سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


افرادی را مأمور پیگیری و اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی کنید که انگیزه‌های انقلابی و مردمی و اعتقاد لازم و کافی برای اجرای آن‌ها داشته باشند. باید از ایجاد تشکیلات جدید و موازی کاری به شدت پرهیز شود. باید محورهای اصلی این سیاست‌ها با استدلال صحیح و منطقی برای مردم بیان شوند تا به تدریج در بخش‌های مختلف جامعه رسوخ پیدا کند و به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.
کد خبر: ۳۸۲۰۰۶
تاریخ انتشار:۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲-25 February 2014
جزئیات دیدار سران قوا با رهبر انقلابدر پی ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز گذشته (دوشنبه) در نشستی با حضور سران قوا، چگونگی راه‌های اجرا و تحقق این سیاست‌ها را‌ بررسی کردند. 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آغاز این نشست، از اهتمام ویژه رؤسای قوا در صدور دستور‌العمل‌های اجرایی برای پیگیری و تدوین هر چه زودتر نقشه راه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، قدردانی کردند و گفتند: سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، سیاست‌هایی جامع و فراگیر است که باید در اجرا نیز با همین جامعیت و فراگیری، تحقق یابد. 

ایشان مسائل اقتصادی و مشکلات ناشی از این مسائل را مهم‌ترین موضوع کشور و مردم دانستند و افزودند: اگر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی‌ به طور جدی پیگیری و اجرا شوند، امید زیادی هست که رونق اقتصادی و اصلاح پایه‌های اقتصادی کشور در میان مدت محقق و بخشی از مشکلات مردم حل شود. 

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه هدف از برگزاری جلسه با سران سه قوه، بررسی راهکارهای تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است، خاطر‌نشان کردند: با ابلاغ این سیاست‌ها، مردم اکنون منتظر اجرای آن‌ها و تأثیرات مثبت ناشی از اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی هستند؛ بنابراین دولت، مجلس و قوه قضائیه باید بطور جدی وارد میدان شوند و وظایف مربوط به خود را، در هر بخش، پیگیری و اجرا کنند. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: باید روند اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، به صورت یک حرکت مستمر و متوقف نشدنی‌ تا رسیدن به نتیجه‌ ادامه یابد و هر یک از قوا نیز بر روند کار خود نظارت دقیق داشته باشند. 

ایشان تأکید کردند: اگر لازمه اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، برطرف کردن برخی قوانین معارض باشد، مجلس شورای اسلامی باید با شناسایی این قوانین معارض، آن‌ها را حذف کند. همچنین اگر اجرای این سیاست‌ها نیازمند حذف برخی ضوابط و مقررات دست و پاگیر و تنظیم ضوابط جدیدِ تسهیل کننده است، دولت با صدور بخشنامه‌هایی این اقدام را انجام دهد. 

رهبر انقلاب اسلامی در همین باره، نکته‌ای را یادآور شدند و گفتند: باید مراقب بود تا قوانین و ضوابط جدید به گونه‌ای نباشد که زمینه ساز تراکم و تعارض قوانین شود. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: با حذف قوانین و مقررات معارض سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و یا احیانا با تصویب قوانین و ضوابط جدید، راه برای اجرای راحت‌تر این سیاست‌ها ـ که عمدتاً بر عهده دولت است ـ فراهم خواهد شد. 

ایشان به دولت توصیه کردند: افرادی را مأمور پیگیری و اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی کنید که انگیزه‌های انقلابی و مردمی و اعتقاد لازم و کافی برای اجرای آن‌ها داشته باشند. 

رهبر انقلاب اسلامی، هماهنگی میان سه قوه را برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بسیار ضروری خواندند و تأکید کردند: باید از ایجاد تشکیلات جدید و موازی کاری به شدت پرهیز شود. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرهنگ سازی و ایجاد گفتمان رایج و فراگیر را برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ضروری خواندند و خاطر‌نشان کردند: باید محورهای اصلی این سیاست‌ها با استدلال درست و منطقی برای مردم بیان شوند تا به تدریج در بخش‌های ‌جامعه رسوخ پیدا کند و به یک مطالبه عمومی تبدیل شود. 

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: گفتمان سازی در خصوص اقتصاد مقاومتی و تبدیل آن به یک گفتمان عمومی، بسیاری از مشکلات را بر‌طرف و کار‌ها را آسان خواهد کرد. 

ایشان یکی از محورهای مهم سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را مشارکت مردم و چگونگی مردمی کردن اقتصاد دانستند و افزودند: کشور در ‌۳۵ سال گذشته به ویژه در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس از حضور و مشارکت مردم نتایج و ثمرات فراوانی به دست آورده است و در بخش اقتصاد نیز قطعا هدایت سرمایه‌های کوچک مردم در مسیر اقتصاد عمومی بسیار راهگشا و مؤثر خواهد بود. 

رهبر انقلاب اسلامی خاطر‌نشان کردند: با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، می‌توان کارهایی را انجام داد که شاید از عهده چند وزارتخانه هم بر‌نیاید. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، موضوع واردات و تأمین امنیت غذایی و ذخایر راهبردی را یکی دیگر از محورهای مهم سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برشمردند و تأکید کردند: به غیر از این موارد، باید در اقلام دیگر جلوی واردات بی‌رویه گرفته شود. 

رهبر انقلاب اسلامی در پایان گفتند: اکنون زمینه برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی آماده است و اگر همه قوا و دستگاه‌ها همت و مجاهدت کنند، به لطف خداوند این کار به خوبی پیش خواهد رفت. 

در این دیدار آقای روحانی رئیس جمهور در سخنانی با اشاره به ابلاغ اخیر خود به معاون اول و مسئولیت ستاد هماهنگی اقتصادی دولت برای برنامه‌ریزی، زمان بندی و تدوین راهکار‌ها و اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی گفت: همه دولت واقعا معتقد به این سیاست‌هاست و اعضای دولت با اعتقاد کامل مصمم به اجرای آن هستند زیرا دولت تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را متحول کننده اقتصاد کشور می‌داند. 

آقای روحانی با اشاره به در پیش بودن اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها، گفت: همان گونه که در سیاست‌های ابلاغی تأکید شده، دولت با استفاده از ظرفیت هدفمندی یارانه‌ها، به موضوعات تولید، اشتغال و عدالت توجه ویژه خواهد کرد. 

رئیس‌جمهور با اشاره به موضوع امنیت غذایی و درمان در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، افزود: امنیت غذایی و سلامت مردم، دو موضوع بسیار مهمی است که دولت از‌‌ همان آغاز کار، اهتمام ویژه‌ای به آن‌ها داشته و در مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها، ارتقای سلامت، یکی از محورهای اصلی است. 

آقای روحانی با اشاره به موضوع نفت و گاز و پتروشیمی به عنوان یکی دیگر از محورهای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تأکید کرد: دولت مصمم است تا تولید نفت و گاز را افزایش دهد؛ افزون بر اینکه توسعه پتروشیمی نیز در دستور کار قرار دارد. 

برنامه‌ریزی برای استفاده درست و بیشتر از ظرفیت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به ویژه در حوزه گردشگری سلامت و همچنین تحرک بخشیِ صادرات، تأکید بر تحول در نیروی انسانی و اقتصاد دانش بنیان، از دیگر مواردی بود که رئیس جمهور در خصوص اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بیان کرد. 

آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با تأکید بر اهتمام نمایندگان مجلس برای زمینه‌سازی در اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، عزم سه قوه را برای اجرای این سیاست‌ها، بسیار مهم بر‌شمرد. 

رئیس مجلس شورای اسلامی، توجه ویژه به بخش تولید و استفاده از متخصصان داخلی و بخش خصوصی و جلوگیری از واردات بی‌رویه را از جمله زمینه‌های ضروری برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: مجلس قوانین مناسبی ‌برای تسهیل فضای کسب و کار به تصویب رسانده و اکنون، مشکل قانونی برای سرمایه‌گذاری و استفاده از توان بخش خصوصی وجود ندارد. 

آقای لاریجانی همچنین ضرورت توجه ویژه رسانه‌ها به مسائل و اولویت‌های اقتصادی و پرهیز از حاشیه سازی‌های سیاسی را مورد تأکید قرار داد. 

آقای آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه نیز در این دیدار با اشاره به بند ۱۹ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاوتی درباره شفاف‌ و سالم‌‌سازی اقتصاد و جلوگیری از زمینه‌های فسادزا گفت: قوه قضاییه ضمن آنکه به وظایف خود برای مبارزه با مفاسد اقتصادی با جدیت و قدرت عمل خواهد کرد، در عین حال از فعالیت‌های سالم اقتصادی نیز حمایت می‌کند. 

رئیس قوه قضاییه همچنین ایجاد گفتمان اقتصاد مقاومتی را مهم و ضروری خواند و تأکید کرد: یکی از مسائل ضروری برای تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توجه ویژه به فرهنگ کار در جامعه است.




گزارش تحلیلی-خبری شفاف
قراین و شواهد و سیر صعودی سفرهای گاه و بیگاه مقامات ریاض و اسلام آباد پس از شکست های متعدد تروریست های سوری در جبهه های مختلف این گمانه زنی را تقویت می کند که در پشت پرده این سفرها، توافقنامه هایی تسلیحاتی و نظامی برای افزایش قدرت نظامی گروه های معارض سوری قراردارد.
شفاف: شکست سیاست های عربستان درسوریه وکاهش روابط دیپلماتیک ریاض و واشنگتن موجب شد عربستان و پاکستان که وجوه مشترک بسیاری بایکدیگر دارندروابط نزدیک تری رانسبت به گذشته تجربه کنند،شاهد این ادعاافزایش سفرهای مقامات دوکشور وعقد قراردادهای دفاعی میان طرفین است. 

درتازه ترین این دیدارها،هفته گذشته سلمان بن عبد العزیز،ولیعهد عربستان به اسلام آباد سفر کرده و با مقامات این کشور دیدارهایی داشت ضمن اینکه دراوایل ماه فوریه ژنرال راحل شریف، رئیس ستاد ارتش پاکستان سفری به عربستان داشت و با ولیعهد این کشور دیدار وگفت وگو کرد. 

این دو کشور به علت مشترکات دینی(وهابیت) و اهداف یکسانی که در منطقه خاورمیانه دنبال می کنند می توانند شرکای خوبی برای یکدیگر باشند، ضمن اینکه عربستان پس از افول رابطه اش با آمریکا خلا همراهی یک قدرت منطقه ای همسو با سیاست هایش را احساس می کرد که پاکستان دراین زمینه بهترین گزینه بود.  


اما رابطه پاکستان و عربستان تنها به افزایش سفرهای مقامات دوکشور، مناسبات سیاسی و هم چنین عقد قراردادهای دفاعی ختم نمی شود این رابطه گاه به ساخت بمب هسته ای برای ریاض ازسوی اسلام آباد ختم شده و درجایی دیگر به آموزش تروریست های عرب توسط  چریک های جنگ های میدانی پاکستان منجر می شود. 

اخباری که از توافقات صورت گرفته میان طرفین برای خرید سلاحهای پیشرفته ضدهوایی و ضدزرهی عربستان  از پاکستان به گوش می رسد نشان از این اتحاد نامیمون دارد، گزارش ها حاکی ازآن است که مقامات آل سعود در صدد خرید سلاح های پیشرفته از پاکستان برای مجهز کردن تروریستها در سوریه هستند. 

دراین میان وزارت امورخارجه پاکستان در بیانیه ای رسمی خبر فروش سلاح به معارضان سوری را بی پایه و اساس دانسته و این اتهامات را جنجال های سیاسی رسانه های غربی دانسته و اعلام کرده که افزایش روابط دفاعی و نظامی پاکستان با سایر کشورها به معنای دخالت این کشور در امور سوریه نیست و اسلام آباد همچنان بی طرفی خود را در این زمینه حفظ کرده است. 

اما واکنش مقامات پاکستانی و هم چنین وزارت خارجه این کشور درحالی رسانه ای می شود که قراین و شواهد و سیر صعودی سفرهای گاه و بیگاه مقامات ریاض و اسلام آباد پس از شکست های متعدد تروریست های سوری در جبهه های مختلف این گمانه زنی را تقویت می کند که در پشت پرده این سفرها، توافقنامه هایی تسلیحاتی و نظامی برای افزایش قدرت نظامی گروه های معارض سوری قراردارد.  

اماثمره افزایش مناسبات اسلام آباد و ریاض تنها به سازماندهی تروریست ها علیه دولت سوریه ختم نمی شود،بلکه حملات تروریستی ضدایرانی را نیز درپاکستان رقم زده است،حمله تروریستی به کنسولگری ایران در پیشاورپاکستان که موجب کشته شدن سه تن و زخمی شدن ده ها تن شده و یک عملیات بمبگذاری دیگر که دراطراف کنسولگری ایران در پیشاور  کشف وخنثی شده،مهرتاییدی است بر نفوذ رژیم آل سعود در پاکستان که می تواند نتایج نامیمونی را به دنبال داشته باشد.  




گزارش‌های بانک مرکزی نشان از افزایش 24.5 درصدی هزینه زندگی دارد
در روزهای گذشته بانک مرکزی گزارش‌هایی را منتشر کرده که براساس آن هزینه خانوارهای ایرانی مخصوصا در تهران به ماهانه یک میلیون و 800 هزار تومان رسیده است. این آمارها همچنین نشان داد که هزینه یک ماه زندگی برای خانوار ایرانی ...
شفاف: در روزهای گذشته بانک مرکزی گزارش‌هایی را منتشر کرده که براساس آن هزینه خانوارهای ایرانی مخصوصا در تهران به ماهانه یک میلیون و 800 هزار تومان رسیده است. این آمارها همچنین نشان داد که هزینه یک ماه زندگی برای خانوار ایرانی در سال 91 24.5 رصد افزایش پیدا کرده است که همین آمارها می‌تواند نشانه خوبی از وضعیت اقتصادی و معیشتی خانوارهای ایرانی باشد. هزینه یک میلیون و 800 هزار تومانی در یک ماه در مقابل درآمد کمتر از یک میلیون تومان بسیاری از اقشار کشور نشان می‌دهد که بسیاری از ایرانی‌ها زندگی اقتصادی خود را با دشواری پیش می‌برند.

بر این اساس در سال مورد گزارش متوسط هزینه ناخالص سالانه یک خانوار شهری حدود 21 میلیون و 654 هزار تومان معادل ماهانه حدود یک میلیون و 804 هزار و 500 تومان بوده است که نسبت به سال 90 از 24.5 درصد افزایش برخوردار شده است. بر این اساس 26.2 درصد از هزینه خانوارها معادل پنج میلیون و 684 هزار و صد تومان مربوط به گروه هزینه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها است که نسبت به سال 90 از افزایش 31.4 درصدی برخوردار شده است. همچنین از کل هزینه ناخالص خانوارها 0.4 درصد به گروه دخانیات اختصاص داشته که از 54.6 درصد افزایش نسبت به سال 90 برخوردار شده است. بر این اساس هزینه گروه پوشاک و کفش از کل هزینه‌های ناخالص خانوار حدود 4.5 درصد بوده که نسبت به سال 90 از 23.6 درصد افزایش برخوردار شده است.

از سوی دیگر گزارش‌های رسمی دخل و خرج نشان می‌دهد که شهروندان ایرانی همچنان درآمد مازادی برای پس‌انداز ماهانه ندارند. به گزارش ایسنا بررسی‌ها نشان می‌دهد که هزینه سینما، تئاتر، کنسرت موسیقی و ... یک خانواده طبقه متوسط در ماه حدود 46 هزار تومان است. البته خانواده‌ای وجود دارد از طبقه متوسط که شاید ماهی بیش از 150 هزار تومان هزینه فرهنگی‌اش باشد اما این خانواده بر پایه الگوی بانک مرکزی یک نمونه عمومی محسوب نمی‌شود. اما در میان هزینه‌های ماهانه یک خانواده شهری، دو هزینه از سایر هزینه‌ها پررنگ‌تر است: «خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها» و «مسکن». مسکن، حدود 30 درصد هزینه‌های ماهانه درآمد را در بر می‌گیرد. یعنی از درآمد یک خانواده طبقه متوسط، حدود 460 هزار تومان. آمارهای مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که 22 درصد مردم ایران اجاره‌نشین و 64 درصد صاحب ملک هستند.

همچنین باید توجه داشت که وزارت کار می‌گوید کسری بودجه خانوارها از سال 83 تا 90 به بیش از 3 برابر رسیده و هزینه ماهیانه کارگران نیز در 3 گروه مسکن، حمل و نقل و بهداشت متمرکز شده و سهم برنج، نان، گوشت قرمز، لبنیات و غلات از سبد مصرفی خانوار افت چشمگیری داشته است. همچنین طبق اعلام مرکز آمار، هزینه ماهیانه هر خانوار 4 نفره به 1.8 میلیون تومان رسیده که تقریبا 2 برابر متوسط 933 هزارتومانی حقوق دریافتی امسال مشمولان قانون کار است. 


در یک سناریو کارگران خواستار افزایش 35 درصدی دستمزد سال آینده شده اند. به گزارش مهر، نرخ تورم و افزایش قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوار در یکی دو سال اخیر به طرز چشمگیری افزایش داشته و این مسئله به صورت مرتب باعث بروز مشکلات مالی برای خانوارها به ویژه اقشار ضعیف و دهک های پایین جامعه مانند کارگران شده است. 

در سال های اخیر و به ویژه بعد از اجرای فازاول هدفمندسازی یارانه ها توسط دولت سابق و بروز آشفتگی های قیمتی در بازارهای مختلف، قدرت خرید خانوارهای کارگری و کم درآمد کشور به پایین ترین سطح خود در دهه های گذشته رسید و یارانه 45 هزار و 500 تومانی ماهیانه نیز نتوانست جایگزین مناسبی برای کسری درآمد کارگران به حساب آید.



وزیر دفاع آمریکا: با کاهش تعداد اعضای نیروی زمینی می توانیم شکست نهایی را به هر دشمنی وارد کنیم البته همزمان با تضمین امنیت زمین و به همراه اضافه کردن تعداد لازم از نیروهای زمینی به عملیات های هوایی و زمینی دیگر.

وزیر دفاع آمریکا برنامه کاهش حجم ارتش این کشور را اعلام کرد. 

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگنون ) آماده می شود پس از انجام تغییرات ساختاری و کاهش اعضا، ارتش آمریکا شاهد کمترین حجم خود از زمان جهانی دوم تاکنون باشد. این اقدام در راستای کاهش هزینه های دولت آمریکا انجام می شود. 

چاک هگل وزیر دفاع آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی در محل این وزارتخانه در واشنگتن گفت: جنگ افغانستان طولانی ترین جنگ در تاریخ آمریکاست. پس از این جنگ 13 ساله، نیروهای نظامی آمریکا در همه بخش ها شاهد تغییرات خواهد بود.

این کنفرانس مطبوعاتی در آستانه ارائه بودجه سال 2015 دولت آمریکا از سوی باراک اوباما رئیس جمهور به کنگره در هفته آینده برگزار می شود. 

وی با اعلام برنامه پنتاگون برای کاهش تعداد اعضای نیروی زمینی ارتش آمریکا از 522 هزار نفر به 440 تا 450 هزار نفر اظهار داشت: کاهش تعداد اعضای نیروی زمینی به این نیرو اجازه می دهد در سطح بالایی از آموزش، تسلیحات و تجهیزات قرار داشته باشد. 

هاگل ادامه داد: این تعداد از نیروهای نظامی به ما اجازه می دهد شکست نهایی را به هر دشمنی وارد کنیم البته همزمان با تضمین امنیت زمین و به همراه اضافه کردن تعداد لازم از نیروهای زمینی به عملیات های هوایی و زمینی دیگر.

وزیر دفاع آمریکا توضیح داد: نیروهای هوایی نیز از ناوگان هواپیماهای ای -10 خود چشم پوشی خواهد کرد تا منابع مالی لازم برای تامین مالی جنگنده های اف -35 و رفع دیگر نیازهای مهم این نیرو فراهم شود. چنین اقدامی می تواند 3.5 میلیارد دلار در 5 سال فراهم کند. 

علاوه بر این، نیروی هوایی آمریکا هواپیماهای جاسوسی یو -2 را از ماموریت و فعالیت خارج و هواپیماهای گلوبال - هوک را جایگزین آنها می کند. 
هواپیماهای یو -2 ویژه جاسوسی در برد و ارتفاعات بالا و هواپیماهایی گلوبالا - هوک نیز دارای امکان هدایت پذیری و کنترل از راه دور با استفاد از فناوری های پیشرفته هستند. 
 
 هزینه نیروهای مسلح آمریکا در سال 2013 حدود 631 میلیارد دلار است که معادل 43 درصد از کل هزینه های نظامی جهان است. تعدادی نیروهای ارتش آمریکا نزدیک به سه میلیون نفر جهان است که  حدود نیمی از آنها نیروی ذخیره هستند.همچنین 283 هزار نفر از اعضای ارتش آمریکا در خارج از این کشور مستقر هستند.

سفیر ایران در عراق تیراندازی به سفارت ایران و کشته شدن یکی از محافظان سفارت را تکذیب کرد.

حسن دانایی فر در گفت‌وگو با ایسنا افزود: عصر روز سه‌شنبه حدود ساعت 4 به وقت محلی در یکی از خیابان‌های اطراف سفارت و نزدیک به استانداری بغداد، به مدت 20 تا 25 دقیقه تیراندازی صورت گرفت که در اثر این تیراندازی یک نفر مجروح شد.

او تاکید کرد: هدف این تیراندازی سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق نبوده است و کسی از کارکنان سفارت هم آسیبی ندیده است.

وی در ادامه درباره سفر وزیر خارجه عراق که قرار است امشب (سه‌شنبه) در راس هیاتی وارد ایران شود گفت: در این سفر قرار است یادداشت تفاهمی بین دو طرف در رابطه با تشکیل و راه‌اندازی کمیته CBC که مربوط به اقداماتی است که باید در اروندرود ذیل قرارداد 1975 انجام شود، امضا شود.

سفیر ایران در بغداد تصریح کرد: قرار است در سفر دو روزه زیباری به تهران مذاکرات نهایی در رابطه با موضوع حقوقی شروع به کار کمیته هماهنگی اقدامات در رودخانه اروندرود مورد بررسی و در صورت تفاهم نهایی یادداشت تفاهمی در این رابطه امضا شود.

دانایی‌فر درباره جزییات اقدامات کمیته هماهنگی CBC گفت: در این کمیته از جمله اقدامات، پاکسازی اروندرود است که چنان چه امضا شود این روند آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: پروژه‌ای از حدود 2 سال و نیم پیش در رابطه با تعیین مرزهای آبی و خشکی میان دو کشور مورد بررسی قرار گرفته است و در آخرین گام این پروژه کمیته CBC تشکیل خواهد شد که انتظار داریم با تفاهم دو طرف این کمیته نیز کار خود را آغاز کند.

سفیر ایران در بغداد خاطرنشان کرد: تاکنون بخش‌های مختلف این پروژه ذیل قرارداد 1975 از جمله مربوط به پاسگاه‌های مرزی، نقطه گذاری‌های مرزی در خشکی و... انجام شده است و کارهای کارشناسی بسیاری صورت گرفته و امیدواریم به زودی شاهد برداشته شدن کشتی‌هایی که در زمان جنگ تحمیلی در اروندرود غرق شده‌اند و یا لایروبی بخش‌هایی از این رودخانه باشیم. 

کیوسک بین‌المللی «تابناک»
واکنش یک سناتور آمریکایی و همچنین وزارت خارجه ایالات متحده نسبت به خبر انعقاد قرارداد تسلیحاتی میان ایران و عراق، نظر سفیر ایران در عراق درباره عقد این توافقنامه، برنامه نخست وزیر پاکستان برای سفر به ایران و توقف پروژه خط لوله گاز ایران به پاکستان به دلیل وجود تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

کد خبر: ۳۸۲۲۸۴
تاریخ انتشار:۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۰-26 February 2014
تهدید عراق از سوی آمریکا به واسطه روابط با ایرانواکنش یک سناتور آمریکایی و همچنین وزارت خارجه ایالات متحده نسبت به خبر انعقاد قرارداد تسلیحاتی میان ایران و عراق، نظر سفیر ایران در عراق درباره عقد این توافقنامه، برنامه نخست وزیر پاکستان برای سفر به ایران و توقف پروژه خط لوله گاز ایران به پاکستان به دلیل وجود تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است. 

تهدید عراق از سوی آمریکا به واسطه روابط با ایران

به گزارش «تابناک»، اخبار و شایعات مربوط به امضای یک توافقنامه تسلیحاتی میان ایران و عراق، امروز نیز بخش مهمی از مطالب مطبوعات بین المللی را درباره ایران به خود اختصاص داده است. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در پی انتشار اخباری مبنی بر انعقاد یک قرارداد تسلیحاتی میان ایران و عراق، جان مک کین، سناتور آمریکایی گفته ایالات متحده باید در قرارداد فروش 24 هلیکوپتر «آپاچی» به عراق تجدیدنظر کند. وی در این زمینه گفته: «موضوع فروش آپاچی ها باید روی میز باشد. ما باید درباره آن بحث کنیم... ما باید ابعاد این قرارداد تسلیحاتی را بفهمیم. باید با این موضوع محتاطانه تر برخورد کنیم». با این حال، وی گفته نمی داند که در حال حاضر اعضای کنگره آمریکا برنامه ای برای تجدیدنظر در قرارداد فروش هلیکوپترها به عراق دارند یا خیر.

تهدید عراق از سوی آمریکا به واسطه روابط با ایران

البته علاوه بر کنگره، کاخ سفید نیز نسبت به موضوع احتمال انعقاد قرارداد مذکور واکنش نشان داده و در این زمینه موضع گیری کرده است. به نوشته «گالف تودی»، دولت آمریکا از عراق درخواست کرده تا درباره گزارش های منتشر شده در رسانه ها راجع به امضای قرارداد تسلیحاتی با ایران توضیح دهد. جن پساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این زمینه گفته: «یقیناً ما این گزارش ها را دیده ایم. اگر این گزارش ها صحیح باشد، سبب برانگیخته شدن نگرانی های جدی خواهد شد». وی مدعی شده هرگونه نقل و انتقال سلاح از ایران به کشور دیگر، به منزله نقض آشکار تحریم های سازمان ملل است.

تهدید عراق از سوی آمریکا به واسطه روابط با ایران

این در حالی است که سفیر ایران در عراق، انعقاد قرارداد تسلیحاتی با عراق را تکذیب کرده است.«شانگهای دیلی» می نویسد حسن دانایی فر، سفیر ایران در عراق، ضمن تکذیب برخی گزارش های منتشره اخیر در رسانه های غربی گفته ایران هیچ توافقنامه ای برای فروش تسلیحات به عراق امضا نکرده است. وی گفته: «تاکنون هیچ توافقنامه ای درباره همکاری های نظامی و تسلیحاتی با عراق به امضا نرسیده است». با این حال، دانایی فر تأکید کرده در صورت درخواست کشور دوست و همسایه یعنی عراق، ایران آماده است تا این موضوع را مورد توجه و بررسی قرار دهد. 

تهدید عراق از سوی آمریکا به واسطه روابط با ایران

اما در میانه مسائل رخ داده در روابط ایران و پاکستان در پی ربوده شده پنج مرزبان ایرانی، خبرگزاری«ترند» از برنامه نخست وزیر پاکستان برای سفر به ایران خبر داده است. این خبرگزاری به نقل از سفیر پاکستان در تهران می نویسد «نواز شریف»، نخست وزیر این کشور طی دو ماه آینده به تهران سفر خواهد کرد. سفیر پاکستان که در جریان سفری به شهر مشهد سخن می گفته، اشاره کرده که نواز شریف در جریان سفر به تهران به زیارت بارگاه مقدس حضرت امام رضا (ع) نیز خواهد رفت. وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت مرزبانان ایرانی ربوده شده در نزدیکی مرز پاکستان نیز گفته هنوز هیچ نشانه ای از آن ها به دست نیامده است. 

تهدید عراق از سوی آمریکا به واسطه روابط با ایران

در نهایت، در مطلب دیگری درباره پاکستان، سایت خبری «میدل ایست آنلاین» از توقف پروژه احداث خط لوله گازی ایران- پاکستان به واسطه تحریم های غرب علیه ایران خبر داده است. به نوشته این سایت، دولت پاکستان اعلام کرده دلیل توقف این پروژه، وضع تحریم هایی از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران بوده است. بخش ایرانی این پروژه 7.5 میلیارد دلاری در حال حاضر تقریباً تکمیل شده؛ اما پاکستان در زمینه تأمین منابع مالی لازم برای احداث 780 کیلومتر خط لوله در خاک خود با مشکل مواجه شده است. در عین حال، بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران گفته ایران آماده است تا موارد مربوط به توافق گازی با پاکستان را به پیش ببرد.



کد خبر: ۳۸۲۲۷۲
تاریخ انتشار:۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۸-26 February 2014
براساس تازه‌ترین اطلاعات منتشر شده، رتبه گمرک ایران در رده‌بندی جهانی از 5 در هشت سال پیش به 100 در حال حاضر رسیده است. سقوط آزادی که شاید نمود بیرونی آن به راحتی از طریق مواردی مانند معطلی زیاد کالاها در گمرک، کند بودن خدمات‌رسانی به صاحبان کالا و امثال آن قابل مشاهده باشد.

به گزارش ایسنا، شاید برای کمتر کسی قابل باور باشد که روزی گمرک ایران در بین پنج گمرک برتر دنیا قرار داشته است. موضوعی که البته مسعود کرباسیان، رئیس کل گمرک ایران به آن اشاره کرده و البته این را هم گفته که در هشت سال قبل رتبه گمرک ایران با 95 پله نزول به 100 رسیده است.

البته مجمع جهانی اقتصاد نیز چندی پیش در تازه‌ترین گزارش خود ایران را از نظر شاخص مطلوبیت فرایندهای گمرکی در بین 148 کشور دنیا در رتبه ضعیف 103 قرار داد. شاخص مطلوبیت فرایندهای گمرکی نشان می‌دهد که در هر یک از کشورهای جهان وضعیت فرایندهای مربوط به واردات و صادرات چه میزان کارامد هستند. ایران در این رده‌بندی رتبه ضعیف 103 را به خود اختصاص داده است. در بین کشورهای منطقه خاورمیانه ایران توانسته تنها بالاتر از دو کشور لبنان و یمن قرار گیرد. امارات، قطر و عمان هم بهترین وضعیت امور گمرکی را در منطقه خاورمیانه به خود اختصاص داده‌اند.

رئیس کل گمرک در چند ماه گذشته در مقاطع مختلف دلایل سقوط آزاد رتبه گمرک ایران در بین گمرک‌های جهان را نیز اعلام کرده که از آن جمله می‌توان به مواردی مانند اجرای طرح‌های "ایران‌کد" و "شبنم"، لزوم ثبت سفارش کالاها، معطلی کالاها برای ترخیص، الکترونیکی نشدن فعالیت‌های گمرک، ایجاد نشدن خط سبز گمرکی به شیوه مناسب و نظایر آن اشاره کرد.

البته اگر یادمان نرفته باشد صدور بخشنامه‌های پی‌درپی و متناقض از سوی گمرک در اواخر دولت دهم نیز قطعا می‌تواند از دیگر دلایل نزول رتبه گمرک ایران باشد. بخشنامه‌هایی که دردسرهای زیادی را نیز برای واردکنندگان و صادرکنندگان کشور به وجود آورد.

رئیس کل گمرک ایران اما در عین حال حذف طرح‌های ایران کد و شبنم، اجرای طرح گمرک الکترونیک و اعطای تسهیلات ویژه برای واردکنندگان مواد اولیه تولید و بازرگانان خوشنام را نیز از جمله راهکارهای بهبود رتبه گمرک ایران در عرصه جهانی اعلام کرده است.

دلایل سقوط آزاد رتبه گمرک ایران در جهان و راهکارهای بهبود این رتبه در حالی از سوی کرباسیان اعلام شده که هر روز معطلی کالا در گمرک به اندازه یک درصد کل ارزش کالا برای واردکننده هزینه در بر دارد که با این حساب می‌توان نتیجه گرفت که هرگونه تعلل از سوی گمرک در نهایت باعث افزایش قیمت تمام شده کالای وارداتی و وارد شدن فشار بیشتر به مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی می‌شود.

براساس تازه‌ترین آمارهای ارائه شده در 11 ماهه سال جاری ارزش تجارت غیرنفتی ایران بالغ بر 80 میلیارد دلار شد که از این میزان بیش از 42 میلیارد دلار آن مربوط به واردات کالا به کشور بوده است.

گمرک ایران تاکنون به صورت رسمی مدت زمان میانگین در گمرک‌های کشور برای ترخیص کالا را اعلام نکرده اما به طور قطع هرچه این زمان بیشتر کاهش یابد در نهایت سود آن به تولیدکنندگان و مصرف‌کننده داخلی خواهد رسید. 

کد خبر: ۳۸۲۲۶۸
تاریخ انتشار:۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۹-26 February 2014
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان در گفتگوی اختصاصی با خراسان در مورد آخرین وضعیت روابط میان جمهوری اسلامی و انگلستان با اشاره به توافقات قبلی میان دو کشور در خصوص اعزام کاردار غیر مقیم و انجام امور کنسولی ، از حضور یک مامور وزارت خارجه به صورت دائم در سفارت کشورمان در لندن خبر داد و گفت : این مامور کارهای کنسولی هموطنان ایرانی در انگلستان را انجام خواهد داد .

وی همچنین خبرداد: هنوز وارد بحث های بازسازی و خسارت های محل سفارت انگلیس نشده ایم.

مجید تخت روانچی تحول صورت گرفته در روابط دیپلماتیک میان ایران و انگلستان را لغو وجود حافظین منافع برای دو کشور دانست و اظهار داشت : الان عمان به عنوان حافظ منافع ایران در انگلستان و سوئد به عنوان حافظ منافع انگلستان در ایران مسئولیتی نداشته و همان‌طور که می دانید پلاک مقابل سفارت انگلیس نیز نصب شده ، همان‌طور که در لندن ، ما پرچم خود را برافراشتیم .

وی در مورد اینکه هنوز انگلستان پرچم خود را در سفارت این کشور در تهران بالا نبرده نیز گفت : این مساله به خود آنها ارتباط دارد و به این مطلب که هنوز به صورت رسمی ماموری در ایران ندارند مرتبط است.

معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه همچنین با اشاره به سفر حبیب ا... زاده ، کاردار غیر مقیم کشورمان به انگلستان ، اظهارداشت : وی تا چند روز آینده به کشور بر می گردد اما ما فعالیتهای کنسولی خود را به طور کامل در این کشور با حضور مامور وزارت خارجه انجام می‌دهیم .

وی ادامه داد : البته انگلستان هنوز تصمیمی نگرفته که چه زمانی مامور خود را برای انجام امور دیپلماتیک به صورت دائمی در تهران قرار دهد؛ البته این مطلب به خود آنها ارتباط دارد چون به لحاظ حقوقی دیگر کشوری به عنوان حافظ منافع انگلستان در ایران وجود ندارد .

تخت‌روانچی در پایان در پاسخ به این سوال که مساله بازگشایی سفارت و برآورد خسارت های وارده به سفارتخانه انگلستان به کجا انجامیده نیز اظهار داشت : هنوز وارد بحث‌های بازسازی و خسارت های محل سفارت نشده ایم، رفت و آمد کاردارهای ترددی همچنان ادامه دارد و این که این کاردارها به دائم تبدیل گردد، در آینده مشخص خواهد شد .

در ماه‌های آخر دولت دهم به اندازه 2 سال ثبت سفارش انجام شده است.
کد خبر: ۳۸۲۲۶۶
تاریخ انتشار:۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۴:۲۹-26 February 2014
روز گذشته خبری از رشد 60 درصدی واردات خودرو از نظر تعداد در 11 ماه گذشته سال‌جاری بر اساس آمار گمرک منتشر شد.

به گزارش دنیای اقتصاد هرچند انفجار واردات خودرو بارزترین وجه این خبر است که توسط یکی از خبرگزاری‌های داخلی منتشر شده، اما نکته قابل‌تامل دیگری نیز در این خبر که به صورت «اختصاصی» منتشر شده است، وجود دارد. این نکته با نگاهی به آمار واردات پنج‌ ماهه ابتدایی امسال که ورود 16 هزار و 900 دستگاه خودرو به کشور را نشان می‌دهد، خودنمایی می‌کند.

به این ترتیب انجام محاسبه‌ای ساده بر اساس آمار منتشر شده نشان می‌دهد که تعداد 44 هزار و 170 خودرو از شهریور امسال وارد کشور شده است.

 این رقم به این معنا است که از شهریور تا بهمن امسال به صورت میانگین، ماهانه 7 هزار و 361 خودرو وارد کشور شده است.

از سویی با توجه به اینکه از زمان ثبت سفارش تا وارد شدن خودرو به کشور بیش از سه ماه زمان نیاز است، کارشناسان فرضیه‌ای بر این مبنا مطرح می‌کنند که ثبت سفارش این حجم از خودرو در چند ماه آخر دولت دهم انجام شده است.

به عقیده کارشناسان و بر اساس این فرضیه، در ماه‌های آخر دولت دهم به اندازه 2 سال ثبت سفارش انجام شده است. این فرضیه در حالی مطرح است که روز گذشته مسوولان ثبت سفارش کالا پاسخی به خبرنگار «دنیای اقتصاد» در رابطه با آمار منتشر شده ندادند.

اما برخی از کارشناسان عقیده دارند یکی از دلایل این رشد واردات، ورود قابل‌توجه اشخاص حقیقی به حوزه واردات خودرو باشد. طی چند ماه گذشته واردات خودرو از طریق افراد حقیقی به قدری رواج پیدا کرد که نگرانی مسوولان را برای تامین خدمات پس از فروش این خودروها برانگیخت. 

در حال حاضر به‌دلیل افزایش واردات، نمایشگاه‌های خودروهای وارداتی، مملو از خودروهایی است که به‌صورت اقساطی به فروش می‌رسد.

اما در نهایت همین کارشناسان واردات 61 هزار و 70 دستگاه خودرو به کشور را که ارزشی برابر با یک میلیارد و ۲۷۲ میلیون دلار دارد، آن هم با توجه به رکود و نوسانات نرخ ارز بی سابقه توصیف می‌کنند. 

کد خبر: ۳۸۲۲۶۹
تاریخ انتشار:۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۱-26 February 2014
محمد جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد روزهای شلوغی را سپری می‌کند. رد پای این نماینده در برخی از تلاش‌ها برای استیضاح‌ها و نامه‌هایی که سؤال از وزرا را نشانه رفته است، دیده می‌شود. موضوعی که در مواردی جنجال ساز نیز شده است. شاید مهم ترین آن طرحی بود که وی با عنوان «الزام دولت به حفظ حقوق مسلم هسته ای و مصادیق آن در چهارچوب معاهده”ام پی تی" در مذاکرات هسته ای» به هیات رئیسه مجلس ارائه شد و مشخص شد که منظور وی از «ام. پی. تی» همان «ان.پی.تی» است که مخفف نام انگلیسی”معاهده منع گسترش هسته‌ای" می‌باشد.

به گزارش «ابتکار» اگرچه این موضوع سبب شد تا برخی از مسئولان از جمله رئیس جمهور طعنه ای به سواد مخالفان برنامه‌های هسته ای دولت و تیم مذاکره کننده هسته ای بزند. با این همه این نماینده عضو جبهه پایداری این روزها همچنان درحال جمع آوری امضا برای استضاح و طرح سؤال از وزرای مختلف دولت تدبیر واعتدال می‌باشد که تازه ترین آن طرح 21 سؤال جالب از وزیر اطلاعات است که امضای 41 نماینده را نیز با خود دارد. سؤالاتی که اگرچه قرار است از وزیر اطلاعات پرسیده شود، اما هم رفتار وگفتار رئیس جمهور را نشانه رفته است و هم عملکرد تیم هسته ای را. هم سبد کالا وعملکرد اقتصادی دولت و وزرای مربوطه را هدف قرار گرفته و هم انتصابات وزیر علوم و سیاست وی در قبال دانشگاه‌های کشور. در یک کلام شاید بتوان گفت که این نمایندگان، شکایت ازمجموعه دولت و شخص رئیس جمهور، به وزیر اطلاعات برده اند.

روز کذشته جواد کریمی قدوسی،عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم از سوال 41 تن از نمایندگان مجلس از حجت‌الاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات خبر داد و گفت: جمعی از نمایندگان سوالی را از وزیر اطلاعات طرح کرده‌اند که در مورد اقدامات این وزارتخانه در جلوگیری و برخورد با مصادیق تهدیدات امنیت ملی کشور است.وی ادامه داد: این طرح سوال با 41 امضا تقدیم هیات رئیسه مجلس شد اما قطعا تعداد امضاهای این طرح افزایش می‌یابد.در این نامه که به هیات رئیسه مجلس ارائه شده آمده است: خواهشمند است در اجرای ماده 193 آئین‌نامه داخلی، سوال اینجانبان از جناب حجت‌الاسلام محمود علوی وزیر محترم اطلاعات را برای بررسی به کمیسیون تخصصی ذیربط ارجاع فرمایید.در خلاصه سؤال از وزیر اطلاعات آمده است:اقدامات شما در جلوگیری و برخورد با مصادیق تهدیدات امنیت ملی کشور چه بوده است؟شرح این سوال کلی که 21 سؤال دیگر را در خود دارد، امده است: در مدت کوتاه تشکیل دولت یازدهم که امید می‌رفت دولت با حفظ محکمات انقلاب اسلامی و پرهیز از ناهنجاری‌های سیاسی و فرهنگی در حوزه مسائل داخلی و خارجی و تقویت امنیت ملی و همبستگی انقلاب اسلامی گام بر دارد، متاسفانه مشاهده شد که در مصادیق ذیل امنیت ملی جمهوری اسلامی در مواردی تهدید، تضعیف و مورد بی‌مهری واقع شده است.از جنابعالی که وزیر محترم اطلاعات دولت جمهوری اسلامی و عضو شورای عالی امنیت ملی کشور هستید و از اشراف لازم و مسئولیت در این حوزه نیز برخوردار هستید، لازم است با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به این دغدغه ملت انقلابی که صاحبان اصلی این انقلاب هستند، پاسخ دهید:

1- دنبال نمودن عادی‌سازی رابطه با آمریکا که مصداق نظام سلطه است، توسط وزارت امور خارجه و شخص رئیس‌جمهور

2- بیان اینکه آمریکا کدخدای جهان است توسط مسئولین کشور و پرداختن عملی به این دیدگاه اشتباه

3- پیشنهاد درخواست نظرسنجی برای برقراری رابطه با آمریکا توسط مسئولین دولتی

4- اجابت خواسته‌های آمریکایی‌ها در ممانعت از سفر هیات‌های فرهنگی و نظامی دیگر کشورها به ایران

5- ناتوان خواندن قدرت دفاعی کشور از سوی وزیر امور خارجه در سخنرانی دانشگاه تهران

6- ممانعت و عدم حمایت از برگزاری رزمایش‌های موشکی نیروهای مسلح

7- عدم شفافیت مواضع مسئولین دولتی در موضوع رژیم حرام‌زاده صهیونیستی

8- عدم جدیت در حمایت از تفکر مقاومت در منطقه

9- تعهدات فراتر از قانون در موافقتنامه ژنو که باعث لطمه زدن به استقلال و امنیت کشور شده است

10- اقدامات و انتصابات در سازمان انرژی اتمی کشور که منجر به حذف نیروهای موثر و تبدیل تفکر و شعار”ما می‌توانیم” به”ما نمی‌توانیم” می‌شود

11- برخورد و ترور شخصیتی منتقدین به سیاست‌های دولت در حوزه‌های داخلی و خارجی توسط مسئولین دولتی

12- قضایی نمودن فضای رسانه‌های عمومی که به نقدهای منصفانه از سیاست‌های دولت می‌پردازند

13- بی‌توجهی به راهبرد اقتصاد مقاومتی و اثربخشی جملاتی چون خزانه خالی است بر امنیت ملی کشور

14- شهادت و گروگانگیری فرزندان رشید ملت در مرزهای شرقی در حالی انجام می‌شود که در مرز مورد توجه واقع می‌شوند

15- عبور از خط قرمزهای دین و ارزش‌های مذهبی در فضای فرهنگی که به دنبال آن اعتراض مراجع عظام را به همراه داشته است

16- عدم اعمال صلاحیت‌ها در پاسخ استعلام‌ها در واگذاری مسئولیت‌های کلیدی و عدم توجه برخی از وزرا به پاسخ استعلام‌ها در انتصابات

17- تهدیدات جدی در حوزه علم و فناوری با انتصاب افراد افراطی در دانشگاه‌ها و امنیتی کردن فضای دانشگاه‌ها

18- توزیع نامناسب سبد الا که باعث هتک حرمت به مردم شریف ایران اسلامی و سوء استفاده رسانه‌های خارجی شد

19- بازگشت عناصری که در طرح براندازی نظام در فتنه 88 مشارکت فعال داشتند به مسئولیت‌ها و پست‌های مهم و کلیدی کشور

20- تهدید و زیر سوال بردن مجلس شورای اسلامی توسط مشاورین و معاونین رئیس جمهور که باعث اختلاف بین قوا می‌شود

21- عدم توجه به اساس وحدت و انسجام ملی که بر پایه اسلام و ایران عزیز می‌باشد و اتخاذ سیاست‌هایی مغایر با اصول توسط معاون اقوام رئیس جمهور محترم در بخشی دیگری از این نامه خطاب به وزیر اطلاعات آمده است: این موارد تنها بخشی از مصادیقی بود که در این مدت امنیت و اقتدار ملی ایران اسلامی را تضعیف و تهدید نموده است و لازم است مشخص نمایید:

1- نقش اتاق‌های فکر خارج از کشور و روابط دیرینه بعضی از عناصر موثر و تاثیرگذار امروز که سعی در بسیج کردن چهره مصادیق نظام سلطه، آمریکا و انگلیس دارند، در وقوع این حوادث و موارد ذکر شده در این زمان چقدر است؟ کما اینکه در زمان فتنه 88 نیز بخشی از اتاق فکر طرح براندازی، خارج از کشور بود.

2- جنابعالی که عضوی از شورای عالی امنیت ملی هستید برای جلوگیری و برخورد با این دغدغه‌ها که تنها بخشی از دغدغه‌های مردم و نخبگان کشور است چه اقدامی نموده‌اید؟ قطعا بر اساس وظایف تشریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی که در اصول 86، 85، 77، 76، 90، 89، 152، 153 و 154 به آن توجه داده شده است، نمایندگان ملت به وظیفه تاریخی خود عمل خواهند کرد.آقای وزیر، این سوالات جدی نمایندگان ملت از سر واقع‌بینی در عرصه داخلی و خارجی و مشاهدت‌های عینی است و حمایت از دولت منتخب با شرط تمسک به محکمات انقلاب که توسط حضرت امام (ره) و ملت نستوه بیان شده است، جزو وظایف مسلم نمایندگان و همه نخبگان است.دولت محترم اگر در عمل، تعهد خود را به آنچه که به آن سوگند خورده اثبات کند، همه ملت و افکار مثبت سیاسی از هر جریانی که باشند را پشت سر خود خواهد داشت.

کد خبر: ۳۸۲۲۴۳
تاریخ انتشار:۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۸-25 February 2014
دولت روسیه درباره خبرهای منتشر شده مبنی بر تصمیم عربستان جهت خرید سامانه‌های ضد هواپیما و ضد زره برای مخالفان مسلح در سوریه، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش العالم، وزارت خارجه روسیه امروز (سه شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: اطلاعات منتشر شده در رسانه‌ها درباره تصمیم عربستان برای خرید سامانه‌های ضد هواپیما و ضد زره از پاکستان، جهت تسلیح مخالفان مسلح که در اردن مستقر هستند، بسیار نگران کننده است.

وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرد؛ بر اساس خبرها، این قرارداد توازن قدرت را به نفع جنگجویان تغییر می‌دهد و آنان را قادر می‌سازد از جبهه جنوبی به دمشق حمله کنند.

بر اساس این بیانیه، در صورت رسیدن این سلاح‌های پیشرفته به دست افراطی‌ها و تروریستهایی که سوریه در آنها غرق شده است، احتمال بسیار زیادی وجود دارد که این تسلیحات در خارج از این کشور استفاده شود.

این بیانیه می‌افزاید: خبرهای منتشر شده در چندین رسانه بیانگر آن است که از خاک اردن برای رساندن سلاح به دست باندهای مسلح و آموزش جنگجویان در اردوگاه‌ها استفاده می‌شود، تا پس از آن جبهه جنوبی مذکور ضد نیروهای ارتش سوریه گشوده شود. این مسأله نیز بسیار نگراه کننده است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد