سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

برخی منابع آگاه اعلام کردند که شرکت امنیتی بلک‌واتر درحال پشتیبانی از القاعده در سوریه بوده و تعدادی از نیروهای آن در کنار تروریست‌ها می‌جنگند.
به گزارش مشرق، تسنیم به نقل از پایگاه خبری الحدث نوشت: برخی منابع آگاه اعلام کردند که شرکت آمریکایی امنیتی بلک‌واتر در حال پشتیبانی از القاعده و گروه‌های سلفی مسلح در داخل سوریه است.

همچنین بندر بن سلطان رئیس سرویس امنیتی عربستان همراه با قطر تعدادی از نیروهای بلک‌واتر را به استخدام خود درآورده‌اند تا در سوریه و در کنار القاعده بجنگند،‌این نیروها علاوه بر این به ترور مقامات سوری و بمب‌گذاری در لبنان نیز روی آورده‌اند تا به نقشه عربستان در جهت درهم شکستن ارتش سوریه و حزب‌الله کمک کنند. 

از سوی دیگر باید یادآورد شد پس از آنکه رژیم‌های حاشیه خلیج فارس روی به اجاره کردن مزدور بلک واتر آوردند، نقش این شرکت امنیتی در ایجاد آشوب در کشور‌های عربی همچون مصر، لیبی و تونس و انقلاب های آنان پررنگ‌تر شد.

 
حسین شریعتمداری:
حسین شریعتمداری نوشت: اگر موضوع مذاکره تلفنی آقای ظریف با جان‌کری، در محدوده چالش هسته‌ای بوده است که مطابق آنچه گذشت نمی‌تواند از نگاه دشمن پنهان بماند و اگر مسائل دیگری غیر‌از چالش هسته‌ای در میان بوده که آقای ظریف چنین اجازه‌ای نداشته است و تیم مذاکره‌کننده به قول حضرت آقا، تنها برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای کشورمان ماموریت داشته‌‌اند
به گزارش مشرق، مدیر مسوول کیهان طی یادداشتی به موضع سخنگوی وزارت خارجه مبنی بر محرمانه بودن مذاکره تلفنی ظریف و کری اعتراض کرد و نوشت: دیروز سرکار خانم افخم، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پاسخ به یکی از خبرنگاران که درباره محتوای مذاکره تلفنی اخیر آقای ظریف و جان‌کری سؤال کرده بود، گفت: «جزئیات مذاکرات ظریف و کری قابل انتشار نیست»! سخنگوی وزارت خارجه همانگونه که از عنوان مسئولیت ایشان برمی‌آید، دیدگاه و سیاست وزارت متبوع خود را بیان کرده است، از این روی در این وجیزه روی سخن با وزارت محترم امور خارجه است که چرا و با کدام توضیح و توجیه منطقی، متن مذاکرات تلفنی میان ظریف و کری را غیرقابل انتشار و محرمانه می‌داند؟ زیرا مفهوم محرمانه بودن مکالمه تلفنی یاد شده آن است که این مذاکره حاوی نکات و مطالبی است که افشای آن می‌تواند به منافع ملی کشورمان آسیب برساند! و مثلاً؛ در ادامه مذاکرات هسته‌ای با 5+1 خلل و خدشه‌ای ایجاد کند، آیا محرمانه بودن مکالمه مورد اشاره می‌تواند علت و دلیل دیگری داشته باشد؟ پاسخ این سؤال به یقین منفی است، بنابراین باید گفت؛
آیا وزارت محترم امور خارجه نگران است که مبادا، علنی کردن آنچه میان ظریف و کری رد و بدل شده است به گوش افراد نامحرم برسد؟ اگر چنین تصوری در میان است، این افراد نامحرم چه کسانی هستند؟! و در صورت اطلاع از متن مذاکره تلفنی، قرار است مطالب - به قول وزارت خارجه- محرمانه آن را برای کدام کانون و مرکز بیگانه و یا افراد و اشخاص نامحرم فاش کنند که وزارت خارجه کشورمان برای پیشگیری از افشای آن، تصمیم گرفته است محتوای این مکالمه ، محرمانه و غیرقابل انتشار بماند! در این‌باره فقط چند احتمال قابل تصور خواهد بود.
1- وزارت خارجه نگران است مبادا متن مذاکره به گوش جاسوسان حریف برسد! این احتمال از پایه و اساس باطل است چرا که مطابق این فرضیه، جاسوسان حریف در نهایت تلاش خواهند کرد متن مذاکره را به گوش دشمن برسانند. و این در حالی است که بلندپایه‌ترین مقام حریف یعنی وزیر خارجه آمریکا از محتوای مذاکره با خبر است زیرا خود او طرف مذاکره تلفنی بوده است!
2- ممکن است گفته شود آقای ظریف در مکالمه تلفنی با جان کری مطالبی را مطرح کرده است که نمی‌خواهد به گوش برخی از همپیمانان آمریکا برسد و یا جان ‌کری به نکاتی اشاره داشته که ترجیح می‌دهد سایر همپیمانان کشور متبوعش از آن باخبر نباشند! این احتمال نیز کمترین توجیه منطقی و پایه و اساس عقلایی ندارد. چرا که یکی از اصلی‌ترین همپیمانان آمریکا، رژیم کودک‌کش و جعلی اسرائیل است و مقامات رسمی و بلندپایه آمریکا- از جمله جان‌کری- بارها به صراحت اعلام کرده و در عمل نشان داده‌اند که هیچ نکته و مسئله مربوط به مذاکره هسته‌ای با ایران را نه فقط از دولتمردان رژیم صهیونیستی پنهان نمی‌کنند بلکه قبل از هر مذاکره درباره آنچه قرار است مطرح کنند با مقامات رژیم اشغالگر قدس رایزنی کرده و رضایت آنان را جلب می‌کنند و بعد از هر مذاکره نیز به تل‌آویو رفته و آنچه مطرح کرده‌اند را با دولتمردان رژیم جعلی اسرائیل در میان می‌گذارند. آیا غیر از این است؟! و آیا تأسف‌آور نیست، جناب آقای ظریف وزیر خارجه محترم کشورمان، از این نکته بدیهی که ابتدایی‌ترین الفبای دیپلماسی است بی‌خبر باشند!
3- ممکن است منظور و مقصود وزارت خارجه کشورمان از محرمانه دانستن این مکالمه، پنهان کردن متن مذاکره از سایر کشورهای گروه 5+1 باشد! که در این صورت باید پرسید؛ آیا تصور می‌کنید، آمریکا در مذاکره و تعامل! با ایران، منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را به منافع همپیمانان اروپایی خود، یعنی انگلیس و فرانسه و آلمان ترجیح می‌دهد؟! اگر چنین نیست - که هرگز نیست- محرمانه دانستن متن مذاکره تلفنی یاد شده برای چیست؟!
4- شاید مقصود وزارت محترم امور خارجه، پنهان داشتن محتوای مذاکره تلفنی از نگاه دو عضو دیگر گروه 5+1 یعنی روسیه و چین باشد که باید گفت؛
الف: مگر موضوع مذاکره تلفنی درباره چالش هسته‌ای و مذاکرات پیش روی با 5+1 نبوده است؟ اگر پاسخ مثبت است -که‌نمی‌تواند و نباید منفی باشد - هر نکته رد و بدل شده و یا قول و‌قرار احتمالی با وزیر خارجه آمریکا نهایتا بایستی در مذاکرات ایران و 5+1 روی میز مذاکره گذارده شود و دو کشور چین و روسیه به عنوان دو عضو اصلی گروه 5+1 از آن باخبر خواهند شد ضمن آن که دشمنی و کینه‌توزی آمریکا و متحدان اروپایی آن با جمهوری اسلامی ایران بارها به اثبات رسیده است ولی چین و روسیه اگرچه مانند هر کشور دیگری در جریان مذاکرات به منافع خود نظر دارند، اما، تاکنون و به دفعات، از تن دادن به باج‌خواهی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران خودداری ورزیده‌اند. بنابراین، در صورتی که احتمال یاد شده در این بند، مورد نظر وزارت خارجه کشورمان بوده باشد، نه تنها از پنهان داشتن متن مذاکرات طرفی نبسته است، بلکه کفه دشمنی 5+1 علیه ایران اسلامی را سنگین‌تر کرده و فرصت بهره‌گیری از اختلاف‌نظر موجود میان چین و روسیه با آمریکا و سه کشور اروپایی را با بی‌سیاستی و بی‌تدبیری - که از دولت موسوم به تدبیر - پذیرفتنی نیست، از دست داده است.
ب: آمریکا اصرار دارد که خود را «عضو برتر»! و «تصمیم‌گیرنده نهایی»! در گروه 5+1 بداند و این توهم را به جهان اسلام و نهضت‌های اسلامی الگو گرفته از انقلاب اسلامی پمپاژ کند که در عصر جدید، جانشین «ژولیوس سزار» امپراتور روم باستان است و بر این باور که «همه راه‌ها به روم ختم می‌شود»!
این در حالی است که انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل(ره) و خلف حاضر او، «تابو»ی کدخدایی آمریکا را شکسته و نه در تئوری بلکه در عمل نشان داده است که آمریکا به قول حضرت امام(ره) هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. از این روی، مذاکره تلفنی آقای ظریف با جان کری وزیر خارجه آمریکا و محرمانه دانستن آن، توهم فرو ریخته مورد اشاره را در نگاه جهانیان زنده می‌کند و این تلقی موهوم را دامن می‌زند که گویی، جمهوری اسلامی ایران نیز «کدخدایی آمریکا»! و مدیریت آن در مذاکرات با 5+1 را پذیرفته است! و حال آن که ایران اسلامی طی سی و چند سال گذشته با مقاومت جانانه و مثال‌زدنی خود، بارها پوزه آمریکا را به خاک مالیده است، تا آنجا که به نوشته نشریه آمریکایی ویکلی استاندارد «همه روسای جمهور آمریکا، از جیمی کارتر تا باراک اوباما در یک نقطه با امام خمینی[ره] اشتراک‌نظر دارند و آن، این که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند».
5- مردم به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و در راس آنها آقایان ظریف و عراقچی اعتماد کامل دارند و آنان را فرزندان انقلاب می‌دانند، بنابراین، احتمال آن که آقای ظریف در مذاکره تلفنی با جان کری، مطالب و نکاتی را مطرح کرده باشد که نمی‌خواهد مردم ایران از آن باخبر باشند، حتی در دورترین افق ذهن ملت شریف‌ایران نیز جایی ندارد. اما، این پرسش جدی و منطقی نیز در میان است که ایشان با کدام توجیه و توضیح منطقی، متن مذاکره تلفنی یاد شده را برای مردم ایران محرمانه می‌داند و برای دشمنان مردم و نظام محرمانه نمی‌داند؟ «جان کری» که «کر» نیست! هست؟! و دشمن هم که هست، نیست؟! بنابراین چرا دشمنان مردم برای وزارت خارجه کشورمان محرمند و مردم نامحرم؟!
6- و بالاخره اگر موضوع مذاکره تلفنی آقای ظریف با جان‌کری، در محدوده چالش هسته‌ای بوده است که مطابق آنچه گذشت نمی‌تواند از نگاه دشمن پنهان بماند و اگر مسائل دیگری غیر‌از چالش هسته‌ای در میان بوده که آقای ظریف چنین اجازه‌ای نداشته است و تیم مذاکره‌کننده به قول حضرت آقا، تنها برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای کشورمان ماموریت داشته‌‌اند و جناب ظریف نیز بارها به صراحت بر این نکته تاکید ورزیده‌اند. بنابراین، علت محرمانه بودن مذاکره‌ای که برای دشمنان تابلودار مردم و نظام محرمانه نیست، چیست؟!
 
سفیر عربستان در انگلیس گفت که کشورش با همراهی غرب یا بدون همراهی آن به حمایت از مخالفان مسلح در سوریه ادامه خواهد داد.
به گزارش مشرق به نقل از العالم، "محمد بن نواف بن عبدالعزیز آل سعود" اظهار داشت: عربستان به تنهایی وارد عمل خواهد شد و درسایه عدم تحرک غرب، به حمایت مالی و تسلیحاتی از گروههای مسلح در سوریه ادامه خواهد داد.
 
سفیر عربستان در مقاله ای در روزنامه "نیویورک تایمز" خطاب به "دوستان غربی اش" گفت: روابط بین عربستان و شرکایش بویژه به علت اختلاف نظرها درباره ایران و سوریه در بوته محک و آزمایش قرار داشت.
 
وی افزود: گزینه های سیاست خارجی برخی کشورهای غربی ثبات منطقه خصوصا امنیت همه جهان عرب را به خطر می اندازد.
 
سفیر سعودی در لندن خاطرنشان کرد: ریاض اعلام می کند که به تنهایی (در سوریه) وارد عمل می شود، و گزینه دیگری به جز حرکت با عزم بیشتر در امور بین المللی ندارد.
 
سفیر سعودی تأکید کرد: عربستان برای برعهده گرفتن مسئولیت هایش با حمایت شرکای غربی خود یا بدون حمایت آنها، وارد عمل خواهد شد.
 
وی درباره نگرانی ها درخصوص جریانهای افراطی مرتبط با شبکه القاعده و نفوذ آنها در درون مخالفان سوریه گفت: برای برخی ساده است که از (اهرم) تهدید القاعده به اقدامات تروریستی به عنوان بهانه ای برای تردید خود یا وارد عمل نشدن استفاده کنند.
 
وی بر حمایت عربستان از گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه و مخالفان نظام این کشور تاکید کرد و گفت: ابزار مقابله با افزایش تندروی در سوریه و سایر مناطق همان حمایت مالی و در صورت لزوم تسلیحاتی از جناح میانه رو است.

 

یک مفتی سعودی فتوای قتل کارگردان سوری فیلم «پادشاه شن‌ها» درباره سرگذشت موسس رژیم آل‌‌سعود را صادر کرد.
به گزارش گروه فرهنگی مشرق، برخی سایت‌های سوری نوشتند: عدنان العایض شیخ سعودی فتوای قتل نجدت انزور کارگردان فیلم پادشاه شن‌ها را صادر کرد. برپایه این گزارش، این مفتی سعودی صدور فتوای قتل کارگردان سوری را به خاطر فیلم اخیرش «پادشاه شن‌ها» دانست که در آن به آل‌‌سعود حمله شده است.این مفتی سعودی آل‌‌سعود را «از ذخایر دین اسلامی» توصیف کرد.

پادشاه شن‌ها (King of the Sands؛ ملک الرمال) عنوان فیلم تاریخی است که تاریخ بوجود آمدن رژیم آل سعود در سرزمین حجاز و نجد را حکایت می‌کند.
 

این فیلم در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ توسط کارگردان معروف سینمای عرب نجدت انزور کارگردانی شده و هنرپیشه معروف ایتالیایی فابیو تستی در نقش عبدالعزیز (ابن سعود) سرکرده قبیله سعودی و هنرمند انگلیسی بیل فلووز در نقش جان فیلبی جاسوس انگلیس به هنرنمایی در آن پرداخته‌اند.
 
جبهه تروریستی "النصرة لأهل الشام" با توجه به عوامل متعدد، فضای عراق را برای توسعه فعالیت‌هایش مساعد دیده و با سناریوها و ابزارهای مختلف به دنبال ورود به این کشور و ویرانگری در آن است.
گروه بین الملل مشرق - پایگاه اینترنتی «المسلة» به بررسی طرحهای جبهه النصرة برای استقرار در خاک عراق و اقدامات تروریستی در این کشور پرداخته است.


طرحهای جبهه النصرة و سناریوی ورود به عراق

بر اساس اطلاعات یک منبع امنیتی عراق 25 هزار نفر از افراد مسلح و تروریست وابسته به جبهه النصرة از سوریه وارد خاک عراق خواهند شد که فرماندهی آنان بر عهده ابوبکر خاتونی فرمانده کل بخش شمالی سازمان القاعده است.

اطلاعات امنیتی نشان می دهد که سازمان القاعده در عراق و شام (جبهه النصرة) در پی ناکامی ها، شکستهای پی در پی و از دست رفتن امیدهایش مبنی بر حمله نظامی آمریکا به سوریه، طرح‌ها و راهبرد اجرای عملیات‌های تروریستی در سوریه را تغییر داده و آن را در عراق متمرکز کرده است.

این منبع بلندپایه که خواست نامش فاش نشود، گفت: «این سازمان نقشه جدیدی را طراحی کرده که بر اساس آن تعداد بسیاری از گروه‌های تروریست با هدف ساقط کردن حکومت عراق، به عراق باز خواهند گشت و در کنار سایر سازمان‌های تروریستی حاضر در این کشور قرار خواهند گرفت چرا که استان‌های میانی و غربی عراق، نوار مرزی عراق و سوریه و نیز مناطق موسوم به کمربند بغداد، مأمن مناسبی برای این گروه‌ها محسوب می‌شود.»


عراق به جای سوریه

البته این بدین معنا نیست که جبهة النصرة قصد ترک خاک سوریه را دارد، بلکه هدف سازمان مذکور این است که تلاش‌های تروریستی خود را در داخل عراق متمرکز کند و گروه‌های تابع خود را که ابتدا با هدف کمک به ارتش آزاد، از عراق به سوریه رفتند به این کشور بازگرداند، علت تصمیم مذکور این است که از نظر النصرة، اقدامات اتخاذ شده از طرف حکومت سوریه علیه این سازمان و پشتیبانی روسها و چینی ها از حکومت سوریه، قابل مقایسه با اقدامات اتخاذ شده از سوی دولت عراق علیه گروههای النصره نیست چرا که النصرة در داخل دولت عراق، نمایندگان و حامیانی دارد که با استفاده از اهرمهای حقوق بشر، آزاد کردن زندانیان، برچیدن سازمان اطلاعات سرّی و سایر فاکتورهایی که در سوریه وجود ندارد، از این جبهه تروریستی حمایت می کنند وهمین فاکتورها باعث تقویت تروریسم شده و زمینه مناسبی را برای تبدیل عراق به نقطه حرکت به سمت سوریه، فراهم آورده است؛ درست به عکس چیزی که النصرة پیش از این انجام می داد.

با وجود یکپارچگی حکومت سوریه و عدم وجود فاکتورهای مذکور در این کشور، جنگ میان دولت سوریه و جبهه النصرة به صورت برابر و تعقیب و گریز پیش می رود، حال آنکه دولت عراق موضع یکپارچه ای در قبال النصرة ندارد و برخی مسؤولین دولتی، حامی این سازمان و برخی مخالف آن هستند( هر چند این حمایت صراحتاً اعلام نشده است ). با این تفاصیل اگر النصرة نقطه ثقل خود را وارد خاک عراق کند چه وضعیتی پیدا خواهد کرد؟


حال که جهت گیری ها و راهبرد سازمان القاعده را بررسی کردیم به سناریوی ورود به عراق در آینده نزدیک یعنی پس از اعلام نظر قطعی آمریکا پیرامون حمله نظامی به سوریه، می پردازیم:

25 هزار نفر از افراد مسلح و تروریست وابسته به جبهه النصرة از سوریه وارد خاک عراق خواهند شد که فرماندهی آنان بر عهده محمود عیسی خاتونی ملقب به ابوبکر خاتونی فرمانده کل بخش شمالی سازمان القاعده است؛ وی از ساکنین روستای خویبه است که قبلاً از توابع شهرستان بعاج بود، معاون وی عبد احمد رشید ملقب به ابورشید مهاجر مسؤول گردان «غریبان شام » در بخش یعربیه سوریه بوده و اهل روستای عیثه است که قبلاً از توابع شهرستان شرقاط محسوب می شده است. همه این گروهها برای ورود به عراق از سه محور استفاده خواهند کرد:


سه محور ورود تروریستها به عراق

محور نخست از روستای ام ذیبان/شهرستان بعاج، محور دوم از منطقه فسحول/شهرستان بعاج نزدیک وادی عجیج و محور سوم از کوه سنجار. این گروههای تروریست به سمت منطقه « ثری الکراج » حرکت کرده، از منطقه « ثری واسط »، روستاهای « ام الخر » و « ام الشطن » عبور کرده و به وادی الصفا و ثرثار در شهرستان حضر خواهند رسید. این گروهها در این منطقه در روستای شخصی به نام « دلیان عکاش عیسی شمری » گرد هم می آیند. شایان ذکر است که این شخص پیوند خویشاوندی و ارتباطات مستحکمی با عربستان دارد. گروههای تروریستی از عوامل زیر برای تحقق هدف خود استفاده خواهند کرد:


ابزارهای النصرة برای تحقق اهداف خود در عراق

1- شکافهای امنیتی در بخش تابع هنگ اول تیپ 38، لشگر 9 و تیپ 11، لشگر 3 که کردها اکثریت اعضای آن را تشکیل می دهند و نیز تیپ 15 مرزی به ویژه هنگ دوم آن که اهالی مناطق مذکور، اکثریت اعضای آن را تشکیل می دهند و با اهالی مناطق مرزی سوریه مثل حسکه، شهرستان قامشلی و یعربیه که حامی جبهه النصرة هستند، روابط نسبی و خویشاوندی دارند.

2- انتقال مقر فرماندهان عملیات « الجزیره و بادیه » و در رأس آنها سپهبد ستاد حسن کریم خضیر به شهرستان راوه در استان الانبار. به نظر می‌رسد که مقر این فرماندهان تحت‌تأثیر چند عامل نظامی و تاکتیکی، به شهرستان بعاج منتقل شود، برخی از این عوامل عبارتند از تسلط بر واحدهای امنیتی مستقر در نوار مرزی عراق و سوریه و محدود ساختن حرکت وآزادی عمل سازمان النصرة در منطقه « الجزیرة » که در میان دو استان نینوا و الانبار قرار دارد.

3- تسلط سرّی حزب کارگران کردستان ( PKK  ( بر شهرستان سنجار ( از جمله مناطق مورد اختلاف ) با حمایت حزب دمکرات کردستان به رهبری مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان.

4- برخورداری سازمان « القاعده شاخه عراق و شام » از مأمن و حمایت لازم در مناطق نزدیک به مرزهای عراق و سوریه.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد