سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

جهان به زودی ، در اثناء سال 2014 میلادی، شاهد هرج و مرج شدیدی خواهد شد که در نتیجه آن همه مردم عالم به جز یهودیان ساکن اسرائیل، نابود می شوند.
به گزارش گروه فرهنگی مشرق به نقل از  ادیان نیوز، اخیرا فیلمی در یوتیوب منتشر شده که در آن "نیر بن أرتسی” خاخام بزرگ شهر قدس، در سخنرانی هفتگی خود بیان داشته که به زودی مردم مصر گرفتاری عذاب الهی شده و از گرسنگی و قحطی همدیگر را می خورند تا اینکه به کلی نابود شوند.
 
این خاخام بیان داشت همانگونه که خداوند عذاب را بر فرعونیان مسلط کرد و آنان را گرفتار ملخ و شپش و آن خون معروفی که وصفش در تورات نیز آمده، کرد، به زودی مردم مصر نیز گرفتار "قحطی و گرسنگی” خواهند شد، به گونه ای که حتی پناه بردن آنها به ایالات متحده هم سودی برایشان نداشته و نجاتشان نمی دهند.
 
وی در ادامه افزود که جهان به زودی ، در اثناء سال ۲۰۱۴ میلادی، شاهد هرج و مرج شدیدی خواهد شد که در نتیجه آن همه مردم عالم به جز یهودیان ساکن اسرائیل، نابود می شوند.
 
او اشاره کرد که تمام جهان گرفتار زلزله و سرما و طوفان های سخت می شود و در جای جای عالم، اعتراضات مردمی و ناآرامی های مدنی و رشدنرخ آمار آدمکشی و قتل افزایش می یابد و تمامی این رخدادها، بشارت نابودی عالم را می دهد.
 
وی در پایان از تمامی یهودیان عالم خواست برای نجات جانشان از این نابودی جهانی به سرزمین اسرائیل مهاجرت کنند.
 
کد خبر: ۳۶۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸ - 29 December 2013
روزنامه شرق نوشت: شاهد اعدام صدام از آخرین لحظات دیکتاتور عراق می‌گوید. صدام‌ حسین درست هفت‌سال پیش به‌ دار آویخته شد؛ تصویری مبهم که ظاهرا از طریق دوربین یک موبایل گرفته شده بود تنها شاهدی بود که به آن استناد می‌شد؛ با این حال دنیای دیجیتال هرگز برای همه سندی معتبر نیست.

تا همین یکی، دو سال گذشته همه از «حربه» صحبت می‌کردند؛ از اینکه صدام اعدام نشده و با ترفند آمریکایی‌ها به جایی دوردست برده شده؛ از اینکه همه چیز یک «شو» بیشتر نبود. حالا اما به غیر از آن فیلم موبایل، یک شاهد عینی لب به سخن گشوده؛ موفق الربیعی، مشاور نخست‌وزیر سابق عراق. احساسی که ربیعی را وادار به توصیف لحظه مرگ می‌کند «غریب» است. برای فردی که در دوران صدام حسین سه بار سابقه زندان رفتن دارد مرگ صدام حس پیچیده‌ای است.

او با اینکه می‌گوید تا لحظه آخر هیچ اثری از پشیمانی در چهره صدام دیده نشده؛ هیچ ترسی در او دیده نشده؛ اینکه هیچ تقاضای عفوی از خدا نداشته با این حال جمله‌ای که در انتها می‌گوید کار را یکسره می‌کند: «صدام به‌خاطر جنایاتی که کرد باید هزار بار اعدام می‌شد.»

موفق الربیعی، مشاور سابق نخست‌وزیر عراق در حالی با خبرگزاری فرانسه، (AFP) به مصاحبه نشست که مجسمه‌ای از صدام حسین به همراه طناب‌دار به دور گردنش در پشت‌سر او بود تا لحظات پایانی مرگ صدام را بار دیگر یادآوری کند. الربیعی گفت: «یک جنایتکار؟ صحیح. یک قاتل؟ صحیح. یک سلاخ؟ صحیح. اما او تا پایان قوی ماند.»

الربیعی که خود هنگام به‌‌دارآویختن صدام حضور داشت، می‌گوید اثری از ندامت و ضعف در دیکتاتور سابق عراق ندیده است. مشاور سابق امنیت ملی نخست‌وزیر عراق می‌گوید: «من صدام را دم در تحویل گرفتم. هیچ‌کس با ما وارد نشد. هیچ خارجی‌ای و هیچ آمریکایی‌ای. او ژاکتی با پیراهن سفید به تن داشت، عادی و آرام. من هیچ نشانه‌ای از ترس در او ندیدم.»

او گفت: «البته بسیاری از مردم می‌خواهند، من بگویم که او داشت از حال می‌رفت یا اینکه دارو مصرف کرده بود، اما اینها (توضیحات من) حقایقی هستند برای تاریخ.» او گفت: «من هیچ‌ ابراز تاسفی از او نشنیدم، هیچ تفاضایی برای اینکه خدا او را ببخشد یا تقاضایی برای عفو از او شنیده نشد.»

دام که بیش از دو دهه مملو از سرکوب‌های بیرحمانه، جنگ‌های فلاکت‌بار و تحریم‌های تنبیهی بین‌المللی بر عراق حکومت راند، سرانجام بعد از اینکه به دلیل جنایت علیه بشریت در سال ۱۹۸۲ و قتل‌عام ۱۴۸ نفر از شیعیان روستای دوجیل محکوم شد، به‌دار آویخته شد. صدام از ژوییه سال ۱۹۷۹ تا مارس ۲۰۰۳ و حمله نیروهای بین‌المللی به رهبری آمریکا به عراق، حاکم این کشور بود.

در دسامبر همان سال نیروهای آمریکایی صدام را در گودالی در نزدیکی یک خانه روستایی در زادگاهش، تکریت پیدا کردند. سه سال بعد او اعدام شد؛ در 30دسامبر سال ۲۰۰۶. او ادامه داد: وقتی او را آوردم دستبند به دستش زده بودند و قرآنی در دست داشت. او را به اتاق اجرای حکم آوردم؛ جایی که قرار بود فهرست کیفرخواستش خوانده شود. صدام مرتبا می‌گفت، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، زنده باد فلسطین، مرگ بر مغان پارسی.

الربیعی عنوان می‌کند، صدام سپس به اتاقی که باید در آنجا جان می‌داد، آورده شد. در آنجا بود که «ایستاد، به دریچه‌های اعدام نگاه کرد، بعد سراپایم را برانداز کرد و گفت، دکتر این برای مردان است.» درست قبل از اعدام او، چندنفر شعار دادند: «زنده‌باد محمدباقر صدر... مقتدی مقتدی»، تا یادی از فقیه شیعه‌ای که به دست صدام کشته شده بود و همچنین شناخته‌‌شده‌ترین چهره از بازماندگان خانواده او و دشمن صدام کرده باشند.


صدام جواب داد: «این مردانگی است؟» موفق الربیعی می‌گوید، خود اهرم دریچه‌های اعدام را کشیده است، اما اهرم عمل نکرد. بعد فردی دیگر که نامش برده نشد، اهرم را برای دومین بار کشید، اهرم عمل کرد و صدام به ‌دار آویخته شد.

صدام حسین کمی پیش از اعدام خود شروع به خواندن «اشهد» کرد اما به گفته الربیعی، اعدام او قبل از اینکه «اشهد»ش به پایان برسد، انجام شد. الربیعی می‌گوید، بعد به پایین رفته است تا جسد صدام را ببیند. جسد با هلی‌کوپتری آمریکایی از زندان محل اجرای حکم به مقر نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق حمل شد.

به گفته الربیعی، اطراف هلی‌کوپتر را مردم احاطه کرده بودند، جسد صدام را بر کف هلی‌کوپتر گذاشتند و درهای هلی‌کوپتر نیز در طول پرواز باز ماند. اومی‌گوید: «به‌روشنی به خاطر دارم، زمانی که هلی‌کوپتر به سمت بغداد پرواز کرد خورشید هم طلوع کرد.» به گزارش دویچه وله، مشاور سابق نخست‌وزیر عراق عنوان می‌کند که در آن زمان احساس «غریبی» داشته است. وی می‌گوید، صدام جنایات زیادی انجام داد و سزاوار هزاران بار اعدام بود اما در هر صورت احساس او «غریب» است. به گفته او، اعدام صدام بعد از کنفرانس ویدیویی مالکی و جورج بوش، رییس‌جمهور وقت آمریکا انجام گرفت. بوش از نخست‌وزیر پرسید: «شما می‌خواهید با این جنایتکار چه کنید؟» مالکی جواب داد: «به دارش می‌آویزیم.» بوش در پاسخ انگشت خود را بالا برد و با این علامت موافقت خود را اعلام کرد.

هشدار مالکی به تحصن‌کنندگان

«چادرهای تحصن را پیش از سوزانده‌شدن ترک کنید.» نوری مالکی اینگونه به تحصن‌کنندگان استان الانبار هشدار داد. درگیری‌های پراکنده میان نیروهای نظامی با شماری از اعضای قبایل استان الانبار و بازداشت نماینده این استان در پارلمان عراق موجب این هشدار شد. او در سخنانی ضمن تاکید بر اینکه روز جمعه آخرین روز تحصن در الانبار است، از تمامی قبایل این استان خواست تا چادرهای تحصن را پیش از سوزانده‌ شدن توسط نیروهای دولتی، ترک کنند. او گفت: امروز آخرین روز نماز جمعه در میدان تحصن، میدان «فتنه» است و کسی که می‌خواهد نماز بخواند باید به مساجد برود نه در میانه راه. به گزارش الجزیره، نیروهای امنیتی عراق احمد العلوانی، نماینده استان سنی‌نشین الانبار در پارلمان و از بزرگ‌ترین حامیان تظاهرات ضد دولتی در این کشور را بازداشت کردند. همچنین درگیری‌ها به کشته‌شدن علی سلیمان، برادر العلوانی و چند نیروی پلیس عراق و زخمی شدن چند نفر دیگر انجامید. به‌دنبال این درگیری‌ها  نخست‌وزیر عراق دستور ارسال تجهیزات نظامی سنگین به استان سنی‌نشین الانبار را صادر کرد.

 

کد خبر: ۳۶۸۲۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲ - 01 January 2014
یک پایگاه حامی تروریست‌های سوریه که چندی پیش تعداد شهدای حزب‌الله را 1000 نفر اعلام کرده و وعده داده بود بزودی تصاویر این افراد را منتشر می‌کند برای رسیدن به عدد دروغین خود اقدام به جعل تصاویر و انتشار اسامی جعلی کرده است!

وقتی بازیگر سینمای ایران در سوریه کشته شد!+عکسبه گزارش فارس، به نقل از سایت ابنا، درحالی‌که هنوز آمار رسمی از تعداد شهدای حزب‌الله لبنان در سوریه منتشر نشده است مدتی است که یک وب‌سایت متعلق به گروههای نظام سوریه با انتشار تصاویری از اعضای حز‌ب‌الله مدعی شد تاکنون 1000 مجاهد این حزب در سوریه کشته شد‌ه‌اند.

پایگاه خبری "کلنا شرکاء" که چندی پیش این رقم را اعلام کرده و وعده داده بود بزودی تصاویر این افراد را منتشر می‌کند برای رسیدن به عدد دروغین خود اقدام به جعل تصاویر و انتشار اسامی جعلی کرده است!

 نکته جالب توجه در تصاویر جدید این سایت مخالف دولت اسد، انتشار تصویری متعلق به بازیگر فیلم سینمایی ایرانی "خداحافظ رفیق" است که با نام «حسن محمود نسر» در بین دیگر تصاویر منتشر شده قرار دارد!!

 این تصویر متعلق به «کاوه مهدوی» بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان است که در سال 1382 در فیلم دفاع مقدسی "خداحافظ رفیق" به کارگردانی و نویسندگی «بهزاد بهزادپور» ایفای نقش کرده است.
 
وقتی بازیگر سینمای ایران در سوریه کشته شد!+عکس

تصویر منتشر شده از سوی پایگاه معارضان نظام سوریه

 وقتی بازیگر سینمای ایران در سوریه کشته شد!+عکس

کاوه مهدوی در فیلم خداحافظ رفیق

 فیلم  "خداحافظ رفیق" نخستین فیلم بلند بهزاد بهزادپور است که آن را به تهیه کنندگی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی ساخته است. این فیلم که تا کنون چندین بار از تلویزیون پخش شده به دلیل نوع نگاه خاص آن به مقوله دفاع مقدس با استقبال مردمی روبرو شد.

به اذعان اهالی هنر خداحافظ رفیق" فیلمی است که هنوز هم پس از 9 سال از تولید آن برای خیلی‌ها تازگی دارد و دیگر مانند آن در سینمای ایران نخواهد آمد.

 شایان ذکر است پایگاه خبری "کلنا شرکاء" تاکنون به وعده اعلام نام و عکس 1000 کشته خود عمل نکرده و تنها 450 عکس منتشر کرده که علاوه بر تحریفاتی از نوع مذکور، بسیاری از تصاویر شهدای واقعی نیز ، تکراری و از زوایای گوناگون بوده و برای تعدادی از آنان هم اسامی جعلی به کار برده است.

 

 

روزنامه السفیر لبنان جزئیات دستگیری سرکرده گردان عبدالله عزام را که مسئولیت انفجارهای نزدیک سفارت ایران در بیروت را برعهده گرفته بود، منتشر کرد.
 به گزارش مشرق به نقل از فارس، روزنامه لبنانی «السفیر»، به نقل از منابع آگاه درباره چگونگی دستگیری ماجد الماجد سرکرده سعودی گردان عبدالله عزام که مسئولیت حمله به سفارت ایران در بیروت را برعهده گرفته است نوشت: ارتش لبنان در عملیاتی بی نظیر دستاورد امنیتی بزرگی در آغاز سال نو میلادی برای خود محقق کرد که آن هم دستگیری فرمانده گردان عبدالله عزام وابسته به القاعده در بلاد شام بود.

بر اساس اطلاعات دریافتی الماجد پس از اینکه در درگیری های القلمون سوریه زخمی شده بود بیش از یک هفته در بیمارستان المقاصد بیروت با هویت جعلی تحت درمان بود و پنجشنبه گذشته از بیمارستان مرخص شد و نیروهای اطلاعاتی ارتش لبنان وی را کاملا تحت نظر داشتند و هنگامی که الماجد تحت حفاظت امنیتی عناصر القاعده در حال انتقال از بیمارستان المقاصد به منطقه البقاع بود نیروهای اطلاعات ارتش در جاده بین المللی منطقه بعبدا و در نزدیکی وزارت دفاع در منطقه «یرزه» در عملیات کمینی وی را دستگیر کردند.

گفته اند که پس از دستگیری وی، این موضوع ابتدا به نهاد قضایی لبنان و دولت سعودی اطلاع داده شد.

این تروریست سعودی از سوی عربستان، لبنان، مصر، اردن و چند کشور غربی به ویژه آمریکا تحت تعقیب است.

با وجود تلاش ارتش لبنان برای مخفی نگه داشتن موضوع دستگیری این تروریست سعودی، این خبر به سرعت به رسانه ها درز کرد.

بر اساس اطلاعات رسیده، ماجد الماجد طی ماه های گذشته از اردوگاه عین الحلوه به سوریه رفته تا با ابومحمد الگولانی سرکرده جبهه النصره بیعت کند و با زهران علوش یکی از سرکرده های النصره در القلمون اقامت داشت و اخیرا از سوریه به اردوگاه عین الحلوه بازگشته بود.

ماجد الماجد یک تبعه سعودی است که از تابستان 2012 سرکردگی گردان عبدالله عزام وابسته به القاعده را برعهده دارد.

بر اساس اطلاعات خبری الماجد سومین تبعه سعودی است که سرکردگی گردان های عبدالله عزام را برعهده دارد، «صالح القرعاوی»، فرمانده نظامی این گردان بوده و «سلیمان حمد الحبلین» نیز کارشناس مواد منفجره در این گردان بوده است و این دو تبعه سعودی از سوی آمریکا تروریست های بین المللی خوانده می شوند اما الماجد دارای این صفت نبوده است.

القرعاوی در سال 2004 گردان های عبدالله عزام را بنیانگذاری کرد تا شاخه القاعده در عراق باشد و اهدافی را در منطقه هدف بگیرد و عبدالله عزام استاد اسامه بن لادن سرکرده معدوم القاعده است.

یک منبع بسیار آگاه به روزنامه السفیر گفت: طرف های رسمی لبنان در ساعات آتی در بیانیه ای رسمی خبر دستگیری الماجد را اعلام خواهد کرد.

به نوشته السفیر ارتش لبنان همزمان با بازداشت الماجد اقدامات امنیتی و نظامی پیشگیرانه برای مقابله با هر گونه انتقام گیری القاعده یا گردان های عبدالله عزام به اجرا گذاشته است.

الماجد به اتهام دست داشتن در چندین عملیات تروریستی در لبنان و خارج این کشور تحت تعقیب قرار داشت که از جمله آن حمله به سفارت ایران در بیروت در اکتبر گذشته بود.

گردان های عبدالله عزام تاکنون مسئولیت چندین انفجار در مناطق طابا، تویبع و شرم الشیخ مصر  در سال 2004 و حمله به دو ناو آمریکایی در بندر العقبه در سال 2005، حمله به گردشگران خارجی در نزدیکی موزه مصر  و انفجار انتحاری علیه نفت کش ژاپنی در نزدیکی ساحل امارات در سال 2010 را برعهده گرفته است.

آمریکا نیز گردان های عزام را در بیست و چهارم ماه مه 2012 در فهرست گروه های تروریستی قرار داده و عناصر آن را تحت تعقیب قرار داده بود.

انفجارهای تروریستی 28 آبان مقابل سفارت ایران در بیروت منجربه شهادت 25 تن از جمله رایزن فرهنگی ایران در لبنان و همچنین زخمی شدن بیش از 150 تن شد.

در این انفجار‌ها به وسیله یک عامل انتحاری سوار بر موتور سیکلت و یک خودروی بمب گذاری شده با فاصله زمانی چند دقیقه و در فاصله 10 متری از سفارت جمهوری اسلامی ایران در منطقه الجناح در بیروت رخ داد که بر اثر آن حجت الاسلام ابراهیم انصاری رایزن فرهنگی ایران در لبنان به شهادت رسید.

 

 

نگاه واشنگتن پست به روابط تجاری و سیاسی تهران - ابوظبی؛
لودمیلا یامالووا، عضو مدیریت شرکتی حقوقی در دوبی و تحلیل‌گر تجاری، می‌گوید: «مقامات (امارات) روشی هوشمندانه برای مقابله با این مسائل ژئوپلیتیک که هر از چند گاهی به وجود می‌آید، طراحی کرده‌اند و فرمولی برای دلجویی از غرب و در عین حال، ادامه رابطه با همسایه خود یافته‌اند.
سرویس اقتصادی «فردا»؛ کشور امارات به عنوان یکی از همسایگان کوچک عربی ایران رابطه عمیقی اقتصادی با کشورمان دارد. این رابطه اقتصادی تا به آنجاست که بخشی از سرمایه‌گذاران اصلی این کشور ایرانیان هستند و در این کشور عربی جامعه‌ای به نام جامعه ایرانیان امارات تشکیل شده است. اما با توجه به این روابط اقتصادی، کشور امارات همواره به پشتوانه‌ کشورهای منطقه‌ای مانند عربستان سعودی و قدرت‌های فرامنطقه‌ای مانند امریکا و انگلستان مدعی تملک بر جزایر سه‌گانه ایرانی در خلیج فارس است. امارات پس از روی کار آمدن دولت تدبیر امید نیز سعی کرده روابط اقتصادی حسنه‌ای را با ایران برقرار سازد و در این زمینه وزیر خارجه این کشور برای توسعه هر چه بیشتر روابط اقتصادی به ایران آمد و دیداری را با سران دولت یازدهم از جمله حسن روحانی، رئیس جمهور ایران انجام داد.

در این دیدار شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات با ابلاغ سلام گرم شیخ خلیفه، رئیس دولت امارات عربی متحده به رئیس جمهور کشورمان و همچنین قدردانی از وی به دلیل اهتمام ویژه برای توسعه روابط دو جانبه میان ایران و امارات، اظهار امیدواری کرد که روابط دو کشور در همه زمینه‌ها خصوصا همکاری‌های اقتصادی بسرعت توسعه یابد.

به هر جهت با وجود توسعه  هر چه بیشتر روابط اقتصادی امارات و ایران، این کشور با توجه به نزدیکی به عربستان سیاست‌های این کشور را در قبال منطقه دنبال می‌کند. روزنامه واشنگتن‌پست طی مقاله‌ای با اشاره به روابط اقتصادی ایران و امارات متحده عربی به در هم پیچیدگی سیاست و اقتصاد بین الملل در روابط این دو کشور پرداخته است.

وابستگی رونق اقتصادی امارات به تجارت با ایران

روزنامه واشنگتن‌پست 25 دسامبر 2013 (4 دی) در مقاله‌ای به روابط تجاری ایران و امارات متحده عربی پرداخت و نوشت: «انتقال دریایی کالاها میان ایران و دوبی پس از کاهشی شدید که از سال 2012 آغاز شد، بار دیگر رو به فزونی است و این موضوع، نشان‌دهنده اقدام متوازن‌کننده امارات متحده عربی در حفظ روابط تجاری مهم و رضایت متحدان غربی آن است. ترکیبی از عوامل اقتصادی در ایران که به تحریم‌های بین‌المللی شدید بازمی‌گردد، به کاهش تجارت ایران با امارات متحده عربی از 24 میلیارد دلار به 15 میلیارد دلار در سال گذشته منجر شد.

مطابق آمار منتشر شده بخش گمرکات ایران، در ماه نوامبر امارات متحده عربی همچنان منبع اصلی واردات ایران به شمار می‌رود که امسال درست بیش از بیست درصد کل واردات ایران را پس از چین و هند تشکیل می‌داد. تقریباً نیمی از واردات ایران، از سه کشور چین، هند و امارات متحده عربی صورت می‌گیرد.

مطابق گزارش اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات متحده عربی، تجارت کلی امسال به حدود 10 میلیارد دلار می‌رسد. این حوزه مهم تجاری در حال رونق است و پول ملی ایران به ثبات بیشتری می‌رسد که در واقع نتیجه پیشرفت دیپلماتیک میان ایران و قدرت‌های بزرگ است که به توافق هسته‌ای ژنو منجر شد.

 احمد حاجیان، یکی از حدود چهل هزار فعال در بخش حمل‌ونقل دریایی کالا میان ایران و بنادر خلیج‌فارس می‌گوید: «از زمان انتخاب حسن روحانی، شرایط ما بهتر شده است و معتقدیم که بهبود این شرایط ادامه خواهد یافت.» این وضعیت سبب می‌شود به‌ویژه پس از تحریم‌های شدید سال 2011، دسترسی به کالاهایی که قبلاً ایرانی‌ها نمی‌توانستند بخرند، بیشتر شود. مطابق استانداردهای بین‌المللی، این نوع تجارت، قاچاق محسوب می‌شود. برخی از کالاها قاچاق به‌شمار می‌روند؛ اما دو کشور این فعالیت را تحمل می‌کنند و آن را به‌عنوان منبع مهم حیات تجاری مهم تلقی می‌کنند.

تجارت دریایی ایران و دوبی سالانه بیش از یک میلیون تن کالاست که 2800 کشتی ایرانی آن را حمل‌ونقل می‌کنند. اگرچه امارات متحده عربی علناً حامی سیاست‌های آمریکا در قبال ایران است، اما همواره روابط مثبت تجاری را حفظ کرده است که این موضوع با وجود مناقشه طولانی‌مدت امارات در مورد سه جزیره خلیج‌فارس ادامه داشته است.

 لودمیلا یامالووا، عضو مدیریت شرکتی حقوقی در دوبی و تحلیل‌گر تجاری، می‌گوید: «مقامات (امارات) روشی هوشمندانه برای مقابله با این مسائل ژئوپلیتیک که هر از چند گاهی به وجود می‌آید، طراحی کرده‌اند و فرمولی برای دلجویی از غرب و در عین حال، ادامه رابطه با همسایه خود یافته‌اند... تجارت ایران و امارات به لحاظ تاریخی بسیار مهم است... حتی با تنش‌های سیاسی که طی سال‌های اخیر افزایش یافته، اهمیت پیوندهای میان دو کشور را نمی‌توان نادیده گرفت.»
 
سفر جان کری، وزیر خارجه آمریکا و نیز سفر محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران به امارات متحده عربی و بحث‌های آن‌ها در مورد نگرانی‌های مشترک با مقامات اماراتی، نشان‌دهنده اهمیت راهبردی این کشور خلیج‌فارس برای آمریکا است. از زمان به قدرت رسیدن حسن روحانی‌، رئیس‌جمهور ایران، در ماه آگوست، ارزش ریال حدود پانزده درصد افزایش یافته است. غلامرضا شیرازی که در حمل‌ونقل دریایی به شهر بندری بوشهر فعال است، می‌گوید:‌ «کار ما برای اقتصاد دوبی بسیار مهم است و این اهمیت سال‌ها وجود داشته است. آن‌ها این موضوع را می‌دانند و ما نیز چنین نگاهی داریم.»
 
کد خبر: ۳۶۸۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۱ - 01 January 2014
برخی منابع آگاه فاش کردند عربستان سعودی بزودی از رژیم اسرائیل سلاح خریداری خواهد کرد.

به گزارش فارس، منابع آگاه به هفته نامه المنار چاپ فلسطین گفتند: مبادله پیام ها و برگزاری دیدار بین مسئولان اسرائیلی و سعودی متوقف نشده است و مواضع دوطرف درقبال پرونده های منطقه ای با رایزنی تدوین می شود.

این منابع افزودند: دستگاه اطلاعاتی عربستان خدمات مهم و حساسی به اسرائیل بویژه درارتباط با محیط پیرامون آن ارایه می کند و قراردادهای فروش سلاح های اسرائیل به عربستان وجود دارد و بزودی ریاض به این سلاح ها مجهز خواهد شد.

برخی گزارش های رژیم اسرائیل حاکی است: روابط اسرائیل با عربستان به مرحله هم پیمانی و همکاری در همه زمینه ها بویژه در زمینه امنیتی رسیده است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد