سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


جهانگیری:


کد خبر: ۳۸۹۵۱۳




به گزارش خبرگزاری فارس، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس حمهور در جریان سفر خود به استان کرمان و بازدید از بیمارستان شهید باهنر که در اوایل سال جاری صورت گرفته، گفته است: در پایان سال 92 با وجود محدودیت‌های فراوان، به دستور رییس جمهور اعتبار مناسبی به بخش درمان کشور اختصاص یافت و مجلس شورای اسلامی نیز یک درصد به مالیات بر ارزش افزوده در سال 93 اضافه کرد و قرار شد در بخش درمان و سلامت مناطق کوچک و روستایی هزینه شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به برنامه های دولت برای ایجاد تحول در نظام سلامت و درمان کشور افزود: جامعه پزشکی و پرستاری کشور، خود را برای انجام کاری بزرگ و ارائه خدماتی مطلوب به مردم در سال 93 آماده کنند.

وی در ادامه بیمارستان شهید باهنر کرمان را یکی از کانون های اصلی درمان در کرمان توصیف کرد و افزود: باید برای توسعه این بیمارستان کاری انجام شود؛ بنابراین مسوولان استان باید با جدیت موضوع تکمیل این بیمارستان را دنبال کنند.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به برنامه ریزی دولت برای اجرای فاز دوم طرح هدفمندی یارانه ها، از مردم خواست با توجه به شرایط اقتصادی کشور، بطور داوطلبانه از دریافت یارانه انصراف دهند تا دولت بر اساس تکلیف قانونی خود بتواند به افراد نیازمند و متقاضی، کمک بیشتری کند.

جهانگیری گفت: بر اساس آخرین آمار در بهمن سال گذشته، 77 میلیون و 384 هزار نفر در کشور یارانه دریافت کرده اند که این تعداد بیشتر از جمعیت ایران است و اگر جمع قابل توجهی از این آمار حذف شود، منابع حاصل از این محل می تواند برای کارهای مهم کشور ذخیره شود.

وی اظهار کرد: معتقد هستیم که باید به طبقه نیازمند جامعه مانند افراد تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و اینگونه نهادهای شناخته شده یارانه بیشتری پرداخت و امنیت عذایی آنها تامین شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه میزان مصرف انرژی در کشور ما بالاست و چهار برابر متوسط جهانی است، افزود: سالانه حدود 42 هزار میلیارد تومان پول یارانه ها بین مردم توزیع می شود که طبق قانون باید 50 درصد درآمد ناشی از افزایش قیمت حامل های انرژی بین نیازمندان توزیع شود که اکنون صد درصد این پول توزیع می شود.

جهانگیری بیان کرد: از اواخر سال 89 همزمان با آغاز هدفمندی یارانه ها تا اسفند گذشته، 93 هزار میلیارد تومان درآمد ناشی از افزایش قیمت حامل های انرژی بوده که باید نیمی از آن بین مردم توزیع می شده در حالی که 135 هزار میلیارد تومان در این مدت بین مردم توزیع شده است.

وی با تاکید بر اینکه گام دوم طرح هدفمندی یارانه ها باید با جدیت اجرا شود، به مشکلات بخش سلامت اشاره کرد و گفت: مردم هزینه های سنگینی را برای درمان پرداخت می کنند و درمان یکی از دغدغه ها و نگرانی‌های مردم تبدیل شده که امیدواریم در مرحله دوم طرح هدفمندی مشکلات زیادی در این بخش مرتفع شود.

معاون اول رییس جمهور اظهار کرد: دولت یازدهم در آغاز کار خود با مشکلات و مسایل مهمی در سطح کلان و بخش های مختلف روبرو بود و برای برون رفت از این مشکلات فرصت اشتباه و خطا وجود نداشت.

جهانگیری افزود: کار دولت با جدیت، سرعت و دقت پیش رفت و در سیاست خارجی تدبیر چاشنی تصمیم گیری ها شد و در اقتصاد کلان که با رکود روبرو بودیم اقدامات مناسبی برای انجام شد.

معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: در هفت ماهه فعالیت دولت یازدهم در سال 92 تمرکز بر سیاست خارجی بود و با حماسه سیاسی که مردم رقم زدند رویکرد دنیا با مردم ایران تغییر کرد و فضای بین المللی قدری آرام شد و امیدواریم بتوانیم از حقوق ملت دفاع کنیم.

گفتنی است معاون اول رییس جمهور از بخش های جراحی عمومی، اعصاب، ساختمان جدید در حال احداث و سایر بخش های بیمارستان شهید باهنر کرمان بازدید و در فضایی صمیمانه از بیماران بستری عیادت کرد.





کد خبر: ۳۸۹۳۸۱
-
اندیشکده آمریکایی ˈامریکن اینترپرایزˈ در مقاله‌ای با نگرانی نوشته است که ایران در صدد اتحاد مجدد با گروه‌ها و کشورهای عرب سنی است.

به گزارش ایرنا، این اندیشکده افراطی آمریکایی نوشت: با ورود بحران سوریه به چهارمین سال خود، ایران در حال جمع بندی و نتیجه گیری از منازعات فرقه‌ای و سیاسی در منطقه است. تهران با تلاش هاییش برای تقویت حکومت بشار اسد و حزب الله لبنان، تاکنون توانسته است از سقوط متحد خود جلوگیری کند.

ˈجی ماتیو مک اینیس، کارشناس سیاست خارجی و دفاعی این موسسه در مقاله خود افزوده است: در عین حال به نظر می‌رسد ایران در صدد بازسازی اتحاد خود با گروه‌ها و کشورهای مسلمان سنی در سایر مناطق خاور میانه و کشورهای خلیج فارس نیز هست؛ اتحادهایی که طی خیزش‌های بهار عربی در سال 2011 از بین رفت.

اندیشکده آمریکایی ˈامریکن اینترپرایزˈ نوشته است: جریانات مثبتی نیز در خاور میانه به نفع جمهوری اسلامی در حال شکل گیری است. اخیرا ˈحماسˈ و ایران روابط دوجانبه خود را بعد از سه سال وقفه دوباره برقرار کرده‌اند و گفته می‌شود که به زودی ˈخالد مشعلˈ، رهبر حماس از تهران دیدن می‌کند.

تحلیلگر سابق وزارت دفاع آمریکا در ادامه نوشت:ˈشکاف فزاینده بین سیاست خارجی قطر و عربستان سعودی به ایجاد اختلاف در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس منجر شده است. بحرین، کویت، عربستان سعودی و امارات متحده عربی مصمم هستند که با جاه طلبی های ایران در منطقه مقابله کنند و این در حالی است که عمان و قطر از آغاز بهار عربی با جمهوری اسلامی بوده‌اند. در واقع، دوحه و مسقط معتقدند که تهران در منطقه‌ای که شرایط آن غیرقابل پیش بینی است، یک شریک است.ˈ

وی درباره علت تصمیم عربستان برای فراخوان سفیر خود از دوحه و واکنش ایران نوشت:ˈبی میلی قطر به پذیرش این روایت که جمهوری اسلامی تهدیدی برای حیات کشورهای خلیج فارس است، تا اندازه ای در این تصمیم ریاض نقش داشته استˈ.

این اندیشکده آمریکایی وابسته به نومحافظه کاران آمریکا افزوده است: امکان دارد ایران تلاش کند با امضای توافقنامه های تجاری و همکاری با عمان و قطر از شکاف ایجاد شده در شورا بهره برداری کند. قرارداد 60 میلیارد دلاری اخیر ایران با عمان نمونه ای از این تمایل است.
اینترپرایز با اشاره به سفر روز جمعه باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا به ریاض نوشت:ˈ با پیشرفت مذاکرات هسته‌ای ایران برای دستیابی به توافق نهایی، اتحاد آمریکا و سعودی‌ها رو به ضعف گذاشته و تعهد آمریکا در قبال منطقه نیز روز به روز بیش از قبل زیر سوال می رودˈ.




کد خبر: ۳۸۹۴۹۲
تاریخ انتشار:۱۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱-30 March 2014
خبرآنلاین نوشت: فشارهای بسیاری در درون سازمان امنیت عربستان وجود دارد که تدابیری برای ترور آیت الله سیستانی و مقتدا صدر در نجف اتخاذ شود.

برخی گزارش های امنیتی که اخیرا تهیه شده اند هشدار می دهند که توطئه ای با هماهنگی سازمان های امنیتی عربستان سعودی و بحرین زیر نظر بندر بن سلطان، رئیس سازمان امنیت عربستان تنظیم شده است که به موجب آن مراجع شیعی و علمای برجسته اهل تشیع در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، در راس آنها بحرین، کویت، عربستان سعودی و امارات متحده عربی و همچنین عراق ترور شوند.

به گزارش پایگاه خبری سوری دام پرس، بنا به این گزارش هدف از طراحی این توطئه جلوگیری از پیروزی انقلاب در بحرین و انتقال آن به دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است.

در این گزارش آمده است که فشارهای بسیاری از سوی برخی گروه های تندرو در درون سازمان امنیت عربستان وجود دارد که تدابیری برای ترور آیت الله سیستانی و مقتدا صدر در نجف اشرف و دیگر علمای بارز دینی در این شهر مقدس شیعیان اتخاذ شود. این گروه ها معتقدند که اختلافاتی که در حال حاضر میان شیعیان در درون عراق به وجود آمده فرصت مناسبی است تا بتوانند توطئه خود را در عراق پیش ببرند. به ویژه که اوضاع امنیتی روز به روز وخیم تر می شود و این مساله می تواند به ضرر دولت شیعی عراق تمام شود.

دام پرس در ادامه گزارش خود تاکید می کند که بعد از شلیک چند موشک از سوی یکی از گروه های شبه نظامی در عراق به سوی عربستان که چند ماه پیش انجام شد، سازمان امنیت آل سعود به آموزش گروه های مسلح سلفی پرداخته و اقدام به جذب نیرو برای آنها کرده است. این کشور به طور خاص در پاکستان اقدام به آموزش نیروهای سلفی و انتقال آنها به عراق کرده تا به این ترتیب بتواند اوضاع را در عراق تشدید کند.

این گزارش همچنین می افزاید که از هدف قانون جدید مبارزه با تروریستی که در عربستان به دستور ملک عبدالله، پادشاه این کشور صادر شد و در آن برخی گروه های شیعی نظیر الحوثی ها را در کنار جریان اخوان المسلمین در فهرست گروه های تروریستی قرار داد، مبارزه با جریان های شیعی و جلوگیری از نشر مذهب تشیع در دیگر کشورهای عربی به ویژه در حاشیه خلیج فارس به حساب می آید.



کد خبر: ۳۸۹۳۸۸
تاریخ انتشار:۰۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۲-29 March 2014
رئیس کنگره بیداری عراق روز شنبه اعلام کرد که سازمان تروریستی داعش درصدد بود با جدا کردن ارتباط شهرهای استان الانبار از یکدیگر، این استان را از عراق جدا کند.

به گزارش العالم، "احمد ابوریشه" با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: گروهک تروریستی داعش، در جنگ الانبار شکست خورد، به همین سبب سعی کرد شر خود را به سایر استان ها منتقل کند و انفجارهای خونینی که در شهرهای عراقی اتفاق افتاد، حاصل این طرز تفکر است.

وی افزود: این گروهک، پیش از این سعی داشت پیوند شهرهای استان الانبار را یکی پس از دیگری از یکدیگر جدا کند تا سرانجام بتواند این استان را از عراق جدا کند.

ابوریشه خاطر نشان کرد: داعش سعی داشت الانبار را به خاستگاه شر و کشتار در عراق تبدیل کند. این گروهک همچنین با هدف قرار دادن پل های این استان، سعی داشت جلوی امدادرسانی و پشتیبانی نظامی و تسلیحاتی به نیروهای ارتش عراق را بگیرد.

به گفته وی، دلاورمردی های مردم الانبار در کنار نیروهای امنیتی پلیس محلی و ارتش، مقاصد شوم این گروهک تروریستی را ناکام گذاشت و الانبار همچنان، سرزمینی عراقی باقی ماند.

در انفجار تروریستی که در تاریخ 13 مارس سال جاری میلادی، در پل راوه در غرب الانبار اتفاق افتاد، علاوه بر انهدام بخش عظیمی از پل، چهار تن کشته و شش نفر زخمی شدند.

در این میان، سازمان القاعده و دیگر گروه های تروریستی مسلح در عراق، شیوه ای تازه را در دستور کار خود قرار داده و خودروهای بمب گذاری شده و بمب های خود را در میان مردم و غیرنظامیان منفجر می کنند تا در میان مردم، ترس و وحشت ایجاد کنند، یکی از دلایل اتخاذ این راهکار، بسته شدن راه های تردد آنان توسط نیروهای نظامی و انتظامی عراق است.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد