سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز



از سوی یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس
شهادت «دانایی فر» مرزبان به گروگان گرفته‌شده تایید شد/ ۴مرزبان دیگر در سلامت هستند

یک منبع آگاه خبر شهادت جمشید دانایی فر یکی از 5 مرزبانان گروگان گرفته شده ایرانی توسط گروهک تروریستی را تایید کرد.

خبرگزاری فارس: شهادت «دانایی فر» مرزبان به گروگان گرفته‌شده تایید شد/ ۴مرزبان دیگر در سلامت هستند

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس ، متاسفانه خبر کشته شدن یکی از 5 مرزبان ربوده شده ایرانی توسط گروهک تروریستی را تایید کرد.

وی با تائید این خبر که مرزبان به شهادت رسیده  «جمشید دانایی‌فر» است، اظهار داشت در حال حاضر 4 مرزبان دیگر در سلامت هستند.

پیش از این فارس به نقل از منابع آگاه در پاکستان اعلام کرد که جیش العدل یکی از مرزبانان گروگان گرفته شده را به شهادت رسانده است.

برپایه این خبر علی اصغر میرشکاری معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس خبر شهادت جمشید دانایی فر توسط گروهک تروریستی را تایید کرد.

به گزارش فارس گروهک تروریستی جیش العدل یک‌شنبه شب در بیانیه‌ای در وبلاگ خود مدعی شد جمشید دانایی فر یکی از مرزبانان گروگان گرفته شده را به شهادت رسانده است.

این گروه  در بیانیه‌ خود 10 روز برای برآورده شدن خواسته‌های خود مبنی بر آزادی برخی تروریست‌ها، به مسئولان مهلت داده‌اند و مدعی شده‌اند در غیر این صورت یکی دیگر از گروگان‌ها را به شهادت خواهد رساند.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921205001099#sthash.z6fCde75.dpuf





درحالیکه روسیه سعی در الحاق کریمه به خود داشت و آمریکا تحریم های بیشتری علیه مسکو اعمال می کرد، مقامات این دو کشور هفته ی گذشته در کنار یکدیگر در وین نشستند و تظاهر کردند که جنگ سرد جدید بر گفتگوهای هسته ای تاثیر نداشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فایننشال تایمز نوشت: درحالیکه روسیه سعی در الحاق کریمه به خود داشت و آمریکا تحریم های بیشتری علیه مسکو اعمال می کرد، مقامات این دو کشور هفته ی گذشته در کنار یکدیگر در وین نشستند و تظاهر کردند که جنگ سرد جدید بر گفتگوهای هسته ای تاثیر نگذاشته است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، مقامات امریکایی پس از پایان مذاکرات هسته ای با ایران در وین از نقش سازنده ی روس ها ابراز رضایت کردند.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت که مسکو هیچ نفعی از دستیابی ایران به بمب اتمی یا تشدید تنش ها در خلیج فارس نمی برد.مسکو به خاطر منافع خود در مذاکرات شرکت می کند.

بله، پوچ و بیهوده است اگر تصور کنیم، در صورت ادامه بحران اوکراین، این مسئله به خاورمیانه کشیده نمی شود و بر ایران تاثیر نمی گذارد، چراکه در وهله ی اول، اینجا جایی است که آمریکا بیشترین اسیب را می بیند.

رابترت اینهورن مذاکره کننده سابق آمریکا با ایران می گوید: اگر عاقلانه نگاه کنیم،  دلیلی وجود ندارد که روس ها مذاکرات هسته ای را نابود کنند اما در حال حاضر شما نمی توانید روی اینکه پوتین ضرر و زیان را بسنجد، حساب کنید.

باوجود رفتار خوب روس ها در وین، نماینده مسکو با صدور هشداری این شهر را ترک کرد. او گفت که روسیه ممکن است از مذاکرات هسته ای به عنوان اهرم فشار استفاده کند.

فیودور لوکایانوف تحلیلگر در مسکو می گوید: انتظار می رود که مسکو انتقال تسلیحات به سوریه را افزایش دهد و نیز روابط با ایران را تقویت و نزدیک تر کند.

وی پیش بینی کرد:  روسیه هیچ دلیلی برای کاهش دردسرهای امریکا در خاورمیانه نمی بیند.

اما روسه تا چه حد می خواهد به منافع غربی ها ضربه بزند؟  خروج از مذاکرات هسته ای ایران بیهوده خواهد بود. اما مسکو سعی در تضعیف جبهه غرب و تقویت ایران خواهد کرد.

کارشناسان همچنین نگران فروش تسلسحات روسیه به ایران از جمله اس 300 هستند.

کلیف کوپچان تحلیلگر گروه اوراسیا می گوید: این تنها کارتی است که روس ها دارند.

وی می افزاید: اس 300 تغییر دهنده باز است و می تواند توانایی اسرائیل برای حمله به ایران را کاهش دهد.

روس ها همچنین در طول مذاکرات سعی خواهند کرد که تحریم های اعمال شده بر تهران را تضعیف کنند.

برای مثال مسکو می تواند به بانک ها برای از سر گیری نقل و انتقالات مالی با نهادها در تهران چراغ سبز نشان دهد.





پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پرویز راجی آخرین سفیر رژیم پادشاهی در لندن، در سن ۷۸ سالگی  درگذشت. 
به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، راجی در مقطع انقلاب سال ۱۳۵۷ سفیر ایران در لندن بود و پس از انقلاب به ایران بازنگشت.این چهره سیاسی پس از انقلاب خاطرات خود از دوران سفارت در لندن را به انگلیسی در یکی از روزنامه های بریتانیا منتشر کرد که به فارسی ترجمه و با عنوان «خدمتگزار تخت طاووس» به صورت کتاب به چاپ رسید.



اندیشکده اسرائیلی:
اندیشکده اسرائیلی مرکز پژوهش امنیت ملی نتیجه گیری کرد که ایران بیشترین نفع را از سرکوب اخوان المسلمین و دیگر جنبش های اسلامی توسط عربستان می برد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اندیشکده اسرائیلی مرکز پژوهش امنیت ملی نتیجه گیری کرد که ایران بیشترین نفع را از سرکوب اخوان المسلمین و دیگر جنبش های اسلامی توسط عربستان می برد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، براساس این گزارش اندیشکده اسرائیلی، اختلافات داخلی در شورای همکاری خلیج فارس به ایران اجازه ی مانور بیشتر را می دهد.

بحران کنونی شورای همکاری که در نوع خود بی سابقته است نشان دهنده ی نا امیدی عربستان نسبت به رفتارهای قطر است.

در این پژوهش آمده است: عربستان به شدت در مقابله با گروه های اسلام گرا قاطع است چراکه از اقداماا آنها علیه خاندان آل سعود نگران است.

باتوجه به چالش های پیش روز آل سعود، از جمله ایران و تغییر نسل در خانواده سلطینی  و شورش شیعیان شرق این کشور و شمال یمن، هیچ تضمینی وجود نداد که استراتژی سعودی ها موفقیت امیز باشد.

ایران بیشترین نفع را از بحران شورای همکاری می برد، چراکه این اختلافات مانع از ایجاد جبهه واحد در مقابل ایران می شود.

در این گزارش آمده است که تحکیم رژیم های حاکم در مصر، اردن و خلیج فارس در خدمت منافع اسرائیل است.





عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مذاکره رئیس‌جمهور ایران با نواز شریف درباره وضعیت مرزبانان ایرانی گفت: در صورتی که دولت مرکزی پاکستان توان پیگیری این وضعیت را ندارد، ایران آمادگی سرکوب گروهک جیش العدل را دارد تا وارد عمل شود.
به گزارش مشرق،  اسماعیل کوثری با اشاره به اینکه این گروهک تروریستی از طرف عربستان و کشور‌های این‌چنینی حمایت می‌شوند و پاکستان در مرز خودش در این منطقه کنترلی ندارد، اظهار کرد: رئیس جمهور ایران در سفر خود به افغانستان که برای جشن نوروز می‌رود، باید به‌صورت جدی در جلسه مشترک با نواز شریف و رئیس جمهور افغانستان این موضوع را  پیگیری کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکره رئیس‌جمهور ایران با نواز شریف درباره وضعیت مرزبانان ایرانی گفت: در صورتی که دولت مرکزی پاکستان توان پیگیری این وضعیت را ندارد، ایران آمادگی سرکوب گروهک جیش العدل را دارد تا وارد عمل شود.

وی با بیان "ما نمی‌توانیم بیشتر از این منتظر بمانیم تا این گروهک‌ها  از مرز پاکستان  وارد کشور ایران بشوند" افزود: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت مرزها کشور هزینه‌های بسیاری کرده است و کشور پاکستان باید اقدامات بسیار زیادی را در مرز پاکستان و ایران انجام دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: خواسته رئیس جمهور ایران از نوازشریف باید این باشد که این موضع و چنین مسایلی در مرز ایران و پاکستان برای همیشه به‌صورت قطعی تمام شود.

کوثری با بیان "باید بگوئیم که این مسئله در ایران از سوی مجلس شورای اسلامی، دولت، وزارت امور خارجه و تمام ارگان‌های کشور در حال پیگیری است" خاطرنشان کرد: استان بلوچستان پاکستان ناامن است و از طرف دولت مرکزی زیر نظر حاکمیت نیست و در این حالت این گروهک‌ها و اشرار که از طرف عربستان و کشور‌های این‌چنینی حمایت می‌شوند دست به چنین شرارت‌هایی می‌زنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: دولت مرکزی پاکستان باید این گروهک‌ها را پاکسازی کند تا اینکه ارتباط ایران با پاکستان همچنان برقرار باشد.

وی افزود: دولت پاکستان در صورتی که نتواند دراین‌باره کاری کرده و اگر نمی‌توانند اقدامی کند باید اجازه دهند تا ما وارد عمل شویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: درصورتی که دولت پاکستان توانایی پاکسازی این گروه را ندارد، جمهوری اسلامی ایران این توانمندی را دارد تا آنها سرکوب و این منطقه را پاکسازی کند.
منبع: تسنیم




نخست وزیر مالزی در کنفرانس خبری گفت: هواپیمای گمشده در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده و همه مسافرانش کشته شده اند.
نخست وزیر مالزی گفت: به خانواده های مسافران هواپیمای گمشده اطلاع داده شده است پرواز این هواپیما در جنوب اقیانوس هند به پایان رسید.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، نجیب عبدالرزاق در کنفرانس خبری در کوآلالامپور گفت: هواپیمای گمشده در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است.

وی افزود: هیج یک از مسافران هواپیمای گمشده نجات نیافته اند. ما این موضوع را به خانواده مسافران اطلاع داده ایم.

 یک فروند هواپیمای مسافربری مالزی با 239 سرنشین روز 8 مارس در مسیر کوالالامپور به پکن در کمتر از یک ساعت از آغاز پرواز، از صفحه رادارها ناپدید شد. جستجو از آن زمان تاکنون برای یافتن این هواپیما ناموفق بود اما هم اکنون مشخص شده است این هواپیما در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است.

 به تازگی استرالیا، چین و فرانسه از کشف اشیایی در جنوب اقیانوس هند خبر دادند که احتمالا با هواپیمای ناپدید ده ارتباط داشتند.

برداشته شدن تدریجی تحریم ها آثار آنی ندارد اما حتی اگر تحریم برداشته نشود و در سطح کنونی باقی بماند، وضعیت اقتصادی بحرانی و بد نخواهد شد.
  
پول‌نیوز - تلویزیون بی. بی. سی در تحلیلی از چشم انداز اقتصاد ایران در سال 93 اعلام کرد: شاخص های اقتصادی ایران در سال 93 نسبت به سال قبل مثبت خواهد بود و بعد از سه سال رشد منفی، پیش بینی ها حکایت از یک یا دو درصد رشد اقتصادی مثبت برای امسال دارد. 
 
به گزارش گروه اقتصاد کلان پول‌نیوز، این گزارش می افزاید: نرخ تورم نیز پیش بینی می شود از 37 درصد در سال 92 در سال جاری به 25 درصد برسد. 
 
برداشته شدن تدریجی تحریم ها آثار آنی ندارد اما حتی اگر تحریم برداشته نشود و در سطح کنونی باقی بماند، وضعیت اقتصادی بحرانی و بد نخواهد شد. 
 
به خاطر تحریم ها در سال های اخیر بخش های عمده سرمایه گذاری در زمینه نفت و نیروگاه ها تقریبا متوقف شده بود که نتیجه آن از امسال دیده می شود. 
 
طرح حذف یارانه ها هم به پاشنه آشیل اقتصاد ایران بدل شده و تصمیم سختی برای هر دولتی است، اما تقریبا برای همه واضح شده که الان یا باید روش دولت قبل ادامه پیدا کند یعنی پول چاپ کنند و به همه بدهند یا این که این روش متوقف شود و قیمت ها را هم بالا ببرند. 








نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد