در 6 ماهه آینده هیچ کدام از مواضع نظامی خود را در این منطقه یا مناطق دیگر تغییر نمی دهیم. مانورهای نظامی را حفظ می کنیم و برای منافع استراتژیک خود همچنان اهمیت قائل هستیم. منطقه، خطرناک و قابل اشتعال است و باثبات نیست.
وزیر دفاع آمریکا گفت دیپلماسی با ایران باید به وسیله قدرت نظامی مورد حمایت قرار بگیرد.
به گزارش
عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا گفت روند دیپلماسی که با ایران در زمینه برنامه هسته ای اش آغاز شده است باید به وسیله قدرت نظامی آمریکا مورد حمایت قرار گیرد.
هیگل که در کنفرانس امنیتی منامه در بحرین سخن می گفت ادامه داد: می دانیم که دیپلماسی نمی تواند در خلاء فعالیت کند. موفقیت ما در دیپلماسی با قدرت نظامی آمریکا مرتبط است.
وزیر دفاع آمریکا همچنین در دیدار با جمعی از نظامیان این کشور در خلیج فارس گفت: این منطقه، قابلیت آتش گرفتن دارد. حضور ما در منطقه برای کمک به هم پیمانانمان جدی است و از ین منطقه نمی رویم.
دیدار چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا با نظامیان این کشور در خلیج فارس
هیگل با بیان اینکه "توافق ژنو میان ایران و گروه 1+5، برنامه هسته ای ایران را متوقف کرد" از کشورهای هم پیمان آمریکا در منطقه خلیج فارس خواست از تغییر استراتژی نظامی آمریکا به سمت آسیا برداشت بد نکنند. وی گفت: این تغییر به معنی عقب نشینی از هیچ منطقه ای از جهان نیست.
او که در عرشه کشتی یو اس اس بونس آمریکا با ملوانان آمریکایی سخن می گفت ادامه داد: توافق ژنو با ایران، فرصت بسیار حکیمانه ای است که بدانیم آیا ایرانی ها در زمینه انجام همه تعهدات خود درباره توسعه توانمندی های هسته ای نظامی و امضای قرارداد همه جانبه و نهایی بعد از 6 ماه، جدی هستند یا خیر.
وزیر دفاع آمریکا افزود: در 6 ماهه آینده هیچ کدام از مواضع نظامی خود را در این منطقه یا مناطق دیگر تغییر نمی دهیم. مانورهای نظامی را حفظ می کنیم و برای منافع استراتژیک خود همچنان اهمیت قائل هستیم. منطقه، خطرناک و قابل اشتعال است و باثبات نیست. حضور جدی آمریکا می تواند هم پیمانان را کمک کند.
دیدار چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا و ولیعهد بحرین در منامه
در نمایشگاه هوایی که ماه گذشته در دبی برگزار شد ظاهرا شرکت لاکهید مارتین توافقاتی با برخی کشورهای عربی خلیج فارس از جمله امارات برای فروش اف 35 به عمل آورده است.
یک مقام نظامی آمریکا اعلام کرده است که به دلیل سود هنگفت و به گفته او شگفت انگیز ناشی از سفارش های خرید هواپیماهای فوق پیشرفته اف 35 آمریکا، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ممکن است زمان تحویل این نوع هواپیما را به برخی کشورهای عربی خلیج فارس تسریع کند.

به گزارش
عصر ایران یک مقام نظامی ارشد آمریکا ضمن اعلام این خبر به رویترز گفته است که پنتاگون به این جمع بندی رسیده که سود هنگفتی در تحویل دادن هر چه زودتر هواپیماهای فوق پیشرفته اف 35 به برخی کشورهای عربی سفارش دهنده در منطقه خلیج فارس وجود دارد.
گفتنی است علاوه بر این کشورها اسراییل نیز سفارش خرید این نوع هواپیماها را به آمریکا داده است که قرار است واشنگتن نخستین نوع از هواپیماهای اف 35 را در سال 2016 به اسراییل تحویل دهد و تحویل اف 35 به کشورهای عربی خلیج فارس 5 سال پس از این تاریخ (پس از سال 2020) صورت پذیرد.
حال با این گفته این مقام نظامی آمریکا ممکن است در جدول زمان بندی تحویل اف 35 تغییراتی حاصل شود و برخی کشورهای عربی منطقه خلیج فارس از جمله امارات زودتر از آنچه گفته می شد، موفق به دریافت این هواپیمای عمود پرواز فوق پیشرفته شوند.
در نمایشگاه هوایی که ماه گذشته در دبی برگزار شد ظاهرا شرکت تولید کننده این هواپیما که لاکهید مارتین است توافقاتی با برخی کشورهای عربی خلیج فارس از جمله امارات برای فروش اف 35 به عمل آورده است. نام دیگر کشورهای عربی سفارش دهنده در این گزارش ذکر نشده است.
اف 35 گران ترین و پیشرفته ترین هواپیمای جنگنده جهان است و سرعت آن به 2 هزار کیلومتر در ساعت می رسد.
سفارش های زیادی از سراسر جهان و از میان متحدان آمریکا برای خرید این هواپیمای گران و فوق پیشرفته وجود دارد که هنوز بسیاری از این سفارش ها به مرحله تحویل نرسیده اند.