نامه1000دانشجویشهیدچمران به وزیرعلوم
کد مطلب : 22703
گروه سیاسی: نامهای با بیش از هزار تن از دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز به وزیر علوم ارسال و در آن از دکتر فرجی دانا درخواست معرفی رییس جدید دانشگاه شهید چمران اهواز شده است.
در همین حال دکتر حسن دادخواه از اساتید این دانشگاه به نمایندگی از جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه، با ارسال نامهای به دکتر رضا فرجیدانا؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چنین نوشته است:
با سلام و عرض ادب
احتراما، حدود 35 سال از انقلاب دورانساز بهمن 57 میگذرد. در همهی این سالهای طولانی جامعهی دانشگاهی که در واقع یکی از ستونهای اصلی این انقلاب بوده و هست، مثل همهی اقشار جامعه، همهی تلخکامیهایش را با صبوری و سرفرازی فروخورده تا آرزوها و عمرش را که به پای این انقلاب گذارده است، به تاراج نرود. اکنون که در این برهه از تاریخ کشورمان، دولت تدبیر و امید از دل انتخابات حماسی خرداد 92 فرمان اجرایی کشور را به دست گرفته است، یک بار دیگر فرصتی پیش آمده است تا خون امید در رگهای حیات این مرز و بوم جاری شود.
اعتقاد عمیق داریم که اگر مسئولان اصلی کشوری، این فرصت را پاس بدارند، بار دیگر امید و نشاط، در پرتو وحدت ملی، در یک سطح وسیع، حیات سیاسی- اجتماعی میهنمان را در بر خواهد گرفت که نتیجهی فوری آن فتح قلههای پیشرفت و تعالی در کوتاهترین زمان خواهد بود. ما گروهی از اعضای هیئت علمی دانشکاه شهید چمران اهواز با درک موقعیت کنونی و نیز با شناخت از مشکلات و کمبودهای این دانشگاه، رجاء واثق داریم که علیرغم کارهای ارزندهی گذشته، نیاز فوری و مبرم به یک عزم همگانی در سایهی یک مدیریت مقبول و مطلوب داریم تا دگر بار فضای علمی دانشگاه به حالت تعادل برسد.
در همین راستا و بر اساس مسئولیتی که برای آیندهی این دانشگاه در خود احساس میکنیم، معتقدیم که جناب آقای دکتر مسعود صفایی مقدم پشتوانهی اعتماد عمومی اهالی این دانشگاه را اعم از استاد، دانشجو و کارمند، برای احراز پست ریاست دانشگاه، دارا است. تجربهی ارزندهی ایشان به عنوان معاون جنگ دانشگاه، ریاست همین دانشگاه طی سالهای 80 تا 84 که در واقع یکی از دورههای شکوفایی دانشگاه بوده است، توجه ایشان به اعتبار علمی دانشگاه در سطح بینالمللی، روابط وسیع ایشان در سطح استان و کشور، سعهی صدر ایشان در استفاده از همهی نیروهای دلسوز و فارغ از تفاوت فکری و سلیقهای، متانت و سلامت نفس ایشان و بالاخره دوری از حب و بغض و دلبستگی به پست و مقام از وی شخصیتی ساخته است که به راستی وی را فردی محبوب و مطلوب در نظر اکثر قریب به اثفاق دانشگاهیان و بهویژه استادان با سابقه دانشگاه درآورده و بهترین گزینه برای مدیریت دانشگاه در شرایط حساس کنونی است.