سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

جنگ تبلیغاتی آمریکا علیه ایران:
موضوع نفوذ ایران در کشورهای آمریکای لاتین، مسئله ای است که مدت هاست ذهن سیاستمداران آمریکایی را به خود مشغول کرده و تاکنون موضع گیری های متعددی در این زمینه از سوی آمریکا مطرح شده است. در این میان، برخی رسانه ها و شخصیت های آمریکایی پا را از این فراتر گذاشته و ضمن طرح نظریات توطئه محور، از وجود «ارتشی نامرنی» تحت هدایت ایران در آمریکای لاتین سخن می گویند.
کد خبر: ۳۴۵۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۴
«ارتش نامرئی» ایران در آمریکای لاتین چه کسانی هستند؟
موضوع نفوذ ایران در کشورهای آمریکای لاتین، مسئله ای است که مدت هاست ذهن سیاستمداران آمریکایی را به خود مشغول کرده و تاکنون موضع گیری های متعددی در این زمینه از سوی آمریکا مطرح شده است. در این میان، برخی رسانه ها و شخصیت های آمریکایی پا را از این فراتر گذاشته و ضمن طرح نظریات توطئه محور، از وجود «ارتشی نامرنی» تحت هدایت ایران در آمریکای لاتین سخن می گویند.

به گزارش «تابناک»، سایت شبکه خبری «الجزیره» با انتشار مطلبی به بررسی موضوعی پرداخته که گویا اخیراً برخی رسانه ها و شخصیت های آمریکایی با نام «ارتش نامرئی» ایران در آمریکای لاتین از آن یاد می کنند. در این مطلب به طور خلاصه آمده است:

هنگام تأمل درباره جنگ احتمالی با ایران، بد نیست نگاهی به نقشه هایی بیندازیم که پایگاه های آمریکا در مجاورت ایران را مشخص می کند و در عمل نشان می دهد که این کشور تحت محاصره پایگاه های آمریکایی قرار گرفته است. این در حالی است که در مجاورت آمریکا، هیچ پایگاه نظامی متعلق به ایران وجود ندارد.

با این وجود، راه های فراوانی برای جبران این موقعیت وجود دارد. یکی از این راه ها، اتهامی است که این روزها به ایران زده می شود و آن، داشتن یک «ارتش نامرئی» است.

به عنوان مثال، یکی از مطالب سایت The Blaze اخیراً اظهار می داشت: «ایران با رویکردی تهاجمی در حال تشکیل یک ارتش نامرئی از نوکیشان است تا از طریق بخش های ضعیف تر مرز جنوبی آمریکا، به داخل ایالات متحده نفوذ کنند».

این سایت اینترنتی توسط «گِلن بِک»، مفسر سیاسی، پایه گذاری شده است. وی که ادعا می کند ده درصد مسلمانان تروریست هستند، می گوید گزارش های مربوط به ارتش نامرئی را از «مقامات آمریکایی و کارشناسان امنیت ملی» به دست آورده است.

البته این گونه ادعاها، سال هاست که توسط نومحافظه کاران، صهیونیست ها و دیگر گروه هایی که از «صدور آموزه های اسلام تندروی شیعه» به آمریکای لاتین نگران هستند، ابراز می شود. این گروه ها به مواردی از جمله شیوع خالکوبی های فارسی میان زندانیان جنوب آمریکا، برای اثبات مدعای خود اشاره می کنند.

سایت The Blaze در مطلب خود به نقل از «یک مقام آمریکایی» می نویسد: «اکنون آنچه ایران آرزو دارد، ایجاد یک گروه واسطه تروریستی است که بتواند به آسانی از گارد مرزی آمریکا عبور کند. چه کسی شک می کند که یک مهاجر غیرقانونی آمده از ونزوئلا، مکزیک و یا دیگر کشورهای منطقه، یک نیروی «جهادی» باشد؟

همین مقامات و کارشناسان ناشناخته آمریکایی، ستاره اول گزارشی بودند که «واشنگتن پست» در ماه اوت منتشر کرد. در این گزارش با عنوان «با طعمه کلاس های مذهبی، ایران در تلاش برای عضوگیری از مردم آمریکای لاتین است»، به موضوعی مشابه پرداخته شده بود.

این گزارش، داستان دانشجویی به نام «کارلوس» را روایت می کرد که مدعی بود در سال 2010 برای آموزش اسلام و فرهنگ ایرانی به ایران سفر کرده بود. وی سپس به اسلام علاقمند شده و تصمیم می گیرد به حوزه علمیه قم برود. در آنجا، وی با شمار زیادی از اتباع آمریکای لاتین مواجه می شود که علاقه شدیدی را به فراگیری اسلام از خود نشان می دادند. با این حال، وی به جرم جاسوسی بازداشت شده و به مکزیک بازگردانده می شود و اکنون در تلاش است تا از دولت آمریکا پناهندگی بگیرد.

البته هرچند در این گزارش، کارلوس می گوید که هدف ایران چیزی به جز آموزش های اسلامی نبوده، واشنگتن پست نتیجه می گیرد که حکومت ایران در تلاش است تا از طریق مرزهای جنوبی آمریکا، به داخل این کشور نفوذ کند.  

همین موضوع، دستمایه ساخت فیلم به اصطلاح مستندی نیز شد که در سال 2011 از شبکه اسپانیولی زبان آمریکا (یونی ویژن) پخش شد. در این فیلم، فردی که گفته می شد به بهانه تحصیل علوم اسلامی به ایران رفته تا از این کشور اطلاعات کسب کند، اظهار می داشت: «ایرانی ها می خواهند همه حکومت های جهان را با حکومت مشابه خود جایگزین کنند و آن ها عاشق کشتار خود و دیگران به نام الله هستند».

یکی از تأثیرات کمپین معرفی ایران به عنوان تهدیدی مستقیم علیه آمریکا، «قانون مقابله با ایران در نیمکره غربی» بود که در دسامبر 2012 به تصویب رسید. بر اساس این قانون، وزارت امور خارجه آمریکا موظف می شد راهبردی را برای ارزیابی نفوذ ایران در آمریکای لاتین و مقابله با آن تدوین نماید.  

با این حال، بر اساس ارزیابی وزارت خارجه آمریکا که در ژوئن 2013 ارائه شد، اعلام گردید که نفوذ ایران در آمریکای لاتین رو به کاهش است. این پاسخ، قطعاً آن چیزی نبود که «جف دونکان»، نماینده جمهوری خواه کنگره و طراح قانون مذکور در پی آن بود.

به هر حال، مجموعه این اقدامات و گزارش ها، حاکی از آن است که جریان هایی خاص در آمریکا تلاش دارند تا با اغراق درباره ماهیت اقدامات ایران در آمریکای لاتین، این اقدامات را تهدیدی مستقیم علیه امنیت ملی آمریکا جلوه داده و به این ترتیب، زمینه واکنشی شدید به ایران را فراهم نماید.

اما الجزیره در پایان گزارش خود نکته ظریفی را در این زمینه مطرح می کند: «به هر ترتیب، در صورتی هم که یک ارتش نامرئی واقعاً وجود داشته باشد، جنگیدن با آن کار چندان جالبی نیست»!
 
 
 
 
 
طی روزهای اخیر، اخبار تأیید نشده بسیاری درباره ارسال نامه از سوی دولت آمریکا برای ایران و پاسخ به این نامه ها از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. اما امروز برای نخستین بار رئیس جمهور آمریکا تأیید کرده که با همتای ایرانی خود نامه نگاری داشته است.
کد خبر: ۳۴۵۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۹
اوباما: با روحانی نامه‌نگاری داشتم
طی روزهای اخیر، اخبار تأیید نشده بسیاری درباره ارسال نامه از سوی دولت آمریکا برای ایران و پاسخ به این نامه ها از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. اما امروز برای نخستین بار رئیس جمهور آمریکا تأیید کرده که با همتای ایرانی خود نامه نگاری داشته است.

به گزارش «تابناک»، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا امروز در مصاحبه ای با شبکه خبری «ای بی سی نیوز» تأیید کرده که برای نخستین بار با رئیس جمهور ایران به نامه نگاری پرداخته است.

وی در پاسخ به سوال مصاحبه گر این شبکه تلویزیونی که از وی پرسیده آیا با روحانی ارتباطی برقرار کرده یا خیر، پاسخ داده: «بله، من این کار را کردم. و او نیز با من ارتباط برقرار کرد. البته ما گفت و گوی مستقیم نداشتیم».

در ادامه مصاحبه گر از اوباما پرسید که آیا این ارتباط از طریق نامه نگاری بوده است؟ و اوباما پاسخ داد: «بله».

اوباما توضیح بیشتری درباره محتوای نامه ارسالی خود برای رئیس جمهور ایران و محتوای پاسخ دریافتی نداده است. به هر حال، این نخستین بار است که نامه نگاری میان روسای دو دولت ایران و آمریکا به طور رسمی تأیید می شود.

با این حال، اوباما در بخش های دیگری از این مصاحبه هشدارهای چند روزه اخیر خود را مبنی بر اینکه عدم حمله آمریکا به سوریه، نباید به عنوان الگویی برای برنامه هسته ای ایران در نظر گرفته شود، تکرار کرده است.

وی در این زمینه گفته: «من فکر می کنم ایرانی ها می دانند که موضوع هسته ای، برای ما مسئله ای بسیار بزرگتر از موضوع سلاح های شیمیایی است... تهدیدی که یک ایران هسته ای متوجه اسرائیل می کند، به منافع اساسی ما بسیار نزدیک تر است... مسابقه تسلیحات هسته ای در منطقه، موضوعی است که عمیقاً موجب بی ثباتی خواهد شد».

با این وجود، اوباما تأکید کرده که از نظر وی، درسی که باید از موضوع سلاح های شیمیایی سوریه گرفت این است که پتانسیل برای حل و فصل دیپلماتیک مسائل همیشه وجود دارد.
 
 
 
 
 
تضمین آمریکا به رژیم اسرائیل درباره موضوع هسته ای ایران، واکنش ایران به الحاق سوریه به کنوانسیون سلاح های شیمیایی سازمان ملل، تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران و بازتاب دو دیدار دیپلماتیک میان مقامات ایرانی با مقامات انگلیسی و روسی، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۳۴۵۲۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران
به گزارش «تابناک»، تحولات مربوط به سوریه و نقش ایران در این تحولات، امروز نیز به عنوان مهمترین موضوع مربوط به ایران، در مطبوعات و رسانه های بین المللی جای گرفته است. پس از سخنان اوباما در این زمینه، تضمین های ارائه شده از سوی جان کری به رژیم اسرائیل، مهمترین موضوع در این بحث است.

تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران

به نوشته «واشنگتن پست»، جان کری، وزیر خارجه آمریکا روز گذشته به سرزمین های اشغالی سفر کرده تا به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل اطمینان دهد توافق آمریکا و روسیه بر سر سلاح های شیمیایی سوریه، در عزم آمریکا برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای خللی وارد نمی کند. به نوشته این روزنامه، مهمترین دلیل سفر کری این است که به اعتقاد مقامات آمریکایی، عملکرد ایالات متحده در قبال سوریه، تعهد این کشور به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای را با تردید مواجه کرده است. در عین حال، نتانیاهو به کری گفته وی به دقت تلاش های دیپلماتیک در موضوع سلاح های شیمیایی سوریه را مورد بررسی قرار داده و از روند موجود حمایت می کند.

تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران

در همین حال، خبرگزاری فرانسه واکنش ایران به تصمیم دولت سوریه برای تحویل سلاح های شیمیایی خود را بازتاب داده است. این خبرگزاری می نویسد یک روز پس از الحاق سوریه به کنوانسیون خلع سلاح شیمیایی سازمان ملل، دولت ایران از این اقدام متحد خود تقدیر کرده است. در این مطلب به نقل از مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران می نویسد: «ایران از پیوستن سوریه به کنوانسیون سلاح های شیمیایی استقبال می کند». در عین حال، افخم از اینکه رژیم اسرائیل تنها دولتی است که به هیچ معاهده منع گسترش سلاح های کشتار جمعی ملحق نشده، انتقاد کرده است.

تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران

اما در میانه بحث های مربوط به دیپلماسی بین المللی درباره سوریه، یک سناتور تندروی آمریکایی خواستار جلب نظر کنگره برای تصویب طرح حمله به ایران شده است. به نوشته سایت شبکه خبری «نیوز مکس»، لیندسی گراهام اظهار داشته در تلاش است تا موافقت کنگره را برای دادن اختیار حمله به ایران به باراک اوباما جلب کند تا از این طریق، اطمینان حاصل شود که عملکرد آمریکا در قبال سوریه، مبنایی برای اقدام آینده این کشور در برابر ایران نخواهد بود. گراهام گفته تلاش خواهد کرد تا موافقت اعضای هر دو حزب کنگره را برای تصویب چنین قطعنامه ای جلب کند. وی پیش بینی کرده طی شش ماه آینده منازعه ای میان ایران و رژیم اسرائیل رخ خواهد داد و در آن زمان، آمریکا باید بتواند وارد عمل شود.

تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران

قطعی شدن برنامه دیدار وزرای خارجه ایران و انگلیس در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل، موضوع دیگری است که از روز گذشته تاکنون مورد توجه شمار زیادی از مطبوعات بین المللی قرار گرفته است. سایت خبری «میدل ایست آنلاین» از جمله مطبوعاتی است که به این موضوع پرداخته و می نویسد بنا بر اعلام رسمی وزارت خارجه انگلیس، وزرای خارجه دو کشور اواخر این ماه در نیویورک با یکدیگر دیدار می کنند. این سایت به نقل از سخنگوی وزارت خارجه انگلیس می نویسد: «آن ها با هم ملاقات خواهند کرد؛ اما ما در این مرحله جزئیات دیگری در این زمینه در اختیار نداریم». میدل ایست آنلاین اشاره می کند که ملاقات مذکور، به درخواست طرف انگلیسی انجام خواهد شد.

تلاش یک سناتور آمریکایی برای تصویب طرح حمله به ایران

در نهایت، برنامه سفر رئیس جمهور روسیه به ایران، موضوع دیگری است که در برخی مطبوعات بازتاب یافته است. «تایمز اسرائیل» می نویسد ولادمیر پوتین دعوت ایران برای سفر به این کشور و دیدار با حسن روحانی را پذیرفته و این موضوع، از سوی سخنگوی ریاست جمهوری این کشور اعلام شده است. این روزنامه اشاره می کند که سفر پوتین، نخستین دیدار وی از ایران از سال 2007 تاکنون خواهد بود. به گفته «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، تاریخ این سفر به زودی از طریق کانال های دیپلماتیک تعیین و اعلام خواهد شد. 

 
 
 
با خروج آخرین نفرات گروهک منافقین از پادگان اشرف، برج موسوم به آزادی در این پادگان سرنگون شد تا هیمنه پوشالی این گروهک برای همیشه از یاد ملت عراق پاک شود.

به گزارش مشرق به نقل از دیده‌بان، برج آزادی اشرف که مرتفع‌ترین برج این پادگان بود، بعد از خروج آخرین گروه از اعضای منافقین از پادگان اشرف، سرنگون شد.

به گفته شاهدان عینی در اطراف این پادگان، اعضای منافقین با ناامیدی و ناراحتی فراوان شاهد سرنگونی پایه‌های این برج بودند و این آخرین تصویری بود که از پادگان اشرف به یاد سپردند.


تصویر میدان موسوم به آزادی در مرکزیت پادگان اشرف، چند روز قبل از تخلیه نهایی این پادگان
 


پایه های فلزی برج موسوم به آزادی
 


پایه های تخریب شده برج، طبق گفته شاهدان عینی می گویند منافقین باقیمانده در اشرف
در هنگام تخریب برج با ناامیدی در حال تماشای تخریب این برج توسط مردم عراق بودند

برج آزادی تقریباً در مرکزی‌ترین نقطه این پادگان و در وسط خیابان 100 (خیابان اصلی اشرف) بنا شده بود و بنا به گفته اعضای جدا شده این گروهک، با صرف هزینه‌ای بسیار زیاد و بیگاری اعضای منافقین در طول چندین ماه ساخته شده بود تا شاید بتواند ایجاد روحیه و انگیزه برای اعضای فریب خورده در این پادگان باشد و مانع ریزش نیرو از تشکیلات فرقه ای رجوی شود.

جدا شده‌های این گروهک می گویند هدف مسعود رجوی از ساخت این برج ایجاد نماد و شبیه‌سازی با اماکن تفریحی و دیدنی ایران بود.

دلیل دیگر از ایجاد این برج استفاده از تصاویر آن در ویدئو‌ها و عکس‌های منتشر شده از رسانه‌های این گروهک بود تا چهره ای بانشاط و پویا از این بیابان واقع در جاده خالص نشان داده شود.

گفتنی است با آزادسازی پادگان اشرف از وجود اعضای گروهک منافقین و با از بین رفتن آثار و بناهای باقی‌مانده از این گروهک، نمادهای سال‌ها جنایت و خیانت منافقین در حق مردم ایران و عراق برای همیشه محو خواهد شد.

 
سایت صهیونیستی دبکا:
یک پایگه خبری وابسته به سازمان‌های جاسوسی اسرائیل نوشت که این رژیم و آمریکا در جنگ خود علیه بشار اسد و محور مقاومت در منطقه شکست خوردند.
گروه بین‌الملل مشرق - پایگاه خبری دبکا، نزدیک به محافل جاسوسی رژیم صهیونیستی در گزارشی در مورد اوضاع سوریه اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و موشه یعلون وزیر جنگ وی و همچنین مقامات دیگر تل‌آویو در جنگ علیه بشار اسد شکست خوردند.

این پایگاه خبری تصریح کرد که اظهارات باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در پی ابتکار روسیه در قرار دادن سلاح‌های شیمیایی سوریه تحت نظارت بین المللی شکست جدیدی برای سیاست‌های آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه محور مقاومت است.


این گزارش شکست مذکور را در کنار عقب‌نشینی آمریکا از دخالت نظامی در سوریه دارای پیامدهای شدید در تعامل با برنامه هسته‌ای ایران دانست و تاکید کرد که این سیاست باعث عقب نشینی در پرونده هسته‌ای نیز می شود و چه بسا اختلافات گروه 1+5 با تهران را از بین ببرد.

دبکا تاکید کرد که راهبرد شکست دادن محور مقاومت وبراندازی دولت بشار اسد بر اساس گسترش دایره جنگ در سوریه است و در پی این اتفاقات و بعد از استفاده از سلاح شیمایی در سوریه، واشنگتن و محور هم‌پیمان وی خواستار دخالت نظامی برای براندازی دولت سوریه شده بودند.

این پایگاه صهیونیست از بین بردن محور مقاومت یا لااقل تضعیف آن را راهبردی مورد توافق باراک اوباما و بنیامین نتانیاهو خواند و نوشت: اما بعد از اظهارات اوباما و ابتکار روسیه مبنی بر عقب نشینی از حمله نظامی، محور مقاومت قوی‌تر از قبل شده است.

دبکا خاطرنشان کرد که این پیروزی سیاسی، پیروزی نظامی ارتش سوریه در عرصه میدانی را نیز بویژه در معرکه آینده در حلب تقویت خواهد کرد، البته نتانیاهو به اوباما نسبت به خطرات پیروزی ارتش سوریه در این معرکه و پیامدهای آن بر سوریه و تمامی محور مقاومت هشدار داده است.

دبکا در پایان گزارش خود آورده است که تمامی برآوردها در سوریه در شرایط کنونی از جنبه‌های نظامی یا سیاسی نشان از شکست قطعی اسرائیل در این جبهه دارد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد