همچنین ایشان تصریح کرد برنامه یکساله برای شهر بصورت اولیه و فوری دارد اما مشکلاتی بر سرراه است که باید دیگر مسئولین دست اندر کار شهر و همچنین شهروندان خرمشهری به مساعدت ایشان برآیند.وی اضهار داشت متاسفانه عمده درآمد های عوارض شهری در شهرستان به حساب منطقه آزاد اروند واریز میشود .
همچنین وی افزود عوارض بابت پایان کارهای چند ساله باید بصورت کارشناسی شده تعدیل و افزایش یابد. وی در ادامه گفت در گذشته تا به امروز کلیه عملکرد شهرداری شهرستان بصورت سنتی انجام میگرفته.ایشان از ایجاد داربست در مناطق مختلف و بخصوص مرکز شهر و استفاده از فضاهای تبلیغاتی که بصورت غیرقانونی صورت گرفته ابراز نارضایتی کرد و این امر را مستلزم فرهنگی سازی دانست.
وی افزود به منظور رعایت نکات بهداشتی تا آخر آذر ماه سال جاری کلیه مناطق شهر از باکس های سطل زباله به تعداد ۵۰۰ باکس مجهز خواهند شد و وعده ایجاد ست های بازی کودکان و فضای سبز در مناطق شهر بخصوص مناطق محروم را دادند.
وی در ادامه با وجود آگاه سازی جهت همکاری جوانان خرمشهری در خصوص رنگ آمیزی و نقاشی دیوار و مخازن متروکه شرکت صابون سازی هیچ یک از جوانان شهر از این موضوع استقبال نکردند. وی گفت: در نظر دارد که همایش آسیب شناسی خرمشهر با حضور کارشناسان و متخصصان ملی جهت رفع مشکلات شهر خرمشهر برگزار نماید.
ایشان در ادامه سخنان خود از بدهکاری ۲۰ میلیارد تومانی به دولتی و غیردولتی خبر دادند که ۸ میلیارد آن فقط به سازمان تأمین اجتماعی تعلق دارد و همچنین گفتند: نزدیک به ۹ ماه است که پرسنل شهرداری اضافه کاری خود را دریافت نکردند. وی نیز اضهار داشت که بیش از ۴۵ نفر از پرسنل شهرداری خرمشهر مازاد و غیر موثر میباشند اما بدلیل ارتباط با اماکن خاصی امکان اخراج یا تعلیق آنها وجود ندارد.
وی در پایان اعلام کرد که از گفتن شهردار خرمشهر بودن خجالت دارم زیرا سطح بهداشت ، خیابان ها و اماکن عمومی شهرستان به شدت پایین بوده بطوریکه خیابان های خرمشهر را از کثیفترین خیابان های کشور دانست .
ایشان طرح های انتقال بازار ماهی فروشان ، توسعه پارک کارون به ۲۱ هکتار و راه اندازی مجدد آبشار پل قدیم را از طرح های کوتاه مدت دانست .