار قیام می‌کنند زیرا متوجه شده اند می‌توان در برابر زور گوها قیام کرد.





از دولت سیب زمینی تا دولت برنج هندی

بی شک مردم ایران به درخواست و خواهش‌های مکرر رئیس جمهور برای انصراف از دریافت یارانه‌ها پاسخ منفی و صدالبته معناداری دادند و تنها دلیل آنرا برخی کارشناسان در بی‌اعتمادی مردم به دولت و وعده و وعیدهای آن می دانند.

به گزارش بی باک، ثبت نام نزدیک به تمامی مردم ایران برای دریافت یارانه برخی دولتمردان را حسابی عصبانی کرده است تا جایی که عده‌ای باب توهین به منتقدان دولت را باز کردند و برخی نیز رسانه ملی را در این زمینه مقصر دانستند!

اما عمده دلیل شکست دولت یازدهم در طرح و برنامه‌هایش را جدای از عدم نشاط و بی‌برنامگی برخی وزرای مسن این دولت، پارادوکس رفتاری طرفداران و حامیان دولت می توان ارزیابی کرد.

کسانی که روزگاری خرید سیب زمینی از کشاورزان ایرانی به منظور حمایت از کار و سرمایه ایرانی را دستمایه بازیهای سیاسی خود قرار می دادند و با طعنه و زخم زبان از دولت سیب زمینی سخن به میان می آوردند این روزها زبانشان در قبال سبد هندی دولت بریده شده و کمترین نقدی را نه تنها ضرورت نمی‌بینند بلکه از دیگران نیز بر نمی‌تابند و این همان راز اصلی شکست دولت برنج هندی از دولت سیب زمینی ایرانی است.

دولت نهم که حامیان دولت فعلی آنرا دولت سیب‌زمینی می‌نامیدند، بخاطر حمایت از کشاورزان زحمت‌کش داخلی و محرومان جامعه توانست با 25 میلیون رای به پاستور راه یابد و اعتماد مردم را بخود جلب نماید اما دولت برنج هندی با پاسخ منفی بیش از هفتاد میلیون ایرانی در ماجرای انصراف از دریافت یارانه‌ها مواجه می شود و این یعنی مردم ایران هیچگاه حامی بداخلاقی‌ و سیاسی بازی نبوده و نیستند و قرار نیست همیشه و به هر شکل ممکن از منتخبان خود حمایت کنند.

در همین راستا حجت‌الاسلام و المسلمین روانبخش عضو هئیت علمی موسسه امام خمینی(ره) نکاتی را متذکر شده اند که در ادامه تقدیم می شود.

1. در جهان سیاست در کشور ما که همه چیز از نگاه سیاسی مورد ارزیابی قرار می گیرد ممکن است یک پدیده در یک زمان مثبت و در زمان دیگر منفی دانسته شود مثلا پرداخت سهام عدالت و طرح پرداخت یارانه به مردم  و توزیع سیب زمینی اضافی به صورت رایگان به مردم پوپولیستی و عوام فریبی دانسته شود و آن را اقتصادی تورم زا و از نوع کمیته امدادی و گداپروری ارزیابی گردد ولی همین عمل در زمان دیگر حرکتی علمی در جهت مهار تورم و اقتصادی علمی تبلیغ شود. زمانی توزیع سیب زمینی در جهت حمایت از تولید کننده که از کشاورزان خریداری می شد و رایگان در میان طبقات کم درآمد توزیع می شد را طرحی غیر علمی و در جهت عوام فریبی معرفی می شد و بهانه ای برای استهزا دولت به عنوان دولت سیب زمینی! مورد تمسخر قرار می گرفت ولی توزیع برنج هندی و مرغ ترکیه ای با عنوان زیبای "سبد کالا" که در جهت حمایت تولید خارجی‌ها بود کاری علمی و فنی تلقی می شود!

24486

در باب یارانه ها نیز موضوع از همین قرار است طرح هدفمندی یارانه ها که در ابتدا موفق اجرا شد رییس دولت کارگزاران آن را طرح خودشان دانسته و آن را مورد تایید قرار می داند و این گونه وانمود می کردند که این طرح همان طرح آنهاست که به اجرا در آمده است ولی زمانی که بنا به دلایلی با مشکلاتی روبرو گردید طرحی غیر علمی دانسته شد! در زمان دولت نهم و دهم که سخن از حذف یارانه ثروتمندان به میان می آمد سلسله مقالاتی در روزنامه های مدعیان اصلاحات درج می شد که این پول اختصاص به نیازمندان ندارد و مربوط به همه مردم است و دولت باید به همه ملت پرداخت کند ولی اکنون از ضرورت حذف ثروتمندان سخن به میان می آورند و پس از آن که آنها به صورت داوطلبانه انصراف نمی دهند مقرر می شود که 10 میلیون از آن ها را به اجبار حذف کنند. براستی اگر این اتفاق در دولت قبلی می افتاد الآن تیتر روزنامه های آنان چه بود؟

2. متاسفانه مردم در این فراخوان دولت که با این حجم از تبلیغات در رسانه ملی و با این همه تهدید که سه برابر جریمه خواهند شد پاسخ مثبتی به درخواست رییس جمهور نداده‌اند و تقریبا همه یارانه بگیران به جز ایرانیان مقیم خارج از کشور که توان ثبت نام نداشتند یعنی بیش از 70 میلیون نفر ثبت نام کرده اند. ظاهرا از قرار معلوم دولت نتوانسته است حتی هزینه تبلیغات صدا و سیما در این مدت اگر بخواهد پرداخت کند از طریق انصرافی‌ها به دست آورد. از این رو شایسته است آقای رییس جمهور با یک تحقیق و کار علمی به واکاوی این شکست بپردازد تا بار دیگر دچار شکست مشابه نشود. باید محققان در این زمینه به تحقیق بپردازند که چرا مردم به ندای رییس جمهور خود لبیک نگفته اند و چرا به رغم این همه تهدید و تطمیع باز هم برای دریافت یارانه ثبت نام کرده اند؟ آیا واقعا 90 در صد مردم ایران که ثبت نام کرده اند به این یارانه نیازمندند؟ یا مشکل در جای دیگری است؟ به نظر می رسد یکی از عوامل ذیل در عدم اجابت مردم به فراخوان رییس جمهور موثر بوده است.

الف. تخلف نسبت به وعده های انتخاباتی در مدت 8 ماهه گذشته. مردم در 100 روز اول که قرار بود تحولی مشاهده کنند جز حمله به دولت قبل و زیر سوال بردن فعالیت های آن چیز دیگری مشاهده نکردند. از شعار تدبیر و امید نیز جز یک بار توزیع سبد کالا آن هم به آن نحو که رییس جمهور مجبور به عذرخواهی شد چیز دیگری مشاهده نکردند. از شعار نقد پذیری و تحمل مخالف نیز جز توهین به منتقدان با برچسب های بیسواد و کم سواد و بستن نشریات منتقد چیز دیگری مشاهده نشد. در سیاست خارجی نیز از هفت‌تیرکشی محافظ اشتون به خبرنگار صدا و سیما در اصفهان و دست رد گذاشتن به سینه سفیر ایران در سازمان ملل و مصادره میلیاردها دلار اموال بنیاد علوی در امریکا و شاخ و شانه کشیدن های امریکایی ها و اروپایی ها در برابر ملت بزرگ ایران و تحقیر کردن های آنان در سایه سکوت برخی مسوولانشان چیزی مشاهده نکرده اند. در عرصه فرهنگ نیز اتفاقاتی در حال وقوع است که یاد آور دوره تلخ حاکمیت اصلاح طلبان بر کشور است. از این رو طبیعی است که مردم باز هم به این وعده‌ها که اگر از یارانه انصراف بدهید مبلغ به دست آمده صرف تولید خواهد شد اعتماد نکنند.

ب. عدم هماهنگی دعوت از انصراف یارانه با برخی اتفاقاتی که در دولت می افتد. مثلا وقتی مردم متوجه می شوند که با افزایش نرخ برق و آب، مبلغ 9 میلیارد تومان آن را به مجموعه تحت امر وزارت نیرو برای هدیه روز زن داده می شود و زمانی که مردم از جشن زنانه همسر رییس جمهور در سالن حافظیه کاخ سعد آباد و پرداخت هدیه 5 سکه طلا  به مهمانان مطلع می شوند و زمانی که خبرها از هزینه مبلغ کلانی برای استخر پاستور می شنوند و زمانی که خبر سفر خانوادگی رییس جمهور و رییس مجمع تشخیص مملکت به شمال و کیش را از رسانه ها می شنوند طبیعی است که به چنین درخواستی پاسخ مثبتی ندهند. ای کاش دولت در زمان اجرای چنین عملیات مهمی با مردم هماهنگ می شد و خودش در جلوگیری از حیف و میل بیت المال اقدام در خوری انجام می داد تا مردم نیز در این امر مهم با دولت همکاری کنند.

ج . درخواست دیگر دولت از مردم این بود که اطلاعات مربوط به درآمدهای خود و همسر و فرزندانشان به صورت صحیح و شفاف بیان کنند و گرنه سه برابر یارانه دریافتی قبلی جریمه خواهند شد. پرسش اساسی این است که چرا مردم از دادن اطلاعات دقیق در این زمینه روی خوش نشان نمی دهند؟ روشن است که وقتی وزرای میلیاردی کابینه پس از گذشت 8 ماه از وزارتشان حاضر به ارایه اطلاعات سرمایه و درآمدشان نیستند چگونه می توان از مردم ارایه اطلاعات شفاف داشته باشیم؟ ضرب المثل معروف "خرماخورده منع رطب کی کند؟"

د. به نظر می رسد چنانچه دولت همین تبلیغات سنگین که غالبا گزارش های کلیشه ای و دور از واقع بود به نحو دیگری برنامه ریزی می کرد موثرتر می‌افتاد به عنوان نمونه اگر به جای فرم اعلام نیازمندی یارانه فرمی با عنوان عدم نیاز یارانه تهیه می شد و دولت نیز با تبلیغات واقعی که صداقتش را قبلا آزموده باشند وارد می شد و از مردم می خواست متمکنین انصراف دهند بی تردید رقم انصرافی ها بیش از این می شد که اتفاق افتاد.

3. بیم آن می رود که دولت باز هم در موضوع اجرای هدفمندی یارانه ها دچار مشکلاتی شود که برای آن تدبیری نیاندیشیده باشد. خوب است دولت محترم از تدابیر دولت قبل که دایما از سوی دولت یازدهم به بی تدبیری متهم می شود!  در این باره استفاده کند و سعی کند ضعف های آن را برطرف کند نه این که راه رفته را بخواهد بار دیگر به دون استفاده از تجربه گذشته بپیماید.




کد خبر: ۳۹۶۷۶۳
تاریخ انتشار:۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵-29 April 2014
مشاور فرهنگی و رئیس گروه مشاوران ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در دیدار با رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: به در خواست پوتین برای حفاظت از فرهنگ شرق به ایران آمده ام.

به گزارش «تابناک» ، ولادیمیر ایلیچ تولستوی، نوه نویسنده برجسته روسی و مشاور فرهنگی و رئیس گروه مشاوران پوتین، به همراه هیئتی  با حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با "ابوذر ابراهیمی ترکمان" رئیس این سازمان دیدارو گفتگو کرد.

در این دیدار ، ولادیمیر ایلیچ تولستوی با اشاره به اهمیت توجه به حس مشترکی که بین جوامع شرقی وجود دارد و می‌تواند فرهنگ آنها را تقویت کند، گفت: آشنایی با ایران می‌تواند دراین راستا کارساز باشد. تاکنون بیش از 30 اثر از تولستوی به زبان‌های مختلف ترجمه شده است و در ایران نیز کارهایی صورت گرفته است.

وی افزود:‌ ما به طور دائم در روسیه کنفرانس‌هایی درباره کسانی که درباره تولستوی تحقیق می‌کنند، برگزار می‌کنیم، دقیقاً روز تولد تولستوی همه نویسندگان را در روسیه جمع می‌کنیم و این تجمع هر دو سال یک بار با حضور مترجمان برگزار می‌شود.
نماینده پوتین برای حفاظت از شرق به ایران آمد
تولستوی ‌گفت: ما بنیاد تولستوی‌شناسی راه اندازی کردیم، در این بنیاد مطالعات گسترده‌ای می‌کنیم شاید بتوان همکاری‌های بیشتری در این راستا با ایران داشت. خوشبختانه آقای پوتین امسال را در روسیه سال فرهنگ نامگذاری کرده چند روز پیش هم گزارشی به پوتین درباره فعالیت‌های فرهنگی ارائه کردم چرا که علاقه ندارم کار فرهنگی در روسیه به سینما و تئاتر و ... محدود شود. در حال ایجاد نوآوری‌هایی در روسیه هستیم، یک طرح‌هایی هم ارائه کردیم که هفته بعد احتمالاً در رسانه‌ها و سپس مجلس و دیگر بخش‌ها بحث و گفت‌وگو می‌شود. همه اینها در نهایت به ارتباطات فرهنگی کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه با اجرایی کردن این طرح جدید تلاش داریم تحول فرهنگی در روسیه ایجاد کنیم، اظهار داشت: ضمنا سال آینده در روسیه به عنوان سال ادبیات نامگذاری شده است الان هم در حال تهیه و تنظیم مصوباتی برای سال ادبیات در روسیه هستیم.

وی با اشاره به اینکه به درخواست پوتین برای محافظت از فرهنگ شرق به ایران آمده تا یک سری کارهایی با همکاری دو کشور انجام دهد، گفت: اخیراً دولت ما تدابیری اندیشیده البته نمی‌توانیم در قوانین خشک و سنتی دست ببریم ولی تلاش داریم از راه درست کارهایی برای مقابله با تهاجم فرهنگی انجام دهیم.

دکتر ابراهیمی ترکمان نیز در این دیدار ضمن خیرمقدم و  ابراز خرسندی از ملاقات با ولادیمیرتولستوی، به میزان استقبال مخاطبان ایرانی از آثار تولستوی اشاره و گفت: تا کنون در ایران بیش از 30 اثر از این نویسنده بزرگ روسی ترجمه و چاپ شده که بعضی از این آثار به چندین نوبت چاپ هم رسیده است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: ما آمادگی داریم روابط فرهنگی موجود فی مابین را ارتقاء بخشیم و به سطح قابل قبولی که نشانگر میراث فرهنگی دو کشور باشد، برسانیم.

ابراهیمی ترکمان در رابطه با همکاری نهاد های روسیه برای انجام فعالیت های فرهنگی مشترک گفت: انتظارداریم نهادهای فرهنگی روسیه  در راستای همکاری های دوجانبه اقدامات گسترده تری را محقق کنند . در این خصوص گشایش رایزنی فرهنگی روسیه در ایران می تواند بسیار راه گشا باشد.  


رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تأکید بر اینکه خوشبختانه ما نیز در ایران نیز تولستوی شناس داریم ،گفت: اگر دعوت‌هایی از بنیاد تولستوی برای ایرانیان صورت گیرد همکاری‌های بیشتری با روسیه می توانیم، داشته باشیم.
وی ادامه داد: آثار زیادی از تولستوی در روسیه منتشر شده و بسیاری از آثارش هنوز به فارسی درنیامده است، من تصور می‌کنم برنامه هفته‌ای با تولستوی برای تشویق مترجمان ما هم مؤثر باشد.

 در پایان این دیدار یک جلد کتاب تحت عنوان " راه رفتن با کفش های تولستوی" تالیف دکتر ابراهیمی ترکمان که در خصوص زندگی لئو تولستوی  به رشته تحریر درآمده است ، به مشاور فرهنگی پوتین اهدا شد.

گفتنی است ولادیمیر تولستوی به  دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در چارچوب تعمیق روابط فرهنگی ایران و روسیه به کشورمان سفر کرده است.



تحلیل یک روزنامه لبنانی؛
از سال‌ها پیش تاکنون، همواره این نکته مورد اشاره تحلیلگران اوضاع خاورمیانه بوده که ماهیت روابط ایران و عربستان سعودی به عنوان دو کشور مهم و تأثیرگذار، یکی از مهم‌ترین عناصر تعیین‌کننده ساختار سیاسی و امنیتی این منطقه به شمار می‌رود. در همین راستا، یک روزنامه لبنانی به تحلیل وضعیت جاری روابط این دو کشور پرداخته و بهبود روابط میان آن‌ها را روندی اجتناب‌ناپذیر دانسته است.
کد خبر: ۳۹۶۸۲۶
تاریخ انتشار:۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱-29 April 2014
بهبود روابط ایران و عربستان سعودی اجتناب‌ناپذیر استاز سال‌ها پیش تاکنون، همواره این نکته مورد اشاره تحلیلگران اوضاع خاورمیانه بوده که ماهیت روابط ایران و عربستان سعودی به عنوان دو کشور مهم و تأثیرگذار، یکی از مهم‌ترین عناصر تعیین‌کننده ساختار سیاسی و امنیتی این منطقه به شمار می‌رود. در همین راستا، یک روزنامه لبنانی به تحلیل وضعیت جاری روابط این دو کشور پرداخته و بهبود روابط میان آن‌ها را روندی اجتناب‌ناپذیر دانسته است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه لبنانی «السفیر» در مطلبی به بررسی روابط ایران و عربستان پرداخته و اشاره می‌کند، در بیش از یک دهه اخیر، تقابل این دو کشور، مهم‌ترین درگیری منطقه‌ای در خاورمیانه بوده است؛ درگیری که دامنه آن از گستره سرزمینی این دو کشور فرا‌تر رفته و دیگر مناطق، از عراق گرفته تا یمن و از بحرین تا لبنان را درگیر کرده است. 

در این مطلب ‌خلاصه‌وار آمده است: در بیشتر کشورهای خاورمیانه، منبع اصلی درگیری‌های داخلی ریشه در یک عامل اصلی دارد و آن، تضاد منابع ایران و عربستان سعودی در این کشورهاست؛ بنابراین، تقابل ایران و عربستان و یا ـ آن گونه که برخی ‌می‌‌گویند ـ تقابل شیعه و سنی، به مشخصه اصلی درگیری‌های منطقه‌ای تبدیل شده است. 

هم‌اکنون نیز این تقابل خود را در قالب چند روند عمده نشان داده است: انتخابات پارلمانی عراق، انتخابات ریاست جمهوری لبنان، آشتی فتح و حماس و سوریه، که خود مهم‌ترین نمود منطقه‌ای منازعه ایران و عربستان سعودی به شمار می‌رود. 

از دید عربستان سعودی، توافق ایران و آمریکا بر سر موضوع هسته‌ای، راه را برای برداشته شدن تحریم‌های اقتصادی موجود علیه ایران هموار کرده و دست ایران را در منطقه باز خواهد کرد. 

از سوی دیگر، این توافق راه را برای قدرت گرفتن «میانه‌رو»‌ها در ایران هموار خواهد کرد. 
البته ایران مشکلی با تقویت میانه‌رو‌ها در ایران ندارد، به ویژه به این علت که پیش از این، بسیاری از مشکلات عربستان سعودی با ایران، در دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی حل و فصل شد و در دوره ریاست جمهوری خاتمی نیز دو طرف توانستند در مجموعه‌ای از موضوعات به تفاهم برسند. درست است که در آن زمان، توازن قوای منطقه‌ای با امروز متفاوت بود، ولی به هر حال، رفسنجانی و خاتمی از دید سعودی‌ها به عنوان شرکایی ‌پذیرفته به شمار می‌رفتند. 

بنابراین، نگاهی دقیق به اوضاع، می‌تواند سبب به دست آمدن این نتیجه شود که پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای ایران، سبب ایجاد فرصتی برای عربستان سعودی خواهد شد؛ به عبارت دیگر، هرچند مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند سبب ضربه خوردن منافع عربستان شود، ‌در صورتی که این روند به تقویت میانه‌رو‌ها در ایران منجر شود، این امر سرانجام به نفع سعودی‌ها نیز خواهد بود. حتی در صورت موفقیت آمیز بودن مذاکرات هسته‌ای، ایران برای نفع بردن کامل از این روند، به زمان نیاز دارد و در همین راستا، کاهش تنش‌های منطقه‌ای، یکی از راه‌هایی است که می‌تواند چنین زمینه‌ای ‌برای ایران فراهم کند. بر این اساس، کاهش تنش‌ها با عربستان، ‌امر مهم و مورد توجه ایران قرار خواهد گرفت. 

از سوی دیگر، در اوضاع کنونی، عربستان سعودی با مسأله تحولات قدرت در داخل روبه‌روست؛ تحولاتی که شاید از زمان تأسیس پادشاهی سعودی در سال ۱۹۳۲ تاکنون بی‌سابقه باشد. همزمان با این تحولات داخلی، تهدیدات برآمده از اوضاع بین‌المللی و منطقه‌ای نیز عربستان را درگیر خود کرده است. در نتیجه، عربستان سعودی نیز نیازمند آن است که تا زمان بازگشت اوضاع به حالت عادی، تنش زدایی در روابط با رقبای منطقه‌ای را در دستور کار خود قرار دهد. 

در عرصه داخلی عربستان، ملک عبدالله، پادشاه این کشور، به تازگی در ‌فرمانی مقرن بن عبدالعزیز را ‌به جانشینی ولیعهد انتخاب کرد تا از بروز هرگونه تنش و درگیری در آینده بر سر مسأله جانشینی جلوگیری کند. در عرصه بین‌المللی، مسأله اصلی عربستان با آمریکاست. به طور کلی، عربستان سعودی همواره به عنوان متحد جمهوری خواهان شناخته شده، نه دموکرات‌ها. تلاش‌های دولت اوباما برای تنوع بخشیدن به سیاست خاورمیانه‌ای خود نیز سبب ناخرسندی عربستان شده است.
 
افزون بر این، عربستان سعودی در سطح منطقه نیز با چالش‌های مهمی روبه‌روست. تلاش عربستان برای منسجم نگه داشتن شورای همکاری خلیج فارس و همچنین درگیری‌های اخیر عربستان با قطر، از جمله مهم‌ترین این موارد است. تلاش برای محدود نگه داشتن اخوان المسلمین در سطح منطقه، به خطر افتادن منافع این کشور در عراق و لبنان و همچنین تحولات سوریه، از جمله دیگر چالش‌های عربستان در منطقه است. این مجموعه مسائل، همکاری عربستان با ایران را ضروری ساخته است. 

البته باید اشاره کرد، ‌هیچ کس انتظار ندارد درگیری‌های موجود میان ایران و عربستان ‌یک‌شبه حل و فصل شده و روابط دو کشور حالی دوستانه پیدا کند؛ اما از آنجا که به دلایل گوناگون، هر دو کشور نیاز به آرام کردن فضای موجود دارند، گزینه بهبود روابط به عنوان گزینه‌ای جدی روی میز خواهد بود. 

در این چهارچوب، به نظر می‌رسد که شیوه حل و فصل بحران سوریه، کلید تنش‌زدایی در روابط ایران و عربستان باشد، زیرا اهمیت ویژه سوریه در منطقه خاورمیانه، سبب شده که به طور تاریخی، این کشور همواره تعیین کننده ساختار موازنه قدرت در منطقه باشد. به توافق رسیدن دو کشور بر سر شیوه حل و فصل بحران سوریه، می‌تواند راه را برای حل اختلافات آن‌ها در دیگر بخش‌های منطقه نیز هموار کند.

مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛
کسی نمی‌خواهد بر سر راه این دولت مانع ایجاد کند، بلکه می‌خواهیم راه دولت را باز کنیم، هر جایی هم که به هر دلیل این نیرو‌ها را مزاحم می‌داند، بگوید که آن‌ها بیرون بروند فقط بگویید در کدام عرصه تا آن‌ها بیرون بروند و بنده این موضوع را به ‌صراحت به ایشان گفتم که تمام ظرفیت سازندگی در خدمت دولت یازدهم است، مانع نیست، بلکه پیش‌برنده و حل‌کننده مشکل است.
کد خبر: ۳۹۶۷۹۲
تاریخ انتشار:۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳-29 April 2014
قرارگاه سازندگی سپاه فقط جای خارجی‌ها را تنگ کرده است

سیدپرویز فتاح مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها، در خصوص اخباری مبنی بر تمایل دولت به‌سمت شرکت‌های غربی در حوزه‌های نفتی و استفاده نکردن از توانمندی‌های داخلی همچون توانمندی سپاه و بسیج در عرصه سازندگی، گفت: ظرفیت سازندگی که در سپاه ایجاد شده، ‌همواره در خدمت تمام دولت‌ها بوده است.

به گزارش «تابناک»‌ وی ادامه داد: بنده خودم از بنیانگذاران قرارگاه سازندگی هستم و از ابتدا حضور داشتم. قرارداد سد کرخه را نیز خودم امضا کردم و زمین آن را نیز در سال ۷۰ تحویل گرفتم. 

**نیروهای حزب‌اللهی در عرصه‌های ریسک‌پذیر خوب عمل می‌کنند و موفق می‌شوند


مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: در حوزه‌هایی که ریسک و شهامت و جسارت بیشتر و جهادی می‌خواهد، بچه‌های حزب‌اللهی و ارزشی هرگاه در این عرصه‌ها وارد شدند موفق بوده‌اند؛ یعنی در وادی‌های ناشناخته، جدید و ریسک‌پذیر خوب عمل می‌کنند و ما هرموقع در این وادی‌ها رفتیم موفق شدیم و خوب عمل کردیم، وادی سازندگی از‌‌ همان موارد است. 

مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه تصریح کرد: زمانی نسبت به اینکه بخواهیم خودمان سدی را بسازیم همه ترس داشتند، چراکه همه سدهای داخلی‌ را خارجی‌ها ساخته بودند، اما کرخه را فرزندان انقلاب ساختند. بچه‌های انقلاب در اولین تجربه سدسازی بالا‌ترین وزنه را زدند، چراکه کرخه بزرگ‌ترین سد تاریخ ایران بوده و خواهد بود و سد دیگری به ‌اندازه کرخه در این کشور ساخته نخواهد شد، این سد را بچه‌های ارزشی ساختند. 

وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که حضرت آقا اواخر اسفند سال ۷۵ آمدند از سد کرخه بازدید کنند، نیروهای کارفرما که وزارت نیرو بود یک پارچه زدند که ما توانسته‌ایم. نیروهای قرارگاه سازندگی رفتند از بازار اندیمشک و دزفول هر پارچه برزنتی بود، خریدند و شعار صدمتری روی آن نوشتند: «حزب‌الله می‌تواند». 

** آقا در جریان بازدید از سد کرخه فرمودند: شعار «حزب‌الله می‌تواند» را حفظ کنید


فتاح گفت: زمانی که حضرت آقا با بالگرد برای بازدید از پروژه آمدند هر دوی این شعار‌ها را دیدند. زمانی هم که صحبت می‌کردند با خنده فرمودند: هر ۲ شعار را دیدم، یعنی به ما فهماندند گرایش شما را متوجه شدم که یکسری بچه‌های ارزشی می‌گویند حزب‌الله می‌تواند. حضرت آقا نیز فرمودند: این شعار را حفظ کنید که شعار بسیار خوبی است. 

مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه با بیان اینکه عرصه سازندگی در کشور هم‌اکنون بالغ شده است، گفت: جای جای ایران اسلامی پس از انقلاب ساخته شده، البته بسیاری از مکان‌ها نیز ‌مانده است. 

** ماجرای دیدار فتاح و جهانگیری


فتاح با تأکید بر اینکه هر دولتی ظرفیت نیروهای ارزشی را مغتنم بشمارد و از آن استفاده کند، سود برده و ضرر نکرده است، اظهار داشت: بنده چند ماه قبل خدمت آقای مهندس جهانگیری معاون اول دولت رسیدم و گفتم: آقای جهانگیری، خود شما مدیری انسانی اجرایی هستید، در بیرون خیلی حرف‌ها می‌زنند و نمی‌دانم این دولت اعتقاد دارد یا ندارد، اما بیایید از این ظرفیت استفاده کنید که والله به‌ نفع شماست. 

وی ادامه داد: کسی قصد ندارد بر سر راه این دولت مانع ایجاد کند، بلکه ما می‌خواهیم راه دولت را باز کنیم، هر جایی هم که به هر دلیل این نیرو‌ها را مزاحم می‌داند، بگوید که آن‌ها بیرون بروند. فقط بگویید در کدام عرصه تا آن‌ها بیرون بروند و بنده این موضوع را به ‌صراحت به ایشان گفتم که تمام ظرفیت سازندگی در خدمت دولت یازدهم است؛ مانع نیست، بلکه پیش‌برنده و حل‌کننده مشکل است. 

**بنیاد تعاون و قرارگاه سازندگی جای کسی را تنگ نکرده، ولی بحث ما این است که پای خارجی‌ها به کشور باز نشود


مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه تصریح کرد: تجربه همه دولت‌های گذشته، نشان می‌دهد ‌هر چه از این ظرفیت استفاده کردند، سود آن را بردند و در حال حاضر نیز این ظرفیت در اختیار دولت تدبیر و امید است و افتخاراتی که تاکنون قرارگاه سازندگی سپاه ایجاد کرده این دولت نیز می‌تواند تکمیل‌کننده آن‌ها باشد. اگر هم نخواستند بنیاد تعاون و قرارگاه سازندگی جای کسی را تنگ نکرده است و می‌توانند به دیگران بدهند که در حال حاضر نیز می‌دهند اما بحث ما این است که پای خارجی‌ها به کشور باز نشود. 

فتاح اضافه کرد: بحث ما این است دچار وضعیت ارتجاعی نشویم که به جایی برگردیم تا دست اجانب و خارجی‌ها به کشور باز شود در حالی که صنعت سازندگی کشور در حال حاضر مستقل و بومی شده است. نباید به‌ خاطر دست‌ها و حرف‌های برخی که می‌گویند در آن صورت تحریم نداریم و شرکت‌های خارجی ارز می‌آورند، دوباره آن‌ها را به کشور بیاوریم که به‌صلاح کشور نیست. 

** تازه طعم استقلال در سازندگی را چشیدیم و هیچ عاقلی مسیر خود را برنمی‌گردد


فتاح افزود: بنده نگاه کلی‌ام را می‌گویم که نباید به این سمت برویم، چرا که تازه طعم استقلال در سازندگی و مهندسی را می‌چشیم و هیچ عاقلی مسیر صحیح خود را برنمی‌گردد. اگر حمایت و عنایتی شود به نظر می‌آید این ظرفیت بزرگ عرصه سازندگی که دست قرارگاه سازندگی و نیروهای ارزشی است، در اختیار این دولت قرار می‌گیرد و افتخارات آن را تکمیل می‌‌کند. 

مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه با بیان «بنده نمی‌گویم وزارت نفت شرکت‌های خارجی را به کشور بازگردانده است، بلکه توصیه کلی می‌کنم» اظهار داشت: صنعت نفت کشور تماماً از نظر پالایشگاه و غیره ۱۰۰ درصد وابسته به خارج بود. طی این مدت به‌ تلاش دانشمندان ایرانی تا حد زیادی بومی شده است و بنده می‌گویم این چرخه باید هم از نظر لوازم، ابزار و امکانات و هم از نظر طراحی و احداث و تکمیل‌، بومی‌تر و داخلی شود. 

** افتخار ملی است که فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی در اختیار بچه‌های حزب‌اللهی است


فتاح خاطرنشان کرد: فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی در اختیار نیروهای حزب‌اللهی و ارزشی قرارگاه سازندگی سپاه است که یک افتخار ملی است. حضرت آقا نیز دو سال قبل از آن بازدید داشتند. صنعت به این پیچیدگی در دنیا که در اختیار چند شرکت است، نیروهای ارزشی توانستند انجام دهند، لذا نباید این مسیر را برگردیم. 

** اینکه صنعت داخلی دست بچه‌های ارزشی باشد برای دشمنانمان پیام بزرگی دارد


مدیر عامل بنیاد تعاون سپاه ادامه داد: حالا فرض کنیم اشکالاتی در گوشه و کنار باشد، با هدایت و راهنمایی دولت اگر اشکالاتی بود می‌تواند برطرف شود و ما با افتخار اعلام کنیم صنعت ایرانی به دست نیروهای ارزشی و حزب‌اللهی است که پیام بزرگی برای آنهایی دارد که علیه ما در خارج طرح‌ریزی می‌کنند. 

وی این توجیه را که گفته می‌شود، پروژه‌ها چون در اختیار پیمانکاران داخلی است، طولانی شده است، اشتباه دانست و گفت: این تحلیل درستی نیست. حتی اگر تأخیری هم باشد، این تأخیر در پروژه‌های تجربه اول به دست ایرانی آیا اشکالی دارد؟ در تجربه دوم تأخیر و اشکال برطرف می‌شود. این نگاه درستی نیست که به این دلیل از توانمندی داخلی استفاده نکنیم و به‌سمت استفاده از ظرفیت خارجی برویم. 

** هر چه دولت‌ها از ظرفیت نیروهای ارزشی استفاده کنند به ‌نفع نظام و آن دولت خواهد بود


فتاح در ادامه افزود: با وجود بیکاری و مسائلی که در داخل وجود دارد به نظر می‌رسد هرچه دولت‌ها از ظرفیت داخلی و به ویژه نیروهای ارزشی استفاده کنند، به ‌نفع دولت‌ها و نظام خواهد بود.





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد