نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امیدوارم دستاورد مرحوم عسگراولادی همچنان در تقویت جمهوری اسلامی درخشندگی داشته باشد و در ساماندهی امور سیاسی نقش خود را ایفا کند، افزود: انصافاً مرحوم عسگراولادی از سیاستمداران برجسته بود و بعید است به این سادگی خلأ وجود وی پر شود.
وی با اشاره به اینکه مرحوم عسگراولادی در طول بیش از نیم قرن ساحت سیاست در کشور، یک نقش موثر و تاثیرگذار از جهات مختلف داشت، تصریح کرد: بر ما واجب است که نسبت به این مرد بزرگ قدرشناس باشیم و راه او را بهتر بشناسیم؛ و امروز که چهلمین روز درگذشت آن عزیز سفرکرده است موضوعیت دارد که نسبت به منحج، رفتار سیاسی ایشان شناسایی دقیقتری نیز داشته باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مرحوم عسگراولادی سیاستمداری ریشهدار بود، افزود: این نکته مهمی است که سیاستمداران رفتار سنجیده و حکیمانه داشته باشند و طوفانزا نباشند؛ لذا تفاوت سیاستمدار ریشهدار با سیاستمدار بادکنکی در همین است.
لاریجانی افزود: تا طوفان نباشد بادکنکها در فضا سقوط نمیکنند، لذا سیاستمدار بادکنکی تا شرایط سیاسی طوفانی نباشد، خود را نشان نمیدهد اما سیاستمدار ریشهدار فضا را آرام میکند.
وی بیان کرد: سیاستمدار ریشهدار نقد دیگران را در جایی که لازم است مشوقانه اعلام میکند و شرایط کشور را طوفانی نمیکند.
نماینده مردم قم در مجلس نهم با بیان اینکه سیاستمدار بادکنکی بعد از مدتی که غبارها از بین رفت به دلیل اینکه ریشهای ندارد، نقشی نخواهد داشت، افزود: البته کشورها باید ارزیابی کنند که چگونه سیاستمداران ریشهدار گاهی تحتالشعاع سیاستمداران بادکنکی قرار میگیرند.
وی با اشاره به ویژگیهای مرحوم عسگراولادی گفت: مرحوم عسگراولادی در ادوار مختلف پس از انقلاب که شاهد فراز و فرودهای بسیاری بودیم، شرایط پرتحرک داشت و یک سیاستمدار ریشهدار واقعی بود.
وی با اشاره به اینکه وقتی فضای سیاست غبارآلود شد و رفتار پوپولیستی در جامعه حاکم باشد، یک جامعه نمیتواند در فضای شکبرانگیز رشد کند، افزود: مرحوم عسگراولادی در ادوار مختلف پس از انقلاب که فراز و فرودهای بسیاری وجود داشت و برخی میخواستند افکار را منحرف کنند، رفتار متین و مشوقانهای داشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه ایشان شرایط را تغییر میداد و تابع شرایط نبود، افزود: این در حالی است که خیلی از افراد در شرایط سخت تحتالشعاع دیگران قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: از دیرباز دو نوع علم نظری و عملی وجود دارد؛ سیاست، اخلاق و تغییر مدن جزو علوم نظری نیست، بلکه جزو علوم عملی است؛ یعنی شرایط را تغییر دادند؛ لذا مرحوم عسگراولادی در اخلاق، سیاست و تغییر مدن، هدفدار و مطابق با واقعیات عمل میکرد.
لاریجانی تصریح کرد: مرحوم عسگراولادی یک سیاستمدار تاثیرگذار واقعگرا بود و گاهی شرایط را تغییر میداد. لذا از این جهت یک سرمایه برای کشور بود و در هیچ دوران تحت شرایط قرار نمیگرفت که این موضوع بسیار ارزشمندی است؛ مرحوم عسگراولادی از نفت برای کشور باارزشمندتر بود، زیرا یک سیاستمدار ارزشمند بدون نفت هم میتواند کشور را اداره کند.
وی با بیان اینکه مرحوم عسگراولادی در زندگی فردی و اجتماعی خود یک رجل سیاس مسلکی بود، افزود: وصیتنامه وی نیز بسیار تاثیرگذار بود و وجود این افراد برای کشور افتخار است.
این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: انسان مسلکی اول رابطه خود با خدا را درست تنظیم میکند، سپس همه امور متناسب با آن تنظیم خواهد شد.
لاریجانی تاکید کرد: مرحوم عسگراولادی همیشه همان عسگراولادی سابق بود، دردمندانه حرف میزد و هدفدار زندگی میکرد، در رفتار اخلاقگرا بود.
وی تاکید کرد: در شرایطی که سیاست متاسفانه در غرب جنس خشن دارد اما مرحوم عسگراولادی حتی نسبت به مخالفان خود بااخلاق که در مکاتبات وی مشهود بود.
وی افزود: مرحوم عسگراولادی در نظر دادن شجاع بود و گاهی احساس میکرد باید خود را نیز هزینه کند و از نقد نیز هراسی نداشت؛ در نقدهایی که به وی میشد سعه صدر داشت و توصیه میکنم مکاتبات ایشان را مدون کنید که واقعا یک عمر تجربه در کار، در آن وجود دارد.
آمریکاییها فکر نکنند میتوانند به جمهوری اسلامی ایران کلک بزنند
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اظهارات اخیر مسئولان آمریکایی درباره مسائل هستهای ایران گفت: اخیراً مسئولان آمریکایی درباره مسائل هستهای ایران زیاد حرف میزنند.
وی خطاب به آمریکاییها افزود: شما در مذاکرات توافق کردید و اگر جرأت دارید براساس توافق صورت گرفته عمل نکنید، آن وقت ببینید ما چه خواهیم کرد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس نهم، با بیان اینکه این موضوع حل میشود و اینطور نیست که آمریکاییها فکر کنند میتوانند به جمهوری اسلامی ایران کلک بزنند، تاکید کرد: در مراحل بعدی باید درست عمل کنیم و آنچه که مهم است توجه به اقتصاد کشور خواهد بود و اینکه به دنبال نقطهضعفها باشیم.
این خبر تکمیل میشود...
*مقدمه
جمهوری اسلامی ایران همواره در راه پیشرفت و تعالی گام برداشته و این روند پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ بود که شکل گرفت و شتابان حرکت رو به جلو خود را ادامه داد.نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اتکا به خدا و حفظ و توجه به سه نکته مهم یعنی ایجاد پایگاهها و مناطق دریایی مهم، نیرویانسانی توانمند و آموزش دیده و به کارگیری تجهیزات به روز قادر است به هر تهدیدی در آبهای خلیجفارس که از سوی بیگانه تحمیل شود پاسخ کوبنده دهد.
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان بازوی دریایی سپاه و مسئول فعلی امنیت منطقه خلیجفارس و تنگه استراتژیک هرمز در اوج درگیریهای دریایی در زمان جنگ تحمیلی متولد شده و در همان سالهای ابتدایی تشکیل خود مستقیم با نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا درگیر شد.
نیروی دریای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان آغاز تشکیل تأکید خاصی بر استفاده از قایقهای تندرو مسلح به عنوان شناورهای اصلی خود تأکید داشت.
سپاه پاسداران به دنبال ساخت یک نیروی دریایی با توان حفظ کنترل ایران روی تنگه هرمز است.
متأسفانه برخی از تحلیلگران با مطرح کردن این بحث که آمریکا و متحدانش از برتری در شناورهای سطحی و قدرت هوایی برخوردار هستند ارزش چندانی برای نیروی دریایی سپاه قائل نیستند.
این بسیار مهم است که نیروی اراده و خلاقیت ایرانیان را فراموش نکرده و توان بالای نیروی دریایی سپاه را در عملیاتهای غیرمتعارف به وسیله ناوگان غیرمعمولش علیه اهداف نظامی و غیرنظامی به حساب آوریم.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ایجاد پایگاهها و مناطق مهم در جنوب کشور و متمرکز در خلیجفارس خود را برای شرایط اضطراری و هر تهاجمی از سوی دشمن آماده کرده است.
سپاه در محدوده تنگه هرمز اقدام به ساخت یک ایستگاه بینالمللی کرد که همه شناورهای عبوری از تنگه هرمز موظف هستند برای ورود به خلیج فارس، خود را به نیروهای ایرانی در این ایستگاه معرفی کنند.
این ایستگاه، همه ترددها اعم از شناورهای تجاری و نظامی از تنگه هرمز را کنترل میکند.
این کنترلها از طریق سیستمهای شنود، یگانهای شناوری، رهگیری با هواپیماهای بدون سرنشین و سامانههای راداری اتفاق میافتد.
وجود مناطق دریایی، پایگاهها و یگانهای متعدد با توانمندیهای بالا و منحصر به فرد موشکی، هوایی و شناوری در ابعاد رزمی و اطلاعاتی، مستلزم فرماندهی واحد این مناطق و پایگاههای سپاه بود تا در هنگام نبرد که نیاز به فرماندهی عملیاتی متمرکز است، این سامانهها و تجهیزات کاملا هماهنگ عمل کنند.نیروی دریایی سپاه پاسداران چگونه میتواند خلیجفارس و تنگه هرمز را برای آمریکا جهنم کند؟
مناطق نیروی دریایی سپاه پاسدارانشناورهای تندروی سپاه
۱ـ قایق تندرو آذرخش: قایقهای تندرو آذرخش از انواع قایقهای دو بدنه سبک موشکانداز به شمار میروند.تجهیزات پرنده:
نیروی دریایی سپاه پاسداران در کنار شناورهای تندر دارای تجهیزات نظامی دیگری نیز هست که نمونه آن تجهیزات پرنده است.«باور» یک پرنده رادارگریز است و خاصیت رادارگریزی این توانایی را به باور میدهد که با خیال آسوده مسافت زیادی را تا نزدیک هدف بپیماید.
این پرنده میتواند تمامی شناورهای تندرو را در اختفای کامل راداری نابود کند و یک تهدید جدی برای ناوهای آمریکا محسوب میشود.
موشک ضدکشتی:
نیروی دریایی سپاه در کنار تجهیزات نام برده مجهز به انواع موشکها و بمبهای ضدکشتی است که از آنها در برابر ناوها و به منظور پشتیبانی از قایقهای تندرو و پرندههای تهاجمی خود به کار خواهد گرفت.
موشکهای کروز کوثر، نور و قادر که به تفصیل در گزارشهای پیشین به ویژگیهای آنها اشاره شد در اختیار نیروی دریایی سپاه است تا این نیروی توانمند از راهبرد سهگانه قایقهای تندرو، پرندههای تهاجمی و موشکهای ضدکشتی علیه دشمن استفاده کنند.
کروزهای ضدکشتی نام برده دارای بردی هستند که تقریبا کل عرض خلیجفارس را پوشش میدهد و در واقع اینگونه میتوان مطرح کرد که این موشکهای ضدکشتی برای شکار تمام اهداف در کل سطح خلیجفارس به کار گرفته میشوند.
درکنار موشکهای کروز فوق میتوان به دست پرتوان سپاه از ساحل برای ضربه زدن به ناوها و کشتیهای دشمن اشاره کرد که جملگی در موشک بالستیک سوخت جامد «خلیج فارس» نهفتهاند.