امام جمعه شادگان گفت: متاسفانه در این شهر به جای قدردانی از مقام کارگران شاهد اخراج و بیکار کردن آنها هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از شادگان، حجتالاسلام سیدمجید شرفی در خطبههای این هفته نماز جمعه این شهرستان در آغاز هفته کارگر، اظهار کرد: فداکاریهای دلسوزانه کارگران عامل عزت و کرامت کشور و کاهش وابستگی به کشورهای دیگر است.
وی اضافه کرد: کارگران ارزشمندترین طبقه و سودمندترین گروه در جامعه هستند و عرق کارگر هچون خون شهدا در راه خدا بارزش است.
امام جمعه شادگان تصریح کرد: کار کردم و کارگری بهمنظور تامین عزت خانواده، جامعه، اسلام و مسلمانان شرافتمند است و همین قطرات عرقی که از جسم انسان ساقط میشود نزد خداوند متعال مورد شمارش و اهمیت قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: متاسفانه در این شهر به جای قدردانی از مقام کارگران شاهد اخراج و بیکار کردن آنها هستیم.
شرفی خطاب به شهرداری این شهر عنوان کرد: خدمات شهری شادگان در این مدت بسیار ضعیف شده است و هیچگونه خدمات مطلوبی به مردم ارائه نمیشود.
وی به دستگاههای امنیتی و مدیریتی شهرستان هشدار داد و گفت: باید وضعیت این منطقه برای خدمت رسانی بهتر به شهروندان تغییر پیدا کند.
امام جمعه شادگان در ادامه با انتقاد از وضعیت اسفبار شهر در پراکندگی زباله، نخاله و سایر خدمات شهری توضیح داد: در این خصوص منتظر خدماتی مضاعف هستیم.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930205000475#sthash.WX9lSV2H.dpuf
فرماندار شادگان گفت: بیکاری، مهمترین دلیل ارتکاب جرایم در شادگان است.
عبدالزهرا سنواتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شادگان اظهار داشت: ارتکاب جرایم توسط جوانان به دلایل مختلفی روی میدهد که باعث میشود جوانان که نیروی کار هستند به سمت ارتکاب جرم پیش روند.
به گفته وی، بیکاری میتواند به دلیل نبود شغل کافی، نداشتن مهارت لازم، نداشتن تحصیلات کافی، به کارگیری تکنولوژی به جای نیروی انسانی و یا حتی سنتی فرد در انجام کار باشد که تمام اینها اگر در کنار فقر مالی و فرهنگی، ضعف تربیت خانوادگی، معاشرت با افراد ناباب و داشتن پیش زمینه برای ارتکاب جرم قرار بگیرد انگیزهای برای قانونشکنی افراد خواهد بود.
فرماندار شادگان ادامه داد: با قرار گرفتن این موارد در کنار یکدیگر میتوان گفت که تأثیرات منفی آن تنها در بزرگسالان نخواهد بود، بلکه تمام سنین در معرض خطر ارتکاب جرم قرار میگیرند.
وی با اعلام اینکه شرایط خانوادگی و معیشت و منطقه آلوده نیز در وقوع جرم مؤثر است، عنوان کرد: شرایط خانوادگی و سابقه وقوع جرم توسط افراد خانواده جوان را به ارتکاب جرم سوق میدهد، ضمن اینکه معیشت خانواده و فرد میتواند تاثیرگذار باشد.
سنواتی تصریح کرد: دستگاههای قضایی با تمام توان به مقابله با جرائم میپردازد و این افراد باید بدانند در صورت ارتکاب جرم قانون با آنها برخورد قاطع میکند.
وی در پایان به موضوع امنیت پرداخت و یادآور شد: امنیت را میتوان به عنوان بستر رشد و توسعه در جامعه نام برد و بدون امنیت به طور قاطع سایر بخشهای جامعه، رشد، و توسعه نخواهند داشت.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930204000138#sthash.xPzr2Ta0.dpuf