سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی

 

همه نظریه هایی که مردم خوزستان را به بیمارستان کشاند/ وزیر بهداشت باید از اهواز بازدید می کرد
 
اهواز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم اهوازدر مجلس شورای اسلامی با برشمردن همه نظریه هایی که باعث ایجاد ویروسی در هوا و ایجاد تنگی نفس در خوزستان شد، گفت: 20 هزار نفر در این بین بیمار شدند ولی وزیر بهداشت آنها را نادیده گرفت و به اهواز سفر نکرد.

سید شکر خدا موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مسایل و مشکلات شهری کلانشهر اهواز و مساله آلودگی هوای این شهرستان و بیماری تنگی نفس به دلیل بارندگی های اخیر اظهار کرد: در خصوص بحث آلودگی هوای شهر و این بیماری منحصر به فردی که شایع شده است حدود 10 فرضیه وجود دارد. اولین فرضیه ای که کارشناسان محیط زیست و بهداشت و درمان و بیشتر مجموعه دستگاه های مربوطه به آن اشاره کرده اند بحث آلاینده های نفتی است.

وی افزود: دومین فرضیه مربوط به آلاینده های صنعتی است ولی هنوز چیزی به صورت قطعی مشخص نشده است.

درختان خارجی هم شاید باشند

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سومین فرضیه برای این بیماری وجود درختانی نظیر مورد است که از کشورهای خارجی وارد شده اند زیرا در چند سال گذشته کاشت این درختان در اهواز زیاد بوده است.

موسوی بیان کرد: مساله بعدی این است که باید تشخیص داد که شاید بارانی که می بارد اسیدی باشد و همین امر باعث این بیماری ها شده ولی هنوز چیزی ثابت نشده است. یکی دیگر از مسایل مهم که باید بررسی شود موضوع آب شهر است که آن هم باید مورد آزمایش قرار گیرد.

آتش زدن لاستیک و نیشکر

وی اظهار کرد: آتش زدن مزارع نیشکر در اطراف اهواز یکی دیگر از این فرضیه ها به شمار می رود و لاستیک هایی که در اطراف اهواز و روبروی لشکر 92 زرهی 24 ساعت پیش از بارندگی آتش زده اند که حدود هشت ساعت این آتش سوزی ادامه داشته و دود غلیظ آن در آسمان پراکنده شد، نیز نظریه های دیگر در خصوص وقوع این بیماری به شمار می روند.

نماینده مردم اهوازدر مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آلودگی شهر اهواز نیز همانگونه که پیش از این در سطوح جهانی مطرح شده است یکی دیگر از مسایلی است که می تواند در بروز این بیماری تاثیرگذار باشد. بحث فاضلاب های شهری اهواز نیز که حدود 60 درصد آن در سطح شهر به صورت چاه فاضلاب است می تواند یکی دیگر از فرضیه ها باشد.

پای سپر یونی هم در میان است

موسوی بیان کرد: یکی از فرضیه های مهمی که می تواند دلیل اصلی بروز این بیماری ها باشد سپر یونی است که ساخت روسیه بوده و حدود شش ماه پیش بین حمیدیه و اهواز مستقر شده است و 45 روز هم کار کرده و اکنون خاموش است. به عقیده من از آنجا که این بیماری برای اولین بار است که با این شرایط پراکنده شده است و این سپریونی نیز برای اولین بار است که در خوزستان مورد آزمایش قرار گرفته است ممکن است عامل اصلی بیماری باشد و به عقیده من مسئولان محیط زیست و دستگاه بهداشت و درمان کشور باید این موضوع را با دقت بررسی کنند زیرا ممکن است تشعشعاتی که از این دستگاه ایجاد شده است یکی از دلایل بروز این بیماری باشد.

وی ادامه داد: بدون شک این ویروس در هوا پراکنده شده و به همراه باران ایجاد بیماری کرده است به همین دلیل بحث سپر یونی باید از فرضیه های دیگر بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. کار سپر یونی در واقع ایجاد یک لایه مغناطیسی برای جلوگیری از ورود گرد و غبار است که به طول هفت کیلومتر مستقر شده است که به نظر من از نظر فنی باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری جدی و صحبت های تاثیر گذاری که چند روز پیش در این خصوص در مجلس داشتم از کمیسیون بهداشت دعوت کردیم که مشکلات اهواز را بررسی کنند و به دنبال این هستیم که جوی را در مجلس حاکم کنیم که امکانات گسترده ای را برای رفع مشکلات اهواز در نظر گرفته شود.

موسوی به تعداد افرادی که در این چند وقت اخیر براثر بارندگی ها راهی بیمارستان شده اند اشاره کرد و گفت: مراجعه 20 هزار نفر به بیمارستان مساله ساده ای نیست و به عقیده من جا داشت که وزیر بهداشت و سایر مسئولان محیط زیست شخصا از اهواز بازدید می کردند ولی متاسفانه این مشکلات به صورت جدی پیگیری نشد. گله مندی خود را از مسئولان مربوطه در تذکری که در مجلس داشتم بیان کردم و تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا این موضوع از سوی مسئولان به صورت جدی تر دنبال شود 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد