عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مذاکره رئیسجمهور ایران با نواز شریف درباره وضعیت مرزبانان ایرانی گفت: در صورتی که دولت مرکزی پاکستان توان پیگیری این وضعیت را ندارد، ایران آمادگی سرکوب گروهک جیش العدل را دارد تا وارد عمل شود.
به گزارش مشرق، اسماعیل کوثری با اشاره به اینکه این گروهک تروریستی از طرف عربستان و کشورهای اینچنینی حمایت میشوند و پاکستان در مرز خودش در این منطقه کنترلی ندارد، اظهار کرد: رئیس جمهور ایران در سفر خود به افغانستان که برای جشن نوروز میرود، باید بهصورت جدی در جلسه مشترک با نواز شریف و رئیس جمهور افغانستان این موضوع را پیگیری کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکره رئیسجمهور ایران با نواز شریف درباره وضعیت مرزبانان ایرانی گفت: در صورتی که دولت مرکزی پاکستان توان پیگیری این وضعیت را ندارد، ایران آمادگی سرکوب گروهک جیش العدل را دارد تا وارد عمل شود.
وی با بیان "ما نمیتوانیم بیشتر از این منتظر بمانیم تا این گروهکها از مرز پاکستان وارد کشور ایران بشوند" افزود: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت مرزها کشور هزینههای بسیاری کرده است و کشور پاکستان باید اقدامات بسیار زیادی را در مرز پاکستان و ایران انجام دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: خواسته رئیس جمهور ایران از نوازشریف باید این باشد که این موضع و چنین مسایلی در مرز ایران و پاکستان برای همیشه بهصورت قطعی تمام شود.
کوثری با بیان "باید بگوئیم که این مسئله در ایران از سوی مجلس شورای اسلامی، دولت، وزارت امور خارجه و تمام ارگانهای کشور در حال پیگیری است" خاطرنشان کرد: استان بلوچستان پاکستان ناامن است و از طرف دولت مرکزی زیر نظر حاکمیت نیست و در این حالت این گروهکها و اشرار که از طرف عربستان و کشورهای اینچنینی حمایت میشوند دست به چنین شرارتهایی میزنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: دولت مرکزی پاکستان باید این گروهکها را پاکسازی کند تا اینکه ارتباط ایران با پاکستان همچنان برقرار باشد.
وی افزود: دولت پاکستان در صورتی که نتواند دراینباره کاری کرده و اگر نمیتوانند اقدامی کند باید اجازه دهند تا ما وارد عمل شویم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: درصورتی که دولت پاکستان توانایی پاکسازی این گروه را ندارد، جمهوری اسلامی ایران این توانمندی را دارد تا آنها سرکوب و این منطقه را پاکسازی کند.
نخست وزیر مالزی در کنفرانس خبری گفت: هواپیمای گمشده در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده و همه مسافرانش کشته شده اند.
نخست وزیر مالزی گفت: به خانواده های مسافران هواپیمای گمشده اطلاع داده شده است پرواز این هواپیما در جنوب اقیانوس هند به پایان رسید.
به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، نجیب عبدالرزاق در کنفرانس خبری در کوآلالامپور گفت: هواپیمای گمشده در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است.
وی افزود: هیج یک از مسافران هواپیمای گمشده نجات نیافته اند. ما این موضوع را به خانواده مسافران اطلاع داده ایم.
یک فروند هواپیمای مسافربری مالزی با 239 سرنشین روز 8 مارس در مسیر کوالالامپور به پکن در کمتر از یک ساعت از آغاز پرواز، از صفحه رادارها ناپدید شد. جستجو از آن زمان تاکنون برای یافتن این هواپیما ناموفق بود اما هم اکنون مشخص شده است این هواپیما در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است.
به تازگی استرالیا، چین و فرانسه از کشف اشیایی در جنوب اقیانوس هند خبر دادند که احتمالا با هواپیمای ناپدید ده ارتباط داشتند.
برداشته شدن تدریجی تحریم ها آثار آنی ندارد اما حتی اگر تحریم برداشته نشود و در سطح کنونی باقی بماند، وضعیت اقتصادی بحرانی و بد نخواهد شد.
پولنیوز - تلویزیون بی. بی. سی در تحلیلی از چشم انداز اقتصاد ایران در سال 93 اعلام کرد: شاخص های اقتصادی ایران در سال 93 نسبت به سال قبل مثبت خواهد بود و بعد از سه سال رشد منفی، پیش بینی ها حکایت از یک یا دو درصد رشد اقتصادی مثبت برای امسال دارد.
به گزارش گروه اقتصاد کلان پولنیوز، این گزارش می افزاید: نرخ تورم نیز پیش بینی می شود از 37 درصد در سال 92 در سال جاری به 25 درصد برسد.
برداشته شدن تدریجی تحریم ها آثار آنی ندارد اما حتی اگر تحریم برداشته نشود و در سطح کنونی باقی بماند، وضعیت اقتصادی بحرانی و بد نخواهد شد.
به خاطر تحریم ها در سال های اخیر بخش های عمده سرمایه گذاری در زمینه نفت و نیروگاه ها تقریبا متوقف شده بود که نتیجه آن از امسال دیده می شود.
طرح حذف یارانه ها هم به پاشنه آشیل اقتصاد ایران بدل شده و تصمیم سختی برای هر دولتی است، اما تقریبا برای همه واضح شده که الان یا باید روش دولت قبل ادامه پیدا کند یعنی پول چاپ کنند و به همه بدهند یا این که این روش متوقف شود و قیمت ها را هم بالا ببرند.