سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز



محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فینکس آلمان گفت: هولوکاست یک تراژدی وحشتناک و شوم است که به هیچ وجه نباید تکرار شود.
وزیر خارجه آمریکا در دیدار دوجانبه با ظریف خواستار گفتگو درباره سوریه شده است اما ظریف از این اقدام خودداری کرده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، جان کری وزیر خارجه آمریکا در دیدار با همتای ایرانی اش محمدجواد ظریف از تهران برای پایان دادن به درگیری ها در سوریه، کمک کند.
 
یک مقام ارشد در وزارت خارجه آمریکا گفت که جان کری وزیر خارجه  آمریکا در ملاقات با همتای ایرانی اش محمد جواد ظریف، نگرانی خود را از تاخیر در انتقال سلاح شیمیایی سوریه به بندر لاذقیه این کشور و وضعیت انسانی در سوریه به ویژه در مناطق محاصره شده ابراز کرد.

وی ادامه داد: کری از ایران خواست بشار اسد رئیس جمهور سوریه را به ایفای نقش  مثبت برای پایان دادن به درگیری های مستمر در سوریه ترغیب کند اما ظریف به کری توضیح داد که او از اختیارات لازم برای سخن گفتن درباره سوریه برخوردار نیست.

این مقام وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: کری به ظریف اهمیت گفتگوی دوجانبه با نیت صادقه و پایبندی ایران به تعهداتش براساس توافق ژنو را تاکید کرد.

شکست در کسب توافق دائمی یعنی فاجعه

ظریف نیز درباره سخنانش در دیدار با کری گفت: اگر در تبدیل توافق موقت به توافق دائمی شکست بخوریم چنین اتفاقی یک فاجعه است.

موضوع اصلی گفتگوی ظریف با کری نیز مذاکرات ایران و گروه 1+5 در روز 18 فوریه در وین برای دست یابی به توافق دائمی درباره برنامه هسته ای تهران است. دو طرف قبل از این در مذاکرات ژنو به توافق موقت و 6 ماهه ای دست یافته بودند.

ظریف در نشست مونیخ گفت: آنچه که می توانم درباره مذاکرات جدید با 1+5 بگویم این است که ما با اراده سیاسی و حسن نیت به این مذاکرات می آییم تا بتوانیم به توافقی دست یابیم. این احمقانه است که تنها برای 6 ماه، سازش کنیم.

وزیر خارجه ایران پس از دیدار با کری اظهار داشت: این یک فاجعه برای همه خواهد بود که روندی را آغاز کنی و سپس ناگهان آن را در مدت 6 ماه به پایان برسانی. 

وی افزود: در برابر ایران و غرب فرصت تاریخی برای بهبود روابط وجود دارد. به نظرم ما نیازمند استفاده از این فرصت هستیم.

یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی هم در نشست مونیخ گفت: باید ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران توضیح داده شود. آژانس می خواهد مسئه مقدارهای کوچک پلونیوم 210 که توسط راکتور تحقیقاتی تهران تولید شده توضیح داده شود. می توان از پلونیوم برای کاربردهای غیرنظامی مانند باتری های هسته ای یا به عنوان منبعی برای نیوترون و تولید بمب اتمی استفاده کرد.

محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فینکس آلمان گفت: هولوکاست یک تراژدی وحشتناک و شوم است که به هیچ وجه نباید تکرار شود.

وی اضافه کرد: چیزی علیه یهودیان نداریم. ما بیشترین احترام را برای یهودیان در داخل و خارج از کشورمان قائل هستیم. احساس نمی کنیم که از طرف کسی مورد تهدید هستیم .

ظریف ادامه داد: حقوق ملت فلسطین از 60 سال پیش تاکنون اسرائیل نقض شده است. اسرائیل نیز از تاکتیک سرپوش گذاشتن استفاده می کند.




کلینتون نوشته است: حالا که در جریان مذاکرات قرار داریم باید هر چه در توان داریم به کار گیریم تا به یک راه حل نهایی برسیم.
کارل لوین رییس دموکرات کمیته تسلیحاتی سنای آمریکا روز گذشته نامه ای از هیلاری کلینتون خطاب به خود را منتشر کرد که طی آن وزیر خارجه سابق آمریکا از سنا خواسته است تا تحریم های تازه علیه ایران تصویب نکنند.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه آمریکایی لس آنجلس تایمز پس از اینکه وب سایت " پولیتیکو" خبری در این باره منتشر کرد کارل لوین متن نامه کلینتون به خودش را که در تاریخ 26 ژانویه و دو روز پیش از سخنرانی سالانه اوباما در کنگره ، نوشته شده است، منتشر کرد.

کلینتون در این نامه تاکید کرده که باید به رویکرد دیپلماتیک دولت اوباما در قبال برنامه هسته ای ایران شانس موفقیت داده شود و تحریم های بیشتر ایران در موقعیت کنونی ، این رویکرد را تضعیف کرده و شانس موفقیت آن را از بین می برد.

اوباما در نطق سالانه خود در کنگره تهدید کرد در صورت تصویب تحریم های جدید از سوی کنگره علیه ایران، آن را وتو خواهد کرد.

کلینتون نوشته است:" حالا که در جریان مذاکرات قرار داریم باید هر چه در توان داریم به کار گیریم تا به یک راه حل نهایی برسیم."

وی در این نامه تاکید کرده که با بسیاری از اعضای کنگره هم نظر و موافق است که تحریم های شدید و ایجاد اجماع بین المللی در موضوع هسته ای ایران، سبب شد تا ایران به پای میز مذاکره بیاید، اما در عین حال تاکید کرده همان طور که اوباما تاکید کرده است باید همزمان با در نظر داشتن همه گزینه ها در مواجهه با برنامه هسته ای ایران،به رویکرد دیپلماتیک شانس و فرصت موفقیت داد.

وزیر خارجه سابق آمریکا همچنین به کنگره هشدار داده در صورت تصویب تحریم های جدید علیه ایران و به شکست کشیده شدن رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران، نه تنها روسیه و چین بلکه دیگر شرکای آمریکا ممکن است در تعهدات خود نسبت به (سیاست آمریکا در قبال ایران)تردید پیدا کنند.

وی نوشته است ؛ با اعمال تحریم های جدید همه دستاوردهایی که تا کنون با مذاکره و دیپلماسی به دست آمده از بین رفته و در اجماع جهانی که آمریکا به سختی و با هزینه علیه ایران ایجاد کرده شکاف خواهد افتاد و در بلند مدت فشارها را از روی ایران خواهد برداشت چرا که این فرصت را ایجاد خواهد کرد که کشورهای دیگری وارد شوند و راه های متفاوتی برای مساله پیشنهاد دهند و این گونه تمرکز و اجماع کنونی در حل موضوع هسته ای ایران از بین خواهد رفت. 

کلینتون یکی از مطرح ترین چهره های حزب دموکرات برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا در سال 2016 است.
این نخستین بار است که موضع هیلاری کلینتون درباره رویکرد دیپلماتیک دولت اوباما در قبال برنامه هسته ای ایران، آشکار می شود.



وی مقامات دولت ترکیه را متهم کرد که بدون درک و فهم محتوای توافقنامه، آن را امضا کرده اند چرا که این توافقنامه تنها به زبان فارسی و بدون وجود نسخه های انگلیسی و ترکی نگارش شده است.
مخالفان دولت ترکیه از اینکه رجب طیب اردوغان نخست وزیر این کشور در سفر به تهران، توافقنامه تک نسخه ای به زبان فارسی را امضا کرده است به شدت از وی انتقاد کردند.

به گزارش عصر ایران، مخالفان کابینه ترکیه گفته اند به هنگام امضای توافقنامه بازرگانی میان دولت های ایران و ترکیه در تهران، این توافقنامه دارای نسخه هایی به زبان های ترکی و انگلیسی نبوده و  این اقدام به معنی نادیده گرفتن عرف دیپلماتیک است.

رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه هفته گذشته در راس هیات بلندپایه به تهران سفر کرد. مقامات ترکیه در این سفر توافقنامه هایی را با همتایان ایرانی خود امضا کردند.

"فاروق لوگ اوغلو" معاون دبیرکل حزب جمهوری (حزب مخالف) در مصاحبه با روزنامه "تودی زمان" ترکیه گفت: هر توافقنامه یا قرارداد دوجانبه ای باید پس از اطلاع وزارتخانه مربوطه و آگاهی وزارت خارجه از محتوا و جزئیات آن، به تایید این وزارتخانه نیز برسد. 


وی افزود: اما هیچ کدام از این اقدامات برای توافقنامه بازرگانی امضا شده از سوی هیات دولتی ترکیه در سفر اخیر به تهران دیده نمی شود به ویژه که چنین اقدامات حساس و مرتبط با منافع اساسی کشور دیده نمی شود.

این فعال سیاسی ترکیه اضافه کرد: براساس گزارش های دریافتی، "نهاد جیبقجی" وزیر اقتصاد ترکیه در ابتدا از امضای این توافقنامه خودداری کرد زیرا این توافقنامه تک نسخه ای بود و نسخه ای به زبان ترکی یا انگلیسی نداشت. با این حال پس از اشاره دست اردوغان در جمع دو هیات ایران و ترکیه، وزیر اقتصاد ترکیه مجبور می شود این توافقنامه را امضا کند.

وی مقامات دولت ترکیه را متهم کرد که بدون درک و فهم محتوای توافقنامه، آن را امضا کرده اند چرا که این توافقنامه تنها به زبان فارسی و بدون وجود نسخه های انگلیسی و ترکی نگارش شده است.

 "فاروق لوگ اوغلو" همچنین خواستار نگارش دوباره این توافقنامه به زبان ترکی شد و گفت: هنگام نگارش توافقنامه ای میان دو کشور، این توافقنامه باید به زبان دو کشور و نسخه سوم به زبان انگلیسی تهیه شود. آنچه که در این ماجرا روی داد به هیچ عنوان اقدام قابل قبولی نیست.

روزنامه تودی زمان اضافه کرد: شیوه ای که دولت ترکیه قراردادها را امضا کرده انتقاد گسترده ای از سوی احزاب مخالف را به دنبال داشته است زیرا هیات ترکی عرف دیپلماتیک را به هنگام امضای توافقنامه ها رعایت نکرد.




کد خبر: ۳۷۵۸۶۹
تاریخ انتشار:۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶-03 February 2014
وزیر خارجه کشورمان نقض حقوق بشر رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را غیر قابل قبول دانست و اعلام کرد ایران می خواهد به شکاف بی اعتمادی با غرب پایان دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،"محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی "فونیکس" اظهار داشت هولوکاست یک تراژدی وحشتناک بود که هرگز نباید دوباره اتفاق بیافتد.

محمد جواد ظریف در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد که ما هیچ اقدامی علیه یهودیان انجام نمی دهیم و احترام زیادی در داخل و خارج از ایران برای آن ها قائلیم. ما ازطرف هیچ کس احساس تهدید نمی کنیم.

وی در این گفتگو همچنین از نقض حقوق بشر رژیم صهیونیستی شدیدا انتقاد کرده و اظهار داشت که نقض حقوق بشر اسرائیل غیر قابل تحمل و پذیرفتنی نیست. حقوق ملت فلسطین از شصت سال پیش نقض می شود. کشور ما نمی تواند این مسئله را قبول کند که برخی کشورها از اقدامات غیر قانونی برای تهدید دیگران استفاده می کنند.

وی همچنین به مسئله هسته ای ایران اشاره کرده و اظهار داشت که کشورش می خواهد به این شکاف بی اعتمادی با غرب پایان دهد. وی همچنین گفت: ما می خواهیم به دور باطل خاتمه دهیم و از همه راه ها استفاده کنیم تا بار دیگر اعتمادسازی کنیم. بالاخره امنیت دیگران همچنین امنیت ما است.

ظریف همچنین بر حق کشورش در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای تاکید کرده و تاکید کرد که این تنها در سایه یک راه حل اجماع و توافقی به دست می آید. ما این مسئله را که به ما دستور داده و امر و نهی شود را نمی پذیریم.

بحران و جنگ داخلی در سوریه هر دلیلی که داشته باشد، یکی از ابعاد بسیار مهم آن کمتر مورد توجه ایرانی‌ها قرار گرفته است. اگر چه تفاوت سوریه و ایران از زمین تا آسمان است ولی شرایط این کشور پیش از بروز بحران، درس‌هایی آموزنده برای مقامات ایرانی دارد.
کد خبر: ۳۷۵۷۸۸
تاریخ انتشار:۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۰-02 February 2014
ایرانی‌ها هم باید از این التماس دعای اسد درس بگیرند

حتی اگر همین امروز جنگ در سوریه پایان پذیرد، حاکمان بعدی سوریه و دیگر کشورها ممکن است در آینده با کشوری پرمصیبت و بحران‌زده مواجه باشند. این پیش‌بینی توماس فریدمن صاحب‌نظر برجسته آمریکایی است که جنبه مغفولی از بحران در سوریه را مورد بررسی قرار داده است.

به گزارش «تابناک»، اسناد ویکی‌لیکس نشان‌دهنده این است که سوریه در چند سال پیش از بروز بحران در این کشور با مساله‌ای رو به رو بوده است که تاثیری جدی بر آینده این کشور داشته است.

فریدمن اخیرا در مطلبی برای نیویورک تایمز به مجموعه‌ای از اسناد ویکی‌لیکس پرداخته است که به نحو شگفت‌آوری پیش‌بینی‌کننده وقایعی است که در سوریه به وقوع پیوسته است. در هشتم نوامبر 2008 سفارت آمریکا در سوریه در گزارشی به وزارت خارجه این کشور به فعالیت‌های عبدالله بن یحیی نماینده سوریه در فائو پرداخته است که به دنبال کمک سازمان ملل و در کنار ان ایالات متحده برای مقابله با خشکسالی در این کشور بوده است. بعضی از اطلاعات مورد توجه در این گزارش سفارت آمریکا به قرار زیر است:

سوری‌ها به دنبال کمک برای مقابله با بدترین خشک‌سالی خود در چهار دهه اخیر هستند.

به گمان این مقام سوری، اگر به سوریه کمک نشود شمال شرقی سوریه با پدیده مهاجرت گسترده مواجه خواهد شد که خود می‌تواند به تلاطم‌های اقتصادی و اجتماعی منجر شود.

در آن سال مقامات سوری هر چند پیش‌بینی می‌کردند که دولت این کشور اجازه نخواهد داد کسی در این کشور دچار قحطی شود ولی تحمل اجتماعی و اقتصادی ان را فراتر از توان این کشور می‌دانستند و نگران فروپاشی اجتماعی ناشی از آن بودند. بی‌ثباتی سیاسی از تبعات این فرایند دانسته می‌شد.

سوری‌ها باور داشتند که چنین شرایطی باعث مهاجرت روستائیان و دامداران منطقه به شکل کارگران غیرماهر به شهرهای بزرگ و تبعات وسیع اجتماعی خواهد شد. این در شرایطی بود که سوریه با سیل مهاجران عراقی نیز مواجه بود.

به گمان فریدمن، این پیش‌بینی‌های مقام سوری به نحو عجیبی درست از آب پیش آمد. جمعیت میلیونی مهاجر ناشی از خشکسالی سوریه به نیروی موثری در فرایند بحران در سوریه تبدیل شده است.

شاید به همین خاطر بود که شهروندان سوری جمعه گذشته به درخواست بشار اسد رئیس جمهور این کشور پس از اقامه نماز جمعه، نماز استسقاء (طلب باران) برگزار کردند. به دنبال درخواست رییس جمهوری سوریه، وزارت اوقاف سوریه از شهروندان این کشور خواسته بود قبل از برپایی نماز استسقا، 3 روز روزه بگیرند و به فقرا و نیازمندان کمک کنند و به صله رحم یا دیدن از دیگران از جمله نزدیکان و خویشاوندان بپردازند.

پیش‌بینی فریدمن این است اگر قرار باشد خشکسالی شدید سوریه یک بار دیگر بعد از پایان جنگ در این کشور تکرار شود، ان گاه این کشور واقعا به سرزمینی مصیبت‌زده تبدیل خواهد شد.

این واقعیتی روشن است که ایران و سوریه تفاوت‌های چشمگیری دارند. این تفاوت چنان زیاد است که نمی‌توان آن چه را برای سوریه اتفاق افتاده است، برای ایران هم پیش‌بینی کرد ولی تبعات اجتماعی خشکسالی در مناطق شرقی ایران و مهاجرت میلیونی ناشی از آن پدیده‌ای نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت.

ال مانیتور در مطلبی، وضعیت جلگه هامون در استان سیستان و بلوچستان را مورد توجه قرار داده است که تا چند سال پیش، سرزمینی سرسبز بود و حتی در دریاچه هامون ماهیگیری نیز در جریان بود و سالانه بیش از 12هزار تن ماهی از آن صید می‌شد و ماهی‌ها گاه تا 20 کیلوگرم وزن داشتند. ساخت سد و کانال‌ها در افغانستان برای آبیاری کشاورزی در استانهای قندهار، هلمند و نیمروز سطح آب هامون را پایین برد و سپس ساخت چهار منبع ذخیره در داخل ایران وضعیت را بدتر کرد.

اکنون جمعیت بزرگی در سیستان به زیر خط فقر رانده شده‌اند و محتاج کمک‌های کمیته امداد امام (ره) شده‌اند. آمار نشان می‌دهد که حدود ششصد هزار این منطقه را ترک کرده‌اند و بیشتر آنها به استان گلستان رفته‌اند و بقیه نیز در دیگر مناطق ایران پراکنده شده‌اند.

گری لوئیس از مقامات سازمان ملل که به منطقه دریاچه ارومیه نیز سفر کرده است، ابعاد مشکل در سیستان و بلوچستان را فراتر از شمال غربی ایران می‌داند. وی همکاری بهتر ایران و افغانستان و پس از آن مدیریت بهتر منابع آب در ایران را عواملی می‌داند که می‌تواند از گسترش این مشکل بزرگ پیش‌گیری کند.



معاون کل سازمان توسعه تجارت و سفیر سابق ایران در فرانسه با بیان اینکه بزرگترین هیأت تجاری اروپایی صبح امروز وارد تهران شده است، گفت: اقتصاد غرب متوجه بی تدبیری سیاسیون خود شده است.
 
مهدی میرابوطالبی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سئوال که هیأت فرانسوی که صبح امروز وارد تهران شده است، آیا بزرگترین هیأت تجاری از این کشور است، اظهارداشت: این هیأت تجاری نه تنها بزرگترین هیأت فرانسوی بلکه بزرگترین هیأت اروپایی پس از انقلاب است که به تهران سفر است.

وی افزود: از سه ماه قبل شورای کارفرمایان فرانسه از ما تقاضا کردند تا یک هیأت تجاری به تهران بفرستند که متعاقب آن ملاقات‌هایی صورت گرفت و قرار بود تا 37 نفر از صاحبان صنایع به ایران بیاید، اما همانطور که می‌دانید با استقبالی که صورت گرفته است، 107 نفر از صاحبان صنایع از بخش‌های مختلف اقتصادی، ساعت یک بامداد امروز وارد تهران شدند.

وی افزود: این هیأت تجاری شامل صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، آب، برق، حمل و نقل هوایی، ریلی، زمینی، دریایی، صاحبان صنایع خودرو، صنایع سیمان، صنایع فلزات و همچنین فعالان اقتصادی در حوزه‌های دارویی، بهداشتی، فن‌آوری ارتباطات و مخابرات IT و ICT ، صاحبان هتل‌ها، مؤسسات مالی، بانکی و تامین سرمایه و همچنین فعالان گردشگری است.

معاون کل سازمان توسعه تجارت گفت: هیأت فرانسوی 3 روز در تهران اقامت خواهند داشت و با واقعیت‌های ایران به صورت میدان آشنا می‌شوند و زمینه‌های همکاری را بررسی می‌کنند.

وی افزود: این هیأت تجاری امروز ملاقاتی با محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور در اتاق بازرگانی ایران از ساعت 14:30 تا 16 خواهند داشت همچنین از ساعت 16 نیز ملاقاتی با بهروز علیشیری رئیس سازمان سرمایه‌گذاری خارجی خواهند داشت.

میرابوطالبی گفت: فردا همایش ایران و فرانسه با حضور 400 نفر از صاحبان صنایع توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح می‌شود.

معاون کل سازمان توسعه تجارت گفت: استقرار دولت تدبیر و امید، موفقیت در مذاکرات ژنو و همچنین بحران‌های مالی اروپا باعث شده است تا کشورهای غربی و اروپایی برای برقراری ارتباط اقتصادی با ایران برنامه داشته باشند و به دنبال آن باشند از بازار ایران عقب نیفتند.

وی افزود: اینها متوجه شده‌اند ملت ایران یک ملت زنده و پویا است و نه یک ملت ایستا و هرچند که غربی‌ها با تحریم‌های شدید تلاش کردند تا ملت ایران را متوقف کنند اما نتوانستند، چرا که ما زنده هستیم و اگر با غرب نشد با جاهای دیگر دنیا ارتباط اقتصادی برقرار می‌کنیم و در واقع این تحریم کنندگان هستند که محروم می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه آمدن هیأت‌های تجاری غربی برای ما یک فرصت مطلوب است، گفت: اینکه فعالان اقتصادی غربی تلاش می‌کنند تا به کشور ما بیایند نشان دهنده آن است که سیاستمداران غربی شکست خورده‌اند و فعالان اقتصادی آنها به عدم توانایی سیاسیون غربی پی برده‌اند.

میرابوطالبی گفت: اقتصاد غرب متوجه بی تدبیری سیاسیون خود شده است و دریافته که در این مدت فریب بی تدبیری آنها را خورده ‌است.






رئیس پلیس بین الملل نیروی انتظامی با بیان این مطلب که پلیس کانادا مدعی شده خاوری از این کشور خارج شده‌ است، گفت: ما این موضوع را تایید نمی‌کنیم.

به گزارش فارس، سرهنگ مسعود رضوانی امروز در حاشیه کارگاه یک روزه مبارزه با قاچاق انسان در مورد آخرین وضعیت پرونده خاوری مدیرعامل سابق بانک ملی اظهار داشت: پلیس کانادا ابتدا ادعا کرد که این فرد وارد کانادا نشده است و در صورت ورود هنوز توسط پلیس شناسایی نشده است. این در حالی است که ما آدرس و محل سکونت خاوری را به پلیس کانادا اعلام کردیم.

وی ادامه داد: چند روز قبل اینترپل کانادا در تماسی مدعی شد این فرد به یکی از کشورهای آمریکای جنوبی یا حوزه کارائیب متواری شده است البته ما هنوز این موضوع را تایید نمی کنیم و این آخرین اطلاعاتی است که پلیس کانادا در اختیار ما قرار داده است.

به گفته رئیس پلیس بین الملل نیروی انتظامی اعلان قرمز صادر شده از سوی اینترپل را به تمامی پلیس های کشورهای آمریکای جنوبی و حوزه کارائیب اعلام کردیم تا در صورت مشاهده این فرد وی را دستگیر و مسترد کنند.

رضوانی با اعلام اینکه هدف پلیس دستگیری این فرد است افزود: قصد داریم علاوه بر کانادا در صورتی که این فرد به کشورهای دیگری متواری شده است فضای بین المللی را برایش ناامن کنیم تا احساس ناامنی و خطر کند. در هر صورت باید فضای فعالیت این گونه افراد و مجرمان محدود شود.

وی با اشاره به اینکه ملاک برای اینترپل حکم تحت تعقیب است، تصریح کرد: اعلام قرمز برای خاوری صادر شده است و تمامی پلیس های عضو اینترپل مسئول پیگیری این موضوع و دستگیری این فرد هستند. هدف اصلی ما دستگیری این مجرمان است.

به گفته وی احتمال دارد خاوری با مشخصات جعلی و تغییر هویت در کشورهای حوزه آمریکای جنوبی و حوزه کارائیب در حال تردد باشد که این امر ناشی از ضعف پلیس این کشورها است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد