برگزاری اولین شب شعر قیصر در اهواز + اظهارات کیانی ، آهنین جان و مدیرکل سیمای خوزستان
این اولین شب شعری است که در محیطی باز و در جمعی باصفا و صمیمی از هنرمندان خوزستانی تشکیل شده است.
شوشان: اولین نشست کانون ادبی قیصر امینپور روز گذشته به همت کتابخانه شهید رجایی اهواز برگزار شد.
به گزارش شوشان ، وحید کیانی دبیر کانون ادبی قیصر امینپور بعد از خواندن چندین قطعه شعر از این شاعر اظهار کرد: کانون ادبی قیصر تلاشی از سوی ادارههای کتابخانههای عمومی اهواز و کتابخانهها عمومی رجایی اهواز است و قرار است از این پس عصر هر شنبه در خدمت علاقهمندان حوزه شعر و ادبیات شهر اهواز و استان خوزستان باشد.
وی ادامه داد: امیدوارم که همه علاقهمندان به شعر و ادبیات ما را همراهی کنند و نشستهای ما تداوم پیدا کند. همچنین از همکاریهای آقای کلاهکج، رییس اداره کتابخانههای عمومی اهواز، و خانم گراوند، رییس کتابخانه شهید رجایی، کمال تشکر را دارم.
کیانی درباره علت برگزاری کانون ادبی قیصر امینپور در فضای باز گفت: ما قصد داریم که جلسات شعر و انجمنهای ادبی و همچنین شاعران را از فضای بسته و منتسب به جلسات ادبی هستند بیرون بیاوریم و شعر را به مخاطبان واقعیاش که مردم هستند نزدیکتر کنیم و امیدواریم که با همکاری صدا و سیمای استان این جلسات را به خانههای مردم نیز ببریم.
سپس قاسم آهنینجان شاعر ، بیان کرد: از مسؤولان کتابخانههای عمومی اهواز که بانی و متولی جلسات فرهنگی و به ویژه جلسه شعری که به نام قیصر امینپور است بسیار متشکرم. من نیز به نوعی در فرآیند تشکیل این جلسه بودم و تلاشهای آنان را در این زمینه شاهد بودهام.
وی گفت: مرحوم قیصر امینپور در عین حال که شاعری متعلق به ایران است و شاعری ملی و فراملی میباشد اما قطعاً و بدون تعارف متعلق به خوزستان و فرزند گتوند است و ما خوشحالایم که در خوزستان چهرههایی داریم که تعیین کننده در ادبیات، شعر امروز و حتی شعر فرداهای ایران هستند.
او درباره نامگذاری این بزرگداشت به نام قیصر امینپور اظهار کرد: این اتفاق در واقع نشان سپاسگزاری از شعر و ادبیات است و به نوعی ادای دین و قدردانی از قیصر امینپور است و من امیدوارم که این جلسه تداوم داشته باشد و محلی برای ارتباطهای شعری و ادبی باشد و علاوه بر آن بتواند در تعالی فرهنگ و ادبیات و شعر استان یاریرسان باشد به ویژه برای نسل جوان و نسلی که دغدغه اهل فرهنگ و همه شاعران هستند.
آهنینجان ادامه داد: همچنین از وحید کیانی و رضا کلاهکج به خاطر تلاش او برای چنین جلسهای تشکر میکنم چرا که خوزستان به نشستهای ادبی از این دست نیاز دارد و من از تشکیل این کانون ادبی خیلی خوشحالم و به عنوان یک شاعر و اهل قلم قطعاً تا جایی که بتوانم در این گونه جلسات حضور خواهم داشت تا بتوانم مثمر ثمر باشم.
سپس جمعی از شاعران خوزستانی همچون محمد شریفی، میترا داوودینیا، مرتضی حیدریآلکثیر، محدثه الماسی، ایمان عباسپی، حسین عالیپور، رئوف حسنپور، خانم شاهرکنی و غیره به شعرخوانی پرداختند.
به گزارش شوشان ، بعد از شعرخوانی رحیمی، مدیرکل صدا و سیمای استان خوزستان، اظهار کرد: این اولین شب شعری است که در محیطی باز و معنوی و در جمعی با صفا و صمیمی از هنرمندان خوزستانی تشکیل شده است و به سهم خودم از رییس اداره کتابخانههای عمومی اهواز، وحید کیانی و شاعران استان تشکر میکنم.
او با اشاره به ظرفیت فرهنگی و علمی استان خوزستان گفت: ما قرار است که تغییرات اساسی را در برنامههایمان ایجاد کنیم و در 15 آذر امسال مصادف با روز دانشجو در جمعه شبها ساعت 20 شاهد پخش اولین مجموعه خبری علمی و فرهنگی در سطح استان باشیم. در واقع تصمیم بر این گرفته شده است که ظرفیت فرهنگی، ادبی و علمی استان از جنبههای مختلف در یک مجموعه خبری مستقل بررسی شود و ما آن را در سیمای خوزستان داشته باشیم و فکر میکنم این کمترین کاری است که در مقابل عظمتی امثال مرحوم امینپور، علما، نخبگان، چهرههای علمی و دیگر ادبای بزرگ استان میتوانیم با کارهایی که در سیما و رادیو در دستور کارمان است انجام دهیم تا بتوانیم در حوزه علم و فرهنگ آن را ارایه دهیم.
وی ادامه داد: درباره برگزاری چنین جلساتی باید بگویم که ما آمادگی داریم اگر رییس اداره کتابخانههای اهواز، اداره فرهنگ و ارشاد استان و یا هر جای دیگر که قصد دارد متولی برنامههای منظمی به این شکل باشد دوربین ما بیاید و پوشش مستمری را برای بینندگان و شنوندگان داشته باشیم. همچنین هیچ ایرادی ندارد اگر این شب شعر را در جایی همچون پارک ساحلی، شهرهای دیگر استان و حتی در جوار آرامگاه قیصر امینپور برگزار کنیم و همت شاعران استان در این گونه مراسم ادامه پیدا کند و جوانان ما در مکانهای پر رفت و آمد همچون پارکها در چنین محافلی بنشینند و از وجود بزرگان شعر استان استفاده کنند.
مدیر کل صدا و سیمای خوزستان در باره ضرورت استمرار این گونه جلسات گفت: این که نسل جوان ما در کنار پیشکسوتان بنشیند موجب میشود هم به گذشته خودمان افتخار کنیم و هم سربلند باشیم و برای آینده خودمان برنامهریزی کنیم و گذشته و حال را برای آیندگان به گونهای ترسیم کنیم که آیندگان به نسل فعلی ما نیز احسنت بگویند همان طور که نسل گذشته با وجود این که بسیاری از امکانات امروز را نداشتند و خیلی از ظرفیتها در دست آنها نبود اما میراث خوبی از خودشان برای ما به جا گذاشتند.