سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

  

کد خبر: ۳۶۰۶۹۱
-
کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، روز چهارشنبه، در نشست خود در کویت از توافقنامه هسته ای میان ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، استقبال کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری «المنار»، وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس روز گذشته در پایان نشست خود در کویت در بیانیه ای تأکید کردند «با خشنودی امضای توافقنامه بر سر برنامه هسته ای ایران را دنبال کردیم. ما از این توافقنامه خشنود هستیم و امیدواریم که مقدمه ای به منظور دستیابی به راه حلی فراگیر برای این پرونده باشد.»

این بیانیه افزوده است «کشورهای عضو این شورا همچنین امیدوار هستند که انتخابات ریاست جمهوری اخیر ایران عاملی باشد برای آغاز مرحله ای جدید از همکاری میان شورای همکاری و ایران که بر حسن همجواری، عدم دخالت در امور یکدیگر و عدم به کار گیری زور یا تهدید به آن استوار است.»

وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس همچنین خواستار «برگزاری کنفرانس صلح ژنو 2 برای حل بحران سوریه در سریعترین زمان ممکن شدند.»

این شورا همچنین ادامه «خونریزی ها» در سوریه و «استفاده از سلاح های ممنوعه بین المللی علیه غیرنظامیان» را محکوم کردند و از جامعه جهانی خواستند برای حمایت از غیرنظامیان سوری وارد عمل شوند.

شورای همکاری خلیج فارس مرکب از کشورهای عبستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، عمان و بحرین است.

 

 

منابع خبری از افزایش حضور نظامی عربستان سعودی در مرزهایش با عراق خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، روزنامه آمریکایی «وورد تریبیون» از افزایش حضور نظامی عربستان سعودی در مرزهایش با عراق خبر داد.این روزنامه به نقل از مقامات عربستانی خبر داد که وزارت سپاه ملی و وزارت کشور عربستان نیروهای بیشتری را به مرز این کشور با عراق فرستاده‌اند.

این گزارش افزوده که این تصمیم در پی پرتاب موشک‌های کاتیوشا از خاک عراق به سمت عربستان سعودی و به عهده گرفتن مسئولیت آن از جانب گروه جیش المختار گرفته شده است.این درحالی است که دولت عراق نیز شلیک موشک به سوی مرزهای عربستان را محکوم کرده است.

 
 
حمله به توافق با ایران؛
گروه جنگ نرم مشرق- پایگاه خبری تحلیلی واشنگتن فری بیکن، در مقاله ای که برای ساعاتی تیتر یک این سایت اینترنتی بود، در ادامه روند تغییر دادن نگرانی های غرب به سمت توانایی های موشکی ایران، از قول چندین تن از مقامات رسمی ایالات متحده گفت ایران و کره شمالی در حال آماده کردن موشک های بین قاره ای خود برای حمله هسته ای به ایالات متحده هستند.

این پایگاه خبری تحلیلی می نویسد: «بنا به گفته مقامات آمریکایی، تکنیسین‌های ایرانی به صورت مخفیانه با تکنیسن‌های کره شمالی به عنوان بخشی از توسعه مشترک نسل جدیدی از سکوهای پرتاب موشک‌های دوربرد یا لانچرهای فضایی درست در هنگام برگزاری مذاکرات هسته‌ای در ژنو، دیدار کردند.»

این گزارش مدعی شد که
«بنا به اظهار نظر مقامات آشنا با گزارش‌های اطلاعاتی، چندین گروه تکنیسینی از گروه صنعتی شهید همت، که واحدی در تولید موشک‌های سوخت مایع ایران هستند در طول چند ماه گذشته به پیونگ یانگ سفر کردند به طوری که آخرین بار آن در اواخر اکتبر بوده است. این سفرها برای کار کردن روی لانچر راکت‌های 80 تنی که کره شمالی در حال توسعه آن است می‌باشد.

آژانس اطلاعاتی آمریکا باور دارد که این سیستم تقویت کننده برای به موشک‌های دوربرد یا وسایل نقلیه لانچرهای فضایی است که می‌تواند کلاهک‌های هسته‌ای را حمل کند و ممکن است بعدا به ایران صادر شود.

ارزیابی‌های جدید اطلاعاتی ایالات متحده بر این باور است که هم کره شمالی و هم ایران در انتظارند تا این ظرفیت موشکی برای ضربه به ایالات متحده با کلاهک هسته‌ای در طول دو سال آینده حاصل شود.

این گزارش تاکید می کند: این همکاری ایرانیان نشان می‌دهد که چارچوب توافق هسته‌ای که یک‌ شنبه گذشته در ژنو انجام شد، حرکت تهران به سمت فعالیت‌های موشکی‌ای که می‌تواند کلاهک هسته‌ای را به صورت بین قاره‌ای پرتاب کند، کُند نکرده است.

یک مقام رسمی اعلام داشته است که این تقویت‌کننده جدید به عنوان پرتاب‌کننده‌ای برای موشک «سوپر آی سی بی ام» یا موشک‌های فضایی سنگین وزن کاربرد دارد. این جدیدترین سیستمی است که موفق به ساخت آن شده‌اند.»

این در حالی است که طی چند روز گذشته از توافق ژنو، مقامات آمریکایی و غربی در اظهار نظرهایی که به نظر می رسد برای برهم زدن توافق صورت گرفته و یا باج خواهی برای گام بعدی است  به سکوت توافق نامه ژنو در مورد برنامه موشکی ایران اعتراض کردند و توافق  با ایران را همانند معاهده ننگین با هیتلر دانستند و اقدام به انتشار مکرر این مطلب کرده اند که ایران به دنبال موشک های دور برد و جنگ افروزی هسته ای علیه غرب است.

 

کد خبر: ۳۶۰۶۲۰
گزارشات رسیده حاکی است، «محمد سید المحدثین» رئیس کمیسیون خارجه رجوی و نفر شماره ۳ سازمان، از چند ماه پیش تحت برخورد شدید تشکیلاتی قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «مجاهدین»، پس از استعفا و اعلام جدایی آقایان «کریم قصیم و محمدرضا روحانی» از شورا در پانزده خرداد ۱۳۹۲، تنش شدیدی در تشکیلات سازمان و شورا ایجاد شده و مریم رجوی بلافاصله جلسه اضطراری برگزار می کند و همراه با مهدی ابریشمچی بقیه افراد را زیر تیغ می برند که ندانم کاری های شما باعث شد آن دو از ما کنده شده و به سمت "رژیم” بروند.

در این نشست که برگزار کننده آن مریم رجوی بوده، از همه افراد خواسته می شود تا از خود انتقاد نموده و از کم کاری هایشان بگویند. مهدی ابریشمچی ضمن چند انتقاد پوچ از خود، تقصیر را به گردن مسئول سیاست خارجی شورا یعنی محمد سید المحدثین و افراد همکار و تحت مسئولیتش مانند ابوالقاسم رضایی(محسن رضایی) و محمود ائمی (با نام مستعار محسن عباسی) می اندازد.

مریم رجوی از آن سه تن می خواهد تا ضمن انتقاد از خود ماجرا و دلایل جدایی اعضای شورا را بازگو نمایند. رضایی و ائمی ضمن انتقادهای شدید از خود می خواهند که به دلیل بی لیاقتی تشکیلاتی مجازات شوند. نوبت به محمد سید المحدثین می رسد. او نه تنها از خود انتقاد نمی نماید بلکه از به هم ریختگی تشکیلاتی و عدم کنترل افراد حرف می زند. طوریکه مریم رجوی احساس می کند او می خواهد تقصیر ها را به گردنش بیاندازد.

مهدی ابریشمچی با زیر انتقاد گرفتن محمد سید المحدثین او را فرد بی لیاقتی می خواند که می خواهد رهبری را مقصر جلوه دهد. جلسه به آشوب و کتک کاری کشیده می شود. مریم رجوی جلسه را ترک کرده و محدثین را بنگالی می کنند تا برود و در این باره به گزارشات ایدئولوژیک بپردازد.

مدتی بعد از درگیری های پادگان اشرف جلسه دوم برگزار می شود. محدثین نه تنها تغییر نکرده بلکه می گوید؛ "من نمی دانم چرا می خواهید تقصیر ها را به گردن من بیاندازید. مگر این اولین بار است که تعدادی مفت خور از شورا جدا می شوند؟ آنها که خودی نبودند. معلوم بود که روزی خواهند رفت!”

در اینجا تعدادی بلند می شوند و به سمت محدثین حمله می کنند. محدثین در دفاع از خود می گوید؛ "من کاره ای نیستم. من تا بحال کاری را انجام داده ام که به من گفته شده. جدایی آنها به من ربطی ندارد. مشکل جای دیگری است. چرا نمی خواهید توجه کنید؟ مشکل من نیستم. مشکل ندانم کاری های سازمان است. یک روز می گویید از عراق می رویم. روز دیگر حرف تان را پس گرفته و می گویید یا اشرف یا آمریکا. نتیجه باز گشت به اشرف را هم که دیدیم. ۵۲ کشته و ۷ مفقود. نکند باعث و بانی آنها هم من هستم؟ اینطوری که نمی شود بی لیاقتی درونی را توجیه نموده و در بیرون اعضای شورا را قانع کرد!”

از اینجا به بعد جلسه مریم رجوی به شدت متشنج می گردد. ابریشمچی، توحیدی و تعدادی دیگر، محمد سید المحدثین را با فحش و لگد از سالن بیرون کرده و به بنگال اش می برند. او را بلافاصله از کلیه  کارها و مسئولیت اش برکنار می کنند تا برود و کمبود های ایدئولوژیک خود را بیابد. این واقعه از آن روز ادامه داشته و از سرنوشت محمد سید المحدثین اطلاع دقیقی در دست نیست.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد