سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

 

کد خبر: ۳۶۰۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۷ - 26 November 2013
در پی توافق هسته‌ای ایران پالایشگاه‌های هندی اعلام کردند که از هفته آینده آماده شروع انتقال بدهی‌های نفتی خود به ایران به یورو هستند.

به گزارش ایسنا، ایران و 1+5 در ژنو در خصوص کاهش تحریم های غرب علیه ایران درباره برنامه هسته ای ایران به توافق رسیدند. براساس این توافق ایران می تواند در صورت پایبندی به تعهدات خود ظرف شش ماه آینده داراییی های خود را که در حساب های خارجی بلوکه شده دریافت کند.

در پی توافق هسته‌ای ایران پالایشگاه‌های هندی اعلام کردند که از هفته آینده آماده شروع انتقال بدهی‌های نفتی خود به ایران به یورو هستند.کره جنوبی نیز پنج میلیارد و 560 میلیون دلار پول نفت ایران را درحساب‌های خود ذخیره کرده و همین مقدار در بانک‌های ژاپن بلوکه شده است.
هند به عنوان دومین مشتری بزرگ نفت ایران در حال حاضر حدود پنج میلیارد و 300 میلیون دلار بدهی نفتی به ایران دارد.شرکت ملی نفت ایران در اواسط اکتبر از پالایشگاه های هندی خواست که بخشی از بدهی های نفتی خود را به یورو و از طریق بانک ترکیه ای هالک هرچه سریع تر پرداخت کنند.

این درخواست مدتی قبل از آخرین دور مذاکرات ژنو مطرح شد و باعث شد که برای پالایشگاه های هندی این سوال مطرح شود که چرا کانال قبلی پرداخت بدهی ها باید مجددا مورد استفاده قرار گیرد. آن ها هنوز این پرداخت ها را شروع نکرده اند اما اگر مسیر پرداخت باز شود این کار انجام خواهد شد.

پی اوپاد هیا مدیر عامل پالایشگاه مانگلور هند و یکی از خریداران نفت ایران گفت: اگر این امکان وجود داشته باشد از هفته آینده ما پرداخت های خود را انجام خواهیم داد.

یک مقام دولتی هند نیز گفت: پرداختها زمانی که مکانیزم پرداخت از طریق ترکیه باز شود صورت خواهد گرفت.

این مقام آگاه افزود: اگر مسیر بانک هالک باز شود این پرداخت ها به تعویق نخواهد افتاد و هر چه سریع تر به ایران منتقل خواهد شد.

هنوز مشخص نیست که ایران تحت توافقات انجام شده چه مقدار پول از هر یک از کشورهای خریدار نفت طی شش ماه آینده دریافت خواهد کرد، اما منابع بانکی و صنعت نفت در کره جنوبی و ژاپن گفتند که منتظر جزییات توافقنامه روز گذشته قبل از تصمیم گیری درباره نحوه انتقال پول به ایران هستند.

کره جنوبی پنج میلیارد و 560 میلیون دلار پول نفت ایران را درحساب های خود ذخیره کرده و همین مقدار در بانک های ژاپن بلوکه شده است. در چین بانک کانلان متعلق به شرکت ملی نفت چین طلب های نفتی ایران را ذخیره کرده اما مقدار این پول مشخص نیست.
 
 
 
 
 
کد خبر: ۳۶۰۱۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱ - 26 November 2013
 منابع خبری گزارش دادند که فرزند یکی از ژنرال های بلندپایه سعودی که در کنار داعش می جنگیده است، توسط ارتش سوریه کشته شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت های اینترنتی متعلق به جریان وهابیت اعلام کردند: بیش از 40 تبعه عربستانی دیروز در درگیری با ارتش سوریه در ریف دمشق و حلب کشته شدند.

برخی از این اتباع عربستانی همراه صدها وهابی دیگر که می خواستند محاصره منطقه غوطه در جنوب شرق دمشق را بشکنند ، کشته شدند. ارتش سوریه بیش از یک سال است که گروه های مسلح را در منطقه غوطه محاصره کرده است.

این سایت های اینترنتی افزودند: 13 نفر از این اتباع عربستانی در منطقه شیخ سعید در حلب کشته شدند. در گزارش سایت ها و صفحات تکفیری ها ادعا شده است که یک تبعه عربستانی به نام "مطلق المطلق " که یکی از مسئولان ارشد گروه مسلح "دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و پسر عبدالله المطلق عضو مجمع علمای مسلمین و کمیته دائم فتوای عربستان است، در درگیری های مناطق اعزاز و اطمه مشارکت کرد و در این درگیری ها کشته شد.

در همین حال سایت خبری الحقیقه سوریه اعلام کرد که پس از بحث و بررسی در سایت های اینترنتی مربوط به آل المطلق به این نتیجه قطعی رسیده است که مطلق المطلقِ تروریست، پسر عبدالله المطلق عضو مجمع علمای مسلمین نیست بلکه پسر سرلشکر عبدالله المطلق مسئول امور افسران گارد پادشاهی عربستان است.

هر چند که پیش از این گزارش هایی در مورد حضور نظامیان سعودی در کنار گروه های تروریستی در سوریه منتشر شده بود، اما این نخستین بار است که فرزند یکی از ژنرال های ارشد ارتش عربستان در خاک سوریه کشته می شود و این در حالی است که معمولا نظامیان عربستانی برای مشارکت در آنچه رژیم وهابی تکفیری عربستان "جهاد در سوریه" می نامد، پس از کسب مرخصیِ با حقوق وارد خاک این کشور شده بودند.
 
 
 
وی افزود: باید مانع از گام های هر کسی در جهان از جمله اسرائیل برای تضعیف توافق ژنو شویم. انگلیس این موضع خود را برای کشورهای مورد نظر روشن و واضح خواهد کرد.
 وزیر خارجه انگلیس از اسرائیل خواست از هرگونه اقدام برای تضعیف توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی در ژنو خودداری کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، "ویلیام هیگ" در پارلمان انگلیس گفت: اسرائیل باید از اتخاذ اقداماتی که منجر به تضعیف توافق هسته ای میان ایران و قدرت های جهان شود، خودداری کند.

ایران و گروه 1+5 بعد از چند دور مذاکره یکشنبه هفته جاری در ژنو درباره مسئله هسته ای تهران به توافق دست یافتند.
مذاکرات در ژنو در سطح وزیران امور خارجه بود و هیگ نیز در این مذاکرات حاضر بود.

گروه 1+5 متشکل از پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد (آمریکا،انگلیس، فرانسه، چین و روسیه) به علاوه آلمان است.

وزیر خارجه انگلیس همچنین از سران کشورهای جهان خواست به توافق ژنو فرصت بدهند.
او با مهم دانستن تلاش برای درک نظر مخالفان توافق ژنو، از اسرائیل و دیگران خواست انتقادات از توافق ژنو در سطح سخن گفتن باشد و نه عمل کردن.

وی افزود: باید مانع از گام های هر کسی در جهان از جمله اسرائیل برای تضعیف توافق ژنو شویم. انگلیس این موضع خود را برای کشورهای مورد نظر روشن و واضح خواهد کرد.

هیگ اضافه کرد: فعلا هیچ نشانه ای وجود ندارد که کشورهای مخالف توافق ایران و غرب با هر راه عملی برای توقف توافق ژنو تلاش کنند.

وزیر خارجه انگلیس افزود: امیدواریم دست یابی به توافق همه جانبه هسته ای با ایران در مدت یک سال  آینده امکان پذیر باشد.
او با این حال هشدار داد: در صورتی که ایران از عمل به توافق ژنو خودداری کند قدرت های جهانی از هر گونه کاهش در تحریم ها علیه تهران، عقب نشینی خواهند کرد.


ویلیام هیگ برای مطلع کردن اعضای پارلمان انگلیس از تحولات مربوط به مذاکرات هسته ای با ایران در محل  پارلمان حاضر شد.

اسرائیل و برخی از کشورهای عربی از این توافق ناراضی به نظر می رسند. اسرائیل همواره تلاش کرده است از دست یابی به توافق هسته ای میان غرب و ایران و نزدیکی در روابط دو طرف جلوگیری کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نیز ضمن محکوم کردن توافق ژنو آن را یک خطای تاریخی توصیف کرد. نخست وزیر اسرائیل همچنین مشاور امنیت ملی اسرائیل را برای مذاکره درباره توافق ژنو، به واشنگتن اعزام می کند.

ویلیام هیگ متولد 1961 ، عضو حزب محافظه کار انگلیس و از سال 2010 تاکنون مسؤولیت وزارت خارجه این کشور را برعهده دارد.
 
 
 
 
 
پس از توافق ژنو این نخستین بار در 5 سال گذشته است که شاخص بورس های بین المللی در اقصی نقاط جهان در این سطح گسترده و به صورت هماهنگ شاهد رشد بوده اند.
قیمت نفت برنت دریای شمال روز دوشنبه با کاهش 3 دلاری به 108 دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز در پی توافق بامداد یکشنبه قدرت های جهانی با ایران در ژنو سوییس ، قیمت نفت برنت در نخستین روز کاری هفته با کاهش 3 دلاری به 108 دلار رسید.

همچنین بنا به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا در پی توافق هسته ای ایران شاخص بورس نیویورک نیز در نخستین روز کاری هفته از یک تا سه دهم درصد افزایش ارزش داشت.

همزمان ارزش دلار آمریکا روز دوشنبه در برابر یورو و ین ژاپن تقویت شد و ارزش هر دلار آمریکا با 4 دهم درصد در برابر ین ژاپن و نیز 3 دهم درصد در برابر یورو افزایش یافت.

علاوه بر بازار بورس آمریکا شاخص بورس در بیشتر کشورهای جهان روز دوشنبه رشد داشت و دیگر شهرهای عمده آسیایی از جمله توکیو و سئول و  کشورهای آسیای جنوب شرقی و استرالیا نیز شاهد افزایش شاخص بورس بودند.

همچنین بنا به گزارش روزنامه دیلی تلگراف بریتانیا شاخص بازار بورس های بین المللی روز دوشنبه در گسترده ترین سطح در 5 سال گذشته و پس از آغاز بحران اقتصاد جهانی به طور هماهنگ شاهد رشد بود. این نخستین بار در 5 سال گذشته است که شاخص بورس های بین المللی در اقصی نقاط جهان در این سطح گسترده و به صورت هماهنگ شاهد رشد بوده اند.

تاثیر توافق هسته ای با ایران بر قیمت نفت و شاخص بازار بورس های عمده بین المللی در حالی است که ایران و کشورهای 1+5 هنوز نخستین گام را برای آغاز یک فرایند 6 ماهه برای حل و فصل نهایی موضوع هسته ای ایران با توافق بامداد یکشنبه ژنو برداشته اند.
 
 
 
 
کد خبر: ۳۶۰۱۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵ - 26 November 2013
همزمان با تشدید ناآرامی‌های خونین لیبی، وزیران خارجه آمریکا و انگلیس طی نشستی با نخست وزیر لیبی در لندن دیدار کردند که بسیاری آن را ادامه تحرکات غرب برای تقسیم لیبی می دانند. 

به گزارش «سیاست روز» لیبی که زمانی با نام عمر مختار قهرمان مبارزه با استعمار غرب بویژه ایتالیا شناخته می‌شد این روزها دورانی بحرانی را سپری می‌کند. فضای بحرانی در لیبی در حالی ادامه دارد که کشورهای غربی به دنبال سلطه بر این کشور با ادعای دموکراسی و برقراری امنیت هستند. در همین چارچوب نشست سه جانبه‌ای در لندن برگزار شد که بسیاری آن را ادامه طراحی غرب برای تقسیم منافع لیبی دانسته‌اند. 

علی زیدان، نخست وزیر لیبی که به لندن سفر کرده است در نشست سه جانبه با جان کری و ویلیام هیگ، وزیران خارجه آمریکا و انگلیس شرکت کرد.در این نشست زمینه‌های همکاری بین سه کشور مورد بررسی قرار گرفت و دیدگاه‌ها درباره مسائل مورد اهتمام مشترک مورد تبادل نظر قرار گرفت. 

جان کری پس از این نشست در اظهاراتی به رسانه ها گفت: لیبی ناآرامی های زیادی را پشت سر گذاشته اما تحولی که از روز جمعه گذشته در طرابلس شاهد هستیم ( خروج گروه های شبه نظامی و انقلابیون مسلح سابق) فرصتی را برای لیبی فراهم کرد تا گامی دیگر به سوی ایجاد کشوری دموکراتیک و قانونمند بردارد. 

ویلیام هیگ نیز گفت: جانفشانی‌های مردم لیبی همچنان ادامه دارد و آخرین مورد آن حوادث پانزدهم نوامبر در منطقه غرغور طرابلس بود و این حادثه نشان داد که لیبیایی ها تا چه اندازه می خواهند از دموکراسی برخوردار شوند و از دولتی مدنی برخوردار باشند و در این ارتباط ما لیبی را یاری می دهیم. وزرای امور خارجه آمریکا و انگلیس متعهد شدند به لیبی برای مقابله با موج خشونت‌های اخیر در این کشور کمک کنند. 

لازم به ذکر است درگیری دیروز بین نیروهای ارتش لیبی با گروه سلفی انصار الشریعه در شهر بنغازی ادامه دارد و ارتش تهدید کرده است که هرگونه تحرکی از سوی گروه‌های شبه نظامی را با بمباران پاسخ می‌دهد.اتاق عملیات امنیتی مشترک بنغازی هشدار داد که هر گونه تحرکات گروه مسلحی در داخل یا خارج شهر بنغازی با بمباران نیروی هوایی روبه‌رو خواهد شد.

ابراهیم‌الشرع، سخنگوی اتاق عملیات امنیتی مشترک بنغازی در‌پی درگیری‌های بین نیروهای ارتش با عناصر گروه سلفی انصار الشریعه گفت: هر گروهی که بدون اطلاع اتاق عملیات وارد بنغازی شده یا از آن خارج شود با بمباران هوایی روبه رو خواهد شد. وی افزود: تا زمانی که گروه‌های شبه نظامی در برابر خواست دولت برای انحلال خود مقاومت می‌کنند درگیری‌ها برای حفظ امنیت و مشروعیت قانون ادامه دارد.

گروه هایی از جوانان لیبی در میدان الصحابه مرکز شهر درنه لیبی تظاهرات کنند.آنها پلاکاردهایی را در دست داشتند که نوشته های روی آن از ساکنان شهر درنه می خواست در اعتراض به وخامت اوضاع امنیتی در این کشور با خشونت های فزاینده اعم از ترورها و انفجارها روبه‌رو است دست به نافرمانی مدنی بزنند.

کنگره ملی لیبی عالی‌ترین نهاد قدرت در این کشور یکشنبه یکی از اعضای خود را به عنوان معاون اول رئیس کنگره برگزید تا این کرسی که از چهار ماه پیش خالی مانده بود، شود.عزالدین محمد یونس العوامی نماینده مستقل مردم شهر المرج در شرق طرابلس، معاون اول نوری ابوسهمین رئیس کنگره ملی لیبی شد. لازم به ذکر است لیبی در ماه‌های اخیر در مسیر تجزیه قرار گرفته و بخش‌های مختلفی از آن ادعای خودمختاری کرده‌اند.
 
 
 
دادگاه رییس جمهوری سابق در حالی قرار است امروز- سه شنبه- در شعبه 76 کیفری استان تهران برگزار شود که تدابیر انتظامی ویژه ای در اطراف محل برگزاری این دادگاه اتخاذ شده است.
 
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا،ماموران نیروی انتظامی در اطراف محل برگزاری این دادگاه مستقر شده و حضور آنها حتی بر روی پشت بام محل برگزاری این دادگاه نیز محسوس است.
 
شنیده های خبرنگار ایرنا از یکی از نزدیکان محمود احمدی نژاد حاکی است رییس جمهوری سابق در دادگاه حضور می یابد و پاسخگوی شکایت مطرح شده خواهد بود.
 
محمود احمدی نژاد با شکایت مجلس شورای اسلامی و هشت شاکی حقیقی امروز در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران حضور می یابد.
 
 
وزیر فرهنگ آنگولا در توجیه اقدام دولت برای ممنوعیت دین اسلام گفت این اقدام در راستای حفاظت از فرهنگ بومی آنگولا و مقابله با فرقه های مذهبی غیر قانونی در این کشور صورت می پذیرد.
دولت آفریقایی آنگولا به دلیل آنچه که "قانونی نبودن آداب و رسوم دینی مسلمانان" خوانده است، دین اسلام را در این کشور ممنوع کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه این تصمیم دولت آنگولا روز گذشته از سوی "روزا کروز ا سیلوا" وزیر فرهنگ آنگولا اعلام شد.

این مقام آنگولایی با اشاره به اینکه وزارت دادگستری و حقوق بشر آنگولا روند قانونی شدن دین اسلام را تایید نکرده، افزود که از این پس مساجد و عبادتگاه های مسلمانان در آنگولا تعطیل خواهند بود.

وی در توجیه اقدام دولت آنگولا برای ممنوعیت دین اسلام گفت این اقدام در راستای حفاظت از فرهنگ بومی آنگولا و مقابله با فرقه های مذهبی غیر قانونی در این کشور صورت می پذیرد.

غیر از دین اسلام بیش از 190 فرقه مذهبی دیگر نیز از سوی دولت آنگولا غیر قانونی اعلام شده است.

این نخستین بار است که دین اسلام در یک کشور ممنوع اعلام می شود.

دولت آنگولا سیاستی نابردبارانه در قبال دین اسلام دارد و پیشتر گزارش هایی مبنی بر تخریب مساجد مسلمانان در این کشور منتشر شده است.

آنگولا  در جنوب غرب آفریقا واقع شده است.این کشور که پیشتر مستعمره پرتغال بود از سال 1975 اعلام استقلال کرد.

بیش از 95 درصد مردم آنگولا مسیحی هستند که بیش از نیمی از آن‌ها پیرو مذهب کاتولیک رومی و یک‌چهارم نیز پروتستان هستند. طبق آمارها قریب به 100 هزار مسلمان در آنگولا زندگی می کنند که بیشتر آنها از مهاجران غرب آفریقا و لبنان هستند. آنگولا قریب به 19 میلیون جمعیت دارد.
 
 
درباره توافق نامه ژنو
اکنون دو طرف با نگاهی به تجربه بیش از 10 ساله مذاکرات هسته ای که فراز و فرودهای متعددی داشته، اراده شان این است که دوباره مرتکب «اشتباه محاسباتی» نشوند و گام به گام از دیوار بلند بی اعتمادی بگذرند.
عصرایران ؛ سید صادق حسینی -  امروز در مقابل اکثر ایرانیانی که از گشایش در پرونده هسته ای  و به ثمر نشستن مذاکرات خوشحال هستند، تعداد اندکی نیز خشمگین شده با پراکندن موج نفرت و ناامیدی به تلاش های انجام شده واکنش نشان می دهند و طرف دیگر را متهم به غوغاسالاری و هیاهو می کنند.
 
در کنار این واکنش ها که پویایی جامعه ایرانی را نشان می دهد، نکته ای وجود دارد که کمتر به آن پرداخته می شود، نکته ای که توجه به آن موجب فهم صحیح تر توافق نامه تاریخی ژنو دارد. توافق نامه ای که یک طرفش «ایرانِ بزرگ» است و طرف دیگرش قدرت های نظامی و اقتصادی شرق و غرب جهان.
 

برای فهم بهتر این نکته اشاره به یک اصطلاح سیاسی ایرانی لازم است: «اشتباه محاسباتی»!
 
مرور سریع حوادث نشان می دهد غرب بعد از توافق نامه سعدآباد، با طمع احساس کرد می تواند از ایران امتیاز بیشتری بگیرد اما در عمل ایران نه تنها امتیازی به آنها نداد بلکه مسیر توسعه فناوری هسته ای صلح آمیز خود را با جدیت دنبال کرد  و این یکی از «اشتباه های محاسباتی» غرب بود.
 
محمد البرداعی دبیرکل پیشین آژانس انرژی اتمی که از ابتدای اوج گیری پرونده هسته ای ایران یکی از بازیگران اصلی این پرونده بوده است در کتاب خاطرات خود به نام عصر فریب با اشاره به رویدادهای آن دوره و رد مفاد اجرایی آن توسط ترویکای اروپایی می نویسد: «به دلیل مخالفت آمریکا، چنین پیشنهادی جامه عمل نپوشید و محقق نشد که نتیجه اش غیر قابل اجتناب و قابل پیش بینی بود، افزایش شروط و سهم خواهی بیشتر: ایران به عملیات تبدیل اورانیوم و بعدها به غنی سازی ادامه داد، هرچه زمان بیشتر می گذشت، قیمت ایران هم افزایش می یافت.»
 
«اشتباهات محاسباتی» البته از هر دو سوی این پرونده دنبال می شد، در این سو رییس جمهور وقت قطع نامه های شورای امنیت را «کاغذ پاره» خواند و با بی اهمیت دانستن آن ها خواست تا غرب آن قدر قطع نامه بدهد تا «قطع نامه دانش پاره شود» و در حالی که تحریم ها تاثیرات خود را می گذاشتند، محمود احمدی نژاد می گفت «آب را بریزید جایی که سوخته». او با این ادبیات و عمللکردش «اشتباه محاسباتی» مرتکب شد که هزینه گزافش را همه مردم و نظام پرداختند.
 
در بخش دیپلماتیک هم مذاکراتی که از سوی دولت محمود احمدی نژاد توسط سعید جلیلی و تیم اش راهبری می شد، دستاوردی قابل اعتنایی نداشت تا جایی که علی اکبر ولایتی دیپلمات کهنه کار و مورد وثوق مردم و نظام در مناظرات انتخاباتی 1392 خطاب به جلیلی گفت: «دیپلماسی این نیست که در کشورهای دیگر خطابه بخوانید!» نگاهی به بسته پیشنهادی ارایه شده توسط تیم هسته ای دولت قبل در سال 1388 و توافق نامه امضاء شده در ژنو نشان دهنده روند نه چندان مفید آن گفت و گوها است.
 
اما از روزی که ایران گردش سانتریوفیوژهایش را در مقابل راهبردهای کاسب کارانه غرب با حدود 150 سانتریفیوژ آغاز کرد تا امروز که 18.000 سانتریوفیوژ فعال دارد با وجود تحریم های ظالمانه غرب، اتفاقاتی افتاده است که دو طرف این پرونده سیاسی را به توافق نامه ژنو رسانده است.
 
ایران پاسخ تحریم های غرب را با خیز هسته ای و سرعت بخشیدن به بخش فناوری آن داد که نتیجه اش بومی شدن دانش هسته ای، افزایش و ارتقاء سانتریفوژ ها وغنی سازی 20درصدی اورانیوم  بود و غرب نیز با سخت تر کردن تحریم ها علیه ایران برنامه خود را دنبال کرد.
 
اکنون دو طرف با نگاهی به تجربه بیش از 10 ساله مذاکرات هسته ای که فراز و فرودهای متعددی داشته، اراده شان این است که دوباره مرتکب «اشتباه محاسباتی» نشوند و گام به گام از دیوار بلند بی اعتمادی بگذرند.
 
ایالات متحده ای که به نوشته محمد البرادعی با شعار «حتی یک سانتریفیوژ هم نه» و راهبرد «تعلیق تمام برنامه هسته ای قبل از مذاکرات»  پرونده هسته ای ایران را دنبال می کرد، امروز به جایی رسیده است که وزیر امورخارجه خود را برای توافق به ژنو می فرستد در حالی که ایران با 18000 سانتریفیوژ فعال برنامه هسته ای اش را همچنان پر قدرت دنبال می کند.
 
غرب می داند در صورت بدعهدی در اجرای توافق نامه ژنو نه تنها چیزی به دست نمی آورد بلکه سرعت ایران را در مسیر توسعه فناوری صلح آمیز هسته ای خودساخته و متکی بر دانش بومی افزایش می دهد و از آن مهم تر اعتماد ایرانیان را برای مدت زیادی از دست می دهد.
 
به نظر می رسد غرب باید فهمیده باشد که تکرار «اشتباه محاسباتی» اش در مورد ایران چه دستاوردهای تلخی برایش می تواند به همراه داشته باشد و به همین دلیل با وجود همه کارشکنی های افراطیون، کاسبان تحریم و فشار اسراییل تلاش دارد این توافق نامه و گفت و گوهای جامع بعد از آن را به سرانجام مطلوب برساند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد