در یک آزمون از جوانان و سالمندان پاسخها برای پایان جوانی و شروع پیری متفاوت بود اما نتیجه آن سن ۷۰ سالگی اعلام شد.
به گزارش گروه خواندنیهای خبرگزاری فارس، حس پیرشدن اغلب متفاوت است؛ این که فرد در چه سنی احساس پیری کند در افراد مختلف متفاوت است و بستگی به ظاهر و فعالیت آنها در جامعه و زندگی دارد.
در یک آزمون اجتماعی از سالمندان به نام Enéo «انئو» در مورد اینکه در چه سنی جوانی متوقف میشود 511 نفر گفتند در 45 سالگی جوانی تمام میشود.
انجمن «انئو» و دانشگاه liege «لیه ژ» در این مورد تحقیق کردند و به نتایجی رسیدهاند که نتایج آن در این جا میخوانید.
اولین مشاهدات طبق پاسخ جوانان زیر 30 سال چنین تخمین زده شده است: عدهای از آنها گفتند سن 40 سالگی شروع جوانی است و از سن 65 به بعد باید گفت فرد رو به پیری میرود.
سنین بین 30 تا 49 سال گفتند: تا 50 سالگی فرد جوان است و سن پیری از 70 سالگی تازه شروع میشود.
انجمن با این مصاحبه و نظرات سنین مختلف، به این نتیجه رسید که مناسبترین سنی که میتوان برای شروع دوران پیری نام برد 70سالگی است.
کمخوابی و بیخوابی اثرات منفی و مثبتی را برای سلامت انسان به ارمغان میآورد.
به گزارش گروه خواندنیهای خبرگزاری فارس، گزارشی از 2محقق دانشگاه «کلرادو» در مجله روانشناسی منتشر شد که اثرات و عملکردهای شناختی اندازه خوابیدن و کمخوابی بر انسان نوشته شده است که کم خوابی دارای اثرات منفی بر سلامت هر شخص است.
«کریستینا دراگانیچ» و «کریستی اردال» آزمایشی بر روی 164 دانشآموز انجام دادند تا کیفیت خواب و اثر آن را بر روی آنها اندازهگیری و آزمایش کنند.
آنها توضیح دادند 20 تا 25 درصد بزرگسالانی که کم خواب هستند در طول روز کمتر موفق بودهاند.
در طول شب سنسورهایی برای اندازهگیری فعالیت مغز به سر آنها متصل شد و متوجه مطالبی شدند.
این 2 محقق بعد از آزمایشات مختلف از این افراد که یک سری خوابی اندازه و گروه دیگر کم خوابی داشتند دعوت کردند و حافظه و توجه آنان را نسبت به مطالبی آزمایش کردند.
آنها متوجه شدند گروه اول به دلیل اندازه بودن خواب از حافظه خوبی برخوردارند و درکل منجر به نتایج بهتری شده است.
تمام این نتایج نشان میدهد کنترل سلامت و رفتار افراد به خستگی، استرس و احساسات منفی میتواند عملکرد ما را کاهش دهد و به زیان رفاه ما باشد.
بنابراین خواب اندازه میتواند شرایط زندگی را بهتر سازد.