سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

بهداشت و سلامتی




ایجاد و تعداد خال های مختلف در بدن ما انسانها به ژنتیک مان بر می گردد.
 هفته نامه سلامت: معمولا خال های گوشتی در قسمت های خاصی از بدن مانند گردن، زیربغل و کشاله ران ایجاد می شوند. اگر خال گوشتی در قسمتی از بدن وجود دارد که از نظر ظاهری و زیبایی برایتان خوشایند نیست و می خواهید آن را بردارید باید به یک متخصص پوست مراجعه کنید.


روش برداشتن این خال ها ساده و بدون دردسر است و آنها را می سوزانند. نیازی به جراحی خال های گوشتی نیست اگر خال گوشتی که خوش خیم هم هست دوباره ایجاد شود باز هم روش سوزاندن برای حذف آن انتخاب می شود زیرا این روش بهترین و ساده ترین راه حذف خال برای پزشک و بیمار است.
نکته: اگر این خال های بی خطر درست و به وسیله پزشک مجرب سوزانده شوند جای آنها روی پوست نخواهد ماند.

در صورتیکه فشار خون تحت کنترل قرار نگیرد، خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی افزایش می‌یابد.
دکتر فروغ شریفی، متخصص علوم آزمایشگاهی گفت: فشار خون بالا، شایع‌ترین بخش بیماری قلبی- عروقی است که تقریبا از هر سه نفر یک نفر به آن مبتلا می‌شود.

وی افزود: فشار خون بالا تهدیدی جدی محسوب می‌شود، زیرا باعث می‌شود قلب شدید‌تر کار کند که نیاز آن به اکسیژن را افزایش داده و در ایجاد درد قفسه سینه دخالت دارد.

دکتر شریفی تصریح کرد: برخی افراد می‌توانند با شیوه زندگی سالم، کاهش وزن اضافی، ترک سیگار، محدود کردن مصرف کافئین، کاهش مصرف نمک و انجام روش‌های تمدد اعصاب فشار خون بالا را کنترل کرده و آن را کاهش می‌دهند.

این متخصص علوم آزمایشگاهی خاطرنشان کرد: تمدد اعصاب، یوگا و تمرینات تنفسی همگی می‌توانند در کاهش فشار خون موثر باشند. با اعمال برخی تغییرات در شیوه زندگی ،احتمال کاهش داروهای مصرفی جهت کاهش فشار خون وجود دارد، شیوه زندگی سالم نقش مهمی در حفظ فشار خون در سطح نرمال دارد.

به اعتقاد پژوهشگران، پیاده روی ورزشی مناسب برای همه سنین به شمار می‌آید اما دویدن برای سالخوردگان خطرناک است و برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی، مناسب نیست.
 مرتضی شریفی، فیزیوتراپیست گفت: ورزش‌های سخت و تند، باعث لخته شدن خون در داخل رگ‌های خونی و در نتیجه توقف گردش خون در ماهیچه‌های قلب و درد شدید در قلب می‌گردد برعکس، پیاده روی با کمی سرعت، ورزشی ساده و امن بوده و نقش مهمی در سلامت بدن و پیشگیری از بیماری‌ها دارد و باعث از بین بردن افسردگی می‌شود. 

وی افزود: هنگام راه رفتن، خون به راحتی در قلب جریان پیدا می‌کند در ورزش، ران‌ها و ساق پا، نسبت به سایر اعضای بدن نقش مهم‌تری دارند اگر حرکت این اندام سست و ضعیف باشد قوه محرکه بدن برای انتقال خون به قلب کافی نیست لذا پیاده روی سریع به مراتب بهتر از دویدن است. 

شریعتی تصریح کرد: پیاده روی سریع به گردش بهتر خون کمک کرده و برای افزایش مصرف اکسیژن مناسب است و بر شدت ضربان قلب می‌افزاید. 

این فیزیوتراپیست، خاطر نشان کرد: هنگام راه رفتن سریع باید طی ۱۰ دقیقه، حدود یک کیلومتر راه رفت، البته برای سالخوردگان و افراد ضعیف‌تر این مسافت کمتر است، افرادی که چاق هستند و ورزش می‌کنند به تدریج باید سرعت راه رفتن را بیشتر کنند طوری که در هر دقیقه تقریبا ۷۰ متر راه بروند. 

شریعتی اذعان داشت: بسیاری از افراد هنگام صبح پیاده روی می‌کنند و حدود ۱۵ دقیقه این کار را انجام می‌دهد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد